View Full Version : CM-FM Efsaneleri - Unutulmaz Yıldızlar
Walter Sakana
15.Mart.2010, 14:51
Football Manager yada eski adıyla Championship Manager serilerini uzun zamandır oynayanlar için hoş anıların canlanacağı bir konu açmak istedim.
Bugüne kadar çıkan tüm serilerde hafızalarımızda silinmez yer bırakan unutamadığımız yıldızlar!
Not: Konuyu nereye açsam diye forumda biraz dolaştım fakat uygun kategoriyi bulamadım. Ayrıca benzer bir konu açıldı mı, onu da pek araştırmadım. Başka bir alana taşınması gerekiyorsa yönetici arkadaşlarım gerekeni yapacaktır :)
Yazdığım isimlerin birçoğu sadece birer CM-FM efsanesi olarak kalmış, gerçek hayatta ise asla beklenen yerlere gelememiş oyunculardır. Tabi birkaç istisna isim hariç.
Mevkilerini hatırladıklarımı yazdım, hatırlayamadıklarımı boş bıraktım. Başlıyoruz;
Kaleciler:
1- Dionisis Chiotis: Çok kısa zamanda müthiş gelişen bir kaleciydi. Favorilerimden...
2- Hugo Pinheiro: Unutulmaz isimlerden birisi.
3- Franco Costanzo: Onu daha çok müthiş profil özellikleriyle tanıdık.
4- Mouselimis (ismini hatırlayamadım): Chiotis ile birlikte aynı seride yıldızlaşmıştı.
5- Yury Tsigalko: Çok süper olmasa da bilindik bir isimdi.
6- Guillermo Ochoa: Son iki versiyonun transfer edilebilecek en iyi kalecisi denilebilir.
Defans Oyuncuları:
1- Taribo West (D LC): Unutulmaz savunmacımız. Free olarak başladığı CM versiyonunda %99.9'umuzun ilk aldığı isimdi.
2- Assane N'Diaye (D DMC): Favori savunma oyuncumdu. Sırf profili bile rakip forvetleri caydırmaya yeterdi.
3- Isaac Okoronkwo (D RLC): Savunmadaki jokerimdi. West ve N'Diaye ile birlikte mutlaka aldığım oyunculardan biriydi.
4- Andrey Milevskiy (DL): Hatırlamayanlar olabilir ancak savunmanın solunda çok başarılıydı.
5- Ibrahim Said (D DMC): Süper bir yıldız değildi belki ancak birçoğumuzun en az bir kere transfer ettiği isimlerden biriydi.
6- Tieme Klompe (savunmanın sağında oynuyordu ama çok yönlü bir oyuncuydu. Mevkisi tam neydi unuttum. D/DMRC gibi bişey olabilir.)
Orta Saha Oyuncuları:
1- Freddy Guarin (DMC): Bir dönem adından çok söz ettirdi sonra söndü gitti.
2- Mark Kerr (MC): Profil olarak çok dikkat eden bir isimdi ancak yüksek performans alabilen fazla kişi olduğu söylenemez.
3- Sergei Kovalchiuk (DMLC): Nikiforenko'nun takım arkadaşıydı (yanlış hatırlamıyorsam). Orta sahaya güç katan yetenekli bir oyuncuydu.
4- Kennedy Bakircioglu (AMRC): Özellikle Türk takımlarını yönetenlerin almaya çalıştığı bir isimdi. Orta sahanın sağında etkiliydi.
5- Alonso Solis: Sağ kanatta çok etkili bir oyuncuydu. Özellikleri müthişti. Tam mevkisini hatırlayamadığım için yazmadım.
6- Benedict Vilakazi (DMC): Çok fazla kişinin aldığı bir oyuncu değildi belki ancak beğendiğim orta saha oyuncularındandı.
7- Leonardo Pisculischi: Ofansif etkinliği yüksek bir isimdi.
8- Juan Manuel Vargas: Son iki serinin bana göre en iyi sol kanat oyuncusu. İlerleyen yıllarda unutulmazlarımız arasına gireceğini düşünüyorum.
Forvet Oyuncuları:
1- Maxim Tsigalko (ST): Belkide 1 numaralı CM efsanesi. Tam bir GOL makinesiydi.
2- Sergei Nikiforenko (AM/FC): Tsigalko ile 1.lik için çekişebilecek belkide tek isim. Vazgeçilmez yıldızımızdı. Onu unutmak mümkün mü?
3- Marquinhos (AM/FRLC): Fm09'un tartışmasız en büyük yıldızıydı. Bug olarak nitelendirenler çok oldu.
4- Peter Prospar (ST): Bir başka gol makinesi daha. Ben pek almadım ama alanların unutulmazlar listesindeki isimlerden biri.
5- Julius Aghahowa: Okoronkwo, West gibi isimlerle aynı versiyonda yıldızlaşan bir isim. Bu 3 Nijeryalı gerçekten müthişti.
6- Pawel Brozek (FRC): Polonyalı bu genç yıldız gene birçok CM severin favorilerindendi.
7- Wael Ryad (FRLC): Çok sevdiğim bir oyuncuydu. Enteresan bir profili vardı.
8- Michalis Konstantinou (ST) (isminden emin değilim): Her takımıma aldığım vazgeçilmez golcümdü. İdeal bir forvetti.
9- Adrian Mihalcea (ST): Serinin etkili forvetlerinden biriydi ancak Tsigalko, Konstantinou gibi isimlerle kıyaslanamaz.
10- Lourenço (FLC): Çok beğendiğim bir profili vardı. Sporting Lisbon altyapısından yeni Cristiano Ronaldo olarak çıkmıştı diyebiliriz.
11- Evandro Roncatto (FLC): Almadığım ama bu listede olması gereken bir isim.
12- Dagoberto (AMFC): Almak için çok uğraşırdım, genelde alamazdım Arsenal'e giderdi. Ondan sonra Arsenal'e karşı oynadığım maçlarda canıma okurdu.
13- Javier Saviola (FC): Onu ilk olarak Barcelona'ya transfer olmadan önce CM'de tanıdık. Muhteşem bir forvetti.
14- Robbie Keane (FC): Aynı Saviola gibi, benzer özelliklere sahip ve ilk olarak CM'de tanıdığımız bir isimdi. Önce Wolves ardından Leeds'ten almaya çalışırdık.
15- Andri Sigşorsson (ST) (ne isminden ne soyisimden eminim :D İzlandalı işte): Eski CM'cilerin hafızalarında yer bırakan bir golcüydü.
16- To Madeira (ST): Çok sevdiğim bir başka golcüydü.
17- Cherno Samba (ST): Bir ara adından baya söz ettirmişti.
18- Freddy Adu (AMFLC) (eski versiyondaki mevkisi böyleydi): Wonderkid kavramıyla tanışmamızı sağlayan oyunculardan biriydi.
19- Alexander Farnerud (AMFRC): Süperstar sayılamaz ancak bilindik oyunculardandı.
20- Mario Mandzukic (AMFC): Şimdiden efsaneleşmeye başladı bile. Listede olması gerekir diye düşünüyorum.
Mevkilerini Hatırlayamadıklarım:
Vitali Aleschenko
Anatoli Todorov
Supat Rungratsame
Doung Thach
Zizi Roberts
ve tabi ki efsane scout: KIT CARSON
Tüm bu isimler arasından benim favori kadrom (kalın yazdıklarım en sevdiklerim):
GK- Dionisis Chiotis / Hugo Pinheiro
DR- Isaac Okoronkwo
DL- Andrey Milevskiy
DC- Assane N'Diaye
DC- Taribo West
MR- Alonso Solis / Marquinhos
ML- Juan Manuel Vargas
MC- Sergei Kovalchiuk
MC- Freddy Guarin / Mark Kerr
AMC- Sergei Nikiforenko
FC- Maxim Tsigalko
FC- Michalis Konstantinou
eXcitinG
15.Mart.2010, 14:57
Todorov forvetti. Litex de başLardı. :)
Kadro 12 kişi bu arada.
KaPaLı
15.Mart.2010, 14:58
Vay bee hepside kadromda oynattığım adamlar. Taribo West - Okoronkwo ikilisini nasıl unutabilirimki. Her oyunumda defansımın bel kemiği 2 adamdı.
To Madeira diye birisi yok yanlız. O Portekiz araştırmacısının eklediği hayali birisi.
DenizlispoR
15.Mart.2010, 15:00
Fikrim çalındı hakim bey :D.Fm'09 dan beri yapmayı planlıyordum :D.
eXcitinG
15.Mart.2010, 15:07
Bu kadro ya CM05 in efsane ismi Mortem Gamst Pedersen`i ve Santos`un iki süper bebesi Diego ve Robinho yu da koymadan oLmaz.
MaLmö Lü İbrahimovic, Gremio Lu RonaLdinho, River pLate Li PabLo Aimar, Cruzerio Lu ALex De souza, Defoe, Joe CoLe vs vs gider.
KaPaLı
15.Mart.2010, 15:16
O zamanki Santos kadrosu zaten efsaneydi. Alex - Elano - Renato - Diego - Robinho o kadrodan sürekli aldığım adamlardı 1 tane daha AMR oyuncusu vardı ama aklıma gelmedi. Bu oyuncular kadar piyasa yapamadı o. Alex de Souza'yıda ekledimmi yanına kimse durduramıyodu takımı :)
Walter Sakana
15.Mart.2010, 15:18
crespo009: Vay bee hepside kadromda oynattığım adamlar. Taribo West - Okoronkwo ikilisini nasıl unutabilirimki. Her oyunumda defansımın bel kemiği 2 adamdı.
