Log in

View Full Version : Kasımpaşa - Beşiktaş [ 26. Hafta ]

goosfraba
17.Mart.2010, 01:01
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/17/374.bmp

Knightmare
17.Mart.2010, 01:24
Denizlispor fırsatı tepti ama aynı oyunla karşılaşırsa Kasımpaşa acımaz Beşiktaş'a. En az GS-Kasımpaşa maçı kadar güzel olacağını düşünüyorum bu karşılaşmanın.
sonuca gelirsek Yılmaz Hoca bir çelme daha takabilir Beşiktaş'a.

Ahmet Göktaş
17.Mart.2010, 01:32
Kasımpaşa çelmeler , Bobo atar . 0-1.

Bordo61Mavi
17.Mart.2010, 06:10
Besiktas kazanir. Kasimpasa nin form dusus devri basladi

KaPaLı
17.Mart.2010, 09:50
Yılmaz Vural gibi korkusuz adam bu maçta defansif çıkarmaz takımı. Sonuna kadar saldıran takımı kurar puan için mücadele eder.

nannar
17.Mart.2010, 10:46
Kasımpaşa çelmeler , Bobo atar . 0-1.

Besiktas kazanir. Kasimpasa nin form dusus devri basladi

2 kişi BJK yazmış ama oylarda 3-0 kasımpaşa önde :n:

Bence de Kasımpaşa gol bulur ama Beşiktaş kaç gol atar bilemem... GS maçına benzer, çok gol atan kazanır :D Seyir zevki yüksek bir maç olur...

bursa_mc
17.Mart.2010, 13:25
Bilet fiyatları belli oldu mu? 50-60 olur heralde (:

DenizlispoR
17.Mart.2010, 13:30
Paşa'dan süpriz bekliyorum 2-0 (Yekta'nın golü var :D).

Ahmet Göktaş
17.Mart.2010, 14:49
2 kişi BJK yazmış ama oylarda 3-0 kasımpaşa önde :n:

Bence de Kasımpaşa gol bulur ama Beşiktaş kaç gol atar bilemem... GS maçına benzer, çok gol atan kazanır :D Seyir zevki yüksek bir maç olur...

Hocam ankete oy atmıyoruz biz ondan :n:

bugra 1905
17.Mart.2010, 15:31
Gönlüm Paşadan Yana Paşa Sever Beşiktaşı Allahın İzniyle İnşAllah Paşa Alır

GeNç KaRTaL
17.Mart.2010, 15:38
Zirveyi takip ederken şu sıralarda puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok.Kasımpaşa bu sezon ligin flaş ekiplerinden birisi.Pozitif futbol sergiliyorlar.Kısacası tehlikeli bir takım.Ancak biz de son zamanlarda formdayız.Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Ancak nasıl bir maç olacağı hakkında bir fikrim yok.Umarım yanılmam ve 3 puanla ayrılan taraf biz oluruz.

Fearless Coward
17.Mart.2010, 16:48
Beşiktaş,Denizlispor maçındaki gibi oynarsa Kasımpaşa affetmez bence.Ama farklı bir oyun ortaya koyarlarsa BJK'nin kazanma oranı daha yüksek.BJK'de moraller yerinde olduğu için %60 daha yakın taraf galibiyete..

Melekovic
17.Mart.2010, 16:55
8 Kasımpaşa 4 Beşiktaş, içimizdeki Kasımpaşalıları da yener Mustafa Denizli :n:

Ahmet Göktaş
17.Mart.2010, 17:43
10 Kasımpaşa - 4 Beşiktaş . :n: Herhafta yenersen böyle süpriz bekler her hafta millet tabi :n:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Mart.2010, 20:01
10'a 5 olmuş :D
Maçı yine tek farklı skorla Bobo yada Holosko'nun atacağı golle kazanacağımızı düşünüyorum...:)

LeqenDary
17.Mart.2010, 20:34
Gollü beraberlik bekliyorum..Skor tahmini 2-2..

bugra 1905
17.Mart.2010, 21:16
10'a 5 olmuş :D
Maçı yine tek farklı skorla Bobo yada Holosko'nun atacağı golle kazanacağımızı düşünüyorum...:)

11'e 5 Oldu:D:D:D:D

LaigLeNoiR
17.Mart.2010, 22:46
Kasımpaşa'yı yenemezsek zaten şampiyonluğu falan düşünmeyelim.

