Log in

View Full Version : Guus Hiddink Türkiye'de

TR.CaPTaiN
11.Mart.2010, 11:48
http://img38.imageshack.us/img38/3650/guushiddink.jpg (http://img38.imageshack.us/i/guushiddink.jpg/)

Hiddink geliyor

(A) Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Guus Hiddink'in, 15 Mart Pazartesi günü İstanbul'a geleceği açıklandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Hollandalı teknik adam, federasyon başkanı Mahmut Özgener ile birlikte aynı gün düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

Basın toplantısının yeri ve saatinin daha sonra açıklanacağı duyuruldu.

AA

nerazzuri
12.Mart.2010, 22:47
Fildişi başka bir hocaya teklif götürdüğüne göre,reddetti. Federasyon tavrını koydu anlaşılan -ki doğru olan buydu.

İlerleyen günlerde sözleşmesini fesh edecek ya da ederek gelecek. Amerika kampında takımın başında olacak.

SAİT71
16.Mart.2010, 12:46
hayırlı olsun, söylediği sistem yani Türk milli takımı sadece 4 adamla defans yapmayacak ve ileri oyuncularımızada defansı öğretecekse, bunu gerçekten yapabilirse süper bir takım izleriz.. Hücum ağırlıklı bir kadroyla defans yapabilirsek büyük maçlar alırız..

Sekopej
16.Mart.2010, 13:06
Hem gündüz yaptığı açıklamaların büyük bölümünü hem de NTVSPOR'da canlı yayınını izledim. Söylemesi gerekenler söyledi, yeni göreve başlayan birisi, bunlardan farklı konuşamazdı, Fatih Terim'in de göreve geldiğinde buna benzer şeyler söylediğini gördük.

Tabi yabancı olması nedeniyle ayrıldıkları yerler de var, mesela Aurelio gibi olan oyunculara pek sıcak bakmadığını anladım, en azından o ülkede forma giyiyor olmalı, uygun olursa oynayabilir ama benim asıl hedefim Türkiye'de yetişmiş oyuncular dedi.

Alt ligleri de takip etmek istiyorum dedi ki, bu bana pek inandırıcı gelmedi, muhtemelen kendisi gidip izlemeyecektir maç, yardımcları vasıtasıyla takip edecektir. Sürekli bu ülkede yetişmiş futbolcular demesi, acaba gurbetçileri 2.plana mı atacak diye de düşündürmedi değil beni.

Artık ne zaman gelirse Türkiye'ye çalışmaya, ligdeki diğer hocalarla bizzat görüşüp, kimlerden faydalanabileceğini, kimlerin gelecek vaad edip, üzerinde durulması gerektiğini öğreneceğim dedi. Bu güzel bir olay, her hocanın yanına gidip, görüşlerini almak, hatta bence sadece maç izlemekle de olmaz, takımların idmanlarını da gidip yerinde izlemeli zaman zaman.

Bizim oyuncularımızın karakterini bu şekilde daha çabuk öğrenebilir çünkü eğer Amerika kampında yer almayacaksa, kısa süreli antremanlarda bunu görmesi güçleşir.

Hayırlı olsun, bir heyecan getirdiği kesin. Takımımız yine ofansifı daha çok düşünen bir takım olacak, bu da izlerken keyif verir. Türkiye'ye defans yapmayı öğretirse, nasıl ki şu anda Piontek ismi unutulmuyorsa Hiddink'in de ismi yıllarca unutulmaz çünkü biz Türkler savunma yapmayı becerebilirsek, komik goller yemekten kurtulursak, hücumda zaten çok farklı işler yapacak isimlere sahibiz, sırtımız yere gelmez.