PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Antalyaspor [24.Hafta]

GeNç KaRTaL
05.Mart.2010, 15:14
http://i49.tinypic.com/2uelh5z.jpg

KaPaLı
05.Mart.2010, 15:23
Hep böyle zor zamanlardan çıkmayı bildi Fenerbahçe. Artık kazanmak zorunda. Buna mecbur. Herkes topun ağzında bu maçta alınacak olası bir kötü sonuç herkesi pimini çeker. Alex olmayacak o kadar eksikle beraber. Gökhan Ünal - Gûiza - Semih çıkar umarım. Emre - Cristian - Deniz ortasahası herhalde onların yükünü çekerler.

Antalyaspor'da Necati çok formda. 2. yarı başladığından beri her maçta hemen hemen golu var. Ona atılan toplara çok dikkat etmeli defans yoksa kötü durumda kalabilirler.

C h A o S
05.Mart.2010, 15:52
Antalya'nın formsuz Fenerbahçe'den puan alabileceğini düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Mart.2010, 17:49
Antalya'nın formsuz Fenerbahçe'den puan alabileceğini düşünüyorum.
Aynen...Fenerbahçe bu berbat form durumundayken Antalya'nın beraberlikle döneceğini düşünüyorum...

HooijDonk07
05.Mart.2010, 22:50
Antalyamız alır maçı.

tarikko
05.Mart.2010, 23:28
Kazanamazsak bana gore sampiyonluk gider.O yuzden iddiamizi surdurmek istiyorsak mutlaka kazanmamiz lazim.Insallah kazanip cikisa gececegimiz mac olur..
Basarilar takimimiza..

yaman76hakanFB
06.Mart.2010, 01:42
İki hafta evvel, Bursaspor maçından tam üç gün önce Turksportal sayfalarına maç tahmini olarak şunları yazmıştım:

-"Kazanmak zorundayız..Şiddetle üç puana ihtiyacımız var..Ama Diyarbakır maçını da kazanmak zorundaydık..Manisa maçını da kazanmak zorundaydık..N'oldu..Her ikisinde de bir puanı zor kurtardık..Bursa maçında bir puanı kurtarabilir miyiz? Bu savunma kurgusu ve bu oyuncu kadrosuyla çok zor..

Bir takımda Deniz Barış gibi oyuncular yıllardır kendilerine yer buluyorsa.. O takımın kenardan gelen kurtarıcısı Selçuk'sa.. Santraforu Guiza'ysa.. Kimse şampiyonluk masalı anlatmasın..

Oy kullanmıyorum.. Çünkü Fenerbahçe kaybeder diyemem..Dilim varmaz.."

Görünen köy klavuz istemezdi.. Malesef haklı çıktım..

Geçen hafta ise İstanbul Büyükşehir maçından birgün önce yine bu sitede şu tahminde bulundum:

-"Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak.. Her branşta,basketbol başta olmak üzere futbol,voleybol ayırımı yapmadan her branşta Fenerbahçe ile yatıp kalkan birisi olarak..

-Kalecime güvenmiyor,inanmıyorum..Bu maç beni kurtarabilir; ama bir sonraki maç yakmayacağını garanti edemem..

-Defansımın göbeğine güvenmiyorum.. Neredeyse 10 yıldır aynı golleri yiyoruz.. Ajda'nın şarkısındaki gibi; "kimler geldi,kimler geçti.."

-Santraforuma güvenmiyor ve inanmıyorum.. Taraftarın üzerinde psikolojik baskı uygulayarak zorla,iteleye kakalaya sahiplenmeye çalışıyorlar..Ama taşıma suyla değirmen dönmez..

-Hocamın "dahi" olmadığını,hatta ucuz tarafından basit bir "kurnaz" olduğunu ve nabza göre şerbet vererek bize mavi boncuk dağıttığını adım gibi biliyorum.. (Halkımıza mâlolmuş bir tabir vardır: Herkesi saf,kendini akıllı zannedip ucuz numaralarla günü kurtarma derdindekilere "köylü kurnazı" derler..)

-Bu yönetimin her hayal kırıklığı ile geçen sezondan sonra "gereğini yapacağız" diye bizi teselli ettikten sonra ertesi sezon yine aynı hamam,aynı tas durumlarını gördükten sonra artık onlara da inanmıyorum.. Bugüne kadar sadece ve sadece amatör branşlara verdikleri destek için onların orada kalmasını istedim,sohbetlerimde savundum ama "Tanjeviç" skandalından sonra orada da ciddiyeti yitirdiklerini anladım.. Artık herşeyi biz biliriz havasından çıkmaları bu saatten sonra çok ama çok zor..

-Kısacası; bir Fenerbahçeli olarak, bu sezonki kadar karamsar olduğumu hiç ama hiç hatırlamıyorum.. Aragones'li karanlık günlerde bile "yönetim gereğini yapar" umuduyla bekliyorduk.. Artık o ümitte kalmadı..

-Bu şartlarda nasıl yarın Büyükşehir'i yeneceğimizi iddia edebilirim ki? İnşallah yeneriz ama kendimi kandırmak istemiyorum.. Yalanlardan bıktım artık.. Geçen gün Volkan Demirel konuşuyor: "Bu duruma biz düşürdük, çıkaracak olan da bizleriz.." Eline bir metin tutuşturup ezberletmişler, aynı nutuklarla idare ediyorlar.. Çünkü aynı demeçleri geçen yılda kelimesi kelimesine söylediler..[/SIZE]-[SIZE=3]İnanan inansın.. Bu takıma inanmıyorum..Ve bunları söylemek canımı acıtıyor.."

Malesef ki malesef yine haklı olmanın hüznünü ve öfkesini yaşadım.. Tehlike kapıda bas bas bağırıyordu; ama duyan kim?..

GELELİM ANTALYA MAÇINA.. iNŞALLAH BU HAFTADA HAKLI ÇIKARIM..ÇÜNKÜ KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM.. O kadar kazanmak zorundayız ki, Daum bile, Guiza bile, hatta kaleci Volkan bile ve hatta Bilica bile buna engel olamayacak.. Peki nasıl mı? Gerçekten bilmiyorum.. sadece kazanmak zorunda olduğumuzu ve hatta sadece ve sadece yeni baştan kazanmak zorunda olduğumuzu biliyorum.. Ama "şu,şu,şu nedenlerden dolayı" diyecek veri bulamıyorum.. Yani bizi favori kılan bir neden yok..Ama kazanacağız inşallah.. Aksi bir durum mu? Nasrettin Hoca'nın "büyük kıyamet mi, küçük kıyamet mi, hangisini soruyorsun" fıkrasına döner..

