PDA

View Full Version : Pascal Nouma: “Ben gay’im”

Nedvedmania
26.Nisan.2006, 09:52
http://www.spor3.com/haberimaj/Deniz_Seki_Nouma.jpg
Dünyayı Kurtaran adam filminin basın toplantısında Nouma’nın esprisi kırdı geçirdi.

'Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu' filmi için Point Otel'de ikinci bir basın toplantısı daha düzenlendi. İlk toplantıya katılamayan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, Deniz Seki ve filmde mürettebatı canlandıracak oyuncu kadrosu birlikte objektiflere poz verdi.

Yapımda Çelik isimli bir karakteri canlandıracak Nouma, renkli kişiğiyle toplantının en çok konuşulan isim oldu. Film için Türkçe dersleri aldığını ve yurtdışından getirtilen Gamze Cankurt isimli oyuncu koçuyla çalıştığını söyleyen Nouma, "Türkiye'den gelecek her teklife açığım. Bu gelen bir film teklifi bile olsa hemen kabul ederim. Zaten ettim de" dedi. Toplantının başında "Özel hayatım hakkında ve diğer konularda sorulacak hiçbir soruyu cevaplamayacağım. Bana sadece filmle ilgili soru sorun" diyen Nouma, hemen yanında oturan Deniz Seki'yle ilgili, "Onu nasıl buluyorsunuz?" sorusuna, esprili "Bilmem, ben gay'im" yanıtını verdi. Ünlü futbolcu çekecekleri filmin ilk serisi "Dünyayı Kurtaran Adam'ı ise henüz izlemediğini belirtti.

Hürriyet / Büşra Bozok

BurakMania
26.Nisan.2006, 10:58
PascaL'ım yine bombalamıs ne yapsa ne dese kısacası her hareketi yakısıyor bu adama ya biz onun fb macında yaptıgı hareketten değil onu gonderenlerden utanıyoruz ...

Nedvedmania
26.Nisan.2006, 11:04
fotoya baksana çok yakışıyolar birbirine (deniz seki - pascal nouma :n:)

ibo
26.Nisan.2006, 12:19
yaw ne adam bu pascal ya :D

TüMeR_yAğıZ
26.Nisan.2006, 13:28
pascal bir efsane bizim için öyle kalacak.ama konunun yeri biraz yanlış gibi :)

Nedvedmania
26.Nisan.2006, 13:30
mizah a mı koysaydım :)

By_aBuNis
26.Nisan.2006, 13:35
zaten bu adam pıskopat :D normal bunları demesı ben fenerlıyım bıze o haraketı yaptı hemde bende mactaydım :D yaptıgı tafafta ama yınede nouma yı cok sevıyorum :D:D:D:D:D

koray_capello
26.Nisan.2006, 14:40
soytarı ettiler adamı.emeği geçen herkesin Allah b..... v.......!

Nedvedmania
26.Nisan.2006, 14:43
emeği geçen herkesin Allah b..... v.......!niye şimdi öyle dedinki

koray_capello
26.Nisan.2006, 14:45
uyuz oldum adamı hergün tv de magazinde görmekten

saka_onur
26.Nisan.2006, 14:45
nouma nedese yakşır :) soytarıda deil onun huyu böle :)

koray_capello
26.Nisan.2006, 14:49
merak etme kardeşim pascalın nasıl biri olduğunu ben de gayet iyi biliyorum

Neron_FB
26.Nisan.2006, 14:55
Pascal futbolculuğu dışında espirili, eğlenceli birine benziyo..FB li biri olarak severm pascalı aslında hehe :D (yaptığı hareket olmasa daha ii olurdu tabi :))

Universal
26.Nisan.2006, 14:58
Türlkiyeye gelmiş en matrak futbolcu nedense oyuncuyu sevdim

nart_susruko
26.Nisan.2006, 15:34
röpottajda yer alan diğer bölümler...
"Dünya'yı Kurtaran Adamın Oğlu" filminde rol alan Pascal Nouma, NTV'de canlı yayına katıldı.. Yeni yayına giren ve Burcu Esmersoy'un sunduğu Spor Servisi programında ilginç açıklamalar yapan Nouma futboldan nefret ettiğini söyledi.. Nouma'nın açıklamalarını, programı izleyemeyen ziyaretçilerimiz için derledik..

