Log in

View Full Version : Özhan Canaydın Vefat Etti

TR.CaPTaiN
22.Mart.2010, 12:28
Galatasaray'ın eski başkanı Özhan Canaydın vefat etti...

Sporx

Edit: Daha sonra hayatta olduğu ancak durumunun kritik olduğu açıklandı. Allah acil şifalar versin.

Bursaspor
22.Mart.2010, 12:30
Umarım bir an önce iyileşir,

goosfraba
22.Mart.2010, 12:37
Allah rahmet eylesin.

TR.CaPTaiN
22.Mart.2010, 12:40
Bazı ajanslar hala hayatta, durumu ağır diyormuş. Aynı şekilde Ntvspor yakınlarıyla da irtibata geçmiş. Onlardan da bazıları vefat etti, bazıları da hala hayatta durumu ağır diyormuş.

KaPaLı
22.Mart.2010, 12:42
Melek gibi adamdı. Allah rahmet eylesin. Allah mekanının cennet eylesin.

TR.CaPTaiN
22.Mart.2010, 12:43
Canaydın'ın ölümle savaşı!

FLAŞ... Cihan Haber Ajansı'nın "Galatasaray eski başkanı Özhan Canaydın vefat etti" haberinin ardından Doğan Haber Ajansı Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi Kaya Aksoy'a ulaştı ve şu açıklamayı aldı: "Sn. Canaydın yaşıyor", gelişmeler Sporx'te olacak.

Sayın Canaydın'ın durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

Sporx

BaGa TaRKaN
22.Mart.2010, 13:23
Adam Gibi Adam Herşeyiyle İnsan Koca Çınar Kolay Kolay Pabuç Bırakmayacaktır Bu Adi Hayata. Bu Kritik Durumda Tüm Dualarımız ve Sevgilerimiz Özhan Başkanın Yanında. Rakip Takımın Başkanı Olmasına Rağmen Herşeyiyle Çok Sevdiğim Bir İnsan.

Tüm Dualarımız Seninle Koca Çınar.

Bu Arada Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi Düzenlediği Basın Toplantısında Durumun Kritik Olduğunu Ama Özel Odada Olduğunu ve Hiçbir Makinaya Bağlı Olmadığını Belirtti. Biraz İçimizi Rahatlattı.

DenizlispoR
22.Mart.2010, 13:39
Dualarımız seninle Koca Çınar .Seni taşıdığın Fair-Play ruhuyla hatırlayacağız her zaman .

di canio
22.Mart.2010, 13:54
Umarım bir an önce iyileşir. Türk sporunun onun gibi yöneticilere ihtiyacı var.

Ayrıca vefat etti haberini yaymak bu kadar kolay mı? Yaşıyor diye açıklama yapılıyor. Vefat haberini yayan ajans neye dayanarak, kimlere sormuş da vefat etti diye haber yapıyor?

scar face
22.Mart.2010, 14:15
En kısa zamanda iyileşir inşallah....

vuque
22.Mart.2010, 14:44
Umarım Bu Savaşı Kazanır Ve Hayata Sıkı Sıkıya Tutunur...
Çok Beyefendi Bir İnsan...

BaFraLı
22.Mart.2010, 15:00
Çok üzüldüm ya.İnşl. bu savaşı kazanır :(

C h A o S
22.Mart.2010, 15:08
Tez zamanda iyileşirsin inşaAllah.

Fearless Coward
22.Mart.2010, 15:36
Anlamadığım nokta yaşıyor mu yoksa vefat mı etti eğer yaşıyosa inş. tez zamanda iyileşir Özhan baba dualarımız seninle..

C h A o S
22.Mart.2010, 15:39
Yaşıyor ancak durumu kritik.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mart.2010, 17:29
Umarım bi an önce iyileşir yaa :( Çok iyi bir insandı Özhan Canaydın..