Bu hafta beş şubede beş zorlu maçımız var.. İkisini bugün oynadık.. Erkek basketbol takımımız ligin ilk yarısında kaybettiği Karşıyaka'dan,hem de deplasmanda rövanşı aldık ve muhtemel bir playoff eşleşmesinde eşitliği sağladık.. Erkek voleybol takımımız ise lider girdiği haftada, ligin zayıf ekiplerinden Beşiktaş'a 3-2 yenilerek yarışta büyük bir yara aldı..

Yarın bayan voleybol takımımız ligdeki en büyük rakibimiz ve bizden şu ana kadar set alabilen tek takım ünvanına sahip Vakıfbank'la oynayacak.. Bakalım bu defa da set alabilecekler mi? Şaka bir yana, Rusya'dan yorgun dönüyoruz..

Pazar günü 15:30'da bayan basketbol takımımız şampiyonluğun bizden sonraki Mersin'le birlikte en güçlü iki adayından birisi olan Galatasaray'la çok önemli bir maça çıkacak.. Bu bir playoff maçı değerinde.. Zafer Kalaycıoğlu aylardan sonra Caferağa'ya adım atacak..

Ve haftanın kapanışı;futbol takımımız Antalya ile tamam veya -az bir umutla bile olsa- devam maçı oynayacak..

Ben BEŞTE BEŞ bekliyordum ama erkek voleybolcular daha ilk günden arıza çıkardı.. İnşallah BEŞTE DÖRTLE kapatacağız haftayı..

[/FONT][/B][/B][/FONT][/COLOR]

TR.CaPTaiN
06.Mart.2010, 01:54
Büyük ihtimalle Lugano dönüyor. Özer ve Mehmet ise riske edilmeyecek. Cristian ve Gökhan da sakatlıkları nedeniyle oynayamayacaklar.

Muhtemel kadro;

---------------Volkan

Bekir---Lugano---Billica---Santos

Deivid---Deniz---Emre---Vederson

-----------Semih--Güiza

Antalyaspor bu sezon iyi oynuyor. Veysel ve Necati gibi büyük takımların başına iş açan 2 tecrübeli forvete sahipler. Antalyaspor ile oynadığımız Kadıköy'de 14 maçın 13'ünü kazanmış, 1 tanesinde ise berabere kalmışız. Genele baktığımızda ise; yanlış hatırlamıyorsam, 39 maçın sadece 3 tanesini kaybetmişiz. Kötü gidişe bu maçta yapacağımız bir patlamayla son vereceğimizi umut ediyor ve düşünüyorum.

Alicanfmfan
06.Mart.2010, 02:14
Antalyaspor bana kalırsa kazanamaz ama kesinlikle duran toptan gol atabilir , İnşAllah beni yanıltıp 3 puanla dönerler Kadıköy'den...

Deus Dominus
06.Mart.2010, 03:36
Bu hafta iş daha ciddi. Fenerbahçe bir şekilde galip gelir, çünkü yumurta kapıya dayandı artık :) Antalyaspor'da kontrataklarla gol arayacak, bulması da mümkün.
tempolu ve biraz gergin bir maç olacak gibi geliyor bana, sonuçta Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum

KaPaLı
06.Mart.2010, 10:03
Mehmet Topuz - Ali Bilgin iyileşen futbolcular.. Bu maçta şans verirse oynayacak durumdalarmış..

Del Piero_10
07.Mart.2010, 13:21
Antalyaspor, kazanmaya muhtaç Fenerbahçe'ye fazla direnemez.

Universal
07.Mart.2010, 13:21
Bir zahmet kazanalım, bir futbolcu ile yaptığım görüşmeden sonra bu yıl şampiyonluğu kaybettiğimizi anladım bari, şampiyonlar ligine gidelim.

LaigLeNoiR
07.Mart.2010, 13:46
Antalya'nın yeri biraz rahat fakat son haftalarda hiç de fena oynamıyorlar. Fenerbahçe ise bildiğimiz gibi zaten.

Necati bu maçta da büyük bir iştahla oynayacaktır. Antalya'nın puan yada puanlar alacağını düşünüyorum.

CeNTeR_TR
07.Mart.2010, 13:55
O zaman ya ölümsün ya düğün :) maçın kısaca özeti bu olsa gerek ..

barahir
07.Mart.2010, 14:54
Eğer bu maçı da kazanamazsak yazık olur.. Elimizde sadece Türkiye kupası kalır..

nerazzuri
07.Mart.2010, 15:11
Beraberlikte bile tüm taraftarın inancı kaybolacak.

tarikko
07.Mart.2010, 15:37
Bugun Deivid'den iyi bir performans bekliyorum ben.IBB macinda sonradan girdikten sonra iyiydi bence.Eski Deivid'i goremeyiz ama yinede faydali olmasini bekliyorum..

el.nino
07.Mart.2010, 17:20
bugün fenerbahçe kazanacak gibi bir his var içimde.lugano oynuyorsa antalya biraz zor gol bulacak

ozaniel
07.Mart.2010, 17:23
1-1 biteceğini ve golleri Necati ile Semih'in atacağını tahmin ediyorum.

MeMo
07.Mart.2010, 17:49
Bir zahmet kazanalım, bir futbolcu ile yaptığım görüşmeden sonra bu yıl şampiyonluğu kaybettiğimizi anladım bari, şampiyonlar ligine gidelim.

Hangi futbolcuyla görüşme yaptın?İsim söyle de bilelim :)

Varonil
07.Mart.2010, 17:55
Bugün rakibimiz değil Antalyaspor Barcelona bile olsa kazanmak zorundayız.İyi veya ve kötü oynayalım,hiç önemi yok.Bu akşam yeniden çıkışa geçmemizin başlangıcı olacak galibiyeti almalıyız.

5 puanlık farkın kişisel olarak beni korkutmadığını söylemek istiyorum.Şampiyonluğu kaybetmediğimizi düşünüyorum.Daha kötü durumda geriden gelmeyi başarabilmiştik,yine aynısını yapamamamız için hiçbir sebep yok.

