Log in

View Full Version : Galatasaray - Ankaragücü [25. Hafta]

Fearless Coward
13.Mart.2010, 12:57
http://i40.tinypic.com/t6359f.jpg

KaRaBükLü KraL
13.Mart.2010, 15:47
Umarım kazanıp 2 zorlu maç öncesi moral buluruz.Bu arada Baros oynayabilecek mi bu maç

bursa_mc
13.Mart.2010, 16:06
Kardeş bize kıyağını yapar.Bu maçtan puan alır.

Fearless Coward
13.Mart.2010, 16:07
Umarım kazanıp 2 zorlu maç öncesi moral buluruz.Bu arada Baros oynayabilecek mi bu maç

Takımla antrenmanlara başladığını biliyorum ama ilk 11'de oynamaz %90..Ama yedek olabilir diye düşünüyorum..

ForCimbom
13.Mart.2010, 16:25
baros yarım saat oynayabilecekmiş...

yunusgs
13.Mart.2010, 16:50
Şu sıralar sorun %100 Baros değil.Baros dönsede öncelikle futbolun düzelmesi gerekiyor.

Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Ali Sami Yen,bizim için gerçekten çok önemli.Burada 2 kat motive olabiliyoruz.

Arda'nın yerine Gio'nun oynamasını bekliyorum.Hakan Balta da antrenmanlara başladı.Servet'in yerine Emre Güngör oynarsa iyi olabilir.Son maç Servet yine berbattı.

uAburak89
13.Mart.2010, 17:01
Net bir galibiyet bekliyorum, 3-0 kazanırız.

Nedvedmania
13.Mart.2010, 17:31
Yine santra da görevliyim bu maç beni görmek isteyen bakabilir :p

Samiyende yanılmıyorsam nağmalup devam ediyoruz. Bu maçta yolumuza 4 puanla devam ederiz.

KaRaBükLü KraL
13.Mart.2010, 17:38
Yanılmıyorsun kendi evinde kaybetmeyen tek takım biziz şu an:D

nannar
13.Mart.2010, 19:25
Alırız maçı inşallah...Ankaragücüne bazen şansımız tutmuyor ama ben kazanırız diye düşünüyorum...

LeqenDary
13.Mart.2010, 21:31
Fener de berabere kaldı bu maçın önemi 2kat daha arttı..Hadi aslanlar alalım şu maçı ..

LadroN
13.Mart.2010, 21:44
Artık bumaçı alıp kopup gitmemiz gereken maç.Kazanacağımızı düşünüyorum.Bursa maçına kadar hava yakalamak gerekli.Galibiyet serisinin başlangıcı olur umarım.

Alicanfmfan
13.Mart.2010, 22:21
Maçtaki yerimi yine alacagım , takımımı yine sonuna kadar destekliyecegim.

Maça gelirsek , patlama yapıp net bir skorla ayrılacagımızı düşünüyorum.

İnşAllah güzel bir oyunla 3 puanı alırız.

ozaniel
14.Mart.2010, 00:24
Ankaragücü yeni oyuncuları ile sürpriz yapabilir. İlk yarıda da kazanmışlardı. Ama Galatasaray'ın kazanması daha yüksek bir olasılık gibi duruyor.

nannar
14.Mart.2010, 00:56
Ankaragücü-Trabzon ve Fenerbahçe maçlarından alınacak olan 7 puan bizim ilk 2'yi garantiler... Bursa maçı da şampiyonluk adına avantaj sağlayacak takımı belirler... Herkes fikstür avantajı diyor ama Fenerbahçe'nin yolu bence daha zor... 2 si içerde olmasına rağmen 3 tane derbisi var...(GS-FB-TS) Yani Bursa tamam tepede ama sonuçta bir derbi değil....

izmer96
14.Mart.2010, 01:01
Hic uzatmiycam , macin skorunu soyluyorum , 5-1 yada 6-1 GS alir bu maci

KaPaLı
14.Mart.2010, 01:14

Hayırdır neyi alıyo böyle : )

8 haftada 7 beraberlik 1 galibiyeti var takımın. Rothen - Sapara bu maça yetiştirilmeye çalışılıyomuş. Vassell taraftarla tekrar barıştı. Bu maçta ileriye çıkarsa Galatasaray savunması onları çok zorlayacaktır. Rajnoch kart cezalısı o olmayacak. Onun olmaması çok kötü. Ediz - Muhammed oynayacak büyük ihtimalle savunmada. Umarım Rijkaard yüksek top dener.

uAburak89
14.Mart.2010, 01:23

Kelime oyunları ile seviyesizlik yapmak ne zamandan beri serbest ?

Rijkaard yüksek top denemelerini söylemez oyunculara ama bizim bazı oyuncular özellikle Sabri Jo'yu Hakan Şükür falan sandığı için şişirebilir.

Alicanfmfan
14.Mart.2010, 01:51
İsterse 10 maçında 10 galibyet alıp 100 gol atsın , Ankaragücü marka olarak bizim yanımızdan bile geçemez aa futboldur her sonuca acıktır , ama sunu gösteriyor ki kadro olarak taraftar olarak saha avantajı olarak hep 1-0 önde başlarız,ciddiyet ile oynarsak fark olur.

nerazzuri
14.Mart.2010, 02:01
Maçı izlemeye gideceğim oldukca zevkli bir karşılaşma olacak.

Galatasaray üzerinde baskı ile çıkacak maça,bu sezon bir çok kez baskı ile sahaya çıktı ve iç açıcı sonuçlar alamadı. Fenerbahçe'nin puan kaybettiği hafta Galatasaray'da kaybedecektir.

Ankaragücü ikinci yarıda mağlubiyet yüzü görmedi. Anadolu takımı gibi kapanmyacaktır,açık ve atak bir futbol bekliyorum.

Bol pozisyonlu maç olacak ama beraberlik bekliyorum.

Alicanfmfan
14.Mart.2010, 08:51
Anlamadım ne baskısı var :)

KaPaLı
14.Mart.2010, 08:57
Bursa kazanırsa ( büyük ihtimalle kazanacak ) Fenerbahçe puan kaybetti. Arkadan Beşiktaş geliyo. Eğer puan kaybederlerse Bursa farkı açacak. Beşiktaş Galatasaray'ı geçecek ( yenerse tabi ). Baskı olması normal değilmi ?

İlk maç öncesi neler yazmıştı üyeler. Ama maçın sonucunu herkes gördü 3-0 bitti. Futbol bu belli olmaz. Büyük konuşmamak lazım.

el.nino
14.Mart.2010, 09:19
Maçı izlemeye gideceğim oldukca zevkli bir karşılaşma olacak.

Galatasaray üzerinde baskı ile çıkacak maça,bu sezon bir çok kez baskı ile sahaya çıktı ve iç açıcı sonuçlar alamadı. Fenerbahçe'nin puan kaybettiği hafta Galatasaray'da kaybedecektir.

Ankaragücü ikinci yarıda mağlubiyet yüzü görmedi. Anadolu takımı gibi kapanmyacaktır,açık ve atak bir futbol bekliyorum.

Bol pozisyonlu maç olacak ama beraberlik bekliyorum.

2 hafta önce kasımpaşada atak futbol oynamıştı bize serkan abi.skoru gördük.ankaragücü biziz yenemeyecek baskı falanda yok her türlü bizim.

nannar
14.Mart.2010, 10:04
Keşke açık futbol oynasa.... İnşallah deli gibi saldırırlar da sallarız 5-6 tane :n: Hala Galatasaray'a karşı açık oynandığında başınıza nelerin gelebileceğini anlamadıysanız zaten yapacak birşey yok... Çoğu Avrupa takımında bile olmayan bir hücum hattı var takımda..Bunu es geçen her menajer üzülür :D ( Kewel,Arda,Elano,Dos Santos,Keita,Jo,Baros ) Eğer aksini iddaa edecekseniz zaten futbol bilginizden şüphe duyarım... :) Dediğim gibi inşallah açık oynarlar :D

Hugo
14.Mart.2010, 10:36
Ben de gidip izlerdim aslında ama bu hafta istanbula geldiğim için bursada anatomi çalışmak gerekecek :D
Bir yolunu bulup maçı izleyeceğim. İnşallah 9-10 tane gol atarız :p :D

KaPaLı
14.Mart.2010, 10:45
Aman sonradan Ankara havası almak zorunda kalmayında : )

Rakip takımlar ile dalga geçecek ifadeler kullanmayın. Bunları avatarınıza koymayın. Örnek: 6-0, 8-0, 5-1, f5, 6S gibi.

Futbol bölümü kurallarını tekrar okumanızı öneririm.

Aşk-ı Şehir
14.Mart.2010, 10:52
Galatasaray'a karşı pres yaparsan, kilit adamlarını durdurabilirsen kazanırsın. Kapanırsan da hurraa saldırırsan da çok pozisyon verirsin. Ayarını tutturursan kilitlersin Galatasaray'ı. Ankaragücü'nün stoperleri güven vermiyor açıkçası. Ben o yüzden Galatasaray kazanır diyorum. Gollü maç olur. 3-1 3-2 2-1 gibi sonuçlarla kazanır. Arda'nın olmayışı çok büyük handikap değil. Jo'yu canlı izledim geçen haftaki maçta. Ele avuca sığmıyor. Sürekli hareketli. Geriye geliyor, top alıyor, oyunu açıyor vs vs vs. Bence Jo ve Keita'yı tutmak zor olacaktır Ankaragücü için. Sonuç olarak zevkli maç olur...

