Log in

View Full Version : Eskişehirspor - Galatasaray [24.Hafta]

GeNç KaRTaL
05.Mart.2010, 15:15
http://i47.tinypic.com/72bsb4.jpg

C h A o S
05.Mart.2010, 15:54
Zor bir deplasmana gidiyoruz.Öncelikle oyuncuların üzerinde büyük bir seyirci baskısı olucak.Ancak tecrübemizle ve oyuncu kalitemizle maçı alıcağız diyorum.

yunusgs
05.Mart.2010, 17:17
Eskişehirspor,bize her zaman ters gelen bir takım.Onlara karşı çok zorlanıyoruz.Yine çok zorlu bir maç olmasını bekliyorum.Umarım kazanırız ama içimde berabere kalacakmışız gibi bir his var.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Mart.2010, 17:47
Eskişehir deplasmanında çok zorlanacağını düşünüyorum Galatasaray'ın...
Tahminim 1-0 çifte şans.

Aşk-ı Şehir
05.Mart.2010, 17:55
Tek eksik var Bülent Ertuğrul. Onun dışında herkes iyileşti. Maç Pazartesi günü ve biletler 35 lira. Müthiş bir taraftar desteği olacağı kesin. Aydın geçen hafta iyi bir başlangıç yaptı. Aynı şekilde Sezer'de. Hücumda daha iyi bir hal aldık. Artık topu daha yerden oynayabiliyoruz. İddia maçın favorisini Galatasaray olarak göstersede ben Galatasaray'ı yenebileceğimizi düşünüyorum. Geçen sene yaptık bu sene neden olmasın? Jaycee çok formda ve gerçekten çok önemli transfer. Youla'nın daha tekniği ve bitirici olanı. Jaycee gol atar ve kazanırız...

KaPaLı
05.Mart.2010, 17:57
Mustafa Adem Sarı bu maçta öne çıkacak oyuncuymuş gibi geliyo bana. Kısa mesafede müthiş hızlanıyo. Servet - Neill defansını çok zorlar Adem.

Aşk-ı Şehir
05.Mart.2010, 18:06
Mustafa Adem Sarı bu maçta öne çıkacak oyuncuymuş gibi geliyo bana. Kısa mesafede müthiş hızlanıyo. Servet - Neill defansını çok zorlar Adem.

Oynarsa zorlar. Bence işi zor Adem'in. Ayrıca Adem öyle herkesin tahmin ettiği kadar iyi bir futbolcu değil. Ümit Karan - Jaycee - Mehmet Yılmaz üçlüsü sağlam olduğu sürece Adem ancak yedek olur...

uAburak89
05.Mart.2010, 18:17
Zor maç olacağı kesin. Bu maç ile başlayan 4 haftalık zorlu bir periyot bizi bekliyor, ligin ilk yarısında bu 4 maçlık periyotta 8 puan kaybetmiştik. Bu sefer işi sıkı tutmalıyız. Kasımpaşa maçındaki istek ve arzu olursa, zor gözüken maçı lehimize çevirebiliriz.

Fearless Coward
05.Mart.2010, 18:57
Eskişehispor takımı bize ters gelen takım..Zorlanacağımızı düşünüyorum ama bu maçıda kazanırsak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış oluruz..

DenizlispoR
05.Mart.2010, 19:58
Banko üst hatta 4-6 gol :D.

Alicanfmfan
05.Mart.2010, 20:48
Bu maça gidiyoruz müthiş bir maç olacak her türlü tehdide karsı bir minübüs kaldırıyoruz Bursa'dan , maça gelince İnşAllah 3 puanı alıp döneriz.

Sonucta Arma'nın peşindeyiz ;)

E.Cartman
05.Mart.2010, 21:06
Es-Es bize ters geliyor ama Kasımpaşa maçındaki gibi istekli oynarlarsa yeneceğimizi düşünüyorum...

Aşk-ı Şehir
05.Mart.2010, 21:43
Bu maça gidiyoruz müthiş bir maç olacak her türlü tehdide karsı bir minübüs kaldırıyoruz Bursa'dan , maça gelince İnşAllah 3 puanı alıp döneriz.

Sonucta Arma'nın peşindeyiz ;)

Tehdit? Ne tehditi yahu?

William Rookwood
05.Mart.2010, 23:14
Eskişehir Galatasaray'a ters gelen bir takım.Ben bu maçta Galatasaray Eskişehir'i yenip liderliğini sürdüreceğini düşünüyorum.

tarikko
05.Mart.2010, 23:25
Eskisehir kazanir umarim..Jaycee gununde olursa iyi isler yapabilir..

Alicanfmfan
06.Mart.2010, 01:07
Tehdit? Ne tehditi yahu?

Mustafa tehdit derken , bozüyük de kesinlikle bir taşlama olacakmıs o anlamda tehdit dedim .

Çünkü İstanbul'da Eskişehir taraftarlarına olanı biliyorsun.

Deus Dominus
06.Mart.2010, 03:48
Geçen haftaki maç hala hafızamda tazeliğini koruyor :) Kasımpaşa'nın açık oyunu geçen hafta Galatasaray'ın işine geldi, ikinci yarıda buldukları boş alanlarda pozisyonları harcamayıp gole çevirmeyi bildiler. Eskişehir'de hücumu düşünen bir takım. Bunu avantaja çevirebilir yine sarı-kırmızılılar. Benim görüşüm Galatasaray'ın kazanacağı yönünde. Erken bir gol maçı daha da zevkli hale getirir :)

Aşk-ı Şehir
06.Mart.2010, 11:19
Mustafa tehdit derken , bozüyük de kesinlikle bir taşlama olacakmıs o anlamda tehdit dedim .

Çünkü İstanbul'da Eskişehir taraftarlarına olanı biliyorsun.

Ona tehdit değil uyarı diyelim Alican.:) Bazı abilerimle görüştüm tanıdığın gelecekse uyar dediler. Ben uyarımı yapayım...

Alicanfmfan
06.Mart.2010, 13:04
Araya gümbürtüye gitcez yani :D , Sanmıyorum taşlanma olacagını zaten bizimde süprizlerimiz olacak :)

bursa_mc
06.Mart.2010, 13:48
Zaten İstanbul'dan seçilmiş insanlar gelecekmiş.Yani sağlamlar. :) Gerçi herkes gelse deplasman tarafına girecek yer bulamazlar..

Alicanfmfan
06.Mart.2010, 14:05
Var tabi olmaz mı yahu :)

Ne kadar kişi gelirse gelsin mert , deplasmana giden taraftar asla acıkta kalmaz ne yapar eder o stada sokarlar isterse 1e 3 bile yaparlar :D

Aşk-ı Şehir
06.Mart.2010, 14:26
Burdan yazmak kolay kalır şimdi. Dışarda kalmaz değil öyle bir kalır ki. :) Sağlamlar gelecekmiş. Duyanda Eskişehir'i küçücük bir yer sanar. :n: Gelen gelir arkadaşım. En azından uyarılmış başınıza birşey gelebilir diye...

KaPaLı
06.Mart.2010, 15:02
Bu ne yahu holigancılık oyunlarımı yine :n: Bu açıklamalara söylentilere inanmıyorum ben. Olay çıkmasın deyip rakip taraftarları tek yakalayınca bıçaklayan, satırla karnını kesen taraftar grupları var Türkiye'de.

Aşk-ı Şehir
06.Mart.2010, 15:06
Bu ne yahu holigancılık oyunlarımı yine :n: Bu açıklamalara söylentilere inanmıyorum ben. Olay çıkmasın deyip rakip taraftarları tek yakalayınca bıçaklayan, satırla karnını kesen taraftar grupları var Türkiye'de.