Aşk-ı Şehir
18.Mart.2010, 17:24
Kasımpaşa kazanabilir ve inşallahta kazanacaktır...

Universal
18.Mart.2010, 17:50
Dedemin eskiden başkanlığı yaptığı kulüp olan Kasımpaşa'yı destekliyorum. Benim Türkiye'de ki ikinci takımımdır.

Defansda Ferrari ve Sivok'un olmayacağı yazılıyor. Eğer bu iki isim oynamassa Beşiktaş kazanamaz.

Ahmet Göktaş
18.Mart.2010, 18:44
Kim demiş yahu :) Ne kart var ne sakat neden olmasınlar ki ? :)

Aşk-ı Şehir
18.Mart.2010, 19:45
Dedemin eskiden başkanlığı yaptığı kulüp olan Kasımpaşa'yı destekliyorum. Benim Türkiye'de ki ikinci takımımdır.

Defansda Ferrari ve Sivok'un olmayacağı yazılıyor. Eğer bu iki isim oynamassa Beşiktaş kazanamaz.

Ceza sınırındalar galiba. İnşallah sarı kart görürler. :p :)

Universal
18.Mart.2010, 20:22
Kim demiş yahu :) Ne kart var ne sakat neden olmasınlar ki ? :)

Dün fanatikte okumuştum. :)

sananes
19.Mart.2010, 12:55
bjk kazanır benim iddaa kuponumda ilk maçtan gitmez güzel oran vermişler keza:) kasımpaşanın defansı çok kötu bjk gol bulur bjknin defansı cok iyi paşa gol bulamaz 0-2 skor tahminim

El Barto
19.Mart.2010, 13:19
107. yıldönümünde Kasımpaşa'ya karşı bir galibiyet hediye eder futbolcular camiaya. Rahat kazanırız diye düşünüyorum. Zira böyle ucunda bir şey olduğunda topçular gaza geliyor. Misal Kayserispor deplasmanı Tello'nun Şili depremi sonrası performansı gibi.

İyi gazlanan bir Beşiktaş Kasımpaşa'yı geçecektir.

GeNç KaRTaL
19.Mart.2010, 19:56
Mustafa hoca son haftalardan farklı bir kadro çıkarmış.Umarım planları tutar.

Kasımpaşa

Murat
Keller
Ergün
Merthan
Koray
Emre Toraman
Yekta
Murat
Moritz
Gökhan Güleç
Cenk

Beşiktaş

Rüştü
Ekrem
Sivok
Ferrari
İbrahim Üzülmez
Ernst
Necip
Tello
Holosko
Yusuf
Bobo

el.nino
19.Mart.2010, 20:33
holosko cok net kaçırdı.

Knightmare
19.Mart.2010, 21:16
hakemin kronometresi 4-5 dakika ileri gidiyor galiba :D 45 olmadan bitirdi maçı :D:D

GeNç KaRTaL
19.Mart.2010, 21:18
Holosko ile 2 net pozisyondan yararlanamadık.İlk yarıda başka göze gelecek pozisyon yok.Daha üstün olan taraf biz gibiyiz.Umarım ikinci yarıda maçı koparacak gol/golleri bulup kazanırız.

izmer96
19.Mart.2010, 21:22
Holosko ile 2 net pozisyondan yararlanamadık.İlk yarıda başka göze gelecek pozisyon yok.Daha üstün olan taraf biz gibiyiz.Umarım ikinci yarıda maçı koparacak gol/golleri bulup kazanırız.

farkli maclari izliyoruz herhalde BJK nin 2 tane kontra atagi disinda topa hakimiyeti yok , macin en iyi adami Ferrari zaten buda bir cok seyi soyluyor ilk yari hakkinda , Kasimpasa yi top oynama istekleri icin tebrik etmek gerekiyor , biseyler yapmaya calisiyorlar surekli , Besiktas in bu macda Denizli macindaki sansi tutmazsa puan alamiycak gibi gorunuyor , BJK nin bu futbolla ilk 3 e girmesi cok zor gozukuyor