Sirius Black
22.Mart.2010, 17:37
Fair-Play'in vücut bulmuş haliydi. Umarım hayata tutunursun Özhan Baba dualarımız seninle.

Nedvedmania
22.Mart.2010, 17:44
Allah acil şifalar versin . İnşallah İyileşir

IcedEarth
22.Mart.2010, 18:01
Dualarımız seninle Büyük Başkan...

izmer96
22.Mart.2010, 19:17
Allah yardimcisi olsun

Fernando Gago
22.Mart.2010, 19:34
Allah acil şifalar versin .

TR.CaPTaiN
23.Mart.2010, 00:15
Kanaltürk Son dakika: Özhan Canaydın vefat etti.

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.

Universal
23.Mart.2010, 00:15
Özhan Canaydın vefat etmiştir. Allahtan rahmet diliyorum.

I3esiktas
23.Mart.2010, 00:19
Allah rahmet eylesin, Ailesine sabır versin.

Çok üzüldüm gerçekten

IcedEarth
23.Mart.2010, 00:23
Özhan Canaydın'ı Kaybettik

Son nefesine kadar yüreği Galatasaray sevdasıyla çarpan,

eski Başkanlarımızdan, değerli spor adamı

ÖZHAN CANAYDIN

vefat etmiştir.

Merhuma Tanrı'dan rahmet dileriz.

Başta kederli ailesi olmak üzere camiamızın başı sağolsun.

Galatasaray Spor Kulübü

Başımız Sağolsun...

scar face
23.Mart.2010, 00:26
Allah rahmet eylesin.iyi bir insandı...

goosfraba
23.Mart.2010, 00:28
mekanı cennet olsun

Melekovic
23.Mart.2010, 00:32
Allah rahmet eylesin.

Büyük insandı Özhan abi. Sporun her zaman güzel yüzünün yanında oldu.

BaGa TaRKaN
23.Mart.2010, 00:33
Her Şeyiyle Örnek Bir İnsandı Çok Büyük Bir Kaybımız Oldu Türk Futbolu İçin.

Hala İnanamıyorum Öldüğüne. Mekanı Cennet Yattığı Yer Nur Olsun.

di canio
23.Mart.2010, 00:33
Allah rahmet eylesin. Çok değerli bir spor adamıydı. Ondan ders almamız gereken birçok şey var.

Alicanfmfan
23.Mart.2010, 00:35
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun , unutmayacagız başkanı..

Ahmet Göktaş
23.Mart.2010, 00:36
Allah rahmet eylesin.

ibo
23.Mart.2010, 00:39
Zamanında Galatasaray başkanlığını bırakması için çok dua etmiştik. Yöneticilik konusunda başarılı ol( a )masada kişiliği ve karakteri son derece iyi olan bir insandı. Allah rahmet eylesin.

BaGa TaRKaN
23.Mart.2010, 00:41
Site Yöneticileri Bir Önerim Var.

Futbol ve Spor Ağırlık Bir Site Olduğumuza Göre Özhan Başkanın Vefatı Nedeniyle Sitenin 1 Gün Siyah Beyaz'a Bürünmesini Talep Ediyorum. Sonuçta Türk Spor'u İçin Önemli Bir İnsanı Kaybettik.

Melekovic
23.Mart.2010, 00:57
Bencede Mehmetcim doğru bir düşünce abisi.

Sheriff
23.Mart.2010, 01:00
Allah rahmet eylesin, çok çok iyi bir insandı, nur içinde yatsın, Türk futbolu arar onun gibi insanları..

LaigLeNoiR
23.Mart.2010, 01:10
Allah rahmet eylesin. İyi bir başkandı.

Bursaspor
23.Mart.2010, 01:10
Allah rahmet eylesin, çok iyi insandı, hepimizin başı sağolsun.