To Madeira diye birisi yok yanlız. O Portekiz araştırmacısının eklediği hayali birisi.
O serilerin zevki bambaşkaydı demi :) Evet, To Madeira öyleydi. Onun dışında Tsigalko içinde öyle bir söylenti çıkmıştı ama bildiğim kadarıyla Maxim Tsigalko var.
Notts County96: Fikrim çalındı hakim bey :D.Fm'09 dan beri yapmayı planlıyordum :D.
Hadi len, sen nerden bilecek Nikiforenko'yu West'i falan. Bizim neslin yıldızları onlar :zuhaha
eXciTinG: Todorov forvetti. Litex de başLardı. :h:
Kadro 12 kişi bu arada.
Bu kadro ya CM05 in efsane ismi Mortem Gamst Pedersen`i ve Santos`un iki süper bebesi Diego ve Robinho yu da koymadan oLmaz.
MaLmö Lü İbrahimovic, Gremio Lu RonaLdinho, River pLate Li PabLo Aimar, Cruzerio Lu ALex De souza, Defoe, Joe CoLe vs vs gider.
Doğru, şimdi hatırladım Todorov'u ama almadığım bir isim olduğundan hatırlayamadım ilk. Kadroyu 11 diye yapmadım Nikiforenko'yu en verimli olduğu yere yazmak isteyince öyle oldu :D 5-3-2 attacking taktiğinde AMC ileri ok vererek ne manyak oynardı...hey gidi günler hey :)
Evet, yazdığın isimleri kesinlikle atlamışım. Teşekkürler hatırlatma için.
Bu arada arkadaşlar eğer bulabilirsem tüm bu oyuncuların o zamanki profil resimlerini ekleyeceğim. Bu konuda yardımcı olmak isteyen olursa seve seve kabul ederim :D:D
Bize bu oyunu sevdiren, sırf yazıları takip ederek ne 2D ne 3D yokken müthiş keyifli zamanlar geçirmemizi sağlayan bu efsaneleri bide profilleriyle hatırlayalım istiyorum. O zamanlar CM-FM'in tadı bir başkaydı be :)
ToRoSKaPLaNı
15.Mart.2010, 15:57
forvette temur altunhan ve serkan gedikte efsaneler arasındaydı.real madrid i yönetsem bile alır raulu filan keser ilk 11 de oynatırdım
DenizlispoR
15.Mart.2010, 15:57
O serilerin zevki bambaşkaydı demi :) Evet, To Madeira öyleydi. Onun dışında Tsigalko içinde öyle bir söylenti çıkmıştı ama bildiğim kadarıyla Maxim Tsigalko var.
Hadi len, sen nerden bilecek Nikiforenko'yu West'i falan. Bizim neslin yıldızları onlar :zuhaha
Doğru, şimdi hatırladım Todorov'u ama almadığım bir isim olduğundan hatırlayamadım ilk. Kadroyu 11 diye yapmadım Nikiforenko'yu en verimli olduğu yere yazmak isteyince öyle oldu :D 5-3-2 attacking taktiğinde AMC ileri ok vererek ne manyak oynardı...hey gidi günler hey :)
Evet, yazdığın isimleri kesinlikle atlamışım. Teşekkürler hatırlatma için.
Bu arada arkadaşlar eğer bulabilirsem tüm bu oyuncuların o zamanki profil resimlerini ekleyeceğim. Bu konuda yardımcı olmak isteyen olursa seve seve kabul ederim :D:D
Bize bu oyunu sevdiren, sırf yazıları takip ederek ne 2D ne 3D yokken müthiş keyifli zamanlar geçirmemizi sağlayan bu efsaneleri bide profilleriyle hatırlayalım istiyorum. O zamanlar CM-FM'in tadı bir başkaydı be :)
Tsigalko var abi :D.Sana boşuna sinir demiyorduk :p :D.
lexoqe
15.Mart.2010, 16:07
supatıı forvete tek geçerim...2 sezon sonra 90 milyon euro oluyordu bende...ve en güzeli cm 03 te sözleşmeyle imzaladığım supatı sonrada 28 yaşına kadar oynatmak sora onu cok manyak bir fiyata real madrid gibi takımlara satmak hoşuma gidiyordu :d
Melekovic
15.Mart.2010, 16:07
Süper kadro hissiz, evet şimdi ne oyunun eskisi gibi tadı var ,ayrıca ne de şimdiki kadroların :D O zamanlar oyuncularda döktürürdü,reklam şişirmesi yıldızlar değildi :D
Giannini Baresi Donadoni Ferri dersem çok çok gerilere gitmiş olurum fazla gitmemek lazım :D :D :D
DenizlispoR
15.Mart.2010, 16:09
Süper kadro hissiz, evet şimdi ne oyunun eskisi gibi tadı var ,ayrıca ne de şimdiki kadroların :D O zamanlar oyuncularda döktürürdü,reklam şişirmesi yıldızlar değildi :D
Giannini Baresi Donadoni Ferri dersem çok çok gerilere gitmiş olurum fazla gitmemek lazım :D :D :D
Baresi ve Donadoni'yi biliyorum tek abi :D :D :D .
M.O.S.H
15.Mart.2010, 16:15
kalede ejide , savunmada de la cuesta , tahir alegoz , orta sahanın sagında tijjani babangida forvette todorov temur ikilisi hey gidi gunler hey =)
KaPaLı
15.Mart.2010, 16:17
Abi Ferenc Puskas'a kadar gider bu liste :n: :n: :n:
Tsigalko yanlış hatırlamıyosam Özbek takımında şu anda. Ba'qoev'in takımındaydı.
iLkeRisT
15.Mart.2010, 16:18
Afanasıev - Kıslyak- Kallstrom - Toledo - Cercı - Tobros - Gökhan Şenol gıbı elemanlarıda unutmayalım lutfen :D
Melekovic
15.Mart.2010, 16:25
Bir de alt liglerin aranılan golcüsü Leo Fortune West i unutmamak lazım,genelde o zamanlar hep alt lig alırdım :D Ne golcüydü ama :D Bi de bir ortasaha vardı hep ismini unuturum :D Zaragozalı Seaman'ı kova yapan Uefa finalinde.Hatırladım Nayim :D
Melekovic
15.Mart.2010, 16:30
Tsigalko yanlış hatırlamıyosam Özbek takımında şu anda. Ba'qoev'in takımındaydı.
Puskas genç abisi bu Nejedly'e kadar gider :D
Hey gidi Tsigalko hey,şimdikilerde oyuncu mu? :D CR7 imiş peh,görüyoruz kendisini zor oyuncu karşısına geçince :D
KaPaLı
15.Mart.2010, 16:33
Yury Tsigalko profili iyi gider buraya :n: Akşam eklerim onu :D
Koskoca Tsigalko'yu çok kötü yapmşlar ama :/
Melekovic
15.Mart.2010, 16:35
http://soccercenter.net/U/Images/249-Maxim-Tsigalko.jpg
Yabancı siteden yürütek :D
KaPaLı
15.Mart.2010, 16:38
http://site.mynet.com/rincewind/maxim.jpg
Varmı böyle istatistik :n: Cardozo'ymş pehhh :n: Korner taktiğimi varmı önceden :D
Melekovic
15.Mart.2010, 16:40
Eskiden yapay zeka daha gelişmişmiş abisi,nerde o zamanki yapay zeka :D
Artık morukladık ya her cümle nerde o eski şu nerde o eski bu diye bitiyor :D :D :D
http://ultracm.no.sapo.pt/Tsigalko.JPG
Bu da bir psikonun Tsigalko kullanışı :D
Walter Sakana
15.Mart.2010, 16:40
ahahaha koptum ya :n::n::n::n::n:
Walter Sakana
15.Mart.2010, 16:42
Afanasıev - Kıslyak- Kallstrom - Toledo - Cercı - Tobros - Gökhan Şenol gıbı elemanlarıda unutmayalım lutfen :D
Hay diline sağlık. Afanasiev tabi ya nasıl unuttum onu. Kallström'ü de çok severdim halende sevdiğim bi oyuncu ama diğerleri kadar maçın kaderini etkileyen bir oyuncu olmadığından almadım listeye.
uAburak89
15.Mart.2010, 16:52
Yanlış hatırlamıyorsam CM 03-04'teydi, Advaldo isimli bir forvet vardı 17 yaşında brezilyalı 1-2 sene içinde deli bir şey oluyordu, durdurabilene aşkolsun. xD Bir de FM 2004 yada 2005'de Tijani Babangida diye bir adam vardı hız hızlanma 20ydi galiba, adam orta sahadan topu alıp tek başına yazıyordu golünü. xD
cris king
15.Mart.2010, 16:53
şu adamları cm 03-04 alan direk şampiyonlar ligi şampiyonu düşünün empoliyle bile 2. sezonda bunu başarmıştım (: :Evandro Roncatta,Toledo Robson,Julian De La Cuesta,Yury Tsigalko,Andrea Gasbarroni,Luca Toni (:
uAburak89
15.Mart.2010, 16:58
şu adamları cm 03-04 alan direk şampiyonlar ligi şampiyonu düşünün empoliyle bile 2. sezonda bunu başarmıştım (: :Evandro Roncatta,Toledo Robson,Julian De La Cuesta,Yury Tsigalko,Andrea Gasbarroni,Luca Toni (:
Evandro Roncatto'yu da şimdi hatırladım valla, o da dehşetti xD
Ekşideki yorumlara bakın, komedi. xD
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=evandro%20roncatto
Flawless Victory
15.Mart.2010, 17:00
Jimmy Briand
Eddie Johnson
Benedict Vilakazi
Alou Diarra (favori DM idi)
Aaron Niguez
Aythami
Pacheco
Walter Sakana
15.Mart.2010, 17:03
Marquinhos'a oyunun Bug'u diyenler Tsigalko için ne diyecekler şimdi merak ediyorum :zuhaha :zuhaha
ekran görüntüleri için teşekkürler crespo ve baba hamdi saolun.
