PDA

View Full Version : Bursaspor - Manisaspor [25. Hafta]

DisCo
13.Mart.2010, 18:31
http://i41.tinypic.com/34q7odi.png

Professeur
13.Mart.2010, 18:38
Bursaspor banko kazanır.En az 2 fark bekliyorum Bursaspor'dan.

KAÇ YIL OLDU SAYMADIM, ŞAMPİYON OLMADIK
MEVSİMLER GELDİ GEÇTİ KUPA ALMADIK.
YÖNETİCİ TARAFTAR ELELE VERSİN
ŞAMPİYONLUK KUPASI BURSA'YA GELSİN....

bursa_mc
13.Mart.2010, 18:47
Rahat kazanırız.

Aşk-ı Şehir
13.Mart.2010, 18:53
Manisaspor kontra atak takımı. Defansın ortasında Sercan'ı durdurabilecek bir adamları olduğunu düşünmüyorum eğer durdururlarsa İsaac etkili olabilir. Ama Bursaspor kazanacaktır.Yinede küçük bir sürpriz olasılığı var...

tarikko
13.Mart.2010, 19:03
Manisa surpriz yapar insallah..

KaPaLı
13.Mart.2010, 19:19
Manisa'nın hızına çok dikkat etmeli Zapo ve Ömer. İsaac - Yaser - Simpson çok hızlı oyuncular.

nannar
13.Mart.2010, 19:28
Bursa alır maçı... Anadolu takımlarından hedefsiz kalanlar büyüklere oynadığı gibi oynamıyor Bursa'ya... :) 2-3 tane atar sanırım Bursa...

Crocodile1963
13.Mart.2010, 20:12
İlk maçtaki gibi zor bir karşılaşma olacaktır. Hoca defansta İbrahim'i oynatıyor uzun süredir o yüzden Isaac arkaya koşular yapamayacaktır. Biletler çıktığı ilk gün tükendi. Karnaval havasında bir maç olacaktır. İyi bir hava yakaladık bunu devam ettirmek istiyoruz. Zevkli bir karşılaşma olması dileğiyle. . .

Fearless Coward
13.Mart.2010, 20:16
Manisaspor'un düşme korkusu olduğu için galibiyetten başka bir şey düşünmeyeceklerdir..Ben Manisa'dan bir sürpriz bekliyorum açıkcası..

Knightmare
13.Mart.2010, 20:25
Müthiş hava yakaladık, sahamızda da devam ettiririz seriyi, erken bir gol ve rahat galibiyet bekliyorum Kasımpaşa maçındaki gibi.

bursa_mc
13.Mart.2010, 23:35
Konfeti makinaları alındı,Atkı şovlar olacak ve Bursaspor'un futbol resilati.Bu maç kaçmaz..

KaPaLı
14.Mart.2010, 08:59
Turgay yine sağ kanatta oynar Sercan forvette olur. Turgay'ın oynaması daha iyi aslında uzun boylu kafa toplarında iyi. Ozan'ın yaptığı ortalara içeri girip kafa vurma olasılığıda var.

izmer96
14.Mart.2010, 13:51
Bursaspor un en dikkat etmesi gereken maclarindan biri , hava girdiler , isi ciddiye alirlarsa manisa yi rahat yenerler ama nasil olursa yenicez diye gereksiz bir havaya girerlerse hersey olabilir bu macda

HooijDonk07
14.Mart.2010, 15:32
Bursa en az 2 farkla alır.

Knightmare
14.Mart.2010, 16:00
başlayacam böyle işe be! Sercan topu ayağına adığı gibi başlıyolar çocuğu tekmelemeye! 3 oldu aynı ayağına tekmeyi koyup indiriyolar...

uAburak89
14.Mart.2010, 16:02
Manisaspor çok mahkum oynuyor, sürekli pas hataları yapıyorlar. Bu maçtan puan alamazlar bu oyunla.

uAburak89
14.Mart.2010, 16:11
Adamlar sanki yazdığımı okudular, hücumu düşünmeye başladı Manisa xD

Revolution
14.Mart.2010, 16:18
Bursaspor Ivankov'un penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti..