İnanma İsot inanma.;) Hangi takımı desteklediği belli olmayan taraftarlar olduğu sürece bu olayların çıkması normaldir. Kardeşiz diye gelip satır gösteren, trenden tekme savuran taraftar gruplarınıda biliyoruz...

Nedvedmania
06.Mart.2010, 19:08
Hangi takımı desteklediği belli olmayan taraftarlar diyorsunuz ama ben bizzat çoğu Eskişehirli kişilerden duydum siz buraya gelince görün bakalım ne oluyor diye.

Pazartesi günü çıkacak olayları herkes görücek. Ben %100 eminim olay çıkacağından. Ama böyle yaparak kendilerine zarar vericekler.

el.nino
06.Mart.2010, 21:31
Hangi takımı desteklediği belli olmayan taraftarlar diyorsunuz ama ben bizzat çoğu Eskişehirli kişilerden duydum siz buraya gelince görün bakalım ne oluyor diye.

Pazartesi günü çıkacak olayları herkes görücek. Ben %100 eminim olay çıkacağından. Ama böyle yaparak kendilerine zarar vericekler.

ama biz onları yenip susturmasını bilicez merak etmeyin.

Alicanfmfan
06.Mart.2010, 22:22
Bu ülke dagbası degil ki kardeşim kolay mı olay cıkarmak , yani Galatasaray taraftarıda affedersiniz salak degil Eskişehir'de tek gezecek kadar grup halinde olacagız İzmir'i , İstanbul'u , Ankara'sı ,Bursa'sı , aa anca taşlanma olabilir oda normaldir.

Aşk-ı Şehir
07.Mart.2010, 01:08
ama biz onları yenip susturmasını bilicez merak etmeyin.

3 maçtır olduğu gibi dimi. :n:

İstanbul'da takım otobüsünü ve taraftar otobüslerini gelip ben taşladım zaten. :icon_wink:

Yani neymiş? İstanbul'un göbeğinde olay çıkıyorsa Eskişehir'in göbeğinde hayli hayli çıkar...

Alicanfmfan
07.Mart.2010, 02:03
O taşlanma Allah'ın emri , zaten deplasmana gidipte bir camı saglam gelen tek tük otobüsler vardır :)

IcedEarth
07.Mart.2010, 11:53
Burdan yazmak kolay kalır şimdi. Dışarda kalmaz değil öyle bir kalır ki. :) Sağlamlar gelecekmiş. Duyanda Eskişehir'i küçücük bir yer sanar. :n: Gelen gelir arkadaşım. En azından uyarılmış başınıza birşey gelebilir diye...

Çok güzel ve normal olaylarmış gibi bunları foruma taşıman ne kadar doğru? Tehdit ediyorsanız biz de sağlam geliriz, bi güzel savaşırız ne kadar hoş. Sonra siz İstanbul'a gelirsiniz , orada da meydan savaşı veririz, ölüler yaralılar filan oooh mis. Biz boşuna oynuyoruz futbolu ya, tribün savaşları oynayalım. Fikstür çekilsin, kuraldışı dövüşlerde tarafsız sahada filan dövüşülsün, ev sahibi baklavayla karşılasın, baklava bitince tatlı yedik tatlı dövüşelim diyip kafaya tepsiyle vursun filan. Böyle anlatınca kulağa hoş geliyor aslında. Birçoğunuz amacı sadece dövüşmek zaten, futbol bahane...

Ülkemde futbolun düştüğü şu rezil durumları gördükçe üzülüyorum. Türkiye standardında muhtemelen çok güzel bir futbol akşamı olacak, ama o tribünlerde gerçekten futbol için bulunan çok az kişi olacak...

Aşk-ı Şehir
07.Mart.2010, 12:35
Çok güzel ve normal olaylarmış gibi bunları foruma taşıman ne kadar doğru? Tehdit ediyorsanız biz de sağlam geliriz, bi güzel savaşırız ne kadar hoş. Sonra siz İstanbul'a gelirsiniz , orada da meydan savaşı veririz, ölüler yaralılar filan oooh mis. Biz boşuna oynuyoruz futbolu ya, tribün savaşları oynayalım. Fikstür çekilsin, kuraldışı dövüşlerde tarafsız sahada filan dövüşülsün, ev sahibi baklavayla karşılasın, baklava bitince tatlı yedik tatlı dövüşelim diyip kafaya tepsiyle vursun filan. Böyle anlatınca kulağa hoş geliyor aslında. Birçoğunuz amacı sadece dövüşmek zaten, futbol bahane...

Ülkemde futbolun düştüğü şu rezil durumları gördükçe üzülüyorum. Türkiye standardında muhtemelen çok güzel bir futbol akşamı olacak, ama o tribünlerde gerçekten futbol için bulunan çok az kişi olacak...

Sanki hiç bir şey yapmamış gibi sütten çıkmış ak kaşık misali davranmanıza inanamıyorum. Ben olay çıksın demedim. Çıkacak dedim uyardım sadece gelecek arkadaş varsa diye. Zaten gelecek tek kişi Alican ilede ben konuştum. Çok merak ediyorsanız Alican ile ne konuştuğumuzu ona sorabilirsiniz. İstanbul'da çıkmadımı olaylar? Çıktı insan psikolojisi sana saldırana sende saldırırsın. Ben ne kadar konuşsam az. Çünkü üste çıkmayı o kadar çok iyi biliyorsunuz ki...

LaigLeNoiR
07.Mart.2010, 13:43
Eskişehir'in kazanacağını düşünüyorum.

Skor tahminim ise 2-1 :) Arda'nın golü var yine.

el.nino
07.Mart.2010, 14:28
3 maçtır olduğu gibi dimi. :n:

İstanbul'da takım otobüsünü ve taraftar otobüslerini gelip ben taşladım zaten. :icon_wink:

Yani neymiş? İstanbul'un göbeğinde olay çıkıyorsa Eskişehir'in göbeğinde hayli hayli çıkar...

eski maçlara bakarak olsa ohoo:)

nouma16
08.Mart.2010, 17:41
es-es'im mutLaka aLıcaktır en kötü ihtimaLLe berabere biter. memLeketimin takımı oLduğu için es-es'in bendeki yeri farkLıdır ve inşaLLahda kazanacaktır.

Melekovic
08.Mart.2010, 17:48
Zor bir deplasman.Eğer Galatasaray bu virajı kayıpsız atlatırsa şampiyonluğun en büyük adayı. Ama gönlüm bu sene Bursa'dan yana.Umarım Bursa bu formda devam eder diğerleride puan kaybına,çünkü 3 büyüklerin ciddi bir derse ihtiyacı var akıllarını başlarına toplamak için. Trabzonu katmadım çünkü en azından gittikleri yoldan dönmezlerse şayet bir şeyleri değiştirmek için çaba gösteriyolar sonunda.

Nedvedmania
08.Mart.2010, 20:27
Maç başladı. Tribün şovu var EURO 2016 ile ilgili.

uAburak89
08.Mart.2010, 20:57
Sıkıcı bir maç oluyor, hakem 16. dakikada çok kritik bir noktadaki elle oynama pozisyonunu es geçti..

uAburak89
08.Mart.2010, 21:04
İlk pozisyonu biz bulduk, Elano'nun güzel pasında Jo aşırtma bir vuruş yaptı, üst ağlarda kaldı..

Homer J.S
08.Mart.2010, 21:07
Ayhan sarı kart gördü..

Professeur
08.Mart.2010, 21:15
Eskişehirspor 1-0 öne geçti.

uAburak89
08.Mart.2010, 21:16
Böyle gol mi yenir ya...