Alex yok,yük Emre ve Deivid'de olacak.Bu futbolcular takımı hücuma iten isimler olacaklar.

nannar
07.Mart.2010, 19:42
Maç hızlı başladı baya...Zevkli olacak gibi :)

Aşk-ı Şehir
07.Mart.2010, 20:14
Andre Santos'un 33. dakikada attığı gol ile Fenerbahçe 1-0 üstün durumda...

KaRaBükLü KraL
07.Mart.2010, 20:27
Maç 1-1 biter Antalya çok hücumu düşünüyor 1 gol bulabilir.Bursaspor 2 gol yedi ama kazandı Antalya'nın böyle yapmaması için bir neden yok:)

Neron_FB
07.Mart.2010, 20:32
Fenerbahçe az eksik kadro ile çıktığı her maçta olduğu gibi bu maçta da güzel oynuyor. İnşallah alırız 1-0ın avantajını kullanıp. son 10 maçın 3nde lugano oynamış ve 3 galibiyet almışız, 7sinde oynamamış ve hiç galibiyet alamamışız. Güzel oyun bir yana galip gelemediğimz zamanlarda sebebinin ne olduğu apaçık ortada :) O sebeple sakatlık vs olmadığı sürece antalyaspor'a şans vermiyorum.

RaSenGan
07.Mart.2010, 20:36
Fenerbahçe az eksik kadro ile çıktığı her maçta olduğu gibi bu maçta da güzel oynuyor. İnşallah alırız 1-0ın avantajını kullanıp. son 10 maçın 3nde lugano oynamış ve 3 galibiyet almışız, 7sinde oynamamış ve hiç galibiyet alamamışız. Güzel oyun bir yana galip gelemediğimz zamanlarda sebebinin ne olduğu apaçık ortada :) O sebeple sakatlık vs olmadığı sürece antalyaspor'a şans vermiyorum.

Antalyaspor'u bu kadar küçümsememek gerek.Sizi 4-3 yendiler bizi elediler kupada :)

nannar
07.Mart.2010, 20:41
Antalya salaklığından yedi golü :) Kadıköy'de korner ya da serbest vuruş atarken geride en az 3 adam bırakmanız lazım.Bunu düşünemeyecek kadar basiretsiz mehmet özdilek demekki:) Kendine aşırı güveniyor sanırım antalya... Tamam atak yaparsın da körü körüne de atak olmaz.... Eğer bu şekilde devam ederlerse 3-0 FB alır maçı bence.. Veysel'in falan gol atması zor yani... Ancak hızlı bir forvet alıp Necatiyi de biraz geriye çekerek orta alanı kalabalıklaştırırsa belki puan çıkar... Ulen en çok da sağ bekteki uyuz erhan güven'e kıl oldum...ilk yarı boyunca insan bu kadar çok hata yapar mı? Zaten golde de o ilerde kaldı...Neyse bakıcez 2. yarıya ....

yaman76hakanFB
07.Mart.2010, 21:16
Yazzık.. yazzık.. Şu oynanan futbola bakın yaaa.. 1-0 öndeyiz ama neye yarar ki?

Bu taraftarı Bilica'lara, Guiza'lara mahkum edenlere yazzıklar olsun..

Bünyamin Gezer gözlerinin önündeki penaltıyı es geçti.. Bizi böyle hakemlere mahkum eden Federasyona da yazzıklar olsun.. Yabancı hakemse yabancı hakem gelsin kardeşim.. Beceremiyorlar işte.. Yönetemiyorlar işte.. Adamların kalitesi bu..

Kulüpler birliği koltuğuna yapışacağına bu sorunların peşine düş.. Adam gibi bir takım kur.. Madem futbolu çok biliyorsun.. Bu taraftar Guiza'ya, Bilica'ya katlanmak zorunda değil.. Bu ülke bu yeteneksiz hakemleri çekmek zorunda değil..

nannar
07.Mart.2010, 21:22
Yazzık.. yazzık.. Şu oynanan futbola bakın yaaa.. 1-0 öndeyiz ama neye yarar ki?

Bu taraftarı Bilica'lara, Guiza'lara mahkum edenlere yazzıklar olsun..

Bünyamin Gezer gözlerinin önündeki penaltıyı es geçti.. Bizi böyle hakemlere mahkum eden Federasyona da yazzıklar olsun.. Yabancı hakemse yabancı hakem gelsin kardeşim.. Beceremiyorlar işte.. Yönetemiyorlar işte.. Adamların kalitesi bu..

Kulüpler birliği koltuğuna yapışacağına bu sorunların peşine düş.. Adam gibi bir takım kur.. Madem futbolu çok biliyorsun.. Bu taraftar Guiza'ya, Bilica'ya katlanmak zorunda değil.. Bu ülke bu vasıfsız hakemleri çekmek zorunda değil..

Abartmayalım...Biz de bakıyoruz maça... Her düşene penaltı demeye de başlarsanız sonu gelmez ligin... Mehmet Özdilek efendinin aklı başına 82'de geldi...Balili gibi bir adamla başlamak yerine Veysel gibi durağan ve ağır oyuncuyla başlamanın mantığı nedir acaba merak ettim:)

yaman76hakanFB
07.Mart.2010, 21:27
Abartmayalım...Biz de bakıyoruz maça... Her düşene penaltı demeye de başlarsanız sonu gelmez ligin... Mehmet Özdilek efendinin aklı başına 82'de geldi...Balili gibi bir adamla başlamak yerine Veysel gibi durağan ve ağır oyuncuyla başlamanın mantığı nedir acaba merak ettim:)

Bildiğim kadarıyla güzelim Türkçemizde düşme ile düşürülme kelimeleri arasında bariz bir fark var..
Türk Dil Kurumu Sözlüğü de yapıyor bu ayırımı..

nannar
07.Mart.2010, 21:29
Maç bitti... Fb 1-0 kazandı...tebrik ederiz.... ;)

tarikko
07.Mart.2010, 21:31
Penalti degilmiydi yani ? Penaltinin babasiydi yahu.Yakin cekimde gosterdi yuzde yuz penalti..

izmer96
07.Mart.2010, 21:33
bakalim bu mac fenerbahcenin yukselise gecis maci olucakmi , futbol olarak acikcasi hic umit vermedi fenerbahce ama bazen boyle 1 galibiyet yeterli oluyor takimin kendine guveni acisindan

The.Crow
07.Mart.2010, 21:33
Fenerbahçe'nin kazanması gerekiyordu ve kazandı. Tebrikler.. Rakibe pek pozisyon vermedik.

