View Full Version : İkinci Nouma vakası!
gfbcagatay
22.Mart.2010, 13:04
http://im.htspor.com/2010/03/22/502352_detay.jpg
2003-2004 sezonun da Fenerbahçe maçında attığı golü elini şortunun içine sokarak kutlayan Beşiktaş'ın Fransız yıldızı Pascal Nouma, Türk örf ve adetlerine aykırı hareket ettiği gerekçesiyle sözleşmesi tek taraflı feshedilmiş ve ülkesine gönderilmişti.
İşte Trabzonspor-Galatasaray maçının ilk dakikalarında tam da Nouma'nın pozisyonunu hatırlatan bir an yaşandı. Keita’nın kameralara yansıyan bu görüntüsü karşısında, “Keita, Trabzon tribünlerine edep dışı hareket yaptı” iddiaları ortaya atıldı.
Maçın başında ayağının yanına düşen bir su bardağı nedeniyle yere düşen Keita, 90 dakika boyunca Trabzon taraftarınca protesto edildi. Bu gerginlikte beklenen performansını ortaya koyamayan Fildişili oyuncuya, Trabzonspor taraftar forumlarında da büyük tepki vardı.
GAZETE HABERTÜRK / HTSPOR.COM
gfbcagatay
22.Mart.2010, 13:07
Tarih : 14 Nisan 2007
Sakaryaspor-Beşiktaş Turkcell Süper Lig maçı
Beşiktaş kalecisi Runje‚ Sakaryaspor tribünlerine karşı yukarıdaki hareketi "kasten ve bilinçli" olarak yapıyor. Hem de defalarca..
PFDK´ya sevkediliyor Runje bu hareket nedeniyle. Ve PFDK´dan 2 MAÇ ceza alıyor.
Haftasonu Beşiktaş‚ sahasında Antalyaspor ile oynuyor‚ kalede yedek kaleci Murat Şahin var..
3 gün sonra ise Kadıköy´de Fenerbahçe ile Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına çıkacak Beşiktaş.. Murat Şahin´in o dönemde sakatlık sorunu var. Bir anda Beşiktaş´ın kalecisiz kalma riski oluşuyor.
Tarih : 12 Nisan 2009
Galatasaray-Fenerbahçe maçı
Maçın son dakikası içerisinde cereyan eden olaylar esnasında‚ kameraların canlı olarak ekrana getirmediği bir anda Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel‚ yüzü Fenerbahçe yedek kulübesine dönük olduğu bir zaman‚ Galatasaray tribünlerinin de olduğu bölüme doğru bu hareketi yapıyor.
PFDK´ya sevkedilen Volkan Demirel‚ 3 maç ceza alıyor..
Tarih : 08 Mart 2009
Kayserispor-Fenerbahçe maçı
Kayserispor´un Arjantinli futbolcusu Cangele´nin kendisine yaptığı kasti bir faul neticesinde sakatlanan ve saha kenarında tedavisi devam ederken saha içerisindeki Cangele´ye yaptığı bu hareket neticesinde‚ PFDK'ya sevkediliyor.
PFDK´ya sevkedilen Emre Belözoğlu‚ 3 maç ceza alıyor.
Tarih: 21 Mart 2010
Trabzonspor-Galatasaray maçı
Galatasaray´ın Fil Dişi Sahilleri´nde getirdiği ve futbol sahalarında ilk defa "sudan sakatlanan" futbolcu olarak tarihe geçirdiği futbolcusu Abdülkader Keita‚ Trabzonspor tribünlerine yukarıdaki hareketi yapıyor.
Geçmişte yaşanan ve yukarıda örneklediğimiz her 3 olay da ayrı ayrı takımların maçlarında‚ ayrı ayrı futbolcular nezdine yaşandı ve hepsinden önemlisi; bakalım PFDK Keita'ya ceza verecek mi ?
KaPaLı
22.Mart.2010, 13:16
Çaykur Rizespor - Beşiktaş
Tribünde 1 kişi bıçaklanıyor 3 maç saha kapatma cezası.
Fenerbahçe - Everton
Stad dışında 1 taraftar bacağından silahla yaralanıyor 1 maç saha kapatma
Ankaragücü - Beşiktaş
Stad dışında taraftarlar kavga ediyor. Beşiktaş ve Ankaragücü kulupleri 1 maç saha kapatma + para cezası alıyor.
Galatasaray - Ankaragücü
Maç öncesi 2 takım taraftarı kavga ediyor. Maç sonunda stad içinde çıkan kavgada 1 taraftar tribünden aşağı düşüyor. İstanbul'da olan olay yüzünden Ankaragücü 1 maç saha kapatma + para cezası alıyor. Galatasaray, GSTV'nin yaptığı korsan yayınla beraber sadece 185.000 TL para cezası alıyor.
Örnekler yukarıda. Böyle bir cezayı istemek hayalcilik.
Sekopej
22.Mart.2010, 13:30
Daha 3 gün önce verilen cezayı gördükten sonra, Keita'ya da ceza gelmez. Kasığım ağrıdı onun için tutuyordum diyen Volkan yalan söylüyordur ceza alır, Keita bu yönde savunma yapar, ceza almaz, çünkü o her zaman doğruyu söyler, asla rakibi, hakemi ya da tirbünler kandıracak hareketler yapmaz, onları aldatmaz.
di canio
22.Mart.2010, 13:59
Yukarıdakinden başka fotoğraf var mı acaba? Yukarıdaki fotoğraftan hiçbirşey belli olmuyor. Sadece yukarıdaki fotoğrafa bakarak böyle birşeyi iddia etmek çok saçma.
