View Full Version : Bursaspor - Denizlispor [ 26. Hafta ]
goosfraba
17.Mart.2010, 00:57
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/17/345.bmp
Knightmare
17.Mart.2010, 01:26
2-0 olsun bizim olsun :)
Alicanfmfan
17.Mart.2010, 01:39
Ben seni çözemedim Kasım , tuttugun takım Beşiktaş , avatarın Fenerbahçe , favorin bursaspor :D
Knightmare
17.Mart.2010, 01:46
:D avatar! bayıldım o yaşlı çifte yoksa Fenerbahçe tek sevmeyi beceremediğim kulüp :p Beşiktaş aşkını da kalbime gömdüm, (Y.D. sağolsun ;)) artık varsa yoksa memleketim Bursa :D
Bordo61Mavi
17.Mart.2010, 06:09
Denizlispor iyi futbol oynuyor ama iyi futbola sonuca gidilmiyor.
Bursanin kalan maclarinda tek bu macta suprizle karsilasabiliriz gibime geliyor
KaPaLı
17.Mart.2010, 09:50
Denizli geçen hafta çok iyi oynamıştı ama kaybetmişti. Bu hafta çok zor maç olacak Bursa için. Kazanacaklardır ama kolay olmayacak bu kesin.
nannar
17.Mart.2010, 10:42
Bursa alır dedim fakat Denizli ligde son kartlarını oynuyor :) Eğer kaybederlerse umutlar tükenir...
Maç dışı karşılıklı atışma mesajları silindi arkadaşlar. Kurallara biraz daha uygun olmaya özen göstererek paylaşımlarımızı yapalım.
bursa_mc
17.Mart.2010, 12:03
Liderliği de kapmışken bırakmayız diye düşünüyorum.Belki zor geçebilir ama galip gelen Bursaspor olur..
nerazzuri
17.Mart.2010, 12:04
Düşünülenlerin aksine, Bursaspor için rahat bir karşılaşma olacağı düşüncesindeyim.:)
bugra 1905
17.Mart.2010, 12:32
Denizlinin Ligde Kalmasını İstiyorum Ama Bursasporunda Şampiyon Olmasını İstiyorum
Bursaspor Zorlansada Kazanacaktır
Başarılar Bursaya
Crocodile1963
17.Mart.2010, 21:07
Zor bir maç olacaktır. Erken gol bulmamız gerecek yoksa sıkıntılı bir maç bizi bekliyor olacak.
Denizlispor artık son kozlarını ortaya koyuyor. Youla çok çok iyi bir maç çıkartmaz ise Bursaspor kazanır ve yoluna devam eder. . .
Bursaspor
17.Mart.2010, 21:17
Serkan Çınar verilmiş sanırım bu maça daha önce yönettiği bir maçtaki gibi hatalı kararlar olmazsa güzel ve zevkli bir maç olacağını düşünüyorum.
Özellikle Denizlispor için artık altın değerinde haftalar bunlar, kimden ne koparsak kardır düşüncesiyle hareket edebilirler, ama yinede 1 veya 2 farkla kazanacağımızı düşünüyorum. Pazartesi gününe kadar değişen şeyler olur elbet ama umutluyum en azından.
Fearless Coward
17.Mart.2010, 21:25
Her ne kadar favori Bursaspor olsa bile zevkli bir maç olacaktır..Denizli nannar hocamızın dediği gibi son kartlarını oynuyor o yüzden bu maçın skoru hiç belli olmaz ama favorim Bursaspor..
DenizlispoR
17.Mart.2010, 21:46
Ne kadar dirensekte Bursaspor'u yenemeyiz,şampiyonluk yolunda başarılar dileriz ancak 16'ya :D.
bjk4ever
18.Mart.2010, 09:44
Bu macin pazartesi gunu olmasinin nedeni nedir?
KaPaLı
18.Mart.2010, 10:31
Lig TV'de yayınlanacak o yüzden sanırım. 3 büyük takım + Trabzon yayınlanıyodu genelde ama bu hafta Trabzonspor - Galatasaray maçı var.
bursa_mc
18.Mart.2010, 13:02
Bilet izdihamı !
