View Full Version : Fenerbahçe - Gaziantepspor [ 26. Hafta ]
goosfraba
17.Mart.2010, 00:59
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/17/367.bmp
scar face
17.Mart.2010, 01:14
Hep destek tam destek Cumartesi KADIKÖY'DEYİZ...
Kazanacağız...
Knightmare
17.Mart.2010, 01:16
Fenerbahçe bu kez kazanır. 2-0 ya da 3-1 diyorum, Guiza'dan da gol bekliyorum :)
BaGa TaRKaN
17.Mart.2010, 01:19
Çok Kolay Bir Maç Olmayacaktır Kanımca Bu Maçtan İddaadan Sürpriz Bekliyorum.
KaPaLı
17.Mart.2010, 09:49
Fenerbahçe kazanmak zorunda. Geçen maçta Lugano'yu gördükten sonra herhalde bizden daha çok etkilenmişlerdir onlarda. Kazansınlarda mutlu etsinler biraz.
nannar
17.Mart.2010, 10:46
FB kazanır bu hafta... ;) İnşallah kazanamazlar ama bence kazanacak :)
nerazzuri
17.Mart.2010, 12:06
Kazanırız kazanırız-da.
''da''sı var işte, herkes biliyor. Yazmama pek lüzum yok.:)
GodfatheR
17.Mart.2010, 16:40
Kazanırız kazanırız-da.
Aynen. Kazanırız-da. Ne değiştirir bir galibiyet bir sonraki maç aynı tas aynı hamam devam eder.
TR.CaPTaiN
17.Mart.2010, 17:01
Ligin sonuna yaklaştıkça puan kayıplarının telafisi zorlaşıyor. Bu maçı öyle ya da böyle alıp Bursa ve Galatasaray'ın puan kaybını beklemeliyiz. Ondan sonraki haftada da zaten çok kritik bir derbi var. Bu maçta herhangi bir puan kaybı olması durumunda bizim için derbinin bile şampiyonluk anlamında pek önemi kalmayabilir. Geçen hafta sabırlar en sona dayandı, bu maçtaki olumsuz bir sonuç halinde büyük bir patlama olabilir. Ama ben bu maçta puan kaybedeceğimize ihtimal vermiyorum.
Alex ve Özer dönüyor. Sakat olan Cristian'ın yerine de umarım Deniz oynar. Lugano'nun dönüşüyle defans rayına otursa da hücum anlamında sıkıntılar başladı. Alex ve Özer gibi skora etki edebilecek 2 ismin bu maçta takıma katılacak olması, tribünlerin desteğiyle birlikte hücumdaki kıtlığı bozacaktır. Skor tahminim; 2-0
Fernando Gago
17.Mart.2010, 17:14
3 puandan başka bir seçenek düşünmek istemiyorum
Varonil
17.Mart.2010, 17:23
Hücum anlamında daha güçlü olacağımız bir maç olacak.Şansımız çok az da olsa devam ediyor.Bize düşen kalan bütün maçlarımızı kazanmak.Sonrasında rakiplerimizin puan kayıplarını bekleyeceğiz
Herşeye rağmen Cumartesi akşamı bende Kadıköy'de olacağım.Hep Destek Tam Destek !
Sekopej
17.Mart.2010, 17:39
Henüz kaybedilen bir şey yok, son oynanan derbiden sonra Beşiktaş'ın şansı kalmadı yorumları yapılıyordu şimdi Galatasaray'ın arkasına yerleşti.
Bu nedenle bu maçtan çok haftaya oynanacak derbi maçı daha çok önemli. Oyunculaar da bunun bilincinde olup, bu maçı kazasız geçip, derbiyi düşünmeye başlarlar.
Maç günü yaklaştığında, oynayabilecek oyuncular hakkında daha doğru tahminler yapabiliriz. Taraftar son maçlarda takım çok kötü gitse de sürekli takımın yanında. İçeride oynanan son maçlarda stadın doluluğu, son Gençlerbirliği maçındaki taraftar, bu maçta da taraftarın stadı büyük ölçüde dolduracağını düşünüyorum, çünkü 4 hafta sonra çok değişik yerlerde olabiliriz, taraftar da bunun farkında, Gaziantep-Galatasaray-Kayseri ve Ankaraspor.
Homer J.S
17.Mart.2010, 18:05
Hiçbir şey belli olmayacak Fenerbahçe matematiksel olarak şansını kaybetmediği sürece.
Ama Gaziantep güçlü bir ekip, sanırım Fenerbahçe'nin galibiyet serisini onlar sonlandırmıştı.. Tahminim beraberlik, olmazsa da Fenerbahçe kazanacaktır.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Mart.2010, 19:58
Fenerbahçe'nin zorda olsa 1-0 2-1 gibi tek farklı bi skorla kazanacağını düşünüyorum.
scar face
17.Mart.2010, 21:15
Hücum anlamında daha güçlü olacağımız bir maç olacak.Şansımız çok az da olsa devam ediyor.Bize düşen kalan bütün maçlarımızı kazanmak.Sonrasında rakiplerimizin puan kayıplarını bekleyeceğiz
Herşeye rağmen Cumartesi akşamı bende Kadıköy'de olacağım.Hep Destek Tam Destek !
Mert,Türk Telekom üstteyim...Bi görüşelim eğer orda olacaksan...Enes de (Pişekar) telekomdaymış...
