PDA

View Full Version : Denizlispor - Beşiktaş [25. Hafta]

DisCo
13.Mart.2010, 18:40
http://i43.tinypic.com/o0t2lj.png

bursa_mc
13.Mart.2010, 18:48
Denizlispor sürpriz yapabilir bence.

BaFraLı
13.Mart.2010, 18:56
Bence o kadar rahat bir maç olmayacaktır.Bursaspor Manisaspor ile oynuyor.Bursaspor kazanır gibi o maçı bence.Bu maçtanda Denizlispor en kötü 1 puan almak isteyecektir.3 sonucada açık bence.

Professeur
13.Mart.2010, 19:07
Beşiktaş tek farkla kazanır.Denizlispor'da puan için mücadele verecektir ama bu maçtan puan çıkarabileceklerini düşünmüyorum çünkü karşısında da şampiyonluk hesapları yapan bir Beşiktaş olacak.

KaPaLı
13.Mart.2010, 19:20
Eğer ayarlayabilirsem son gün süprizi yapıp gidebilirim bu maça : )

Denizli 3 haftadır iyi sonuçlar alıyo. Beşiktaş son İBB maçında çok zorlanmadı. Tello'nun yükselen grafiği var. Youla'ya çok dikkat etmeli Beşiktaş savunması. Her Beşiktaş maçında hırsla oynuyo Youla.

Ahmet Göktaş
13.Mart.2010, 19:21
Denizlispor hayatının maçını oynasa , yinede gol bile atamaz bu takıma :n: şimdimi aklına gelecek düşecekleri , adamlar sezon başından beri sonuncu sıralarda gidiyorlar , şimdimi diyecekler , "aa biz puan alamazsak düşüyoruz" diye ? Belliki kapasitleri o kadar. ama bize gelince yener tabi , şu bildiğimiz denizli değilmi bu :n: Kendi rakiplerini bile yenemeyen takım , Beşiktaşa maksimum 1 gol atabilir , Farklı kaybeder. Beşiktaş kazanır.

KaPaLı
13.Mart.2010, 19:25
Ahmet öyle diyosunda adamlar tutuştu. 7 puanları vardı şimdiye kadar 2 galibiyet 1 beraberlik aldılar son 3 haftada. Haa ben demiyorum yener ama futbol bu belli olmaz. Geçen hafta özden nasıl özveriyle oynadı bütün topları çıkardı.

nannar
13.Mart.2010, 19:27
Kayseri deplasmanında izledim BJK'yi :) O maçtaki gibi oynayabilirse çok rahat kazanır....

bjk4ever
13.Mart.2010, 22:14
Denizlisporu kucumsemeyelim arkadaslar. Angelov, Youla, o sol aciktaki genc hizli cocuk (galiba Guray), orta alandaki Braga, iyi oyuncular. Kesinlikle kolay mac olmayacak. Ilk devre gol atarsak kopartiriz, 0-0 giden mac her anlamda tehlikeli olur bizim icin....

tarikko
13.Mart.2010, 22:22
Denizlisporu kucumsemeyelim arkadaslar. Angelov, Youla, o sol aciktaki genc hizli cocuk (galiba Guray), orta alandaki Braga, iyi oyuncular. Kesinlikle kolay mac olmayacak. Ilk devre gol atarsak kopartiriz, 0-0 giden mac her anlamda tehlikeli olur bizim icin....
Guray'in ayagi kirilmisti Manisa macinda..

ozaniel
14.Mart.2010, 00:25
Ben çok zorlanacağımızı sanmıyorum. En kötü ihtimal 1-0 Bobo'nun golüyle kazanırız.

GeNç KaRTaL
14.Mart.2010, 10:40
Şu sıralar galibiyet almaya devam etmemiz gerekiyor.Puan kaybına hiç tahammülümüz yok.Fenerbahçe maçına kadar seri yapabilirsek şampiyonluk için çok büyük bir şansımız olacaktır.Şu durumda takımımızın havaya gireceğini ve Mustafa hocanın takımı iyi motive edebildiğini göz önünde bulundurduğumda umutluyum açıkcası. Her ne kadar Denizlispor çok kötü bir durumda olsa da kolay bir maç olmayacaktır bence.Hücum elemanlarımızın istikrarsızlığı en büyük handikapımız.Bu maçta formlarını devam ettirirlerse ve şansız bir günümüze denk gelmezse kazanan taraf oluruz bence.

Fearless Coward
14.Mart.2010, 10:49
Manisa için dediklerim Denizlispor içinde geçerli..Bu maçta galibiyet ve en az 1 puan kazanmak isteyeceklerdir..BJK bu aralar çok formda olsa bile ben Denizlispor'un en az 1 puan alacağını düşünüyorum..

Bordo61Mavi
14.Mart.2010, 16:44
Besiktas bu maci alir, almasi lazim. Haydi Besiktas

Knightmare
14.Mart.2010, 17:36
Manisa için dediklerim Denizlispor içinde geçerli..Bu maçta galibiyet ve en az 1 puan kazanmak isteyeceklerdir..BJK bu aralar çok formda olsa bile ben Denizlispor'un en az 1 puan alacağını düşünüyorum..

düşünmüyorsun istiyorsun -ki bu da çok doğal rakiplerinin puan kaybetmesini ister taraftar :) İlk yarıda gol atarsa kazanır Beşiktaş, yoksa sıkıntılı bir maç olacaktır, Denizli paun çıkarabilir eğer karşılaşma 0-0'la devam ederse son 15 dakikaya.

eXcitinG
15.Mart.2010, 09:58
Bursaspor ve GaLatasaray ın kazandığı haftada ezeLi rakibi Fenerbahçe de zor duruma düşmüşken zaten bu maç kazanıLmayacaksa bırakaLım Ligin bundan sonra kaLan haftaLarında hiç mücadeLe etmeyeLim.