IcedEarth
14.Mart.2010, 11:03
Umarım bu maçta son 20 dakika filan bile olsa Baros'u izleriz...

Return of the king...

Hugo
14.Mart.2010, 11:24
En büyük korku Baros'un girip sakatlanması şu an bende. Ronaldo gibi olmaz inşallah.

bjk4ever
14.Mart.2010, 11:31
Neye gore Ankarargucu defansi guven vermiyor anlamadim. Adamlar cok az gol yiyor ve ikinci yarida namaglup. En azindan Eskisehir kadar defans yaparlar herhalde. Ankarargucu ilk yarida bireysel hatadan gol yemezse ve defansini saglam tutarsa kesinlikle pozisyona girer, gol atar ve yenilmez. Sayet ilk yari gol yerse cozulur ve puan alma ihtimali zorlasir....

scar face
14.Mart.2010, 14:27
Galatasaray zor olsa da kazanacaktır...

Revolution
14.Mart.2010, 15:16
Çok rahat bir maç olacağını sanmıyorum tek farklı kazanırız gibime geliyor 1-0 veya 2-1.. Başarılar Galatasaray.

nerazzuri
14.Mart.2010, 15:29
2 hafta önce kasımpaşada atak futbol oynamıştı bize serkan abi.skoru gördük.ankaragücü biziz yenemeyecek baskı falanda yok her türlü bizim.
Kasımpaşa kadrosu ile Ankaragücü kadrosunu karşılaştır. Kasımpaşa çok kaliteli olmayan ama iyi oynayan bir kadroya sahip, acemi.

Ankaragücü ise, kenarda oldukca olgun ne yaptığını bilen bir teknik ekip, sahada oldukca kaliteli,teknik futbolcular. Sakin. Acemi değil. Dikkat edin.

Kasımpaşa ile Ankaragücü bir değil. Dikkat edin büyük konuşuyorum Ankaragücü kolay lokma değil şu an ligimizin Bursaspor'dan sonra en tehlikeli takımı. Maçtan sonra görüşmek üzere.

KaPaLı
14.Mart.2010, 15:43
10 Yılın Rövanşı

Rijkaard, Galatasaray'da en farklı mağlubiyeti (3-0) kendisine tattıran Ankaragücü karşısında bol gollü galibiyet istiyor. Lemerre ise 10 yıl önce Euro 2000'de kaybettiği Hollandalı'dan rövanşı alma peşinde

Yaptığı flaş transferlere rağmen Lemerre ile çıkışa geçemeyen ve gol yollarında sıkıntı yaşayan Ankaragücü, Galatasaray'a ilk yarının rövanşını vermemek için mücadele edecek. 10 yıl önce Euro 2000'de Fransa'nın başında olan ve Rijkaard'ın yönetimindeki Hollanda'ya 3-2 mağlup olan (21 Haziran 2000) Roger Lemerre ise yıllar sonra eline geçen rövanş şansını iyi kullanmak istiyor.

Ankarada Sakarya Caddesinde izleyeceklermiş maçı ANkaragücü taraftarları. Umarım olay falan çıkmaz, Maç sonunda Kızılay'da gezecek olan Galatasaray taraftarlarıyla.. Herkes Ankaragücü atkılarıyla gelsin ANKARAGÜCÜ'nü desteklediğinizi unutmayın diye uyarılarda bulunuyolar gelecek olanlara.

el.nino
14.Mart.2010, 17:57
Kasımpaşa kadrosu ile Ankaragücü kadrosunu karşılaştır. Kasımpaşa çok kaliteli olmayan ama iyi oynayan bir kadroya sahip, acemi.

Ankaragücü ise, kenarda oldukca olgun ne yaptığını bilen bir teknik ekip, sahada oldukca kaliteli,teknik futbolcular. Sakin. Acemi değil. Dikkat edin.

Kasımpaşa ile Ankaragücü bir değil. Dikkat edin büyük konuşuyorum Ankaragücü kolay lokma değil şu an ligimizin Bursaspor'dan sonra en tehlikeli takımı. Maçtan sonra görüşmek üzere.

ssorun burda ztn iyi oyanamazsa fark yer ankaragücü:)

Suicider
14.Mart.2010, 18:01
Çok zor maç olacak yenmek zorundayız..

uAburak89
14.Mart.2010, 18:31
Galatasaray
Leo Franco, Sabri, Neill, Servet, Caner, Barış, Elano, Mustafa Sarp, Keita, Giovani, Jo

Yedekler
Aykut, Emre Güngör, Uğur, Mehmet Topal, Baros, Ayhan, Emre Çolak

Galatasaray.org

Fearless Coward
14.Mart.2010, 18:37
Baros'u yedek görmek bile çok güzel özletti kendini..Haftayada Hakan Balta döner büyük ihtimal..

uAburak89
14.Mart.2010, 18:41
Aman sonradan Ankara havası almak zorunda kalmayında : )

Futbol bölümü kurallarını tekrar okumanızı öneririm.

Burada bahsedilen kural dalga geçmekle ilgili, izmer96'nın yaptığı ise skor tahmini. Arada dağlar kadar fark var. Bence kuralları sen tekrar okumalısın, yalnız ilk sefer okuduğun gibi okuma çünkü belli ki anlayamamışsın. Tutturdun bir almaktır gidiyor, insanları tahrik ediyorsun sonuna : ) koyunca etkisi azalmıyor.

Dipnot: Uyarı butonu çalışmıyor sevgili yöneticiler, konuyu baltalama amacım yoktu ama saatlerdir burada kurallara aykırı mesaj duruyor ve hiçkimse bununla ilgilenmiyor.

uAburak89
14.Mart.2010, 18:45
Baros'u yedek görmek bile çok güzel özletti kendini..Haftayada Hakan Balta döner büyük ihtimal..

Ben Hakan Balta bugün oynar diye umut ediyordum son idmanın tamamında takımla çalıştırılmış çünkü, ama demek ki riske etmek istemediler. İnşallah Caner bize Hakan Balta'yı aratmaz. Gerçi adamın mevkisi değil ona da çok bir şey diyemiyorum..

LaigLeNoiR
14.Mart.2010, 18:50
Bana göre çok zor bir maç olacak. Ankaragücü kadro olarak çok iyi fakat takım olamadılar bir türlü. Bu hafta da vitrin maçları olacak. Ben bu maçtan Ankaragücünün galip ayrılacağını düşünüyorum.

Baros'a gelince de umarım eski formuyla döner. Özledik onu da.

bjk4ever
14.Mart.2010, 19:04
Demin Ankaragucu'nun kadroyu gordum ve harbiden ciddi sekilde kagit uzerinde kaliteli bir kadrolari var. Bir supriz bekliyrum, GS puan kaybederse onumuzdeki Trabzon ve FB maclarindan sonra ligden kopabilir bile....

Fearless Coward
14.Mart.2010, 19:07
Rijkaard hatasını anlamış Topal'ı yedeğe çekmiş iyi yapıyor..Barış'ı da oynatması gayet mantıklı Ayhan oynasa kötü olurdu..

KaPaLı
14.Mart.2010, 19:09
ANKARAGÜCÜ:
Serkan, ___________GK

Elyasa, ____________DC
Muhammed, ________DC
Koray,_____________DC

Murat, ____________ML
Hürriyet, _________DMC
Kağan,____________MC
Geremi, ___________MR

Sapara, _________AMC

Vassell,__________ST
Vittek ___________ST

Eyvah eyvah 3 defansmı kaldı Lemerre ne yaptın.

bjk4ever
14.Mart.2010, 19:11
Murat herhalde solbek oynar. Gereminin de sagbek oynama ozelligi var, Elyasa stopere Muhammed solbeke gecebilir. Uclu defans kesin cikmaz zaten.:)

Fearless Coward
14.Mart.2010, 19:13
3 defans oynuyorlar kontr-ataktan rahat goller bulabiliriz gibi gözüküyor kanatlardanda güzel ataklar yaparız..Bu maçta Jo,Giovani ve Keita'dan çok şey bekliyorum..

nannar
14.Mart.2010, 19:18
Demin Ankaragucu'nun kadroyu gordum ve harbiden ciddi sekilde kagit uzerinde kaliteli bir kadrolari var. Bir supriz bekliyrum, GS puan kaybederse onumuzdeki Trabzon ve FB maclarindan sonra ligden kopabilir bile....

:n: nettin paşam ? bir anda sildin bizi ligden :D O zaman FB ve BJK ligde havlu atalı yıl olmuştur...

nannar
14.Mart.2010, 19:26
Öfff... :( Özlemişiz yaww Baros'u... İyileş artık be aslan....Yedekte görmek bile sevindirdi valla... Bu akşam kadroda tek korkum Caner... Allah'tan Mehmet Topal kenarda... Caner hata yapmazsa sıkıntı çıkmaz....

Knightmare
14.Mart.2010, 19:27
Elyasa'nın saçlar süper :D

LaigLeNoiR
14.Mart.2010, 19:31
Ankaragücü kalecisi ve oyuncularının forması aynı mı bana mı öyle geliyor ? Eğer aynı ise bu yasak değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum.

izmer96
14.Mart.2010, 19:33
Dakika 3 JO.