Fearless Coward
17.Mart.2010, 21:21
Bu maçtan beraberlik bekliyorum...Sonuçta kim kazanırsa kazansın zevkli bir maç olacak dahi Daum'dan yine sürpriz kadro beklenir.. :)
Universal
17.Mart.2010, 21:29
Futbolcularımız inanmıyor, bizat öğrendim. Bu nedenle ümit bağlamayın. Ben bu maçda Antalya ve Gençlerbirliğinde olduğu gibi ölümüne yatarız. Alex'in sayesinde galibiyet getirecek golü atar. 1-0 kazanırız. Daum'un dediği gibi kalan maçlarımız 1-0 bitsin şampiyon oluruz(!)
tarikko
17.Mart.2010, 22:52
Cumartesi Kadiköydeyim inşallah..Takımımızı inşallah galibiyetle Sami Yen deplasmanına uğurlayacağız..
Basarılar Fenerbahce'm..
scar face
17.Mart.2010, 23:13
Futbolcularımız inanmıyor, bizat öğrendim. Bu nedenle ümit bağlamayın. Ben bu maçda Antalya ve Gençlerbirliğinde olduğu gibi ölümüne yatarız. Alex'in sayesinde galibiyet getirecek golü atar. 1-0 kazanırız. Daum'un dediği gibi kalan maçlarımız 1-0 bitsin şampiyon oluruz(!)
Batuhan biz taraftarız her zaman umudumuz vardır,her zaman başarı bekleriz..Daha 26.hafta her sey olur bu ligde...
Varonil
18.Mart.2010, 17:18
Mert,Türk Telekom üstteyim...Bi görüşelim eğer orda olacaksan...Enes de (Pişekar) telekomdaymış...
Abi Migros'ta olacağım ben de,ama haberleşip,maç öncesi görüşürüz yine.
Universal
18.Mart.2010, 17:48
Batuhan biz taraftarız her zaman umudumuz vardır,her zaman başarı bekleriz..Daha 26.hafta her sey olur bu ligde...
Rıdvan Dilmen'den altıntı yapıyorum; Lille(bende bu maçta oradaydım), Antalya ve Bursa maçlarında stadyum tamamı doldu. 150bin yakın taraftar izledi. Eğer futbolcular taraftarın yarısı kadar insansa bu takım her maçı kazanır. Olayın özeti budur.
Ben şampiyon olacağımıza inanmıyorum ama; kendime yediremediğim için bir ümit besliyorum. Bu maçı kazanır ardından Galatasaray'ı yenersek bundan sonraki her Kadıköy'de oynanan maça gideceğim. Böyle bir yemin ediyorum.
bjk4ever
18.Mart.2010, 19:18
Fenerbahce bence hem bu maci alir, hem de haftaya GS'yi yener. Iyi futbol oynar mi bilemem, ama boyle bir his var icimde nedense.....
sananes
19.Mart.2010, 12:59
Fenerbahce bence hem bu maci alir, hem de haftaya GS'yi yener. Iyi futbol oynar mi bilemem, ama boyle bir his var icimde nedense.....
fenerbahçe bu maçı alırsa haftaya da gider gs'yi yener.önemli olan bu maçı alır mı alex emre guiza özer biri yada bir kaçı sahneye çıkıp bu maçı alır ama futbol tatmin etmeyebilir bence. asıl güzel futbol sami yen'de oynanacak diye düşünmekteyim
El Barto
19.Mart.2010, 13:22
0-3'ten 4-3'e gelir yine. :)
Yani o maç gibi Fenerbahçe her durumda kazanır.
yaman76hakanFB
19.Mart.2010, 15:27
Kazanma ihtimalimiz var... Fenerbahçe olarak KAZANIRSAK fazla şaşırmayacağım... (O kadar kızgınım ki takıma; ironi yapmadan yorum yazma şansım yok malesef...)
Sonrası?... Mehteran bölüğü gibi yola devam... İki ileri, bir geri... Kim tutar seni?.. (Ne hallere düştük YaRabbi ?.. Şu futbol takımını üç yıl şampiyonluk sözüyle kuranların yaptığına bakar mısın? Artık Antep'i 3-0 geriden gelip 4-3 yendiğimiz maçın hatırasıyla övünür olduk... Durmak yok; Brezilyadan oyuncu aramaya devam... Alexin fikrini almayı unutmayın...)
Universal
20.Mart.2010, 14:03
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs418.snc3/25199_379318665854_8916915854_4302176_3997407_n.jp g
gfbcagatay
20.Mart.2010, 14:11
alacağız almak zorundayız !
sananes
20.Mart.2010, 15:42
beyler var mı maça gidenler ben türk telekomdayım
Kimden öğrendin 2dir bunu yazıyorsun söyle de bilelim?Aksi takdirde dikkat çekmeye çalıştığını düşüneceğim.
di canio
20.Mart.2010, 17:54
Fenerbahçe kazanmak zorunda. Geçen maçta Lugano'yu gördükten sonra herhalde bizden daha çok etkilenmişlerdir onlarda. Kazansınlarda mutlu etsinler biraz.
Etkilenmeleri gereken birçok şey varken bu kadar senedir etkilenmeyenler, ondan da etkilenmezler malesef.
Kazanırız kazanırız-da.
