Log in

View Full Version : Govou: "Sezon sonunda Lyon'dan ayrılacağım"

Fernando Gago
17.Mart.2010, 17:23
Olympique Lyon'un deneyimli forveti, önümüzdeki yaz takımdan ayrılacağını açıkladı.

Olympique Lyon ve Fransa Milli Takımı oyuncusu Sidney Govou, sezon sonunda kulübünden ayrılacağını açıkladı.

Deneyimli oyuncu L'Equipe gazetesine verdiği demeçte "Olympique Lyon'u gerçekten seviyorum. Ancak geçtiğimiz birkaç ay içerisinde yaşananlar beni hayal kırıklığına uğrattı. Cris'in benim yerime kaptanlığı almasını sorun etmiyorum. Benim canımı sıkan bunu bana söylememeleri. Artık burada kalmam için hiçbir neden yok. Sezon sonunda Lyon'dan ayrılacağıma şüphe yok. Paris Saint Germain benim için ciddi bir teklif yaptı. Umarım transferim gerçekleşir" ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki Govou, Lyon akademisinden yetişmiş bir oyuncu olmasının yanı sıra kulüpte geçirdiği 10 yıl boyunca 300 kadar maça çıkmıştı. Deneyimli oyuncu için PSG'nin dışında AS Roma ve Rennais'in de teklif yapacağı iddia ediliyor.

KaPaLı
17.Mart.2010, 17:33
Hızı dışında bir numarası olmayan oyuncu. Lyon'dan gidersede çok bişey kaybetmez takım.

Knightmare
17.Mart.2010, 17:43
Roma alıp ne yapsın Govou'yu, orta seviye bir Fransız takımına gider, bakar keyfine.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Mart.2010, 20:06
Roma alıp ne yapsın Govou'yu, orta seviye bir Fransız takımına gider, bakar keyfine.
Aynen katılıyorum...Lyon'dan ayrıldıktan sonra orta sıralara oynayan bir Fransız takımına gider Govou.

DenizlispoR
17.Mart.2010, 20:09
Fener'de Govou Sesleri diye haber okuyacağım gibi geliyor bana Fanatik 4ever :D.

goosfraba
17.Mart.2010, 20:13
evet. yarın birgün üç büyüklerle adı geçer.

GeNç KaRTaL
18.Mart.2010, 13:24
Lyon'dan daha düşük seviyede Fransız kulüplerine gider bence de.PSG teklif yapmış zaten.

Ilhan
18.Mart.2010, 14:00
Beşiktaş'a gel Govou :D

nerazzuri
18.Mart.2010, 14:52
:D

Govou hızlı ve bir o kadarda çok yönlü bir futbolcu. Asıl mevkiisi forvet olmasına rağmen, sağ ve sol açıkta da rahatlıkla forma giyebiliyor. Yıllarca Lyon'da başarılı bir şekilde sağ açıkta görev aldı ve Fransa milli takımında da tabiki.

Govou ve Clerc, Roma'ya sıcak bakıyor. Roma iki oyncuyuda istiyor.

KanaKe
27.Mart.2010, 14:05
Govou kaliteli adamdir bence gidecegi takimda en az Lyon ayarinda olur.