View Full Version : “Kendini R.Madrid Başkanı mı zannettin!”
Nedvedmania
27.Nisan.2006, 20:00
http://www.spor3.com/haberimaj/demiroren0201.jpgYıldırım Demirören, Serdar Kurtuluş için 4 milyon dolar isteyen Bursaspor Başkanı’na şu yanıtı verdi: “Kendini Real Madrid Başkanı mı zannettin"
İki eski ve iyi dost!
Geleceğin takımını yaratmak için kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar, Bursaspor’un genç yıldızı Serdar Kurtuluş’a resmen talip olmuştu. Yeşil-Beyazlı Kulübün Başkanı Levent Kızıl’ın kapıyı 4 milyon dolardan açması ise Kartal cephesinde şok etkisi yaratmıştı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, aynı zamanda çok yakın dostu da olan Kızıl’ı arayarak hayli ilginç sözlerle dolu bir konuşma yaptı.
‘Biraz mantık lütfen!
Sözlerine, “Kendini Real Madrid Kulübü Başkanı’nın yerine mi koyuyorsun!'' diyerek başlayan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören şöyle devam etti: “Biz, size zamanında üç tane oyuncu (Serdar Topraktepe, Eser Yağmur, Yasin Sülün) gönderdik, ancak toplam 1 milyon dolar bile ödemediniz. Şimdi bir futbolcu için 4 milyon dolardan bahsediyorsunuz. Mantıklı bir rakam belirleyin ve transferi hemen bitirelim...''
Berkaiser
27.Nisan.2006, 20:05
Yıldırım Demirören haklı.İstenen para çok fazla.
Laz_Asker_61
27.Nisan.2006, 20:09
4 milyon dolar mı gülerim sadece
J.M SaLas
27.Nisan.2006, 20:41
Türkiye Ligi Standartlarının Cok Üstünde. Demirören Haklı.
Berkaiser
27.Nisan.2006, 20:52
Levent Kızıl kibarca satmayacağız demiş.:D
zargı
27.Nisan.2006, 20:58
adam haklı sen neredeyse bedevaya 4 futbolcu vericeksin sonra bi futbolcuyu sana 4 milyon dolara vericek futbolcuda futbolcu olsa
meddah
27.Nisan.2006, 22:06
Doğru cümle şöyle olmalıydı: "Sen beni Real Madrid başkanı mı zannettin?"
gezenti
27.Nisan.2006, 23:32
ya siz bu serdar kurtuluşu seyrettinizmi daha önce hiç.daha geçen sene arsenalden menajerler gelip serdarı izlediler.ayrıca raşit hoca onu bırakmaz.
para konusuna gelince de bjk başkanı onun yaşında o yetenekte avrupada(türkiyede yok çünkü)adam bulsun en az 10 milyon dolardan kapıyı açarlar serdar için 4 milyon dolar bence az bile.
hem yukarıda bahsedilen 3 tane bedava futbolcuymuş ya kimkime verir bedava futbolcuya saçmalayın hem bunlar kardeş değil düşman klupler neden bedavaya adam versinler hepsinin parasını tıkır tıkır verdikte aldık.
not:eser yağmuru satmadılar kiraladılar....
Burak Duran
27.Nisan.2006, 23:46
abi yuh yani bu ne ya 4milyon abartmış biraz
koray_capello
27.Nisan.2006, 23:49
Doğru cümle şöyle olmalıydı: "Sen beni Real Madrid başkanı mı zannettin?"
:):) çok doğru demişsin.
ayrıca şunu da demeliydi.Sen Serdarı Messi mi zannettin?
perpetua
28.Nisan.2006, 00:18
Bu fiyat resmen, satmak istemiyoruz ama ille de alacaksan, cok para vermen lazim demektir.
Cengo
28.Nisan.2006, 00:29
Yabancı kısıtlaması sınırlı kalırsa bunların olacağını söylemiştik..
emirduman
28.Nisan.2006, 00:29
Adam en azından satmak istemiyoruz dememiş, satasımız yok ama parayı verip bizden zorla alabilirsin demiş ;)
gezenti
28.Nisan.2006, 11:16
bursa beşiktaşa günahını vermeyecektir buraya yazıyorum.
Burak Duran
28.Nisan.2006, 11:27
Yabancı kısıtlaması sınırlı kalırsa bunların olacağını söylemiştik..
olayı yine yabancı sınırlamasına çekmişsiniz yani yok böle birşey
arkadaşında dediği gibi yabancı sınırlaması kalksaydı levent kızıl bu fiyatı çekemezdi .... türkiye liglerinde bu fiyata çok az futbolcu var ama serdar kurtuluş u hiç izlemedim duymadımda ... bilgisi olan varsa bu futbolcu hakkında yazabilirmi ...
