PDA

View Full Version : "Servet Gibi Kazmalar Futbolcu Oluyor"

tarikko
07.Mart.2010, 15:29
Dünya futbolunun efsane ismi ve Arjantin Milli Takım’ının hocası, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Atleticho Madrid karşılaşmasında Agüero’yu sakatlayan Galatasaraylı yıldıza verdi, veriştirdi. Servet bu sözler için bakın ne dedi?

A.Madrid maçında Agüero’nun yüzüne tekme atıp sakatlayan Galatasaraylı Servet Çetin, Maradona’yı kırmızı görmüş boğaya döndürdü!

Star'ın haberine göre, Almanya ile oynanan hazırlık maçı öncesi konuşan Arjantin Teknik Direktörü, “Bir yıldız futbolcunun kafasını tekmeleyen savunmacıya çok az rastlanır. Maalesef Servet gibi kazmalar futbolcu oluyor” dedi.

Star gazetesinden Murat Öztürk'ün telefonla ulaştığı Servet ise, “O hareket pozisyon gereği oldu. Maradona’ya cevap vermem” diye konuştu.

Maraton

CeNTeR_TR
07.Mart.2010, 15:31
Servet her zaman böyle rakibi bir şekilde ekarte ediyor ama bunun tek sebebi fizik mücadelesi değil rakibe vurduğu yaptığı darbeler.

RaSenGan
07.Mart.2010, 15:32
Dikkat etsin de onu da tekmelemesin :)

Fearless Coward
07.Mart.2010, 15:34
Servet bu haberi duyunca Arjantin - Türkiye maçında onuda sakatlar tabi yaparsak Arjantin'le :D :D Ayrıca sanki Servet bilerek tekme atmış gibi konuşmuş..Agüero'da korkmadan ilerliyor önündeki adamın Servet olduğunu unutuyor..

vuque
07.Mart.2010, 15:35
Yok Artık Birde Cevap Verseydin Servet...
Maradona Haklı Bence Burada...
Yıldız Oyuncularımızı Koruyalım Diye Anadolu Kulüplerine Verip Veriştiren Başkanlar Önce Kendi Takımlarında ki Oyuncuların Bırakın Türkiye Liginde ki Yıldızları Dünya Çapında ki Yıldızları Ne Hallere Soktuklarını İyi İncelesin... ;;)

tarikko
07.Mart.2010, 15:35
Servet bu haberi duyunca Arjantin - Türkiye maçında onuda sakatlar tabi yaparsak Arjantin'le :D :D Ayrıca sanki Servet bilerek tekme atmış gibi konuşmuş..Agüero'da korkmadan ilerliyor önündeki adamın Servet olduğunu unutuyor..
Aman onumde Servet var ilerlemeyeyim mi diyecekti Aguero :)

IcedEarth
07.Mart.2010, 15:36
Servet gibi kazmaların değeri 10 milyon Euro, senin defans hattında onun gibisi yok sayın Maradona... Önce adam ol kokoyu bırak sonra konuş...

Edit: Servet'in orada bilerek vurmadığını, topa vurmaya çalıştığını anlamayacak insanlar şimdi gelip bana burada cevap vermeye kalkacak. Haklı diyenler kendi oyuncularına, defans hatlarına baksınlar, sonra konuşsunlar. Servet hiçbir maçta hiçbir rakibine arkadan kafa atmaz, içimizdeki Atletico'lular bu kadar korkmasın bu sene de Avrupa'dan elendik, seneye korkmaya devam edebilirler.

CeNTeR_TR
07.Mart.2010, 15:40
Servet gibi kazmaların değeri 10 milyon Euro, senin defans hattında onun gibisi yok sayın Maradona... Önce adam ol kokoyu bırak sonra konuş...

Edit: Servet'in orada bilerek vurmadığını, topa vurmaya çalıştığını anlamayacak insanlar şimdi gelip bana burada cevap vermeye kalkacak.

Burda anlamama söz konusu değil ki :) burda tarafçılık söz konusu olur .. Servet Fenerbahçedeyken nasıl kazma Servet diyen Galatasaraylı taraftar topluluğu varsa şimdide Kazma Servet diyen Fenerbahçeli topluluğu olacakdır :)

Ama sakın sende orda Servet'in kasti vurmadığını anlatmaya çalışma senin bizi ikna edemeyeceğin gibi bizde seni ikna edemeyiz :)

büyükpivot ; Haklı diyenler kendi oyuncularına, defans hatlarına baksınlar, sonra konuşsunlar. Servet hiçbir maçta hiçbir rakibine arkadan kafa atmaz, içimizdeki Atletico'lular bu kadar korkmasın bu sene de Avrupa'dan elendik, seneye korkmaya devam edebilirler.

Konu farklı yerlere gelir dikkat edelim istersen biraz :)

IcedEarth
07.Mart.2010, 15:42
Ayrıca bu haber %99 ihtimalle bizim basının yalanlarındandır. Malum gazeteciler kaynak olarak bi taraflarını kullanıyorlar...

nerazzuri
07.Mart.2010, 15:43

Edit: Servet'in orada bilerek vurmadığını, topa vurmaya çalıştığını anlamayacak insanlar şimdi gelip bana burada cevap vermeye kalkacak. Haklı diyenler kendi oyuncularına, defans hatlarına baksınlar, sonra konuşsunlar. Servet hiçbir maçta hiçbir rakibine arkadan kafa atmaz, içimizdeki Atletico'lular bu kadar korkmasın bu sene de Avrupa'dan elendik, seneye korkmaya devam edebilirler.
Oha, Maradona'yamı adam ol diyorsun. Bravo gerçekten :)

IcedEarth
07.Mart.2010, 15:45
Diyorum, var mı bununla bi sorunun? Hatta bir kere daha diyorum eğer gerçekten böyle birşey söylemişse, ki %99 ihtimalle söylemediği birşey bu...

MeMo
07.Mart.2010, 15:47

Ben de oha diyecektim ama içimizdeki Atletico'lular falan demiş çekindim :)

Maradona haklı.Servet'in ligde hiç bir kart görmemiş olması da hakemlerimizin durumunu gösteriyor.

IcedEarth
07.Mart.2010, 15:48
Ben de oha diyecektim ama içimizdeki Atletico'lular falan demiş çekindim :)

Maradona haklı.Servet'in ligde hiç bir kart görmemiş olması da hakemlerimizin durumunu gösteriyor.

Hakem hakkında konuşmayı yöneticileriniz yaptı canım, akşam ilkj sonuçları almaya başlarsınız ;)

Hugo
07.Mart.2010, 15:49
Burda anlamama söz konusu değil ki :) burda tarafçılık söz konusu olur .. Servet Fenerbahçedeyken nasıl kazma Servet diyen Galatasaraylı taraftar topluluğu varsa şimdide Kazma Servet diyen Fenerbahçeli topluluğu olacakdır :)

Konu farklı yerlere gelir dikkat edelim istersen biraz :)

Servet Çetin'i Denzilispor'da izledim ilk. O günden beri Galatasaray'a geleceği günü bekliyordum diyebilirim. Fenerdeyken de millet kazma derken ben şu adam bizde olsa derdim. günün birinde geldi.

CeNTeR_TR
07.Mart.2010, 15:50
Hakem hakkında konuşmayı yöneticileriniz yaptı canım, akşam ilkj sonuçları almaya başlarsınız ;)

Tahrik etmeye çalışıyorsun ama düşmemek için elimizden geleni yapıyoruz :)) hadi bakalım akşam yenilirsek bir hakem hatasıyla acaba ne diyeceksin =)) bu arada Kazma Servet oldu yıldız Servet.

CeNTeR_TR
07.Mart.2010, 15:52
Servet Çetin'i Denzilispor'da izledim ilk. O günden beri Galatasaray'a geleceği günü bekliyordum diyebilirim. Fenerdeyken de millet kazma derken ben şu adam bizde olsa derdim. günün birinde geldi.

Emreye Galatasaraydayken bayılıyordum ne kadar iyi topçu diyordum keşke birgün bizim takıma gelse diyordum :))

İstisnalar kaideyi bozmaz :)

C h A o S
07.Mart.2010, 15:52
Maradona'nın her zamanki gibi kafası güzeldi heralde.

Suicider
07.Mart.2010, 15:53
Kazma servet yıldız servet olmadı..