Rsa
08.Mart.2010, 21:17
Eskişehir'in golünden önce elle oynama var.

uAburak89
08.Mart.2010, 21:18
16 dakikada çok kritik yerde elle müdahale, Koray.. Elle kontrol sonrasında gol yine Koray. Ben başlarım böyle hakem üçlüsünün voleybol merakına.

Ahmet Göktaş
08.Mart.2010, 21:19
Güzel attı eses. Koray Aslanın sırtında K.A yazıyor ilginç bi ayrıntı :D

izmer96
08.Mart.2010, 21:19
Eskisehirli Koray ilk yarinin ortalarinda ceza sahasi onunde arda ile jo nun arapasini eli ile bi guzel kesti hakem gormedi devam etti , simdide yine Koray topu eliyle aldi onune golu atti yine gormedi hakemler , demekki sadece fenerbahce ye yapilmiyormus

Nedvedmania
08.Mart.2010, 21:20
Ohh adam eliyle önünde alsın gol atsın ne ala memleket. Bizde burda oturup maç izleyelim.

uAburak89
08.Mart.2010, 21:23
Bu maç böyle biterse yazık valla, ilk 20 dakika çok sıkıcıydı ama oynamaya çalışan bizdik. Jo ve Keita ile pozisyonlarda bulduk.

Yalnız takım çok isteksiz bir görüntü çiziyor, belki bu gol silkelenip hırslanmalarını sağlar.

yunusgs
Hakem maç öncesinde Korayla nasıl anlaştı merak ediyorum.2 pozisyonda da eli görmedi,bravo aynen devam Bülent Yıldırım.

Sekopej
Şimdi mesajları keyifle okumak istiyorum, Fenerbahçe hakemlerden dolayı haftalardır isyan ederken sessiz kalanlarları. Bu maçta puan kaybı yaşanırsa, hakemler hakkında konuşuyor diye eleştirilen Fenerbahçelilerden farklı şeyler mi göreceğiz yoksa benzer şeyler mi, çıkacak ortaya.

Eliyle topu kontrol ediyor bence de, daha doğrusu istemeden de olsa avantaj sağlıyor, bu nedenle el vermeliydi hakem.

Sekopej
08.Mart.2010, 21:25
Hakem maç öncesinde Korayla nasıl anlaştı merak ediyorum.2 pozisyonda da eli görmedi,bravo aynen devam Bülent Yıldırım.

Unutmuşum Bülent Yıldırım olduğunu, bu hakem seneler önce, Semih'e tekme atıldığında görmeyip, penaltıyı vermeyen hakem ve senelerdir de böyle hataları çok yapıyor ama hala maç yönetiyor.

Bu maçtan sonra düdüğünü astırır belki Galatasaray yönetimi, geçmişte yaptığı gibi de, futbolseverler olarak bu hakemi artık izlemek zorunda kalmayız.

uAburak89
08.Mart.2010, 21:26
İlahi adalet ? Haftalardır elle gol atıyoruz da haberimiz yok herhalde.

Vieri
08.Mart.2010, 21:28
Ohh adam eliyle önünde alsın gol atsın ne ala memleket. Bizde burda oturup maç izleyelim.

futbolda olan şeyler bunlar.

gerrrard
08.Mart.2010, 21:32
İlk yarı Es-Es'in 3 eli verilmedi. Hepside kabak gibi ortadaydı. Sahada elle oynamasına izin verilen 3 oyuncu var sanırım.

Rsa
08.Mart.2010, 21:36
2-0 önce geçti Eskişehir.

goosfraba
08.Mart.2010, 21:37
yorumlarınıza dikkat edin lütfen !

Ahmet Göktaş
08.Mart.2010, 21:37
Ya abartmayin beyler her mesaja uyarı ceza felan :) Bizim bjk konusuna gelip , "ahahha 8 yemediniz mi lan rezil ettiniz türkiyeyi işte ahaha " diyen adam hala forumda. O yüzden her mesaja ceza verilmesini beklemeyelim.

Ha normal olarak bakılırsa bende kızarım şahsen tabi.

Ahmet Göktaş
08.Mart.2010, 21:38
2.yarı başladı , umarım galatasaray bu haksız gol yüzünden mağlup olmaz. Hak eden kazansın.

uAburak89
08.Mart.2010, 21:38
Takım uyandığında fark daha da artmış olmasa bari...

nouma16
08.Mart.2010, 21:39
bu Ligde tezgah var. bence sayın a.poLat bu duruma bir eL atmaLı. o kadar yıLdız oyuncu transfer ettiLer ama he oyuncuLarını sakatLıyorLar hem de bu hakemLer tarafsız maç yönetemiyor.

RasAnt
08.Mart.2010, 21:45
ne tezgahı abi aldıkları oyuncular formd olan oyuncular değildi zaten normal bu skor

uAburak89
08.Mart.2010, 21:46
Mehmet Topal soyadının hakkını sonuna kadar veriyor bugün, çok kötü oynuyor.

RaSenGan
08.Mart.2010, 21:53
Elleri görmeyen hakem herkese sarı kart yağdırıyor.

gfbcagatay
08.Mart.2010, 21:53
Biz derken penaltı elle oynama,bize hep dediler bahane,buyrun arkadaşlar :)

uAburak89
08.Mart.2010, 21:55
Bu sezonun en kötü futbolunu oynuyoruz, bu dakikadan sonra puan almamız mucize ötesi olur. 4 haftalık kritik viraja kayıpla giriyoruz..

LadroN
08.Mart.2010, 21:59
Maçı radyodan dinliyorumda sabrinin yaptığı her şey top kaybına neden oluyor.

Vieri
08.Mart.2010, 22:01
penaltı. ceza sahası dışında gibi geldi bana.

LadroN
08.Mart.2010, 22:01
Dos santos penaltı

Neron_FB
08.Mart.2010, 22:02
maça etki eden hatalar eşitlendi gibi :p

Vieri
Elano 2-1

ters köşe güzel penaltı.

LadroN
Elano ve gol 2-1

uAburak89
Penaltının alakası yok bence. Hakem inanılmaz kötü, şimdi bize çalışıyor aklınca..

ozaniel
Ligde hakemlerin anlaşarak hata yaptığını düşünmüyorum, her takımın lehine ve alehine hata yapıyorlar. Bunun ana nedeni üzerlerindeki baskıdır ve bu baskıyı oluşturan bana göre iş ahlakı olmayan yorumcular. Guiza, Nihat gibi oyuncuların baskı altında oldukları için neler kaçırdıkları düşünülürse normal bence.

Nedvedmania
08.Mart.2010, 22:03
Gol Elano

uAburak89
08.Mart.2010, 22:04
Hatta bir pozisyonda Jo eli ile aldı gibi geldi bana tekrarını vermedi Lig TV tam emin olamadım o yüzden ama verse atabilirdi Jo'yu çünkü sarı kartı var..

Edit: Şimdi verdiler tekrarı eğer atsaymış kimse birşey diyemezmiş.

LadroN
08.Mart.2010, 22:06
Giovani formunu buldu galiba:D Acilen bir gol bulmalıyız bulamazsak yeriz.

gfbcagatay
08.Mart.2010, 22:08
Jo'nun atılması lazımdı ancak atmadı hakem,penaltı da penaltı değildi.

KanaKe
08.Mart.2010, 22:18
adem sari'nin ofsayt diye kesilen pozisyonu resmen komedi... adam kendi yari sahasinda aliyor topu biraksalar kaleye kadar giderdi gs defansi yerinde degildi.

uAburak89
08.Mart.2010, 22:19
Tekrarında bile anlaşılmadı net olarak o pozisyon, bana da bizim sahamızdaymış gibi geldi Adem.

Rsa
08.Mart.2010, 22:21
4 dakika uzatma verildi.