ForsakeN
23.Mart.2010, 01:16
Allah rahmet eylesin. Örnek insandı

Sekopej
23.Mart.2010, 01:26
Böyle isimlere gereken değeri maalesef yaşarlarken veremiyoruz, gerçi Galatasaray o dönemde başarısdı, bu nedenle tepki alması normaldi, yönetici olarak yanlışları olmuştur ama bir insan olarak bu ülkede nadir görülen başkan tipidir.

Allah rahmet eylesin, sahip olduğu fair play ruhu herkes tarafından örnek alınması, bir Özhan Canaydın vardı diyerek futbola bu yönde verdiği katkı uzun yıllar unutulmamalı dileğiyle; mekanı cennet olsun...

BeeTLeJuiCe
23.Mart.2010, 01:33
Allah rahmet eylesin. Türk sporunda fair-play ruhunu kaybetmeyen nadir spor adamlarımızdandı.

Derbi bu üzücü durum sonrasında, umarım Özhan Canaydın tarzı, fair-play çerçevesine daha yaklaşan bir görüntü çizer...

Cengo
23.Mart.2010, 01:52
Türk sporunun başı sağolsun, Allah rahmet eylesin.

TR.CaPTaiN
23.Mart.2010, 02:02
Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Özhan Canaydın hayatını kaybetti. Bursa Acıbadem Hastanesi'nde uzun süredir tedavi gören Özhan Canaydın 67 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Türk sporuna sporcu ve yönetici olarak hizmet veren Özhan Canaydın 'a Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

____

Değerli dostum spor adamı ve gerçek bir beyefendi Sayın Özhan Canaydın'ı kaybettiğimize dair üzücü bir haber almış bulunuyorum. Galatasaray Spor Kulübü'nde başkanlık görevi yapmış değerli bir spor adamını kaybettik.

Kendisinin tarzı ve beyefendiliğiyle spor dünyasına sağlamış olduğu katkılar tartışılmaz. Sevgili dostum Özhan Canaydın her zaman Türk sporuna verdiği değerli hizmetleriyle anılacaktır. Kendisine Tanrıdan rahmet ailesi sevenleri, Galatasaray ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum.

Aziz Yıldırım

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI

Fenerbahce.org

Melekovic
23.Mart.2010, 02:09
Türk futbolunda centilmen kişiliği ve örnek spor adamlığıyla ön plana çıkan, Fair-Play ruhunun önemli temsilcilerinden Galatasaray Kulübü ve Kulüpler Birliği eski Başkanı Özhan Canaydın'ın vefatından derin üzüntü duyduk.

Merhum Canaydın'a Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Galatasaray camiasına sabırlar diliyoruz. Türk futbolunun başı sağolsun.

Trabzonspor Kulubünden

Melekovic
23.Mart.2010, 02:11
Canaydın`ı kaybettik

Bursamızın çok değerli sanayicilerinden Galatasaray Spor Kulübü`nün eski Özhan Canaydın`ı kaybettik.
Bir süredir pankreas kanseri ile mücadele eden Canaydın, tedavi gördüğü Bursa Acıbadem Hastanesi`nde akşam saatlerinde vefat etti.

67 yaşında aramızdan ayrılan Canaydın`a Allah`tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Spor camiamızın başı sağolsun.

Bursaspor Kulübünden

Knightmare
23.Mart.2010, 02:13
Allah yerinde dinlendirsin...

Sekopej
23.Mart.2010, 02:58
Sayın Canaydın'ın bu hüzün veren kaybı, hayırlara vesile olabilir aslında. Derbilerde yaşanan gerlim ve holiganizm 100 sene geçse de hiç dinmeyecektir ama en azından bu derbiye bu acının denk gelmesi, bu derbinin Canaydın'a saygı göstermek ve O'nun görmek isteyeceği şekilde Fair Play'e yakışır geçmesini beklemek, her sağduyulu futbolseverin düşüncesidir eminim.