Arbitre
22.Mart.2010, 14:10
http://img203.imageshack.us/i/keitar.jpg Federasyon şimdi resim arkadan çekildi diye ceza vermez münferit bir bahane var sonuçta
BaFraLı
22.Mart.2010, 14:17
Ben Galatasaray'ı destekleyen biriyim ama şu Keita'nın yaptığı hareketlere o kadar sinir oldumki hakem atmalıydı resmen.Su şişesi atılıyor Keita'nın 1 metre önüne düşüyo kendini yere atıyor.E şimdi bu hareketide yaptıysa zaten bıraksınlar bu işleri ya.Hangi takım veya oyuncusu olursa olsun bu hareketleri yaptığı zaman direk kart verip atmaları lazım.Mesela gidiyo Volkan Gs tribününe hareket çekiyor.Çekti diyelim sonra Gs tribünüde başlyıor sövmeye,sahaya yabancı madde atmaya falan sonra ne oluyor kulüpler zarar görüyor.Ama hangi futbolcu olursa olsun hangi takımda forma giysin bu hareketleri yapması hiç iyi değil.Yazık yani dün mesela Keita'nın yarım metre sanırm önüne düşüyo su şişesi kendini yere atıyo :).Bunlar profesyonel hareket falan değil resmen sahtekarlık.
di canio
22.Mart.2010, 14:23
[URL=http://img203.imageshack.us/i/keitar.jpg/] Federasyon şimdi resim arkadan çekildi diye ceza vermez münferit bir bahane var sonuçta http://forum2007.antu.com/images/icon/biggrin.gif
Gönderdiğin bağlantı açılmıyor. Ayrıca ne yaptığını görebileceğimiz bir kanıt olmadan neden ceza versin federasyon? Aradım, sadece bu arkadan çekilmiş fotoğrafı bulabildim. Bu fotoğraftan da Keita'nın bahsedilen hareketi yaptığını iddia edemez kimse sanırım.
Arbitre
22.Mart.2010, 14:41
videolu görüntüler elbette ortaya çıkarılacaktır.bu böyle geçiltirilemezz
Arbitre
22.Mart.2010, 14:46
http://img203.imageshack.us/i/keitar.jpg/] (http://img203.imageshack.us/i/keitar.jpg/%5D)
KaPaLı
22.Mart.2010, 14:47
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/21/7913.jpg
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/21/7911.jpg
BaFraLı
22.Mart.2010, 14:57
Nouma'nınki ile arasında dağlar kadar fark var.Taraftarı galeyana getirmek için yapmış olamaz Keita bunu.Şortunu çekiyo gibi duruyo yada yani şimdi nasıl yazılı ama kaşıyor gibi yani .
ŞOK ŞOK ŞOK!!!
Su'dan Sakatlanan İlk Futbolcu Olarak Tarihe Geçen Keita "Bu Sakatlığı Yaşayan İlk Futbolcu Olma Başarısını Göstermemle Beraber Bir Sürpriz'e Daha İmza Atarak Bunu 2. Kere Başardım" Dedi :zuhaha :D :D :D
Hareket Konusuna Gelecek Olursak Bekleyelim Ve Görelim...
Adil Bir Yönetim Olsaydı Ceza Alan Diğer Oyuncular Gibi En Az 3 Maç Ceza Alacağını Rahatlıkla Söyleyebilirdik Ancak Şimdi Ceza Bile Almadan Kurtulabilir...
Nouma'nınki ile arasında dağlar kadar fark var.Taraftarı galeyana getirmek için yapmış olamaz Keita bunu.Şortunu çekiyo gibi duruyo yada yani şimdi nasıl yazılı ama kaşıyor gibi yani .
Ee Volkan Sakatlığına Rağmen "Kaşıyınca" Terbiyesiz,Ahlaksız,Provakatör Oldu Ve Hedef Olarak İlan Edildi(Acaba Kimler Tarafından :p )
Keita Yapınca Kaşıyor Gibi Yani... :D
BaFraLı
22.Mart.2010, 15:03
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/312920090413091327579.jpg
Aşşa yukarı aynı hareket.Bakalım TFF ne diyecek ama burda Keita'nın bilerek yaptığını sanmıyorum.
C h A o S
22.Mart.2010, 15:06
Bence tribünlere yapılan bir hareket yok.Derbi öncesi ortalık galeyana getirilmeye çalışılıyor.Şortunu çeken 100'lerce futbolcuyu o anda zaplasan milyonlarca böyle kare çıkar.Ancak bir video yayınlanır ve orda bariz bir şekilde tribünlere karşı bir hareketi varsa zaten TFF baskıları kaldırımaz ceza verir.Ancak şu anda sadece bir iddaa..
KaPaLı
22.Mart.2010, 15:12
Volkan'ın yüzünde acı ifadesi var : ) Keita maşşallah avuçlamış :n: Su geldi herhalde ondan sakatlandı :)
C h A o S
22.Mart.2010, 15:18
Dün maçta bu olay yaşanırken tribünlerden bir tepki geldi mi?Maçı izleyenler o pozisyonu anlatabilir mi?Yoksa sadece bir takım kişilerin art niyetlerimi...
el.nino
22.Mart.2010, 15:23
boş muhabbetler bunlar.insanın görmesi için kör olması lazım keitanın tribünle alakası yok ya.bu kadar olmaz.
KaPaLı
22.Mart.2010, 15:26
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1676053&postcount=54
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1676055&postcount=55
Forumda maç devam ederken yapılan yorumlar. Su olayı var tabi daha.
Eee Volkan'ında yoktu adamın terbiyesinden girdiniz Ahlaksızlığından çıktınız.
DenizlispoR
22.Mart.2010, 15:27
boş muhabbetler bunlar.insanın görmesi için kör olması lazım keitanın tribünle alakası yok ya.bu kadar olmaz.
Zaten keita'nın üzerindeki forma bitiriyor işi değil mi taha :).Formaya bak gerisini geç helal olsun TFF (!).
bence bu olay gs maçı öncesi sami yen'i kapattırmak için çırpınan fenerbahçe medyasının uydurma haberinden öte birşey değildir. hoş, keita'nın dünkü maçta futbolla hiç alakası yoktu ama buna dayanarak bu hareketi göz önünde bulundurmak da saçma.