Aynen. Kazanırız-da. Ne değiştirir bir galibiyet bir sonraki maç aynı tas aynı hamam devam eder.
Kesinlikle katılıyorum. Taraftar olarak her zaman umut taşıyoruz şampiyonluk için ama takımda herhangi bir ışık göremiyorum.
Birkaç gündür FBTV'de 2001'deki 4-3'lük maçın görüntüleri dönüyor. Taraftarları gaza getirmeye çalışıyorlar sanırım. Destek olursanız yapar takım gibisinden. Takıma bakıyorum, gülüyorum. Bunlar mı yapacak diye.
TR.CaPTaiN
20.Mart.2010, 18:36
İŞTE İLK 11'LER
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan
Lugano
Bilica
Andre Santos
Mehmet Topuz
Deniz
Emre
Özer
Alex
Güiza
Yedekler:
Volkan
Bekir
Semih
Deivid
Selçuk
Vederson
Önder
GAZİANTEPSPOR
Mahmut
Serdar
Tolga
Deumi
Ivan
Zurita
Murat Ceylan
Erman
Olcan
Jorginho
Beto
Yedekler:
Recep
Mehmet Yozgatlı
Tomas
Ümit
Julio Cesar
Hakan Bayraktar
Ahmet
Sporx
GodfatheR
20.Mart.2010, 18:39
Bu hafta içim çok rahat nedense. 3-0 gibi net bir skor rahat bir galibiyet bekliyorum.
nannar
20.Mart.2010, 19:34
maç öncesi ben de FB kazanır dedim ama hadi bakalım ... inşallah yanılırım :n:
BeeTLeJuiCe
20.Mart.2010, 19:43
Alex'in dönüşüyle kendimize geliriz.
Güiza bu maçta kıpırdama yapacakmış gibi bir his var içimde...
Crocodile1963
20.Mart.2010, 20:02
Guiza'nın attığı golü gör de inanma !
uAburak89
20.Mart.2010, 20:02
Çok şık bir gol Guiza'dan..
C h A o S
20.Mart.2010, 20:03
Harika bir gol attı Guiza.
nannar
20.Mart.2010, 20:03
Guiza hayatının golünü attı :n:
BeeTLeJuiCe
20.Mart.2010, 20:05
Oha :D
Güizadan kıpırtı bekledim adam gol attı :D Asist falan yeterdi benim için :D
Flawless Victory
20.Mart.2010, 20:05
Yaşasın Guiza gol attı.. En az 1 sene daha Fener bırakmaz onu.. :D
DenizlispoR
20.Mart.2010, 20:07
Güiza dayaklık adamsın :zuhaha.Ömrü boyunca bir daha ceza alanı dışından gol beklemeyin :zuhaha.
Universal
20.Mart.2010, 20:17
Güiza, kendi futbol hayatının en yaratıcı ve en güzel golünü atmıştır.
Emre'yi alkışlamaktan ellerim nasır tuttu. Tekmeye kafa sokabilecek kadar hırslı bir oyuncu, iki oyuncumuz daha böyle oynasın bu takımı kimse tutamaz. Galatasaray maçı öncesi güzel ve umut verici bir oyun sergiledik. Spikerlerin dediği gibi G.Antep savunması yavaş, bir forvet daha alıp daha fazla saldırmak lazım. Böylece maçdan çok iyi bir skor alabiliriz.
Küçük bir not, Mehmet ve Alex'in 250. maçı.
Flawless Victory
20.Mart.2010, 20:19
Güiza, kendi futbol hayatının en yaratıcı ve en güzel golünü atmıştır.
Emre'yi alkışlamaktan ellerim nasır tuttu. Tekmeye kafa sokabilecek kadar hırslı bir oyuncu, iki oyuncumuz daha böyle oynasın bu takımı kimse tutamaz. Galatasaray maçı öncesi güzel ve umut verici bir oyun sergiledik. Spikerlerin dediği gibi G.Antep savunması yavaş, bir forvet daha alıp daha fazla saldırmak lazım. Böylece maçdan çok iyi bir skor alabiliriz.
Küçük bir not, Mehmet ve Alex'in 250. maçı.
Bence Fenerbahç olağanüstü bir oyun oynamıyor. G.Antep çok çok kötü.
Universal
20.Mart.2010, 20:22
Bence Fenerbahç olağanüstü bir oyun oynamıyor. G.Antep çok çok kötü.
G.Antepspor'u takip etmediğim için bir yorum yapamıyacağım. Ama; belkide böyle bir oyunu özlediğimden dolayı olabilir. :)
Fearless Coward
20.Mart.2010, 20:30
Vay be Guiza'ya bak sen..Geçen Gençler maçına İngilizler izleyecekti onları ama oynatmadılar keşke bu maçı izlemeye gelseydiler adam çoştu hazır. :D
uAburak89
20.Mart.2010, 20:31
Jose Couceiro neden Julio Cesar'ı oynatmıyor, ilginç bir tercih. Bu arada spiker reklama girerken Emre yok ya dedi xD Galiba Selçuk - Emre B. değişikliği olacak.
gerrrard
20.Mart.2010, 20:32
http://img683.imageshack.us/img683/7959/emre.png
KaPaLı
20.Mart.2010, 20:39
Kırmızı kart. Hatta o yetmez 5 maç ceza alması lazım. Arkadan gelen adama nasıl dirsek çıkarır.
nannar
20.Mart.2010, 20:46
Antep'in hocası da enteresan :D Julio Cesar yeni giriyor oyuna :n:
Emre'nin pozisyona birşey yazmayacağım... Çünkü artık ligde hakemlere birşeyler söylemek işleri daha da zora sokar. Adamlar iyice diken üstünde olunca hiçbir büyük takımın maçını hatasız tamamlayamıyorlar....