Derbi öncesi ve sonrasında; başkanlar, yöneticiler, taraftar grupları hatta burada bizler, Canaydın'ın anısına, kardeşliği gösterip, O'nun huzur içinde yatmasına vesile olsak hep beraber keşke...

GeNç KaRTaL
23.Mart.2010, 06:42
Allah rahmet eylesin.

DenizlispoR
23.Mart.2010, 06:59
Allah rahmet eylesin, Ailesine sabır versin.

Fearless Coward
23.Mart.2010, 08:42
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun başkanım seni unutmayacağız..

nannar
23.Mart.2010, 09:18
Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun Özhan Başkan :(

Ilhan
23.Mart.2010, 09:36
Allah rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına sabır versin.

Flawless Victory
23.Mart.2010, 10:13
Allah rahmet eylesin. Futbolun gerçekte ne olduğunu herkese hatırlattı, on yıllarca camianın içinde yer aldı ve hiçbir zaman fanatizm hastalığına tutulmadı ama hastalık onu başka bir yerden vurdu. Galatasaray tarihinde başarısız olduğu halde sevdiğim tek başkandır. Mekânı cennet olsun, Allah ailesine sabır versin. Fenerbahçe maçında futbolcular ona yakışır centilmenlikle oynamalılar.

Melekovic
23.Mart.2010, 10:24
Başsağlığı Mesajı
23.03.2010 07:42

Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanı, değerli futbol adamı Özhan Canaydın'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Özhan Canaydın'ın Türk sporuna yaptığı değerli katkılar ve centilmen sporcu duruşu hiçbir zaman unutulmayacaktır.
Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Galatasaray Spor Kulübü başta olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz.
Beşiktaş JK

Suicider
23.Mart.2010, 10:53
Allah Rahmet Eylesin Mekanın Cennet Olsun SAyın Başkanım

eXcitinG
23.Mart.2010, 10:58
ALLah Rahmet eyLesin. Büyük bir spor adamıydı. Hemşerimizdi. Mekanı Cennet oLsun.

Nedvedmania
23.Mart.2010, 11:06
Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun.

Del Piero_10
23.Mart.2010, 11:37
Allah rahmet eylesin.

Fernando Gago
23.Mart.2010, 11:44
Allah Rahmet Eylesin , Mekanı Cennet Olsun . .

KaPaLı
23.Mart.2010, 12:12
Aziz Yıldırım: "Sevgili dostum Özhan Canaydın"

Galatasaray'ın eski başkanlarından Özhan Canaydın hayata veda etti. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım Fenerbahce.org aracılığı ile Canaydın'a kendi imzasıyla baş sağlığı diledi:"Değerli dostum spor adamı ve gerçek bir beyefendi Sayın Özhan Canaydın'ı kaybettiğimize dair üzücü bir haber almış bulunuyorum. Galatasaray Spor Kulübü'nde başkanlık görevi yapmış değerli bir spor adamını kaybettik.
Kendisinin tarzı ve beyefendiliğiyle spor dünyasına sağlamış olduğu katkılar tartışılmaz. Sevgili dostum Özhan Canaydın her zaman Türk sporuna verdiği değerli hizmetleriyle anılacaktır. Kendisine Tanrıdan rahmet ailesi sevenleri, Galatasaray ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum.
Aziz Yıldırım"

Arbitre
23.Mart.2010, 12:14
allahtan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyorum

bugra 1905
23.Mart.2010, 12:30
Özhan Canaydın'ı Kaybettik
Galatasaray Kulübü eski başkanı Özhan Canaydın, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
Uzun bir süredir tedavi gören Galatasaray eski başkanı Özhan Canaydın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sivasspor olarak Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz.