Crocodile1963
14.Mart.2010, 16:19
Gol Ivankov . . .

bugra 1905
14.Mart.2010, 16:19
Bursa Attı

uAburak89
14.Mart.2010, 16:20
Çok acemice bir hareket yaptı Manisalı oyuncu.

nannar
1-0 ivankov

Knightmare
Ivankoooov!! süpersin :D vallahi korkmaya başlamıştım, son 10 dakika çok iyi oynadı Manisa, özelikle Güven Varol ve Isaac etkiliydi. çok güzel oldu bu devreye 1-0 önde gidiyoruz.

tarikko
14.Mart.2010, 16:22
Su Burak ne bicim bir adam yahu.Her hareketi zarar.Bank Asya'da bile oynatmazlar bu adami.Takima yazik etti.Cok iyi oynuyordu Manisa..Bundan sonra isleri zor..

Revolution
14.Mart.2010, 16:22
Valla bu Bursaspor korkutuyor adamı, şampiyon olacaklarına inanmaya başladım..

izmer96
14.Mart.2010, 16:23
ilk yarinin son 15 dakika manisa cok etkili bi oyun oynadi , ama 2 takiminda gol pozisyonu yokdu cok kisir bir mac derken 45. dakikada penaltidan atti bursa ilk yariyi onde bitirdi , bakalim 2. yari neler getiricek

RaSenGan
14.Mart.2010, 16:27
Maç öncesi Kurtlar Vadisi müziğinde Atkı Şovu güzeldi :D

Fearless Coward
14.Mart.2010, 16:31
Manisaspor beraberliği yakalarsa iyi olacak 2. yarıda..

Knightmare
14.Mart.2010, 16:43
ikinci kez hatalı sarı kart çıkarıyor hakem... ilk yarıda faul bile yokken Kalabane'ye bir sarı çıkardı, şimdi de İbrahim kart gördü, halbuki topa elle müdahale eden Isaac...

Knightmare
14.Mart.2010, 16:59
ismail giriyor :D

eXcitinG
14.Mart.2010, 17:07
İnönü stadındamıyız, Atatürk Stadında mı beLLi değiL.

uAburak89
14.Mart.2010, 17:08
İnönü stadındamıyız, Atatürk Stadında mı beLLi değiL.

Aynen... Bursaspor bu futbola devam eder umarım, takılmaları yakındır.

Revolution
14.Mart.2010, 17:19
Ömer Erdoğan'ın golüyle skor 2-0 oldu..

bugra 1905
14.Mart.2010, 17:19
2-0 Ömer Erdoğan

Knightmare
14.Mart.2010, 17:20
goool Ömer Erdoğan!! oh be kaptık 3 puanı :D

uAburak89
14.Mart.2010, 17:25
Bu futbolun yeterli olmayacağını düşünüyorum, kötü kelimesini kullanmadım zaten. Faul olayına gelince, futbolun içinde olan bir şey sonuçta bu ona yapacak bir şey yok. Bugün kırılma anlarında şans sizden yanaydı, bize kazananı tebrik etmek düşer...

Knightmare
14.Mart.2010, 17:25
bitti işte buu!! yeni lider Bursaspor! (geçici de olsa böyle :))

el.nino
14.Mart.2010, 17:29
gerçekten bursa taraftarı çok güzel.bir gün maç izlemeyi isterim o stadta.dünyadaki en renkli taraftara sahip olan lig bizim ligimiz olduğunu düşünüyorum.tebrikler bursaspor.

Crocodile1963
14.Mart.2010, 17:33
Manisa'nın faulle oynama anlayışı ve takım üzerindeki baskı tutuk oynamamızı sağladı. Her maçı çok güzel oynayarak kazanamazsınız kötü olduğunuz maçları da kazanmanız gerekecektir şampiyonluk yolunda.

KaPaLı
14.Mart.2010, 17:36
Helal olsn adamlar hakkaten durduralamıyo. Bu form devam ederse şampiyonluk gelir. Akşam Galatasaray'dan puan kaparsa Ankaragücü kardeşlerini rahatlatır : )

İsmail 2 maçtır coşkularda. Volkan Şen olmadığında bol bol forma verilir inşAllah. Türk futbolu yeni yıldız kazanıyo.

Knightmare
14.Mart.2010, 17:39
Ankaragücü'nden bir beraberlik daha bekliyoruz :D

bjk4ever
14.Mart.2010, 17:45
Uc buyuklerle yaptigi haric ilk kez Bursa'yi izledim ve futbolu cok da iyi gozukmedi.
Ama bir gercek var ki futbol sansi yanlarinda ve potansiyellerini sonuna kadar kullaniyorlar, ama bu durumda GS ve BJK maclarindan puan cikarmalari cok cok zor.

