PDA

View Full Version : Bülent Korkmaz'ı Gönderdiler

TR.CaPTaiN
22.Mart.2010, 16:41
Azerbaycan'ın Baku takımını çalıştıran Bülent Korkmaz'ın görevine son verildiği bildirildi.

Azerbaycan'ın spor haber portalı Apasport.az'ın verdiği habere göre, Bakü takımı yetkilileri Bülent Korkmaz'la çalışmayacaklarını açıkladı.

Bülent Korkmaz'ın istifaya zorlanmasının son haftalarda alınan kötü sonuçlar olduğu belirtilirken Bakü takımını bundan sonra kimin çalıştıracağı konusunda herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

AA

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mart.2010, 17:25
LigTv'de İstifa Ettiği söyleniyodu ama...

Suicider
22.Mart.2010, 18:21
Korkmaz istifasını verdi!
Sivas iddialarını yanıtladı!
(SPORX ÖZEL HABER) Azerbaycan'ın Baku takımını çalıştıran Bülent Korkmaz görevinden istifa etti.

Azerbaycan spor medyasında şok etkisi yapan habere göre Baku kulübü başkanı Hafiz Mamadov'a istifa dilekçesini veren Bülent Korkmaz, başkanın ısrarlarına rağmen kararından vazgeçmeyeceğini belirtti.

2009 yılında Baku takımının başına geçen Korkmaz'ın takımı Azerbaycan Süper Ligi'nde 37 puanla 4. sırada yer alıyordu.

KORKMAZ: "ÖNYARGILI DAVRANILDI"

Bu haber üzerine editörümüz Hilmi Sever'in görüştüğü Bülent Korkmaz, Bakü ile yollarının ayrıldığını doğruladı. Korkmaz, Bakü ile hedeflerinin uyuşmadığı için istifa kararı aldığını söyledi.

Korkmaz sözlerini şöylü sürdürdü: "Ligde şu an 4. durumdayız ve şampiyonluğun da en güçlü adaylarından biriyiz, Azerbaycan Kupası'nda da play-off'a kaldık, alt yapıda da belirli bir düzeni kurduk. İstifa kararımın sporif anlamda bir başarısızlıkla ilgisi kesinlikle yok.

Bakü Kulubü'nde uzun vadeli hedefler yerine geçici başarılar daha önemli görülüyor. Bana karşı önyargılı davranıldı, burada uzun vadeli çalışılmayacağını anladım. Azerbaycan'a geldiğimde oyuncular profesyonel değillerdi, bu konuda çok önemli adımlar attık. Alt yapıya eğildik ve olumlu gelişmelere imza attık. Takımı belirli bir seviyeye getirdik ama geçmişten gelen sorunlar ve dediğim gibi insanların ön yargılı tutumları nedeniyle istifa kararını almak zorunda kaldım.

SİVASSPOR CEVABI

Bülent Korkmaz, Sivasspor'un başına geçeceği için Bakü'den ayrıldığı yönündeki iddialara ise şu yanıtı verdi: "Sivasspor Teknik Direktörü'nün istifa ettiği haberini bile sizden öğrendim, böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Bana gelen bir teklif de olmadı. Teklif gelirse o anki şartlara göre bir değerlendirme yaparız."

Korkmaz, Türkiye'ye 2-3 gün içinde döneceğini de söyledi.

Haber: Hilmi SEVER

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

sakary Ali
22.Mart.2010, 18:27
Bana göre Sivasta boşalan koltuk ile alakalı olabilir.

uAburak89
22.Mart.2010, 18:51
Aman diyim kaptanım, ne Sivas'ı ya.. Bir süre dinlenmesi lazım Bülent Korkmaz'ın...

goosfraba
22.Mart.2010, 18:52
bence bir süre dinlenmesin, kendini geliştirsin. yurtdışında o kadar kurs var. sonra hazır olduğunda tekrar bir takım çalıştırabilir.

uAburak89
22.Mart.2010, 18:59
Bende aynı şekilde düşünüyorum zaten, dinlenip düşünmenin yanında kariyer planı yapmalı ve bir şekilde kendini geliştirmeli. Böyle daldan dala olmuyor, yakışmıyor. Futbolculuk kariyerindeki istikrarı yakalaması gerekiyor.

Hugo
22.Mart.2010, 19:01
adam ne güzel yönetiyordu takımı. idman azerbaycan kanalından izlerdim bazen :D Kürşat Duymuş, Jaba ve Adriano(İBB'deki) bu takımda oynuyor.

Fernando Gago
22.Mart.2010, 19:31
Sivas'a geçer Onu da küme düşürür :)

Ahmet Göktaş
22.Mart.2010, 19:37
Yani zorlamaya rağmen olmayınca olmuyormuş her iyi futbolcudan teknik direktör.

bugra 1905
22.Mart.2010, 21:36
Sivas'a geçer Onu da küme düşürür :)
Aman Abi Aman Allah Yazdıysa Bozsun Gelmesin Gerek Yok