Melekovic
15.Mart.2010, 17:15
Benim bir oyuncunun daha ismini hatırladım ,kendisi speedy gonzalesdi :D
http://www.championshipmanager.co.uk/upload/img/Player_profile_1.jpg
lexoqe
15.Mart.2010, 17:22
fredy thompson unutmayalım lütfen :D defans sagda Sarr...braathan olsun diego...bunlar acaipti ya diego da bütün özellikler 20 olabilirmir yaa :d
el.nino
15.Mart.2010, 17:38
fm06 cristiano diye biri vardı.her zaman bulamazdım o adamı ama chelseaye aldığımda sırıtmazdı onca adamın içinde.fm06 dan kerlonu da unutmuşsunuz.
Flawless Victory
15.Mart.2010, 17:56
Mokoena adını hatırlamıyorum. Forvetti kendileri. :)
Sonra Charles-Andre Doudin ve bir isviçreli daha vardı da adı dilimin ucunda G ile başlıyordu.
Melekovic
15.Mart.2010, 18:08
Lebohang Mokoena-sitede de vardı profili eskilerde ama bulamadım sanırsam gitmişti giden bilgilerle beraber.
Todorov Litex'in 18 Yaşındaki Forvetiydi,Sağlam Bitiriciydi :D
Klompe'de Dr Değil DLC İdi :p Sol Ayaklıydı Ve Herenveen'de Oynuyordu :D
Ayrıca Temur Altunhan'da Kadrolarımızın Banko İsimlerindendi Yalovaspor'un Unutulmaz Golcüsü :zuhaha
Birde Mersin İdman Yurdunda Defans Oynayan Birisi Vardı 33 Yaşındaydı O Zaman Ama İsmini Hatırlayamadım Şimdi Oda İyiydi :p
Türk Takımlarını Yönetiyorsanız Defans'a O Oyuncuyu Forvete Temur'u Almanız Şarttı :D
Tsigalko İle Nikiforenko'ya Hiç Dokunmuyorum Bile Onlar Efsaneler Arasında Bile Efsane Olmayı Başardılar :)
To Medeira Aslında Futbolcu Değildi.Portekizli Bir Araştırmacının Arkadaşımıydı,Yoksa Kendisimiydi Tam Hatırlamıyorum Ama Fantazi Ürünüydü Yani :p
Flawless Victory
15.Mart.2010, 18:54
Charles N'Zogbia sanırım herkesin almaya çalıştığı bşr oyuncuydu. :)
KaRaBükLü KraL
15.Mart.2010, 19:03
Eskiden yapay zeka daha gelişmişmiş abisi,nerde o zamanki yapay zeka :D
Artık morukladık ya her cümle nerde o eski şu nerde o eski bu diye bitiyor :D :D :D
http://ultracm.no.sapo.pt/Tsigalko.JPG
Bu da bir psikonun Tsigalko kullanışı :D
Afedersiniz ama oha:D
Melekovic
15.Mart.2010, 19:09
Affetmeyiz :D Takımın tüm gollerini atmaktan asist bile yapamamış garibim :D
nannar
15.Mart.2010, 19:16
Hayda.... Kimse yazmamı Tonton Zola Moukoko'yu :n: Ulen adam oyunun kralıydı resmen :D Duvarlara yazdık ismini...
Flawless Victory
15.Mart.2010, 19:17
Zola dedin de aklıma Distel Zola geldi. :)
Walter Sakana
15.Mart.2010, 19:47
Hayda.... Kimse yazmamı Tonton Zola Moukoko'yu :n: Ulen adam oyunun kralıydı resmen :D Duvarlara yazdık ismini...
ee birer birer dökülecek isimler herkes birilerini hatırlatıyor işte :D hangi serideydi bu eleman adı yabancı gelmiyor ama bi türlü hatırlayamadım yaw :uzgun:
--------------------------------------------------------------------------
O zamanlar ekran görüntüsü alma olayı pek yoktu o yüzden west, nikiforenko vs hiçbirini bulamadım kimse eklememiş sabahtan beri arıyorum girmediğim site kalmadı :(
Walter Sakana
15.Mart.2010, 19:49
Ya bi isim daha hatırladım, daha doğrusu yazdıklarımın profil resimlerini ararken tesadüfen gördüm :D
FABIO RUSTICO
Benim 1 numaralı savunmacımdı ya nasıl unuttum onu
Walter Sakana
15.Mart.2010, 19:50
Martin Jorgensen, Roberto Sosa bunlarda atladıklarımızdan... Özellikle Jorgensen'de çok iyiydi hep alırdım.
Walter Sakana
15.Mart.2010, 19:54
Bulabildiğim ekran görüntüleri :
http://img58.imageshack.us/img58/9995/sergeynikiforenko.gif
http://img707.imageshack.us/img707/9067/clipboardhf4s.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/3552/tomadeira.jpg
http://img43.imageshack.us/img43/8229/1556142.png
Bu elemanı hatırlamıyorum, regen mi acaba. Tesadüfen buldum.
http://img58.imageshack.us/img58/1219/aaakv8.jpg
nannar
15.Mart.2010, 20:09
ee birer birer dökülecek isimler herkes birilerini hatırlatıyor işte :D hangi serideydi bu eleman adı yabancı gelmiyor ama bi türlü hatırlayamadım yaw :uzgun:
--------------------------------------------------------------------------
O zamanlar ekran görüntüsü alma olayı pek yoktu o yüzden west, nikiforenko vs hiçbirini bulamadım kimse eklememiş sabahtan beri arıyorum girmediğim site kalmadı :(
Kim Kalström'ün falan yıldız oldugu yıllardaydı.. :)
Ya bi isim daha hatırladım, daha doğrusu yazdıklarımın profil resimlerini ararken tesadüfen gördüm :D
FABIO RUSTICO
Benim 1 numaralı savunmacımdı ya nasıl unuttum onu
Rustico çok sağlamdı evet...Mark Kerr (MC) müthişti :n:
eXcitinG
15.Mart.2010, 20:19
F.Risp i de unutmayaLım. Savunmanın beL kemikLerinden.
PoLonyaLı siyahi inci EmmanueL OLisadabe forvetin goL makinası.
CanadaLI Marc Bircham orta saha.
İsveçLi kanat oyuncusu Jonas Lunden.
Flawless Victory
15.Mart.2010, 20:25
Şu isviçreli ismi G ile başlayan adamı hatırlayan var mı? Bazı özellikleri 20 idi.
iLkeRisT
15.Mart.2010, 20:58
Bu elemanı hatırlamıyorum, regen mi acaba. Tesadüfen buldum.
http://img58.imageshack.us/img58/1219/aaakv8.jpg
Yok regen değil bu oyundakı efsane yunanlardan daha skalidis falan da wardı kalogeras wardı 6-7 super yunan wardı daha once yazdığım tobros wardı diğerlerini su anda hatırlamıyorum Atalanta'nın tüm takımı efsaneydi zaten :D
ToRoSKaPLaNı
15.Mart.2010, 21:01
Todorov Litex'in 18 Yaşındaki Forvetiydi,Sağlam Bitiriciydi :D
Klompe'de Dr Değil DLC İdi :p Sol Ayaklıydı Ve Herenveen'de Oynuyordu :D
Ayrıca Temur Altunhan'da Kadrolarımızın Banko İsimlerindendi Yalovaspor'un Unutulmaz Golcüsü :zuhaha
Birde Mersin İdman Yurdunda Defans Oynayan Birisi Vardı 33 Yaşındaydı O Zaman Ama İsmini Hatırlayamadım Şimdi Oda İyiydi :p
Türk Takımlarını Yönetiyorsanız Defans'a O Oyuncuyu Forvete Temur'u Almanız Şarttı :D
Tsigalko İle Nikiforenko'ya Hiç Dokunmuyorum Bile Onlar Efsaneler Arasında Bile Efsane Olmayı Başardılar :)
To Medeira Aslında Futbolcu Değildi.Portekizli Bir Araştırmacının Arkadaşımıydı,Yoksa Kendisimiydi Tam Hatırlamıyorum Ama Fantazi Ürünüydü Yani :p
tahir alegözü diyorsun sanırım
tahir alegözü diyorsun sanırım
Evet O Sağolasın :D
The.Crow
15.Mart.2010, 21:07
Belçika'dan bi Türk vardı genç Ahmed Gürsever ( AMC ) bitiricilik 20 idi. Bir de forvet Manolis Drosos..
Melekovic
15.Mart.2010, 21:19
Miroslaw Szymkowiak unuttuk galiba :D
Walter Sakana
15.Mart.2010, 21:28
Helal size...Olisabade, Lunden ve Drosos iyi hatırlattınız. Tek tek canlanıyor gözümde, hey gidi hey :)
Walter Sakana
15.Mart.2010, 21:28
Miroslaw Szymkowiak unuttuk galiba :D
Harbi yaa unutulur mu o. Saolasın Hamdi baba :D
karlkani23
15.Mart.2010, 21:43
Freddy Grizales, Jose de la Cuesta, Anthony le Tallec'i de unutmamak lazımdır.