C h A o S
22.Mart.2010, 15:35
Boşa tartışıyoruz.Zaten kamera görüntüleriyle neyin ne olduğu ortaya çıkar.Varsa öyle birşey alır cezasını.Ancak ben bu olayın bi kaç taraftar ve art niyetli haber sitelerinin abartması olarak görüyorum.Böyle bir şey resimlerle değil,kamera görüntüleriyle netleşir.Bekleyip görücez..
KaPaLı
22.Mart.2010, 15:42
bence bu olay gs maçı öncesi sami yen'i kapattırmak için çırpınan fenerbahçe medyasının uydurma haberinden öte birşey değildir. hoş, keita'nın dünkü maçta futbolla hiç alakası yoktu ama buna dayanarak bu hareketi göz önünde bulundurmak da saçma.
Bir insanın stadyumda çıkan kavga yüzünden yoğun bakıma alınması ve maç öncesi çıkan olaylar, ceza gerektirmiyo yani ? Veyada gerektiriyo ama renge göremi veriliyo cezalar.
el.nino
22.Mart.2010, 15:43
Zaten keita'nın üzerindeki forma bitiriyor işi değil mi taha :).Formaya bak gerisini geç helal olsun TFF (!).
burada dürüstçe tartışmak için sizin hangi takımlı olduğunuzu bilmemiz gerek.biz galatasaraylıyız. ya siz denizli mi fenerbahçe mi ankaragücü mü hangisi?
biz kime birşey söylesek anında hazır cevap.ilk önce sizin formanızı görelim biz ondan sonra konuşalım.
KaPaLı
22.Mart.2010, 15:45
Yeni bahanede bu herhalde Taha :) Cevap veremeyen herkes benim çift takımlı olmama takıyo :) Veyada bu çocuk deyip geçiştiriyo :)
burada dürüstçe tartışmak için sizin hangi takımlı olduğunuzu bilmemiz gerek.biz galatasaraylıyız. ya siz denizli mi fenerbahçe mi ankaragücü mü hangisi?
biz kime birşey söylesek anında hazır cevap.ilk önce sizin formanızı görelim biz ondan sonra konuşalım.
Formalara Göre Konuşmak?
Sanırım Meydan Savaşı Veya Kavga Alanı Sanıyorsunuz Burayı Ancak Burası Bir Forum...
Herkes Formasına Göre Değil Düşüncelerine Göre Konuşabildiği Zaman Daha Seviyeli Olacağına İnandığım Bir Forum!
el.nino
22.Mart.2010, 15:47
ligin başında aynısını biz fenerbahçeye söylüyorduk tff fenerin yanında diyorduk.şimdi de tff bizim yanımızda o zaman şimdi konuşma sırası sizde konuşun ama sonuç değişmez.bu açıklama yeterli olmuştur herhalde.tff bizi tutuyo itiraf ediyorum gs li olarak.nasıl oldumu.
DenizlispoR
22.Mart.2010, 15:50
Yeşil siyah formamı adresine yollasam yeter mi taha ?Adam durduk yere takımımı sorguluyor ya ?
el.nino
22.Mart.2010, 15:51
Yeşil siyah formamı adresine yollasam yeter mi taha ?Adam durduk yere takımımı sorguluyor ya ?
ben seni fenerli biliyodum mesela öyle bi izlenim vermişsin demekki.
Fearless Coward
22.Mart.2010, 15:52
Yav ne alakasız bişi bu mesela bende okulda kaşıyorum sınıftakilerin önünde ayakta o zaman nouma vakasımı oluyor :D :D :D Ben Keita'nın taraftara karşı bir şey yaptığını düşünmüyorum..
DenizlispoR
22.Mart.2010, 15:53
Zaten avatarımda boşuna KapaLı Tayfa'nın HOROZ yazısı var , tuttuğum takımda Egenin Gururu Denizlispor ! yazısı var ve hobimde gençliğini Denizlispor uğruna harcamak ;;).
KaPaLı
22.Mart.2010, 15:53
Fenerli veya denizlisporlu veya Artvin hopasporlu ne fark eder. Burası taraftar forumumu ?
DenizlispoR
22.Mart.2010, 15:55
Fenerli veya denizlisporlu veya Artvin hopasporlu ne fark eder. Burası taraftar forumumu ?
Sanırım artık öyle İsmail abi =).Ben de sosyal topluluk diye biliyordum ama ?
el.nino
22.Mart.2010, 15:57
o zaman ne karıştırıyosunuz formayı falan.formaya göre veriliyomuş ya kararlar.şu anda türkiyeden futbol alanındayız taraftarların olduğu yerde.başka konuda karıştırıyomuyuz takımları falan.
fenerbahce_1907
22.Mart.2010, 15:57
Burda milletin hangi takımı tuttuğunu sorgulamak sana düşmez istediği takımı tutar kişisel tercihlerine karışmaya senin hakkın yok.Sen burda esas konuya dönde Keita o hareketi yaptıgı sırada tribünlerden neden tepki geldi bana onu açıkla madem artniyetli değildi orada keita neden tribünler o dakikada tepki gösterdi?Ya da neden trabzon forumlarında maça gidenler tarafından keitaya tepkiler var?
DenizlispoR
22.Mart.2010, 15:58
o zaman ne karıştırıyosunuz formayı falan.formaya göre veriliyomuş ya kararlar.şu anda türkiyeden futbol alanındayız taraftarların olduğu yerde.başka konuda karıştırıyomuyuz takımları falan.
Keita , Runje , Volkan . 3 hareket fark yok ;;).