Kadro farkı var, kaLite farkı var, hedef var. Eh bir zahmet ne yapıp, edip kazansın futboLcuLar.

DenizlispoR
15.Mart.2010, 13:46
Umudum hala var , giyeceğim formamı gideceğim maça .Gerisi Allah kerim :D.

bursa_mc
15.Mart.2010, 14:34
Denizlispor kurtulmak istiyorsa maçlarını almak zorunda.Gerçi Beşiktaş'ında hedefi var.Heralde zor maç olur ama umarım Denizlispor galip gelir.Anadolu...

Ahmet Göktaş
15.Mart.2010, 14:44
Aynen düşünmekle istemek ve bunu belli etmek farklı şeylerdir. Bazılarınız istediği sonucu , tahmin olarak yazıyor. Eminim şuanda Denizli - Kayseri yada Denizli - Eskişehir maçı olsa Beşiktaşın yenileceğini söyleyenler Kayseri , Eskişehir rahat kazanır diyeceklerdi :)

BaFraLı
15.Mart.2010, 14:49
İyide Ahmet ne alakası varki.Denizlispor 2-3 haftadır puan topluyo.Üstündeki 3 tane ekipte yenilmiş durumda.Sivasspor,Manisaspor ve Diyarbakırspor yenildi.Bu hafta kazanabilirlerse zor ama işte belki ligte kalma yolunda önemli bi adım atacaklar.Beşiktaş'ın zaten kadro yapısı belli.Onun kazanma olasılığı çok yüksek ama bu yazdığım takımların yenilmesi ve puan farkının azalması açısından Denizlispor için önemli maç ondan ben yüreğini,hırsını ne varsa ortaya koyup oynayacaklarını düşünüyorum.

bursa_mc
15.Mart.2010, 15:00
Aynen düşünmekle istemek ve bunu belli etmek farklı şeylerdir. Bazılarınız istediği sonucu , tahmin olarak yazıyor. Eminim şuanda Denizli - Kayseri yada Denizli - Eskişehir maçı olsa Beşiktaşın yenileceğini söyleyenler Kayseri , Eskişehir rahat kazanır diyeceklerdi :)

Öyle düşünüyorum ve öyle olmasını temenni ediyorum.Çünkü Beşiktaş benim tuttuğum takımın rakibi.Denizli'nin galip gelmesi sürpriz olabilir ama Ahmet hayat sürprizlerle dolu..(:

sananes
15.Mart.2010, 15:23
beşiktaş kazanır ve iddaa'da 100küsür lirayı bana kazandırır diye düşünmekteyim:)

Melekovic
15.Mart.2010, 15:58
Bilmiyorum ama Denizlispor'un kazanması gereken bir maç ve daha şiddetle kazanmaya ihtiyacı var özellikle içsaha maçlarını,bu onlar için avantaj mı olur dezavantaj mı bunu maç sırasında göreceğiz.

footballer33
15.Mart.2010, 16:22
Denizli, son birkaç haftadır yenilmiyor ve çıkışta, fakat Beşiktaş'ımın durumu da ortada. Puan kaybetme lüksü yok. Kazanırız.

bjk4ever
15.Mart.2010, 18:19

İyide Ahmet ne alakası varki.Denizlispor 2-3 haftadır puan topluyo.Üstündeki 3 tane ekipte yenilmiş durumda.Sivasspor,Manisaspor ve Diyarbakırspor yenildi.Bu hafta kazanabilirlerse zor ama işte belki ligte kalma yolunda önemli bi adım atacaklar.Beşiktaş'ın zaten kadro yapısı belli.Onun kazanma olasılığı çok yüksek ama bu yazdığım takımların yenilmesi ve puan farkının azalması açısından Denizlispor için önemli maç ondan ben yüreğini,hırsını ne varsa ortaya koyup oynayacaklarını düşünüyorum.

Ne alakasi var diyenler icin Belediye ve Kayseri maclarindan birkac yorum:

VaLLa bence maç 0 ya da 2 bitecek. Şu AbduLLah Avcı deniLen kıL, büyük takım görünce savun babam savun sistemi iLe oynayan bir takım oLdukça zor 1 oLur zaten..

bu maçın galibi kayserispor bence. 2-0 alır kayseri ve çıkış yakalar.

Kayseri bankodur bana kalırsa , Beşiktaş'ın taktiksel hataları yine ön planda olacaktır , Denizli sistem degişikligine gidip çift forvet cıkarsa birşeyler yapabilir Beşiktaş , ama kagıt üstünde bana kalırsa bankodur Kayseri hem dinlenmiş cıkacaklar.

Kayserispor kazanacaktır. Yine ilginç kadro seçimleri ile Denizli Beşiktaşı yine uçuruma sürükler.

Bu hafta çoğu maç berabere bitecek gibi geliyor bana :h: bu maçta bir aday. - ki zaten her karşılaşma 0-0 başlamıyor mu

Kayserispor 3-4 senedir yeniyormuş sahasında BJK'yi bu maçtada yenerler seri bozulmaz diye düşünüyorum..

2 defansif takımın mücadelesi 0-0 biter ortasaha mücadelesi olur 1'er puanı koyar cebine 2 takımda.

Aynen katiliyorum .. Bu mac ya berabere biter yada kayserispor zor da olsa 1-0 kazanir

Knightmare
15.Mart.2010, 18:22
Ahmet'e niye sardınız bu kadar :D ben dedim ilk önce düşünceyle istek farklı şeyler diye :)

Knightmare
15.Mart.2010, 18:27

ve o yorumu bu mesaj için yapmıştım, arkadaşımız benzer bir postu Bursa-Manisa maçında yapmıştı :) malum Galatasaray'lı. temenni ettiği şeyi ''düşünüyorum'' şeklinde söyleyince tutamayıp kendimi yazmış bulundum.

Suicider
15.Mart.2010, 18:32
İki takımda kazanmak zorunda ama kadro kalitesiyle tabiki beşiktaş maçı kazanacaktır isteğim berabere bitmesidir..