Nedvedmania
08.Mart.2010, 22:21
Valla saçma sapan bir maç oluyor.

LadroN
08.Mart.2010, 22:23
Bursa liderliği kaptı:D hayırlı olsun.

Nedvedmania
08.Mart.2010, 22:23
Toplam 9 sarı kart oldu bu arada.

Rsa
08.Mart.2010, 22:24
Maç sona erdi.Tebrikler Eskişehirspor.

KanaKe
08.Mart.2010, 22:26
Bu hafta Fener'e yaradi Bursa'nin maci ertelendi GS yenildi :)

Homer J.S
Son pozisyonda da Servet, Ivesa'ya vurdu ve maç bitti..

Tebrikler Eskişehir, hala Ayhan'la top oynamaya çalışan Rijkaard'a da teşekkürler..

uAburak89
Bursa - Kasımpaşa maçı oynandı bitti 3 puanı Bursa aldı mı ki Bursa liderliği kaptı ?

The.Crow
08.Mart.2010, 22:29
Sıkıcı bir maçtı.Tempo olduğu da söylenemez. Tebrikler Eskişehirspor.

Fearless Coward
08.Mart.2010, 22:29
Radyodan dinledim maçıda komedi resmen yahu..Şimdi özetini izleyelim bide ondan sonra yorumumu yapacağım. :) Bu arada tebrikler Eskişehirspor zaten bize ters takım Eskişehir..

Ahmet Göktaş
08.Mart.2010, 22:30
Bursa götürmese bu sene şampiyonluğu sessiz ve derinden bari :D

izmer96
08.Mart.2010, 22:31
sacma sapan bir mac oldu hakem hatalari vardi ama fanatik bir GS olarak soyliyebilirimki hic bir hatasi kasitli degildi , GS nin bu maci kazanmasi gerekiyordu , ama 2 sezondur yenemiyoruz eskisehiri yapicak bisey yok , Ayhan ve Mehmet Topal bu mac cok kotu oynadilar bu yuzden gecen haftadaki kasimpasa macindan eser yoktu sahada , Rijkaard in Ayhan i oynatma nedenini anliyorum orta sahada elano dan baska top yapabilicek 1 kisi daha olsun istiyor ama Ayhan ego su nedeni ile her aldigi topta en az 10 metre dribling yapmaya calistigi icin ya bos da olan oyunculari kapatiyorlar yada ayhandan topu caliyorlar bizim kesinlikle Gago tarzi defans oynamayi bilen ama ayni zamandada cok teknik ve yaratici bir orta sahaya ihtiyacimiz var ileri top aticak oyuncu tek elano olunca ilerdeki oyuncularida etkili kullanamiyoruz , umarim bu sezon kaybettigimiz son sacma sapan puanlar olur bu mac

KanaKe
08.Mart.2010, 22:31
Bursa - Kasımpaşa maçı oynandı bitti 3 puanı Bursa aldı mı ki Bursa liderliği kaptı ?
ayrica daha 2 mac eksikleri var.. bursa'nin isi bence GS ve FB'den daha zor.

yunusgs
08.Mart.2010, 22:32
Eskişehirspor hakemin de yardımıyla bize ters gelmeye devam etti.Elle oynamaları görmeyen bir hakem,saçma sapan bir penaltı veren hakem ve sonuç.Ne kadar güzel hakemlerimiz var.

Servet,Caner,Topal,Ayhan yine döküldü bugün.Şu Hakan Balta'nın sakatlıkları da can sıktı artık.

Kimse iyi oynamadı takımda.Böyle futbol olmaz.3 kulvarın 2sinden elenmişsin maç yorgunluğu vs yok ama rezil futbol var.Böyle,şampiyonluk hayal.Umarım toparlanır takım puan kaybı önemli değil,önemli olan futbolun kötü olması.Futbol düzelmediği takdirde puan kayıplarının ardı arkası kesilmeyecektir.

Sekopej
08.Mart.2010, 22:33
En kötüsü eyyamcı hakem olmak, yanlış karar verirsin ama bir duruşun vardır, hata yapmışındır deriz biz de. Ama eyyama girdiğinde, işte bu en kötüsü. Doğru kararı vermen gerekirken vermiyorsun sonra cezayı başka hatalar yaparak yine futbolculardan çıkarıyorsun. Sonra da ipin ucu kaçıyor, bunu bizler görürken, futbolu yönetenler nasıl göremiyorum şaşıyorum.

Galatasaray çok kötüydü, forvetsiz dönemde etkisiz oyun olmasını normal karşılıyordum ama bugün kazanmak için bir şeyler yapmadı. Orta sahada oyunu yönlendirecek oyuncu eksikliği her maçta hissediliyor, Ayhan, Mehmet, Mustafa, Barış ile bu işi yapamazsın. İleride oynayan oyuncular kendilerini sürekli boşa kaçırmalı, bugün Rıza hoca buna izin vermeyince, sıkıntı yaşandı.

Eskişehir'i tebrik ederim.

Ahmet Göktaş
08.Mart.2010, 22:34
ayrica daha 2 mac eksikleri var.. bursa'nin isi bence GS ve FB'den daha zor.

2 maç eksikleri olduğu için mi işler idaha zor ? ilginç bir mantık :) Oysa şuanda tüm dünya üzerinde Bursa avantajlı olur.

nannar
08.Mart.2010, 22:42
Hakem hataları oldu fakat alıştık artık her hafta bu tür hatalara..Türkiye liginde normaldir diyerek Eskişehirspor'u tebrik etmek lazım...Zaten Mehmet topal gibi bir oyuncuya mahkum olmak beni kahrediyor :) Adamın ayağına her top geldiğinde korkuyorum ve bu akşam maçı kopardı sağolsun :D

yaman76hakanFB
08.Mart.2010, 22:44
Yabancı hakemse yabancı hakem gelsin kardeşim.. Beceremiyorlar işte.. Yönetemiyorlar işte.. Adamların kalitesi bu..

Bu ülke bu yeteneksiz hakemleri çekmek zorunda değil...

Yukarıdaki satırlar dün Fenerbahçe-Antalyaspor maçı oynanırken, - sanırım ikinci yarıydı- Turksportal sayfalarına kelimesi kelimesine yazdıklarım.. Malesef Türk hakemliğinin ne kadar geri, içi boş, yetersiz olduğunu bugün bir kere daha gördük.. Hakem maçı kaldıramadı.. Türkiye'de hakem filan yok.. İki takım adına da o kadar çok kritik hata yaptı ki..

Normal şartlarda rakiplerimizin maçları hakkında yorum yapmayı sevmem.. Kolay kolay yorum yapmam.. Beni Fenerbahçenin maçları ilgilendiriyor.. Kendi maçlarımızı kaybedip sonra rakipler puan kaybetsin diye kasap dükkanın kapısında kedi misali umutlanmayı oldum olası kendime yediremem.. Ama o kadar kötü bir hakem yönetimi vardı ki, aklıma birden dün yazdıklarım geldi ve sizlerle paylaşmak istedim..

KanaKe
08.Mart.2010, 22:52
2 maç eksikleri olduğu için mi işler idaha zor ? ilginç bir mantık :) Oysa şuanda tüm dünya üzerinde Bursa avantajlı olur.
sence kolay mi ? haftada 1 mac yapacakken 2 haftada 4 mac yapacaklar...

Ahmet Göktaş
08.Mart.2010, 22:55
Oynayacakları takımlar , Ankaragücü,Kayseri,BJK,FB,GS felan olsa kolay olmazdı ama fikstüre göre kolay.