Sivasspor Kulübü

KaPaLı
23.Mart.2010, 13:02
Ankaragücü Spor Kulubu

Duruşuyla, efendiliğiyle tüm spor kamuoyunun takdirini toplayan Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanı Özhan Canaydın’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Canaydın’ın Türk sporunda birleştirici ve centilmen duruşu hiçbir zaman unutulmayacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Galatasaray Spor Kulübü başta olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz. MKE ANKARAGÜCÜ

Anti-X taraftar grubu

Türk sporu ve Galatasaray camiasının önemli bir değerini kaybettiğini öğrendik. Uzun bir süredir pankreas kanseri nedeniyle tedavi gören sarı kırmızılı takımın eski başkanlarından Özhan Canaydın, Bursa Acıbadem Hastanesi'nde verdiği yaşam mücadelesinde yenik düştü. 1910 Ankaragüçlüler Derneği olarak, sayın Canaydın'a Allah'tan rahmet, ailesine,spor ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz.
1910 Ankaragüçlüler Derneği - Anti-X

KaF KeF
23.Mart.2010, 13:06
Allah rahmet eylesin..

Börk
23.Mart.2010, 13:50
Allah rahmet eylesin...

DenizlispoR
23.Mart.2010, 14:02
Türk Spor Camiasının Başı Sağ Olsun
Spor camiamızın değerli büyüğü, kıymetli ağabeyimiz Özhan Canaydın'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, Türk spor kamuoyuna ve değerli ailesine baş sağlığı dileriz.

Denizlispor Kulübü Başkanı
Ali İPEK

BaFraLı
23.Mart.2010, 14:39
Gerçekten çok üzüldüm.Allah Rahmet Eylesin.Özhan başkanı unutmayacağız.

Sirius Black
23.Mart.2010, 17:00
Allah Rahmet Eylesin, seni unutmayacağız Özhan Baba.

Estranged
23.Mart.2010, 17:06
Allah rahmet eylesin,Türkiye tarihindeki en sempatik başkanlardan biriydi bence.

Hala da öyle..

GodfatheR
23.Mart.2010, 17:07
Allah rahmet eylesin, toprağın bol olsun Özhan Canaydın.

Aşk-ı Şehir
23.Mart.2010, 17:13
Vefat ve Başsağlığı

Galatasaray Spor Kulübünün 2002-2008 yılları arasında başkanlığını yapan Özhan Canaydın, 67 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Pankreas kanserine yakalanan ve uzun süredir tedavi gören Canaydın,Bursa Acıbadem Hastanesi`nde yatıyordu.

Merhuma Allah`tan rahmet, Canaydın ailesine,yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Eskişehirspor Yönetim Kurulu

Allah rahmet eylesin. Örnek bir insandı. Taraflı tarafsız herkesin sevgi ve saygısını sanırım Fenerbahçe - Galatasaray maçında toplamıştı...

Addolorato
23.Mart.2010, 17:58
Fair Play ve efendilik denince aklıma gelen ilk isimdi.. Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin..

izmer96
23.Mart.2010, 18:04
Allah Rahmet eylesin

Homer J.S
23.Mart.2010, 18:08
Fair play denince akla gelen ilk başkandı Özhan Canaydın..

Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum.

LeqenDary
23.Mart.2010, 18:13
Büyük başkan, gördüğüm en iyi Galatasaraylıydı,değerini bilemedik...

Allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Mart.2010, 18:19
Allah Rahmet Eylesin,Mekanı Cennet Olsun...

Bordo61Mavi
23.Mart.2010, 18:33
Allah rahmet eylesin, ailesi ve sevenlerine Allah sabir versin

Rsa
23.Mart.2010, 18:34
Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından, değerli spor adamı Sayın Özhan CANAYDIN’ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm sevenleri ve Galatasaray Camiası’na başsağlığı dileriz.

ANTALYASPOR YÖNETİM KURULU

Allah rahmet eylesin.Çok iyi bir insandı.

RaSenGan
23.Mart.2010, 19:19
Allah rahmet eylesin.

MeMo
23.Mart.2010, 19:28
Allah rahmet eylesin çok düzgün bir insandı...

