View Full Version : Linderoth Futbolu Bıraktı
nerazzuri
16.Mart.2010, 19:12
Müzmin sakat Tobias Linderoth, futbola bir türlü dönüş yapamayınca kariyerini noktaladı.
http://gorseller.itusozluk.com/b38a9fc3fbe17d6a6242c4abc2c8968d20643/tobias+linderoth
Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 2.5 yıl Florya’daki sağlık merkezinde rehabilitasyon süreci geçiren Linderoth’la, Galatasaray devre arasında yollarını ayırmıştı.
Fanatik'in haberine göre, İsveçli oyuncu, ülkesinde de futbola geri dönemeyince kariyerini noktaladığını açıkladı.
Linderoth, 76 kez İsveç Milli Takımı forması giymişti.
Kaynak: Fanatik,Goal.com
Nedvedmania
16.Mart.2010, 19:13
Ne zaman oynuyorduki :D
Seni unutmayacağız buz adam :)
Fearless Coward
16.Mart.2010, 19:18
Zaten geldikten sonra gazetelerde diyordu eğer Kobenhavn'da ki gibi uzun süreli sakatlıklar yaşamaşsa çok önemli işler çıkartabilir ama malesef Kobenhavn'da yaşadıklarını yaşadı bence yönetim umutları geçen sezondan kesmeliydi ama iyi dayandılar..Futbolu bıraktığına üzülmedim desem yalan olur İsveç'e çok büyük hizmetler etti futbolculuk kariyeride gayet iyiydi bize gelişi ise tam bi hayal kırıklığı..Zaten bizim doktorlarımıza hiç güvenilmemeli bence Baros'un ameliyatınıda yanlış yaptılar galiba..(bizim doktorlarmı ameliyat etti bilmiyorum)..
KaPaLı
16.Mart.2010, 19:19
Ne kadar oynamasada sevdiğim adamdı :/ PES 09 İsveç kadrosunun değişilmez adamıydı :n:
Geçirdiği sakatlık adamın hayatını bitirdi.
Geldiğinde bu adam kliniğe bile gitmedi dememişlermiydi :/ Ben hiç sakatlanmaz bu adam dediler diye hatırlıyorm.
RaSenGan
16.Mart.2010, 20:23
Fanatik sallayabilir :D Ama bırakmışsa yerinde bir karar olmuş.
Ne kadar oynamasada sevdiğim adamdı :/ PES 09 İsveç kadrosunun değişilmez adamıydı :n:
Geçirdiği sakatlık adamın hayatını bitirdi.
Geldiğinde bu adam kliniğe bile gitmedi dememişlermiydi :/ Ben hiç sakatlanmaz bu adam dediler diye hatırlıyorm.
Evet öyleydi :)
BaFraLı
16.Mart.2010, 20:25
Sağlık sorunu bu nerden geliceği belli olmuyor.Sakatlığı olmassa bence takımda dğeişmez biri olabilirdi.Taş gibi adam yani iyiydi.
sentugo
16.Mart.2010, 20:33
yok yok bırakmış, gs de bir jübile istiyoruz :D Gs frmasıyla görmek istiyoruz :D
KanaKe
16.Mart.2010, 21:32
Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 2.5 yıl Florya’daki sağlık merkezinde rehabilitasyon süreci geçiren Linderoth’la,
bu cümle cok komigime gitti :) ama harbiden dogru.. adam toplasan 15 bilemedin en fazla 20 maca cikmistir..
BaGa TaRKaN
16.Mart.2010, 21:55
bu cümle cok komigime gitti :) ama harbiden dogru.. adam toplasan 15 bilemedin en fazla 20 maca cikmistir..
O Kadar Çıktımı Yav:D Ben Daha Az Sanıyordum İyi Oynamış Genede:D
Aslında Oynadığı Dönemde Mevkisinin En Potansiyelli ve Sınırlı Oyuncularındandı. Hakikaten Çok Kötü Bir Durum Futbolcu İçin Sen En Parlak Döneme Gireceğin Sırada Futboldan Sıyrıl Şanssızlık ve Kör Talih Budur İşte. Sevdiğim Bir Futbolcuydu. İnşallah Futboldan Kopmazda Yarım Bıraktığı Geçmişteki Parlak Anılarını Antrenörlükte Zirve Yaparak Adından Sıkça Söz Ettirir Umarım Çünkü Çok Saygılı ve Efendiliğiyle Tanınan Bir İnsan Hakediyor Her Türlü Başarıyı
izmer96
17.Mart.2010, 00:38
Yerinde bir karar olmus
GeNç KaRTaL
17.Mart.2010, 15:50
Galatasaray'dan önce ayağı bile burkulmamış adam sakatlıktan dolayı erkenden futbolu bırakmak zorunda kalıyor.Gerçekten kötü bir durum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Mart.2010, 19:55
Benimde çok beğendiğim bir DM'ydi Linderoth...
Ne diyelim hayırlısı olsun,umarım antrenörlükte başarı sağlar.
barahir
17.Mart.2010, 19:59
Çok oynadı yeter zaten.. Kendisi için en isini yapmış. Dinlensin hem biraz.
uAburak89
17.Mart.2010, 20:07
Galatasaray forması altında attığı tek gol. :)
http://www.youtube.com/watch?v=piBgJLyQJkY
Fearless Coward
17.Mart.2010, 20:07
Galatasaray'dan önce ayağı bile burkulmamış adam sakatlıktan dolayı erkenden futbolu bırakmak zorunda kalıyor.Gerçekten kötü bir durum.
Nasıl burkulmamış yahu Kobenhavn'da çok ağır bir sakatlık geçirmiş aynısını yaşamasın diye GS'yi de uyarmışlar hatta ama malesef aynısını yaşadı ama dahada uzun sürdü bizde olan 15-20 maça değil 5 maça çıkmıştır anca Lindo..
uAburak89
17.Mart.2010, 20:08
25 maça çıkmış olması lazım.