Knightmare
14.Mart.2010, 17:49
bir maça bakarak yorum yapmamak lazım, bakalım Bjk, Fb, Gs'nin maçlarına her maç süper mi oynuyor bu 3 büyükler dediğimiz takımlar. o karşılaşmaların havası çok daha farklı olacaktır, özellikle de şampiyonluk yarışı içinde olmaya devam edersek.

Crocodile1963
14.Mart.2010, 17:58
http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2010/03/14/bursaspor-1-manisaspor-0-mac-devam-ediyor--549801.Jpeg

http://www.gundem16.com/foto_galeri/galeri/396/10389_3.jpg

http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2010/03/14/bursaspor-1-manisaspor-0-mac-devam-ediyor--549789.Jpeg

http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2010/03/14/bursaspor-1-manisaspor-0-mac-devam-ediyor--549779.Jpeg

http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2010/03/14/bursaspor-1-manisaspor-0-mac-devam-ediyor--549775.Jpeg

nannar
14.Mart.2010, 18:00
Bursa iyi top oynamadan kazandı fakat 3 büyüklerin de bir sezonda en az 6-7 maçı oluyor böyle :D Hatta bazen 10 maçı bile buluyor :n: Tebrikler Bursa...

KaPaLı
14.Mart.2010, 18:02
http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2010/03/14/bursaspor-1-manisaspor-0-mac-devam-ediyor--549801.Jpeg

Helal olsun Taraftarlara. Bayrağımızı yine dalgalandırdılar tribünde.

Memedov
14.Mart.2010, 18:11
Biri bizi durdursun !

Bu sene şampiyon ANADOLUDAN !

Knightmare
14.Mart.2010, 19:10
aslında teknik olarak anadoludan değil, malum Marmara takımıyız :D ama inşallah bu yıl kıracaz bu zinciri, 3 büyüklerin tahtını kapıcaz!

nannar
14.Mart.2010, 19:22
Hevesinizi kırmak istemem ama öyle taht kapınca falan olmuyor bu işler :) Zamanında Göztepe,Vefa gibi takımlar da bu ülkede söz sahibi olmuşlar...kocaelispor falan da vardı bir aralar :) 1 yıl değil, her yıl zirveye oynadıkları için "büyük takım" olunuyor... Korkum Bursa'nın ilk 2 de bitirdikten sonra Şampiyonlar ligine hiç giremeden fark yiyerek elenmesi ya da direk gruplardan başlarsa 6 maçta fark yemesi... Aklı başında olması yeterli değil teknik heyetin... Tecrübe lazım... Olgunluğun yanında kaliteli isimlerle takviye lazım...İnşallah ilk 2'de bitirebilirse tüm bunları sağlayarak bazı şeylerin değişeceğini gösterir bize Bursa... Sonra Anderlecht maçına dönmesin de....

LaigLeNoiR
14.Mart.2010, 19:27
Tebrikler Bursaspor ve Bursaspor tribünlerine.

Tribünler muhteşemdi gerçekten maç boyunca.

Galibiyeti de tribünler aldı diyebiliriz :)

Bursa bu yarışta sonuna kadar olacaktır ama sonunu getirebilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Bursaspor
14.Mart.2010, 19:28
Kazandık mutluyuz, önümüz açık, bundan sonra kafamız rahat. En azından kaybedecek hiçbir şeyimiz yok, kalkıpta kimse neden şampiyon olamadılar demez, diyemez. Olamazsak şanssızlıktır. Avrupa'ya gidelim yeter.

@nannar

Abi, bizim takıma neden bu kadar karşısın yahu :D:D:D, Ayrıca Avrupa'ya gideceğimiz süreç içerisinde iyi transferler ve yerinde takviyeler yapmamız gerekiyor. Sonuçta bu kadroyla 1-2 takviye yapılırsa yine ligde iyi dereceler alınabilir, ama Avrupa'da kalıcı başarı için ciddi transferler yapılması gerekiyor.

nannar
14.Mart.2010, 19:34
Kazandık mutluyuz, önümüz açık, bundan sonra kafamız rahat. En azından kaybedecek hiçbir şeyimiz yok, kalkıpta kimse neden şampiyon olamadılar demez, diyemez. Olamazsak şanssızlıktır. Avrupa'ya gidelim yeter.