GeNç KaRTaL
19.Mart.2010, 21:28
farkli maclari izliyoruz herhalde BJK nin 2 tane kontra atagi disinda topa hakimiyeti yok , macin en iyi adami Ferrari zaten buda bir cok seyi soyluyor ilk yari hakkinda , Kasimpasa yi top oynama istekleri icin tebrik etmek gerekiyor , biseyler yapmaya calisiyorlar surekli , Besiktas in bu macda Denizli macindaki sansi tutmazsa puan alamiycak gibi gorunuyor , BJK nin bu futbolla ilk 3 e girmesi cok zor gozukuyor

Farklı maçları değilde sen ilk yarının tamamını,bense bir bölümünü seyrettiğim için böyle bir fark ortaya çıkmış olabilir.Seyredebildiğim kadarıyla yazacaktım onu unutmuşum.

nannar
19.Mart.2010, 21:38
Deli bir gol kaçırdı Yekta ... Maç GS-Kasımpaşa maçı kadar olmasa da hareketli geçiyor...

nannar
19.Mart.2010, 21:42

Valla ben de Remzi gibi düşünüyorum :) Kasımpaşa daha çok topa sahip fakat pozisyon üretemiyorlar...Beşiktaş daha çok kontralarla gidiyor... Bence Mustafa Denizli doğru olanı yapıyor çünkü Kasımpaşa atarsa maç gider :D

nannar
19.Mart.2010, 21:50
Bu Yekta'yı almak lazım...yetenek ve fizik var bunda...Bu arada Gökhan attı...Kasımpaşa 1-0 etti

Universal
19.Mart.2010, 21:52
Kasımpaşa 1-0 önde, umarım skoru koruyup üç puanı elde edebiliriz.

nannar
19.Mart.2010, 21:54
Eder, eder... :) Yalnız Yılmaz hocaya cidden bir plaket vermek lazım yaww :n: Adam takıma deli top oynatıyor... Fenerbahçe ile de maçı var bunların dimi daha? :n: Şenlik oluyor Kasımpaşa maçları.... Hurra saldırıyorlar... Bu maçta daha gol olur :D

Universal
19.Mart.2010, 21:59
Eder, eder... :) Yalnız Yılmaz hocaya cidden bir plaket vermek lazım yaww :n: Adam takıma deli top oynatıyor... Fenerbahçe ile de maçı var bunların dimi daha? :n: Şenlik oluyor Kasımpaşa maçları.... Hurra saldırıyorlar... Bu maçta daha gol olur :D

Benim Yılmaz Hoca ile bir düşüncem var, Türkiye - İngiltere maç oynadığı zaman kesinlikle Yılmaz Hoca takımın başına geçmeli. Tam onun karakterinde bir maç olur ve sahadan daha önce gol atamadığımız takıma gol atabilirz.

Kasımpaşa'nın oyuna baktığımız zaman, kalitesiz bir kadro ile kaliteli futbol oynamaya çalışan bir ekip. Bu yüzden Yılmaz Hoca ilk defa dikiş tutturdu.

Varonil
19.Mart.2010, 22:00
Kasımpaşa 2.yarıda daha iyi ve baskılı oynayan taraf..

Beşiktaşta Nihat oyuna girdi..

Varonil
19.Mart.2010, 22:01
Tello attı 1-1 oldu ..

GodfatheR
19.Mart.2010, 22:03
Belliydi zaten.. Sen altı pastan topu dik, sonra 2 tane karşı karşıya pozisyonu bencilce harca bu golü yemek müstehakdı Kasımpaşaya. Bu maç burdan döner 3-1 alır Bjk.

nannar
19.Mart.2010, 22:04
Benim Yılmaz Hoca ile bir düşüncem var, Türkiye - İngiltere maç oynadığı zaman kesinlikle Yılmaz Hoca takımın başına geçmeli. Tam onun karakterinde bir maç olur ve sahadan daha önce gol atamadığımız takıma gol atabilirz.

Kasımpaşa'nın oyuna baktığımız zaman, kalitesiz bir kadro ile kaliteli futbol oynamaya çalışan bir ekip. Bu yüzden Yılmaz Hoca ilk defa dikiş tutturdu.

maç 1-1 oldu...

Yılmaz Vural büyük takımları çalıştıramayabilir...Otorite kurması lazım oyunculara...Bunu da bağırarak yapan bir hoca :D Yıldız oyuncularla sorun yaşayabilir....

nerazzuri
19.Mart.2010, 22:04
2-1 oldu sanırım.

nannar
19.Mart.2010, 22:05
1-2 BJK öne geçti layn!!!!