LaigLeNoiR
14.Mart.2010, 19:33
Karambol sonucu golü buldu G.Saray Jo ile 1-0.

uAburak89
14.Mart.2010, 19:34
Yavrum Jo xD Arda'nın sevinci süperdi :)

nannar
14.Mart.2010, 19:35
Aslanlar hızlı başladı :n: 1-0 Jo

uAburak89
14.Mart.2010, 19:35
Ah ah 2-0 olabilirdi..

bursa_mc
14.Mart.2010, 19:40
Saldır Ankaragücü (:

Fearless Coward
14.Mart.2010, 19:42
Keita adama güzel hareket yapmış orda henüz 3. dakikada öne geçmemiz çok iyi oldu gerisi gelir inş..

Fearless Coward
14.Mart.2010, 19:55
Keita çalım şhow yapıyor resmen..Gerçekten çok iyi oynuyoruz 2. gol gelebilir..

nannar
14.Mart.2010, 19:58
çok iyi oynamıyoruz :) Keita iyi başladı... Elano biraz sorumluluk alması lazım orta alanda...Dos Santos'un da daha sakin oynaması lazım..Heyecanlı baya...

uAburak89
14.Mart.2010, 20:03
Her iki takımında sol kanadı aksıyor.

Fearless Coward
14.Mart.2010, 20:06
Gollllll :d Keita..Taklalarınıda attı..Ama çok güzel attı gerektende kaleciyide geçti..

LadroN
Abdulkadir ramiye ya da Unkapanına gidelim:D

nannar
Keita :D 2-0

Fearless Coward
14.Mart.2010, 20:08
3-0'lık acı mağlubiyetin hırsını alacağız haydi aslanlar 4-0 için.. :D

LadroN
14.Mart.2010, 20:10
Haydi liderlik aşkına saldırın:D

nannar
14.Mart.2010, 20:12
edit... FB'li arkadaşlardan alınanlar oldu sanırım... kusura bakmasınlar ;)

Knightmare
14.Mart.2010, 20:19
Keita farkı yaratan oyuncu, süperdi ilk yarı. İki golde de amatörce hatalar yaptı A.Gücü, cezayı kesti iki yıldız :D
aslında 2. golü atamasaymış Keita daha iyi olacakmış, hem penaltı hem kırmızı kart çıkabilirdi o pozisyonda, Koray çekip indirdi arkadan :)

uAburak89
14.Mart.2010, 20:21
Sabri Kaptanlığın da etkisi ile çok istekli, sağ kanadı tek ona bıraksak götürür yani o derece xD

Fearless Coward
14.Mart.2010, 20:24
İlk yarı çok iyiydik umarım ikinci yarıda devam eder bu iyi oyunumuz..Baros inş. oyuna girer özledik onu..

nannar
14.Mart.2010, 20:25
Aman diyim 2 farkla gidersek Baros falan girmesin iyice iyileşmediyse...Sezonun sonlarına doğru çok faydası olacak bize onun....

yunusgs
14.Mart.2010, 20:26
Dogru dizilişle oynamanın faydaları.Barış ve Mustafa Sarp seçimi son derece doğru.

MeMo
14.Mart.2010, 20:31
2-3 smile koyunca dalga geçmek serbest oluyormuş galiba.Hergün yeni birşey öğreniyoruz :)

Galatasaray kazanır maçı 2-0'dan vermez.Bursa-Gs çekişmesi olur kupa için...

nannar
14.Mart.2010, 20:31
Yalnız Ankaragücü'nün ciddi planları var seneye şampiyonluğa oynamak adına... Bursa da kadroyu bozmazsa seneye baya kalite bir lig izleriz... Artık bazı şeylerin değişmesi lazım der dururduk... Büyük takımların taraftarlarının zihniyetleri de artık yavaş yavaş değişiyor.Eskiden olsa her maçta kesin kazanırız da kaç fark atarız diye bakarken artık bazı rakiplere özellikle deplasmana giderken beraberliğe üzülmediğimiz anlar olmaya başladı :) Eğer bu şekilde bazı kulüpler bu yönde uzun vadede planlar yaparlarsa önümüzdeki 3-5 yıl içerisinde şampiyonluğun adayları sadece GS-FB-BJK olmaz...

scar face
14.Mart.2010, 20:32
Ulen bu Vittek veya Vassel'i Fb alsaymışya :n: Guiza'dan da ,Semih'den de , Gökhan'dan da daha iyi bunlar :p

Tebrikler öndesiniz abi de her yerde bir dalga geçme edaları var yaşça senden küçüğüm ama bir eğitimci olarak gençleri galayana getiren mesajların inan ki bizlere laf sokma olarak add olunmuyor.27 yasındaki bir öğretmen mesajları değil de 14-15 yasındaki lise öğrencisinin attığı mesajlar gibi geliyor...Fenerbahçe formasını giyen her oyuncu çok çok iyidir.Vassell den de,Vittek den de üstündür bizler için.Çünkü o Fenerbahçe büyüklüğünün adı konamaz.Ne kupa büyüklüğü ne de şampiyonluk büyüklüğüdür.Fenerbahçe büyüklüğünün adı konamaz...Bu cevabı vermem lazımdı...

Herkese iyi akşamlar...

izmer96
14.Mart.2010, 20:32
GS cok akillica oynuyor , ankaragucu 2. yari forma degistirdi oyununuda degistir daha atak olursa GS fark acabilir

KaPaLı
14.Mart.2010, 20:33
Geçen hafta taşlandık diyen Galatasaray taraftarları bu hafta ara sokaklarda nasıl taşladılar acaba Ankaragücü taraftarlarını. Daha 1 hafta önce sızlanıyolardı Eskişehir'de taşlandık diye. Kendi kendilerine husumet yaratıyolar. Ankaragücü 1 kere gelecek Samiyene onlar 2 kez Ankara'ya gelecekler.

nannar
14.Mart.2010, 20:34
Baros sarı kart sınırındaymış...Ali Sami Yen'deki FB ve Bursa maçlarında cezalı olmasında aman diyim...

nannar
14.Mart.2010, 20:36
Tebrikler öndesiniz abi de her yerde bir dalga geçme edaları var yaşça senden küçüğüm ama bir eğitimci olarak gençleri galayana getiren mesajların inan ki bizlere laf sokma olarak add olunmuyor.27 yasındaki bir öğretmen mesajları değil de 14-15 yasındaki lise öğrencisinin attığı mesajlar gibi geliyor...Fenerbahçe formasını giyen her oyuncu çok çok iyidir.Vassell den de,Vittek den de üstündür bizler için.Çünkü o Fenerbahçe büyüklüğünün adı konamaz.Ne kupa büyüklüğü ne de şampiyonluk büyüklüğüdür.Fenerbahçe büyüklüğünün adı konamaz...Bu cevabı vermem lazımdı...

Herkese iyi akşamlar...

senin mesajı görmeden memo'nun mesajı görünce alındığını düşünüp editlemiştim ama neyse... ;;) normal zamanda olsa kendiniz de bu türde takılırsınız oyuncularınıza ama sanırım hassas bir zamanda alınganlık gösteriyorsunuz... Uzatmanın anlamı yok... editledim zaten mesajı :)

nannar
14.Mart.2010, 20:37
Yavvv şu Caner de bir gitsin artık sezon bitsin de ! Ara sıra tamam iyi işler de yapıyor ama böyle önemli hataları maça maloluyor!

nannar
14.Mart.2010, 20:43
Bu arada yan hakemin de tipi tam ofsayt :D

nannar
14.Mart.2010, 21:05
Baros girdi :D Aslan...

Fearless Coward
14.Mart.2010, 21:19
Baros'u özlemişiz yav..Artık maçta son dakikalar..

Fearless Coward
14.Mart.2010, 21:20
Mehmet Çakır nasıl vurduysa öyle yazık oldu yani Vassell'e ne güzel atağa girdirmişti çokta net bir pozisyondu gol olabilirdi ama çok kötü vurdu M.Çakır..

Fearless Coward
14.Mart.2010, 21:21
GOOLLL BAROS BAROS BAROS I LOVE YOU BAROS..Özledik be abi..Keita'dan süper bir asist..Maçın yıldızı kesinlikle Keita..3-0'lık mağlubiyete 3-0'lık galibiyetle cevap verdik..

sentugo
14.Mart.2010, 21:22
hadi be girip gol mu attı :D

nannar
14.Mart.2010, 21:22
Keita maça damga vurdu :D Baros'a al da at dedi.. 3-0

uAburak89
14.Mart.2010, 21:23
Net bir galibiyet bekliyorum, 3-0 kazanırız.

Bir şey biliyoruz da söylüyoruz... xD

RaSenGan
14.Mart.2010, 21:23
Beklediğim gibi rahat bir maç oldu.Keita taraftarı bir kez daha bağladı kendine :) Ve şu an Baros golü attı mutluluğumuz ikiye katlandı.Bugün tek kötü şey Dos Santos'tu bana göre.Fizik olarak gerçekten çok kötü.İlk yarı az çok vardı da ikinci yarı bir tek oyundan çıkarken ismini duydum.Takımımızı kutluyorum.Liderliği birkaç saatlik ödünç verdiğimiz Bursaspor'dan güzel bir şekilde geri aldık.

Fearless Coward
14.Mart.2010, 21:24
hadi be girip gol mu attı :D

Yok gireli olmuştu baya. :D Bursa'nın yendiği haftayı kazanmamız gerekiyordu ve kazandık..İyi oldu bu..

nannar
Yalnız Neil'in Keita'ya pası da mükemmel!!! Maç bitti... Tebrikler takıma :D Hiç pozisyon vermeden aldık maçı...İlk maçın inbtikamı da alındı :n:

yunusgs
Çok özledik onun altın vuruşlarını be.Bu altın vuruşları izlemek insana ayrı bir zevk veriyor.Teşekkürler King Baros helal olsun sana.