“Şampiyon kim olacak?" sorusuna "Bilmiyorum" diye Türkçe yanıtını veren Nouma, “Beşiktaş’ın şampiyon olmasını isterdim ama Fenerbahçe’yi ya da Galatasaray’ı boş verin diyemem.. Çünkü Türk halkını çok seviyorum.. Fenerbahçe ve Galatasaray bu sene Beşiktaş’tan daha iyiler.. Kimin şampiyon olacağını ise Tanrı bilir..” dedi..

Nouma'nın diğer açıklamaları ise şunlardı:
“Ben futboldan nefret ediyorum.. Babam gibi olmak durumundaydım, o da futbol oynuyordu.. Ben de öyle yaptım.. Ama ben sadece 90 dakika seviyordum.. Ondan sonra geçip de futbol maçı izlemiyordum.. Ama basket maçı izliyordum..”

“Türkiye DK 2006’ya gidemediği için üzüldüm.. Çünkü Türkiye A Milli Takımı’nda çok iyi oyuncular var.. 2002’de Türkiye 3. olmuştu ve bu bir sürprizdi.. Ama benim için sürpriz olmamıştı.. Bu Dünya Kupası’na baktığımızda Türkiye’nin oyuncuları orada oymayı hak ediyor..”

“Almanya’da Türk futbolu çok takip ediliyor.. Türk futbolcuları Avrupa’da diğer liglerde de forma giyebilir ama neden takip edilmiyorlar oralarda bilmiyorum..”

“Elimden gelenin en iyisi yapmaya çalıştım.. Tabii ki bu da çok kolay olmadı.. Futbolcuyken kameraya bakıyorsunuz.. Ama sinema filminde kameraya bakmıyorsunuz.,. Bundan dolayı çok zorlanıyorum.. Ve arkadaşlarımdan özür diliyorum çünkü sahneler tekrar tekrar çekiliyor..”
...ajansspor...

barahir
26.Nisan.2006, 15:47
gay olduğunu biliyoduk başka bişey deseydi:D

10_Osmanozc
26.Nisan.2006, 16:41
Piskopat Nouma :D

Burak Duran
26.Nisan.2006, 16:42
bence deniz sekiyi beğenmedi ayıp olmasın diye gayim dedi :D:D

Neron_FB
26.Nisan.2006, 16:47
bence deniz sekiyi beğenmedi ayıp olmasın diye gayim dedi :D:D
ehuehe güzel yaklaşım :)

10_Osmanozc
26.Nisan.2006, 16:53
Bence magazinde konu olmamak için öyle dedi:)

kavara
26.Nisan.2006, 18:09
ya nouma ben gayim dedi ama Türk manitasını götürürken bide kameralara poz verdi. Türkçeyi ögrendikten sonra bu adama Show programı teklif ederler vaLLa :)

barahir
26.Nisan.2006, 18:11
Burası Türkiye önüne gelen show programı yapıyo zaten

Berkaiser
26.Nisan.2006, 18:20
Nouma hala değişmemiş.Bence Türkiye'de iyi para kazanır.:D

barahir
26.Nisan.2006, 18:22
ee 7 sinde ne ise 70 inde de odur insan değişmez ki. bende neyden korkuyorum biliyomusunuz?? bu show programı yaparken elini pantolonun içine sokup malum hareketi yapacak die.:D düşünsenize bi hhehe

Maymuncuk
26.Nisan.2006, 18:25
Bence Yılbaşı akşamlarında TV'lerde ki yarışmaları sunsun..

Tombala oynarlar :n:

hezzo
26.Nisan.2006, 18:31
hooop noumaya laf yokkk:) beyler gay dediğiniz adam aynı akşam bi kızla öpüşürken yakalandı aslında kamerayı görünce öptü ama:)

barahir
26.Nisan.2006, 18:31
heheheheeh süpersin lo

FeYYaz1989
26.Nisan.2006, 19:04
Pascal'ımızı medya gönderdi.Şimdi yine gönderen medya dandik bir film için onu kullanmaya çalışıyor.Yazıklar olsun böyle düzene...Yinede onu tekrar görebilmek güzel.Ayrıca filme gidecekmiyiz?Tabiki.Nede olsa Pascal var.

Maymuncuk
26.Nisan.2006, 19:05
Açıkçası ben de Pascal için gitmeyi düşünüyorum...