Varonil
23.Mart.2010, 19:29
Bize futbolun sadece bir oyun olduğunu o soğukkanlı ve centilmen duruşuyla öyle bir göstermişti ki Özhan Canaydın.

Galatasaray camiasının ve Türk Sporunun başı sağolsun ..

ThersoN
23.Mart.2010, 19:32
allah rahmet eylesin

E.Cartman
23.Mart.2010, 19:44
gerçek bir centilmen ve iyi bir insandı tüm spor camiasının başı sağ olsun... Allah rahmet eylesin...

footballer33
23.Mart.2010, 20:39
Türk spor camiasının başı sağolsun. Çok efendi bir kişiydi ve kendi deyimiyle bir 'fer pley' düşkünüydü. Allah rahmet eylesin.

Fearless Coward
23.Mart.2010, 20:46
Alıntı:

Uzun süredir kanser tedavisi gören Galatasaray kulübü eski başkanı, değerli spor adamı Özhan CANAYDIN vefat etmiştir. Merhuma Allah (C.C.)'dan rahmet, kederli ailesine de sabırlar diliyoruz.
http://www.sakaryaspor.com.tr/rsmlr/haber_thumb/resim2202.jpg Galatasaray camiasının başı sağolsun.
Yönetim Kurulu Adına
Başkan
İsmail GÜRSES / Sakaryaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı

Crocodile1963
23.Mart.2010, 20:48
Başımız sağolsun. Bursa şehrine ve Galatasaray'a yaptıkları unutulmayacaktır. . .

DenizlispoR
23.Mart.2010, 21:03
ürk Futboluna çok önemli hizmetlerde bulunmuş değerli spor adamı Özhan Canaydın, tedavi gördüğü Bursa Acıbadem Hastanesinde hayata gözlerini yumdu.

2002-2008 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı'nı ve ayrıca Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'nı yürütmüş olan Özhan Canaydın'ın aramızdan ayrılışı nedeniyle acımız büyük.

Merhum Özhan Canaydın'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Galatasaray camiasına ve tüm spor ailesine başsağlığı diliyoruz.

57GENÇLİK TARAFTARLAR DERNEĞİ

Professeur
23.Mart.2010, 21:15
Allah rahmet eylesin.Gerçekten beyefendi bir insandı.

bySilver
23.Mart.2010, 21:18
Hemen yakınımızdaki Acıbadem hastanesinde vefat etti Allah rahmet eylesin.

yunusgs
23.Mart.2010, 21:56
Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin.

Başkan olduğu dönemde ve yaşantısında yaptığı işler asla unutulmayacak.Fair Play ruhunu Türkiye'ye en iyi yayan isimlerden birisiydi.

Nocna Mora
23.Mart.2010, 22:56
Allah rahmet eylesin..

IcedEarth
24.Mart.2010, 21:02
Özhan Canaydın'ı Son Yolculuğuna Uğurladık

Bursa'da tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden son nefesine kadar yüreği Galatasaray sevdasıyla çarpan, eski Başkanlarımızdan, değerli spor adamı ÖZHAN CANAYDIN'ı son yolculuğuna uğurladık. Özhan Canaydın için bu sabah ilk olarak ortağı olduğu Biesseci firmasının bahçesinde tören düzenlendi.

Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulu Biesseci Bursa Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş önünde düzenlenen tören nedeniyle, fabrikada üretim durduruldu. Özhan Canaydın'ın cenazesi, idari personel ve işçilerin toplandığı fabrika bahçesine getirildi. Burada, Özhan Canaydın'ın vasiyeti üzerine işçilerden helallik istendi ve dualar okundu.
Daha sonra Özhan Canaydın’ın cenazesi OSB Camisi'ne getirildi. Cenaze törenine spor, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Burada, Özhan Canaydın'ın eşi Asuman, oğlu Murat ve ağabeyi Mustafa Canaydın ile kızı Zeynep, torunları Ali Talat ve Alara Diniz taziyeleri kabul etti.