Varonil
19.Mart.2010, 22:05
Bobo attı 2-1 oldu.Kasımpaşa öne geçtiği bir maçta daha sona doğru yediği gollerle geriye düştü.

GodfatheR
19.Mart.2010, 22:06
Bu mağlubiyetin tek sorumlusu egolarını tatmin ederek 2 pozisyonu kalecinin üstüne vuran Yekta ve Cenk'tir. Geçmiş olsun Kasımpaşa. Tebrikler Bjk.

Suicider
19.Mart.2010, 22:09
demin baktım 1-0 dı şimdi 1-2 olmuş :D

BaFraLı
Valla Kasımpaşa'da ilginç bir takım.Skoru koruyamıyo adamlar :D.1-0 yaparlar 3-1 yenilirler.2-0 yaparlar 2-2 bitirirler.İlginç valla :D

Universal
İddaa gidiyor, çifte şans vermiştim Kasımpaşa'ya...

Onurap
19.Mart.2010, 22:10
Bu Yılmaz Vural'ın takımı kendi gibi komedi. :D

uAburak89
19.Mart.2010, 22:12
Murat Erdoğan da mutlak bir golü kaçırdı, maçın kırılma anı o pozisyondu bence. Yazık oldu diyemeyeceğim Kasımpaşa'ya, atamayana atarlar...

ozaniel
19.Mart.2010, 22:12
Maçı izleyemiyorum ama İbrahim Kaş'ın girmesi ile golün gelmesinin yakın zamanlarda olması bir tesadüf değil gibi geliyor.:)

nannar
19.Mart.2010, 22:13
2-2 :n:attı paşa

Suicider
19.Mart.2010, 22:13
2-2 oldu maç

uAburak89
19.Mart.2010, 22:14
Maça bak be.. xD

Fearless Coward
19.Mart.2010, 22:16
Paşa çoştu valla 3-2 bile yaparlar Yılmaz hoca yenemezseniz çıkışta döverim felan der. :D :D :n:

Melekovic
19.Mart.2010, 22:19
Tello ne yaptın sen :D

uAburak89
19.Mart.2010, 22:20
Bu Yekta'yı almak lazım...yetenek ve fizik var bunda...Bu arada Gökhan attı...Kasımpaşa 1-0 etti

Yanına da Mustafa Pektemek.. Yönetime çağrı mı yapsak acaba ? xD

Fearless Coward
19.Mart.2010, 22:22
Maç bitti galiba..BJK şampiyonluk yolunda önemli bir puan kaybetti bu rakiplere yarayacaktır..

eXcitinG
19.Mart.2010, 22:24
HoLosko maç başında kaçırdıkLarı,
İ.Kaş iki goLde adamLarı kaçırması,
TeLLo son dakikada kaçırdıkLarı iLe Beşiktaş ın ŞampiyonLuğu kaçırmasını sağLayacak beLki de.

Yazık oLdu. İyi oynadık ama kazanamadık.

Knightmare
19.Mart.2010, 22:25
oof bayıldım :D GS maçı da süperdi, bu da öyle oldu tam beklediğim gibi :D skor mühim değil, bizim izlemek istediğimiz futbol işte bu!

Since-1907
19.Mart.2010, 22:26
Bu sezon izlediğim nadir zevkli karşılaşmalardan biriydi.İki takımada teşekkür ediyorum..

Crocodile1963
19.Mart.2010, 22:27
Anadolu'nun bütün tribünlerinden "Bursa" seslerini duymak çok büyük bir gurur bizim için.

Kasımpaşa'yı oynadığı iyi futbol ve aldığı bir puandan dolayı tebrik ediyorum. . .