@nannar

Abi, bizim takıma neden bu kadar karşısın yahu :D:D:D, Ayrıca Avrupa'ya gideceğimiz süreç içerisinde iyi transferler ve yerinde takviyeler yapmamız gerekiyor. Sonuçta bu kadroyla 1-2 takviye yapılırsa yine ligde iyi dereceler alınabilir, ama Avrupa'da kalıcı başarı için ciddi transferler yapılması gerekiyor.

ne karşısı le ? :D valla şahsi fikrim biz 2. olalım, Bursa lider olarak hem şamoiyonluk yaşasın hem de şampiyonlar liginde kendini bir görsün... :) Hem de büyük takımlar şapkasını önlerine bir koysunlar :D

bursa_mc
14.Mart.2010, 19:38
Hevesinizi kırmak istemem ama öyle taht kapınca falan olmuyor bu işler :) Zamanında Göztepe,Vefa gibi takımlar da bu ülkede söz sahibi olmuşlar...kocaelispor falan da vardı bir aralar :) 1 yıl değil, her yıl zirveye oynadıkları için "büyük takım" olunuyor... Korkum Bursa'nın ilk 2 de bitirdikten sonra Şampiyonlar ligine hiç giremeden fark yiyerek elenmesi ya da direk gruplardan başlarsa 6 maçta fark yemesi... Aklı başında olması yeterli değil teknik heyetin... Tecrübe lazım... Olgunluğun yanında kaliteli isimlerle takviye lazım...İnşallah ilk 2'de bitirebilirse tüm bunları sağlayarak bazı şeylerin değişeceğini gösterir bize Bursa... Sonra Anderlecht maçına dönmesin de....

Fenerbahçe bi sezon 0 çekmişti.Biz puan alırız emin ol.:)

nannar
14.Mart.2010, 19:55
Fenerbahçe bi sezon 0 çekmişti.Biz puan alırız emin ol.:)

:n: inşallah...Ona kalırsan Beşiktaş da 8-0 la rekor kırdı :p Bu tür tersten rekor kırmayın da düz rekor kırmasanız da olur :p

LadroN
14.Mart.2010, 19:59
Bursaspor a sempayim var ama inşallah Sivas gibi Şamğiyonlar Ligine gideceğim diye saçma sapan transferler yapıp kadroyu bozmaz.

Knightmare
14.Mart.2010, 20:27
geçmiş geçmişte kalmış, gelecekse elbet birgün gelecek. biz şu ana bakalım :) lig bitti, şampiyon oldukta fark yemediğimiz mi kaldı Avrupa'da :D
hem o Sivasspor'du, bu Bursaspor hocam arada fark var :)

nannar
14.Mart.2010, 20:39
Biz de Chelsea'dan 5 yemiştik UEFA'yı aldıgımız sene :n: Sanırım o seneydi... Ya da 1 sene önde :D

nerazzuri
14.Mart.2010, 20:42
Biz de Chelsea'dan 5 yemiştik UEFA'yı aldıgımız sene :n: Sanırım o seneydi... Ya da 1 sene önde :D
O seneydi. Grup maçlarında.

sentugo
14.Mart.2010, 20:56
Bursaspor'um kazandı.. Cidden ben inanmıyordum şampiyonluk olayına ama böyle giderse valla heycanlıyım :D

eXcitinG
15.Mart.2010, 12:19
Kentte müthiş bir birLik, beraberLik havası var. GaLatasarayLısı, FenerbahçeLisi, BeşiktaşLısı (Ben hariç) müthiş bir biçimde Bursaspor`a destek veriyor. Her yerde Yeşil-Beyaz bayrakLar, herkesin diLinde Bursaspor var. Bu destek oLduğu sürece, Bursaspor sonuna kadar gider.

bursa_mc
15.Mart.2010, 12:23
Kentte müthiş bir birLik, beraberLik havası var. GaLatasarayLısı, FenerbahçeLisi, BeşiktaşLısı (Ben hariç) müthiş bir biçimde Bursaspor`a destek veriyor. Her yerde Yeşil-Beyaz bayrakLar, herkesin diLinde Bursaspor var. Bu destek oLduğu sürece, Bursaspor sonuna kadar gider.