Ahmet Göktaş
08.Mart.2010, 23:01
Bursanın 2 maç eksiği var artı Ankaraspordan alacağı 3 puan var :|

nerazzuri
08.Mart.2010, 23:07
Bu Caner, ne kademe yapmasını biliyor, ne ileri gidip dönmesini, ne pas atmasını. Çok büyük hayal kırıklığı.

2.golde bariz hatası var, Servet'in kademesinde olması gerekirken sol bekteydi kendileri.

Eskişehirspor'u tebrik ediyorum,hakettikleri bir galibiyet oldu. Bursaspor gerçekten avatajlı bir hale geldi, çok isterim sonuna kadar götürebilmelerini.

anilla
08.Mart.2010, 23:12
Bu Caner, ne kademe yapmasını biliyor, ne ileri gidip dönmesini, ne pas atmasını. Çok büyük hayal kırıklığı.

2.golde bariz hatası var, Servet'in kademesinde olması gerekirken sol bekteydi kendileri.

Caner konusunda katılıyorum adamın asıl mevkisi sol açık defansif yönü kuvvetli değil zorla sol bek yaptık e yapınca da boyle sacma sapan mac kaybettıren hatalar yapıyo atletico ilk macında da hatırlarsanız Canerin sayesinde yemiştik golü ve gereksizce gordugu bı kırmızı kart wardı bugün suclu Caner değil onu orada oynatan rijkaard dır o bölgede emre güngör veya ugur ucar gibi defansif yönü daha kuvvetli oyuncular oynayabilirdi

ShevAnil
08.Mart.2010, 23:16
söylenicek çok şey var da neyse uyarı alıyoruz nasıl olsa her fırsatta. (: Ufak bi sinirle a desek geliyor uyarı. (: Sağ Bekimizde Bir Bomba Sabri - Stoperimizde Bir Bomba Servet vardı yeterliydi bukadarı. Fakat son anda fırlayan sol bekimizdeki Yeni bomba Caner de varken maç izliyesim gelmiyor (: Dön artık HAKAN BALTA...

Tebrikler Eskişehirspor'a.

Not ; Koray Aslan voleyboldada değerlendirilmeli, bir yıldız kaymasın (:

BeeTLeJuiCe
08.Mart.2010, 23:40
Koray'ın ilk golünde gelişi zaten abzurttu, o pozisyonda istemesede top eline çarpardı, bi insan eli açık mı koşar :D İsteyerek, yada yanlışlkla bariz avantaj sağlıyor ilk golde. İkinci golde ise kontrol, şut çok güzel attı orada hakkını verelim.

Penaltı pozisyonu hem dışarda, hem penaltı ile alakası yok, Arif'li günleri hatırlattı bana Gio :).

Hakem'de hatasını hata ile affettirmeye çalıştı ama maç içerisindeki kararlar ile çırpındıkça dahada battı.

Tebrikler Eskişehirspor, bizim için güzel bir hafta oldu, bundan sonra kendi işimizi kendimiz yapar isek, başka takımlarda medet ummazsak tekrar yarışın içindeyiz diyebiliriz.

laziale
09.Mart.2010, 00:30
Şaka maka Es-Es Süper Lig'e son çıkışından beri Gs'ye karşı 4 maçta 3 galibiyet aldı; diğer maç ise sezonun ilk dönemindeki 1-1'lik maç..

Belalı takım dediğin böyle olur:) Fb-İstanbul BB misali..

Bir de Anadolu takımlarımızın güzel oyunlarla maçlarını sürklase etmesine mi sevineyim, yoksa üç büyüklerin harcamalarının nereye kaybolduğuna mı kafa yorayım?

Melekovic
09.Mart.2010, 00:35
Neticede el oldu kol oldu bacak oldu kuzu tandır oldu ama ortada tek bir gerçek var,tarafsız birine maçı izlettirip sorulsa maç kimin hakkıydı diye bir kişi bile Eskişehirsporun hakkı değildi demez.

Tebrikler Eskişehir spor güzel oyunuyla maçı kazandı. Galatasaray'ın her şeyden önce kendilerine dönüp böyle nasıl oynadıklarını sorgulamaları lazım.Nedenlerden biri rehavet.Ama düşünmedikleri takım ise Bursaspor. Nasılsa 5 puan fark var diye bir şey yok arada, görülmeyen bir Bursaspor gerçeği var,hesaba katmadılar.Diyarbakır'dan 3 puan gelecek ve bu motivasyonla her halükarda Kasımpaşa'yı yenerler. Sonrasında eğer heyecanlarına yenik düşmezlerse önlerinde çok güzel bir fikstür var.Neden olmasın diyorum.

BaGa TaRKaN
09.Mart.2010, 00:41
Bakıyorumda Gene Hakem Hataları Konuşuluyor Bu Hafta Fener Maçında da Vardı Bu Muhabbet. Yav Artık Bir Gün de Hakeme Laf Atmayın Allah Aşkına. Madem Çok Süpersinizde Niye Elendik Avrupa Kupalarından. Orda Yokmuydu Hatalar Hemde Burdanda Beter. Yeter Artık Yav Kendimizi Bu Kadar Dev Aynasında Görmenin Anlamı Ne. Arkadaşın Birisi Demiş Yabancı Hakem Diye. Sen Önce Bizim Takımlara Bak Çok mu Düzgün Allah Aşkına 3 Büyükler Diyoruz ya 3üde Çok Dengesiz ve Eksik Takımız İşte. Yorum Yapıyoruz Ama Yorum Yapmak İçinde Yorum Yapmayalım. Önce Kendimize Bakalım.

Aydin
09.Mart.2010, 00:51
Futbol adına pek birşey yapmadık. Tebrikler Eskişehirspor'a.

scar face
09.Mart.2010, 00:51
Beyler bahane bulmasın kimse Es es hak etti kazandı Gsden ise o galibiyeti hak edecek mücadeleyi göremedik.Kimse kimseyi kandırmasın hakem hataları her takıma karsı oluyor hayatımda gördüğüm en sacma penaltı verildi,Jo atılmadı belki de videolardan ceza alacak takımını kritik haftalar öncesi yalnız bırakacak.Kimseden Jo yanlıs yaptı dikkatli olmalı diye bi yorum görmedim...

Rakip takımların maçlarındaki hakem hatalarında olabilir,hakem bu görmeyebilir diyenler bugün isyan halinde...Her takıma oluyor bunlar...

di canio
09.Mart.2010, 01:03
Hakemlerimiz hata yapıyor. Bu herkesin ortak fikri. Ama çözüm olarak da yabancı hakemleri göstermek yanlış geliyor bana. Yabancı hakem hangi şartlarda gelecek? Hangi ülkeden gelecek? Ve anlaşma yapılan ülkenin gönderdiği hakem bizim hakemlerimizden daha mı iyi olacak? Çözümü içeride aramak gerek. Hakemlik profesyonelleşmeli bence. Yurtdışından gelecek hakemler için masraf etmektense, TFF artan gelirlerini bir kısmını bu yönde kullanmalı. Bir marka yaratılmaktan söz ediliyorsa bu markayı yaratmak isteyen kurum öncelikle kendi sorumluluğunda olan konuları geliştirmeli.

Yukarıda yazdıklarımın buraya yazılması yanlış aslında. Sadece bu maçla ilgili bir yazı değil. Özür dilerim herkesten. Apayrı bir konu başlığı yazdıklarım.

scar face
09.Mart.2010, 01:08

Skor tahminim ise 2-1 :) Arda'nın golü var yine.Arda dısında her sey doğru Murat tahminlerin doğru cıkıyor valla bu aralar :)

ibo
09.Mart.2010, 02:02
Galatasaraylı biri olarak hakemin hatalarının kasıtlı olduğunu düşünmüyorum. Nitekim maçı hakem hataları yüzünden kaybettiğimizide düşünmüyorum. Takım kötü oynadı ve kaybetmeyi hakettik...