ToRoSKaPLaNı
15.Mart.2010, 21:56
antep bld de oynuyordu sanırım Ufuk şahan vardı.Oda çok iyiydi 03-04 te. romalı Simonetta birde kaleci kasper schmeicel(doğrumu yazdım bilmiyorum) vardı
omrcanjc
15.Mart.2010, 22:01
kesin guarin defansa sarr kaleyede bi adam vardı danimarkalı kesin alırdım forvet tabiki tsikalgo bide katarda oynayan bi ortasaha vardı felipemi ne ama dehşetti birde türk olarak okan koç ek olarak vhescaster hleb alexander hlebin abisi mtr zipo takımında başlıyodu kesin alırdım
Birde Kolombiyalı Castillo Vardı...
Forvet...
İlk Adını Unuttum :p
Alırdınız Forvet'e Bakardınız Keyfinize :D
KaPaLı
15.Mart.2010, 22:40
trinidad Tobago'lu birisi vardı 16 yaşında başlıyodu onu hatırlayan varmı ? Adam Legend oluyodu. Düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyo yaa :n:
Walter Sakana
16.Mart.2010, 12:01
CM2001/02 indirip oynayasım geldi valla :)
Walter Sakana
16.Mart.2010, 12:02
ya bide bi coach vardı adı P ile başlayan. Manyak bişeydi oda, herşeyi 20'ydi. Hatırlayabilen var mı?
Melekovic
16.Mart.2010, 12:35
trinidad Tobago'lu birisi vardı 16 yaşında başlıyodu onu hatırlayan varmı ? Adam Legend oluyodu. Düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyo yaa :n:
İsimini hatırladım google a yazınca hikayesinide ekleyemeden duramadım canım abisi :D
Peter Prospar :D
İşte CM serisinde "bug" olduğundan şüphelenilen bir başka yiğit. Oyun başladığında Lübnan'ın Al Ansar takımında top koşturan, Trinidad Tobago'lu bu arkadaşın bir kere yaşı konusunda oyunun veri tabanında yanlışlık yapılmıştır. Prospar CM 98/99 versiyonunda, gerçekte 30 yaşında olmasına rağmen 21 yaşında gösterilmektedir. Bazen 18 yaşında başladığı da görülmüştür. Zira kendisi 1969 doğumludur. Daha ilginç olanı Prospar'ın 1996 yılında forma giydiği Trinidad&Tobago'nun United Petrotrin takımı öncesinde nerede olduğu, ne yaptığı da belli değildir ve bu konuda güvenilir bir veri bulmak çok zordur. Zaten oyunun bir sonraki versiyonunda bir anda 31 yaşına gelmiş ve kafaları karıştırmıştır. Ancak bilinen odur ki, Ortadoğu'ya yönlendirdiğiniz scout size, Prospar adında özellikleri çok yüksek olmayan, finisihing'i 10-11 civarında dolaşan (daha düşük olduğu da görülmüştür) Peter Prospar adında bir Trinidadlı'yı önerir. Alıp takıma koyduğunuz anda da maç başına 1 gol atan bir canavara dönüşür. Prospar'ın fiyatı 4-5 bin dolar civarındadır. Belki de CM efsaneleri içinde kendisi hakkında en az veri toplanabilecek adamlardan birisidir. İnternet üzerinde ne bir resmi ne de videosu mevcuttur.
Gerçek hayattaki Prospar hakkındaki bilgilere ise belirttiğimiz gibi 1996 sonrasında ulaşıyoruz. 1997 yılında Petrotrin'den Lübnan Ligindeki Al Ansar takımına (arması yukarıda) transfer olmuş ve ilk sezonunda şampiyonluk yaşamıştır, üzerine 22 golle gol kralı olmuştur. Bunun üzerine de CM 98/99 versiyonunda kendisine yüklenilmiştir ama yaşı saptırılmıştır. Prospar 1999'da Al Ansar ile tekrar şampiyon olmuş ve 13 gol atmıştır. İzleyen sezonlarda ise performansı hafiften gerilese de takımda sürekli yer almış, 35 yaşında Beyrut'un bir başka takımı Al-Akha'a Ahley Beirut'a transfer olmuştur. Daha sonra da ülkesinde San Juan Jabloteh, futbola başladığı United Petrotrin takımlarında oynamış. 38 yaşında Al-Mabarrah takımıyla Lübnan'a geri dönmüş ve gollerini sıralamaya devam etmiştir. Geçtiğimiz sezon 40'ına dayanmışken Racing Beirut'un yolunu tutmuştur. Kendisi şu an 41 yaşına yaklaştığı günlerde bu takımda futbol hayatını sürdürmektedir. Sanal alemde, bir editör hatasıyla meşhur olan bu adamın ünü efsanelerde kalmıştır.
Kaynak:
http://vliegendenederlander.blogspot.com/2010/01/cm-efsaneleri-5-peter-prospar.html
Buradan başka ilginç isimler ve akibetlerinede ulaşabilirsiniz.Tam göz gezdiremedim ama öyle gibi gözüküyor.
CM EFSANELERİ 2: KURNIAWAN
http://4.bp.blogspot.com/_o3Pu7je179A/S0ISBAsHWDI/AAAAAAAAP5g/wV9rRt4rWO4/s400/52
Öncelikle, serinin ilk halkasına gönderdiğiniz 68 yorumla, beni seriyi 2024'e kadar sürdürme mecburiyetinde bıraktığınız için teşekkür ediyorum. Ben bu seriyi bitirene kadar bu adamlar toprağa karışır. Neyse başladık bir kere. Devam ediyoruz. Serinin ikinci bölümünde güneydoğu Asya'ya, Endonezya'ya ulaşacağız. İster İrlanda Ligi'nden Shelbourne'u alın, ister Belçika Ligi'nden Anderlecht'i, ister İtalya'dan Milan'ı, ister ABD'den Los Angeles Galaxy'i. Oyun başlar başlamaz yapılacak ilk iş 20.000 dolar bonservis ödeyerek gidip, Endonezya'nın Pelita takımından Kurniawan Dwi Yulianto isimli cengaveri almaktır. Kurniawan adeta keşfedilmeyi bekleyen bir elmas gibidir. 20'li yaşların başlarındadır. Pelita kulübü açgözlü değildir, 20.000 dolara tav olurlar. Kurniawan'ın daha da gözü toktur. "Endonezya'dan kurtuldum" felsefesiyle gol bonusu, ücret artışı veya minimum serbest kalma maddeleri istemez. Aylık 1.000 dolara bile tav olduğu görülmüştür. Antrenman aksatmaz, sakatlanmaz, wants to move a bigger club sendromuna kolay kolay girmez. Finishing'i 20 olan bir AM C/F idir. Forvet arkasında oynar, forvette oynar, kanatta oynar. Topu ayağına aldığı zaman da rakip kaleye gönderir. Kulübüne sadıktır. İyi penaltı atar, iyi frikik atar. Konferans Ligi'nden alınmış bir Halifax Town'ı dahi, Şampiyonlar Ligi finaline taşıyan bir adamdır. Ha satılmak mı istendi, en az 10 milyon euroya okutulur. Böyle mübarek bir adamdır.
Gerçek alemdeki, Kurniawan'ın hayatı ise, aynen Maxim Tsigalko gibi, sanal alemdeki kadar parlak olmamıştır. Kurniawan resimden de anlayacağınız gibi, çelimsiz, sıska bir adamdır ki lakabı "sıska" anlamına gelen "kurus"tur. Sampdoria altyapısından yetişmiştir. 18 yaşında İsviçre'nin FC Lucenre kulübüne transfer olarak burada 2 yıl oynamış, artık fizik güçsüzlüğünden mi bilinmez, sakatlıkları müzminleşince ve yabancı kuralına takılınca, üzerine bir de gece hayatı alışkanlığı eklenince ülkesine gönderilmiştir. Yani sanaldaki hali daha sabıkasızdır. Daha sonra da o coğrafyadan hiç çıkmamıştır. Ülkesinde 8 farklı kulüpte top koşturmuş, 60 kez milli olmuş ve 33 golün altına imza koymuştur. Bugün 33 yaşında. Halen futbol kariyerini, Endonezya Ligi takımlarından Persela Lamongan'da sürdürüyor. Endonezya futbolunun Avrupa kupalarındaki ilk temsilcisinin kariyeri, maalesef bilgisayar hafızalarında kalmıştır.
Not düşelim, Kurniawan, oyunda, vatandaşı Miro Baldo Bento ile transfer edildiğinde, hem atmakta hem attırmakta, Bento'yu da yıldız oyuncu haline getirmektedir.