Allah haftaya GS-FB maçını yönetecek hakeme kolaylık versin ....
uAburak89
20.Mart.2010, 20:53
Çok sıkıcı bir maç oluyor.
Kırmızı kart. Hatta o yetmez 5 maç ceza alması lazım. Arkadan gelen adama nasıl dirsek çıkarır.
Dur abi umutsuzluğua kapılma daha görüntüler var.ufak bi lig tv federasyon iş birliği ceza getirir.
nannar
20.Mart.2010, 21:22
tebrikler Fb ;)
Universal
20.Mart.2010, 21:27
Çok iyi savunma yapmaya başladık. Savunma yapmak için hücum gücümüzü azaltıyoruz iyi oynamıyoruz ama; iyi mücadele ediyoruz buda bize kısır galibiyetler getiriyor. Daum kesinlikle bu sezonu kurtarmaya çalışıyor. Tek hedefi var, geriye kalan her maçı kazanmak ve lig bittiğinde biz elimizden geleni yaptık demek için takımı bu şekilde oynatıyor.
Crocodile1963
20.Mart.2010, 21:29
Fenerbahçe'nin kazanması iyi oldu. . .
el.nino
20.Mart.2010, 21:31
yazmıycam dedim ama hatırlarsın belki geçen sezon trabzonspor-galatasaray maçını yaser'in arkasındaki adama dirsek gelmişti.bide kırmızı kart:)
KaPaLı
20.Mart.2010, 21:35
Taha tek tek yazdıracaksan Keita'nın yaptıklarını saymayayım istersen. Yaser'in pozisyonuyla bunun alakası yok. Resimle yorum yaparsanız aynı gözüküyo.
GodfatheR
20.Mart.2010, 21:36
Evimizde ki maçlar bitmek bilmiyor. Bi tane atıyoruz üstüne yatıyoruz kalan 50-60 dakika ecel terleri döküyoruz. Büyük takıma yakışmıyor bu oyun stili, neyse kazandık yarışda bu haftalık varız dedik. Şimdi sırada Sami yen var, ordan 3 puanla dönmemiz şart, eğer şampiyonluk istiyorsak.
izmer96
20.Mart.2010, 21:39
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs418.snc3/25199_379318665854_8916915854_4302176_3997407_n.jp g
Taraftar forumumu ? yoksa macin yorumlarini yaptigimiz bir forummu burasi ? bunun bi aciklamasi yapilirsa iyi olur
Universal
20.Mart.2010, 21:42
Taraftar forumumu ? yoksa macin yorumlarini yaptigimiz bir forummu burasi ? bunun bi aciklamasi yapilirsa iyi olur
Bu resim maçdan önce konuldu. Kaldı ki bu resimde hiçbir fanatiklik yoktur. Sadece hırs, mücadele istediğimiz belirten bir resim. Bu resmide facebookdan aldım.
bjk4ever
20.Mart.2010, 21:43
FB cok cok kotuydu, ama mucizevi golle yendi. Kazanmasini bekliyordum zaten, ama gelecek hafta GS macinda kesinlikle boyle bir FB olmayacak, adim gibi eminim. FB'liler de umutsuzluga kapilmasin, ASY'de 1 puan garanti, 3 puan buyuk bir ihtimal bana gore...
TR.CaPTaiN
20.Mart.2010, 21:46
Oyunun genelinde iki takım adına da iyi futbol yoktu. Şu dönemde iyi futbol pek de önemli değil zaten, 3 puan almamız yeterliydi, onu da başardık. İyi futbol oynasanız da puan kaybetmişseniz o iyi futbolun ne kadar önemli olduğu tartışılır.
Lugano'nun dönüşüyle birlikte rakiplerimize pozisyon vermiyoruz. Lugano'nun oynamadığı dönemde hücumu iyi yapıp, defansı kötü yapıyorduk. 2 tane atıp, 2 tane yiyorduk, 3 tane yiyorduk; yaptığımız hücumun da manası kalmıyordu. Dolayısıyla pozisyon vermeyip, gol attıktan sonra sorun yok. Lugano'nun dönüşü Bilica'nın da toparlanmasını sağladı.
Alex'ten bugün büyük beklentilerim vardı fakat 2 haftalık ara Alex'e yaramamış, etkisizdi. Aynı şekilde Özer'in de maç eksiği var, istediklerini yapamadı. Güiza'nın maça ayrı bir motivasyonla başladığı çok belliydi. Arkadaşlarından çok fazla top istedi, çok sık görmediğimiz çalımlar denedi, normalde hakemlerle hiç uğraşmayan adam bugün hakemlerle de didişti. Muhteşem golüyle de oyununu süsledi. Güiza'dan sonra maçın en iyi ismi; Andre Santos, ileri-geri çok fazla çalıştı.