Alicanfmfan
09.Mart.2010, 02:20
Maçı felan bırakıyorumda inanamadım , Maç başlamadan karşı taraftarn kaya geldi ve yanımdaki ua Bursadan arkadasım hastaneye kaldırıldı , kafa tası catlamıs , o kadar cisim yadıki inanamadım zaten rakip takım taraftar bölümü o kadar dandik ki , sagolsun polislerde bize direk biber gazı sıktı.

Gelirken hele ölümden döndük , Eskişehir dısında otobanda ve stadın oradaki partaki yerlere pusu atmıslar , İstanbul'un camlarını indirdiler bizimkiler indi hemen topuk bu taşlarıda polislerin önünde attılar.

İstanbul'da müthiş karsılayacagız Eskişehirspor'u.

Neron_FB
09.Mart.2010, 02:55
Hakem iyiydi kötüydü tartışılır zaten 2 takımın da aleyhinde kararları vardı o ayrı konu. tebrikler Eskişehir'e de.. Şuan ligin gizli lideri Bursaspor.. Şahsen kendi tuttuğum takım olamazsa şampiyon, 3 büyükler dışında bir takımın olmasını isterim :) Umarım Lig sonuna kadar da en az 3 takım şampiyonluk ihtimallerini korurlar zevkli geçiyor lig böyle.

Alicanfmfan
09.Mart.2010, 02:55
http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=9259&resim=2

http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=9259&resim=3

http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=9259&resim=4

Neron_FB
09.Mart.2010, 02:56
http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=9259&resim=2

http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=9259&resim=3

http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=9259&resim=4

Futbol izlemeye, takım desteklemeye gelmeyen bu insan dışı varlıkların işini kınıyorum.. Şehir takım farketmez bunu yapan taraftar olamaz. yazık.

Alicanfmfan
09.Mart.2010, 02:59
Valla koskocaman taş kaya gibi ya maytap ta geldi kafasına , yazıktır günahtır ya.

di canio
09.Mart.2010, 03:23
Futbol izlemeye, takım desteklemeye gelmeyen bu insan dışı varlıkların işini kınıyorum.. Şehir takım farketmez bunu yapan taraftar olamaz. yazık.

Kesinlikle katılıyorum. Eskişehirspor taraftarları maç içinde genelde güzel görüntüler sergileseler de, her takım taraftalarının arasında olduğu gibi insanlıktan nasibini alamamış varlıklar da var aralarında. Umarım bu varlıklar bütün tribünlerden en kısa zamanda temizlenir, bizler de Es-Es bandosu eşliğinde tribün şov gibi görüntülerle maç keyfimize hoşluklar katarız.

Alicanfmfan
09.Mart.2010, 03:26
Zaten Es-Es Bandosunun bulundugu yere geldi taşlar , maytaplar vs otobandada taşlanma cabası...

KaPaLı
09.Mart.2010, 09:39
Acaba ben dün akşam yanlış maçmı izledim ? Hakem hakem demişsinizde Jo'ya 2 sarı kart 1 kırmızı kart vermedi. Penaltı penaltı değil. Adem'in kesilen pozisyonu varki off off ki Adem'in nasıl hızlı olduğunu biliyoruz 1 tane savunmacı yetişemezdi ona. Kime nasıl yarandı hakem belli değil.

Servet'te inanılmaz düşüş var. Adam yanından geçiyo Servet bakıyo. Mehmet Topal yine aynı şekilde. Everton'un istediği adam bumu diyorum her maçını izlediğimde. Koşuyo mücadele ediyo ama ilerisi için birşey yok. Sakatların iyileşmesi Galatasaray'ı geriye götürüyo. Öyle olacakki Galatasaray Baros - Jo - Arda - Keita - Elano - Kewell'la oynamak zorunda kalacak. O zaman iyice dağılacak takım geride 1 oyuncu bırakıp saldıracaklar. Tek artısı şu 6 oyuncunun Baros'un ileride pres yapması sürekli ve gezinmesi.

Es-Es'in yaptıklarına şaşırmadım Deplasmana gelmiş her takıma aynı muamele var zaten orda. Düşman olmadıkları hangi takım kaldı ? Anti Bizans demelerine rağmen kardeş takımları Kasımpaşa ve taraftarı olmayan İBB - Ankaraspor : )

Aşk-ı Şehir
09.Mart.2010, 10:57
Alican senle o şeylerin olacağını konuşmadık mı? Sende taşlama Allah'ın emri demedin mi? Ben seni uyardım dostum söyledim. Şimdi gelelim diğer bir konuya. Bizim tribüne ses bombaları atan Sütten çıkmış ak kaşık mı? Kesinlikle değilsiniz dostum kusura bakma. Milletin içine ses bombası atmakta nedir? Ya maçtan sonra yaptıklarınız? Ordan bizim tarafa geçseniz ne olacak? 10.000 kişiye mi kafa tutacaksınız? Siz öyle yaparsanız poliste sıkar biber gazını acımaz. Adamlar birşey olsada sıksak diye bekliyo zaten.

İsot ya sana ne demeli? Ankaragücü'de Bursa'da AntiBizans diyo İstanbul'da görüyoruz el ele kol kola geziyosunuz? Kasımpaşa ile kardeşiz var mı itirazın? Ankaragücü tarafarı çok mu normal. Eskişehir deplasmanına gelirken yanınızda neyle geldiniz? Madem kardeşlik için geliyonuz, olay çıkmayacak diye geliyonuz bunlar nedir bana izah edebilir misin?

http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=97769&cid=11

http://www.internethaber.com/maca-degil-savasa-gitmisler-sanki--217537h.htm

İşiniz gücünüz sanaldan atar gider zaten...

yaman76hakanFB
09.Mart.2010, 11:09
Bakıyorumda Gene Hakem Hataları Konuşuluyor Bu Hafta Fener Maçında da Vardı Bu Muhabbet. Yav Artık Bir Gün de Hakeme Laf Atmayın Allah Aşkına. Madem Çok Süpersinizde Niye Elendik Avrupa Kupalarından. Orda Yokmuydu Hatalar Hemde Burdanda Beter. Yeter Artık Yav Kendimizi Bu Kadar Dev Aynasında Görmenin Anlamı Ne. Arkadaşın Birisi Demiş Yabancı Hakem Diye. Sen Önce Bizim Takımlara Bak Çok mu Düzgün Allah Aşkına 3 Büyükler Diyoruz ya 3üde Çok Dengesiz ve Eksik Takımız İşte. Yorum Yapıyoruz Ama Yorum Yapmak İçinde Yorum Yapmayalım. Önce Kendimize Bakalım.

Söylediklerine bir noktaya kadar katılıyorum; bir fenerbahçe taraftarı olduğum için Galatasaray kadrosunun kalitesi, yeterliliği veya zaafları noktasında yorum yapmak ve onları eleştirmek bana düşmez kanaatindeyim.. Galatasaray yönetiminin bileceği iş ve notlarını vermek Galatasaraylı arkadaşlara düşer.. Ancak diğer noktadan benim yorumuma yönelik "çıkış noktası doğru olan" eleştirilerini haketmediğimi düşünüyorum.. Bu forumda sezonun ilk haftasından itibaren, hatta sekizde sekizle başladığımız günlerde bile Fenerbahçe yönetimini ve futbolu çok iyi bildiğini sanan başkanını; "dahi" olduğu iddia edilen Daum'u ve kadro kalitesini en ağır dille eleştirenlerden biriyim.. Konunun yeri burası değil, ama ben sizin ifadenizle "bizim takımların çok düzgün olmadığının" farkında olanlardan biriyim..