Knightmare
15.Mart.2010, 21:14
ah ah yazık oldu Denizlispor'un çabasına. Süper oynuyordular son 15 dakikada. dakika 40, gol Holosko.

ozaniel
15.Mart.2010, 21:14
Holosko 0-1

Knightmare
15.Mart.2010, 21:21
Beşiktaş'ta Fink dökülüyor, isabetli bir pasını görmedim desem yeri var. Denizli oyunda üstünlüğü kurmaya başlamıştı, çok iyi geliyordular, hatta üst üste kaleyi bulan isabetli şutları, tehlikeli pozisyonları da vardı ama işte futbolun cilvesi...bir korner karambolünde topu ağlarında gördüler.

Crocodile1963
15.Mart.2010, 21:21
Atamayana atarlar. . .

Ahmet Göktaş
15.Mart.2010, 21:36
İnce ince yasemince (içimden geldi ne alakaysa)

İkinci yarı Fink'in yerine Necip oyuna girerse ortsahayı da ele alırız.

Fink'in 1 tane adam gibi pası yok. Rıdvan gider bu maça Kaş'ın yerine.

ozaniel
15.Mart.2010, 21:59
İkinci bir eski Beşiktaşlı Okan Koç girdi oyuna.

Ekşisözlükte gördüğüm şu yorum beni koparttı. :n::n::n:

"Mustafa hoca ikinci yarıya İbrahim Kaş'ı oyundan alıp başlamazsa artık hakikaten Mustafa Denizli'nin adrenalin tutkunu olduğuna dair kafamda hiçbir şüphe kalmayacak."

Ayrıca bu maçta Beşiktaş'ın oyuncu değişikliği yapmama cezası var herhalde.

izmer96
15.Mart.2010, 22:26
Son haftalarda seyrettigim en SIKICI macdi , hic keyif vermedi

Knightmare
15.Mart.2010, 22:28
ne şanslı şu Beşiktaş, pozisyonları yok 1-0 kazandılar :D
bu arada yorum on numara olmuş :D atıyordu kendi kalesine şık bir gol neredeyse İ.Kaş :)

Ahmet Göktaş
15.Mart.2010, 22:28
Keyif vermesi önemli değil artık, geçen senede keyif vermeden şampiyon olmuştuk , bu senede olacağız ! Tebrikler Beşiktaşım.....

izmer96
15.Mart.2010, 22:32
Mac sonu kume dusme tehlikesini en cok yasayan takimlardan biri denizlispor yenilmesine ragmen taraftari ve baskani cok guzel hareketlerde bulundular

http://img28.imageshack.us/img28/8651/999r.jpg (http://img28.imageshack.us/i/999r.jpg/)

Ahmet Göktaş
15.Mart.2010, 22:38
Çıplak dolaşmaktan kurtardı beni Holoşkom :)

Knightmare
15.Mart.2010, 22:47
:D Rüştü'yü de say, çok iyi oyun çıkardı bugün. İbrahim Kaş'a rağmen :p

Hugo
15.Mart.2010, 22:51
Rüştü korner demiş hakem yok aut kullanın demiş gibi bir şey gördüm demin twitter'da.. nedir hadise?

Fearless Coward
15.Mart.2010, 22:57
ve o yorumu bu mesaj için yapmıştım, arkadaşımız benzer bir postu Bursa-Manisa maçında yapmıştı :) malum Galatasaray'lı. temenni ettiği şeyi ''düşünüyorum'' şeklinde söyleyince tutamayıp kendimi yazmış bulundum.

Arkadaşım 2 kez eleştirmişsin beni ben sadece takımımı düşünmüyorum normal yorumumu yapıyorum istersek sonuncu olalım yine bu yorumu yaparım çünkü rakiplerde düşme korkusu yaşıyor ne kadar istekli oynayacaklarıda belli BJK iyi oynadımı kötü oynadımı bilmiyorum ama Manisa'ya karşı Bursa o kadar da iyi oynamadı BJK'de zaten beni yanıltmış ve kazanmış tebrik ediyorum BJK'yi FB'nin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirdiler ve 3. sıraya yerleştiler..Düşünüyorum istemiyorum bunuda söyliyeyim..

izmer96
15.Mart.2010, 23:11
Rüştü korner demiş hakem yok aut kullanın demiş gibi bir şey gördüm demin twitter'da.. nedir hadise?

hatirlamiyorum su an ama bir denizli li guzel bir sut cikardi rustu de cok guzel bir sekilde cikardi koseden topu kornere gitti top , hakem aut verdi , rustu de hayir bende cikti korner dedi ama tabiki hakem kararini degistirmedi

Knightmare
15.Mart.2010, 23:15
'yüklenildiğini' , yüklendiğini değil :) ben mi fazla önem veriyorum Türkçe'ye anlamadım :D

yaman76hakanFB
16.Mart.2010, 00:17
Biz (Fenerbahçe) şampiyon olamayacaksak, çok ciddiyim, kim olursa olsun; umrumda değil.. Yukarıda neler olup bittiği artık derdim değil.. Yani GS.nin önünde BJK veya Bursa şampiyon oldu diye sevinç çığlıkları atacak değilim.. Bizde olamayacağımıza göre.. Bu sene ligin üst tarafı benim için bitmiştir..

AMA DENİZLİ MAÇINI NİYE MÜHİMSEDİM.. Çünkü beni 2006'daki o kabustan sonra Fenerbahçenin şampiyonluğu kadar mutlu edecek birşey varsa o da DenizliSpor'un sezonu şu an bulunduğu yerde tamamlamasıdır.. Beşiktaşın galibiyetine bu açıdan çok sevindim.. Önümüzdeki Pazartesi de aynı gerekçeyle Bursalıyım..

Benim bu halime kuyruk acısı da diyebilirsiniz.. Doğruya doğru.. Ne diyeyim.. Yalanın lüzumu yok..