Emre sinirliydi, Daum derbide Emre'den mahrum olmamak için oyundan çıkardı fakat bana göre tercih yanlıştı. Yiyebileceğimiz bir golden sonra Selçuk-Deniz ikilisiyle hücumda etkili olmamız çok zor olurdu. Bana göre giren isim Selçuk değil Vederson olmalıydı. Vederson sola, Özer sağa, Emre'nin bölgesine de Mehmet. Fakat şunu atlamamak lazım ki, Selçuk da iyi iş çıkardı. Topla gereksiz hareketler yapmadı, sadece defans yaptı, onu da iyi bir şekilde yaptı. Şaşırmadım desem yalan olur.
Maçın başında Santos'a yapılan hareket, Carlos'un Cangele'ye yaptığı hareketin %100 aynısı. O gün o harekete penaltıyla alakası yok demiştim, bugünkü pozisyona da aynısını diyorum. Ama o gün o pozisyona penaltı diyen yorumcuların da bu pozisyona yapacakları yorumu merakla bekliyorum.
Tebrikler Fenerbahçem.
Universal
20.Mart.2010, 21:48
FB cok cok kotuydu, ama mucizevi golle yendi. Kazanmasini bekliyordum zaten, ama gelecek hafta GS macinda kesinlikle boyle bir FB olmayacak, adim gibi eminim. FB'liler de umutsuzluga kapilmasin, ASY'de 1 puan garanti, 3 puan buyuk bir ihtimal bana gore...
Daum yıllarıdr bu ligde teknik adamlık yapıyor, bu oyun ile orada kazanamıyacağımı içimizde en çok o biliyor. O yüzden bende senle aynı düşüncedeyim, Fenerbahçe orada çok farklı oynayacaktır.
yaman76hakanFB
20.Mart.2010, 21:55
Bu galibiyetin bir anlam ve önem ifade edebilmesi için haftaya SamiYen'den zaferle ayrılmak şart... O maç öncesi yeni bir iş kazasına uğramamak sevindirici...
Bu arada...Hepimiz şimdiden Galatasaray maçına odaklandık ama hafta içi Manisa ile Türkiye kupası maçımız yok mu? LigTv.spikeri de hep "haftaya Galatasaray maçı" deyip durdu... İhaleyi kaptırdık diye Türkiye Kupasını takip etmez olmuş herhalde...
TR.CaPTaiN
20.Mart.2010, 22:00
Emre'nin adalesinde çekme olmuş, bundan dolayı riske etmemek için çıkarılmış.
Universal
20.Mart.2010, 22:01
Emre'nin adalesinde çekme olmuş, bundan dolayı riske etmemek için çıkarılmış.
Manisa maçında da oynatılmaması gerekiyor. Telafisi olan bir maç.
Alicanfmfan
20.Mart.2010, 23:23
Olay yaratacak açıklama!
"Kuddusi'nin odasına kim gitti?" Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ardından Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine topladı.
Kızıl, maçın devre arasında hakemlerin odasına birilerinin gittiğini ima ederek, "Hakem Kuddusi Müftüoğlu, odasına kimin girdiğini açıklasın. Yoksa ilerleyen günlerde ben açıklayacağım. Bir takımın kaderi ile bu kadar oynanmaz. İkinci yarıda sahada bambaşka bir hakem triosu vardı" diye konuştu.
Öte yandan Fenerbahçeli yöneticiler ve sarı lacivertli taraftarlar da maçın hakemine tepki gösterdi. Özellikle 4. dakikada Andre Santos'un ceza sahasında düşürülmesine penaltı kararı bekleyen sarı lacivertliler, Gaziantepsporlu Serdar'ın bu pozisyonda elini kullanarak Santos'u düşürmesinin penaltı ve sarı kart olması gerektiğini ifade ettiler. Kuddusi Müftüoğlu'nun birçok pozisyonda yanlış karar verdiğini düşünen sarı lacivertliler, ataklarının da sık sık ofsayt gerekçesiyle kesilmesine isyan etiller.
20.03.2010
Kaynak : DHA
BeeTLeJuiCe
20.Mart.2010, 23:24
http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-20_penalti446.jpg
Bizim pozisyon bir ayak! daha içeride aslında ama işte...
TR.CaPTaiN
20.Mart.2010, 23:26
http://www.yukleresim.com/images/ibpdav5e1zd039zj6f76.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Çifte standardın en büyük örneklerinden biri olan bu iki karar yoruma gerek bırakmıyor…
Fenerbahce.org
http://www.yukleresim.com/images/42tnwoxm9h2xdxn26yv.jpg (http://www.yukleresim.com/)
http://www.yukleresim.com/images/mjrs50b35n8x6z61kobg.jpg (http://www.yukleresim.com/)
GeNç KaRTaL
20.Mart.2010, 23:27
Arkadaşlar bu konuda bu haftaki maçı tartışalım lütfen.Gelecek haftaki maçı kendi konusunda bol bol tartışma fırsatınız olacak zaten.
The.Crow
20.Mart.2010, 23:48
2-3 haftadır Fenerbahçe lehine verilmeyen penaltılar atılmayan oyuncular konuşulmadı ancak bu olay bu forum açık kalırsa eğer 1 hafta rahat konuşulur. Konuşulsun bakalım.
2-3 haftadır Fenerbahçe lehine verilmeyen penaltılar atılmayan oyuncular konuşulmadı ancak bu olay bu forum açık kalırsa eğer 1 hafta rahat konuşulur. Konuşulsun bakalım.