Ama takımlarımızın kötü olması hakemlerin yetersizliğine bir mazeret ve sus payı olamaz ki.. Eleştirmek için eleştirmek ne kadar anlamsızsa, savunmuş olmak için hakemleri savunmakta o kadar lüzumsuz.. Kimse bindiği dalı kesmez.. Kolay kolay artniyetli düdükler çalacaklarına inanmam.. Ama şunu kabul edelim ki, sahada verilen mücadeleden daha kötüler, daha gerideler.. Bunun sebepleri şu veya bu olabilir; hakemlerin haklı mazeretleri vardır.. Ayrı mesele.. Ama bu onların yetersizliğini ört bas etmenin mazereti olamaz.. başbakanların, Cumhurbaşkanlarının, Yargıtay Başkanlarının, Anayasa mahkemesinin, Genelkurmay başkanının tartışıldığı ve eleştirildiği ülkede hakemler de tartışılacak.. Kimse dokunulmaz değil..

Dün izlediğim eskişehir-galatasaray maçının hakemi çok ama çok kötüydü.. Kimsenin bu kadar kritik bir maçta böyle kötü yönetim göstermeye hakkı yok.. İki takımın taraftarı yerinde de olmak istemezdim.. İlla yabancı hakem gelsin demiyorum.. gerekirse tartışılsın, bir alternatif olarak cepte dursun, artıları eksileri listelensin..

Yorumun için teşekkürler.. Ama inanın kulüplerimizin ne kadar kötü yönetildiğinin siz kadar farkındayım.. Son bir aydır, hatta sezon başından beri yazdığım yorumlar ortada..

bursa_mc
09.Mart.2010, 11:13
Skoru Bursaspor açısından düşünüyorum ve bizim çok iyi oldu.Olası Kasımpaşa galibiyeti halinde lider olacağıaz.Tebrikler Es Es.

Alicanfmfan
09.Mart.2010, 13:06
Mustafa madem taşlıyorsun , otobüsten inincede bekliceksin kaçmıcaksın.

Maça gelirsek hakem cok kötüydü , ilk yarı resmen bizi dogradı resmen bizim için macı orada bitirdi.

MeMo
09.Mart.2010, 13:51

Maça gelirsek hakem cok kötüydü , ilk yarı resmen bizi dogradı resmen bizim için macı orada bitirdi.

Penaltı uydururken de doğradı mı?Tamam hakem çok kötüydü hatta rezildi ama doğradı demek yanlış olur.

LaigLeNoiR
09.Mart.2010, 14:00

Skor tahminim ise 2-1 :) Arda'nın golü var yine.

Penaltıyı Arda kullansa onu da bilmiş olacaktım ama olmadı :)

Tebrikler ESES'e.

Since-1907
09.Mart.2010, 14:00
Hakem kötüydü ama o kötü performansla durumları eşitledi.Eskişehirspor un ilk golünde el ile oynama vardı , Galatasaray'ın penaltısı penaltı değildi.Yine ilk yarıda pası kim verdi bilmiyorum ama ara topunda el ile kesti Eskişehirli oyuncu.Adem Sarı'nın bir pozisyonu ofsayt diye kesildi vs.Hakem çok kötüydü ama iki takımada kötüydü.Eskişehir çok mu iyi oynadı hayır.Ama çok mücadele ettiler.Tebrikler Eskişehir..

el.nino
09.Mart.2010, 15:53
tek yorumum var eskişehir mahalle takımı gibi. top nerde hepsi orda.zaten teknik taktikle oynasa kazanamazdı.büyük takımlara karşı mahalle takımı gibi oynuycaksın ki kazanacaksın.gerçe bu sahanın neresinde pas yapacaksın oda belli değil.maçın hakkı beraberlikti diyorum.2 takımda kötüydü.

Fearless Coward
09.Mart.2010, 16:03
Dos Santos'un pozisyonuna baktımda adam resmen kendini atıyor.O pozisyona penaltı verecek insan bulamam yani..Hakem çok felaketti hem Eskişehir açısından hem bizim açımızdan..İlk yarı Eskişehir'e çalıştı ikinci yarıda bize..Ama bu sonuç değiştirmezdi..Hadi penaltıyı vermese Eskişehir'inde bi golünü vermese yine bir şey değişmezdi ikinci gole laf etmeleyim gerçekten çok güzel bir gol attı Koray..Herkesin bir belalısı vardır FB'nin İBB,Bizim Eskişehir vs vs..

eXcitinG
09.Mart.2010, 16:22
Herşey bir yana ben Eskişehir taraftarına hastayım yahu. Sırf o Bandoyu dinLemek için bir gün Eskişehir maçına gidicem. OnLarı izLerken kendimi River-Boca maçLarında gibi hissediyorum :)

el.nino
09.Mart.2010, 17:18
Herşey bir yana ben Eskişehir taraftarına hastayım yahu. Sırf o Bandoyu dinLemek için bir gün Eskişehir maçına gidicem. OnLarı izLerken kendimi River-Boca maçLarında gibi hissediyorum :)

bende maç boyunca es-es bandoyu bekledim.gerçekten çok güzeller eskişehir maçına gidesim geldi o an:)

Trabzonspor
09.Mart.2010, 17:41
Jo çok kez atılmaktan yırttı.Penaltıda penaltıdeğildi bu penaltıysa Gençlerin bizden yediği gol öncesindeki pozisytonda penlatıydı ki zaten penaltı.Hakem herkese kötü hakeme sığınmıcaksın kardeşim sen dünya para harcayıp para döküosan ben şampiyonluğa oynuyorum diyosan yeneceksin hakemi bahane etmicen gidip hakem mi attı topu gs kalesine.

Varonil
09.Mart.2010, 18:01

Kesinlikle katılıyorum ya.Mükemmel bir taraftar.Birgün Eskişehir'de maç seyretmeyi çok isterim bende . :)

Aşk-ı Şehir
09.Mart.2010, 18:05

Orasına ben karışmam Alican. Ama emin ol ben taşlasam kaçmazdım kardeşim.:) Yapılan %500 yanlıştır. Ama yanlış dünden başlayan bir yanlış değil ilk yarıdaki maçtan başlayan bir yanlıştır. Sonuç olarak yaralanan kardeşimize geçmiş olsun diyorum. Ancak 3 sıra önümde patlayan ses bombası içinde diyecek laf bulamıyor o anda verdiğim tepkiye gülüp geçiyorum. :D

Bu arada attığımız golde hakeme laf söyleyenler dönüp geçen seneki maça bir baksınlar. Baros golü nasıl atmış diye...

MeMo
09.Mart.2010, 18:42
tek yorumum var eskişehir mahalle takımı gibi. top nerde hepsi orda.zaten teknik taktikle oynasa kazanamazdı.büyük takımlara karşı mahalle takımı gibi oynuycaksın ki kazanacaksın.gerçe bu sahanın neresinde pas yapacaksın oda belli değil.maçın hakkı beraberlikti diyorum.2 takımda kötüydü.

İyi baya kolaymış büyük takımlara karşı kazanmak...

KanaKe
09.Mart.2010, 18:45
tas atma olayini savunmak cahilcedir.. ne galatasaray'li taraftarlarin yaptigi dogrudur ne eskisehir'li taraftarlarin yaptigi dogrudur.. yani illa taraftari oldugum takimin taraftarini savunacagim diye sacma sapan birseyi savunuyorsunuz ben ona sasiyorum..

yunusgs
09.Mart.2010, 19:07
Bu arada attığımız golde hakeme laf söyleyenler dönüp geçen seneki maça bir baksınlar. Baros golü nasıl atmış diye...