Knightmare
14.Mart.2010, 21:26
man of the match : Abdul Kader Keita! başkada bişey demeye gerek yok herhalde :)
aslında var, Ankaragücü'nün hücum hattına :) bu kadar mı uyumsuz olur çok doğru tespit yaptı yorumcular, birbirlerini hiç sevmiyor galiba Vassel ve Vittek :p

yunusgs
14.Mart.2010, 21:28
Almamız gereken bir maçta 3 puanı aldık.Artık iplerin bizim elimizde olduğunu ve kaderimizi kendimizin belirleyeceğini düşünüyorum.FB ve Bursa maçlarından 3 puan alırsak şampiyon oluruz gibime geliyor.

Sirius Black
14.Mart.2010, 21:29
Return of the King. :)

Crocodile1963
14.Mart.2010, 21:33
Maç Ankaragücü ile küfürler Bursaspor'a ne alaka ise artık. Kontra çabuk geldi Ankaragücünden o ayrı . . .

nouma16
14.Mart.2010, 21:34
Kardeş bize kıyağını yapar.Bu maçtan puan alır.

şimdi dostum a.gücü'nün kadrosu beLLi daha fazLasını bekLemek yanLış oLur zaten. ben şahsen 3-0'a sevindim 8-0'da bitebiLirdi.

Suicider
14.Mart.2010, 21:35
Tebrikler gs en çok sevindiğim Baros un gol atması :)

el.nino
14.Mart.2010, 21:47
baskı falan yok her türlü bizim demiştim.aynen öyle oldu.şampiyonda inşallah biz olacağız.

KaRaBükLü KraL
14.Mart.2010, 21:48
Tebrikler takımımıza süper oynamasakta A.Gücü'ne top oynatmadan kazandık Jo'nun ve Baros'un(özellikle Baros'un)gol atmasına ve Keita'nın süper oyununa çok sevindim:)Bizim kova(Leo Franco:D)gol yemeden bitirdi maçı ona sevindim yaw:n::n::n:

LeqenDary
14.Mart.2010, 21:53
Rahat bi maç oldu..Keita süperdi, Baros'un gol atması da süper oldu..Şimdi şampiyonluk için en kritik 2maça giriyoruz..Bu maçların 2sini de kazanırsak o havayla %90 şampiyon oluruz..

E.Cartman
14.Mart.2010, 21:55
Milan King Baros diyorum başka bi şey demiyorum :D

izmer96
14.Mart.2010, 22:03
Keita tek basina bir takim , 1 gol 2 asist diger takimlarla aramizdaki en buyuk farklardan biride keita olsa gerek

uAburak89
14.Mart.2010, 22:14
Takımın tek eksik yanı var o da ön libero mevkisi. Aslında Neill denenebilir o bölgede, soğukkanlı iyi top yapıyor. Tabii bu durumda Servet - Emre Güngör defansı soru işareti oluyor.

Crocodile1963
14.Mart.2010, 22:17
Mustafa Sarp'ın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"İlk dakikalarda gelen gol bizi inaılmaz rahatlattı. Maça çok arzulu ve istekli başlamıştık. Net bir skor bizi çok mutlu etti. Ankaragücü'ne pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Zaten anormal tempolu bir oyun olmadı. Kalan 8 haftada anormal iyi oynamanın dışında kazanmamız gerekiyor..

Bursaspor benim eski takımım. Onları zirvede görmek beni çok mutlu ediyor.. Zirvede olmaları; o şehre, o camiaya ve o taraftara yakışıyor. Şu anda sarı kırmızılı renkler altındayım ve şampiyon İnşallah biz oluruz diyorum. Bursaspor'dan ayrılırken ve Galatasaray televizyonuna da aynı şeyleri söyledim. Onların bu ligde zirvede olmaları beni çok mutlu eder diye. İnanılmaz keyiflendirdiler. Sezon sonuna çok var bakalım"

Helal olsun Sarp'a. Başkaları gibi gittiği yeri unutmuyor. . .

Aşk-ı Şehir
14.Mart.2010, 22:34
Keita'nın golüne laf söyleyen yok nedense? Koray'ın attığı gole kıyameti koparanlar Keita'nın gole susmuş. Enteresan...

Beklenilen sonuçtu. Galatasaray zirveyi bırakmadı. Metin Akan'a üzüldüm şahsen girdikten 30 saniye sonra sakatlanıp çıkmasına üzüldüm...

Fearless Coward
14.Mart.2010, 22:38
Şimdi Keita'nın yanındaki adamda müdahale ediyor farkındaysan ayağına deyince Keita'nında eline çarpıyor gayet normal bi durum bence..Ayrıca ceza sahası içinde net bir faul yapıldı ama verilmedi işte..Ayrıca Ankaragücü'lü bir futbolcu hakeme ne vurdu öyle bilerek mi yaptı artık yanlışlıklamı bilemem. :n: :n: Ama hakem ne uçtu ya. :n:

Aşk-ı Şehir
14.Mart.2010, 22:40
Şimdi Keita'nın yanındaki adamda müdahale ediyor farkındaysan ayağına deyince Keita'nında eline çarpıyor gayet normal bi durum bence..Ayrıca ceza sahası içinde net bir faul yapıldı ama verilmedi işte..Ayrıca Ankaragücü'lü bir futbolcu hakeme ne vurdu öyle bilerek mi yaptı artık yanlışlıklamı bilemem. :n: :n: Ama hakem ne uçtu ya. :n:

Geçen haftaki de eldi bu haftaki de el. Konuşmaya gerek yok. İsteyerek olmasada kendine avantaj sağlıyor. El olmaması gerektiği yerde ve sonuçta avantaj var. Geçen haftaki pozisyon ile hiçbir farkı yok. Sadece elin yeri değişik. Lütfen 10 sayfa konuşalım noluuuur. :p :)

uAburak89
14.Mart.2010, 22:41
Keita'nın pozisyonu ile Koray'ın pozisyonu arasında fark var bence. Koray kendi kendine avantaj sağladı, kimse müdahale etmedi. Keita'nın pozisyonu hem daha yakın mesafe, hem de kendi kendine avantajı yaratmadı.

RaSenGan
14.Mart.2010, 22:42
Keita'nın pozisyonuna el diyorsanız orada yapılan faulü de görüyorsunuzdur.

Fearless Coward
Koray'a müdahale varmıdı? İzlemedim Koray'ın elle attığı golü artıkın bilemicem ama burda bal gibi adam ayağıyla müdahale ediyordu etmeseydi elinede çarpmazdı olurdu biterdi..Zaten gol olmasaydı penaltı verecekti hakem..

LadroN
Tahminimce BAROS Fenerbahçe maçından sonra ilk 11 de başlar.Trabzonspor ve Fenerbahçe maçında gidişata göre oyuna girer.Golle dönmesi çok iyi oldu "Kral" ın

perpetua
14.Mart.2010, 23:12
Keita'nın golüne laf söyleyen yok nedense? Koray'ın attığı gole kıyameti koparanlar Keita'nın gole susmuş. Enteresan...

Takma kafana Mustafa.

El her yerde el. Hakem de her yerde hakem.

4 az deyip, 6 yapiyorlar o da yetmiyor. 6 kaciriyorsa, 4 nasil gorsun? :)

12 yapsalar fark etmez. Insandir. Hata yapar.

Fearless Coward
14.Mart.2010, 23:14
Galatasaray tribününde üzücü olay
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ın Ankaragücü'nü 3-0 yendiği maçtan sonra Ali Sami Yen'in Kapalı tribününde çıkan kavgada bir taraftar üst kattan aşağı kata düştü.

Karşılaşmanın bitiminde, kapalı üst tribünde iki Galatasaraylı taraftar arasında kavga çıkarken, taraflardan biri aşağı düştü.
Yumruk yumruğa meydana gelen kavgayı güvenlik görevlisi ayırmaya çalışırken, taraftarlardan birisi diğerinin sert bir şekilde itmesiyle yüksek bir noktadan alt tribüne oldukça kötü bir şekilde düştü.
Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği taraftar ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne götürüldü.

Kanyak : NtvSpor

Gerçekten çok üzücü bir olay 2 GS'li birbirinden ne ister anlamadım büyük ihtimal kargaşa çıkmıştır..

Nedvedmania
14.Mart.2010, 23:16
maç hakkındaki yorumumu yarın yapıcam ama şunu anlatmak istiyoruk.

Maç bittikten hemen sonra kapalıda 2 kişi kavga ediyordu. Biri diğerini kovaladı . Üst kpalının en ucuna kadar (Cam korumanında sonrasında olan yer) kovaladı. Orda yere yetırıp yumruklamaya başladı . Yerdeki adam elinden kurtuldu ve kendini üst tribünden aşşağıya attı. Bir dahada kalkamadı. Ambulans felan gitti yanına .

Bu olay hakkında bir gelişme duyan varmı ? Adam ölmüşte olabilir. Hala o olayın şokundayım.

Edit : Heh mesaj gelmiş. Ama yalancı basın yine yalan yazmış. Adam itmedi onu aşşağıya. Kendi isteğiyle atladı. Yumruk yemekten keçmaya çalıştı sonra kendini ittiri ittire , emekleye emekleye aşşağıya attı.