Pazartesi günü oynanacak Denizlispor maçının biletleri bu sabah Kent Meydanı ve Fima Market Biletix Satış noktalarından satışa çıktı.
Bilet satış noktalarına akın eden taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdular. Fima Market'ten biletini almak isteyen Bursasporlu taraftarlar Nalbantoğlu'na kadar uzun kuyruklar oluşturdu. Kent Meydanı'nda da durumun aynı olduğu bildiriliyor.
LaigLeNoiR
18.Mart.2010, 13:05
Süper Lig için pazartesi maçları yoktu ama yakın zamanda başladı. Bu uygulama Bank Asya'da vardı. Cts,Pzr,Pts olarak.
Bursaspor
18.Mart.2010, 14:53
Bunun nedeninin LigTV'nin maç sonu ve öncesi programlarından kaynaklandığını düşünüyorum, bu sayede daha çok kişiyi kendilerine çekecekler.
Cuma, Cumartesi, Pazar ve şimdi Pazartesi 4 gün boyunca özel program yapıyorlar. XX Günü Futbolu diye, seneye hazırlık da olabilir tabii bunlar.
Bir de şu var, şuan 5 takımın maçı yayınlanıyor değil mi? Şöyle dapıtılabilir.
Cuma - 1 Takım
Cumartesi - 2 Takım 1 Takımın maçı 15-16:00 arasında başlar. Diğeri 19:00'da
Pazar - Takım 1 Takımın maçı 15-16:00 arasında başlar. Diğeri 19:00'da
Saatler daha da aşağı çekilebilir.
bjk4ever
18.Mart.2010, 16:13
O zaman niye cumartesi ogle veya pazar ogle oynanmiyor. Hadi illa aksam oynayanacak, neden Bursaspor? Bursa ve Denizlinin kupa maci yok birsey yok. Besiktas pazaresi mac yapip cuma oynuyor, ama nedense Bursaspor pazar mac yapip pazartesi oynuyor, biri 4 gun dinlenip digeri 7 gun dinleniyor, ki Besiktas'in rakibi normalde zaten 1 hafta ekstra dinleniyor. Biraz sacma degil mi?
KaPaLı
18.Mart.2010, 16:28
Eee daha 2 hafta önce Bursa Pazartesi - Cuma oynadı o zaman hiç ses çıkmıyodu.
Bursaspor
18.Mart.2010, 16:53
Bir tek Beşiktaş'a olmuyor, bizede oluyor, oldu ve olacak. Ligdeki birçok takım Pazartesi - Cuma oynuyor, oynayabilir.
Fenerbahçe'yi geriden yenerek geldiğimiz maçtan sonra Sivasspor maçımız vardı. Fenerbahçe maçı, 22 Şubat Pazartesi, Sivasspor maçı 27 Şubat Cumartesi oynandı. Kaç gün var 4.
Kasımpaşa maçını erteleme maçımızı yani, Çarşamba oynadık, o haftanın Pazar gününe Manisa maçını oynadık. Kaç gün var 3. Beşiktaş ise erteleme maçından sonraki maçını Pazartesi oynadı, kaç gün var 4. E o zaman buda bize haksızlık.
Denizlispor maçı 22 Mart Pazartesi günü. Sonra İBB maçımız var, 26 Mart Cuma günü. Kaç gün var 3.
Crocodile1963
18.Mart.2010, 17:09
O zaman niye cumartesi ogle veya pazar ogle oynanmiyor. Hadi illa aksam oynayanacak, neden Bursaspor? Bursa ve Denizlinin kupa maci yok birsey yok. Besiktas pazaresi mac yapip cuma oynuyor, ama nedense Bursaspor pazar mac yapip pazartesi oynuyor, biri 4 gun dinlenip digeri 7 gun dinleniyor, ki Besiktas'in rakibi normalde zaten 1 hafta ekstra dinleniyor. Biraz sacma degil mi?