Ancak eğer puan kaybı yaşasaydık acaba ne olacaktı. Ligin bu sezon en çok penaltı veren hakemi penaltı olan pozisyonu es geçiyor. Nedense Fenerbahçe maçlarında Fenerbahçe rakip ceza sahasında ise hakemler ASLA penaltı çalmıyorlar. Yazık bakalım haftaya hangi hakem yönetecek maçımızı merak içindeyim.

Lugano'nun dönüşüyle savunma hattı bu hafta daha derli toplu idi. Maçın yıldızı tabi ki Emre idi. Çok koştu isabetli paslar attı. Asist yaptı,verilmese de penaltı yaptırdı eğer karşı karşıya golü de atsaydı bu başarılı futbolunu süslemiş olacaktı.

tarikko
07.Mart.2010, 21:34
http://i47.tinypic.com/mrw7kk.jpg
http://forum.antu.com/images/bos.gif

Neron_FB
07.Mart.2010, 21:36
Evet penaltıydı.. Geçmiş pozisyonları konuşmayı sevmem ama o pozisyona penaltı değil diyecek çok kişi olacağını sanmam forumda da..
İkinci yarı rezil oynadık ama nolursa olsun gol yemeden kazanmak ileriki haftalar için ilaç gibi gelecektir. Şubat laneti bitti buna seviniyorum en çok. 3 puan hayırlı olsun takımımıza.

Sekopej
07.Mart.2010, 21:39
İyi oynayıp kazanamamaktansa, böyle kazanmak daha iyi.:D

Daum gol yemeden önce müdahale yaptı bu sefer, hep bunu diyorduk, savunmaya çekilse de en azından eski maçlara göre gol yedikten sonra değişiklik yapmadı.

İdeal savunma dörtlüsü oynadı ve rakibe net pozisyon vermeden maçı tamamladık. Yanında Lugano olunca Bilica'nin fantezileri de pek göze batmıyor.

Emre bu sezonun en iyisi kesinlikle, hırsını daha da oyununa yansıtabilse çok daha verimli olur. Gol atmayı haketmişti ama atamadı.

Çok üst düzey kalitede bir maç olmadı, pek yazacak bir şey yok aslında, takımda sürekli bazı oyuncuların sakat olmasıyla, yeterli idman yapamadıkları için fiziksel açıdan da iyi durumda değiliz, son bölümde bu açığı geriyi sağlam tutarak kapatmaya çalıştılar. Gol yemeden maç tamamlamak da, uzun zaman sonra sevindirici.

tarikko
07.Mart.2010, 21:51
Tebrikler Fenerbahce'm..Onemli olan kazanmakti ve bunu basardik.Emre ve Lugano cok iyilerdi.Deivid'i de begendim.Guiza yine ayniydi.Sahada gezindi durdu.Gokhan niye oyuna girmedi anlamadim.Daum'un artik oynatmasi lazim Gokhan'i..

Lugano'nun yaninda Bekir'in oynamasi lazim artik.Lugano yokken formayi hakettigini gosterdi Bekir.Ikisi oynamalilar.Selcukta ayri bir alem.Son dakikada onun yuzunden gol yiyecektik.Faul oylemi kullanilir yahu.Resmen adama pas verdi saka gibi..

Neron_FB
07.Mart.2010, 21:59
Bence Santos da emre kadar iyi bu sene.. Özellikle Carlos'un yerinde oynamaya başladığından beri attığı gollerin maşallahı var :D

yaman76hakanFB
07.Mart.2010, 22:01
Bilica'nın kritik dakikalarda ceza çizgisi üzerinde yaptığı faul affedilir birşey değil. Hele birde ceza alanının içinde Necati'ye girişi vardı ki.. Az kalsın penaltı hediye edecekti rakibe.. Defansının göbeğinde böyle bir mayın tarlası varken nasıl geleceğe umutla bakacaksın ki?

Guiza'ya gelince.. Artık sinirlerim koptu, ters tepki vermeye başladı.. Artık kızmıyorum, kahkahalarla gülüyorum.. Sadece gülüyorum..

Bu arada Christian bugün takım adına ne yaptı, gören,bilen var mı? Rakip hücumlarda önde mi bastı, çok yerinde kademelere mi girdi, alan mı daralttı, canını dişine takarak pres mi yaptı, defans hattı ile hücum oyuncularımız arasında köprü görevi mi gördü.. Yani belki benim farkedemediğim birşeyler vardır.. Christian bugün olumlu olarak ne yaptı..

Bu takımın neyine güvenerek şampiyonluk sözü verdiler.. Deivid'e mi, kenardan gelen "milli kurtarıcı" Selçuk'a mı, Önder'e mi, kime güvenerek şampiyonluk sözü verdiler..

Bu sene yanılıp şaşar ve şampiyon olursak bile kimse aldanmasın.. Bu takım şampiyonluk potansiyeli olan bir kadro değil.. Emre, Lugano, Gökhan Gönül dışında herkesin ama herkesin alternatifi araştırılmalı, daha iyisi bulunursa değişir, işine gelmezse değiştirmezsin.. Ama köklü bir revizyon şart.. Artık bu takım miadını çoktan doldurdu..

Bu arada Semih oyundan alınınca tepki göstermek için mi soyunma odasına gitti, anlamadım.. Yanlış birşey söylemiyeyim.. Ama öyleyse buna hakkı olmadığını bilsin.. Ne oynadı ki, neye tepki gösteriyor..

Tabii "dahi daum"un Emre'yi oyundan alması ayrı bir facia.. Bugün kulübede tasını tarağını toplamış bir yolcu gibi relaxtı..

KanaKe
07.Mart.2010, 22:04
Selcukta ayri bir alem.Son dakikada onun yuzunden gol yiyecektik.Faul oylemi kullanilir yahu.Resmen adama pas verdi saka gibi..
bende ona takildim madem vurmayi bilmiyorsun birak baskalari vursun.. kanser eder bu selcuk ile deniz adami :)

sananes
07.Mart.2010, 22:04
maç hakkında yorum yapmıycam sadece şunu yazmak istiyorum...tarafsızlığını koru artık Lig Tv bu ne düşmanlık, kimi kandırıyosunuz siz!!!

http://m.YollaYap.com/b76/78999825.jpg (http://m.YollaYap.com/b76/78999825.jpg)

tarikko
07.Mart.2010, 22:06
Bu arada Semih oyundan alınınca tepki göstermek için mi soyunma odasına gitti, anlamadım.. Yanlış birşey söylemiyeyim.. Ama öyleyse buna hakkı olmadığını bilsin.. Ne oynadı ki, neye tepki gösteriyor..