Aşk-ı Şehir
22.Mart.2010, 16:03
Valla fotoğrafa göre ceza verilmeli gibi gözüküyo. Ancak ben maç esnasında pek dikkat etmedim. TFF video kayıtları ile gerekli yaptırımları uygular. Bana sorarsanız Runje, Volkan, Keita. 3'ü aynı hareket. Ceza gelmeli.
Dipnot: Nouma olayıyla bence hiç bir alakası yok. Nouma çeşme çalışıyomu diye bakmıştı. :D
el.nino
22.Mart.2010, 16:07
Burda milletin hangi takımı tuttuğunu sorgulamak sana düşmez istediği takımı tutar kişisel tercihlerine karışmaya senin hakkın yok.Sen burda esas konuya dönde Keita o hareketi yaptıgı sırada tribünlerden neden tepki geldi bana onu açıkla madem artniyetli değildi orada keita neden tribünler o dakikada tepki gösterdi?Ya da neden trabzon forumlarında maça gidenler tarafından keitaya tepkiler var?
onun açıklaması bana düşmez ben tutmadım oramı git keitaya sor.ben sadece resimde hiç birşeyin belli olmadığını söylüyorum:icon_wink:
Suicider
22.Mart.2010, 16:39
tamam arkadaşlar ali sami yen kapansın keita elano arda santos falan ceza alsın tff den bişiler yapmışlardır illa fener maçında oynmasınlar bizde yedek takımla çıkalım 6-0 yenin birkez daha sora facebookta video paylaşıp ahuha ehehe diye gülün eğer bu kadar mutlu olacaksanız olsun hepsi yeterki siz kardeşlerim mutlu olsun..
BaFraLı
22.Mart.2010, 16:45
Ya iyide renklere göre TFF ceza veriyorsa şimdi Fenerbahçe'li Emre'ninde bi kaç maç ceza alması lazım.İlk önce dirsek atıp sonra tekme atıyor.Ha şimdi Keita'da yapmıştı böyle bir hareket onu diceksiniz çıkıpta.Sonra ben bi hareket dicem sonra siz gs'li bunu yaptı diceksiniz uzayıp gidicek.Yani çok boş tartışma bana göre.
Arbitre
22.Mart.2010, 17:01
özetlerde bu hareketi koymamışlar nedense.trobzonspor taraftarı tepki göstermiş o hareketten sonra keitaya.
TR.CaPTaiN
22.Mart.2010, 17:03
Emre'nin pozisyonu hem dirsek değil hem bu pozisyonla uzaktan, yakından alakası yok hem de hakemin dahil olduğu alan içerisinde. Hakem düdüğünü çalıyor ya tekmeye ya da konuştuğu için kartını da veriyor.
Bu hareketin örnekleri diğer mesajlarda gösterilmiş. Bu hareket karşılaştırılacaksa ancak onlarla karşılaştırılır. Yanlış hatırlamıyorsam Volkan'ın hareketinden sonra kasıklardan sorun olduğuna dair raporlar yayınlanmıştı. Nihayetinde pek de önemi yok, o hareketin amacını Volkan hariç kimse bilemezdi ve PFDK bunu tahrik amaçlı kabul etti ve cezasını kesti. Aynı şekilde Runje de bu hareketinden dolayı cezasını aldı. Keita'nın şansı henüz bununla ilgili video yok ortalarda. Gerçi kararlarda video şartı aranıyor mu onu da bilmiyorum. Top Keita'nın ayağına her geldiğinde Trabzon seyircisinin ıslık nedeni de atılan sudan sonra yaptığı numara mı yoksa bu hareket mi onu da maça gidenler bilirler, söyleyebilirler.
PFDK'nın adalet terazisine en ufak bir güvenim yok ve bu hareketi de tahrik kabul etmeyeceklerini düşünüyorum, hatta belki gündeme bile alınmaz. Bekleyip, göreceğiz.
Arbitre
22.Mart.2010, 17:08
http://www.htspor.com/galatasaray/haber/502352-ikinci-nouma-vakasi
BaFraLı
22.Mart.2010, 17:14
Emre'nin pozisyonu hem dirsek değil hem bu pozisyonla uzaktan, yakından alakası yok hem de hakemin dahil olduğu alan içerisinde. Hakem düdüğünü çalıyor ya tekmeye ya da konuştuğu için kartını da veriyor.
Bu hareketin örnekleri diğer mesajlarda gösterilmiş. Bu hareket karşılaştırılacaksa ancak onlarla karşılaştırılır. Yanlış hatırlamıyorsam Volkan'ın hareketinden sonra kasıklardan sorun olduğuna dair raporlar yayınlanmıştı. Nihayetinde pek de önemi yok, o hareketin amacını Volkan hariç kimse bilemezdi ve PFDK bunu tahrik amaçlı kabul etti ve cezasını kesti. Aynı şekilde Runje de bu hareketinden dolayı cezasını aldı. Keita'nın şansı henüz bununla ilgili video yok ortalarda. Gerçi kararlarda video şartı aranıyor mu onu da bilmiyorum. Top Keita'nın ayağına her geldiğinde Trabzon seyircisinin ıslık nedeni de atılan sudan sonra yaptığı numara mı yoksa bu hareket mi onu da maça gidenler bilirler, söyleyebilirler.
PFDK'nın adalet terazisine en ufak bir güvenim yok ve bu hareketi de tahrik kabul etmeyeceklerini düşünüyorum, hatta belki gündeme bile alınmaz. Bekleyip, göreceğiz.
Yok Muhammet abi bu poziyonla ilgili demiyorum TFF renge göe veriyomuş ya TFF Galatasaray'lıymış ya ondan bahsediyorum.Bir sürü saçma karar veriliyor demekki bir sürü şike dönüyorki renge göe veriliyor.
KaPaLı
22.Mart.2010, 17:21
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs483.ash1/26436_10150150531065341_123158995340_11778195_7459 347_n.jpg
Trabzonspor Galatasaray maçında Kader Keita'nın bu görüntüsü dikkatlerimizden kaçmadı..
