View Full Version : Galatasaray'a Ceza verilmeli mi?
Bence verilmemeli.Tabii oyuncunun kendini attığı doğruysa.
22 Kasım Beşiktaş - Ç.Rize - Bıçaklama - 3 maç seyircisiz oynama
30 Temmuz Fenerbahçe - Everton - Stadyuma silah sokmak,bir taraftarın bacağından yaralanması.
Bunlara bakılarak Galatasaray'a ceza verilmeli mi?Söz sizde.
nannar
17.Mart.2010, 10:44
kısa ve net yazayım, ceza verilmemeli!!!
Knightmare
17.Mart.2010, 11:04
tribündeki iki-üç dengesizin yaptıkları bir kulübe maledilmemeli.
Sekopej
17.Mart.2010, 12:46
Derbi var diye verilmemesi asla kabul edilemeyecek bir durumdur.
Güvenlik zaafiyeti neden gösterilerek para cezası verilir, para cezası verilmelidir de.
nannar
17.Mart.2010, 12:53
para cezası tabiki de verilsin ama seyircizi oynama ya da saha kapatmaya hayır ...
bjk4ever
17.Mart.2010, 14:00
BJK-Rize macindaki olayldan sonra Inonu'ye olum stadi diyenler simdi yumusamis, neden acaba?:)
BJK-Rize macindaki olayldan sonra Inonu'ye olum stadi diyenler simdi yumusamis, neden acaba?:)
İçeriye bıçak sokulup, 1 kişi bıçaklandığı için olmasın acaba?
Bence sahamız kapatılsın. 1 müsibet 1000 nasihatten iyidir. Daha sık güvenlik önemleri alınmış olunup, bir daha bu türlü olaylar yaşanmaz.
Nedvedmania
17.Mart.2010, 15:27
Asla ceza verilmemeli. Adam yakalandı zaten cezayı adamdan kessinler.
bjk4ever
17.Mart.2010, 18:16
İçeriye bıçak sokulup, 1 kişi bıçaklandığı için olmasın acaba?
Bence sahamız kapatılsın. 1 müsibet 1000 nasihatten iyidir. Daha sık güvenlik önemleri alınmış olunup, bir daha bu türlü olaylar yaşanmaz.
GS macinda da biri dovuldu ve tribunden asagi dustu....
RaSenGan
17.Mart.2010, 18:19
GS macinda da biri dovuldu ve tribunden asagi dustu....
İçeriye bıçak soktular mı ? Adamın canına kastettiler mi ? İki olayı bir mi tutuyorsun ?
barahir
17.Mart.2010, 18:25
İçeriye bıçak soktular mı ? Adamın canına kastettiler mi ? İki olayı bir mi tutuyorsun ?
Aygün adamı öldürebilmek için illa bıçak veya silah gerekmiyor.. Adamın kafatası kırılmış. ölse nolacak?
Artı bişi daha ilave etmek istiyorum..
İnönüde adam bıçaklayan adam da yakalandı ama 3 maç yine verildi.. Cezası neyse verilsin.. Kapatılsın falan demiyorum ancak sizin bu yazdıklarınız bahane olamaz..
ShevAnil
17.Mart.2010, 18:31
Bıçak sokuluyor içeriye(!) tabiki ceza verilicek? Bu olayla o olay nasıl bir tutuluyor anlamıyorum... Para cezası verilmeli.
RaSenGan
17.Mart.2010, 18:35
Aygün adamı öldürebilmek için illa bıçak veya silah gerekmiyor.. Adamın kafatası kırılmış. ölse nolacak?
Artı bişi daha ilave etmek istiyorum..
İnönüde adam bıçaklayan adam da yakalandı ama 3 maç yine verildi.. Cezası neyse verilsin.. Kapatılsın falan demiyorum ancak sizin bu yazdıklarınız bahane olamaz..
Kesici bir alet sokuluyo sonuçta içeriye.Bir insanı öldürmek için tabi ki silah gerekmiyor.Zaten bu tribündeki adam kendisi çıkmış oraya.Kavga da haliyle orda oldu adam da düştü.Bizim taraftar suçsuz demiyorum ama iki olay farklı.Sonuçta bizim taraftar o adamı oraya götürüp dövüp aşağıya atmadı ya.
gerrrard
17.Mart.2010, 18:44
adam çıkmış "en büyük beşiktaş" diye bağırıp küfürler savuruyor sonrada kendisini tribünden aşağı atıyor. herşeyi açıklıyor bu zaten.