Log in

View Full Version : Kulüp Hissedarları

cenk1905
13.Mart.2010, 18:39
her yıl gelirin bi kısmını yoktan yere bunlara gıdıyor bu durumun nasıl onune gecebılırım cok sınır bı durum gsyle ılk sezon sonunda 36mılyon dolarım gıttı sınırden istifa ettım hıssesı acık olmayan bı klube gıttım acaba gelır dusuk olsa para kaptırmam dıye dusunuyorum bılgısı olan lutfen yazsın

OnuldinhoHizmet
14.Mart.2010, 00:05
editörden ayarlanıyor gerçekte GS yönetimi bunu önlemek için kredi çekti editörde sugar dady nin üstünde bir seçenek var onu kaldırırsan para gitmez tabi bu da yeni bir kariyer açtığında etki eder...

cenk1905
14.Mart.2010, 20:00
tskler genelde edıtor kullanmamaya calısırım fakat bu durum gercekten sart

Universal
18.Mart.2010, 15:37
Kulüp bilindiği gibi borsada. Borsada olunca yıllık gelirlerini hissederlara dağıtılması gerekiyor. Galatasaray Kulübü zaten bunun önüne geçmek için geçtiğimiz günlerde birleşme kararı aldı.

lexoqe
18.Mart.2010, 15:41
para giderlerini etkileyecek 2-3 bölüm var sadece...ve sen yani biz menejeriz kulub başkanı yada yönetim değiliz...bize istediği zaman para verilir istediği zaman paralar cekilir...sadec maaşlar ve imza bedelleri primler gibi transferler gibi bölümlerde yetki verilmiştir bizde bunlar en uygun şekilde uygulamamızdır...yoksa kulubten bu sne 36 milyon borça gitmisse sinirleneceğine kulub borç altına girmedi diye bence dua etmelisin...en azından borclar ödeniyor =) ya kulub batsaydı ? o zaman bir ardayı 1 milyona satın almak diğer takımlar için hoş bir durum olurdu =)

cenk1905
20.Mart.2010, 01:49
ben kendımı genel menager olarak dusnuyorum fınans konusundada cok hassasımdır zarar edıcegım transferlerden kacınırım genelde kasada para bırıktırırım kı ılerde buyuk transferler gerceklestırebıleyım ama her yıl kasadan 36 mılyon dolar cıkarsa sadece gunluk transferler yapmak zorunda kalırsın