Bu da aynı blogtan.Hoş bir hatıra olsun dedim :D
Walter Sakana
16.Mart.2010, 13:23
eyvallah Baba Hamdi arkadaşım, zaman ayırıp bu hoş bilgileri bulduğun ve bizle paylaştığın için teşekkürler. Diyorum ya, bunları okudukça eski versiyonları indirip kurasım geliyor :D
O zamanlar bu kadar abartıya, gerçekçilikten uzak şeylere karşın hiç şikayet etmezdik ve her nedense çok daha fazla keyif alırdık oyundan. Şimdi 3D çıktı mertlik bozuldu mu diyelim ne diyelim...özellikle son 2 versiyondur gençler yerden yere vuruyor Fm'i :)
Micoud
16.Mart.2010, 13:28
Baktim goremedim, yazildiysa kusura bakmayin. Georgi Kakalov vardi Bulgar forvetti. Litex'teyken aliyordum. Hidalgo vardi Kolombiya'li forvet bir de ivan hurtado vardi.
derossi
16.Mart.2010, 13:43
valla Sixto Peralta ve Ezequiel Gonzalez efsane Arjantinlilerdi benim için
Walter Sakana
16.Mart.2010, 13:48
Evet Sixto Peralta'da bir ara çok iyiydi, güzel hatırlatma tşkler
KaPaLı
16.Mart.2010, 14:15
O zamanlar bu kadar abartıya, gerçekçilikten uzak şeylere karşın hiç şikayet etmezdik ve her nedense çok daha fazla keyif alırdık oyundan. Şimdi 3D çıktı mertlik bozuldu mu diyelim ne diyelim...özellikle son 2 versiyondur gençler yerden yere vuruyor Fm'i :)
O zamanlar oyun bana daha çok zevk veriyodu aynı sizin gibi : ) 01/02 yükledim tekrar unutmuşum hep. Ama güzeldi anılarımı tazeledim :p
Prospar'mıydı onuda hatırlamıyorm tek bildiğim adamın canavara dönüştüğüydü :n:
La BruJiTa
16.Mart.2010, 16:49
tsigalko,nikiforenko hepsi efsane ötesi adamlardı ama 03 serisinde neredeyse bedavaya aldığım bir adam yok mu bunca yıldır oynarım bu oyunu hiç bir oyunc onun yarattığı etkiyi yaratmadı bende.Oyun ilk defa 2 boyuta geçtiğinde sağ kanatta topu aldığı an o topun gol olacağını hissederdiniz.Yılan gibi kıvrılarak ilerler,o kanadı otabana çevirir,geleni geçeni ipe dizer,geçtiği adamı bekler tekrar geçer,hele bir de kaleci ile karşı karşıya kalırsa ya çalım atar geçer ya da üzerinden aşırtıdı.Karşı karşıya kaldığı bir tek pozisyonda bile gol kaçırdığı görülmemiştir.O zamanlar pek SS alma alışkanlığımız olmadığı için sizlerle paylaşamadığım bir performansı var ki kardeşimle yaptığım bir kariyerde tam 11 maç 10 üzerinden 10 tam puanla oynadı.Ne zaman oyun hakkında konuşsak mutlaka adını bir seferde olsa anarız.Kendileri;
http://img532.imageshack.us/img532/7752/babangida.jpg
TİJJANİ BABANGİDA......
Sixto Peralta :)
Günlerdir hatırlamaya çalıştığım isim :)
Vitesse'de Van Hooijdonk'un arkasına koyardım. Takır takır çalışırlardı makina gibi :D
Aşk-ı Şehir
16.Mart.2010, 17:06
Sırf bu konu yüzünden CM03-04'e başladım. :p :)
Walter Sakana
16.Mart.2010, 17:57
Sırf bu konu yüzünden CM03-04'e başladım. :p :)
SS'leri bekliyoruz o zaman :D
CM03-04'te Ortega, sonra Rooney, İlhan Mansız. Yanlış hatırlamıyorsam Tayfur Havutçu da çok iyiydi. Yasin'i de oynatırdım yedek olarak. Yanlış da hatırlıyor olabilirim ama Robinho'yu alabiliyordum sanırım o zamanlar :) Diego ile ikisi süperdi :)
Aşk-ı Şehir
16.Mart.2010, 18:36
Yeni oyun açıyorum şimdi. Hangi takımı alsam acaba. Dortmund ile başlamayı düşünüyorum Rosicky var. :D Yanına Kaalström, Pedersen, Pisculishi üçlüsünü ileriyede Ortega'yı aldınmı tamamdır. :n:
Walter Sakana
16.Mart.2010, 19:08
Yeni oyun açıyorum şimdi. Hangi takımı alsam acaba. Dortmund ile başlamayı düşünüyorum Rosicky var. :D Yanına Kaalström, Pedersen, Pisculishi üçlüsünü ileriyede Ortega'yı aldınmı tamamdır. :n:
Off ya içim gitti . atıcam fm2010'u çöpe :D
Flawless Victory
16.Mart.2010, 19:09
Mohamed Zidan, Dado Prso, Aliadere, Mika Vayrynen, Johan Vonlanthen, Cacau, Yasin Karaça, Deniz Baykara, Furkan Bastan.
Bir de G.Antep'te bir forvet vardı adını hatırlayamadım, 2-3 sezon önce çok gol atıyordu oyunda.
Aşk-ı Şehir
16.Mart.2010, 19:38
Defansa N'Dioye'yi aldım. Orta sahaya Kalström'ü.:D Ortega kaçtı elden. :n: Pedersen ve Tsigalko için girişimler sürüyor. :n:
vedat1987
16.Mart.2010, 19:46
Alessıo Cercı ve Jan Kristianseni de unutmamak lazım :D
A.FaruK
16.Mart.2010, 20:17
Çocukluğumu yedi bu cm01/02 hala daha pc de var canım sıkılınca bi iki sezon oynuyorum bu oyunun verdiği zevki başka bi seride bulamadım.
Benimde aklımda bi kaç tane var oyuncu onlarıda yazayım bari
Costanzo , Bouma , Kenedy Bakırcıoğlu , Nikiforenko , Aghaowa , Tsigalko , Skalidis , Alexandros Papadapoulos , Mark Kerr , Emerton , Wael Reyad , Harasimovic ve daha niceleri aklıma gelenler bunlar harbiden efsane bi oyun yaa :)
vedat1987
16.Mart.2010, 20:33
Şu isviçreli ismi G ile başlayan adamı hatırlayan var mı? Bazı özellikleri 20 idi. Bastıan Geıger çok iyi bir oyun kurucuydu
Aşk-ı Şehir
17.Mart.2010, 10:56
CM 03-04'ten bir kaç SS;
Bu adamıda aldığımı hatırlıyorum takıma. Pedersen kadar olmasada bu elemanda süper goller atardı. İşte karşınızda Gürcülerin Maradona'sı Lado Burduli;
http://i44.tinypic.com/14si1a9.jpg
Bu aralar Gourcuff fırtınası esiyor. Gourcuff bakalım 03-04'te nasıl bir profile sahipmiş. Profiline baktığımızda Gourcuff'un o zamanlar gelecek vaad ettiğini görüyoruz. İşte karşınızda yeni Zidane'lerden bir başkası daha;
http://i43.tinypic.com/ogqhf.jpg
Çoğu kişi şunu alırdım bunu alırdım dedi ama bence çok önemli bir ismi atladı. Şu aralar Almanya Liginin ve Şampiyonlar Liginin tozunu attırıyor. Kim bu? Evet evet Robben dediğinizi duyar gibiyim. Yüksek bütçeli bir takıma gittiğimiz zaman Robinho-Diego-Robben 3'lüsüne yamanırdık hemen. İşte karşınızda 19'luk Arjen Robben;
http://i39.tinypic.com/zogbgz.jpg
İşte içimizden biri. Hangi takımda olursanız olun yahu şunuda alsam mı diye düşündüğümüz birisi. Anadolu'nun bağrından kopup gelmiş, gol rekorları kırabilecek bir futbolcu. Karşınızda Yalovaspor'dan Altunhaaaaaan Temuuuur;
http://i43.tinypic.com/j8ftya.jpg
Ve işte herkesin gönlünü fethetmiş birisi. O CM'cilerin bazen kankası bazen kralı ama herkesin altın yumurtlayan tavuğu. Bu nasıl bir profil böyle. Ve karşınızda iddia ediyorum ki Belarus'un dünya üzerinde en tanınmış futbolcusu.(Hleb'den bile) Maxiiiiiiiim Tsigalkoooo;
http://i40.tinypic.com/a3pfkn.jpg
Ve şimdide içimin burkulduğu bir arkadaş. Gerçi geçtiğimiz haftalarda Servet o bebeksi suratını biraz yıprattı ama o zamanlar 15 yaşında oyunda varmıştı. Çalışma oranı bize iyi bir yıldız olacağını söylüyor. İlerleyen yıllarda göreceğiz. Ve karşınızda Maradona'nın damadı Sergio Kun Agüreo;
http://i44.tinypic.com/9a4v2s.jpg
Eğer istediğiniz SS'ler varsa buraya yazabilirsiniz. Bende yüklemeye çalışırım. :) Hadi iyi günler. :)
A.FaruK
17.Mart.2010, 12:12
Roncatto hangi serideydi
Oghuse
17.Mart.2010, 12:35
Todorov'un yanında birde Kakalov vardı litex'te ikisi de şahaneydi ikisi de golcüydü. 01-02 de mark kerr, stefan selakovic, yakubu aklıma gelen il isimler.
KaPaLı
17.Mart.2010, 12:42
Roncatto hangi serideydi
03/04 serisindeydi.
Hey gibi PSV heyy. Robben - Kezman gibi adamlar vardı. Koevermans'ıda eklerdim yanına. Şov yaparlardı.
Walter Sakana
17.Mart.2010, 13:21
Sizler isimleri tek tek hatırlattııkça kadromu da daha net hatırlamaya başladım.