Nedvedmania
26.Nisan.2006, 19:17
hooop noumaya laf yokkk:) beyler gay dediğiniz adam aynı akşam bi kızla öpüşürken yakalandı aslında kamerayı görünce öptü ama:)
biz demiyoruz o kendi diyo;;)

Selman Ozturk
26.Nisan.2006, 19:24
Türkçeyi ögrendikten sonra bu adama Show programı teklif ederler vaLLa :)

Eskiler bilir. Bu tür bir programı yıllr önce Çanakkalespor'lu Komphela yapıyordu. :n: Programın ismi de Akın Akın Komphela'ydı:n: Komphela yarım yamalak Türkçe'siyle herkesi gülmekten kırıp geçiriyordu. Bence Pascal Nouma da Türkiye'ye gelmiş en renkli simalardan birisi. Futbolu tam anlamıyla bıraktıktan sonra bu tür bir show programı yapmaya kalkarsa en büyük izleyicilerinden biri de ben olurum herhalde. :n: Türkiye'ye son gelişinde toprağı öperek "Allaah Vatanıma geldim" demesini unutamam :cool:

http://img266.imageshack.us/img266/2363/stevekomphelaforrangers5gj.jpg (http://imageshack.us) http://img132.imageshack.us/img132/4770/noumapascal29ix.jpg (http://imageshack.us)

By_aBuNis
26.Nisan.2006, 19:28
bence deniz sekiyi beğenmedi ayıp olmasın diye gayim dedi :D:Dhehe :D Süper yaa!!:D

kavara
26.Nisan.2006, 19:56
Eskiler bilir. Bu tür bir programı yıllr önce Çanakkalespor'lu Komphela yapıyordu. :n: Programın ismi de Akın Akın Komphela'ydı:n: Komphela yarım yamalak Türkçe'siyle herkesi gülmekten kırıp geçiriyordu. Bence Pascal Nouma da Türkiye'ye gelmiş en renkli simalardan birisi. Futbolu tam anlamıyla bıraktıktan sonra bu tür bir show programı yapmaya kalkarsa en büyük izleyicilerinden biri de ben olurum herhalde. :n: Türkiye'ye son gelişinde toprağı öperek "Allaah Vatanıma geldim" demesini unutamam :cool:

http://img266.imageshack.us/img266/2363/stevekomphelaforrangers5gj.jpg (http://imageshack.us) http://img132.imageshack.us/img132/4770/noumapascal29ix.jpg (http://imageshack.us)
yapsında programına güzeL 1 isim lazim.mesela TombaLaci nasiL :D:D:D

nekop
26.Nisan.2006, 20:02
fotoya baksana çok yakışıyolar birbirine (deniz seki - pascal nouma :n:)
cikolata ve süt ayrılmaz ikili:D:D:D

francesco10
26.Nisan.2006, 21:21
pascal o hareketi fener e değil serdar bilgiliye yapmıştı zamanında, ben öyle biliorm

bide kompela olayı benmde aklıma geldi ilk bu film i duyunca, ama işalla o durumlara düşmez pascal

EreN
26.Nisan.2006, 21:28
Sempatik bir isim :)

gorkemyilmazkarasu
26.Nisan.2006, 22:02

:D selman hatırladım o programı ya hatta komphela süper bişey söylemişti şimdi yazamam sitede yazma cezası falan verirler anladın sen anladın :D :D :D

LaKe
26.Nisan.2006, 22:07
pascal ii adam ya. gene yapmış yapıcanı :D :D bu arada şov işi bencede süper olur.

Selman Ozturk
26.Nisan.2006, 23:05
:D selman hatırladım o programı ya hatta komphela süper bişey söylemişti şimdi yazamam sitede yazma cezası falan verirler anladın sen anladın :D :D :D

:n::n::n: Anladım Görkem. Hatta o cümlesi meşhur olmuştu Kompi'nin :n: "z" yerine "j" harfini kullanıyordu :n::n:

Nedvedmania
27.Nisan.2006, 13:22
cikolata ve süt ayrılmaz ikili:D:D:D
sütlü çikolata :n:

hezzo
27.Nisan.2006, 17:16
pascal o hareketi fener e değil serdar bilgiliye yapmıştı zamanında, ben öyle biliorm

bide kompela olayı benmde aklıma geldi ilk bu film i duyunca, ama işalla o durumlara düşmez pascal
bence özel birsine yapmadı belki top gelmiştir :n::n:

barahir
27.Nisan.2006, 17:18
:n::n::n: Anladım Görkem. Hatta o cümlesi meşhur olmuştu Kompi'nin :n: "z" yerine "j" harfini kullanıyordu :n::n:
selman merak ettim walla ney ki bu

Nedvedmania
27.Nisan.2006, 17:23
valla bende merak ettim