Verilmeyen her şey hakkında burada itirazınızı edersiniz.Sonra biz yapmadık.Hepimiz gördük.Fenerbahçe lehine konuştuk,aleyhine de konuşuruz.
uAburak89
21.Mart.2010, 00:05
Dirsekte bir şey yoktu, yani kasti değil. Sonrasında attığı hafiften bir tekme var sinirle, zaten o pozisyon öncesinde bir olayları olmuştu aynı iki oyuncunun. Kırmızı kart hakemin takdirine kalmıştı, hakem de vermedi. Büyütülecek bir durum yok bence. İki tarafında hakemle ilgili sıkıntısı var anladığım kadarıyla, herkes tepkili açıklamalara bakarsak. Ama iki takımda doğru dürüst futbol oynamadı ki, güzel bir maç olacağını düşünüyordum beklentilerimi karşılamadı kesinlikle sahadaki futbol. Yine de kazananı tebrik etmek gerek...
BeeTLeJuiCe
21.Mart.2010, 00:10
Abicim buluttan nem kapıyorsunuz yahu, Maçtan önce hazırlanılmış bir görsel paylaşılmış sadece. Bunu koymakla taraftar forumuda olunmaz, fanatikde olunmaz, hiçbişey olunmaz.
Pankartlardan biri olsa tamam diyeğimde gayet normal birşey, bilmiyorum ben Fenerli olduğum içinmi bana normal geldi ama normal olmalı bence. :)
RaSenGan
21.Mart.2010, 02:42
İlk yarısını izledim maçın.Güiza hayatının golünü attı kesinlikle :) Tebrikler Fenerbahçe'ye.
barahir
21.Mart.2010, 02:57
HELLe bir gelin o zaman :D
Biz o "hell"e çook geldik aygün :)
el.nino
21.Mart.2010, 09:49
Taha tek tek yazdıracaksan Keita'nın yaptıklarını saymayayım istersen. Yaser'in pozisyonuyla bunun alakası yok. Resimle yorum yaparsanız aynı gözüküyo.
tmmda keita kırmızıyı gördü zaten:)
Fearless Coward
21.Mart.2010, 10:39
Güzel cevap olmuş Taha...Bu arada FB son 8 maçının 7'sini İstanbul'da oynayacak....
KaPaLı
21.Mart.2010, 10:57
Beşiktaş maçında kırmızı gördü zaten demi : ) Geçtiği İbrahim Üzülmez'e çaktı yumruğu (::) Dün akşamki pozisyonu izlemeden sadece o resimle kırmızı kart istiyosunuz. İvan De Souza'nın yaptıklarını hiç görmüyosunuz.
Beşiktaş maçında kırmızı görmemesi nedeniyle bundan sonra hiçbir dirseğe kart çıkmayacak diye bir kural bulunmuyor. Kitapçık bu tarz hareketlerin rengini belli etmiştir. Keita'ya göre belirlenmiyor.
Bu konu içerisine Keita katılacaksa şu anlamda katılabilir. Keita dirsek attığında da hakemler vermedi, bugün Emre atmışsa onada verilmedi. Seminerlerde bu hakemlere ne öğretiliyor. Yoksa Keita zamanında atılmadı artık Emre istediği gibi vurur gibi yorumlar bana sadece savunma amacıyla yazılmış gibi geliyor.
http://www.yukleresim.com/images/ibpdav5e1zd039zj6f76.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Bu resimde aynen benim dediğim nokta eleştiriliyor. Bir hakem penaltı veriyor diğeri vermiyorsa bunlar farklı kişilerden mi eğitim alıyorlar.
KaPaLı
21.Mart.2010, 11:04
Burak adam çıkarıp dirseği çaksa tamam direk Kırmızı'yı versin haketmiştir.. Zaten hakem sarı kartı kolunu çıkardığı için vermedi. İvan'ın attığı tekmelere sinirlenip onun ayağına vurmak istedi Emre ona verdi kartı. Dirsek diye bişey yok zaten. Sadece resme bakıyolar ordan Emre dirsek attı.
Dikkat edersen bugün Emre atmışsa dedim. Atıp atmadığına ancak izleme fırsatım olursa karar vereceğim.
Ben sadece konuya olan bakış açısını eleştirmek istedim. Eminim Emre ciddi anlamda dirsek atsa bile bugün Keita'nın attığı başka adamların attıkları dirsekler gündeme gelecekti.
Zamanında hakemler bir yanlış yapmışsa bugün o yanlış başka bir yanlışın savunması olmamalıdır.
Aşk-ı Şehir
21.Mart.2010, 11:15
Emre'nin o pozisyonda bir dirseği söz konusu değil bence. Kırmızı kart verilecekse aynı pozisyonda attığı tekme için verilebilir. Aynı hareketleri ben halı sahada yapıyorum. Futbolcular genelde yapar bunu arkasındaki futbolcuyu kontrol amacıyla. Ancak Emre ve Keita'nın bu hareketleri biraz fazla oluyor. Çünkü takımlarının en çok baskı yiyen oyuncuları ve bir şekilde ayağındaki topu korumak, kaptırmamak için ellerini kullanıyorlar. Her futbolcu yapar...
