Log in

View Full Version : Serhat Akın: “Beşiktaş'ın takibindeyim”

mertcan1304
26.Nisan.2006, 14:30
http://www.spor3.com/haberimaj/serhat_2111.jpgSerhat Akın, Beşiktaş’ın kendisini takip ettiğini Fenerbahçe’den teklif almadığını söyledi…

(javascript:openPOP('tavsiye.php?id=132488','tavsi ye','500','400'))

(http://forum.turksportal.net/vb/)
(http://ads2.haber3.com/adclick.php?bannerid=296&zoneid=99&source=&ismap=) http://ads2.haber3.com/adlog.php?bannerid=296&clientid=184&zoneid=99&source=&block=0&capping=0&cb=a5660209757d3d92a115703ec4aca4e1
http://ads2.haber3.com/adview.php?what=zone:99&n=ad0cc0a1 (http://ads2.haber3.com/adclick.php?n=ad0cc0a1)
Belçika Birinci Futbol Ligi takımlarından Anderlecht'te oynayan milli futbolcu Serhat Akın, ''Fenerbahçe'ye transfer oluyor'' haberlerinin doğruyu yansıtmadığını söyledi.

Akın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın kendisi ile ilgilendiğini bildiğini ifade ederek, ''Hatta bu hafta sonu oynayacağımız AA Gent maçında Beşiktaşlı yöneticilerin beni bir kez daha izleyeceği duyumlarını aldım'' diye konuştu.

Milli futbolcu, Beşiktaş'ın ilgisinden dolayı Fenerbahçe'nin de bu işe girdiğini düşündüğünü belirterek, şunları söyledi:

''Fenerbahçe, Beşiktaş benimle ilgilendiği için konuya el attı gibi geliyor, ancak bana gelen resmi bir şey yok ve bir görüşme de olmadı.

10_Osmanozc
26.Nisan.2006, 16:55
Gelmesini istemem Avrupa'da oynasın.

koray_capello
26.Nisan.2006, 17:04
bende istemem gelmesin

kavara
26.Nisan.2006, 17:11
Serhat istesenizde besiktasa gelmez o kadikoyun bogası ne inönünün nede samiyenin

Maymuncuk
26.Nisan.2006, 17:13
Bence gelirse BJK harika bir transfer yapmış olur.

Ama geleceğini sanmıyorum. ( Gerek FB'ye gerek diğer Türk Klüplerine ;) )

koray_capello
26.Nisan.2006, 17:16
Serhat istesenizde besiktasa gelmez o kadikoyun bogası ne inönünün nede samiyenin

fenerbahçe yolladığı zaman anderlecht e gitmeden önce hergün bjk kapısındaydı hatırlatayim.

kavara
26.Nisan.2006, 17:18
fenerbahçe yolladığı zaman anderlecht e gitmeden önce hergün bjk kapısındaydı hatırlatayim.
serhat türkiyede top oynamak isteseydi fenerbahce de kalırdı yani o cıkan haberler sadece reyting amaclı

koray_capello
26.Nisan.2006, 17:21
serhat türkiye de top oynamak isteseydi değil türkiye de yedek kalmak isteseydi fenerbahçe de kalırdı.ayrıca haberin gerçek olmadığını reyting amaçlı olduğunu sen nerden biliyorsun

Jesus_FB
26.Nisan.2006, 17:24
beşiktaş taraftarı hiç sevmez Serhat'ı zaten 2 senedir kötü giden bir takım var transferlerin çok iyi olması gerekirken Serhat seçimi yanlış olur bence
Serhat Fenerbahçe de Serhat Akın oldu ama beşiktaş iyi bir teklif yaparsa kabul eder diye düşünüyorum

kavara
26.Nisan.2006, 17:27
beşiktaş taraftarı hiç sevmez Serhat'ı zaten 2 senedir kötü giden bir takım var transferlerin çok iyi olması gerekirken Serhat seçimi yanlış olur bence
Serhat Fenerbahçe de Serhat Akın oldu ama beşiktaş iyi bir teklif yaparsa kabul eder diye düşünüyorum
Neden ki Serhat süper 1 futbolcu Gecen sene oynadıgı futbola bakiyorum bide anelkanın oynadıgı futbola bakiyorum arada fark yok aynı teknik aynı hız ;;)

koray_capello
26.Nisan.2006, 17:31
Serhat zaten Beşiktaş ta oynamak istiyor.bizim kluplerimizi küçük görenleri serhat Türkiye ye gelmez diyenleri anlayamıyorum.Serhat kimki?oynadığı takım anderlechte kim?çok mu büyük takım?

