View Full Version : Boşalan milli takım koltuklarının haberleri...
lakin1907
24.Mart.2010, 14:49
Şu anda 3.sezona yeni başlayacağım transfer sezonundayız yani,lazio yu çalıştırıyorum ve başka herhangi bir milli takımıda çalıştırmak istiyorum ve boşalan tüm milli takımların haberlerinin gelmesini istiyorum şu ana kadar 3 senede yalnızca 1 2 takımın boşaldı onlarda kabul etmediler mutlaka daha çok yer açılıyordur fakat bunlardan nasıl haberim olabilir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
goosfraba
24.Mart.2010, 14:58
normalde haberlerin gelmesi lazım otomatik olarak. ben benim yaptığım şeyi söyleyeyim. herhangi bir uluslararası organizasyon sona erdikten sonra genelde en az 3-4 milli takımda görev boşluğu doğuyor. uluslararası herhangi bir organizasyonu iyi takip etmen lazım. sonuçta elenen veya başarısız sonuç alan milli takımlar menajerlerini kovup yeni kan arayışına gidiyorlar.
bundan ziyade, finaller öncesi elemeler bittikten sonra da elenen milli takımlarda menajerler gönderiliyor.
lakin1907
24.Mart.2010, 15:17
teşekkürler,anladığım kadarıyla tüm haberlerin gelmesi için yapabileceğim bir şey yok , artık 2012 yazında turnuva bitince boşalan yerlere bakarım...
El Barto
24.Mart.2010, 15:36
Subscribe özelliğini kullanmalısınız. Milli takım ekranında sağ üstte yıldız gibi bir işaret var ona tıklarsanız daha sonra manager subscribe'de o milli takım için job seçeneğini aktif ederseniz gelecektir.
lakin1907
24.Mart.2010, 17:13
çok teşekkürler bu şekilde oldu...