View Full Version : Fenerbahçe Acıbadem silindir gibi
tarikko
06.Mart.2010, 23:05
Aroma Bayanlar Voleybol Ligi'nde Fenerbahçe Acıbadem, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'a set vermedi: 3-0 Lider Fenerbahçe Acıbadem, 18. maçında, 18. galibiyetini alarak puanını 54'e yükseltirken, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ise 4. yenilgisini aldı ve 3. sıraya indi.
VAKIFBANK GÜNEŞ SİGORTA TÜRK TELEKOM: 0 - FENERBAHÇE ACIBADEM: 3
Salon: TVF 50.Yıl
Hakemler: Ümit Sokullu , Esat Danzili
Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom: Özge , Gözde , Maculewicz , Neslihan , Nikolic , Poljak (Gizem , Stam , Arzu )
Fenerbahçe Acıbadem: Seda , Çiğdem , Gamova , Osmokrovic , Eda , Dirick , (Nihan Songül , Naz )
Setler: 22-25, 20-25, 13-25
Süre: 70 dakika (25, 26, 19)
Sekopej
07.Mart.2010, 17:48
Rusya'da zorlu bir deplasmandan geliyorsun ve 1 gün sonra ligde Fenerbahçe'den set alma ihtimali olan, güçlü bir takımla maç koyuyor federasyon. 1 gün ara olsa da, yine yenilmedi Sarı Melekler!..
Set vermemiz sürpriz oldu artık söyleyecek söz yok...
yaman76hakanFB
07.Mart.2010, 18:53
Bu takım bambaşka.. Ben böylesini görmedim.. Orta ikideydim.. 103 golle Türkiye ligini sürklase etmiştik.. O takımı unutamam.. 2004 yılında namağlup şampiyon olan bayan basketbol takımını unutamam.. 2007 yılında final serisini sürklase eden Aydın Örs'ün erkek basketbol takımını unutamam.. Ama bu takım bambaşka.. Böylesini görmedim.. Tarihimizde böylesi yok.. İçeriyi dışarıyı domine ediyor..
Bu arada Rusya'da 48 saat önce maç oynayan Fenerbahçe'yi Cumartesi Vakıfbank karşısına çıkaran Voleybol federasyonunu bu davranışından dolayı ayıplıyorum.. Pazar günü oynasadık kıyamet mi kopardı?
Rusya'da zorlu bir deplasmandan geliyorsun ve 1 gün sonra ligde Fenerbahçe'den set alma ihtimali olan, güçlü bir takımla maç koyuyor federasyon. 1 gün ara olsa da, yine yenilmedi Sarı Melekler!..
Yenilmeyi Bırak Set Vermedi Meleklerimiz... :p
Onlar Renkdaşlarının Meleği,Rakiplerinin Zebanisi Olmaya Devam Edecek :D
Tebrik Ediyorum Hepsini...
Neron_FB
07.Mart.2010, 21:32
Bu takım Avrupada da şampiyon olucak bu sene inş.
SAİT71
08.Mart.2010, 14:00
Rusyadaki maçı izledim elini kolunu sallayarak yeniyorlar.. Sanırsam 18 de 18 yaptık ligde.. Ligi geçtim bi kaç gün sonraki rövanşta 1 set alsak turu geçiyoruz yanılmıyorsam
KaF KeF
08.Mart.2010, 16:16
MaşAllah süper gidiyorlar..Allah bozmasın..