Geçen hafta aynı serzenişi buradan yapmıştım. Bursaspor bu hafta p.tesi günü Denizli ile oynadıktan sonra cuma günü İBB deplasmanına gidecek.
Aşk-ı Şehir
18.Mart.2010, 17:22
Ayrıca sanırım Bursaspor bir daha Pazartesi Cuma oynayacak. Hiç öyle haksızlık felan yok ortada. 17 takımda sahada mücadele ediyor. Ayrıca Beşiktaş'a karşı rakiplerin 1 hafta dinlenmesi Beşiktaş'ın işine geliyo. Formda bir takım Ankaraspor'la karşılaşması olduğu için 1 haftayı boş geçiriyor ve çoğu futbolcuya izin veriliyor. Sonucunda konsantrasyn kaybı oluyor.
Maçla ilgili fazla konuşmaya gerek yok. Bursaspor kazanacaktır. Denizlispor'da Youla cezalı felan değilse bu maçta gol atabilir. Skor tahminim 3-1
Crocodile1963
18.Mart.2010, 18:01
Hakemler ile ilgili maçtan önce yorumlarda bulunmam ancak maçın hakemi olan Serkan Çınar geçen sene Hacettepe ile oynadığımız maçta görev almıştı. 2 golü ofsayt nedeni ile saymayan hakem 90+ da rakibin ceza sahası içinde el ile oynamasını da es geçmişti. Umarım adil bir yönetim gösterir. . .
Universal
18.Mart.2010, 18:04
Denizlispor Hakan Kutlu ile iyi bir çıkış yakaladı. Ligde kalabilmeleri için acilen puana ihtiyacı var. Birde üstüne Bursaspor gibi bir kulüple oynamaları onu bu maça daha iyi konsantre edecektir.
Bursaspor'un en önemli lig maçı. Çünkü; yavaş yavaş oyuncular stres yaşamaya başladılar. Bu maça lider olarak çıkacaklar buda stres yaşatacaktır. Manisa önünde de bu gözüktü. Eğer Denizli ilk golü atarsa Bursaspor maçı zor çevirebilir.
Bu maçın berabere biteceğini skor olarakda 1-1 olacağını yazıyorum.
Professeur
18.Mart.2010, 18:14
Bursaspor en az iki farkla kazanır.
KAÇ YIL OLDU SAYMADIM, ŞAMPİYON OLMADIK
MEVSİMLER GELDİ GEÇTİ KUPA ALMADIK.
YÖNETİCİ TARAFTAR ELELE VERSİN
ŞAMPİYONLUK KUPASI BURSA'YA GELSİN....
Crocodile1963
18.Mart.2010, 19:03
Bilet izdihamı !
Pazartesi günü oynanacak Denizlispor maçının biletleri bu sabah Kent Meydanı ve Fima Market Biletix Satış noktalarından satışa çıktı.
Bilet satış noktalarına akın eden taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdular. Fima Market'ten biletini almak isteyen Bursasporlu taraftarlar Nalbantoğlu'na kadar uzun kuyruklar oluşturdu. Kent Meydanı'nda da durumun aynı olduğu bildiriliyor.
Biletlerin tamamı çıktığı gün tükenmiş . . .
bjk4ever
18.Mart.2010, 19:15
Bir tek Beşiktaş'a olmuyor, bizede oluyor, oldu ve olacak. Ligdeki birçok takım Pazartesi - Cuma oynuyor, oynayabilir.
Fenerbahçe'yi geriden yenerek geldiğimiz maçtan sonra Sivasspor maçımız vardı. Fenerbahçe maçı, 22 Şubat Pazartesi, Sivasspor maçı 27 Şubat Cumartesi oynandı. Kaç gün var 4.
Kasımpaşa maçını erteleme maçımızı yani, Çarşamba oynadık, o haftanın Pazar gününe Manisa maçını oynadık. Kaç gün var 3. Beşiktaş ise erteleme maçından sonraki maçını Pazartesi oynadı, kaç gün var 4. E o zaman buda bize haksızlık.
Denizlispor maçı 22 Mart Pazartesi günü. Sonra İBB maçımız var, 26 Mart Cuma günü. Kaç gün var 3.