LaigLeNoiR
16.Mart.2010, 00:40
Kötü oynayarak aldığımız bir 3 puan oldu.

Önemli puanlardı.

Tebrikler Kartalım.

GeNç KaRTaL
16.Mart.2010, 07:55
Rakiplerimizin çoğunun kazandığı bu haftada kayıp yapmamız kötü olacaktı.Zaten puan kaybetme lüksümüz hemen hemen kalmadı.Bu doğrultu da alınan 3 puan sevindirici oynanan oyun tatmin edici olmasada.İnşallah seriye devam edip daha iddialı bir konuma geliriz.

Ilhan
16.Mart.2010, 08:20
Git Denizli, ben takımımı 6. görmeye bile razıyım, yeter ki sen git Denizli..

Çünkü kalırsan da bu takım hasbelkader şampiyon olursa, seni daha çok besleriz biz Denizli.

Çünkü sen kalırsan Denizli, Batuhan, Necip ve A2 ve genç takımlardaki pek çok star potansiyelli oyuncumuz kaybolur Denizli.

Çünkü sen kalırsan Denizli, Rıdvan ve İsmail harcanır.

Çünkü sen kalırsan Denizli, biz daha çoğu maça 8-10 tane savunmacı ile çıkarız.

Maçı izlemedim. Ezel'i izledim. Çok da keyif alarak izledim. Düşündüm İlhan Mansız'lı zamanları, iki elim kanda olsa gittiğim karakartalımın maçlarını. Yazık dedim, şu futbolu emanet ettiğimiz adamlar ne kadar yanlış düşünüyor ve yapıyor bu işi.

Yıllardır Bask dışında başka bir yerden adam oynatmayan ve ligde kalan Bilbao'yu düşündüm.

Ezel bitti, maçın özetini bile izleyemeden uyuyakaldım, sabah işe geldiğim için..

KaPaLı
16.Mart.2010, 09:30
Çok güzel yazmışsın İlhan. Ben Rıdvan ilk geldiğinde bu çocuk kesin oynar Gökhan Gönül'ü geçer dedim ama sahaya adımını atamadı bile ( istisna anlar hariç ) Çok yetenekli sürekli ileri geri koşma kapasitesi var. Ortaları yerini buluyo ama bu çocuk yerine stoper İbrahim Kaş Stoper İbrahim Toraman Nerde oynadığı belli olmayan Ekrem ve hatta sene başındaki kadroda yer alan Stoper Erhan oynadı.

İsmail aynı Rıdvan tarzında ondan daha teknik ama bakıyosun oda yok. Haa İbrahim Üzülmez çok iyi oynuyo diyebilirsiniz. Ama en azından o yorulduğu anlarda al İsmail'i. Sol kanattan bindirsin dursun. Rakibide bozarsın böyle. Gelemez üstüne kolay kolay. Batuhan - Necip konusunda daha önce yazmıştım zaten onları nasıl beğenmiyo oynatmıyo ilginç. Yani Necip'in Fink'ten ne eksiği var ? Türk olmasımı ? Almanyada küme düşmemeye oynayan takımda oynamaması ? Batuhan Eskişehir'de neredeyse oynadığı maç başına gol ortalaması tutturdu bakıyosun ortalıkta yok. Allah aşkına Nobre'den ne eksiği var. Hiç değilse Beşiktaşlılığın ne olduğunu bilen o hırsa sahip birisi.

Şampiyon yaptı geçen sene belki ama kaç kişi takımın oynadığı oyundan mennun kaldı ? Bu sene 3. sırada hanginiz mennunsunuz.

eXcitinG
16.Mart.2010, 09:32
Mustafa DenizLi zaten bu sezon sonu her türLü bırakacak görevini. Şampiyon oLsakta, oLamazsakta. O yüzden fazLa takıLmaya gerek yok.

Ilhan
16.Mart.2010, 09:34
Mustafa DenizLi zaten bu sezon sonu her türLü bırakacak görevini. Şampiyon oLsakta, oLamazsakta. O yüzden fazLa takıLmaya gerek yok.

Bence şampiyon olursak, kalır.

bjk4ever
16.Mart.2010, 11:12
Git Denizli, ben takımımı 6. görmeye bile razıyım, yeter ki sen git Denizli..

Çünkü kalırsan da bu takım hasbelkader şampiyon olursa, seni daha çok besleriz biz Denizli.

Çünkü sen kalırsan Denizli, Batuhan, Necip ve A2 ve genç takımlardaki pek çok star potansiyelli oyuncumuz kaybolur Denizli.

Çünkü sen kalırsan Denizli, Rıdvan ve İsmail harcanır.

Çünkü sen kalırsan Denizli, biz daha çoğu maça 8-10 tane savunmacı ile çıkarız.

Maçı izlemedim. Ezel'i izledim. Çok da keyif alarak izledim. Düşündüm İlhan Mansız'lı zamanları, iki elim kanda olsa gittiğim karakartalımın maçlarını. Yazık dedim, şu futbolu emanet ettiğimiz adamlar ne kadar yanlış düşünüyor ve yapıyor bu işi.

Yıllardır Bask dışında başka bir yerden adam oynatmayan ve ligde kalan Bilbao'yu düşündüm.

Ezel bitti, maçın özetini bile izleyemeden uyuyakaldım, sabah işe geldiğim için..