Törene, Başkan Adnan Polat, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulübümüz eski başkanlarından Faruk Süren, Mehmet Cansun ve kulübümüzde görev yapmış yöneticiler ile sporcuların yanı sıra eski devlet bakanları Murat Başesgioğlu ve Kürşad Tüzmen, İstanbul Valisi Muammer Güler, Bursa Vali Vekili Vedat Müftüoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, TFF Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Bursa Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Sönmez, TFF Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, eski TFF Başkanı Levent Bıçakçı, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Törende, Özhan Canaydın'ın 1993 yılında Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde yaptırdığı Canaydın İlköğretim Okulu'nun öğrencileri, Özhan Canaydın'ın tabutunun üzerine sarı-kırmızı renklerde çiçekler bıraktı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de törene çelenk gönderdi.
Özhan Canaydın'ın İsviçre'de eğitim gören torunu Ali Talat Diniz, taziyeleri kabulü sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, dedesinin son anlarına yetiştiğini söyledi. Diniz, ''Beni beklemişti. En son anlarında onun elini tuttum. Onun yanında olabildiğim için çok mutluyum. Bu hastalıkla baş ederken sonunun böyle olacağını biliyorduk ve kendimizi hazırladık. Hepimizin başı sağolsun. Allah hepimize sabır versin'' diye konuştu.

Özhan Canaydın'ın cenaze namazı, Bursa Müftüsü Mahmut Gündüz tarafından kıldırıldı. Gündüz, merhum Canaydın'ın, cenaze töreninin mümkün olduğunca sade olmasını istediğini belirterek, ''Ama bu ne mümkün. Böylesine sevilen bir insanın cenazesi de böyle kalabalık oluyor'' dedi.

Özhan Canaydın'ın cenazesi, namazın ardından Hamitler Mezarlığı'na götürüldü ve toprağa verildi.

Alicanfmfan
24.Mart.2010, 22:51
Oradaydık , ruhu şad olsun başkanımızın...

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 19:00
Takımımız Canaydın`ın kabrini ziyaret etti
Takımımız geçtiğimiz günlerde vefat eden eski Galatasaray Spor Kulübü başkanlarından Özhan Canaydın`ın Hamitler Mezarlığı`nda bulunan aile kabristanındaki mezarlığını giderek dua ettiler. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam futbolcularına yaptığı konuşmada şunları söyledi; " Kendisi çok değerli bir insan olmakla beraber, çokta önemli bir spor adamıydı. Ülkemizde son dönemde kaybolmaya yüz tutmuş, sporun evrensel değerlerini yitirmiş, sporun gerçek amacının artık tamamen dışına çıkıldığı bu dönemde, büyük bir cesaretle fair-play anlayışını her ortamda uygulamaya çalışmış, özelliklede bizim neslimizede örnek olmuş bir şahsiyetti. Ben kendisini çok seviyordum, çok saygı duyuyordum. Sizlerinde kendisini örnek almanız gereken çok önemli bir kişi. Bizlerde kendisinin uygulamaya çalıştığı değerleri kendi spor hayatımızın içine sokalım. Allah rahmet eylesin inşallah orada rahat uyur. Bizde hepimiz dualarımızı edelim ve bu şekilde kendisine olan görevimizi yerine getirmiş olalım" dedi.

http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2010/nisan/ozhancanaydin1k.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bursaspor.org. tr%2Fantrenman%2F2010%2Fnisan%2Fozhancanaydin1.jpg ) http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2010/nisan/ozhancanaydin2k.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bursaspor.org. tr%2Fantrenman%2F2010%2Fnisan%2Fozhancanaydin2.jpg )http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2010/nisan/ozhancanaydin3k.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bursaspor.org. tr%2Fantrenman%2F2010%2Fnisan%2Fozhancanaydin3.jpg )