PDA

View Full Version : Fatura İbrahim'e

vego
20.Mart.2010, 17:12
Beşiktaş'ta Kasımpaşa beraberliği moralleri bozdu. Teknik direktör Mustafa Denizli, oyuna sonradan giren İbrahim Kaş'a yüklendi. Yöneticiler ise oyuncuların son dönemde gece hayatıyla gündeme gelmeleri nedeniyle rahatsızlıklarını Denizli'ye belirtti.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/ibrahimkas_mac_.hlarge.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 15:33 TSİ 20 Mart. 2010 Cumartesi

Kasımpaşa deplasmanında 2 puan bırakarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Beşiktaş'ta, fatura Sivok'un sakatlanmasının ardından oyuna giren İbrahim Kaş'a çıkarıldı. Maçın bitimine 5 dakika kala Kasımpaşalı Şahin'in golünde kademe hatası yapan genç futbolcuya, karşılaşmanın hemen ardından ilk eleştiri teknik direktör Mustafa Denizli'den geldi.
Tecrübeli çalıştırıcı, “Maçın hemen başında sizleri ısınmaya göndermemin sebebi her an karşılaşmaya girecek gibi hazır olmanızı istememden kaynaklanıyor. Ancak görüyorum ki ısınmak yerine maçı izliyorsun” diyerek, İbrahim Kaş'a yüklendi.
Siyah-beyazlı yöneticiler ise Yusuf Şimşek ve Necip'in 90 dakika sahada kalmalarına anlam veremediklerini söylerek, teknik direktör Mustafa Denizli'yi eleştirdi. Holosko'nun ilk yarıda kaçırdığı 2 net gol pozisyonunu nedeniyle galip gelemedeiklerini savunan yöneticilerin, hafta içerisinde teknik direktör Mustafa Denizli'den son iki haftadaki form düşüşü ve medyada gece hayatıyla sık sık gündeme gelen isimlerle ilgili rapor isteyecekleri öğrenildi.

Knightmare
20.Mart.2010, 17:54
sezon başından beri forma şansı buluyor ama adam akıllı oynadığı maç sayısı bir elin parmakları kadar değil...mümkünse feshetsinler kirasını hemen göndersinler Getafe'ye :)

IcedEarth
20.Mart.2010, 19:07
FMde bir seçenek var Terminate Loan diye... Acaba o gerçekte de var mı, varsa neden uygulanmıyor? Bu adam sağ bek için yaratılmamış, stoper oıynar, onda da yedeğin yedeği olur anca Beşiktaş'ta...

Knightmare
20.Mart.2010, 19:22
vardır tabii ama uygulanması etik olmaz, oyuncuya haksızlık olur. geri dönecek, takımında oynayamayacak falan... ben öyle espi olsun diye yazmış bulundum işte :)

ozaniel
21.Mart.2010, 23:51
İbrahim Kaş zaten stoperde yedeğin yedeği. Sözleşmesini feshetmek bizim için de iyi olmaz, o olmasa kim girecekti oyuna. Ayrıca başlık kötü olmuş, hangi İbrahim'e anlamak zor. :p