Geçmişte Vedrabn Runje ve kalecimiz Volkan Demirel aynı hareket sebebiyle çeşitli cezalar aldı. Şimdi önümüzde bir derbi var. Keitalı, Keita'sız Galatasaray bizim için farketmez. Ya peki adalet?
Ya peki Profesyonel Disiplin Kurulu'nun alenen ortaya çıkmış taraflılığı. Ali Sami Yen'de uçan taraftarın ardından kapanamayan sahadan sonra biliyoruz PFDK bunu da boş geçecek. Biz yine de hatırlatalım, sizin ceza verecek yüreğiniz olmasa da...
KaPaLı
22.Mart.2010, 17:24
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs483.snc3/26436_10150150517040341_123158995340_11777741_6258 347_n.jpg
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs503.snc3/26436_10150150517055341_123158995340_11777742_8042 786_n.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs483.ash1/26436_10150150517060341_123158995340_11777743_3924 573_n.jpg
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs483.snc3/26436_10150150517065341_123158995340_11777744_9352 89_n.jpg
Fearless Coward
22.Mart.2010, 17:25
Runje'nin o haraketi yaptığı maçta bende tribündeydim ve çok büyük tepkimide görmüştü..Bana kalırsa Keita'ya ceza gelmez..Çünkü fotodan belli olmuyor o kastedilen şey..
KaPaLı
22.Mart.2010, 17:27
Doğru arkasını dönünce ceza verilmiyo : )
bkz: Galatasaray - İ.B.B. Mustafa Sarp arkasını dönerek hakemin bütün ailesinin hatrını soruyo ama TFF onu göremiyo :)
Abi nasıl böyle dersin anlamıyorum.Nesi saçma bunun Keita'nın yaptığı belli bunu o an tribünlerden gelen tepkide belli ediyor bunu.Fotoğraflar da ortada.Ki bu durum ilk Fenerbahçe taraftar sitesinde çıktı sonra medyaya düştü.
Örnekler ortada ceza gerektiriyo durum.Ayrıca kimse Samiyen'i kapattırmaya çalışmadı her yerde çıktı boy boy adam Beşiktaşlıymış falan diye.Bu konunun zaten onla bi alakası yok.
BaFraLı
22.Mart.2010, 17:44
Doğru arkasını dönünce ceza verilmiyo : )
bkz: Galatasaray - İ.B.B. Mustafa Sarp arkasını dönerek hakemin bütün ailesinin hatrını soruyo ama TFF onu göremiyo :)
İsmail abi geçen sezondu galiba yan hakeme su atan Carlos'a ne oldu ceza geldimi ? Hayır onuda orta hakem görmemişti ama sonuçta su atmıştı :).Üstetki mesajda da yazdım TFF adaleti sağlayamıyor işte.Yani çok örnek var böyle karıştırdıkça bişeyler çıkıyor.
di canio
22.Mart.2010, 18:02
Konu yine 'tencere dibin kara, seninki benden kara'ya döndü. Daha önce böyle olmuştu, ondan önce de böyle olmuştu demeye başlandı yine. Ülkemizde düzelmez hiçbirşey. Herkes takımının gözlüğüyle bakıyor etrafa.
Herkesin değindiği ortak nokta, federasyonun adaletsiz olduğu. Bunu da tamamen kendi çıkarları için söylüyorlar. Bize ceza vermişti, diğerlerine vermiyor. Bize penaltı çalmıyorlar. Onu atmıştı, bunu atamadı. Fenerasyon, Cimboma ceza veremiyor, Beşiktaş kayrılıyor. Herkes kendi takımının hakkını yendiğini düşünüyor. Ama asıl haksızlığa uğrayanlar 3 büyükler dışında kalanlar. Onlar garip, sesleri çıkmıyor, medya yandaşları da yok. Emre tekme atar, Galatasaraylı konuşur. Keita yumruk atar, Fenerbahçeli. Ama Gaziantepli ile Kasımpaşalıdan kimse bahsetmez. Onlar Fenerbahçe'ye karşı oynarken de dayak yer, Galatasaray'a karşı oynarken de, Beşiktaş'a karşı da.
IcedEarth
22.Mart.2010, 18:11
Ulan şişeyi atanda suç yok yatan Keita suçlu kart görsün. Adamın tribünle alakası yok hareket çekiyor diye laf koyulsun. Bu kadar korkmayın ya, güvenin Dos Santos'a, o Carlos abisinden kapmıştır 2-3 güreş hareketi, yumruk sonrası nakavt olmayı da öğrenmiştir. Doktorlarınız da öpeyim geçsin der, olur biter ;)
Addolorato
22.Mart.2010, 18:14
Ulan şişeyi atanda suç yok yatan Keita suçlu kart görsün. Adamın tribünle alakası yok hareket çekiyor diye laf koyulsun. Bu kadar korkmayın ya, güvenin Dos Santos'a, o Carlos abisinden kapmıştır 2-3 güreş hareketi, yumruk sonrası nakavt olmayı da öğrenmiştir. Doktorlarınız da öpeyim geçsin der, olur biter ;)
Aynen Keita bence orda çok iyi yaptı sahaya atılan şişeye dikkat çekmek için kendini yere attı o olayda bir suçlu varsa oda sahaya şişe atandır..
Bu arada o Nouma denilen üyeye yöneticiler gereken işlemi yapar heralde burda tartışmaya bile değmez..
Şimdi dediklerini özetlemeye çalışacağım hatam olursa söyle tamam mı?
Carlos'un suratına yumruk atan Keita değil sarı kart gerektiren foul yapan Carlos suçlu.
2m uzağına düşen suyun damlalarıyla sakat kalan Keita'nın suçu yok.
Tribünlere dönüp hareket yapan Keita suçsuz.Aslında kaşıyodu falan Trabzon seyircisi de niye kaşınıyo diye tepki gösterdi...