Sizin gibi dusunen insanlara kahkaha ata ata guluyorum. Zaten bu ulkeye gelen dunyaca unlu antrenorler futboldan anlamiyor, ama klavye basindan 2 saat oyun oynayan insanlar anliyor. Evet, Denizli bu takimi zaten gecen sene sansa sampiyon yapti. Takimin bu sene sampiyonluk yarisinda olmasi da sans zaten. Zaten Denizli'nin bunlari yapmasi normal, cunku dunya yildizlariyla dolu kadromuz var, normalde her sene sampiyon olup Sampiyonlar Liginde final oynuyoruz, ama Denizli bozuyor iste. Hele Necip ve Batuhan yok mu. Butun sezon istikrarli ve iyi bir performans sergileyen Fink ve Ernst dururken tecrubesi 0 olan ve her mac gereksiz 10 faul yapan Necip'i oynatmamasi buyuk hata! Hele Bobo, Holosko, Nihat dururken takim arkadaslari kamptayken Antalyada keyif yapan ve televizyon basindan hocasina sallayan (ben seneye burdayim, seni bilmem) Batuhani oynatmamasi daha da buyuk hata! Zaten Daum ve Rijkaard gibi ornek antrenorler var, bak onlar nasil oynatiyor gencleri.

bjk4ever
16.Mart.2010, 11:17
Çok güzel yazmışsın İlhan. Ben Rıdvan ilk geldiğinde bu çocuk kesin oynar Gökhan Gönül'ü geçer dedim ama sahaya adımını atamadı bile ( istisna anlar hariç ) Çok yetenekli sürekli ileri geri koşma kapasitesi var. Ortaları yerini buluyo ama bu çocuk yerine stoper İbrahim Kaş Stoper İbrahim Toraman Nerde oynadığı belli olmayan Ekrem ve hatta sene başındaki kadroda yer alan Stoper Erhan oynadı.

İsmail aynı Rıdvan tarzında ondan daha teknik ama bakıyosun oda yok. Haa İbrahim Üzülmez çok iyi oynuyo diyebilirsiniz. Ama en azından o yorulduğu anlarda al İsmail'i. Sol kanattan bindirsin dursun. Rakibide bozarsın böyle. Gelemez üstüne kolay kolay. Batuhan - Necip konusunda daha önce yazmıştım zaten onları nasıl beğenmiyo oynatmıyo ilginç. Yani Necip'in Fink'ten ne eksiği var ? Türk olmasımı ? Almanyada küme düşmemeye oynayan takımda oynamaması ? Batuhan Eskişehir'de neredeyse oynadığı maç başına gol ortalaması tutturdu bakıyosun ortalıkta yok. Allah aşkına Nobre'den ne eksiği var. Hiç değilse Beşiktaşlılığın ne olduğunu bilen o hırsa sahip birisi.

Şampiyon yaptı geçen sene belki ama kaç kişi takımın oynadığı oyundan mennun kaldı ? Bu sene 3. sırada hanginiz mennunsunuz.

Arkadasim sahaya 15 oyuncuyla mi cikalim? Batuhan oynasa Bobo oynamayacak, oyle degil mi? Bobo'yu kulubede oturtunca elestirilmiyor mu bu adam? Ayrica Ridvan'i gorduk, oynadigi her macta sag kanadimiz koridor oldu. Ayni sekilde Ismail'in oynadigi her mac sol kanadimiz acik verdi. Uzulmez ve Kas hucumda yetersiz, ancak en azindan takim savunmasina katkida bulunuyorlar. Hepimiz biliyoruz ki bu takimin hucumu sikintili, gol yedi mi cikartamiyor. Denizli de en iyisini yapiyor, takim savunmasini saglam tutup gol atma isini ilerideki ucluye birakiyor, ki bu sistemle buralara kadar geldik, gecen sene de sampiyon olduk. Antep macina ofansif kadroyla ciktik da ne oldu, golu yedik cikaramadik. Ben hocamdan memnunum, en azindan guven asiliyor herkese ve inancini kaybetmiyor. Ne yaptiginin farkinda ve cok tecrubeli.

Ilhan
16.Mart.2010, 11:29
Sizin gibi dusunen insanlara kahkaha ata ata guluyorum. Zaten bu ulkeye gelen dunyaca unlu antrenorler futboldan anlamiyor, ama klavye basindan 2 saat oyun oynayan insanlar anliyor. Evet, Denizli bu takimi zaten gecen sene sansa sampiyon yapti. Takimin bu sene sampiyonluk yarisinda olmasi da sans zaten. Zaten Denizli'nin bunlari yapmasi normal, cunku dunya yildizlariyla dolu kadromuz var, normalde her sene sampiyon olup Sampiyonlar Liginde final oynuyoruz, ama Denizli bozuyor iste. Hele Necip ve Batuhan yok mu. Butun sezon istikrarli ve iyi bir performans sergileyen Fink ve Ernst dururken tecrubesi 0 olan ve her mac gereksiz 10 faul yapan Necip'i oynatmamasi buyuk hata! Hele Bobo, Holosko, Nihat dururken takim arkadaslari kamptayken Antalyada keyif yapan ve televizyon basindan hocasina sallayan (ben seneye burdayim, seni bilmem) Batuhani oynatmamasi daha da buyuk hata! Zaten Daum ve Rijkaard gibi ornek antrenorler var, bak onlar nasil oynatiyor gencleri.

Seni güldürebiliyorsam ne güzel. :) Zaten insanlar da komik olduğumu söyler, durur. Kızlar da komik erkeklerden hoşlanıyor sonuçta. İki espri yapıyorsun, hop bakıyorsun da sana aşık olmuşlar. Eski sevgililerimden birine, benim en çok neyime aşık oldun diye sorduğumda, "Gülen gözlerine ve güldürme kabiliyetine." demişti bana.

Klavye başında oyun oynamak da zevklidir. Mourinho, Ertuğrul Sağlam, Ersun Yanal, hepsi FM oynuyorlar. FM güzel oyundur, hatta FM forumlarındayız şu anda, bir dene derim sana.

Evet, geçtiğimiz sene itekleye itekleye şampiyon yaptılar Beşiktaş'ı. Herkes tepside ikram etti. Ben geçtiğimiz sene Beşiktaş'ın maçlarının %80'ini canlı izledim. İyi futbol oynadığımızı, şöyle koltuğumda veya sandalyede rahatça maç izlediğimiz hatırlamıyorum.

Bu sene ilk yarı da Beşiktaş'ın bütün maçlarını canlı canlı izledim. Bir maçı da rahatça izlemedim, Fenerbahçe maçından başka. Yok maalesef iyi futbol. Az gol var. Çok defansif bir takım var.

Fink :) At Fink'e :) Bu 10 faul yapan Necip Fink'i alır, 3'e katlar, sonra bir de 5'e böler. Artık Oğuz Çetin isyan etti, takımında oynayamayan Necip'i aldı milli takıma da, Denizli "Haaa, bende Necip varmış." dedi. Ha bir de, bu klavye başında oynadığımız oyunda Necip kötü yapılmıştır. Onu da ek olarak belirteyim, klavye başından 2 saat oyun oynayıp ahkam kesen biri olduğum için.

Batuhan çok kötü biriydi değil mi, o yüzden zaten Eskişehir'de harika bir sezon geçirmişti. Yanında pırpır Youla ile. Yahu duydum da C. Ronaldo cinselliği bırakmış. Hocası Pellegrini kızarmış. Çok ayıpmış eğlenmek ve tatil yapmak İspanya'da.

29 yaşındaki Nobre kaç maça çıktı ve kaç gol attı, 1 miydi attığı gol sayısı, neydi?

Doğru olan şu ki Denizli huysuz bir dede olduğu için Batuhan'ı oynatmıyor.

Daum ve Rijkard beni ilgilendirmiyor. Ben Beşiktaşlıyım ve konumuzunda adında da FB ve GS yok, BJK var.

bjk4ever
16.Mart.2010, 11:55
Su tepside ikram ettiler lafi hic yakismiyor, hele Besiktas'liya hic yakismiyor. Sonucta biz rakiplerimizden iyiydik, sampiyon olduk. Rakiplerin kotu olmasi bizi ilgilendirmiyor, sonucta biz onlardan iyiydik. Burada Besiktas konusuyoruz, FB veya GS'yi degil diyip sonra da onlarin sayesinde sampiyon olduk demek de komik oluyor. Ayrica gecen sene ikinci yarida 18 macta 40'tan fazla puan aldik, ki bu son senelerde smapiyon olan takimlarin ortalamasinin ustunde. FB 100. yilda sampiyon oldugunda bizim gecen sene aldigimiz puanin aynisini aldi, ama bir medya mensubunun veya FB'linin sampiyonlugu rakiplerin hediye ettigini duymadim nedense. Konu BJK olunca nedense hak edilmemis bir sampiyonluk oluyor. Bu sene uzay kadrosu kuran FB ve GS ile hemen hemen ayni puandayiz, ki agir CL maclari olmasaydi su an onlerindeydik muhtemelen. Bu sene sampiyon olursak yine mi FB ve GS sayesinde oldu diyecekler merak ediyorum acikcasi ve eger GS sampiyon olursa yine ayni yorum yapilacak mi?

FM'e gelirsek, ben de oynuyorum ve buyuk zevk aliyorum. Ama bir oyunda basarili oldum diye kendimi futbol ulemasi ilan edip yillarca bu isin icinde olan kisilere sallamiyorum. Hele ki M.Denizli gibi kariyeri ve basarisi ortada olan insanlara.

Necip konusuna gelince. Necip'in performansi Fink'ten iyi diyenle bu konuyu tartismak istemiyorum. Fink son macta cok kotuydu, ama sezonun genelinde cok cok iyi bir performans sergiliyor. 1 mac kotu ise 7 mac da iyi oynuyor. Necip ise Kayseri (ve biraz Belediye) maci haric hic iyi oynamadi, ki su an onemli de degil, sonucta yolun basinda. Ama Necip Fink'i kesmeli, ne bicim antrenor bu Denizli diyenleri Allah tas yapar.

Batuhan konusuna gelince. Eskisehir'de oynamis olabilir, Eskisehir Besiktas ile bir degil. Eskisehir'in forvetleri Youla ve Adem Sari, Besiktas'inkiler Bobo, Holosko, Nobre, Nihat. Eskisehir'de ehliyetsiz araba kullanip affedilir, yenildikleri mactan sonra gece kulubune gidip affedilir, ama Besiktas gozunun yasina bakmaz, AHmet Dursun ve P.Nouma'yi gozunu kirpmadan gondermis bir kulupte bu sekilde tutunamaz. Ronaldo'yu Batuhan ile bir tutmak komik. Ronaldo 1 tane antrenman kacirmiyor, ustune gidip ekstra antrenman yapiyorum, ki Manudaki ilk senesindeki fizigi ile R.Madriddeki fizigini karsilastirirsan gorursun, ayrica CR7 belgeselini izlediysen bunun da farkinda olurdun. Batuhan'in yetenegine kimsenin lafi yok, ki bende Nobreden yetenekli oldugunun farkindayim, ama bir oyuncu calismiyorsa, isine ve arkadaslarina saygi gostermiyorsa ve simarik tavirlar icerisine giriyorsa o oyuncu tribunde oturur......

Ilhan
16.Mart.2010, 12:04
İşte, ne güzel ya. Adem Sarı ve Youla ile o kadar gol atan 18 yaşındaki gencecik Batuhan, kim bilir Tello, Holosko, ve hatta olursa partneri Bobo ile neler yapacak?

Herkes eğlenme hakkına sahiptir. Her insan hata yapabilir. Ama dede inadın affettirmiyorsa, bu ayıptır.

Evet, sallıyorum. Hatalı çünkü. Yanlış oynatıyor, oyuncu seçimleri hep yanlış çünkü.

bursa_mc
16.Mart.2010, 12:59
İlk defa Beşiktaş maçını izlemek için kahveye gittim.Denizlispor taraftarı olarak..İlk yarı Denizlispor bence çok akıllı oynadı.Belki golü bulabilseydi Beşiktaş bu oyunuyla maçı 2-1 yapamazdı.

Melekovic
16.Mart.2010, 13:09
Dün çok güzel oynadık ve bir büyük takımı böyle yakalamışken kazanmalıydık,büyük bir fırsatı teptik.

Bu arada bravo Rüştü diyorum,yaşı geçmiş falan diyenlere hala süpermen özellikleri olduğunu gösterdi.Hele maç içinde yaptığı centilmenlik takdire değerdi. Yalnız Rüştü yırtındı bana çarptı diye ama hakemde yırtındı sana çarpmadı diye yani komedi :D

Böyle bir ortamda galip gelen Beşiktaş'a sormak lazım acaba böyle şampiyon olurlarsa sevinirler mi? Aynı şeyi diğer takımlarada sormak lazım.Çünkü futbol kalitemiz giderek düşüyor o yüzden Avrupa'da giderek baskımız azalıyor.Bence tüm takımların kendine bir çeki düzen vermesi lazım ve lige bir oyun kalitesi gelmesi lazım.

Aynı şeyi GS-Ankaragücü Gençler-Fener maçları içinde düşnüyorum. Hangi taraftar bu maçı hafif uykusu gelmeden izleyebildi, dürüstçe söylenirse herkesin uykusu gelmiştir.

O yüzden futbol oyununun hakkını veren takım olan Bursa'nın kazanmasını istiyorum ki ligi,tüm takımlarımız kendine bir çeki düzen versin bir kendilerine gelsin.

GeNç KaRTaL
16.Mart.2010, 13:23
ne şanslı şu Beşiktaş, pozisyonları yok 1-0 kazandılar :D
bu arada yorum on numara olmuş :D atıyordu kendi kalesine şık bir gol neredeyse İ.Kaş :)

Pozisyonları yok kısmına katılıyorum.Tamam maç boyunca hücumda pek etkili olduğumuz söylenemez ancak pozisyona girmedik demekte yanlış olur.Bobo'nun 2 tane tehlikeli pozisyonu var çünkü.

Açıkcası şahsım adına Mustafa hocayı ben de eleştirmeyi doğru bulmuyorum.Onu eleştirecek kapasitede olmadığımı düşünüyorum çünkü.Tabii bu benim adıma geçerli.Başkalarının ne düşündüğü ve Mustafa hocayı eleştirmesi hakkında bir fikrim yok iyi veya kötü.

Evet bu sezon hücumsal anlamda gerçekten sıkıntı çekiyoruz.Zaten tam anlamıyla kadromuz 100.yıldan beri hiç bir zaman dengeli olmadı.(Geçen seneyi bir nebze kategori dışı tutabiliriz)Hücum iyiyken savunmada sıkıntı çektik,savunma iyiyken hücumda.Evet rakiplerimiz puan kaybetmeselerdi biz onları geçemezdik.Çünkü biz arkadan gelendik.Ancak bu bizim onların puan kazanamadıkları maçları kazanıp şampiyon olmamızı gölgelemez.

Elimizdeki hücum elemanlarının bizim klasımızda oyuncular olduğunu düşünmüyorum.Adam gibi kanat oyuncumuz yok.Orta saha elemanlarımızın oyunu iki yönlü oynayabildiklerini söylemek zor.Salt hücumsal yetenekleri ön planda olanlarda bence yeterli değiller bizim için.Forvetler ise idare eder.Bu şartlar altında böyle bir oyun sergilenmesini yadırgamıyorum açıkcası.Kazandıktan sonra bir yerden sonra sıkıntı olmuyor artık.Ki her maç dünkü gibi de oynamıyoruz zaten.

Mustafa hoca sezon sonunda ne olursa olsun ayrılacak bence.Zaten sezon başında ayrılacaktı ancak camianın isteklerini kıramadı.Bu sefer de şampiyon olsak hem genel olarak camianın çok ısrarcı olacağını sanmıyorum hem de Mustafa hocanın devam etmek isteyeceğini sanmıyorum.

BaFraLı
16.Mart.2010, 13:54
Denizlispor kötü oynamamış özeti izledimde.Önümüzdeki haftalarda böyle istekli arzulu oynarsa Denizlispor kalır heralde ligte ama futbol tabi belli olmaz.Rüştü'ye helal olsun ya.Adam topu çeldim diyor korner diyor hakem görmedim diyo.Yani hakemler sapıttımı naptı :D.Ama rüştü'nün bu davranışı gerçekten çok iyiydi.Tebrikelr Beşiktaş.

Ilhan
16.Mart.2010, 14:40
Beşiktaş'ın kadrosu kesinlikle zayıf veya kötü değildir. Hatta bence Türkiye'deki en kaliteli kadroya sahiptir.

Beşiktaş'ta Türk futbol tarihinindeki bence en başarılı ve iyi 3 Türk'ten biri vardır, Nihat Kahveci. Beşiktaş'ta bence Türkiye'nin en iyi Türk stoperi İbrahim Toraman vardır. Beşiktaş'ta beklere dinamizm getirecek ve belki de önümüzdeki yıllarda milli takımın değişilmezi olacak Rıdvan ve İsmail vardır, yine bence. Beşiktaş'ta disiplin ve dinamizmin en büyük temsilcisi Ernst vardır. Yine Türk milli takımının değişilmezleri arasına girecek Necip vardır. Uzun boyunun ve fiziğinin yanı sıra tekniği ile de göz dolduran Batuhan vardır. Duran toplarda ve uzaktan şutlarda çok iyi bir Tello vardır. Boş alanları Türkiye'de en iyi değerlendiren isim Holosko vardır. Türkiye'nin belki de en iyi forveti Bobo vardır. Bunların hepsi yine bence tabii.