izmer96
19.Mart.2010, 22:28
Bu Kasimpasa hic degismesin , ligden hic dusmesin , Kasimpasa yi da bi cok takim ornek alsin istiyorum , Yilmaz Vural evrim gecirdi adeta , futbol felsefesi degisti tabi bunda iyi ayaklarinin olmasi birde taraftar stresi olmamasi nedeniyle istedigi tarz futbolu oynatiyor tebrik etmek takdir etmek gerekiyor kasimpasayi gercekten cok guzel top oynuyorlar , BJK ye gelince de cidden cok kotu Besiktas , sadece bu mac icin konusmuyorum uzun suredir cok kotuler tekrarliyorum BJK bu futbolla ilk 3 e giremez

bjk4ever
19.Mart.2010, 22:34
Bu ne sanssizlik. Mac oncesi Toraman sakatlanir, mac sirasi Sivok. Son 4 mac gol yemeyen takim Sivok ve Toramanin olmayisiyla 20 dakikada 2 gol yiyip tonla pozisyon verdi. Yazik oldu gercekten, ama bazi gercekleri yine, yeniden, tekrar gosterdi:

1 Ekrem bek falan degildir, olamaz.
2 I.Kas futbolcu degildir, anca sagbekte defans yapip kendini futbolcu kiligina sokabilen bir insandir.
3 Fink bu takim icin vazgecilmezdir hatta Ernst-Fink vazgecilmezdir.
4 Necip henuz olmamis, daha cok zamani var.
5 Holosko ve Yusuf kesinlikle ilk 11 oyuncusu degil, son 20 dakika oyuncusu.

Umarim Sivok'un sakatligi ciddi degildir ve Mustafa hoca onumuzdeki haftalar defansif ve 3 orta sahali sisteminden vazgecmez.....

LaigLeNoiR
19.Mart.2010, 22:34
İbrahim Kaş'ın iki hatasıyla bana göre 2 gol yedik ve malesef bana göre şampiyonluk gitmiştir.

Knightmare
19.Mart.2010, 22:37
Necip nasıl olacak başka? oynayacak, forma şansı bulacak ki pişsin, geliştirsin kendisini. Ayrıca gayette iyi oynadı çocuk. Fink'in son karşılaşmadaki oyunuyla kıyasladığımda Necip'i tercih ederim. hep diyoruz Fink-Ernst süper ikili, geçen sezonun ikinci yarısında da Ernst-Cisse çok iyi diyorduk :) burada demekki etkili olan Ernst. yanına kimi koyarsan performansını arttırıyor işte. Necip'le de anlaşırlar :)

bjk4ever
19.Mart.2010, 22:41
Nasil olmus Necip yahu? Adamlar orta sahada elini kolunu sallaya sallaya dripling yapip pas atti. Daha amatorce kaybettigi toplardan bahsetmedim bile. Cok yetenekli oldugu belli, normalde pismesi de lazim, ama bu kritik haftalarda kesinlikle ilk 11 oynamamali....

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mart.2010, 22:45
Yazık oldu 1-0 geriye düşüpte 2-1'i yakalamışken 86'da gol yemek ve 2 puan bırakmak...Ama ben hala Şampiyon olacağımıza inanıyorum,umarım Sivok'un sakatlığı ciddi değildir,Allah korusun bizi İbrahim Kaş'tan.

LaigLeNoiR
19.Mart.2010, 22:45
Necip ne yapabilir başka rakip atağa kalkarken orta sahada mı bekleyecek. bana göre hiç de sırıtmadı Necip. Tabii ki çok çok iyi değildi ama çok da kötü değildi.

Bana göre Beşiktaş adına en kötü isim İbrahim Kaş'tı. Orada Sivok olsaydı iki golü de yemezdik.

İlk gol de Cenk'in yanından topa zıplayıp çok rahat vurabilirdi ama zıplamadı bile. Ardından ikinci golde adeta rakibin dönmesi için bekledi hamle yapmak için. Beşiktaş savunmasında oynayacak bir kapasitesi yok. Ayrıca Yusuf'da yokları oynadı bugün.

LaigLeNoiR
19.Mart.2010, 22:46
Yazık oldu 1-0 geriye düşüpte 2-1'i yakalamışken 86'da gol yemek ve 2 puan bırakmak...Ama ben hala Şampiyon olacağımıza inanıyorum,umarım Sivok'un sakatlığı ciddi değildir,Allah korusun bizi İbrahim Kaş'tan.

Sivok'un ciddi bişeyin olduğunu sanmıyorum çünkü miğdesinde sorun varmış.

Melekovic
19.Mart.2010, 22:48
Anadolu'nun bütün tribünlerinden "Bursa" seslerini duymak çok büyük bir gurur bizim için.

Kasımpaşa'yı oynadığı iyi futbol ve aldığı bir puandan dolayı tebrik ediyorum. . .