Yanliz biz o hafta Denizli'ye deplasmana gidiyorduk, Bursa ise ic sahada oynayacakti.
Ben her turlu haksizliga karsiyim, Bursaspor'a karsi olana da. Bursa'nin maci cuma ise o da buyuk sacmalik. Neden bu rotasyon da hep BJK ve Bursa icin oluyor o da ayri konu, GS ve FB nedense hep cumartesi-pazar, bizim maclarin yaridan fazlasi hafta ici. Koca sezon neredeyse pazar maci oynamadik GS derbisi disinda. Allah'tan Ingiltere ligini yonetmiyor bu federasyon, oyle olsa herhalde ayni gune 3 mac falan koyarladi herhalde....
sananes
19.Mart.2010, 13:14
bursa farka gider turgay'ın golü var bu maçta
El Barto
19.Mart.2010, 13:21
Bursa çok rahat kazanır. Artık Denizli son demlerinde. Bursa'ya çelme takmazlar.
Lucas Neill
19.Mart.2010, 18:54
Ilk Bursa macinda iyi mucadele edip hakem yüzünden yenilmistik o zamandan bu zamana bizde iyi olduk Bursa da ins puan alir döneriz ama cok zor gibi bol gol bekliyorum mactan.
C h A o S
21.Mart.2010, 21:32
Bizimde puan kaybımızla BursaSpor sezonun en önemli maçına çıkıyor.Bursa alırsa maçı bence daha liderliği bırakmaz.
Fearless Coward
21.Mart.2010, 21:38
Bu maç Bursa için kıymete bindi..O yüzden çok iyi oynamaları lazım..
Alicanfmfan
21.Mart.2010, 22:36
İşte büyük fırsat hemde altın tepside eger rahat kazanırlarsa sampiyon olabilirler.Burada büyük takım mı yoksa diger sıradan takımmı oldugunu görecegiz.
Ahmet Göktaş
21.Mart.2010, 22:40
Kazanırsa şampiyon.
sakary Ali
21.Mart.2010, 22:44
İnanılmaz bir fırsat yakaladı Bursa..Eğer kazanabilirlirse 5 puan fark olacak.Denizlide artık son şanslar.Çok zor maç olacak.Bursa alırsa çok rahatlar ama hiçbirşey belli olmaz daha.
RaSenGan
21.Mart.2010, 22:49
Kazanırlarsa şampiyon olma şansları iki katına çıkıcak bence.Kazanırlarsa büyük ihtimalle şampiyonlar :)
World Hollow o1
21.Mart.2010, 22:53
Bursaspor maçı zor olacak bu bir kesin..
Galatasaray'ın kaybetmiş olduğu 3 puan ve Denizlispor'unda kümede kalma isteği işlerini zorlaştıracaktır kendi fikrim bu maçta puan kaybı yapmazlarsa gerçekden iyi takım olduklarını daha çok belli ederler iyi takım oldukları netde üstüne eklemiş olurlar..
Başarılar Bursaspor..1963
nerazzuri
21.Mart.2010, 22:59
İnanılmaz bir fırsat yakaladı Bursa..Eğer kazanabilirlirse 5 puan fark olacak.Denizlide artık son şanslar.Çok zor maç olacak.Bursa alırsa çok rahatlar ama hiçbirşey belli olmaz daha.
Kazanırsa 5, Ankaraspor'dan gelen 3 puan var sanırım. 8 puan. Bir daha ele geçmeyecek bir fırsat.
Eğer kazanırlar ise, Ali Sami Yen'de kaybetseler bile pek etkilemiyecek.
tarikko
21.Mart.2010, 23:13
Bursa lider olmasaydı kesinlikle Bursa'nin yenmesini isterdim.Denizli'nin düşmesi için.Ama iş farklı bir hal aldı.Bursa takılır umarım yarın..