O yüzden yanlış bir teknik direktör tarafından yönetildiğimizi söyleyip duruyorum. Beşiktaş'ın başında risk almaktan korkmayan ve modern çağın gerekliliklerine sahip, dünyadaki yeni futbol anlayışı ile hareket eden ve mutlaka genç bir teknik adam olmalıdır.

footballer33
16.Mart.2010, 16:11
Dün akşam futbol olarak hakikaten kötüydük ancak şampiyonluk yolunda iyi futbola 3 puan verilmiyor, golü atana veriyorlar. :) O yüzden, futbol için özellikle haftalar azaldıkça olumsuz bir şey söylemek istemem. Sonuçta, futbolcularda da stres baş gösteriyor yarış kızıştıkça. Fakat ben yine de bu kadar Denizlispor üstünlüğüyle geçen bir maç beklemiyordum bu açıdan da biraz üzüldüm. Umarım Kasımpaşa maçını en azından Kayseri maçındaki futbolu sergileyerek kazanabiliriz. Şafak 9. :)

DenizlispoR
16.Mart.2010, 16:45
Beşiktaş şansa bir golle kazandı dersen haklısın derim. Ama hakemlik ne oldu maçta? Gol attınız verilmedi mi? Penaltınız es mi geçildi? Durup dururken oyuncunuz mu atıldı? Bariz ofsayttan gol mü yediniz? Hepi topu verilmeyen bir korner. Madem öyle keşke her maçta 1 korner fazladan atsa da Denizlispor şimdi ilk 10'da olsaydı. Düşmesini istediğim son takım şu ligde. Ama Youlalar, Okan Koçlar, Ersen Martinler, Ceyhunlar bilmemkimlere bel bağlayıp son 10 hafta debelenmek fayda getirmiyor işte. Son yıllarda gördüğüm tek istisnası Necati ve Veyseli alıp yüksek verimle oynatabilen Şifo Mehmetin Antalyası.

Neyse, ligin en sempatik takımlarından birisi Denizlispor, umarım bu sene de ligde kalıp seneye genç oyuncularla yeniden yapılanmaya giderler. Aynı yapılanmayı Beşiktaş için de istiyorum, bu sene olur da şampiyon olursak 2 yıl üst üste başarının rahatlığıyla Rıdvan, Necip, Batuhan, İsmail, Onur, Ali hatta Muhammeti takıma monte edebiliriz. Sivok, Bobo, Holosko da genç sayılabilecek isimler zaten. Yok şampiyon olamazsak, Denizlinin emekli olacağını düşünüyorum, yani yine gençlere yer verecek ve atak oynatacak bir hoca getirilecektir.
Tek korner :confused:. Yorumun ilk kısmını "fanatikçe yorumlar" başlığı altına değerlendirebilirim ancak bu açıdan değerlendirmem imkansız.Beşiktaş'ın her yere düşen oyuncularının foul alması,Denizlispor oyun kurmayı denediğinde ne hikmetse hep foul yapması çok ilginç şeyler =).Şu övdüğün Şifo'nun antalyası BJK'ye karşı kaç kez kazandı acaba Şifo geldiğinden beri :confused:.

indie
16.Mart.2010, 17:21
http://resim.haber1903.com/icerik/denizliIstatistikHaberi.JPG

istatistikler ortada. hakem hiç faul vermemiş hakikaten de bize :) demek size kalsa denizli 10, bjk 40 faulle bitirecek maçı. hangi bjk? fair play liginin zirvesindeki bjk.

antalyanın sadece beşiktaş ile maçı yok ligde. Mehmet Özdilek geldiğinde kesin kümede deniyordu, sadece ligde kalmakla kalmadı, bugün de ilk 10u zorlayan bir ekip görünümündeler. hem geniş hem de dar alanda iş yapan oyuncuları var. Denizlispor ne yapıyor peki? yıl 2006, küme düşmesi son maçta belli oluyor. yıl 2007, gene öyle. yıl 2009, aynı. yıl 2010, gene aynı olacak gibi. 5 yılda 4 kez küme düşmeyi kılpayı kaçıran bir takım var ortada, hep mi hakem, hep mi teknik direktör, hep mi şanssızlık? 90 dakika türkiyenin en formda kalecisine ve defans hattına 20-30 metrelerden şut çekip çekip sonunda gol atamayınca hakem hakem diye şikayet etmek yakışık almıyor.

DenizlispoR
16.Mart.2010, 17:34
Denizlispor eminim ki 16 adet faul yapmadı.Stadda çıplak gözle izledim oyuncumuz koşarken dahi faul yapabiliyor rakibe dokunmadan.Yetenektir , değerlendirelim =).Fair Play'da o kadar iyi ki BJK , hala stadda tel örgüler var zaten =).Antalya'yı BJKliler çok beğeniyor nedense :confused:.

bjk4ever
16.Mart.2010, 19:00
İşte, ne güzel ya. Adem Sarı ve Youla ile o kadar gol atan 18 yaşındaki gencecik Batuhan, kim bilir Tello, Holosko, ve hatta olursa partneri Bobo ile neler yapacak?

Herkes eğlenme hakkına sahiptir. Her insan hata yapabilir. Ama dede inadın affettirmiyorsa, bu ayıptır.

Evet, sallıyorum. Hatalı çünkü. Yanlış oynatıyor, oyuncu seçimleri hep yanlış çünkü.

Ne kadromuz varmis arkadas. Antrenor hic birseyden anlamiyor, her tercihi hatali, ama ne hikmetse gecen sene cifte kupayi aldik ve bu sene sampiyonluk yarisinin icerisindeyiz. Bu durumda M.Denizli kotu hoca ise Tigana, Del Bosque, Riza Calimbay ve Ertugrul Saglam ne oluyor acaba???

Ahmet Göktaş
16.Mart.2010, 21:06
Tiganaya 1 sene daha sabredilse , şuana kadar Beşiktaş neler yapardı kimbilir. Bu sene şampiyon olsak bile ben Denizli , Kayseri karşısına Üzülmez-Sivok-Ferrari-Toraman-İ.Kaş-Ernst-Fink- Ekrem ile çıkan bir hoca istemiyorum.