Bu sene ben de Bursa'yı destekliyorum da eğer Anadolu'nun tüm tribünlerinden derken Kasımpaşa'yı da katıyorsan abisi,o biraz Avrupa yakasında :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mart.2010, 22:48
Sivok'un ciddi bişeyin olduğunu sanmıyorum çünkü miğdesinde sorun varmış.
İyi o zaman yoksa İbrahim Kaş'la...
Düşünemiyorum bile :D

Ahmet Göktaş
19.Mart.2010, 22:54
Birşey olmaz daha ne sular akar bu köprünün altından 8 haftada....Rakibimiz olan Galatasaray TS ile oynayacak. Ne olacağı belli değil. Sonra haftaya Fb'de şampiyonluk maçı olarak girebilir , Bursa'da , bizde, Galatasrayda.

bjk4ever
19.Mart.2010, 22:59
Birşey olmaz daha ne sular akar bu köprünün altından 8 haftada....Rakibimiz olan Galatasaray TS ile oynayacak. Ne olacağı belli değil. Sonra haftaya Fb'de şampiyonluk maçı olarak girebilir , Bursa'da , bizde, Galatasrayda.

Galatasaray oynayacak da biz bay mi gececegiz? Bizim sampiyon olmak icin seri yapmamiz gerekird, o imkani kacirdik. Bizim FB ve Bursa deplasmalarimiz var, bu deplasmanlar varken puan kaybetmez luksumuz yok. Bence Bursa bu hafta 3 puani alirsa bir daha Bursa'yi yakalama sansimiz olmaz, cok zor goruyorum....

Ahmet Göktaş
19.Mart.2010, 23:06
Kalan 8 maçtan 7 sini alan şampiyon olur , FB , Bursa Gs BJK hangisi alırsa...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mart.2010, 23:08
Ahmet'e katılıyorum...Daha hiç birşey bitmedi yahu bu kadar karamsar olmamak gerek...

LaigLeNoiR
19.Mart.2010, 23:09
Bence o kadar fazla maça gerek kalmayabilir. Bu ligde her an herşey olabilir. O yüzden ben Beşiktaş'ın bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılacağını düşünüyordum ama olmadı.

KaPaLı
19.Mart.2010, 23:13
Müthiş maç olmuş. 2 takımında çok atağı var. Yılmaz Vural takıma hırsı aşılamış adamlar topa girerken bile ben bunu alırım diye giriyo. Yekta'nın öyle olduğuna bakmayın, Kasımpaşa küme düştüğü sene Barbaros'ta aynıydı. Koşar mücadele eder ama bal yapmayan arı gibiler. Beşiktaş'ın 2. golunde Ferrari ofsayt olmuyomu ? 2-3 hafta önce uydurulan kurala göre.

bjk4ever
19.Mart.2010, 23:16
Kalan 8 maçtan 7 sini alan şampiyon olur , FB , Bursa Gs BJK hangisi alırsa...

Bursanin 1 maci garanti, bunun disinda kalan 8 mactan 5 mac kazanirsa Bursa sampiyon olur, biz de yakalayamayiz. Zaten bizim 8'de 7 yapma sansimiz yok.....

TR.CaPTaiN
19.Mart.2010, 23:17
Az önce özetini izledim. Maçtan önce gollü bir maç olacağını tahmin etmiştim ama bu kadar fazla bol pozisyon olabileceğini tahmin edememiştim. Gollerden önce Beşiktaş'ın kaçırdığı net fırsatlar var, Kasımpaşa'nın ilk golünden sonra kaçırdığı, maçı koparabilecek pozisyon var, son dakikalarda Beşiktaş'ın 3 puanı alabileceği pozisyon var. Enteresan güzel bir maç olmuş. İki takımdan biri kaybetse yazık olurmuş.