Sen destek vermesende olur..Birde şunu anlamıyorum Galatasaray taraftarı niye şampiyonluk yolunda Bursaspor'u desteklesin ki veya Fenerbahçe taraftarı.Sonuçta şuan ki puan durumu itibariyle Bursaspor rakip takım..Çok saçma..

eXcitinG
15.Mart.2010, 12:25
Sen destek vermesende olur..Birde şunu anlamıyorum Galatasaray taraftarı niye şampiyonluk yolunda Bursaspor'u desteklesin ki veya Fenerbahçe taraftarını.Sonuçta şuan ki puan durumu itibariyle Bursaspor rakip takım..Çok saçma..

Niye destekLemesin ? Sanki Tribüne giden 20.000 taraftarın 20.000 de koyu Bursaspor taraftarımı ? Bursaspor un gerçekten koyu taraftarı 3.000 biLemedin 5.000 dir. YaLan mı ?

bursa_mc
15.Mart.2010, 12:27
Niye destekLemesin ? Sanki Tribüne giden 20.000 taraftarın 20.000 de koyu Bursaspor taraftarımı ? Bursaspor un gerçekten koyu taraftarı 3.000 biLemedin 5.000 dir. YaLan mı ?

Şaka mı yapıyorsun sen ya..:) Bursa düşmanlığı yapıcam diye kendini küçük düşürme..

eXcitinG
15.Mart.2010, 12:29
Şaka mı yapıyorsun sen ya..:) Bursa düşmanlığı yapıcam diye kendini küçük düşürme..

Niye kendimi küçük düşürecekmişim yahu. AsıL sen şaka yapıyorsun sanırım ?

Hem Ben Bursaspor`a da düşman değiLim. Nötr`üm. Ne kazanınca sevinirim, ne kaybedince üzüLürüm. Farketmez yani. BiLmem anLatabiLdim mi ?

bursa_mc
15.Mart.2010, 12:31
Tamam sen haklısın ne diyeyim başka...Bursaspor tribündekilerin hepsi İstanbul takımlarını tutuyor zaten.Hatta biz Bursa maçı varken bile Beşiktaş için deplasman yapıyoruz..İçimizdeki Beşiktaş aşkı bambaşka.;;)

eXcitinG
15.Mart.2010, 12:34
Bak. Son kez yazıcam. Koyu demek tamamen Bursaspor`u tutan demek anLamındadır. O tribüne geLen taraftarın en az 10.000 tanesi İstanbuL takımLarını tutuyor. Ama Bursaspor a da destek veriyor. Koyu taraftar oLmak iLe destek veren taraftar arasında ki farkı anLayamıyor, biLmiyorsan kusura bakma ben sana ne yazsam sen anLamayacaksın.

Dün sadece dünkü maça benim arkadaşLarımdan yüzLerce kişi gitti Bursaspor a destek vermek için. Ve bunLarın hepsi koyu GaLatasarayLı, FenerbahçeLi, BeşiktaşLı.

Sen Koyu Bursaspor taraftarsındır, dün maça giden arkadaşLarım Bursaspor a destek veren taraftardır. Bende Nötr taraftarım. Umarım anLamışsındır.

bursa_mc
15.Mart.2010, 12:35
Dedim ya sen haklısın..Ben aşırı fanatiklık yapıyorum zaten..

eXcitinG
15.Mart.2010, 12:37
Ee fanatiksin zaten. Fanatik Bursaspor taraftarısın. Bende Fanatik Beşiktaş taraftarıyım. Bunda ne sakınca var anLamadım ?

Neyse bende kapattım.

Ilhan
15.Mart.2010, 12:42
Şimdi canım benim olay senin aşırı fanatikliğinden ibaret değil. Aslında bir açıdan da iyidir diğer takım taraftarlarının da maça gitmesi. Dün ben belediye otobüsünde iken senin gibi genç Bursaspor'lu biri çoğu kişinin maça biletsiz girdiğini söyledi, kendisi de dahil olmak üzere. Diğer takım taraftarları muhtemelen biletle giriyordur. Sonuçta bu takım için çok önemli bilet gelirleri.