TR.CaPTaiN
21.Mart.2010, 11:50
Dün merakla bekliyorum demiştim, sonuç:
-"BENCE CARLOS’A KIRMIZI KART VERİLMESİ GEREKİYOR!.."-
ERMAN TOROĞLU: Burada Roberto Carlos ofsayta çok meraklı. Biraz tabi yaşın da vermiş olduğu tecrübeyle devamlı ofsayt peşinde. Burada bütün Fenerbahçe oyundan düşüyor Carlos dahil. Cangele de öyle bir çıkıyor ki buradan unutturuyor kendini. Carlos’a sarı kart mı verirsin yoksa kırmızı kart mı verirsin?
ŞANSAL BÜYÜKA: Topun gittiği yöne göre değişir hocam.
ERMAN TOROĞLU: Sence Cangele gitse bariz gol şansı var mı yok mu?
ŞANSAL BÜYÜKA: Var gibi gözüküyor hocam.
ERMAN TOROĞLU: O zaman kırmızı kart hocam. Fenerbahçeli hiçbir oyuncunun Cangele’yi durdurma gibi bir imkanı yok. Burada çekti ve bıraktı. Penaltı verilir bence kırmızı kartta verilir. Burada çekmeyeceksin rakibi sevgili Şansal. Çekersen penaltı verilir bundan daha normal bir şey daha olamaz. Zaten Cangele’nin isyanı hızı kesildi diye.
Santos istese devam edebilirdi. Ancak o, kendini göstermelik bir şekilde bırakıyor. Brezilyalı futbolcu, Türkiye’deki olayı çabuk çözmüş. Bu tür yollara başvurup ucuz penaltı bekliyor. Hakemin kararı doğru.
uAburak89
21.Mart.2010, 11:56
Beşiktaş maçında kırmızı gördü zaten demi : ) Geçtiği İbrahim Üzülmez'e çaktı yumruğu
Senin göz doktoruna görünmen gerekiyor bence, taraftarın düşmesine defalarca atıldı yazdın şimdi geldin yumruk diyorsun. Yumruğun ne olduğunu da mı bilmiyorsun anlamıyorum ki. Ya gözlerinde ciddi bir sorun var, ya da Fenerbahçe-Ankaragücü-Bursaspor gözlüğünden dolayı olayları hep başka türlü yorumluyorsun.
Keita'nın da Emre'nin de olayı pozisyon icabıydı. Bunu o günde yazmıştım, hatta TV'den görüntülerle ceza almalı diyenler bile olmuştu. Hakemin devam dediği, pozisyon içinde olan bir harekete ceza gelmeyeceğini biliyor olmalarına rağmen.
Erman'dan alıştığımız hareketler.
Alicanfmfan
21.Mart.2010, 12:00
Erman'dan alıştığımız hareketler.
Memo , Erman Toroglu Amcanın oglu mu :D
Memo , Erman Toroglu sanki Amcanın ogluda Erman diyorsun :)
Pardon Alican bu hatayı hep yapıyorum.Modlar düzeltirse sevinirim.
goosfraba
21.Mart.2010, 12:05
fenerbahçe - gaziantep maçını konuşmayıp, konu dışına çıkan arkadaşlar; bu uyarıdan sonra atılacak konu dışı mesajlar, metrobüs muhabbetleri dahil, uyarı puanı alacaksınız.
Sekopej
21.Mart.2010, 12:49
40 yılda bir Fenerbahçe'nin lig maçını izlemedim, o maçta da Güiza gol attı, üstelik mesajla arkadaşlarım söyledi ballandıra ballandıra golü, görene kadar aklımdan çıkmadı.:D
Güiza az atıyor ama öz atıyor, geçen sene de attığı gollerde bu tür göze hoş gelenler vardı. Dün attığı gol de mükemmel.
Maçı izlemedim hatta başka pozisyon yokmuş diye özeti bile izlemedim. Daum bir açıklamasında iyi oynadığımızda kazanamadık, bundan sonra her maçı 1-0 kazansak da olur gibisinden birşeyler söylemişti, geçen haftada 1 gol atabilirdik aslında.
O 7 maçlık seride de çok gol yesek de verdiğimiz pozisyonlar genelde yediğimiz goller kadar oluyordu. Şimdi defansın normal hale dönmesiyle, verilen pozisyon sayısı düştü ve bunların gol olma yüzdesi de düştü. O nedenle savunma sağlam olursa, en azından maç kaybetmezsin.
Hafta içi oynanacak maça çok önem vermemeleri gerekiyor çünkü telafisi olacak bir maç ama derbi öyle değil. O nedenle Manisa maçında sorun çıkmaması için bazı oyuncular kenarda olmalı.