Kalede Chiotis - Savunmada Rustico, Okoronkwo, West, N'Diaye - Amc'de Nikiforenko ve forvette de Konstantinou kesin olanlar. Bunları alamadımmı oyundan çıkıp yeni oyuna başlardım hatta :D:D Takım olarak en sevdiğim ve en çok aldığım Atalanta idi. Hep aldığım adı P ile başlayan coach'u bi hatırlayamadım gitti ya :(
Walter Sakana
17.Mart.2010, 13:24
Bu arada Mostapha arkadaşıma SS'ler için teşekkür ederim. Özellikle bızdık Agüero hoş oldu :)
King_Theoden
17.Mart.2010, 13:43
Mark Kerr, Dionisis Chiotis ve Adiran Mihalcea (FC)vazgeçilmezlerimdi, birde Bursaspor ile kariyer açtığımda 2 forvet arkasına Okan Yılmazı koyardım, müthiş goller atardı... Baba Hamdi ve Exciting bu konuda fazla konuşmasın bence CM 2001-2002 den ne kadar anladıklarına ben bizzat şahit oldum :D
Oghuse
17.Mart.2010, 14:00
Cm01-02 de tabi ki en iyisi Ronaldinho'ydu onu da es geçmeyelim. Ama aghahowa'yı alırsan da sırtın yere gelmezdi.:D Agahowa yazıyordu sanırım o zamanda profilde. :D
Zaten bir belarus furyası sürdü oyununun birkaç versiyonunda zor kurtulduk.. :p
Aşk-ı Şehir
17.Mart.2010, 14:57
Bu arada Mostapha arkadaşıma SS'ler için teşekkür ederim. Özellikle bızdık Agüero hoş oldu :)
Rica ederim abi. :)
Bu arada benim aklıma bir isim daha geldi. :D Stefan İshizaki. :n: Bu adamı hatırlayan var mı? Bir İsveç takımındaydı AIK olabilir. Çok iyi bir orta sahaydı. Hep düşünürdüm acaba Küçük Golcü'deki İshizaki mi diye. :D
İbraKadabra'yada Baksanıza Yaff :zuhaha
Melekovic
17.Mart.2010, 15:02
Mark Kerr, Dionisis Chiotis ve Adiran Mihalcea (FC)vazgeçilmezlerimdi, birde Bursaspor ile kariyer açtığımda 2 forvet arkasına Okan Yılmazı koyardım, müthiş goller atardı... Baba Hamdi ve Exciting bu konuda fazla konuşmasın bence CM 2001-2002 den ne kadar anladıklarına ben bizzat şahit oldum :D
Bu konuyu haftasonu ayrıntılı görüşürüz kankacım ne dedin sen konseptine uygun olarak :n:
Zemin kaygandı o yüzden :D Bende bir cm 94 falan acayım :D
Walter Sakana
17.Mart.2010, 16:36
Rica ederim abi. :)
Bu arada benim aklıma bir isim daha geldi. :D Stefan İshizaki. :n: Bu adamı hatırlayan var mı? Bir İsveç takımındaydı AIK olabilir. Çok iyi bir orta sahaydı. Hep düşünürdüm acaba Küçük Golcü'deki İshizaki mi diye. :D
Ishizaki'yi hatırlıyorum, AMRL diye kalmış aklımda. Takımı da AIK idi doğru.
Aşk-ı Şehir
17.Mart.2010, 16:56
Ohoo neler neler geliyo aklıma. Bide Dwight Pezsarossi'mi ne vardı. :n:
Knightmare
17.Mart.2010, 17:42
hatıralar sarmııış dört biiir yanımıııı, baktığım her yeerdeee CM duruyoooor :D
Flawless Victory
17.Mart.2010, 19:56
Bastıan Geıger çok iyi bir oyun kurucuydu
Evet evet ta kendisi çok sağol. :)
Carlos Daniel Hidalgo vardı kolombiyalı, çok iyi gelişen genç bi yetenekti ve orta saha-forvetin heryerinde oynardı hemen hemen oynadığım bütün takımlara alırdım, yine bi başka kolombiyalı Jairo Fernando Castillo da vardı oda çok iyi forvetti.Birde yazmış olabilirsiniz ama göremedim "Patricio Perez" vardı, unutulurmu bu adam abi? :)Benim maestrom her takımıma mutlaka ama mutlaka aldığım müthiş oyuncu.Kontratları korumasız olduğu için sezon başı imza attırdığımız Cerci,Schmeichel,Lennon,Milner gibi genç yetenekleride unutmamak lazım:)Büyük takımlarda olduğum zaman ilk sezon sonu sözleşmesi biten Reyes, Jenas ve Bonera'yı kapardım hemen.Hey gidi günler be:)Ya kendine özgü bi sıcaklığı vardı o serilerin, özellikle CM3/4 Traditional Skiniyle oynarken bıkmaz usanmazdım.Hatta bir gece arkadaşlarımda oturduk gece saat 10bucuktan sabah 11e kadar CM oynamıştık, pehh:D
Carlos Daniel Hidalgo vardı kolombiyalı, çok iyi gelişen genç bi yetenekti ve orta saha-forvetin heryerinde oynardı hemen hemen oynadığım bütün takımlara alırdım, yine bi başka kolombiyalı Jairo Fernando Castillo da vardı oda çok iyi forvetti.Birde yazmış olabilirsiniz ama göremedim "Patricio Perez" vardı, unutulurmu bu adam abi? :)Benim maestrom her takımıma mutlaka ama mutlaka aldığım müthiş oyuncu.Kontratları korumasız olduğu için sezon başı imza attırdığımız Cerci,Schmeichel,Lennon,Milner gibi genç yetenekleride unutmamak lazım:)Büyük takımlarda olduğum zaman ilk sezon sonu sözleşmesi biten Reyes, Jenas ve Bonera'yı kapardım hemen.Hey gidi günler be:)Ya kendine özgü bi sıcaklığı vardı o serilerin, özellikle CM3/4 Traditional Skiniyle oynarken bıkmaz usanmazdım.Hatta bir gece arkadaşlarımda oturduk gece saat 10bucuktan sabah 11e kadar CM oynamıştık, pehh:D
Hay Elinde Sağlık.Bahsettiğim Castillo Buydu :D :zuhaha
Addolorato
18.Mart.2010, 18:36
Fatih Şen vardı FM 2006'da yanınada Pablo Vitti'yi koydunmu tutulmuyordu forvette..
Walter Sakana
18.Mart.2010, 18:57
Jairo Fernando CASTILLO........ hep aldığım bu elemanı nasıl unutmuşum. sağol Lim10
Jairo Fernando CASTILLO........ hep aldığım bu elemanı nasıl unutmuşum. sağol Lim10
Bi Kere İlk Ben Demiştim'de Jairo Kısmını Hatırlayamamıştım :mad: :zuhaha
E.Cartman
18.Mart.2010, 19:06
Portillo vardı bi de Real Madrid'deydi sanırım o da fenaydı :)
Vassili Zaitsev
19.Mart.2010, 10:51
İsveçte vardı. Bergstrom ile barson'muydu adları tam hatırlayamıyorum. Birisi AML diğeride ortasahaydı. Onlarda ucuz süper adamlardı.
BaGa TaRKaN
19.Mart.2010, 11:25
Sizler isimleri tek tek hatırlattııkça kadromu da daha net hatırlamaya başladım.
Kalede Chiotis - Savunmada Rustico, Okoronkwo, West, N'Diaye - Amc'de Nikiforenko ve forvette de Konstantinou kesin olanlar. Bunları alamadımmı oyundan çıkıp yeni oyuna başlardım hatta :D:D Takım olarak en sevdiğim ve en çok aldığım Atalanta idi. Hep aldığım adı P ile başlayan coach'u bi hatırlayamadım gitti ya :(
Vay Kim Varmış Burda Nerelerdesin Sen Yahu:( Bu Arada Dediğin Antrenör Daha Doğrusu Yardımcı Antrenör Unutulurmu Yahu:D Bulgar Asıllı Yunanlı Giorgis Pomaski Bu Adam Efsanedir Oyunun.
Fatih Terim'i Bile Asistan Yaptığım Yıllardı Vaybe Neydi O Günler:D:D:D
Birde İsveçte Çok Güzel Oyuncular Vardı Her Takıma Büyük Küçük Alırdım. Petter Hansson(Halmstad), Teddy Lucic(AIK Olması Lazım Yanlış Hatırlamıyorsam) Stefan Selakovic, Danimarkalı Genç ve Çok Önemli Kalecis Lars Jepsen. Bolivyalı Şuan Adını Hatırlamadığım Bir AMR Amcde Oynardı Genç Bir İsim Vardı.
Bu Arada Belarusda Tsigalko Falan Demişken Vladimir Kor'itko O Bir Maestro Unutulurmu O Yahu.
Serkan Gedik :D
Al direkt süper lige çıktın demektir.
Flawless Victory
19.Mart.2010, 13:02
Serkan Gedik :D
Al direkt süper lige çıktın demektir.
Bitiricilik 19-20 idi galiba, değil mi? :)
Walter Sakana
19.Mart.2010, 13:51
Vay Kim Varmış Burda Nerelerdesin Sen Yahu:( Bu Arada Dediğin Antrenör Daha Doğrusu Yardımcı Antrenör Unutulurmu Yahu:D Bulgar Asıllı Yunanlı Giorgis Pomaski Bu Adam Efsanedir Oyunun.
Fatih Terim'i Bile Asistan Yaptığım Yıllardı Vaybe Neydi O Günler:D:D:D
Birde İsveçte Çok Güzel Oyuncular Vardı Her Takıma Büyük Küçük Alırdım. Petter Hansson(Halmstad), Teddy Lucic(AIK Olması Lazım Yanlış Hatırlamıyorsam) Stefan Selakovic, Danimarkalı Genç ve Çok Önemli Kalecis Lars Jepsen. Bolivyalı Şuan Adını Hatırlamadığım Bir AMR Amcde Oynardı Genç Bir İsim Vardı.
Bu Arada Belarusda Tsigalko Falan Demişken Vladimir Kor'itko O Bir Maestro Unutulurmu O Yahu.