Ayrıca Hayrettin abinin dediği doğru olsa bile ne farkeder ki? Oraya giden herkes orada Bursaspor'ludur. Ben de Beşiktaşlıyım ama Bursaspor Beşiktaş dışında bir takımla şampiyonluk maçına çıkarsa gider, sonuna kadar desteklerim.

bursa_mc
15.Mart.2010, 12:57
Şimdi canım benim olay senin aşırı fanatikliğinden ibaret değil. Aslında bir açıdan da iyidir diğer takım taraftarlarının da maça gitmesi. Dün ben belediye otobüsünde iken senin gibi genç Bursaspor'lu biri çoğu kişinin maça biletsiz girdiğini söyledi, kendisi de dahil olmak üzere. Diğer takım taraftarları muhtemelen biletle giriyordur. Sonuçta bu takım için çok önemli bilet gelirleri.
.

Biletler ilk gün tükendiği için olabilir mi acaba.Suç burda kimde kapıdaki güvenlikte bence.1e 2 ye niye izin veriyor.Zaten kapasite aşıldı diye takıma sürekli ceza geliyor.

Ilhan
15.Mart.2010, 13:00
Biletler ilk gün tükendiği için olabilir mi acaba.Suç burda kimde kapıdaki güvenlikte bence.1e 2 ye niye izin veriyor.Zaten kapasite aşıldı diye takıma sürekli ceza geliyor.

Biliyorsun ki burası Türkiye. Burada sürekli böyle şeyler olur. Asıl yönetim bunun önüne geçmeli bence. Ne güzel işte, biletler hemen tükeniyormuş. Bu harika bir haber.

Crocodile1963
15.Mart.2010, 18:32
Yönetim bilet konusunda son derece yanlış bir yöntem izliyor. Ufacık çocukları babasının yanında bileti yok diyerek maça almıyor, üstelik kapıdaki özel güvenlikten laf işitiyor ama yan kapıdan 1'e 2'ye izin veriyor. O sırada kulakları çok çınlıyor o ayrı bir konu.

Bursaspor'da başarılar geldikçe Gs, Fb, Bjk'lısı gelip "Bana da bir atkı alsana." "Bu haftaki maç kaçta?" gibi sorularla geliyorlar şehrin büyük bir kesiminde Bursaspor sempatisi oluşmuş durumda. Ancak stadyuma gelenlerin %90'ı Bursasporlu, %10'u Bursaspor sempatisi taşıyan insanlardır bu da çok doğaldır. . .

bursa_mc
15.Mart.2010, 18:40
Bence istanbul takımlarını tutan insanlar artık belki de artık sadece Bursaspor'u destekliyordur.Benim abim Beşiktaşlıydı bir zamanlar ama Bursaspor'un bu başarısını görünce Bursasporlu oldu.Tabiki başarıya endeksli olmaması lazım ama bir insanı daha kurtarmak en azından kendi adıma güzel birşey. (:

Alicanfmfan
15.Mart.2010, 20:50
Bursasporlu arkadaslar - Galatasaray - Ankgücü macında neden Bursa'ya küfür ediliyor demiş , peki bursa-manisa macındada Galatasaray aleyhine baya bir küfür olmus.

Ben Galatasaray'lıyım ama Bursa'nın bu başarısı kimi sevindirmezki sen Bursa'da yasıyacaksın 18 yıldır ve sevinmeyeceksin he :) , Galatasaray şampiyon olur İnşAllah ama olamazsa da Beşiktaş ve Fenerbahçe yerine Bursaspor olur umarım :) kendi kişisel görüşümdür bu.

Crocodile1963
15.Mart.2010, 21:14
Bursasporlu arkadaslar - Galatasaray - Ankgücü macında neden Bursa'ya küfür ediliyor demiş , peki bursa-manisa macındada Galatasaray aleyhine baya bir küfür olmus.

Maçta bir tek küfür dahi olmadı. Üçlü bile küfürsüz söylendi. Sırf Ankaragücü maçında küfür edildi diye yazdığımız için bu ithamı yapıyorsan yazıklar olsun. Çevrendeki maça giden herkese sorabilirsin. . .

Aydin
15.Mart.2010, 21:50
Sen destek vermesende olur..Birde şunu anlamıyorum Galatasaray taraftarı niye şampiyonluk yolunda Bursaspor'u desteklesin ki veya Fenerbahçe taraftarı.Sonuçta şuan ki puan durumu itibariyle Bursaspor rakip takım..Çok saçma..

