PDA

View Full Version : [26. Hafta]Adanaspor A.Ş.-Giresunspor

ToRoSKaPLaNı
10.Mart.2010, 00:28
http://www.tff.org/Resources/TFF/Images/3LKulupLogolari/adana.jpg http://www.tff.org/Resources/TFF/Images/KulupLogolari/000187_120x120.jpg

Tarih : 14/03/2010
Yer : 5 Ocak Stadyumu
Saat : 13.30

Pazar günü zor bir maça çıkacağız.Kritik bir maça çıkıyoruz.İki takımda kaybetmek istemeyecektir.Bizde izzet ve mbilla sakat.Emre aktaşın durumuda henüz belli değil.Ama ne olursa olsun kendi evimizde kazanmak için sonuna kadar uğraşacağız.

anilla
14.Mart.2010, 18:04
Tek golle kazandık rakiplerimiz de puan kaybedince yeniden play-off umutları yeşerdi önümüzdeki rakiplerle oynayacagımız maçlar herşeyi belirleyecek

Neron_FB
14.Mart.2010, 18:14
buca ve karabük işi bitirmiştir bu haftadan sonra.. Konya-adana-altay-karşıyaka resmen haketmiyorlar ilk 2'yi.. buca en azından bu sene yeni gemiş bir ekip lige helal onlara da.. adana da inş çıkar playoff'tan

LaigLeNoiR
14.Mart.2010, 18:19
Pedriel'in golüyle kazandık.

Gel de şimdi Hacettepe ve Bolu'ya 1-0'dan son 10 dakikada yediğin gollerle 1-1 verdiğin maçlara yanma.

O 2 maçtan 4 puan daha almış olsaydık 42 puanla Konya ve Karşıyaka'nın 1 puan ensesinde olacaktık.

Ben hala umutlanmıyorum play-off için 2 hafta önce Hacettepe maçında play-off şansımız bitti demiştim ama her hafta yeni birşey oluyor. Bakalım önümüzdeki Samsun ve Buca maçlarını ikisinide içeride oynayacağız üst üste kazanırsak yeniden umutlanabilirim ben de.

GodfatheR
14.Mart.2010, 18:46
Giresun'a veriyorum kazanamıyor yatıyorum, rakibine veriyorum gidip yeniyor. Deli ediyor bu Giresun beni :D

ToRoSKaPLaNı
14.Mart.2010, 23:07
Maça baskılı başladık.İlk 15 dakikada rakip yarı sahada oynadık.Daha sonra Giresun dengeledi ve maç ondan sonra ortada geçmeye başladı.Hayatımda izlediğim en sıkıcı maçlardan birisiydi.İki takımda doğru düzgün pozisyon bulamadı.Buldukları pozisyonlarıda değerlendiremedi.Sadece bir pozisyonda giresun sol kanattan geldi ve içerideki tek başına bulunan Pedriel e 3 tane savunma oyuncumuzun bakışları arasında kafayı vurdurduk ve gol oldu.Onun dışında maç adına zevkli hiçbirşey yoktu.Öyleki bir ara sıkılıp yanımda oturan 3 4 yaşlarındaki bir kızla oyun oynamaya başladım:)Emre Aktaş erken sakatlandı ve hücum anlamında bittik.Her iki takımda çok isabetli paslar atamadı.Bizde oyuna sonradan giren 36 lık Mohamed Ali bitik olduğunu gösterdi.Adam kendini bile zor taşıyordu.Maça yaklaşık 10 15 tane Marmaralı Çotanak taraftarıda gelmişti.Kimseyi tahrik etmeden oturup izleyip gittiler maçlarını.İki takımda bu sene süper lige çıkabilecek bir takım kalitesini gösteremedi.Giresunu tebrik ediyorum.Davalarında başarılar.

LaigLeNoiR
16.Mart.2010, 20:52
Maçı izledim Pedriel'İn golünde uyumuş adeta Adana savunması o da bomboş atmış golünü.