Alicanda maçtaydı oda görmüştür

uAburak89
14.Mart.2010, 23:19
Düşen adam Beşiktaşlıymış galiba, aynı zamanda sarhoşmuş. Pankart toplanırken Beşiktaş diye bağırmış falan. Sonrası malum. Tam emin değilim ama genelde bu yönde konuşuluyor.

KaPaLı
14.Mart.2010, 23:25
Bakalım ne ceza gelecek Galatasaray'a. Bütün maç Ankaragücü - Bursa'ya küfür ettiler. . 40.000 gibi komik rakam vermesinde TFF.

uAburak89
14.Mart.2010, 23:28
Rakip takımın taraftarı zaten sütten çıkmış ak kaşık.

izmer96
14.Mart.2010, 23:29

3-0 da kaldi kusura bakma bazen boyle yanlis tahminlerim oluyor

Nedvedmania
14.Mart.2010, 23:32
Bakalım ne ceza gelecek Galatasaray'a. Bütün maç Ankaragücü - Bursa'ya küfür ettiler. . 40.000 gibi komik rakam vermesinde TFF.

Ankaragücü taraftarı zaten hiç küfür etmedi.

KaPaLı
14.Mart.2010, 23:35
O stadın adı ne ? Galatasaray Ali Samiyen Stadı kaç kişilik 23.785. Deplasman tribününe ayrılan bilet ne kadar sadece %5. Buda 1.100 kişi gibi bir sayıya tekamul eder. Oraya giden taraftar sayısı 100 - 200 arası. O zaman bizimkiler iyi susturmuş. 20.000 kişinin arasında o kadar taraftarın sesi duyulmuş : ) Maç öncesi taşlanmalarıda cabası.

Yazık yazık cevaba bak : )

nannar
14.Mart.2010, 23:43

5 maç saha kapatma + 3 maç seyircisiz oynama sizi memnun eder mi? :) Ağlama duvarına çevirmeyelim burayı lütfen...

Nedvedmania
14.Mart.2010, 23:46
Hiç deplasmana gitmedinmi ? Yada kendi stadında deplasmana gelenlere bakmadınmı ne zaman tezahurat yapıyorlar ? 90 dk aralıksız tezahurat diye birşey yoktur. Mutlaka aralarda boşluk oluyor işte o aralarda ellerinden geldiği kadar küfür ettiler. Hem bize hem istanbula.

Neden taşlandılar acaba onunda bi sebebini öğrenmek lazım ? Deplasmana geliyorsan edebinle otur tezahuratını yap. Sonra vah bize küfrettiler vah taş attılar demeyin.

Taşlamayı ve küfürü desteklemiyorum ama ortada bi gerçek var. Kimse durup dururken küfretmez , taş atmaz.

KaPaLı
14.Mart.2010, 23:58
Hiç deplasmana gitmedinmi ? Yada kendi stadında deplasmana gelenlere bakmadınmı ne zaman tezahurat yapıyorlar ? 90 dk aralıksız tezahurat diye birşey yoktur. Mutlaka aralarda boşluk oluyor işte o aralarda ellerinden geldiği kadar küfür ettiler. Hem bize hem istanbula.

Neden taşlandılar acaba onunda bi sebebini öğrenmek lazım ? Deplasmana geliyorsan edebinle otur tezahuratını yap. Sonra vah bize küfrettiler vah taş attılar demeyin.

Taşlamayı ve küfürü desteklemiyorum ama ortada bi gerçek var. Kimse durup dururken küfretmez , taş atmaz.

Hadi yaa öylemi :) Bak sen arada tezahürat yapılıyo demek :) Vay cahil ben.

Eee o zaman demekki geçen haftada Galatasaray taraftarları birşey yaptıda taşladılar. Durduk yere niye taşlasınlar ama demi yani ? Ben maçı Ankaragücü - Galatasaray arasında sanıyodum ama bütün maç Bursa'ya küfür edildi :) Bursa taraftar gelip olaymı çıkardı acaba stad çevresinde :schaf:

Suicider
15.Mart.2010, 00:00

Diyarbakır dışında :)

Crocodile1963
15.Mart.2010, 00:01
Kimse durup dururken küfretmez , taş atmaz.

Bursa'ya niye küfür edildi o zaman ?

uAburak89
15.Mart.2010, 00:02
Bu kardeş muhabbetine sürekli tezahürat yapmaya çalıştı A.Gücü taraftarları. Ya Bursa dediler, ya da ...... olamazsın şampiyon tezahüratını yaptılar. Sanki kendileri şampiyon olacakmış gibi. xD Neyse, haliyle itici geliyor bu durum. Bunun dışında şu taşlama olaylarını ben anlamıyorum, bence hayvanlıktır bu. Hiçbir neden taş atmak için sebep gösterilemez.

Selman Ozturk
15.Mart.2010, 00:06
Bugüne kadar ne şartta olursa olsun şiddete, küfre karşı tavır koydum, sözlerim de hep bu yönde oldu bilenler bilir. Ancak bugün stadyuma girerken aracımın önüne geçip "Bursaspor annenizi bilmem ne yapacak" diye azmış, kudurmuş bir şekilde salyalar savuran 3-5 çapulcuya taş, sopa hatta fazlası revadır. Uzaktan havlayıp aracın içerisinden 3 tane 1,90 cm üzeri adam çıkınca çil yavrusu gibi dağılan bu şahsiyetlerin ülkemizde "Taraftarız" kisvesi altında holiganizm yapmaları düşündürücü ve üzücü. Küfreden, şiddet gösteren herkes cezasını çekmek zorundadır. Rengi Sarı-Kırmızı, Sarı-Lacivert, Yavruağzı-Camgöbeği her ne olursa olsun. Bugün gördüklerim iki takım taraftarı adına da hoş şeyler değil...

RaSenGan
15.Mart.2010, 00:20
Bazı arkadaşlar destekledikleri takımlarının kötü futboluna tek kelime yorum yapmazken birkaç ufak olaya demediğini bırakmıyor.:) Yaşananlar şeyler hoş değil fakat küfür edilmeyen maç sayısı çok azdır.Zaten ligin durumu belli.Zirveye oynayan her takım taraftarı dokunsan patlıycak cinsten.En ufak kıvılcamda ortam alevleniyo.Sen bir avuç taraftarınla binlerce kişiye sataşırsan sopa da yersin taş da.Herkes yerine göre davranıcak.Öyle tutmadığı takımı destekleyip o sizi şöyle böyle yapıcak diyip tahrik edip taşı sopayı yiyip sonra biz mağduruz denilmez.

Börk
15.Mart.2010, 00:26
Fenerbahçe puan kaybetti,Galatasaray kazandı.Yine yakınmalar , yine.

el.nino
15.Mart.2010, 00:42

yok ismail abi o kadar vermez .küme düşürülmeli bence galatasaray.

Alicanfmfan
15.Mart.2010, 01:02
Hak ettik ve net bir skorla aldık , maçtaydım kimse olayı görmeden anlatmasın , daha feribottan indikten sonra Ankaragücü lü kendini bilmez taraftarlarla tartıstık geldiler özür dilediler , sonrada eski acık cıkısını karıstırdılar orjine girdiler , koltuk kırdılar küfür ettiler ,

Bursa'ya küfür olması kötü oldu .

Taraftar muhtesemdi , Ankaragücü taraftarınıda bastırdık ,

Maçta üzüldügüm tek şey Kapalı üstteki cocugun sahaya düşmesiydi içim acıdı tutunamadı ve lap yere düştü yogum bakımdaymıs . kendisi adeta bilerek attı sanki.

Tebrikler ve Teşekkürler Aslanlarım.

eXcitinG
15.Mart.2010, 11:59
VaLLa ne yaLan söyLeyeyim Baros un dönmesine ben biLe sevindim yahu.

bursa_mc
15.Mart.2010, 12:22
Ankaragücü'nü taşlamanın bir sebebi varsa geçen hafta Es Es taraftarı çok haklıydı o zaman...Bizde Trabzonla kanlı bıçaklı olalım o zaman..(:

Aydin
15.Mart.2010, 12:32
Ankaragücü'nü taşlamanın bir sebebi varsa geçen hafta Es Es taraftarı çok haklıydı o zaman...Bizde Trabzonla kanlı bıçaklı olalım o zaman..(:

Katılıyorum. O zaman futbolcular da futbolu bıraksın, küfür gelince küfür eden taraftarlara dalsın. Ne olursa olsun küfrün bir açıklaması olmamalı. Olayları başlatan kadar, olaylarda gaza gelen de suçludur.