Hay yaşa POMASKI tabi ya oh be :D onla birlikte KIT CARSON'u aldınmı tamamdı başka staff gerekmez :D:D:D
Lucic - AIK'da idi doğru hatırlıyosun
Aşk-ı Şehir
19.Mart.2010, 14:56
Bitiricilik 19-20 idi galiba, değil mi? :)
Bitiricilik 20 uzun şutlar 20. :D
iLkeRisT
19.Mart.2010, 15:02
Sherman Cardenası'ı kımse hatırlamamış yahu :D
Aşk-ı Şehir
19.Mart.2010, 15:15
:D Haklısın abi. Birde Bucamaranga diye bir takım vardı. O takımdan iyi elemanlar çıkıyodu. Ayrıca Giovany Hernandez'de 10 numara adamdı. :D
Walter Sakana
19.Mart.2010, 18:02
10.3 yamasının çıkmasını beklemiştim, sonra çıktı. Sonuç malum: hayal kırıklığı. neyse oyunu silip baştan 10.1.1 yamasını kurdum. oyuna giriyorum, 2 maç yapıp daha 1 saat dolmadan sıkılıp çıkıyorum. ertesi gün yeni bi kariyer açıyorum belki sarar diye. cık, sarmıyor. son 2 haftadır belki 5 yeni oyun açtım hiçbiri sarmadı. 1 saat kadar önce açtığım yeni oyundan daha demin çıktım, devam edeceğimi de sanmam.
hele ki bu konu üzerindeki muhabbetleri okudukça Fm'den iyice soğudum hiç oynayasım gelmiyor. önceden böyle miydi, bütün gün sadece bu oyunu oynadığımı bilirim, özellikle fm08'den önceki tüm versiyonları. 1 günde 1 sezonu rahatlıkla bitirdiğimi bilirim her maçı tek tek oynayarak (tatile gitme olayını hiç yapmadım bugüne kadar). cm için arkadaşları, kız arkadaşımı ektiğimi bilirim. oyuna öyle bi dalardım ki bazen bütün gün yemek yemeyi unuttuğum bile olurdu. oyun o zamanlar bu kadar detaylıda değildi ama nasıl öyle sarıyordu anlayamıyorum, başından kalkmak istemezdim. hani lost, prison break gibi dizileri netten izlersin, bi bölüm daha bi bölüm daha derken bırakamazsın koca sezonu bi günde bitirirsin onun gibi bişeydi.
hermaçta rakiplere fark atsakta ayrı bi tadı vardı yaw eski serilerin. gelde hey gidi günler hey deme :D
ozaniel
19.Mart.2010, 20:51
Eskiden bu kadar ayrıntılara takılmıyorduk, kimin kaç PA'sı olduğu da bilinmiyordu. Sırf bu yüzden oyuncu platformuna, kadro yorumları konusunda başkalarının kadrolarına bakmıyorum, oyunda coşacağından emin olduğun genç yetenekleri almak o kadar heyecanlı değil.
The.Crow
19.Mart.2010, 20:57
Alexandre Drimalas vardı DMC.. Biraz hırçındı ama profilde 20 ler vardı iyi DMC idi.
Addolorato
19.Mart.2010, 21:06
http://img718.imageshack.us/img718/8660/tsigalko.jpg
Büyük efsanenin şu anki hali gerçekten içler acısı :n:
A.FaruK
19.Mart.2010, 21:12
oyundaki yunanlı oyuncular çok sağlam yapmışlar yaa her sene alttan bi iki tane kalite adam çıkardı yunan bendeki skalidis-alexandros ikilisi bombaydı yaa
Aşk-ı Şehir
19.Mart.2010, 21:21
http://img718.imageshack.us/img718/8660/tsigalko.jpg
Büyük efsanenin şu anki hali gerçekten içler acısı :n:
Az önce daha 4 maçta 7 gol attı acıdım valla. :n:
vedat1987
19.Mart.2010, 23:54
10.3 yamasının çıkmasını beklemiştim, sonra çıktı. Sonuç malum: hayal kırıklığı. neyse oyunu silip baştan 10.1.1 yamasını kurdum. oyuna giriyorum, 2 maç yapıp daha 1 saat dolmadan sıkılıp çıkıyorum. ertesi gün yeni bi kariyer açıyorum belki sarar diye. cık, sarmıyor. son 2 haftadır belki 5 yeni oyun açtım hiçbiri sarmadı. 1 saat kadar önce açtığım yeni oyundan daha demin çıktım, devam edeceğimi de sanmam.
hele ki bu konu üzerindeki muhabbetleri okudukça Fm'den iyice soğudum hiç oynayasım gelmiyor. önceden böyle miydi, bütün gün sadece bu oyunu oynadığımı bilirim, özellikle fm08'den önceki tüm versiyonları. 1 günde 1 sezonu rahatlıkla bitirdiğimi bilirim her maçı tek tek oynayarak (tatile gitme olayını hiç yapmadım bugüne kadar). cm için arkadaşları, kız arkadaşımı ektiğimi bilirim. oyuna öyle bi dalardım ki bazen bütün gün yemek yemeyi unuttuğum bile olurdu. oyun o zamanlar bu kadar detaylıda değildi ama nasıl öyle sarıyordu anlayamıyorum, başından kalkmak istemezdim. hani lost, prison break gibi dizileri netten izlersin, bi bölüm daha bi bölüm daha derken bırakamazsın koca sezonu bi günde bitirirsin onun gibi bişeydi.
hermaçta rakiplere fark atsakta ayrı bi tadı vardı yaw eski serilerin. gelde hey gidi günler hey deme :D
Bu açılan konu üzerine yeniden oynadım eski cm serilerini ama oynadıktan sonra anladım ki hatıralarda kalması daha iyi :D Çünkü o oyunlar şimdiki durumundan çok uzak arada dağlar kadar fark var bence.Ayrıca son yama bence menajerlik oyunlarında gelinen en üst nokta.Yamada eleştirilicek konular mevcut lakin bence daha iyisi yapılmadı.SI bence yavaş ilerliyor beklenen düzeyde değil ama ilerleme olduğunu düşünüyorum ben.
STRATOVARIUS
20.Mart.2010, 00:16
İsveçte vardı. Bergstrom ile barson'muydu adları tam hatırlayamıyorum. Birisi AML diğeride ortasahaydı. Onlarda ucuz süper adamlardı.
Agbar Barsom'du galiba bende onu yazacaktım sen benden önce hatırlamışsın :))) forvete olympiakos'tan Ofori Quaye'yi alırdım, ilhan mansızla beraber neler yaparlardı :( assane n'diaye'nin de yaşını küçültçem diye uğraşırdım :p
iLkeRisT
20.Mart.2010, 00:19
Birde Arenas diye bi kaleci vardı velet gol yemiyodu o zamanlar sonra Lazio'ya transfer olmustu gerçekte tutunamadı kayboldu gitti aha adınıda hatırladım Libis Andres Arenas :D
Sheriff
20.Mart.2010, 02:02
01/02 de Moukoko Tontonzola mı ne vardı, Hofland en iyi defanslardan biri oluyordu, Crespo ve Batistuta durdurulamıyordu. Roma yenilmiyordu. Vay be neler neler :)
Aşk-ı Şehir
20.Mart.2010, 02:05
Şef Roma ile Lazio efsaneydi oyunda. Stam'lı Nesta'lı Nedved'li İnzaghi'li Peruzzi'li Mihajlovic'li Claudio Lopez'li Crespo'lu Lazio'yu hatırlasana... :)
Sheriff
20.Mart.2010, 02:15
Hatırlamam mı yahu, birde Mendieta vardı Lazio'da oda deliydi:) Lazio satıyordu ama adamlarını. Roma satmıyordu kolay kolay, yenemiyordum herifleri, Niki, Tsi ikilisi bile etkisiz kalıyodu :D
Birde 03-04'teydi sanırsam Toledo diye bi adam vardı, defanstan alırdı topu sağdan koşa koşa gider gol atardı :D
Aşk-ı Şehir
20.Mart.2010, 02:20
Hatırlamam mı yahu, birde Mendieta vardı Lazio'da oda deliydi:) Lazio satıyordu ama adamlarını. Roma satmıyordu kolay kolay, yenemiyordum herifleri, Niki, Tsi ikilisi bile etkisiz kalıyodu :D
Birde 03-04'teydi sanırsam Toledo diye bi adam vardı, defanstan alırdı topu sağdan koşa koşa gider gol atardı :D
Takımın başında olunca deli oluyodu... Birde Veron vardı orta sahada galiba. Ne takımmıştı yahu. :n:
uAburak89
20.Mart.2010, 02:46
Birde 03-04'teydi sanırsam Toledo diye bi adam vardı, defanstan alırdı topu sağdan koşa koşa gider gol atardı
Toledo Robson olması lazım tam ismi. Sağ kanadın yıldızı. xD
La BruJiTa
20.Mart.2010, 08:12
Takımın başında olunca deli oluyodu... Birde Veron vardı orta sahada galiba. Ne takımmıştı yahu. :n:
aman Veron demeyin aman,kendi çocuğumu bu adam kadar sevmem herhalde.Oynadığı tüm takımların formaları evde asılı
Walter Sakana
20.Mart.2010, 12:55
Şef Roma ile Lazio efsaneydi oyunda. Stam'lı Nesta'lı Nedved'li İnzaghi'li Peruzzi'li Mihajlovic'li Claudio Lopez'li Crespo'lu Lazio'yu hatırlasana... :)
Ona bakarsanız Buffon'lu Thuram'lı Cannavaro'lu Crespo'lu PARMA daha bi efsaneydi ama hangi serideydi unuttum şimdi :D yau ne kadroydu o be. Buffon-Thuram-Cannavaro yeter zaten gol yemez o takım :D:D bide Dino Baggio vardı o zamanlar, başka 1-2 yıldız daha vardı da aklıma gelmiyo şimdi
eXcitinG
20.Mart.2010, 13:01
İgor Mitreski vardı Makedon. DC oynardı.