Buraya kadar hatam varsa düzelt.Ayrıca " Carlos abisinden kapmıştır 2-3 güreş hareketi, yumruk sonrası nakavt olmayı da öğrenmiştir." Burda ne demek istedin anlamadım.Galiba insan foul yaptıktan sonra yumruk yerse yığılır mı arkadaş! falan gibi bişey demeye çalıştın.
Cevap verirsen sevinirim.
BaFraLı
22.Mart.2010, 18:17
Carlos'un suratına yumruk atan Keita değil sarı kart gerektiren foul yapan Carlos suçlu.
Tribünlere dönüp hareket yapan Keita suçsuz.Aslında kaşıyodu falan Trabzon seyircisi de niye kaşınıyo diye tepki gösterdi...
Buraya kadar hatam varsa düzelt.Ayrıca " Carlos abisinden kapmıştır 2-3 güreş hareketi, yumruk sonrası nakavt olmayı da öğrenmiştir." Burda ne demek istedin anlamadım.Galiba insan foul yaptıktan sonra yumruk yerse yığılır mı arkadaş! falan gibi bişey demeye çalıştın.
Bence böyle şeyleri karıştırırsak birçok şey çıkar.Bende diyorumki o zaman hakeme su atan Carlos oyundan niye atılmadı.Yani böyle şeyleri karıştırdıkça çıkacaktır bir ton şey, ha Fenerbahçe için olsun ha Galatasaray için olsun.
Bence böyle şeyleri karıştırırsak birçok şey çıkar.Bende diyorumki o zaman hakeme su atan Carlos oyundan niye atılmadı.Yani böyle şeyleri karıştırdıkça çıkacaktır bir ton şey, ha Fenerbahçe için olsun ha Galatasaray için olsun.
Yok ben birşeyi karıştırmadım arkadaşın dediklerini yazdım.Diğer şeyleri sonra tartışırız.
KaF KeF
22.Mart.2010, 18:19
Carlos'tan öğrenmesinin imkanı yok,Carlos Fransa'ya golü atarken o daha doğmamıştı belkide..
BaFraLı
22.Mart.2010, 18:21
Yok ben birşeyi karıştırmadım arkadaşın dediklerini yazdım.Diğer şeyleri sonra tartışırız.
Aynı şey sonuçta ona veriyorsa buna vermiyo TFF.Adaleti sağlayamıyor demekki.Kimse burda kendi takımı için TFF adaleti sağlamıyor demez.Üstte bir arkadaş öyle yazmışta sonuçta o pozisyonda TFF ceza vermiyosa buna veriyosa gene adaletli olmuyor.Volkana veriyorsa Keita'ya vermiyorsa gene adaletsiz olay bu.İlla böle oldu diye TFF Galatasaraylı diyosanız daha ne diyelim ztn.
IcedEarth
22.Mart.2010, 18:22
Carlos Amerikan Güreşi'ne merak saldığı için suçludur, Keita da aynı dilde cevap verdiği için.
Taraftar şişe attığı için suçludur, Keita şişeyi alıp federasyon görevlisine götürünce suçlu bulunduğunu görüp, şeye yasal yaptırım yapılması için atlar, lisanslı yüzlerce futbolcunun yaşamını tehlikeye atan şeye aynı dilde cevap vermeyip aktörlük yapma gereği duyduğu için suçludur.
Volkan direk tribünlere bakarak avuçladığı, Keita ise dönerken şortunu düzelttiği ve dönerken 1 saniyelik bir süreçte yüzü tribüne dönük olduğu için suçludur.
Son cümlemi de kendin anla...
ForsakeN
22.Mart.2010, 18:22
Maçı televizyondan izlerken bizde şaşırmıştık ne yapıyor bu adam diye.Trabzon taraftarının da tepki sesleri duyuldu hatta. Çok merak ediyorum TFF bunu nasıl kurtaracak.Para cezası verirler belki yine :D
Flawless Victory
22.Mart.2010, 18:23
Pişik olmuş pişik.. :n: :n: :n:
Suicider
22.Mart.2010, 18:25
son haftalara doğru her takımın ufacık bir hareketi diğer takım taraftarlarına batar oldu her takım için söylüyorum bunu bu kadar kasmayın kendinizi gidin ders falan çalışın bir maçtan sırf bişey çıkarmak için 20 kere izleyen adam tanıyorum etrafımda rahat olun biraz..
di canio
22.Mart.2010, 18:25
Aynı şey sonuçta ona veriyorsa buna vermiyo TFF.Adaleti sağlayamıyor demekki.Kimse burda kendi takımı için TFF adaleti sağlamıyor demez.Üstte bir arkadaş öyle yazmışta sonuçta o pozisyonda TFF ceza vermiyosa buna veriyosa gene adaletli olmuyor.Volkana veriyorsa Keita'ya vermiyorsa gene adaletsiz olay bu.İlla böle oldu diye TFF Galatasaraylı diyosanız daha ne diyelim ztn.
Benim yazımı kastediyosan eğer, ben yazımda federasyon Galatasaraylı demedim. Herkes kendi takımının haksızlığa uğradığını düşünüyor dedim.
Vallahi çok eğlenceli oluyor böyle birinin ceza alacak bir mesaj yazması. Gülerek izliyorum. Cezayı veriyor vermesi gereken yöneticimiz, sonra bakıyorsun ki üye susuyor.
Forum kurallarımızı forum sayfası ilk açıldığında okumanız gerekir. Özellikle buraya yorum yazmadan önce mutlaka okumanız gerekir. Belli bir standart oluşturduk ki taraftar forumuna dönmesin bura.
Carlos Amerikan Güreşi'ne merak saldığı için suçludur, Keita da aynı dilde cevap verdiği için.