KaPaLı
15.Mart.2010, 12:43
Turkcell Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray’la deplasmanda mücadele eden ekibimiz karşılaşmadan 3-0 yenik ayrıldı. Ali Sami Yen’de oynanan karşılaşmaya ekibimiz şu 11’le çıktı: Serkan, Geremi, Koray, Muhammet, Elyasa, Theo (Dk. 52 Mehmet Çakır), Hürriyet, Sapara (Dk. 68 Metin-Dk. 70 Murat), Kağan, Vassell, Vitek…
ERKEN GELEN GOL PLANLARI BOZDU
4. dakikada ev sahibi ekip Jo’nun golüyle 1-0 öne geçti. Sağdan çalımlarla ceza sahasına giren Keita’nın vuruşunda defansımıza çarpan top, kale önündeki Jo’nun önünde kaldı. Bu futbolcu, meşin yuvarlağı düzgün bir vuruşla ağlara yolladı: 1-0. 5. dakikada kalecimiz Serkan’ın uzaklaştırmaya çalıştığı geri pasta top Giovani’de kalırken, bu futbolcunun ceza sahası ön çizgisi üzerinden vuruşunda tecrübeli file bekçimiz bu kez meşin yuvarlağı kontrol etti. 24. dakikada Sapara’nın ceza yayının dışından vurduğu sert şuta son anda Neill ayak koyarak olası tehlikeyi uzaklaştırdı. 37. dakikada Galatasaray Keita ile skoru 2-0 yaptı. İlk yarı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle son buldu.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag1.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag1.jpg)
METİN SAKATLANDI
62. dakikada Keita’nin ara pasıyla soldan ceza sahamıza giren Barış’ın sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı. 68. dakikada Sapara’nın yerine oyuna dahil olan tecrübeli oyuncumuz Metin, rakip takım oyuncusu Sabri’yle girdiği mücadelede yerde kaldı. Sakatlandığı anlaşılan Metin oyuna gireli 1 dakika olmasına rağmen yerine Murat Duruer alındı. 83. dakikada Elano’un uzaktan vuruşunda top yandan auta gitti. 85. dakikada geliştirdiğimiz ataktan Murat’ın ceza sahası sol çaprazındaki vuruşunda top, Kağan’dan auta çıktı. 87. dakikada soldan Ayhan’ın ara pasıyla hareketlenen Jo’nun ceza sahasına yaptığı ortada, ön direkte ayak koyan Muhammet önemli bir tehlikeyi önledi. 90+1. dakikada soldan hızlı atağa kalkan Vassell’in ceza sahasına yerden ortasında ön direkte Mehmet Çakır, istediği gibi vuramayınca meşin yuvarlak autta kaldı. 90+3. dakikada Galatasaray, farkı 3′e çıkardı. Soldan çalımlarla ceza sahasına giren Keita’nın ortasında kale önünde Baros, topu ağlara gönderdi; 3-0.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag22.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag22.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/umit_ozat2.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/umit_ozat2.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/roger_lemerre2.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/roger_lemerre2.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag3.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag3.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag2.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag2.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag4.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag4.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag5.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag5.jpg)

KaPaLı
15.Mart.2010, 12:44
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag6.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag6.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag7.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag7.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag8.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag8.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag9.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag9.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag101.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag101.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag11.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag11.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag12.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag12.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag131.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag131.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag14.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag14.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag15.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag15.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag16.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag16.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag23.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag23.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag17.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag17.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag18.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag18.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag20.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag20.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag19.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag19.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag21.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/03/gs_ag21.jpg)

eXcitinG
15.Mart.2010, 12:48
İso bu VasseL ve Vittek arasında ki durum ne iş ?

SpikerLerin dediği gibi araLarında birşey varmı ?

KaPaLı
15.Mart.2010, 13:17
İso bu VasseL ve Vittek arasında ki durum ne iş ?

SpikerLerin dediği gibi araLarında birşey varmı ?

Abi aralarında sorun yok antrenmanda herkes normal anlaşıyo. Ama özellikle son 3 maçtır GECEKONDU sürekli Vassell Vassell diye bağırıyo. Ona hiç top atmıyolar. Dün tek atak vardı onuda kendi çabasıyla geliştirdi zaten. Dün akşamda sorun yoktu ama Vittek, Lemerre ve Ümit Özat'a kızdı. Kaç defa yanlızım ileri çıksınlar diye işaret yapıyo hoca aynen devam ediyo boş boş bakmaya.

Dünkü olayın sebebi belli oldu. Emniyet her deplasman takımına yaptığı gibi kontrol için durdurmuş otobüsü arkalarından Zeytinburnu taraftarları gelmiş. Galatasaray atkısı açınca bizimkiler saldırmış onlara 3 yaralı varmış ordan. Sonra ara sokaklarda taşlamaya başlamış Galatasaray taraftarları. Emniyet Koray abi - Fatih abi ve Kemal'i maça almamış. Onları göz altına almış maçtan önce. Maçtada Sarı - Kırmızı çekecekleri anlarda bizimkiler araya girip LACİVERT diye bağırmış tam Galatasaray tribünleri sustuğu anda onları deli etmişler iyice tezahüratlarla. Maç sonundada 43 kişiyi göz altına almışlar Ankaragücü tribününden.

Sırf merakımdan soruyorum belki gören olmuştur dün sahaya giren diyarbakırlılar arasından kaç tanesi gözaltına alınmıştır sizce ?

DenizlispoR
15.Mart.2010, 13:47
Abi aralarında sorun yok antrenmanda herkes normal anlaşıyo. Ama özellikle son 3 maçtır GECEKONDU sürekli Vassell Vassell diye bağırıyo. Ona hiç top atmıyolar. Dün tek atak vardı onuda kendi çabasıyla geliştirdi zaten. Dün akşamda sorun yoktu ama Vittek, Lemerre ve Ümit Özat'a kızdı. Kaç defa yanlızım ileri çıksınlar diye işaret yapıyo hoca aynen devam ediyo boş boş bakmaya.

Dünkü olayın sebebi belli oldu. Emniyet her deplasman takımına yaptığı gibi kontrol için durdurmuş otobüsü arkalarından Zeytinburnu taraftarları gelmiş. Galatasaray atkısı açınca bizimkiler saldırmış onlara 3 yaralı varmış ordan. Sonra ara sokaklarda taşlamaya başlamış Galatasaray taraftarları. Emniyet Koray abi - Fatih abi ve Kemal'i maça almamış. Onları göz altına almış maçtan önce. Maçtada Sarı - Kırmızı çekecekleri anlarda bizimkiler araya girip LACİVERT diye bağırmış tam Galatasaray tribünleri sustuğu anda onları deli etmişler iyice tezahüratlarla. Maç sonundada 43 kişiyi göz altına almışlar Ankaragücü tribününden.

Sırf merakımdan soruyorum belki gören olmuştur dün sahaya giren diyarbakırlılar arasından kaç tanesi gözaltına alınmıştır sizce ?

Bu da sorumu İsmail abi 0(sıfır) tanesini gözaltına aldılar :).

uAburak89
15.Mart.2010, 14:09
A.gücü taraftarları maça bunlarla gelirse tabii ki göz altına alınırlar..

http://img682.imageshack.us/img682/231/agucu.jpg

BaFraLı
15.Mart.2010, 14:19
Ya bunlar taraftar mı holiganmı.Hangi takıma olursa olsun böyle maça mı gelinir.Diyarbakır'dan farkları yok gibi görünüyor aynı.Onlar taş bunlar bıçak.

bursa_mc
15.Mart.2010, 14:26
Çoğu takım taraftarı deplasmana böyle gidiyor zaten şaşırmak bence yersiz olur (:

uAburak89
15.Mart.2010, 14:29
Valla bence millet kafayı yemiş o zaman, deplasman olayı kalksın sorunlar kökten çözülsün madem çok normal(!) bir durum.

KaPaLı
15.Mart.2010, 14:43
Hiç deplasman otobüsü görmedinizmi siz :D

Deplasmana giden taraftarın hepsi böyle gider zaten. Bunlar hiç inmez otobüsten : )

BaFraLı
15.Mart.2010, 14:44
Falçata tornavida falan baya sağlam gidiyolarmış :D

KaPaLı
15.Mart.2010, 14:46
Aslında bu hepsi değil. Reislerin olduğu arabadan çıkmıştır bunlar sadece. Tek o otobüsü almışlar çünkü maçtan önce. Kaç otobüs gidiyo daha deplasmana.

bursa_mc
15.Mart.2010, 15:02
Taraftar gruplarıyla bir kaç deplasman yapın aradaki farkı anlarsınız bence.
Gs taraftarı otobüsü taşlıyacak,saldırı da bulunacak sen boş mu olacaksın.Tabiki holiganlık olmasın ama böyle şeyleride yanında bulundurmak bence avantajlı.Sağlam olmak lazım.(:

Sekopej
15.Mart.2010, 15:20
Önceki mesajımı okuyanlar olduysa kusura bakmasınlar, şimdi çıkıp cevap veren olur, bunları yapanlar değil de, mesajı yazan ben suçlu duruma düşmüş olurum. Böyle bir tartışmaya girme niyetim olmadığından sildim, eğer şu anda alıntı yazıp cevap veren arkadaşlar varsa, onlardan da özür diliyorum, mesajlarını sileceğim için.

Olaydan hiç haberi olmayanlar, bu mesajı yok sayıp devam edebilirler.:) Kusura bakmayın.

bursa_mc
15.Mart.2010, 15:21
Bu mesaj sana değil.Genel olarak yazım(:

Ben bunları savunmuyorum.Zaten savunsam bende o aletlerle maça giderim.Her neyse burda tek suçlu Ankaragücü taraftarı değil onu anlatmak istiyorum.Hiçbir şey olmasa taraftarlar bu tür cisimlerle gitmezler.Neden Bursa-Ankaragücü maçında veya Bursaspor gibi Anadolu takımlarına deplasman yaptığımız zaman bunlar olmuyor.Demekki İstanbul takımlarının taraftarları içerde dışarda bazı şeyler yapılıyor.Geçen hafta Es Es taraftarı niye taşladı?İstanbul'da yapılanlardan dolayı olabilir mi acaba?Tekrar diyorum böyle şeyleri savunmuyorum ama İstanbul taraftarı rahat dursa bunlar olmaz diye düşünüyorum.