Ondan kotu Guiza varken Semih'in cikmasi yanlisti bana gore..Semih en azindan kosuyordu mucadele ediyordu.Ondan kotu olan Guiza'nin cikmamasindan dolayi soyunma odasina gitti bence..

Rsa
. Mehmet Özdilek efendinin aklı başına 82'de geldi...Balili gibi bir adamla başlamak yerine Veysel gibi durağan ve ağır oyuncuyla başlamanın mantığı nedir acaba merak ettim:)

Balili bu sene çok formsuz, ondan oynamıyor.Kilo fazlası var.Veysel ise Djiehoua'nın sakat olmasından dolayı oynuyor.Önceki maçlarda fena değildi gollerde attı ama bu maç gerçekten çok kötüydü.

barahir
Kasten yapılıyosa bi suçtur bu bence..

maç hakkında yorum yapmıycam sadece şunu yazmak istiyorum...tarafsızlığını koru artık Lig Tv bu ne düşmanlık, kimi kandırıyosunuz siz!!!

http://m.YollaYap.com/b76/78999825.jpg (http://m.YollaYap.com/b76/78999825.jpg)

Alicanfmfan
07.Mart.2010, 22:10
Ofsayt çizgisi çekti diye , lig tv yanlı oldu vay be.

Ayrıca Antalya yine golü az adamla yakalanılarak yedi tıpki Semih'in son dakikada attıgı gol gibi Antalya'da .

Tebrik ederiz kazanan tarafı.

vuque
07.Mart.2010, 22:11
Kasten yapılıyosa bi suçtur bu bence..
Resimde Ne Olduğunu Tam Olarak Anlayamadım,Birisinin Açıklaması Mümkün Mü Acaba?
Top Ayaktan Çıkmış Biraz İlerlemiş Çizgiyi o An Çekmişler?
Bumu? Tek Dikkatimi Çeken Bu Oldu :D
Not:Bu Arada Fenerbahçe'liyim...

The.Crow
07.Mart.2010, 22:12
Çizgiyi çekmiş de ne zaman? Top ayaktan çıkmış gitmiş durdurup çizgi çekmiş.O anda da ofsayt olmuş

barahir
07.Mart.2010, 22:13
Ofsayt çizgisi çekti diye , lig tv yanlı oldu vay be.

Ayrıca Antalya yine golü az adamla yakalanılarak yedi tıpki Semih'in son dakikada attıgı gol gibi Antalya'da .

Tebrik ederiz kazanan tarafı.

Resimde Ne Olduğunu Tam Olarak Anlayamadım,Birisinin Açıklaması Mümkün Mü Acaba?
Top Ayaktan Çıkmış Biraz İlerlemiş Çizgiyi o An Çekmişler?
Bumu? Tek Dikkatimi Çeken Bu Oldu :D
Not:Bu Arada Fenerbahçe'liyim...

Çizgi çekildiğinde topun nerde olduğuna bi bakın.

The.Crow
07.Mart.2010, 22:15
Maçtan güzel iki kare.Favorim ilk resim.Dede süperdi.Hakeme itiraz da ediyordu :)

http://i46.tinypic.com/wtznr5.jpg

http://i46.tinypic.com/30w5kde.jpg

tarikko
07.Mart.2010, 22:18
Fenerbahçe camiasının büyük taraftarı, Antalyaspor ile oynadığımız Süper Lig maçında tribünlere koşarak, takımımızı son dakikaya kadar coşkuyla desteklemiş ve galibiyet sevincimize ortak olmuştur.

12. Adam, her zaman takımı için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Fenerbahçe taraftarına tüm kalbimizle teşekkür ederiz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Alicanfmfan
07.Mart.2010, 22:20
Umut abi bu dede ile nineyi her mac görüyorum , müdavimi gibi birşey :)

Alicanfmfan
07.Mart.2010, 22:27
Olabilir yanlıslık yahu herkes yapabilir bu çizgi hatasını yani cok iyi hatırlıyorum bizim maçlarda anca olaydan 30-40 dakika sonra gösreiliyordu çizgiyi çekip.

Neron_FB
Ben de o dede gibi olmak istiyorum ilerde :D nineyi de buluruz artık :D En güzeli de dede bi pozisyonda antalya'lının eline çarpınca top " EL EL EL " diye bağrıyordu, nine de dedeye baktı baktı 1 kere EL dedi sustu ahah niyeyse çok hoşuma gitti :D

ozaniel
Semih'in de herhalde ağlaması gerekiyor 1. forvet olmak için. Efendi efendi oturunca kimse umursamıyor, maç eksiğiyle kötü oynanınca Semih kötü oyuncu oluyor. Mecbur kalınmasa bu maç da yedek kalacaktı. Ben Semih'in yerinde olsam sene sonunda yabancı bir kulüple anlaşır giderdim.

Alicanfmfan
07.Mart.2010, 22:28
http://i47.tinypic.com/mrw7kk.jpg

Aynı pozisyon geçen sene Olaylı Galatasaray-Kayseri macında olmustu Lincoln'e sarı cıkmıstı.

Sekopej
07.Mart.2010, 22:29
Bence Santos da emre kadar iyi bu sene.. Özellikle Carlos'un yerinde oynamaya başladığından beri attığı gollerin maşallahı var :D

11. golü olmuş, Güiza'yı geçti herhalde.:p

Emre de oyundan çıktığında soyunma odasına gitti, Semih'in de kasten gittiğini sanmıyorum.

Semih koşuyor mücadele ediyordu, Güiza yapmıyor yorumuna da katılmıyorum, Güiza'nın belki de yaptığı tek şey koşup mücadele etmek. Güiza'yı yermek için Semih'i göklere çıkarmaya gerek yok çünkü bugün Semih de çok üstün bir performans sergilemedi.

Emre o dakikalarda çok sinirliydi, herhalde atılmasından korktu Daum. Daum bugün kaybetmekten korkuyordu aslında, en azından gelecek maçlar için, takımın kaybetme korkusu yaşamaması adına galibiyet gerekliydi.