Ahmet Göktaş
19.Mart.2010, 23:18
Mayısta hatırlatırım bu topici. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mart.2010, 23:21
Mayısta hatırlatırım bu topici. :)
Aynen :) Hatırlatırız Bu Topici...

eXcitinG
19.Mart.2010, 23:23
ÜzüLmeye gerek yok. Bu sezon Avrupa Ligine gitsek başarıdır. Sezon başında gereksiz puan kaybı yapan bir takımın, bu kadar geriden geLip, tekrar ŞampiyonLuğa ortak oLması biLe mucizedir. SürekLi üst üste seriLer yakaLadık. HaLi iLe bu da takımı zamanLa oLumsuz etkiLiyor. İki sezondur sürekLi baskı aLtında oynuyor oyuncuLar. OLaya birde bu yönden bakmak gerek. Sezon başında saçma sapan puan kayıpLarı oLmasaydı şimdi aLdığımız 1 puan bizim için çok değerLi oLurdu.

bjk4ever
19.Mart.2010, 23:24
Insallah hakli cikarsiniz, ne diyim.....

ozaniel
20.Mart.2010, 01:57
Yalnız Rüştü yine döktürmüş. :) Gerçi önünde İbrahim Kaş doğal felaketi olunca yine gol yemekten kurtulamamış.

Fearless Coward
20.Mart.2010, 10:02
Holosko'nun kaçırdığı %100'lük pozisyonların 2'si de ofsayt zaten hakem kötü bir maç yönetmiş..

Knightmare
20.Mart.2010, 11:34
yok ya nesi ofsayt :) birinde defans oyuncusuyla aynı hizada, diğerinde geriden çıkıyor.

DeNiZ_1903
20.Mart.2010, 12:06
Arkadaşım önce benimle doğru konuş ben özellikle futbol konularında hiç fanatiklik yapmam gördüklerimi söylüyorum pozisyonlara tekrar tekrar bakmanı öneririm..

Ofsayt mı güldürme istersen derim.İkisinin de ofsaytla yakından uzaktan alakası yok.Birinde 2 metre geriden çıkıyor ikincisinde hizza aynı.Maça gelecek olursak Kasımpaşa bizi oynatmamak için kendi de oynayamadı ilk yarı fakat başarılı da oldular ikinci yarıda iyi ataklar yaptılar golü buldular.Bulduğumuz gollerden sonra 3-4 yapabilirdik ama tekrar tempoyu düşürmeyi seçtik.Daha çook haftalar var.

Ahmet Göktaş
20.Mart.2010, 12:09
Holosko'nun kaçırdığı %100'lük pozisyonların 2'si de ofsayt zaten hakem kötü bir maç yönetmiş..

Cidden maçı ne şekilde izlediğini merak ediyorum.

Ha Ofsayt zor bir kural. Ben 7 yaşında öğrenmiştim Babamdan zorla. Bak sende iyice oku öğren bence.

Oyuncu şu pozisyondayken ofsayttadır:
Karşı takımın kale çizgisine top ve rakipten daha yakın olursa.

Oyuncu şu pozisyonlarda ise ofsayt değildir:
Kendi yarı sahasındaysa ya da
Kaleci hariç bir diğer oyuncuyla aynı hizadaysa ya da
Diğer iki rakip oyuncuyla aynı hizadaysa

GeNç KaRTaL
20.Mart.2010, 12:33
Arkadaşlar üsluba dikkat ediyoruz.

GeNç KaRTaL
20.Mart.2010, 12:33
Holosko'nun dün kaçırdıkları saç baş yolduracak cinstendi.Buna rağmen maçı kazanma noktasına geldik ancak bu seferde savunmada sıkıntı çektik.Sivok'un sakatlanması maçın kaderini etkiledi desem sanırım yanlış olmaz.Ferrari veya Sivok'tan birisi sakatlandı mı sıkıntı yaşıyoruz.Hoş bir durum değil.Zaten hücumda sağımız solumuz belli olmuyor.

Kasımpaşa attığı golden sonra maçı koparacak pozisyonu yakaladı Murat ile ama değerlendiremedi.Gerçi skoru korumada sıkıntı yaşıyorlar.Bizde de maçın sonunda Tello net bir poziyondan yararlanamadı.Atsa şampiyonluk yolunda önemli bir adım olacaktı.Bu beraberlik kötü oldu bizim adımıza.Neyse sağlık olsun.Umarım rakiplerimiz de puan kaybederde fazla hissetmeyiz bu puan kaybının eksikliğini.

Ilhan
22.Mart.2010, 11:52
Holosko'nun first touch'ının kaç olduğunu bilmiyorum ama yıllardır iddaa ettiğim şeyin bu maç tekrarlandığını gördüm, bu adamın first touch'ı maksimum 6 olmalı 20 üzerinden.