Milli Maçlarda sakat sakat oynayıp milli forma için belkide futbol hayatını tehlikeye atan servet şimdi kazma servet oldu tebrikler..

Aykan19o3
07.Mart.2010, 15:53
Adam Haklı. :)

MeMo
07.Mart.2010, 15:54

Şimdi sabit fikirli olduğun için ne anlatsam anlamıyacaksın ama bir deniyeyim.Sene başından beri hakemlerin yaptığı türlü türlü rezilliklere rağmen hiç bir yöneticimiz çıkıp konuşmadı,konuşmaya cesaret bulamadı.Üstüste 3 maç ofsayttan goller yedik.Yediğimiz bir çok golden önce fouller verilmedi.Bunun üzerine Aziz Yıldırım çıkıp ilk defa konuştu sezon içerisinde.Burdaki ilginç nokta ilk defa konuşmasına rağmen çıkıp her maçtan sonra konuşuldu gibi algılandı.Aziz Yıldırım ilk defa(sana göre her maçtan sonra) konuşmasına rağmen ne Kulüpler Birliğinden istifa etti ne de hakemler tavırlarını düzeltti.Bunun yanında ne oyunculara iftira atıldı,ne bizim oyuncularımızı koruyun,onlar yıldız,kasaplara ölüm gibi açıklamalar yapıldı.

Sonra Fırat Aydınus kendisi bir Fenerbahçe düşmanı olur.Çıkıp yine görevini yaptıktan sonra yöneticimiz Nihat Özdemir sezon içerisinde 2.defa(sana göre her maçtan sonra) çıkıp konuştu.Biz de burdan isyan ettik çıkıp konuşuyosunuz bir yaptırımınız olmuyor diye.

Yani senin yazdığın mesaj hayal ürünü,"canım" lafını burda tartışmayacağım...

Hugo
07.Mart.2010, 15:54
Emreye Galatasaraydayken bayılıyordum ne kadar iyi topçu diyordum keşke birgün bizim takıma gelse diyordum :))

İstisnalar kaideyi bozmaz :)

Emreyi Galatasaray'dayken de sevmiyordum. hala sevmiyorum :D

Neyse konuya dönelim.

CeNTeR_TR
07.Mart.2010, 15:55
Kazma servet yıldız servet olmadı..

Milli Maçlarda sakat sakat oynayıp milli forma için belkide futbol hayatını tehlikeye atan servet şimdi kazma servet oldu tebrikler..

Ooo çok derinden girdin .. Ama düşünceler değişmez Kazma Servet yıldız Servet oldu .. Bizdeyken bize göre yıldızdı Galatasarayda Galatasaraylılara göre yıldız ;))

KaPaLı
07.Mart.2010, 15:56

Bu cümleyi okuduğumda şaştım kaldım acaba ben daha 1 hafta önce başka bir milli takımmı izledim : ) Otamendi ( Velez ) - Samuel ( İnter - Real Madrid - Roma ) - Demichelis ( Bayern Münih ) - Heinze ( Marsilya - Real Madrid - Manchester United - PSG ) 4'lüsü oynadı defansta. Sayın Maradona diyosun adam ol diyosun tezat oluşturuyo sözlerin : )

ozaniel
07.Mart.2010, 15:59
Servet'in yerine Yalçın'ı, Maradona'nın yerine Riijkaard'ı koyalım. Galatasaraylı arkadaşların yorumları ile diğer takımları tutanların yorumlarını ters çevirelim. Jo'nun sakatlanmasından ne farkı var?

Sekopej
07.Mart.2010, 15:59
Muhtemelen basının uydurma bir haberinde bu kadar olay çıkar mı yahu? Konuyu kapatıyorum, yabancı basında böyle bir açıklaması varsa, konuyu açtırmak isteyen beni bulabilir.

Sizler de lütfen uyarı alacak mesajlar atmayın, bizim için uyarı vermek zor iş değil ama sonrasında siz kıvranıyorsunuz, neden uyarı aldım diye siz koşuyorsunuz peşimizden, o nedenle uyarı almayacak mesajlar atın, sonra siz de yorulmayın.

goosfraba
07.Mart.2010, 16:06
sizi de bir dakika boş bırakmaya gelmiyor :)