Taraftar şişe attığı için suçludur, Keita şişeyi alıp federasyon görevlisine götürünce suçlu bulunduğunu görüp, şeye yasal yaptırım yapılması için atlar, lisanslı yüzlerce futbolcunun yaşamını tehlikeye atan şeye aynı dilde cevap vermeyip aktörlük yapma gereği duyduğu için suçludur.
Volkan direk tribünlere bakarak avuçladığı, Keita ise dönerken şortunu düzelttiği ve dönerken 1 saniyelik bir süreçte yüzü tribüne dönük olduğu için suçludur.
Son cümlemi de kendin anla...
Bu arada Keita'yı tebrik ediyorum.Suyu atanlara uymayıp sahtekarlığa başvurduğu için.
IcedEarth
22.Mart.2010, 18:28
Ben cezama razıyım, cezada standart olduğu sürece...
IcedEarth
22.Mart.2010, 18:29
Bu arada Keita'yı tebrik ediyorum.Suyu atanlara uymayıp sahtekarlığa başvurduğu için.
Çok iyi oldu, çok da güzel iyi oldu...
Suicider
22.Mart.2010, 18:31
Hırsızın hiç mi suçu yok? biz zaten keita nın kendini yere attığını kabul ediyoruz ama nedense kimse o şişe niye atıldı diye sormuyor benim anlamadığım konu bu. zaten keitanın yere attığını kendini herkes gördü ee daha ne tartışılıyor anlamadım ??
Flawless Victory
22.Mart.2010, 18:31
ceza işine gelince keita ya ceza filan verilmez hafta içindeki karardan sonra rengini belli etti pfdk.
Kesinlike katılıyorum, PFDK iflas etti.
Homer J.S
22.Mart.2010, 18:41
Lütfen arkadaşlar biraz daha sakin olalım.
goosfraba
22.Mart.2010, 18:42
konu dışına çıkmayalım lütfen. keita'ya ceza gelecek veya gelmeyecek. bunu bu konu altından tartışacakken neden eskilere dönüyorsunuz?
Suicider
22.Mart.2010, 18:43
ortamı germeye ne gerek var şimdi durup dururken ?? bazı üyelerin bilerek milleti kızdırdığını ve ''bakın şimdi nasıl cevap yazıcaklar'' diyerek oturdukları yerden güldüklerini düşünüyorum..
Neyse sonuç olarak suçlu olup olmadığını TFF izleyip karar verecek suçlu görürse cezasını verir..
DenizlispoR
22.Mart.2010, 18:48
Ayıptır yahu Keita'da insan kaşınamaz mı :zuhaha.İyi ki forumu kapatmışım burada ne kavgalar dönmüş :D.
uAburak89
22.Mart.2010, 18:49
Genel olarak yorumlara baktım da, tribün tepkisi ceza vermek için kıstas olamaz. Tribün rakip takımla ilgili herşeye tepki verir maçta. Resimlerden net olarak bir şey anlaşılmıyor, ben maçın tamamını izledim orada da dikkatimi çekmedi. Sadece benim değil Lig TV'nin de dikkatini çekmemiş ki bu konu ile ilgili bir tekrar yada görüntü vermediler maç içinde. Bence ceza gelmez. Gelirse de kimse bir şey diyemez.
Su şişesi olayına gelince, o yabancı maddeyi atan suçludur öncelikle. Çünkü olaya sebebiyet veren madde atandır. Neden - sonuç ilişkisi diye bir şey var. Ha Keita'nın yaptığı doğru değil, etik değil. Onu savunmuyorum. Ama adam belli ki bu yabancı madde olaylarına yabancı, Fenerbahçe maçında da yaptı buna benzer hareketler. Nedenini ancak kendisinden öğrenebiliriz herhalde.
Başlık bence çok acımasız bunu da belirteyim, Nouma'nın olayı çok barizdi. Neyse, hayırlısı olsun...
bu saatten sonra ceza meza kalmaz. standart zaten olamaz. son zamanlarda verilen cezala ve içinde bulunduğumuz durum, önceden verilen cezalarla karşılaştırılıp verilecek olsaydı daha çook farklı cezalar verilmeliydi birkaç hafta önce.
keitanın ne yaptığını anlayamadım ben maç sırasında. önden çekim bulursa federasyon bir ceza verir. ama "gereken" cezayı verebilir mi ya da verir mi bilemiyorum.
Ne yani herkesin kaşınıyor.Benim bi yerim kaşınsa duramam kaşımadan.Sahada olanlar hiç bir şey yapmayacak bunu istiyorsunuz.
Estranged
22.Mart.2010, 19:13
Ne yani herkesin kaşınıyor.Benim bi yerim kaşınsa duramam kaşımadan.Sahada olanlar hiç bir şey yapmayacak bunu istiyorsunuz.
Bu yorumun üstüne bu konuya bir daha cevap yazılmamalıdır.
Bu cevabın önünde saygıyla eğiliyorum :schaf:
izmer96
22.Mart.2010, 19:15
Ne cok GS dusmani varmis ya , firsat araniyor ki bu durum olsada saldirsak diye , devam gencler devam
el.nino
22.Mart.2010, 19:26
futbolcu numara da yapar istediğini yapar.çok futbolcu var böyle fenerde de var merak etmeyin.her futbolcu küfür eder ismail abi bunu sende biliyosun.emre nin nasıl küfür ettiğini nasıl hakemin üstüne yürüdüğünüde gördük biz.burda keita'nın suratı tribüne dönmüş diye hareket yaptı deniliyo.ismail abi sen o resimleri koyarak kendini yalanladın bir nebze.volkan la runje tribüne bakarak yapıyor göz göre göre.keita'nın tribüne bakıp bakmadığı meçhul.ben maçı 90 dakika izledim hiç bir tepki görmedim duymadım nedense.top keitaya gelince protesto ediliyorumuş.onuda görmedim duymadım.2 tane saçma sapan resim koyarak belli olmuyo hareket yapıp yapmadığı.burda tartışma sabaha kadar devam eder.herkes bişeyi gösterir.bu böle yaptı şu şöle elledi bu böyle tuttu şu küfür etti vs. bunları geçin de futbolunuza bakın birazcık. hadi herkese iyi akşamlar
fenerbahce_1907
22.Mart.2010, 19:37
Ne cok GS dusmani varmis ya , firsat araniyor ki bu durum olsada saldirsak diye , devam gencler devam
Gerçekleri söylemek ne zamandan beri Gs düşmanlıgı oldu?