Şimdiden derbinin havasına girilmiş, derbi konusunu cuma açmak daha iyi olur herhalde bu görüntüye göre.:)
Universal
21.Mart.2010, 13:01
Serkan, hatırlarsan Güiza geçen sezon son 8-9 maçda attığı gollerle bizi üç puana taşıdı ve o süreçte iki defa puan kaybı yaşadık. Güiza eğer geçen seneki performansını gösterirse Fenerbahçe bu defans yapısı ile maçları kazanır. Çünkü; Güiza gol attığı her maçı Fenerbahçe kazanıyor. :)
Sekopej
21.Mart.2010, 13:05
Aynen hatta ilk devrenin sonlarında kazanılan puanlar, kupada turu getiren gol. Bir forvet zaten eğer gol atıyorsa katkı sağlar, Güiza attığından o kadar basit ve fazlasını kaçırıyor ki, insanın aklına attıkları değil kaçırdıkları geliyor ilk olarak.:D
Bu arada maça gelecek taraftar da en merak ettiğim şeydi dün için, sadece taraftarın ne durumda olduğunu görmek için maçın tekrarını izleyebilirim.
tarikko
21.Mart.2010, 13:47
Genele bakarsak pek iyi mac olmadi ama mucadele kotu degildi.Pas hatasi cok oldu gibi geldi bana.GS macinda bu oyunla oynamayacagimizi biliyorum.Daum bu maclara takimi iyi hazirlayan bir hoca.Orada daha farkli bir sekilde oynariz.
Tribunler cok iyiydi gercekten.Full'e yakindi.Cok az bosluklar vardi.Cok iyi destek vardi takima.
Guiza'ya gelince cok iyi mac cikardi bence.Iyi mucadele etti.Golu zaten sezonun en iyi gollerinden olmaya aday.Tam vurdugunda icimden gol dedim ve oyle oldu :) Insallah haftayada boyle bir Guiza izleriz.
Tebrikler takimimiza.Simdi sira asil macta...
ForsakeN
21.Mart.2010, 14:29
Tribunler cok iyiydi gercekten.Full'e yakindi.Cok az bosluklar vardi.Cok iyi destek vardi takima.
.
Evet kale arkaları fuldü. Biletler 20 tl olduğu için.Ama numaralı da büyük boşluklar vardı.Tv'den görülmemiş olsa gerek. Takımın gidişatı nedeniyle kombinesi olanların maça gelmemesi gayet normal tabi.
gerrrard
21.Mart.2010, 15:01
Bencede. Emre'de dirseğin yanında birde tekme var çünkü. :)
barahir
21.Mart.2010, 15:22
Evet kale arkaları fuldü. Biletler 20 tl olduğu için.Ama numaralı da büyük boşluklar vardı.Tv'den görülmemiş olsa gerek. Takımın gidişatı nedeniyle kombinesi olanların maça gelmemesi gayet normal tabi.
Kale arkaları 20 tl olursa hep full olur.
Universal
21.Mart.2010, 17:18
Aynen hatta ilk devrenin sonlarında kazanılan puanlar, kupada turu getiren gol. Bir forvet zaten eğer gol atıyorsa katkı sağlar, Güiza attığından o kadar basit ve fazlasını kaçırıyor ki, insanın aklına attıkları değil kaçırdıkları geliyor ilk olarak.:D
Bu arada maça gelecek taraftar da en merak ettiğim şeydi dün için, sadece taraftarın ne durumda olduğunu görmek için maçın tekrarını izleyebilirim.
Stadyum dolu idi. Zaten Kayseri maçı için bütün tribünlerde indirim yapıldı, Galatasaray'ı yenersek Kayseri biletleri günler öncesinden bitebilir. Çünkü; sonraki hafta bay geçeceğiz. Bir üç puan ile Beşiktaş önüne çok iyi bir durumda çıkabiliriz.
Suicider
21.Mart.2010, 17:31
Acun da Guiza nın attığı gole sevinemedim kredisini uzattı demiş :D
yaman76hakanFB
21.Mart.2010, 17:52
Normal şartlarda başka takımlardan medet ummak hep zoruma gider... Yani sen kendin saçma sapan puanlar kaybedeceksin; sonra da filan takımın rakiplerine çelme takması için ciğerci dükkanının kapısındaki kedi gibi bekleyeceksin... Bu psikolojiyi hiç sevmem ama ben bile Gaziantep galibiyetinden sonra Trabzonspor_Galatasaray maçı için heyecanlanır oldum ve Fenerbahçe adına beklentiye girdim... Gaziantep galibiyetinin ne kadar önemli olduğunun altını çizmek için bu örneği veriyorum...
Varonil
21.Mart.2010, 18:53
Önemli bir galibiyet aldığımızı söylemek istiyorum.Sahada çok iyi oynayamasak bile mücadele ettik.Alex ve Özer kötü gününde olmasaydı maç daha farklı olurdu.
Artık 2.ci olup Şampiyonlar Ligi'ne katılmak kendi elimizde.Şampiyonluk şansı için Bursaspor'un puan kaybını bekleyeceğiz.
yaman76hakanFB
21.Mart.2010, 21:52
Normal şartlarda başka takımlardan medet ummak hep zoruma gider... Yani sen kendin saçma sapan puanlar kaybedeceksin; sonra da filan takımın rakiplerine çelme takması için ciğerci dükkanının kapısındaki kedi gibi bekleyeceksin... Bu psikolojiyi hiç sevmem ama ben bile Gaziantep galibiyetinden sonra Trabzonspor_Galatasaray maçı için heyecanlanır oldum ve Fenerbahçe adına beklentiye girdim... Gaziantep galibiyetinin ne kadar önemli olduğunun altını çizmek için bu örneği veriyorum...
Gaziantep'ten alınan üç puanın altın değil, mücevher değerinde olduğu şimdi daha da iyi anlaşılıyor... Tabii bu mücevherin değer olarak kalabilmesi için haftaya oynayacağımız maç çok daha önemli...