Niye desteklemesin? Ben galatasaraylıyım. kendi takımımın şampiyonluk görmesinden bile sıkıldım artık. Destekliyorum Bursaspor'u. Bu başarıları devam etsin ve saçma bir kalıp olan 4 büyüklerin içine girip şu sayıyı 5'e çıkarsınlar.

Destek görünce küçük takım olduğunuzu mu zannediyorsunuz da destek verildiğinde bile "istemiyoruz" havasına giriyorsunuz. Bursa, Bursaspor'a yetmez. Sivas, Sivasspor'a yetmedi. 4. büyük Trabzon bile Trabzonspor'a yetmiyor.

En yakın örnek Kayserispor'u da verebilirim. Biz yeteriz kent olarak diyorlardı. Satmayaağız diyorlardı. Parçaladılar takımı bir şekilde. Antipatik olmaya Süleyman Hurma sayesinde devam ediyorlar. Tolunay Kafkas da buna dahil.

Ha şöyle birşey var, Bursa kentinin potansiyeli Trabzon'la eşdeğerde sayılır. Hatta daha fazla bile. Önemli olan bu istikrarı yakalamak. De Guzman 10'un da dediği gibi Sivasspor'un yaptığı hatayı yapmamak.

KaPaLı
15.Mart.2010, 22:26
Ertuğrul Sağlam'ın küfürsüz tribün önerisinden sonra tribünde artık küfür edilmeme kararı alındı Alican. Belki bilmiyosundur. Sırf yazmak için yazdınsa elinde herhangi bir kanıt yoksa ayıp yaptığın.

Alicanfmfan
15.Mart.2010, 22:49
Adamlar (Arkadaslarım ) bana öyle dedi , küfür edildi diye Galatasaray'a..

uAburak89
15.Mart.2010, 22:51
Küfür yoktu, yani ben duymadım Tv'den izlerken. Ama bizimle ilgili tezahüratlar vardı, Beşiktaş'ın tezahüratı diye bildiğim inanın çocukları bizim için söylediler. Sami Yende bizi devireceklermiş...

Crocodile1963
15.Mart.2010, 22:56
Küfür yoktu, yani ben duymadım Tv'den izlerken. Ama bizimle ilgili tezahüratlar vardı, Beşiktaş'ın tezahüratı diye bildiğim inanın çocukları bizim için söylediler. Sami Yende bizi devireceklermiş...

Edip Akbayram'ın yazmış olduğu eser Beşiktaş'ın mı bestesi oldu ?

Sami Yen lafı geçmiyor " Bu alemde İstanbul'u devireceğiz." şeklinde söyleniyor. GS ile ilgili GS maçları hariç hiçbir söz söylenmez tribünlerde. . .

Alicanfmfan
15.Mart.2010, 22:57
O Marş'ın Beşiktaş ilk olarak albümüne koydu haberi bile cıktı ... şimdi olay buna dönmesin yok bizim beste felan ,

Tebrikler Bursaspor.

uAburak89
15.Mart.2010, 22:59
Düzeltelim o zaman, ilk olarak Beşiktaş tribünlerinde kullanılan tezahüratı söylediler. Ben TV başında Sami Yen olarak duydum, doğrusunu öğrenmiş olduk.

Bursaspor
15.Mart.2010, 23:49
Arkadaşlar "inanın çocuklar" bestesi ki sözleri Nazım Hikmet'e aittir. Tribünlerde bunu ilk kim çıkardıdan çok madem güzel bir şey ki, evrensel bir eserdir, bir şiir bir şarkıdır, bırakalım söylensin.

Sözlerin sonunda Samiyen'de Cimbombomu devireceğiz ya da kimi zaman Bu alemde İstanbul'u devireceğiz şeklinde söylenebilir.

İyi hoş güzel bestedir, ama ben söylenmesine pek sıcak bakmıyorum.

NOT: Bizde bu şarkıyı yeni söylemeye başlamadık, eskiden de kısa bir ara söylenmişti diye hatırlıyorum. 3-4 Sene önce oldu sanırım.

bursa_mc
16.Mart.2010, 13:05
Maçta Galatasaray'a küfür edilmedi hatta stadda zaten hiç küfür yoktu.İnanın çocuklar bestesini bende söylemek istemiyorum ama takıma iyi gaz veriyor.(: