PDA

View Full Version : İşte dev derbinin tarihi!..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Mart.2010, 21:02
İşte dev derbinin tarihi!..

Turkcell Süper Lig'de zirve heyecanı tüm hızıyla sürerken zirvenin kaderini yakından etkileyecek olan 27. haftadaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi de belli oldu!..

TFF'nin yaptığı açıklamaya göre dev derbi 28 Mart Pazar gecesi saat 19.00'da oynanacak. Öte yandan 26. haftadaki Trabzonspor-Galatasaray maçının da 21 Mart Pazar gecesi saat 19.00'da oynanacağı açıklandı. Turkcell Süper Lig'in 26, 27 ve 28. hafta karşılaşmalarının programları şöyle:

26. HAFTA
19 Mart Cuma
20.00 Kasımpaşa-Beşiktaş

20 Mart Cumartesi
14.00 Diyarbakırspor-Antalyaspor
14.00 Manisaspor-İBB
19.00 Fenerbahçe-Gaziantepspor

21 Mart Pazar
14.00 Sivasspor-Gençlerbirliği
14.00 Ankaragücü-Kayserispor
19.00 Trabzonspor-Galatasaray

22 Mart Pazartesi
20.00 Bursaspor-Denizlispor

27. HAFTA
26 Mart Cuma
20.00 İBB-Bursaspor

27 Mart Cumartesi
14.00 Gençlerbirliği-Diyarbakırspor
19.00 Beşiktaş-Eskişehirspor

28 Mart Pazar
14.00 Denizlispor-Kasımpaşa
14.00 Antalyaspor-Manisaspor
14.00 Gaziantepspor-Sivasspor
19.00 Galatasaray-Fenerbahçe

29 Mart Pazar
20.00 Kayserispor-Trabzonspor

28. HAFTA

2 Nisan Cuma
20.00 Ankaragücü-Beşiktaş

3 Nisan Cumartesi
14.00 İBB-Denizlispor
19.00 Bursaspor-Antalyaspor

4 Nisan Pazar
14.00 Diyarbakırspor-Gaziantepspor
14.00 Manisaspor-Gençlerbirliği
14.00 Eskişehirspor-Kasımpaşa
19.00 Fenerbahçe-Kayserispor

5 Nisan Pazartesi
20.00 Sivasspor-Galatasaray

LigTv

Crocodile1963
05.Mart.2010, 21:28
Bu ne rezilliktir anlaşılmaz.
P.tesi - Bursaspor - Denizlispor ; Cuma günü İBB - Bursaspor.

Federasyon ilkleri bize yaşatmaya başladılar. Ama biz onlara daha büyük bir ilk tattıracağız. . .

bursa_mc
05.Mart.2010, 21:30

Federasyon ilkleri bize yaşatmaya başladılar. Ama biz onlara daha büyük bir ilk tattıracağız. . .

Dediğin gibi büyük rezillik.Bazıları Bursaspor'un şuan ki durumundan çok rahatsız ama daha da rahatsız edeceğiz..

Fearless Coward
05.Mart.2010, 21:32
Harbiden Bursa 4 günde nasıl hazırlanırki...Federasyon'da bi günde akıllı bir karar verse şaşırcam valla..

goosfraba
05.Mart.2010, 21:35
fenerbahçe 3 günde hazırlanmıştı lille maçına. (p.tesi bursaspor, perş. lille) bursaspor da hazırlanır herhalde.

RaSenGan
05.Mart.2010, 21:46
Vay be az kalmış derbiye :)

Sekopej
05.Mart.2010, 22:10

Dediğin gibi büyük rezillik.Bazıları Bursaspor'un şuan ki durumundan çok rahatsız ama daha da rahatsız edeceğiz..

Arkadaşlar bu kadar celallenmeye gerek yok, bu şekilde fisktür daha önceden de koyuldu. İlk defa bize diyerek, Bursa istenmiyormuş havası yaratılmasın.

Fenerbahçe-Bursaspor maçını pazartesiye koyan federasyonu zamanında eleştirmek gerekirdi, 4 gün az bir süre değil hem.

Crocodile1963
05.Mart.2010, 22:13
Arkadaşlar bu kadar celallenmeye gerek yok, bu şekilde fisktür daha önceden de koyuldu. İlk defa bize diyerek, Bursa istenmiyormuş havası yaratılmasın.

Fenerbahçe-Bursaspor maçını pazartesiye koyan federasyonu zamanında eleştirmek gerekirdi, 4 gün az bir süre değil hem.

Avrupa Ligi maçlarıyla TSL maçlarını karıştırmamak lazım. Eğer Avrupa maçlarına katılıyorsan 3-4 günde bir maç oynamaya alışmalısın.

Ancak siz Fenerbahçe'nin pazartesi günü lig maçı oynayıp cuma günü yine lig maçına çıktığını gördünüz mü ? (Erteleme maçlarını hesaba katmayın ligin standart akışından bahsediyoruz.)

Sekopej
05.Mart.2010, 22:22
Ben ilk cümlemde zaten avrupa maçlarını hesaba katmamıştım, ligde pazartesi ve cuma maç yapan ilk takım değil Bursaspor diyorum.

Lig maçının tarihini avrupa maçına göre ayarlayabilirsin ama derbi var diye, aynı güne koyamadı federasyon maçı, sonra perşembe günü Fenerbahçe'nin nasıl 70. dakikadan sonra yürüyecek hali kalmadığını gördük.

Crocodile1963
05.Mart.2010, 22:30
Ben ilk olduğunu iddia diyorum pazartesi - cuma lig maçı yapan takım. İlk değil diyorsanız buyurun maçı ekleyin. . .

Sekopej
05.Mart.2010, 22:31
Beşiktaş'ın böyle bir maçı olmuştu diye hatılıyorum, o zaman da ilk oluyor, federasyon bize karşı mesajları atılmıştı.

Ama böylesi iyi oluyor işte, ezilen tarafız, bizi istemiyorlar diye hırs yapıp, kazanırsınız 2 maçı da, ek bir motivasyon olur sizin için de.

I3esiktas
05.Mart.2010, 22:42
Bir anda Geçen seneyi hatırladım. Son haftalara dogru Sivasspor yönetimi gibi laflar söylüyorsunuz. O laflardan sonra bir çok kesim Sivasspor'dan hoşlanmamaya başladı. Bursa Taraftarı Başladı Umarım bir yöneticisi Çıkıp bunları medya önünde söylemez.

Aşk-ı Şehir
05.Mart.2010, 22:43
Şimdi şöyle bir bakalım. Bir takım şampiyonluğa oynuyorsa zaten kondisyonu yerinde olmalıdır ve 3 günde bir maç yapabilmelidir. Yanlış mı düşünüyorum. Bende Bursaspor'a karşı birşeyler yapıldığını düşünüyorum ancak bu konuda değil...

Crocodile1963
05.Mart.2010, 23:28
Bir anda Geçen seneyi hatırladım. Son haftalara dogru Sivasspor yönetimi gibi laflar söylüyorsunuz. O laflardan sonra bir çok kesim Sivasspor'dan hoşlanmamaya başladı. Bursa Taraftarı Başladı Umarım bir yöneticisi Çıkıp bunları medya önünde söylemez.

Siz tarafsız bir gözle baktığınızda her iki kupa karşılaşmasında da Bursaspor'un hakkının yendiğini düşünmüyor musunuz ? Bunu söyleyince de antipatik oluyoruz öyle mi ?

Şimdi şöyle bir bakalım. Bir takım şampiyonluğa oynuyorsa zaten kondisyonu yerinde olmalıdır ve 3 günde bir maç yapabilmelidir. Yanlış mı düşünüyorum. Bende Bursaspor'a karşı birşeyler yapıldığını düşünüyorum ancak bu konuda değil...

Kondisyonu mutlaka gereken seviyede olmak zorundadır ama diğer takımlara nasıl eşit zaman aralıkları ile maç yapıyorsa bizde o günlerde karşılaşmalar oynamalıyız. Birde bu işin taraftar yönü var. Önümüzdeki maçlarda alınacak 3 galibiyet ile pazar günü olan bir maça Bursa'dan kaç bin kişi Olimpiyat'a giderdi bunu da hesap etmek lazım. . .

I3esiktas
05.Mart.2010, 23:35
Siz tarafsız bir gözle baktığınızda her iki kupa karşılaşmasında da Bursaspor'un hakkının yendiğini düşünmüyor musunuz ? Bunu söyleyince de antipatik oluyoruz öyle mi ?

Şuan şampiyonlugu sizin kadar hiç bir takım istemiyordur Belkide ondan çok tedirginsiniz. En ufak bir hatada Şampiyonluktan edilcek düşüncesine kapılıyorsunuz. Ama inanınki size yapılan hakem hataları olsun veya düsündügünüz neyse onların aynısı 3 Büyük takımlarada yapılıyor.

MeMo
05.Mart.2010, 23:36

Kondisyonu mutlaka gereken seviyede olmak zorundadır ama diğer takımlara nasıl eşit zaman aralıkları ile maç yapıyorsa bizde o günlerde karşılaşmalar oynamalıyız. Birde bu işin taraftar yönü var. Önümüzdeki maçlarda alınacak 3 galibiyet ile pazar günü olan bir maça Bursa'dan kaç bin kişi Olimpiyat'a giderdi bunu da hesap etmek lazım. . .

Hala kupada mısınız siz?Bu ülkede ne hatalar yapıldı.1 hafta konuşuldu susuldu.Bursaspor bir anda yarışa ortak olunca çok fazla konuşmaya başladı bence...

DenizlispoR
06.Mart.2010, 10:43
Yine aynı senaryo , Anadolu'dan bir takım şampiyonluk potasına girdiği zaman hep çok konuşmuş olur zaten .Bursaspor'a karşı yapılansa düpedüz rezillik ve altındaki amacı çok belli eden bir rezillik .

bursa_mc
06.Mart.2010, 12:53
Hala kupada mısınız siz?Bu ülkede ne hatalar yapıldı.1 hafta konuşuldu susuldu.Bursaspor bir anda yarışa ortak olunca çok fazla konuşmaya başladı bence...

Alaycı bir şekilde olan bu üslubun hiç hoş değil.Fakat bende senin karekterine göre konuşacak olursam.Anadolu şampiyon olunca daha fazla konuşacağız.;;)

MeMo
06.Mart.2010, 13:11
Alaycı bir şekilde olan bu üslubun hiç hoş değil.Fakat bende senin karekterine göre konuşacak olursam.Anadolu şampiyon olunca daha fazla konuşacağız.;;)

Üslup alaycı değil.Burs şampiyon olabilir olunca da istediği kadar konuşur.Ben size şampiyon olacağız diye çok konuşuyorsunuz demedim.Sanki bütün ülke size karşıymış bir tek hakem hataları size yapılıyormuş gibi konuşuyorsunuz.

E.Cartman
06.Mart.2010, 16:45
biletlere yetişebilirsem giderim belki maça :D

Universal
07.Mart.2010, 13:20
Doğum günümde oynanıyor. İyi bir hediye alırım. Son üç yılda doğum günümde Fenerbahçe - Beşiktaş, Türkiye - İspanya ve şimdide bu derbi oynanacak. =)))

ozaniel
07.Mart.2010, 14:15
27. hafta her açıdan kritik. Kayseri-Trabzon maçı da var. Bursa ve Beşiktaş için avantajlı bir hafta olabilir.

@Photograph
Şanslısın, benim doğumgünümde Liverpool-Beşiktaş(8-0) maçı oynanmıştı.:)

CeNTeR_TR
07.Mart.2010, 14:21
27. hafta her açıdan kritik. Kayseri-Trabzon maçı da var. Bursa ve Beşiktaş için avantajlı bir hafta olabilir.

@Photograph
Şanslısın, benim doğumgünümde Liverpool-Beşiktaş(8-0) maçı oynanmıştı.:)

Ama doğum gününün o seneki tarihide baya güzelmiş :) 08.08.2008 :)

ozaniel
07.Mart.2010, 16:00
06.11.2007 tarihinde aslında.:D 6 Kasım'da oynanmıştı maç.

CeNTeR_TR
07.Mart.2010, 18:07
06.11.2007 tarihinde aslında.:D 6 Kasım'da oynanmıştı maç.

08.08.2008 de forma tanıtımı vardı pardon karıştırdım :$