Lig TV'nin top ayaktan çıktıktan sonra çektiği çizgi de hoş olmamış, tam ayaktayken yakalayamadıysanız, hiç koymamanız daha iyi olurdu.

Sekopej
07.Mart.2010, 22:37
Semih'in de herhalde ağlaması gerekiyor 1. forvet olmak için. Efendi efendi oturunca kimse umursamıyor, maç eksiğiyle kötü oynanınca Semih kötü oyuncu oluyor. Mecbur kalınmasa bu maç da yedek kalacaktı. Ben Semih'in yerinde olsam sene sonunda yabancı bir kulüple anlaşır giderdim.

Fenerbahçe'yi federasyona şikayet ettiği için zaten büyük bir olasılıkla isteyen olursa satılacak ki Rıdvan'ın bu konuda yorumu vardı, ona katılarak, satılması hem kendisi için hem de sahada oynayan forvet için iyi olur.

5 sene önce de böyle düşünüyordum, Semih bu takımın 1. forveti olamaz, ne zaman üst üste oynamaya başlasa, bir yerden sonra formunda düşüklük görülüyor. Takımı sırtlayıp götürecek bir isim değil yani, tabi Güiza da değil Kezman da değildi bu isim. Bize Hooijdonk lazım 1 tane.

Suicider
07.Mart.2010, 22:40
Fenerin pozisyonu penaltı necatininde pozisyonu penaltı ayrıca vedersonun eli yüzünden ikinci sarıdan atılması lazımdı tebrikler fener kazanması gerekiyordu kazandı..

sentugo
07.Mart.2010, 22:41
Aynı pozisyon geçen sene Olaylı Galatasaray-Kayseri macında olmustu Lincoln'e sarı cıkmıstı.

yine yalçın :icon_twisted:

Knightmare
07.Mart.2010, 22:52
Fenerin pozisyonu penaltı necatininde pozisyonu penaltı ayrıca vedersonun eli yüzünden ikinci sarıdan atılması lazımdı tebrikler fener kazanması gerekiyordu kazandı..

Vederson'un pozisyonu temiz, birşey yok ikinci sarıyı gerektirecek. Top yüzüne gelmesin diye yüzüne siper alıyor, topa dokunmak değil amacı.

Suicider
07.Mart.2010, 22:55
Vederson'un pozisyonu temiz, birşey yok ikinci sarıyı gerektirecek. Top yüzüne gelmesin diye yüzüne siper alıyor, topa dokunmak değil amacı.

Ben hiç öle düşünmüyorum benim ve rıdvanın düşüncesi sarı yönünde buda senin düşüncen saygı duyarım..

yaman76hakanFB
07.Mart.2010, 23:01

http://m.YollaYap.com/b76/78999825.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fm.YollaYap.com%2Fb 76%2F78999825.jpg)

Dikkatin için çok ama çoook teşekkürler.. Oradaki "yarışmacı-maraton" ruhu tez zamanda tükenmez.. Bir gazetem olsa şu resmi, şu haliyle manşetten verirdim.. Fenerbahçe medyası ne yapıyor, anlamadım.. FB tv bu fotoğrafı mutlaka haberlere taşımalı..

Sekopej
07.Mart.2010, 23:02
Ben hiç öle düşünmüyorum benim ve rıdvanın düşüncesi sarı yönünde buda senin düşüncen saygı duyarım..

Her ele sarı kart verilmez, Vederson'un ellerine bakarsan yüzünü koruyor, yani ellerini koymasa da top yüzüne çarpacak ama o sırada zaten başı döndüğü için, darbe almamak adına elini koyuyor. Elleri baş hizasının üzerinde olursa ve ani atağı kesecek bir durum varsa sarı kart olur.

Necati'nin düştükten sonra hiç itiraz etmemesi, bir şey olmamış gibi kalkması da göz önünde bulundurulmalı. Penaltı olduğunu düşünse Necati, zaten bunu yapacağı itirazlarlarla bize gösterirdi. Ben de gördüğümde evet penaltı dedim, sonra Necati hiç itiraz etmeyince, demek ki müdahale olmadan düşmüş diye düşündüm.

scar face
07.Mart.2010, 23:03
Şükürler olsun diyerek cümlelerime başlamak istiyorum.BUGÜN mutlak ve mutlak kazanılması gereken maçtı.Böyle anlarda kazanmak yeterlidir.İyi top oynamak taraftarın umrunda değildir.Futbolcularımız son sanslarını iyi kullandılar...

Yalcın ın hareketine penaltı değil yorumları gerçekten tebessüm ettirdi bana top 1 metre önde Yalcın diziyle Emre ye engel oluyor..

Her seye rağmen stadda güzel bir atmosfer vardı ve 3 puanda biraz olsun bizleri mutlu etti.Belki her şey düzelir..İnanıyoruz!

Sekopej
07.Mart.2010, 23:03
Dikkatin için çok ama çoook teşekkürler.. Oradaki "yarışmacı-maraton" ruhu tez zamanda tükenmez.. Bir gazetem olsa şu resmi, şu haliyle manşetten verirdim.. Fenerbahçe medyası ne yapıyor, anlamadım.. FB tv bu fotoğrafı mutlaka haberlere taşımalı..

Hala gelmedi ama birazdan gelirse şaşırmam, Güiza nasılsa gol atamazdı ofsayt olmasa da diyen çıkacaktır mutlaka geçen hafta nasılsa atamazdı, kırmızı verilmemeliydi diyenler olduğu gibi.:)

TR.CaPTaiN
07.Mart.2010, 23:04
İyi futbol yoktu ama iyi mücadele vardı. Uzun süredir kazanamamanın oluşturduğu baskı dolayısıyla 3 puandan ötesinin pek önemi yoktu. Lugano'nun dönüşüyle defans tekrar sağlam bir hale geldi. Gökhan Gönül ve Santos da dikkat çeken oyunculardandı. Maçın yıldızına gelecek olursak; Emre, Emre, Emre. Herşeyiyle muhteşemdi.