İyide yanlış yanlışla örtülmez ki.Her sene böyle olacaksa her sene birileri geçen seneyi hatırlatıp duracak ve bu ülkede hakem hatalarının sonu gelmeyecek.

Aşk-ı Şehir
09.Mart.2010, 19:10
tas atma olayini savunmak cahilcedir.. ne galatasaray'li taraftarlarin yaptigi dogrudur ne eskisehir'li taraftarlarin yaptigi dogrudur.. yani illa taraftari oldugum takimin taraftarini savunacagim diye sacma sapan birseyi savunuyorsunuz ben ona sasiyorum..

Ben savunmadım eğer sözünüz bana ise. Zaten bunuda belirttim...

Aşk-ı Şehir
09.Mart.2010, 19:12
İyide yanlış yanlışla örtülmez ki.Her sene böyle olacaksa her sene birileri geçen seneyi hatırlatıp duracak ve bu ülkede hakem hatalarının sonu gelmeyecek.

O zaman mağlubiyeti hakeme bağlamayacak yolunuza devam edecekseniz. Zira büyük kulübüz diyorsanız 1-0'dan daha uzatmalarla birlikte 50-55 dakika varken maçı çevireceksiniz. ;)

yunusgs
09.Mart.2010, 19:15
O zaman mağlubiyeti hakeme bağlamayacak yolunuza devam edecekseniz. Zira büyük kulübüz diyorsanız 1-0'dan daha uzatmalarla birlikte 50-55 dakika varken maçı çevireceksiniz. ;)

Neden bağlanmayacak ki hakem oyuna direkt etki ediyorsa?Koray 2 sarı karttan atılacaktı.Maç 0-0 devam ediyor olacaktı.Olacaktı da olacaktı.Bunlar mazeret olamaz fakat insanın içini acıtıyor bu durum.Hakemler akıllarını başlarına almalı ve hiçbir takıma karşı art niyet taşımamalı ve hiçbir maçta sonuca direkt etki edecek hatalar yapmamalı.

Aşk-ı Şehir
09.Mart.2010, 19:18
Neden bağlanmayacak ki hakem oyuna direkt etki ediyorsa?Koray 2 sarı karttan atılacaktı.Maç 0-0 devam ediyor olacaktı.Olacaktı da olacaktı.Bunlar mazeret olamaz fakat insanın içini acıtıyor bu durum.Hakemler akıllarını başlarına almalı ve hiçbir takıma karşı art niyet taşımamalı ve hiçbir maçta sonuca direkt etki edecek hatalar yapmamalı.

Tamam kardeşim tamam ben ne desem boş sana. Dünde geçmiştir geçen senede geçmiştir. Dün ile geçen senenin arasında bugünden itibaren hiç fark kalmamıştır...

Since-1907
09.Mart.2010, 19:21
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs493.ash1/26920_1387970704012_1374403098_1059160_377944_n.jp g

Bu arada bir Elazığlı olarak Eskişehirspor taraftarına teşekkür ediyorum.

Börk
09.Mart.2010, 20:06
Maç demeye bin şahit ister.

Burada Fenerbahçe hakkında " 2 haftadır hakkımız yeniyor,penaltımız verilmiyor"diyenler! Burası kendi blogunuz değil.

MeMo
09.Mart.2010, 20:30
Maç demeye bin şahit ister.

Burada Fenerbahçe hakkında " 2 haftadır hakkımız yeniyor,penaltımız verilmiyor"diyenler! Burası kendi blogunuz değil.

Nasıl yani kimse penaltımız verilmiyor hakkımız yeniyor diyemeyecek mi?Birşey anlamadım yazdığınızdan...

Börk
09.Mart.2010, 20:41
Nasıl yani kimse penaltımız verilmiyor hakkımız yeniyor diyemeyecek mi?Birşey anlamadım yazdığınızdan...

Tabii ki diyeceksiniz.Burada Eskişehirspor - Galatasaray maçı konuşuluyor.Araya Fenerbahçe'ye böyle oldu diyenlere diyorum.

Alicanfmfan
09.Mart.2010, 21:08
Orasına ben karışmam Alican. Ama emin ol ben taşlasam kaçmazdım kardeşim.:) Yapılan %500 yanlıştır. Ama yanlış dünden başlayan bir yanlış değil ilk yarıdaki maçtan başlayan bir yanlıştır. Sonuç olarak yaralanan kardeşimize geçmiş olsun diyorum. Ancak 3 sıra önümde patlayan ses bombası içinde diyecek laf bulamıyor o anda verdiğim tepkiye gülüp geçiyorum. :D

Abi geçen İstanbul'daki maçta tam orjin sokagıniçine gelmiş sizin şöfor Orjin'in içine girilirmi mac günü.Rakip takım taraftarı isen hele.

Taşlama olayı cok cirkin ben acayip karsıyım ama Bizim taraftarında ilk yarıda sizin taraftarında dün yaptıgı rezillikti ama bu olay bitmeyecek cok doldu Galatasaray taraftarı.

Nedvedmania
09.Mart.2010, 23:26
Ben diyim Bursa Bjk olayına döner bu.

scar face
09.Mart.2010, 23:40
Alican senle o şeylerin olacağını konuşmadık mı? Sende taşlama Allah'ın emri demedin mi? Ben seni uyardım dostum söyledim. Şimdi gelelim diğer bir konuya. Bizim tribüne ses bombaları atan Sütten çıkmış ak kaşık mı? Kesinlikle değilsiniz dostum kusura bakma. Milletin içine ses bombası atmakta nedir? Ya maçtan sonra yaptıklarınız? Ordan bizim tarafa geçseniz ne olacak? 10.000 kişiye mi kafa tutacaksınız? Siz öyle yaparsanız poliste sıkar biber gazını acımaz. Adamlar birşey olsada sıksak diye bekliyo zaten.

İsot ya sana ne demeli? Ankaragücü'de Bursa'da AntiBizans diyo İstanbul'da görüyoruz el ele kol kola geziyosunuz? Kasımpaşa ile kardeşiz var mı itirazın? Ankaragücü tarafarı çok mu normal. Eskişehir deplasmanına gelirken yanınızda neyle geldiniz? Madem kardeşlik için geliyonuz, olay çıkmayacak diye geliyonuz bunlar nedir bana izah edebilir misin?

http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=97769&cid=11

http://www.internethaber.com/maca-degil-savasa-gitmisler-sanki--217537h.htm

İşiniz gücünüz sanaldan atar gider zaten...

Alican ı uyarmıstım.Ayrıca Alican bu olayları Es Es taraftar grubuna bağlamayın bence...Kafası güzel olan herkes bi seyler atar,fırlatır...

Mustafaya katılıyorum bu tür olaylar her yerde oluyor...

Alicanfmfan
10.Mart.2010, 23:25
Bu haftadan sonra ve özelikle bu maçtan sonra görüşüm netleşti , lige tekrar renk getirdi hakemlerimiz.

gerrrard
10.Mart.2010, 23:59
Koray'ın elleri durmak bilmedi.

uAburak89
11.Mart.2010, 00:02
Ağzı da durmak bilmiyor, dalga geçer gibi açıklamalar yapıyor. Ayıp diye bir şey var ama bu voleybolcu, pardon futbolcu arkadaşın haberi yok herhalde..

Aşk-ı Şehir
11.Mart.2010, 00:25
Baros sustu dimi. :n:

uAburak89
11.Mart.2010, 00:33
Baros sustu dimi. :n:

:) .

gerrrard
11.Mart.2010, 01:14
O değilde iki elde kabak çiçeği gibi ortadaydı, hakemin gözü önünde olan pozisyonlardı.