Alicanfmfan
21.Mart.2010, 23:13
Ankara'dan gelecek 3 puanı hesaplamak yanlıs şimdiden hele o hafta bi gelsin biz sanki puan kaybedegiz o hafta kaldı ki Antalya ile evimizde.Diger rakipler içinde böyle.
tarikko
21.Mart.2010, 23:15
Kazanırsa 5, Ankaraspor'dan gelen 3 puan var sanırım. 8 puan. Bir daha ele geçmeyecek bir fırsat.
Yalnız Ankaraspor'la oynadıkları zaman rakiplerde boş geçmeyecek onlarda mac yapacaklar.. :) Bizimde Ankaraspor'dan gelecek 3 puan var bu arada..
2. yarıya başlarken belki en rahat maçlardan biri olarak görülen maç bir anda Bursaspor için ligin en kritik maçlarından biri haline geldi.Ben bu duruma rağmen Bursaspor'un rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.
KaPaLı
22.Mart.2010, 09:14
Çok strese girdiler maç için. Galatasaray yenildi Fenerbahçe kazandı. Haftaya derbi var. BU hafta kazanırlarsa haftaya berabere biterse ( ki sanmıyorum :D ) Bursa iyice farkı açacak.
bjk4ever
22.Mart.2010, 11:13
Bursa bu maci ve Belediye macini alirsa kopup gider, kimse yakalayamaz bir daha. Ben de Bursa'nin puan kaybedecegini dusunuyorum, ama fikstur muthis denk geldi onlar icin. Onumuzdeki 2 maci kazanirlarsa derbi sayesinde de kopup giderler bence.....
TR.CaPTaiN
22.Mart.2010, 11:20
Şu saatten sonra ligde zirve yarışında olan takımlar umulmadık maçlarda puan kayıpları yaşayabilir. Denizlispor her ne kadar iyi bir takım olmasa da bu maçta Bursa'ya sorun çıkaracaklarını düşünüyorum.
Invincible
22.Mart.2010, 16:06
Kazanırlarsa sampıyon olurlar ama kazanamassalar ben sampıyon olucaklarına ınanmıyorum ama bursanın kazanmasını ıstıyorum
BaFraLı
22.Mart.2010, 16:49
Bencede çok büyük bir fırsat.Büyük ihtimal kazanır gibi Bursaspor.Anadolu'dan şampiyon çıkabilir :).
Crocodile1963
22.Mart.2010, 17:26
Erken bulacağımız bir gol maçın rahat geçmesini sağlayacaktır. Denizli'de Youla ve Angelov'a dikkat etmek lazım. . .
izmer96
22.Mart.2010, 19:24
Cok zor mac , bence berabere biter 1-1 diye dusunuyorum hatta denizli alirsa sasirmam bile umarimda oyle olur :)
Knightmare
22.Mart.2010, 20:12
çok heyecanlıyım :D biraz önce başlasın şu maç!
Melekovic
22.Mart.2010, 20:29
Haydi Bursa kazan ve bitir şu işi. Umarım başlarda işler ters giderse seyirci oyuncuları strese sokmaz çünkü geriye düşseler bile kazanacakları bir maç malesef.
Malesef dememin nedeni kazanmalarını istemememden dolayı değil diğer takımın Denizli olmasından dolayı. Neyse düşme hattındaki rakipleri mağlup oldu ynilirlerse puan farkı hala 7 ama son haftalarda yüksek oranlı galibiyet almaları lazım.Bu sefer iş çok zor gibi.
sentugo
22.Mart.2010, 20:52
yahu maçı izleyemiyorum birileri yazsın bişeyler takip edeyim :D
Melekovic
22.Mart.2010, 20:59
Bura çok hızlı başladı ama Denizli'de kendine geldi son dakikalarda.Ertuğrul Sağlam'ın önlem alması gerekiyor ikinci yarı.Yoksa tam berabere gidecek bir maç izlenimi oluştu.Net bir pozisyonda yok.Sadece baskı vardı şimdi baskıda azaldı biraz.
RaSenGan
22.Mart.2010, 21:00
Son pozisyonlar (:
30' Bursaspor bu dakikalarda Volkan Şen ile sağ kanadını kullanıyor.
