View Full Version : Fenerbahçe 4'lü finalde!
tarikko
11.Mart.2010, 20:09
Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 6 takımlı play-off 2. tur rövanş maçında Rusya temsilcisi Zarechie Odintsovo ile karşı karşıya geliyor.
Rakibini deplasmanda 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, kendi sahasında oynadığı karşılaşmanın ilk setini 25-17 kazanarak 4'lü finale yükselmeyi garantiledi.
Şu anda devam etmekte olan karşılaşmada Fenerbahçe'nin setlerde 1-0'lık üstünlüğü bulunuyor.
Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi 4'lü final müsabakaları Fransa'nın Cannes takımının ev sahipliğinde, 3 ve 4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Şampiyon Belli,2. Kim Olacak Onu Tartışalım :D
KaF KeF
11.Mart.2010, 20:54
Bu maçı da 3-0 kazanarak Cannes'e doğru yola çıktık..
BaGa TaRKaN
11.Mart.2010, 21:03
Kupayıda Yeniden Türkiyede Görmek İstiyoruz Hadi Hayırlısı Olsun Şansı Açık Olsun Fenerbahçenin
Varonil
11.Mart.2010, 21:21
Bu yıl harikalar yaratıyor bayan voleybol takımımız.Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk yolunda yolumuzun açık olduğunu düşünüyorum. :)
Aşk-ı Şehir
11.Mart.2010, 21:32
Fenerbahçe Acıbadem şampiyon olacak galiba. Az önce maçta bir bölüme denk geldim. Sadece 2 set kaybetmiş Fenerbahçe Acıbadem. Büyük başarı...
Sekopej
12.Mart.2010, 01:12
Güzel bir maç oldu yine, aslında kazanmak güzel ama karşıda zorlayan rakip olmayınca da izlemek çok keyifli olmuyor yahu.:p Bu maçta ilk set alındıktan sonra zaten formalite icabı kalan 2 set oynandı, havaya girmelerinden endişe ediyorum hep ama bugün fazla asılmasalar da maça, havaya girmeden 3-0 kazandılar.
BaGa TaRKaN
12.Mart.2010, 01:14
Voleybolda Kızlarımız Hep Başarılı Yav Hele Şu Son 10 Yılda Avrupada Hep Zirvedeyiz. Ama Aksine Erkeklerde Çok Berbat Durumdayız Erkek Takımları Yerlerde Sürünüyon Hem Kulüp Hem Hem Ulusal Takım Bazında. Bir Yerlerde Yanlışlık Var Ama Hadi Hayırlısı
Sekopej
12.Mart.2010, 01:21
Erkeklerin voleybol oynaması zaten bana hiç estetik gelmez, voleybol bayan işidir yahu.:) Nasıl ki futbolda bayanlara yakışmıyorsa, basketbolda kısmen yakışıyorsa, voleybolda da erkekler olmasın.:p
Voleybolda Kızlarımız Hep Başarılı Yav Hele Şu Son 10 Yılda Avrupada Hep Zirvedeyiz. Ama Aksine Erkeklerde Çok Berbat Durumdayız Erkek Takımları Yerlerde Sürünüyon Hem Kulüp Hem Hem Ulusal Takım Bazında. Bir Yerlerde Yanlışlık Var Ama Hadi Hayırlısı
Acaba Kulüpler Rusya'dan Bayan Voleybolcu Gelmesine Başka Sebeplerle Sıcak Bakıyorlarda,Erkeklere Gelince Amaan Türk Oyuncular Devam Etsin İşte Canım Ne Olacak Diyor Olmasınlar :p :D :zuhaha
Şaka Bir Yana Gerçekten Bu Kızlar Müthiş :D
scar face
12.Mart.2010, 01:50
Harika bir başarı bu :)
Devam sultanlar...