izmer96
22.Mart.2010, 19:40
Gerçekleri söylemek ne zamandan beri Gs düşmanlıgı oldu?
olmiyan seyi carpitmak dusmanlikdan , garezden baska hic birsey degildir , ben maci canli izledim boyle biseyi farketmedim , macdan sonra 2 saat daha yorumlari falan izledim digiturkde 1 kisi bile bahsetmedi boyle bir olaydan ama ne hikmetse bir fenerli arkadasimiz boyle 2 resim alip 2. nouma vakasi demis , bu garez ve dusmanlik hatta cekememezlikden baska birsey degildir
RaSenGan
22.Mart.2010, 19:46
Sahayı kapattırmaya çalıştınız olmadı şimdi de takımın en iyilerinden bir oyuncuyu cezalandırmak istiyorsunuz.Anlayabiliyorum tabii sizleri :) Nouma'yla alakası yok bu durumun.Medyanın amacı olayı en büyük şekilde büyütebilmek.Bunu da başarıyor.
Suicider
22.Mart.2010, 19:51
Sahayı kapattırmaya çalıştınız olmadı şimdi de takımın en iyilerinden bir oyuncuyu cezalandırmak istiyorsunuz.Anlayabiliyorum tabii sizleri :) Nouma'yla alakası yok bu durumun.Medyanın amacı olayı en büyük şekilde büyütebilmek.Bunu da başarıyor.
:) haklısın dur daha neler çıkacak fener medyası tarafından adamlar işini biliyorlar ama bak fenerli arkadaşlar hemen nasıl olayı büyüttüler ve ortamı galeyana getirdiler tebrik ediyorum bu haberi yapanı gerçekten kendi açısından başarılı bir hamle
fenerbahce_1907
22.Mart.2010, 19:55
Boş konuşmalarınız gerçekten beni güldürüyor biz 1 yıl boyunca sizle maç yapsakda farklı galibiyetlerin tadını çıksak diye bekleriz hep bu günler bizim eğlencemiz sizin kabusunuz olmuştur ama siz hala yüzsüzce ''sizi anlayabiliyorum,bizden cok tırsıyorsunuz'' tarzında kendinizin bile inanmadığı laflar söyleyip burda kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.
di canio
22.Mart.2010, 20:01
1 hafta sonrasını düşünüyorum da; maçta sahaya bu maçtaki gibi pet bardakta su atılsa. Bu madde temas etmemesine rağmen bir Fenerbahçe'li oyuncu kendisini yere atsa. Bu konu altında yorum yapan Fenerbahçe'li ve Galatasaray'lı yazarların yorumları nasıl olur :) Bu kez Galatasaray'lılar bugün Fenerbahçe'lilerin yaptığını yapar. Fenerbahçe'liler de şimdi Galatasaray'lıların yaptığını. Herkes kendine yontar.
C h A o S
22.Mart.2010, 20:03
Anladımki bu olay bi kaç çapsız taraftar sitesinin abartmasından başka bir şey değil.
E.Cartman
22.Mart.2010, 20:10
yav Keita'yı bi çözemedim gitti su 2 metre uzağına düşüyor bu yere atLıyor yav takıma da zarar veriyor ama bu pozisyonda video görüntülerine bakmadan karar vermek yanlış olur ama yaptıysa ceza alalım ben kabullenirim...
Estranged
22.Mart.2010, 20:11
1 hafta sonrasını düşünüyorum da; maçta sahaya bu maçtaki gibi pet bardakta su atılsa. Bu madde temas etmemesine rağmen bir Fenerbahçe'li oyuncu kendisini yere atsa. Bu konu altında yorum yapan Fenerbahçe'li ve Galatasaray'lı yazarların yorumları nasıl olur :) Bu kez Galatasaray'lılar bugün Fenerbahçe'lilerin yaptığını yapar. Fenerbahçe'liler de şimdi Galatasaray'lıların yaptığını. Herkes kendine yontar.
Katılmıyorum,eğer böyle bir olay olursa Galatasaraylı arkadaşlarımdan hiçbirinin hiçbirşey demeye hakkı olmaz,fakat Fenerbahçeli olanların da o hareketi yapanı savunma hakkı olmaz.
Eğer biri öyle bir şey yaparsa,bence bu forumda yorum yapmayı bırakmalı o kişi.Fanatiklikle ilgili ciddi sorunları vardır bunu yapacak kişinin.
Suicider
22.Mart.2010, 20:13
Boş konuşmalarınız gerçekten beni güldürüyor biz 1 yıl boyunca sizle maç yapsakda farklı galibiyetlerin tadını çıksak diye bekleriz hep bu günler bizim eğlencemiz sizin kabusunuz olmuştur ama siz hala yüzsüzce ''sizi anlayabiliyorum,bizden cok tırsıyorsunuz'' tarzında kendinizin bile inanmadığı laflar söyleyip burda kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.
ortamı germiyecek konuşmalar yaparsak daha iyi olur burda çoçukça biz sizi hep yenioz ağlamayın nası yendik ama hebele hübele yapmıyalım lütfen..sen böyle birşey yapmamışsın fakat cümleyi değiştirip aynı anlama getirmişsin dikkat edelim
goosfraba
22.Mart.2010, 20:20
konu kaydığından mütevellit, kilitlenmiştir. biraz ortam yumuşasın, uygun görülürse tekrar açılır.