29' Bursaspor bu sezon iç sahada en az gol yiyen ve deplasmanda en fazla gol atan takım olarak dikkatleri çekiyor.
28' Denizlispor'un gelişen kontra atağında, sol kanatta Youla, yanındaki Emin'i, o da sağdan gelen Braga'yı gördü. Braga'nın sert şutu defanstan döndü.
27' Bursaspor bu dakikalarda ileri uçta çok top kaybediyor.
Knightmare
22.Mart.2010, 21:03
mükemmel goool :D:D:D
Melekovic
22.Mart.2010, 21:04
Ozan İpek :D
Bursa normal pozisyon bulamazken Tsubasa vuruşlarından birini yapan Ozan İpek işi bitirdi :D
2'yi bulup rahatlasınlar artık :D
DenizlispoR
22.Mart.2010, 21:09
Aciliyetten İbrahim Ege adlı futbolcumuza defans yapmayı öğretecek bir öğretmen tutulacaktır.Müracat : Denizli Atatürk Stadyumu Bilet Gişeleri.
İnsan önündeki topa vuramaz mı ya ?
Knightmare
22.Mart.2010, 21:15
uff hakem iyi ki devam ettirdi son dakikada, avantaja bıraktı :) yoksa kart gelirdi Volkan Şen'e
Ozan İpek muhteşem bir gol attı gerçekten.
izmer96
22.Mart.2010, 21:20
Ozan Ipek mukemmel bir gol atti , Bursaspor oyunu domine ediyor , GS , FB , BJK hic biri evinde bu derece rakibi gomemiyor kendi kalesine , Bursa taraftari sov yapiyor , Hakem Premiere lig den bir hakem gibi mukemmel yonetiyor maci , Bursaspor sampiyonluga dogru yelken aciyor bizde izliyoruz , tebrik etmek gerekir ilk yari itibari ile
Universal
22.Mart.2010, 21:25
Eğer İstanbul'un büyükleri, bu gün Bursa'nın puan kaybetmesini bekliyorsa ise Bursaspor artık büyük takım olmuştur. Tribünleri, oynanan oyunu gördüm artık herhangibi bir yorum yapmıyor. Bursaspor'un şampiyonluğu hayırlı olsun. Tebrikler.
Ahmet Göktaş
22.Mart.2010, 21:27
Durun bakalım yaw o kadar kolay değil şampiyonluk , en azından çok erken tebrikler demek için :)
Fearless Coward
22.Mart.2010, 21:29
Valla Ahmet'e katılıyorum o kadar kolay değil bu işler geçen sene Sivas'ı da tebrik ediyorduk ama BJK ne hızlı geldide aldı şampiyonluğu..
bySilver
22.Mart.2010, 21:31
Dereyi görmeden paçayı sıvamasa Bursa.
goosfraba
22.Mart.2010, 21:36
şampiyonluk son haftaya kadar belli olmaz tahminimce.
Alicanfmfan
22.Mart.2010, 21:40
Bana kalırsa kim şampiyonluga gidiyor ise 2-3 hatta 4 haftadan belli olur.
Knightmare
22.Mart.2010, 21:51
Çağlar'ın ayakları hep Turgay'ın üzerinde :D bir-iki kez daha hava topunda eşleşirlerse kırmızıyı görecek herhalde :D
Invincible
22.Mart.2010, 21:52
Gooooool sercan
Knightmare
22.Mart.2010, 21:53
Sercaaaaaan!!!!! gool goool gooool :D
Knightmare
22.Mart.2010, 21:57
İsmail giriyor :) bu maç gol bekliyoruz :p
Knightmare
22.Mart.2010, 22:00
amaaan yedik golü...Roberts attı :)
Aşk-ı Şehir
22.Mart.2010, 22:01
Youla oyundaysa 2-2 olabilir...
Ama Ozan ne gol atmış. Halal olsun valla...