Fearless Coward
15.Mart.2010, 15:22
O Kılıç ne öyle ya Ankaragücü yazıyor bide. :n: Olcak iş değil ya futbol artık boks maçından öteye gitti futbolmu izlemeye geliyorlar kavgamı etmeye mi anlamış değilim.. :S

bursa_mc
15.Mart.2010, 15:27
Sanırsam şiddet sadece kesici veya delici aletlerle olmuyor.Niye maçta bir taraftarı aşağıya attılar?? (:

Sekopej
15.Mart.2010, 15:29
Bu mesaj sana değil.Genel olarak yazım(:

Ben bunları savunmuyorum.Zaten savunsam bende o aletlerle maça giderim.Her neyse burda tek suçlu Ankaragücü taraftarı değil onu anlatmak istiyorum.Hiçbir şey olmasa taraftarlar bu tür cisimlerle gitmezler.Neden Bursa-Ankaragücü maçında veya Bursaspor gibi Anadolu takımlarına deplasman yaptığımız zaman bunlar olmuyor.Demekki İstanbul takımlarının taraftarları içerde dışarda bazı şeyler yapılıyor.Geçen hafta Es Es taraftarı niye taşladı?İstanbul'da yapılanlardan dolayı olabilir mi acaba?Tekrar diyorum böyle şeyleri savunmuyorum ama İstanbul taraftarı rahat dursa bunlar olmaz diye düşünüyorum.

Ben İzmir'de oturuyorum, buradaki maçları da biliyorum, İstanbulla alakası olmayan takımlarla yapılan maçları da biliyorum. Bir Karşıyaka maçında, taraftarın tezahurat yapmasını engelleyenler vardı, neden dedim, liderimizi polis stada almadı, o nedenle protesto yapacağız dedi, bana ne kardeşim senin liderinden, benim takımım orada mücadele ediyor, gol atamamış, ben susacağım, neden susacağım, bunların lider dedikleri bir halt yemiş ve maçlara girmesine izin verilmemiş. Artık bir yere kadar durabildi asıl taraftar ve takımını desteklemeye başladı bunları dinlemeden.

Sonra diyorlar ki, futbol seyircisi neden maça gitmiyor, ben gitmiyorum artık gördüğüm bir sürü saçma şey yüzünden. Ateşli taraftar olmak, takımını 90 dakika desteklemeyi holiganlık ile karıştıranlar var, eğer holiganizm yapmıyorsan takımını seven taraftar olmuyorsun.

Bunu buradakilere yazmıyorum, arada ikinci tekil şahış diye hitap etsem de, hedef aldığım kimse yok.:)

Tek düşüncem sağduyulu taraftar benim gibi yapmasın, stadda maç izlemeye devam etsin ki meydan rant peşinde koşan, takım sevgisini değil, çıkarını düşünenlere kalmasın.

KaPaLı
15.Mart.2010, 15:30
Üzerinde Ankaragücü yazan bıçaklar satılıyo Ankara'da. Daha geçenlerde Anti-X bildiri yayınlayarak bu kişilere itibar edilmemesini Ankaragücü'nün hiçbir zaman bu insanlarla bir bağlantısının olmadığını, bu bıçakların satışını yapan insanların hiç bir tribün grubuna ait olmadığını ve maça girmediklerini belirttiler. Sebebide çok belliydi. Ankara'da üzerine Gecekondu, Anti-X, Tunalı, Sol Kapalı, Sokak vs vs vs poları giyen herkes atar yapıyo. Ve artık bunları gördüklerinde insanlar kaçıyolar. Ankaragücünü kötü gösterdikleri için, bir nevi günah çıkarma yaptı Anti-X.

Serkan ben okudum yazdıklarını çok sert değildi. Bende böyle düşünüyorum. Tamam avatarda Hooligans yazıyo ama hiçbir zaman böyle insanları desteklemem. Haa tribünde atışma olacaktır tabikide mesela dün akşam Ankaragücü yaptı. Tam Sarı - Kırmızı çekerken Lacivert diye araya girdiler. Bunlar güzel şeyler. Ama döner bıçaklarıyla karşındaki insana zarar verme insanlık dışı bana göre. O adamın canına kast ediyosun.

Dün Zeytinburnu taraftarlarından 3 tanesi hastanelik olmuş 1 tanesi ağırmış. Şimdi herkes Ankaragücü taraftarlarını suçlayacak. Ama Nasrettin Hoca hikayesindeki gibi hırsızın hiçmi suçu yok. Sen kontrol noktasında aranan otobüsün yanına gidip onların oynayacakları takımın atkısını ne diye açarsınki. Arada husumet yokken hemde. O olay sonra büyüdü Zeytinburnu grubu ultrAslan'la irtibata geçti ultrAslan pusuya yattı falan uzadı gitti olaylar.

Fearless Coward
15.Mart.2010, 15:41
Sanırsam şiddet sadece kesici veya delici aletlerle olmuyor.Niye maçta bir taraftarı aşağıya attılar?? (:

4. sayfada ve ya 5. sayfada Burak'ın dediğine göre BJK'liymiş galiba pankartları toplarken en büyük bjk felan demiş geriside işte ortada..Öyle değilse artık bilemicem..

uAburak89
15.Mart.2010, 16:10
Aşağıya atma yok, aşağıya atlama var. Aradaki farkı algılabiliyor musun bilmiyorum ama çok fazla fark var. Adam Beşiktaşlıymış, saçma sapan konuşmuş. Dayak yememek için kaçmış, en sonunda baktı olmuyor atlamış. Olay bundan ibaret. Fotoları da mevcut zaten...

KaPaLı
15.Mart.2010, 16:24
Galatasaray ile Ankaragücü arasında yapılan maç öncesi iki kulübün taraftarı arasında kavga çıktı. Polis, olaylara karışan 43 taraftarı gözaltına aldı. Ankaragücü taraftarlarının otobüsünde yapılan aramada ise çok sayıda kesici alet bulundu.

Galatasaray - Ankaragücü Turkcell Süperlig maçını izlemek için İstanbul'a gelen Ankaragücü taraftar grubu 'Ankara Gecekondu' ile Galatasaraylı taraftarlar arasında tartışma çıktı. Tartışma daha sonra Galatasaray Sokak'ta kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmak için polis taraftarlara müdahale etti.

Olayların yatışmasının ardından polis, Ankara Gecekondu grubunun 2 otobüsünde yaptığı aramada onlarca satır, bıçak, demir çubuk ve tornavida buldu. Ankaragücü taraftarı 43 kişi gözaltına alınarak Şişli Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Üzerinde 'Ankaragücü' yazan sarı-lacivert döner bıçağı, fanatikliğin boyutunu gözler önüne serdi.

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs474.snc3/26002_410220888083_627933083_5086840_3526142_n.jpg

Bu haberi yapan şahıs biraz olsun tribünden anlayan biri olsa GECEKONDU'nun deplasman yapmadığını bilir. Ayrıca Ali İmdat ve Sebahattin Şirin'in araları çok iyidir. Sol kapalı - Sokak grupları burda olayı çıkaran. Şu anda Ankaragücü tribünlerinin en psikopat taraftarları var içinde ve sürekli deplasman yapıyolar.

Haberde olayları Galatasaray taraftarının başlattığı yazıyo. O tabureyi tutanda Ankaragüçlü değil sanırım. Tahrik olmuş taraftar göremiyorum ben ortada. Sanki tahriği yapan Galatasaraylı taraftarlarmış gibi. Otobüsün camlarıda yerde.

Aşk-ı Şehir
15.Mart.2010, 16:45
Takma kafana Mustafa.

El her yerde el. Hakem de her yerde hakem.

4 az deyip, 6 yapiyorlar o da yetmiyor. 6 kaciriyorsa, 4 nasil gorsun? :)

12 yapsalar fark etmez. Insandir. Hata yapar.

Ben zaten bizimkininde el olduğunu savunmuştum şefim. :) Futbol bu olur. Ben nelere tanık oldum geçen sene. 10 puanımız gitti bizim. :n:

Hiç deplasman otobüsü görmedinizmi siz :D

Deplasmana giden taraftarın hepsi böyle gider zaten. Bunlar hiç inmez otobüsten : )

Bende deplasman otobüslerinde çok gittim. Ama benim gördüğüm en fazla sustalı idi. Sadece bu maça öyle gitmiyor sizinkiler. Hani kardeştiydiniz ya bizim maçada böyle gelmiştiniz. ;)

Zaten bu camiada en güvenilmez taraftar Es-Es taraftarı. ;)

KaPaLı
15.Mart.2010, 17:02
30 kişi 1 kişiye dalıp karısının yanında bıçaklamıyolar hiç değilse : )

Emanetler sadece otobüste kalıyo.

Ben sana cevap yazmıyorum sen inadına laf sokmaya çalışıyosun. Araya kendini sokmaya çalışıyosun illa.

Sirius Black
15.Mart.2010, 17:37
Kılıç-kalkan ekibiyle gelmiş galiba Ankaragücü.

bursa_mc
15.Mart.2010, 18:11
Saldır Ankaragücü Hurraa :D

Aşk-ı Şehir
15.Mart.2010, 19:16
30 kişi 1 kişiye dalıp karısının yanında bıçaklamıyolar hiç değilse : )

Emanetler sadece otobüste kalıyo.

Ben sana cevap yazmıyorum sen inadına laf sokmaya çalışıyosun. Araya kendini sokmaya çalışıyosun illa.

Hebaba he...