Bünyamin Gezer berbat bir yönetim sergiledi. Batak'ın Lugano'yu alıp, karakola götürmeye çalıştığı pozisyon net penaltı, Bilica'nın Necati'yi düşürdüğü pozisyon penaltı, Yalçın'ın Emre'yi indirdiği pozisyon penaltı. Vederson'a 2. sarı beklenen pozisyonda, Vederson'a dikkat edersek yüzünü koruyor, ona sarı verilmezdi. Herhalde Bünyamin Gezer'in nadir doğru kararlarından biriydi.

Bu maç inşallah basamak olacak tekrar yükselişe geçeceğiz. Tebrikler Fenerbahçe'm. Önümüzdeki haftayı iple çekiyorum.

Edit: Ligtv çizgisi çekildiğinde topa hiç dikkat etmemiştim, buraya resim konulduğunda gördüm. 1 saniyede çok büyük değişikliklerin olacağı ofsayt pozisyonlarında, çizgi bu şekilde çekilmez. Hergün bir ton reklam yapıyorlar, bilmem ne teknolojisini kullanıyoruz, bilmem ne yeniliğini getiriyoruz diye ama şu çektikleri çizgiye bak. Ayıptır.

Suicider
07.Mart.2010, 23:05
Her ele sarı kart verilmez, Vederson'un ellerine bakarsan yüzünü koruyor, yani ellerini koymasa da top yüzüne çarpacak ama o sırada zaten başı döndüğü için, darbe almamak adına elini koyuyor. Elleri baş hizasının üzerinde olursa ve ani atağı kesecek bir durum varsa sarı kart olur.

Necati'nin düştükten sonra hiç itiraz etmemesi, bir şey olmamış gibi kalkması da göz önünde bulundurulmalı. Penaltı olduğunu düşünse Necati, zaten bunu yapacağı itirazlarlarla bize gösterirdi. Ben de gördüğümde evet penaltı dedim, sonra Necati hiç itiraz etmeyince, demek ki müdahale olmadan düşmüş diye düşündüm.

İtiraz etmeyenlere penaltı vermeyelim ozaman? olmaz tabi.Tekrarını izlersen görebilirsin penaltı olduğunu ama hakem pozisyonu sezememiş olabilir zor pozisyon çünkü

RaSenGan
07.Mart.2010, 23:07
Hala gelmedi ama birazdan gelirse şaşırmam, Güiza nasılsa gol atamazdı ofsayt olmasa da diyen çıkacaktır mutlaka geçen hafta nasılsa atamazdı, kırmızı verilmemeliydi diyenler olduğu gibi.:)

İzlerken demiştim bunu :p

yaman76hakanFB
07.Mart.2010, 23:10
GELELİM ANTALYA MAÇINA.. iNŞALLAH BU HAFTADA HAKLI ÇIKARIM..ÇÜNKÜ KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM.. O kadar kazanmak zorundayız ki, Daum bile, Guiza bile, hatta kaleci Volkan bile ve hatta Bilica bile buna engel olamayacak.. Peki nasıl mı? Gerçekten bilmiyorum.. sadece kazanmak zorunda olduğumuzu ve hatta sadece ve sadece yeni baştan kazanmak zorunda olduğumuzu biliyorum.. Ama "şu,şu,şu nedenlerden dolayı" diyecek veri bulamıyorum.. Yani bizi favori kılan bir neden yok..Ama kazanacağız inşallah.. Aksi bir durum mu? Nasrettin Hoca'nın "büyük kıyamet mi, küçük kıyamet mi, hangisini soruyorsun" fıkrasına döner..

Bu hafta beş şubede beş zorlu maçımız var.. İkisini bugün oynadık.. Erkek basketbol takımımız ligin ilk yarısında kaybettiği Karşıyaka'dan,hem de deplasmanda rövanşı aldık ve muhtemel bir playoff eşleşmesinde eşitliği sağladık.. Erkek voleybol takımımız ise lider girdiği haftada, ligin zayıf ekiplerinden Beşiktaş'a 3-2 yenilerek yarışta büyük bir yara aldı..

Yarın bayan voleybol takımımız ligdeki en büyük rakibimiz ve bizden şu ana kadar set alabilen tek takım ünvanına sahip Vakıfbank'la oynayacak.. Bakalım bu defa da set alabilecekler mi? Şaka bir yana, Rusya'dan yorgun dönüyoruz..

Pazar günü 15:30'da bayan basketbol takımımız şampiyonluğun bizden sonraki Mersin'le birlikte en güçlü iki adayından birisi olan Galatasaray'la çok önemli bir maça çıkacak.. Bu bir playoff maçı değerinde.. Zafer Kalaycıoğlu aylardan sonra Caferağa'ya adım atacak..

Ve haftanın kapanışı;futbol takımımız Antalya ile tamam veya -az bir umutla bile olsa- devam maçı oynayacak..

Ben BEŞTE BEŞ bekliyordum ama erkek voleybolcular daha ilk günden arıza çıkardı.. İnşallah BEŞTE DÖRTLE kapatacağız haftayı..

[/font][/b][/b][/font][/color]

iKİ GÜN ÖNCE .. Ankete, bu konuya yazdığım yorumdan bir bölüm.. Allah'a şükür ki, mahcup olmadım.. Haftayı BEŞTE DÖRTLE KAPATTIK..

Sekopej
07.Mart.2010, 23:11
İtiraz etmeyenlere penaltı vermeyelim ozaman? olmaz tabi.Tekrarını izlersen görebilirsin penaltı olduğunu ama hakem pozisyonu sezememiş olabilir zor pozisyon çünkü

Genelleme yapmadım, 1-0 geridensin, böyle bir pozisyon oluyor ve pozisyonun içerisindeki oyuncu Necati ki Necati öyle sessiz, sakin bir oyuncu değil. Ben de gördüğümde penaltı dedim zaten, itiraz etmediğine göre acaba mı diye de düşünmüyor değil insan.

Yoksa hakem geçen hafta olduğu gibi bu hafta da iyi değildi, Fenerbahçe kazandığı için pek sorun olmadı yoksa verilmeyen 2 penaltının üzerine puan kaybı yaşansa, şimdi başka şeyleri tartışıyor olurduk muhtemelen.:)

TR.CaPTaiN
07.Mart.2010, 23:20
http://img717.imageshack.us/img717/3504/adszhf.jpg (http://img717.imageshack.us/i/adszhf.jpg/)

1.20-1.50 arası

http://www.ligtv.com.tr/MacOzetleri/Default.aspx?lgn=1

scar face
07.Mart.2010, 23:48
Maşallah her maç Lugano'yu mahalledeki teyzelerin Ayşe teyzemizin sağlam çarşaflarını çektikleri gibi yaka paça Lugano'yu indiriyorlar ama hakemlerimiz miyop mu astigmat mı bilemiyorum artık :D

LaigLeNoiR
08.Mart.2010, 00:33
Özeti izledim Necati ve Emre'nin net penaltıları verilmemiş. Antalya çok fazla açık oynamış golü de bunun neticesinde yemiş zaten.