Melekovic
22.Mart.2010, 22:07
Hadi az kaldı bir 10 dakika daha sonra bitiyor :D
Bu arada adamım Roberts yine atmış :D
Invincible
22.Mart.2010, 22:11
Cok hata yapmaya basladı bursa
gfbcagatay
22.Mart.2010, 22:12
Arkadaşlar bundan 8 hafta önce işler neydi şimdi ne oldu ne olacağı hiç belli değil bu sezon ancak BURSA herkesden daha avantajlı ve bu avantajı kullanması lazım.
Knightmare
22.Mart.2010, 22:13
ooooof!!! stres tavan yaptı...ucuz atlattık
Alicanfmfan
22.Mart.2010, 22:15
Denizliye gol lazım oyundan 1 saniye bile aleyhine oyunun durdurulmaması lazım sogumaması lazım fakat denizli 89 da oyuncu degisikligi yapıyor nasıl bir mantelite bu .
Aha 90'da da yaptı bitane :D
Melekovic
22.Mart.2010, 22:16
Aman aman ne kaçtı.Azıcık dakika kaldı biraz daha dikkat D:
Knightmare
22.Mart.2010, 22:19
hayırlı olsun 3 puanı aldık :D
Tebrikler Bursaspor.Tebrikler Ozan İpek.Tebrikler Ertuğrul Sağlam.
Invincible
22.Mart.2010, 22:19
Sonunda mac bıttı stres tavan yapmısdı arkadasın dedıgı gıbı
Alicanfmfan
22.Mart.2010, 22:20
Tebrikler....
Tebrikler Bursaspor.Devrime adım adım...
Knightmare
22.Mart.2010, 22:26
http://i674.photobucket.com/albums/vv110/nefertum/itebu.png
ozaniel
22.Mart.2010, 22:33
Tebrikler Bursa'ya. :)
Melekovic
22.Mart.2010, 22:38
Şampiyon şampiyon .
Hazır Bursa'ya da gittim uğurlu geldim işte :p
izmer96
22.Mart.2010, 22:42
Hakemin maci mukemmel yonettigini bir ben mi dusunuyorum ? yoksa sadece hata yaptiklari zamanmi konusucagiz hakemleri :)
Melekovic
22.Mart.2010, 22:47
Hakem mükemmel yönetim gösterdi de işin bir de şu noktası var.
Bir takım sahada maçın hakkını veriyorsa zaten hakem şunu yaptı bunu yaptının bir önemi kalmıyor.
Büyük takımlarımızın bu sene çene yormalarının tek sebebi sahada doğru düzgün bir futbol oynamamaları,kazanacakları puanları ise hakrmlerin kararlarıyla beklemeleri,sizce öyle değil mi? :)
Yoksa büyük takımsan sen önce bir oyna seyirciyi mest et,hakem isterse 10 tane penaltı vermesin o maçı yinede evire çevire kazanırsın.
Şimdi GSlisi FBlisi BJKlısı düşünsün bir biz bu sene hangi maçlarda çok iyi oynadık,oynadığımız maç sayısı 5 i geçti mi diye.Herkes anca bir düşünür iyice sonrada şu var mıydı yok muydu diye kendi kendine sorar ,direkt bir 5 maç sayamaz.
Acı ama gerçek olan bu :)
izmer96
22.Mart.2010, 22:53
Bide sunu soylemeden gecemiycem ilk 10 dakikada ali tandogan yanilmiyorsam 4 tane orta yapti kornerlerle birlikte her biri %100 luk gol pozisyonu yaratti , biz dun 10 tane korner kullandik 7 tanesi Caner tarafindan 5 tanesini on direkteki Trabzonsporlu oyuncuya kesti , ohhh icim rahatladi ya :D
KaPaLı
22.Mart.2010, 23:02
Valla Bursa maçından yeni geldim. 90 dk boyunca izlediğim maçın 1 dksında bile sıkılmadım. Taraftar desen var. Şov desen var. Hucum var. Gol var. Estetik hareket var. Adamlar resmen resital yaptı. Varsa şu anda ligin üst sıralarında olan 1 takım çıksın desin biz hakediyoruz. Onların formaları kazanıyo maçı. Bursa bugün ısırdı paramparça etti rakibini. Sağdan soldan sürekli atak yaptılar. Valla helal olsun. Kadroda olan 2-3 oyuncu değiştimi kolay kolay tutulmazlar.