Bizde Ankaragücü'ne sallamıyoduk sen her Eskişehirspor konusunda hopluyodun.:D

Neyse fazla uzatmaya gerek yok bilen biliyo herşeyi zaten...

bursa_mc
15.Mart.2010, 19:26
Hebaba he...

Bizde Ankaragücü'ne sallamıyoduk sen her Eskişehirspor konusunda hopluyodun.:D

Neyse fazla uzatmaya gerek yok bilen biliyo herşeyi zaten...

Aynen bilen biliyor Es Es taraftarının ne yaptığını :D

IcedEarth
15.Mart.2010, 19:39
Sırf bu tip olaylar yüzünden stadlar sürekli kapalı olsun seyirci olmasın istiyorum. Kimse kimseye karışmasa ne kadar güzel olacak, şimdi İstanbul'da edilen bir halt yüzünden Ankara'da ben Galatasaray forması giyip de ağız tadıyla dolaşamayacağım. Bir yığın Ankaragücü taraftarı beni Kızılay'da çevirecek, bu ne kılık gardaş diyecek, bunu demekle kalmayıp büyük ihtimalle bana saldıracaklar. Aynı şey İstanbul'da Ankaragücü taraftarına yapılacak belki de. Sonra kim başlattı olayı falan filan, bana ne kimin başlattığından. Ben kazandığım maç sonrası ertesi gün ağız tadıyla formamı giyip gezemeyeceksem, sırf İstanbul'da değilim diye bulunduğum şehrin takımını tutmam gerekiyormuş gibi saçma inançlar varsa bunun adı futbol değildir maalesef...

KanaKe
15.Mart.2010, 20:15
Keita gibi bir adamin takimimda olmasini isterdim sahsen... Cok süratli,kuvvetli ve ceza sahasina istedigi yerden top gönderiyor.. Bana göre avrupa'da oynayan en iyi kanat oyuncularindan birisi.

Alicanfmfan
15.Mart.2010, 20:41
O bıçaklar göstermelik , haplanmadıgı sürece kimseye saplayamazlar.

Ankaragücü taraftarınıda biliyoruz , Satırların üstünde Ankaragücü amblemi olan bir taraftardan ne beklenir.

Not ; Bir çok deplasmana gittim en son Eskişehir macında idi ne sustalı ne satır hiçbirşey yoktu bizim minübüste taraftar taraftar oldugu sürece hiçbirşey olmaz ...

scar face
15.Mart.2010, 20:52
Futboldaki her türlü şiddete karşıyım...İlla ki şiddet mi olması gerekiyor.Bursasporlular rahatça Kadıköy'de gezebiliyor,biz de Cumartesi Tandoğan'da inanılmaz makara yaptık,halk,esnaf bizi sempatiyle karşıladı...

Sami Yen ve çevresinde olan olaylar son derece saçma.Yazık o tribünden atılan insana ve ailesine hiç mi acınılmıyor...

Alicanfmfan
15.Mart.2010, 20:57
Futboldaki her türlü şiddete karşıyım...İlla ki şiddet mi olması gerekiyor.Bursasporlular rahatça Kadıköy'de gezebiliyor,biz de Cumartesi Tandoğan'da inanılmaz makara yaptık,halk,esnaf bizi sempatiyle karşıladı...

Sami Yen ve çevresinde olan olaylar son derece saçma.Yazık o tribünden atılan insana ve ailesine hiç mi acınılmıyor...

İşte olayı bilip bilmeden konusmak ve basına inanmak bu olsa gerek , oradaydım gözlerimde gördüm , adam kendisi atladı tutunmak istedi tutunamayıp düştü , Beşiktaş diye bagırmıs sarhosmus ultrAslan üstüne yürüdü emekliyerek kendini yere attı.

Nedvedmania
15.Mart.2010, 21:13
Ben maçı Ankaragücü - Galatasaray arasında sanıyodum ama bütün maç Bursa'ya küfür edildi :) Bursa taraftar gelip olaymı çıkardı acaba stad çevresinde :schaf:

Bütün maç bursaya küfür felan edilmedi uydurmalım. Ankara gücü ne zaman Bursa lehine tezahurat yapmaya başladı o zaman küfür başladı.

Ona bakarsan her maç fenere beşiktaşa trabzona da küfür ediliyor. O maçlardamı Trabzon fener beşiktaş maçları ? Şampiyonluk yarışında kim varsa maalesef günümüz futbolunda küfür yiyor.

Maçtada Sarı - Kırmızı çekecekleri anlarda bizimkiler araya girip LACİVERT diye bağırmış tam Galatasaray tribünleri sustuğu anda onları deli etmişler iyice tezahüratlarla.

Hee baya çıldırdık valla :) Renkeri uyan her deplasman takımının yaptığı birşey bu. Bizde Kadıköydeyken Sarı ya karşılık kırmızı diyoruz. Doğal bişey çıldırmaya gerek yok :)

Olayları bilmeden konuşuyorsunuz. Adam ALKOLlüydü ve Beşiktaş lehine tezahurat yapıp bizimkilere küfür ediyormuş. uA dan birisi onu yere yatırdı yumruk atıyordu. Elinden kurtuldu ve kendini Bilerek ve isteyerek aşşağıya attı. Aklı yerinde olan birisi aşşağıya atlamaz zaten. Alkollü olduğu için atladı.

Alicanfmfan
15.Mart.2010, 22:52
crespo009´isimli üyeden Alıntı http://forum.turksportal.net/vb/images/buttons/viewpost.gif (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1671212#post1671212)
Maçtada Sarı - Kırmızı çekecekleri anlarda bizimkiler araya girip LACİVERT diye bağırmış tam Galatasaray tribünleri sustuğu anda onları deli etmişler iyice tezahüratlarla.

Rahat ol iso , kontrayı verdik hemen .

Börk
15.Mart.2010, 22:54
Yakında Ankaragücü nükleer silahlara da geçiş yapar.

bursa_mc
16.Mart.2010, 13:07
Alican Samiyen'e gidiyor musun?

Nedvedmania
16.Mart.2010, 19:23
Heh sporx e düşmüş video. Bakın bakalım kim kimi atıyor. yoksa diğeri düşmesin diye son anda çekiyormu ?

http://www.sporx.com/sxtv/index.php?frm_page=1&frm_id=14790&ref=EYSXTV

Fearless Coward
16.Mart.2010, 19:29
Harbidende adamı kurtarmak için uğraşmış ama adam atlamayı kafasına sokmuş bi kere ama güvenlik gelmese belki kurtarabilirdi onu atlamaktan..

Nedvedmania
16.Mart.2010, 19:37
Güvenlik görevlisinin zamanlaması süper zaten. Olay bitmek üzereyken çıkıyor ortaya. Bizimki tam kurtaracakken bizimkini tutuyor adam düşüyor.

Fearless Coward
16.Mart.2010, 19:38
Evet yahu bu güvenlik görevlileri çoğu zaman çok yanlış davranıyorlar..

RaSenGan
16.Mart.2010, 20:48
CİM BOM'A PFDK ŞOKU!

Bir kişinin tribünden düşmesi sonucunda takımımız PFDK'ya sevkedildi.

Galatasarayımız'ın Ankaragücü'nü 3-0 mağlup ettiği maçın ardından sarı kırmızılı takımımızın başı dertte.

Süper Lig karşılaşmasının ardından bir kişinin tribünden düşmesi sonucunda sarı kırmızılı ekibimiz PFDK'ya sevkedildi.

Beşiktaşlı olduğu öne sürülen bir şahıs tribünlerden aşağı düşmüş; olayın ardından hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan taraftarın durumunun ciddi olduğu belirtilmişti.

Kavgaya karışan kişi ise polis kamerası tarafından belirlenmişti.

Galatasarayımız'ın bu vakadan sonra seyircisiz oynama ve saha kapatma cezası alması durumunda, Turkcell Süper Lig'de 28 Mart 2010'da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi de etkilenecek.

Kaynak: Webaslan.com

KaPaLı
16.Mart.2010, 20:49
ohooo 1 seyircisiz derbi dahamı. 2 sene önce verdilerde ne oldu.

Alicanfmfan
16.Mart.2010, 20:51
Alican Samiyen'e gidiyor musun?

Her zaman , deplasman-samiyen armanın peşindeyiz...

el.nino
16.Mart.2010, 21:13
fenerbahçe maçını düşünüp seyircisiz oynama vermezler ismail abi.dünya derbisi.seyircisiz olursada farketmez.ama para cezası verirler.

BaFraLı
16.Mart.2010, 21:15
Yuh yani bu TFF'de harbiden bu aralr saçmalıyor.Tamam ceza ver ama böyle bir maça seyircisiz verilirmi dünya derbisi yapmayın Allah aşkına ya.

uAburak89
16.Mart.2010, 21:22
Ceza verilmemeli çünkü münferit bir olay ve adam kendisi atlıyor. Kimsenin aşağıya itmesi sözkonusu değil. Ama ceza verilmemeli çünkü derbi var lafı pek mantıklı olmaz, böyle bir savunma ile biz haksız duruma düşüyoruz.

bursa_mc
16.Mart.2010, 22:32
Her zaman , deplasman-samiyen armanın peşindeyiz...

Hadi bakalım öyle olsun (:

Adam sopadan kurtalmak için kendini atmış heralde. :) Ceza verilmesi saçma olur bence..

uAburak89
17.Mart.2010, 00:28
Kendini atan şahsın maçın son 10 dakikasında içeri girdiğine dair iddialar var, ayrıca maç öncesinde de Beşiktaş diye bağırıyormuş sağda solda. Görenler olmuş.