Log in

View Full Version : Manisaspor - Denizlispor [24.Hafta]

GeNç KaRTaL
05.Mart.2010, 15:13
http://i50.tinypic.com/23w17o2.jpg

KaPaLı
05.Mart.2010, 15:26
Denizlispor 2 haftadır kazanıyo ve artık oyunculara güven geldi. Kendilerinden emin şekilde atak yapıyolar. Youla - Okan Koç çok formda. Yine aynı şekilde defans hattı iyi durumda.

Son kupa maçında yaşananlardan sonra bu maçta umarım olay çıkmaz. Bursa - Diyarbakırspor maçından çok gölgede kaldı ama bu 2 takım arasındaki son maçta kan dökülmüştü Manisa'nın apaçileri yüzünden. Adamlar otobanda deli gibi taşlıyolar rakip taraftarları.

DenizlispoR
05.Mart.2010, 21:50
Denizli seyircisi baya sağlam geliyor bu sefer DenizLi'nin her yerinde yazılı Manisa'yı istila edicez :D.Manisa'lı tarzanlar mağaralarını terk edip otobüslerimizi taşlamazsa çok iyi olacak :).Horozigom yenecek yine :).AngeLOVE'den gol isteriz :D.

Aşk-ı Şehir
05.Mart.2010, 22:18
Manisa'lı taşlıyoda Denizli'li bişey yapmıyo dimi? Bıçaklanan çocuk ne olacak?

HooijDonk07
05.Mart.2010, 22:48
Manisa acımaz.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Mart.2010, 23:09
Denizli kazanır,Manisa'yı kendine yaklaştırır :)

Deus Dominus
06.Mart.2010, 03:55
Manisaspor'un oynadığı futbolu çözemiyorum :) ya da futbol oynuyorlar mı? :) Denizlispor'sa tam tersine toparlanma sürecinde. deplasmanda da olsa yükselen formuyla 1 galibiyet daha almaları mümkün.

KaPaLı
06.Mart.2010, 10:00
Manisa'lı taşlıyoda Denizli'li bişey yapmıyo dimi? Bıçaklanan çocuk ne olacak?

Mustafa hiç deplasmana gittinmi Manisaya ? Adamlar otobanda yol kenarlarına pusu kuruyo otobüsü gördülermi başlıyolar taşa.

Hugo
07.Mart.2010, 15:39
Manisasporlu Mehmet Güven'in müdahalesiyle Güray Vural'ın ayağı 4 yerinden kırılmış.

KaPaLı
07.Mart.2010, 15:59
Güray o kırıkla kolay kolay ayağa kalkamaz.

DenizlispoR
07.Mart.2010, 16:01
Güven ne ara mağarasını terk etti de sahaya girdi acaba ?

MeMo
07.Mart.2010, 16:12
Bu Güray'ın ayağı ben Denizli'deyken yine kırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Yazık oldu Güray'a :(

MeMo
07.Mart.2010, 16:15
Bu Güray'ın ayağı ben Denizli'deyken yine kırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Yazık oldu Güray'a :(

Düzeltme yanlış hatırlamışım Güven Varol'muş ayağı kırılıan önceden onunki de bir Manisa maçında kırılmış...

C h A o S
07.Mart.2010, 16:22
Maç 0-0 bitti.Her iki takım içinde önemli puan kayıbı oldu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mart.2010, 16:38
Rakipleri sevindirdiler

Alt sıraları çok yakından ilgilendiren mücadeleden galip çıkmadı.
var wid=107,gid=2027;rp_standart(405822,456754,'http://crm.bilyoner.com/crm/cfa.jsp?siteId=107&page=kampanyalar/bilyonerShoptanHediyeCeki.jspx','http://95.211.129.197/res/2010/3/5/300x250_f445.swf',300,250,'swf','transparent',99,' clickTAG') Geçen hafta Diyarbakırspor'u yenerek biraz olsun nefes alan Manisaspor'la geçtiğimiz haftayı Ankaraspor maçı nedeniyle dinlenerek geçiren Denizlispor sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılıp Sivas'ın sahasında yenildiği haftayı değerlendirememiş oldu. Karşılaşma sonunda ev sahibi, 24 puana yükselirken, konuk takım 17 puana çıktı ve umutlarını korudu.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mart.2010, 16:40
bu ne yahu :/

DenizlispoR
07.Mart.2010, 19:36
Özeti ancak şimdi izleyebildim.Öncelikle Manisaspor daha iyi oynamış bizden .İlk yarıda Kalabané'nin Angelov'a " gel aga bi el ense çekelim " dercesine ensesinden tutup ittirmesi ceza alanında jeneriklik bir uçuşa sebep olmuş Angelov'da.Mehmet Güven'in ise yanlış spor dalında değerlendirildiğini fark ettim , ceza alanını voleybol sahası , futbol topunu voleybol topu sanmaya başladı . Güray'a hayvanca giren ne olduğu belirsiz varlığa ise söyleyecek bir şey bulamıyorum .

tarikko
07.Mart.2010, 21:57
Tebrikler Manisa..Denizli'de dusuyor yavas yavas..