narakan1969
20.Mart.2010, 13:08
Serkan Gedik vardı birde. Ama fm serisinde, unuttum hangisi olduğunu. Onunda bitiriciliği 20 idi. Beykoz'du sanırım takımı. O da şimdi içler acısı :D
Aşk-ı Şehir
20.Mart.2010, 13:18
Ona bakarsanız Buffon'lu Thuram'lı Cannavaro'lu Crespo'lu PARMA daha bi efsaneydi ama hangi serideydi unuttum şimdi :D yau ne kadroydu o be. Buffon-Thuram-Cannavaro yeter zaten gol yemez o takım :D:D bide Dino Baggio vardı o zamanlar, başka 1-2 yıldız daha vardı da aklıma gelmiyo şimdi
Benim dediğim seriden bir önceki seri abi o. :n: 03-04'tede savunması baya iyi Parma'nın. Matteo Ferari var. :n: Kalede Sebastian Frey. Forvette Adriano manyağı. :icon_eek:
La BruJiTa
20.Mart.2010, 13:41
Benim dediğim seriden bir önceki seri abi o. :n: 03-04'tede savunması baya iyi Parma'nın. Matteo Ferari var. :n: Kalede Sebastian Frey. Forvette Adriano manyağı. :icon_eek:
03-04de favori takımımdı Parma. Adriano co-owned'dı alırdım hemen bonservisini,yanına genç yetenek Pazzini'yide koydum mu sezonu ilk 5'te bitirmem garantiydi.Ne atıyorlardı ikiside!!!
ulasfb
20.Mart.2010, 19:33
Kenny Cooper vardı Manu'da 18-19 yaşında her yıl gol kralı oluyodu ligte,hatta ben o zamanlar 10 yaşında falandım,bütün şifrelerim kennycooperda çok etkilemişti beni hangi cm onu hatırlamıyorum ama:s7:
Fietra 10
20.Mart.2010, 19:37
Toledo Robson olması lazım tam ismi. Sağ kanadın yıldızı. xD
Brezilyalı..İtalya'da Catanzaro takımında oynardı..kendisi sayesinde Catanzaro'ya ciddi bir sempati besliyorum hala.. :)
Ufak çaplı yıldızların hepsi yazılmış neredeyse benim söyleyeceğim oyuncu ise Seth Johnson..Leeds'te harikalar yaratıyordu..Gerçi 03-04'deki Leeds kadrosu başlı başına efsane o ayrı bi konu..
Homer J.S
20.Mart.2010, 21:35
Bir takıma almaya çalışmıştım Toledo'yu, reddetmişti. Catanzaro'lu pislik demiştim ona o zaman, hala öyle aklımda.
kral_67
20.Mart.2010, 23:56
serileri çok net hatırlamıyorum ama efsane deyince aklıma
İ.Akın ve N.Ateş'li Altay
İlhan'lı, Tümer'li, Murat İnal'lı Samsunspor
Altan'lı, Timur'lu Adanaspor
ve Crespo'lu, Nesta'lı Lazio gelir
ya 00-01 ya da 01-02 o iki serinin efsaneleridir bu takımlar benim gözümde...:)
oyuncu olarak yine serileri hatırlamıyorum tam
AIK'da Ishizagi vardı Teddy Lucic vardı bir sağ kanat oyuncusu vardı ama adını hatırlayamadım
zaten İsveç ligi bir aralar acayipti müthiş yıldız adaylarını sudan ucuza alıyordum...
birde Meksika ligi hele hele en büyük efsanem Jesus Mendoza...
Castillo, de la Cuesta, Roncatto, Taribo West, Guly, Toledov, Agahova, Cerci
şimdilik bu kadarını hatırladım...:)
derossi
22.Mart.2010, 12:59
milan da Andres Guglielminpietro (galiba) vardı arjantinli özellikleri baya iyiydi ama hiç bi zaman bişey olamadı. roma da gianni guigu (yine galiba) uruguaylı şutu süperdi onun da. daha eskilerden real madrid de sol açık sırp perica ognjenovic (başkası da hatırlar umarım çok emin değilim) yetenekli gnçti ama tabi gerçekte fosssss.
ah gençliğim ahh ne günlermiş nerden açtınız bu konuyu yahu
Mariano Gonzalez'i hatırladım şimdi. 2003'te sağ kanadıma alırdım. 10 yıl sağ kanat almazdım sonra, süperdi :)
Rochemback'ı kesin alırdım ben 01/02'de. Hatırlıyorum da kuzenle bir sezon yapmıştık aynı bilgisayar üzerinde. O Aston Villa'yı almıştı, ben de Blackburn'ü. Sezonu o benden önde bitirmişti ama ben onu iki maçta da yenmiştim :) Aynı bilgisayar üzerinde oynamanın zevki bambaşka.
İlk Total Dominasyon'u FM 2005'te ürettiğimi hatırlıyorum. İstanbulspor'la şampiyon olmuştum sanırım yanlış hatırlamıyorsam. İkinci sezonda şampiyonlar ligi şampiyonluğuna giderken save dosyamı yakmıştı oda arkadaşım, ona çok sinirlenmiştim ve kızmıştım :)
Online oynamak çok zevkli ama asıl aynı ev içinde aynı bilgisayar üzerinden oynamak daha da zevkli. :)
King_Theoden
22.Mart.2010, 15:26
Üniversitede bir arkadaşım vardı, tek PC de oynardık bizde, O BJK ben GS süper zevkli olurdu, sabahlardık sonra okula zor giderdik :D Monaco da bir arjantinli vardı AMRLC oynayan neredeyse tek başına UEFA kupası aldırmıştı bana...
Çok Eski Değil Ama Mika Aaritalo Var Birde :p
Atlamak İstemedim :D
Walter Sakana
22.Mart.2010, 15:47
@Aydoğan & King_Theoden - evet katılıyorum, aynı bilgisayarda oynamak gerçekten daha zevkli oluyordu ama komik bi yanıda vardı. maç sırasında taktik değişiklik yapacağımız zaman diğerimizin bakması yasaktı :D bi yandan taktikle uğraşıp diğer yandan yanındaki arkadaşın bakıyomu diye bir gözünle de onu takip etmek... şimdi düşünüyorumda ne günlerdi :)
bide transfer olayıda tam şamata oluyordu. arkadaşlarla internet cafede kalabalık oynadığımızda hele. herkes birbirinin transferini sabote ederdi :D biri bi oyuncuya teklif mi yaptı. hemen herkes aynı oyuncuya uçuk teklifler yapardı sırf almasın diye :D:D sonuçta kimse alamazdı oyuncuyu. bide ilk oyuna başlandığında Taribo West free olduğundan ilk iş hepimiz ona en yüksek maaşlarla teklif yapardık, artık kimin elinde kalırsa :D
@derossi - bahsettiklerinden ilki hariç diğer ikisini hatırlıyorum. Roma'daki Uruguaylı Guigou özellikleri çok iyi bir oyuncuydu ama performansı pek yüksek değildi, o yüzden fikrimce unutulmazlar arasına giremez :) ama dediğin gibi özellikleri bakımından dikkat çekici bir oyuncuydu.
Walter Sakana
22.Mart.2010, 15:56
AMIGA bilgisayarlar vardı eskiden Commodore64 efsanesinden sonra çıkan. Ben bu oyunu ilk onda oynamıştım. Amiga 500+ 'ım vardı. Oyunu disketlere kaydederdik. O disketleri de canımız pahasına korurduk başına bi iş gelmesin diye :D:D Bazı oyunlar 7-8 disket olurdu, oyuna başlayana kadar 10 kez disket değiştirir canımızdan bezerdik :D Tabi bununla da bitmezdi, oyun içinde bölüm aralarında falan gene diğer disketi isterdi... hele street fighter'da her dövüşten önce 1.disketi çıkar 2.yi tak, onu çıkar 3.yü tak. sırf disket değiştirmemek için saatlerce aynı adamla oynardık :D gençliğimiz disket çıkarıp takmakla geçmişti anlayacağınız :D:D:D
Oynadığım ilk menajerlik oyunu da Amiga'da BUNDESLIGA MANAGER idi. Sadece Alman ligi vardı, sonra oyun tutunca THE MANAGER adıyla ingilizce versiyonu çıkmıştı. Onda da maçı izleyebiliyorduk, devrim niteliğinde bir oyundu o zamanlar. ama top çok komikti, adamların 2 katıydı :D:D
Walter Sakana
22.Mart.2010, 15:57
neyse yawww kapatalım bu konuyu kendimi iyice yaşlı hissetmeye başladım :D:D:D
BaGa TaRKaN
22.Mart.2010, 15:58
Cm Demişken Eskiden Siteye Eklediğim 2 Tane Ss Buldum Tsi'yi Karıştırırken 2013 Yılına Kadar Oynamıştım Vay Be Neydi O Günler Süper Takım Kurmuştum Ama:0:
http://i44.tinypic.com/r26s20.jpg
http://i43.tinypic.com/15yxda0.jpg
O Zamanlarda Fenerbahçe Falan Çok Kötü Duruma Gelmişti Antep ve Diyarbakır Çok Ters Hep Zorlanıyordum Özellikle Diyarbakır Bana Çok Çelme Takmıştı Ama Ben Şampiyonluğu Bırakmamıştım Ama Diyarbakırda En Kötü İlk 3te Oluyordu Hep:)
demirsporlu
23.Mart.2010, 19:02
costanzo
mike duff okoronkwo west milevsky
ibrahim said
reyad kerr nikiforenko
tsigalko to madeira