izmer96
22.Mart.2010, 23:11
Valla Bursa maçından yeni geldim. 90 dk boyunca izlediğim maçın 1 dksında bile sıkılmadım. Taraftar desen var. Şov desen var. Hucum var. Gol var. Estetik hareket var. Adamlar resmen resital yaptı. Varsa şu anda ligin üst sıralarında olan 1 takım çıksın desin biz hakediyoruz. Onların formaları kazanıyo maçı. Bursa bugün ısırdı paramparça etti rakibini. Sağdan soldan sürekli atak yaptılar. Valla helal olsun. Kadroda olan 2-3 oyuncu değiştimi kolay kolay tutulmazlar.
Soylediklerine sunuda ekliyim bu sene yaptiklari transferlerin toplami 2 M euro :) ewet saka degil 2M euro , hani biz GS liler diyoruz ya takim yeni alismasi lazim ayni seyler Bursa icinde gecerli ve ustelik biz ''Yildiz'' statusunde 8-10 M euro degerli adamlari getirdik , bence herkes sapkasini onune koyup dusunucek sorun nerde diye , sunuda unutmamak lazim hani diyor ya bazilari diger anadolu takimlari Bursaya karsi yatiyor buyrun gorduk bugun Denizli kume dusmemek icin son sanslarini kullaniyordu , Bursa resmen ezdi
Memedov
22.Mart.2010, 23:13
İstanbula 300 otobüs :D
KaPaLı
22.Mart.2010, 23:15
Ergic'i Tayfur izlemiş ve beğenmemiş. Ben ilk geldiğinde şaşırdım bu adam nasıl geldi diye. Leo İglesias aldılar ben sene başında ne küfürler ettim ona Ankaragücü'nde oynarken. Adam Bursa'da çatır çatır top oynuyo.
Yatma falan yok valla. Bugün Denizli afedersiniz köpek gibi top oynadı.
Sheriff
22.Mart.2010, 23:17
Bursaspor'un şampiyonluğa koşuşunu izlemek ligdeki tek tad şu anda. Biz yarıştan koptuk ya başka bi tadı kalmadı ligin :D
Alicanfmfan
22.Mart.2010, 23:17
Yattı olayları felan komik yani denizli düşmemek için oynuyor bide.
Maçın özetini izleyebildim sadece. Bursa'nın gol pozisyonu sayısında belirgin bir üstünlüğü vardı. Ozan İpek'in golü şahaneydi. İşte o anda stadda olmak vardı dedim golü izlerken. Fakat dün için kazanmaktan öte şeyler vardı Bursaspor adına.
Dün şirkette öğle yemeğinde masada konuşulan tek şey Bursaspor'un şampiyonluk hesaplarıydı. Kaç gündür bu böyle. Dün şirket bir otobüs kaldırdı maça gidecek olanlar için. Cuma günkü maç için 4 otobüs kaldıracakmış. Bu sadece bizim şirket için de değil. Neredeyse bütün şirketler otobüs kaldırıyor. Bursa'da biletler ilk gün tükeniyor. Oyuncular, seyirciler havaya girmiş durumda. Dün Ozan İpek'in golü bunu gösteriyordu. O soğukkanlılık ve özgüven ile harika bir vuruş gerçekleştirdi.
Sonuç olarak Bursa futbolla yatıp futbolla kalıyor. İkinci ile puan farkı 5. Ki Bursa'nın garantide 3 puanı da var.
İçimden bir his, Bursaspor'un şampiyon olacağını söylüyor. Çünkü bu şehrin tümü bunu istiyor.
eXcitinG
23.Mart.2010, 11:00
DenizLispor bütün gücü iLe mücadeLe etti. Yatma oLayı oLan takım öyLe yatmaz. Zaten Bursaspor`a da kimse yatmaz. AdamLar biLekLerinin hakkı iLe, çatır çatır top oynayarak ŞampiyonLuğa gidiyorLar.