KaPaLı
08.Mart.2010, 09:57
Denizli'nin hakkı yenmiş. Mehmet Güven'in hareketine penaltı çalmamış hakem. Angelov'un pozisyonunda Kalabane çok dengesiz giriyo ama Angelov kendini atmaya hazır gbiydi o yüzden vermedi. Güray'a yazık oldu. Çok genç geleceği olan adam ayağı kırıldı ve sezonu kapattı. diyarbakır'da atılan taşlardan hakem yaralandı dün Manisa'da Özgün'e taş geldi bakalım kaç maç gelecek. Ceza ne olacak.

Alicanfmfan
08.Mart.2010, 11:13
Özeti ancak şimdi izleyebildim.Öncelikle Manisaspor daha iyi oynamış bizden .İlk yarıda Kalabané'nin Angelov'a " gel aga bi el ense çekelim " dercesine ensesinden tutup ittirmesi ceza alanında jeneriklik bir uçuşa sebep olmuş Angelov'da.Mehmet Güven'in ise yanlış spor dalında değerlendirildiğini fark ettim , ceza alanını voleybol sahası , futbol topunu voleybol topu sanmaya başladı . Güray'a hayvanca giren ne olduğu belirsiz varlığa ise söyleyecek bir şey bulamıyorum .

Kelimelere dikkat edelim isterseniz...

Aşk-ı Şehir
08.Mart.2010, 12:22
Mehmet Güven'in pozisyonunun uzaktan yakından penaltı ile alakası yok. Ama Güray'a çok dengesiz girmiş. Hakem iyi bir maç yönetmiş...

footballer33
08.Mart.2010, 16:17
Denizlispor için ne kadar iyiyse Manisaspor için de o kadar kötü oldu bu beraberlik. Şimdi Manisa'da strese girdi. En üzücü gelişme de Güray'ın ayağının 4 yerden kırılmasıydı.

DenizlispoR
08.Mart.2010, 16:38
Kelimelere dikkat edelim isterseniz...
Güray'a giriş insanca ise insanlık nereye gidiyor diye sorarım sana alican ;;).

BaGa TaRKaN
08.Mart.2010, 17:09
Vayy Gene Coşmuşsun Ozzyy:D:D:D Helal Her Geçen Gün Dahada Bana Yaklaşıyon:p Takıl Bana Yaşa Hayatını:p

Gene Kurtarmışınız Hadi 1 Puanı Hakan Hoca Efsane Olmaya Doğru Gidiyor. Burdan Kurtulursa Takım Adına Heykelini Yaparsınız Şehir Meydanına:n:

Melekovic
08.Mart.2010, 17:28
Denizlispor artık sahasındaki maçlara bakacak,o maçlardan çok az puan kaybıyla ayrılırsa çok büyük ihtimalle ligde kalır.

Mehmet Güven'in yaptığı harekete denilecek bir şey yok,böyle giriş yapan insan bu hamleyi yapmadan önce karşısındakininde bir emekçi olduğunu düşünmeli, aman ben topu alayımda ne olursa olsun diye değil.Böyle kontrolsüz girilmez çünkü girersen bu şekilde denk geldiği an oyuncunun işi biter.

Eskiden Altay'da Yesic vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam,adamın karşısında oynayan kendini hastanede bulurdu. Bu tür futbolcuları görmek istemiyoruz.Futbol sert oyundur ama topa sert bir oyundur,topa sert girmeyi beceremiyorsan ya o hamleyi yapmayacaksın ya da diğerlerinin sağlığı için futbol oynamayacaksın.

DenizlispoR
08.Mart.2010, 21:36
Vayy Gene Coşmuşsun Ozzyy:D:D:D Helal Her Geçen Gün Dahada Bana Yaklaşıyon:p Takıl Bana Yaşa Hayatını:p

Gene Kurtarmışınız Hadi 1 Puanı Hakan Hoca Efsane Olmaya Doğru Gidiyor. Burdan Kurtulursa Takım Adına Heykelini Yaparsınız Şehir Meydanına:n:
Abi büst yapılsın ilk yumurtayı ben atarım :D.