Acaba bu futbolcular bjk,gs ve fb de gördükleri ilgileri sevgiyi veyahuttta aldıkları parayı dünyanın başka bir yerinde yaşayabilirlermi.tabi ki hayır.türkiye de oldukları kadar rahat ve mutlu olamazlar hiç biryerde.o yüzden Serhat ta Beşiktaşa gelmeyi tabiki de istiyor.çünkü Türkiye den ayrılınca buranın değerini daha iyi anladı.dönerse ilk düşüncesi tabiki fener olur ama o olmazsa gs dense bjk yi tercih eder.ama inşallah Beşiktaş Serhatı almaz zaten alırsa iki ay sonra Demirörenle birlikte ikiside kapı dışarı olur.

Jesus_FB
26.Nisan.2006, 17:35
Neden ki Serhat süper 1 futbolcu Gecen sene oynadıgı futbola bakiyorum bide anelkanın oynadıgı futbola bakiyorum arada fark yok aynı teknik aynı hız ;;)

Serhat, Anelka ile aynı tekniğe aynı zekaya sahip mi bu tartışılır ama benim demek istediğimi anlamamışsın

koray_capello
Beşiktaş Serhatı almaz zaten alırsa iki ay sonra Demirörenle birlikte ikiside kapı dışarı olur.
işte benim demek istediğimi koray_capello çok güzel açıklamış ;)

Berkaiser
26.Nisan.2006, 18:12
Türkiye'ye dönmesin kariyerine Avrupa'da devam etsin.

Burak Duran
26.Nisan.2006, 18:15
ya kavara anlam veremiyorum yazdıklarına ya sürekli rakip takımlara laf atma peşindesin. Koray çok güzel bir şekilde açıklıyor serhatı bjk taraftarı istemez ayrıca anderlecht ne ki bjkden iyi bir takım olduğu tartışılır. Koraya katılıyorum

barahir
26.Nisan.2006, 18:15
bence de ayrıca ben serhatın ne olduğunu biliyorum o türkiye de fb den başka bi klüpde oynamaz. ama inönüyü sever (attığı gollere bakarsanız)

paco
26.Nisan.2006, 18:27
s.akın çok iyi bir futbolcu bjk isterse alır daha önce çıktı bu haberler şimdi tekrar alevleniyor gerçekten her takıma katkı sağlar anderletch de sorunları varmış o yüzden orda oynamıyor ... ama bjk yönetimi her başarısızlıktan sonra transfere sarılmasın bence kadrosu o kadar kötü değil ben tigana ya bağlıyorum bu benim görüşüm iyi bir hocayla bjk eski günlerine döner gibime geliyor i.akın g.güleç i.toraman kleberson tümer sergen m.sedef çok iyi oyuncular .... bence bjk savunmanın sağına ve soluna oyuncu alsa daha iyi olur ...

semih5
26.Nisan.2006, 19:02
gelmez ama bjk ye gelmesini isterim

FeYYaz1989
26.Nisan.2006, 19:06
Allah korusun diyorum sadece...:8:

Laz_Asker_61
26.Nisan.2006, 22:40
serhatın futbolunu beğenirim ama geleceğini zannetmiyorum zira gelirse çok faydalı bir transfer olabilir

paco
27.Nisan.2006, 00:12
gelir bjk den iyisini mi bulacak anderletch çok mu iyi bir takım daha doğrusu bjk den daha mı iyiveya belçika ligi türkiyeden daha mı iyi bir lig ....bjk klübü transfere inanılmaz paralar harcıyor bence gelir ...

BaTuHN
27.Nisan.2006, 00:22
Serhat zaten Beşiktaş ta oynamak istiyor.bizim kluplerimizi küçük görenleri serhat Türkiye ye gelmez diyenleri anlayamıyorum.Serhat kimki?oynadığı takım anderlechte kim?çok mu büyük takım?

Acaba bu futbolcular bjk,gs ve fb de gördükleri ilgileri sevgiyi veyahuttta aldıkları parayı dünyanın başka bir yerinde yaşayabilirlermi.tabi ki hayır.türkiye de oldukları kadar rahat ve mutlu olamazlar hiç biryerde.o yüzden Serhat ta Beşiktaşa gelmeyi tabiki de istiyor.çünkü Türkiye den ayrılınca buranın değerini daha iyi anladı.dönerse ilk düşüncesi tabiki fener olur ama o olmazsa gs dense bjk yi tercih eder.ama inşallah Beşiktaş Serhatı almaz zaten alırsa iki ay sonra Demirörenle birlikte ikiside kapı dışarı olur.

çok güzel açıklamamışsın iyi futbolcu olabilir ama Beşiktaş ın almaması gereken bi futbolcu diye düşünüyorum

SeZeRinHo
27.Nisan.2006, 01:11
Anderlecht'ten daha ii bir takımı hak ediyor.Türkiyeye hayatta gelmez onun kariyerinin sonu olacağını bilir.bence o ya ingiltere yada Almanya ligine gitsin oraları yapar.Serhat'ın yarısı kadar oynayamayan Brazilyalıları havada kapıyo kulüpler