Guiza'nın da bir kaçırdığı gol var ki onu özete koymamışlar özel video hazırlamış LİGTV o da ayrı bir olay olmuş :)

Tebrikler Fener'e.

Fearless Coward
08.Mart.2010, 00:41
Necati ve Emre'nin çok net penaltıları verilmedi akadaşın dediği gibi.Antalya 4 defans 2 libero oynayan bir takım aslında o kadar boş bırakmamalıydı defansı...Fenerbahçe'nin taktiğine bakarsak bence Semih forvet arkası oynamamalıydı bence..Guiza'nın yeri zaten her maç garanti Semih ağlasa Semih oynar diyenler var :D ama aynı olay Semih'e olsa Semih şimdiden kadro dışı olurdu eminim..Gökhan Ünal'a da yazık oluyor..

KaPaLı
08.Mart.2010, 09:44
Emre'nin pozisyonuna penaltı değil diyen varmı hala :) Hoş hakemler özel eğitim alıyolar nasıl penaltı vermeyiz diye. Bütün takımlar penaltı atıyo Fener'e gelince penaltı çalınmıyo :n: Oyun kuralları değişiyo her maç :j: Gole giden adam düşürülürse sarı kart çıkar, ceza sahası içinde çekme itme düşürme serbest, Fener'e gelince ofsayt rakip takıma devam.

Kazanmak iyi oldu Emre insanüstü performans göstermiş yine. Adam her maç canını dişine takıyo. Gûiza'ya kızılmasının sebebide o. Emre * Gökhan Gönül * Lugano bu kadar mücadele ederken diğer futbolcuların yürümesi herkesi kızdırıyo.

Alicanfmfan
08.Mart.2010, 10:58
Başladı felaket senaryoları :D

EreN
08.Mart.2010, 11:56
Emreyi ayakta alkışlıyorum maçın en iyisiydi. Tebrikler takımımıza:)

Suicider
08.Mart.2010, 12:48
Süphesiz fenerin en formda oyuncusu ve su anda olmazsa olmazi emre dir.

MeMo
08.Mart.2010, 13:46
Başladı felaket senaryoları :D

Bak hakem eleştirilmiş hemen müdahele et.Fenerbahçeli laf söyleyebilir mi hiç hakeme,federasyona,lig tv'ye :D Bu anlayışa hayranım.

SAİT71
08.Mart.2010, 13:58
Tbrikler Lugano diyorum.. Sen ne stopermişsin.. Emre ve Luganoya selam olsun 2side takımımız için önemli oyuncular.. Tebrik ediyorum takımı kazanmak önemliydi kazandık..

eXcitinG
08.Mart.2010, 14:57
Fenerbahçe Lugano nun bu sezon oynadığı maçLarda sadece kaLesinde 8 goL görmüş.

fenerbahce_1907
08.Mart.2010, 15:15
Fenerbahçe Lugano nun bu sezon oynadığı maçLarda sadece kaLesinde 8 goL görmüş.

Lugano'nun değil abi Lugano-Bilica ikilisinin oynadığı maçlarda.

KanaKe
08.Mart.2010, 15:17
Bekir Lugano ikilisi oynarsa savunma daha güvenli olacaktir.

eXcitinG
08.Mart.2010, 15:23
Lugano'nun değil abi Lugano-Bilica ikilisinin oynadığı maçlarda.

Ha öyLeydi evet Pardon.

anilton
08.Mart.2010, 15:27
Maç hemen hemen ortada geçti diyebiliriz...

Antalya ilk yarıda yediği golün aynısını yedi ve mağlup oldu.Antalya genel itibariyle özellikle savunma ve orta sahası güçlü ama süratli olmayan(Yalçın,Batak,Erhan,Orhan,Sedat,Jedinak) oyunculardan kurulu.Buna rağmen bu kadar çok adamla ileriye çıkılması çok garip.Bunun faturasınıda iyi oynadıkları bir maçta puan alamayarak ödediler...

Emre kuşkusuz en formda Türk oyuncusu.Hem fiziki hemde mental anlamda en üst noktada.Ama tek eksiği her zaman olduğu gibi aşırıya kaçan hırsı ve çenesi.Dün yine çok rahat atılabileceği durumlar oldu.Rakibe sert giriyor,her pozisyondan sonra hakeme bağırıyor,çağırıyor,el-kol hareketleri yapıyor,rakibe sataşıyor.Bunları bırakması lazım.Ona zarar veriyor,dün Bünyamin Gezer ona karşı iyi niyetli olmasa takımada zarar verebilirdi.Nitekim çok iyi olmasına rağmen Daum kart görmemesi için oyundan aldı...

Tebrikler F.Bahçe...

KanaKe
08.Mart.2010, 15:33
Bursa'nin 2 mac eksigi olmasa Bursa'yi gecmek icin sansimiz az olurdu.. Diyarbakir Bursa macinin ertelenmesi Fener'e yaradi :)

Professeur
08.Mart.2010, 19:52
Maçın en iyileri Emre ve Lugano'ydu.Deivid inanılmaz kötüydü.Ayağına gelen her topu ezdi neredeyse.Hakem takdir haklarını her zamanki gibi rakip takımdan yana kullandı 2-3 tane de net hatası var.Bu arada devre arasında Antalyasporlu taraftarların olay çıkarmaya çalışmaları kötü bir görüntüydü.

Bordo61Mavi
10.Mart.2010, 01:28
[
B]Fanatikte baktiydim heralde Nejat Biyedic in yazdigi bisiler vardi.

4-3-1-2 oynasalar daha iyi olur gibisine. Bence kesinlikle oynanabilir bi sistem.

Gokhan Gonul - Bilica --- Lugano -- Dos Santos
M.topuz -- Cristian---Emre

Alex

G.Unal Semih[/B]

Burda bekler hucuma destek verseler Emre ve Mehmete Alexle Forvetleri besleseler cok basarili bi sistem cikabilir