Burak Duran
28.Nisan.2006, 11:53
sana fmden bir örnek veriyim elinde kaliteli bi oyuncu var atıyorum mesela mülayim adamın ederi normalde1.5milyon falan ama satmak istemiyosun fiyatı 4-5 e çıkarıp alırsa en azından yerini doldurcak adam bulurum demiyo musun işten aynen bu mantık
BurakMania
28.Nisan.2006, 12:49
Bursaspor un oyuncularının toplam bonservis bedelleri 4 milyon dolar ediyormuymus bursa baskanını kafası iyiymiş heralde 4 milyon dolarlala 4 yuz bin doları karıstırmıs olmalı
vallabu adamı izlemedim geçekten 4 milyon $ eder mi ki ???
Nedvedmania
28.Nisan.2006, 18:53
bi aralar gs de wederson u istemişti ama ankaraspor necatiyi felan istemişti karşılığında
zargı
28.Nisan.2006, 19:01
gercekten de yaa adamlar necati bi 3.5 milyon dolar istemişti GALATASARAYdan hayır verdikleri oyuncuda bişe olsa dalga geciyo sanki:D:D:D
iyi demiş... ama bencede doğru söz meddahın dediği gibi: Ben real madrid başkanımıyım olması lazımdı :)
nic-39
28.Nisan.2006, 19:39
ayhana 8.5 mıo dolar verıldıyse zamanında cocuk yeteneklı ıse 4 mıo verılebılır..bunda abartacak bısey yok bence
gezenti
28.Nisan.2006, 21:14
Bursaspor un oyuncularının toplam bonservis bedelleri 4 milyon dolar ediyormuymus bursa baskanını kafası iyiymiş heralde 4 milyon dolarlala 4 yuz bin doları karıstırmıs olmalı
ya cahil cahil konuşma serdar kurtuluş+egemen korkmaz+yavuz+yunus altunu topla bakayım kaç para yapıyo vallahi burdan senin futbol hakkındaki bilgini anlamış oldum.
nic-39
28.Nisan.2006, 21:17
ya cahil cahil konuşma serdar kurtuluş+egemen korkmaz+yavuz+yunus altunu topla bakayım kaç para yapıyo vallahi burdan senin futbol hakkındaki bilgini anlamış oldum.
arkadasım bıraz sakın ol ya..sert cevaplar yazıosun..bursasporun buyuklugunu bılen bılıo zaten
gezenti
28.Nisan.2006, 22:21
arkadasım bıraz sakın ol ya..sert cevaplar yazıosun..bursasporun buyuklugunu bılen bılıo zaten
ya bursaasporu küçümseyici mesaj görünce doğal olarak sinirleniyorum..
francesco10
28.Nisan.2006, 23:46
bursa beşiktaşa günahını vermeyecektir buraya yazıyorum.
bu ne demek şimdi, kendi kendine gelin güvey olusn, ne demek wermez alsana bursanın günahının bedeli 4 milyon dolar
ayhana 8.5 mıo dolar verıldıyse zamanında cocuk yeteneklı ıse 4 mıo verılebılır..bunda abartacak bısey yok bence
o zamanki transfer piyasasıyla şimdiki arasında dağlar kadar fark war
nekop
28.Nisan.2006, 23:57
ne o 4 milyon dolar ben o paraya beckhamı getiririm besiktasa:D
hakikaten istenilen para haylııı fazla
gezenti
29.Nisan.2006, 12:40
bu ne demek şimdi, kendi kendine gelin güvey olusn, ne demek wermez alsana bursanın günahının bedeli 4 milyon dolar
o zamanki transfer piyasasıyla şimdiki arasında dağlar kadar fark war
yokya vermez sportif açıdan hiçbir şey yok ama tribünlerin 1. hedefi olmak istemez levent kızıl o yüzden söylüyorum.görürsünüz serdarı bjk haricinde her klube verilir ama bjkye verilmez...
yokya vermez sportif açıdan hiçbir şey yok ama tribünlerin 1. hedefi olmak istemez levent kızıl o yüzden söylüyorum.görürsünüz serdarı bjk haricinde her klube verilir ama bjkye verilmez...
bu taraftarlar arasında BURSA-BJK düşmalığı her geçen gün büyüyor buda çok kötü bişey :(
RoCCo_42
29.Nisan.2006, 14:30
SERDAR KURTULUS cok yetenekli bir oyuncu fizigide mükemmel yasına göre ama istenen fiyatı hakedemir su an için zor yalnız bence bunun yarısı eder.
Ayrıca burada bile yabancı sınırlamasına laf dokunduranlar varya hakikaten sadece gülüyorum onlara. :D
10_Osmanozc
29.Nisan.2006, 15:54
Bu fiyat resmen, satmak istemiyoruz ama ille de alacaksan, cok para vermen lazim demektir.
Öyle demek de öyle olduğunu açıklamayınca böyle haber olur işte.
Cengo
30.Nisan.2006, 00:15
Ayrıca burada bile yabancı sınırlamasına laf dokunduranlar varya hakikaten sadece gülüyorum onlara. :D
Daha uygun bir uslup kullanabilirsin düşündüklerini anlatabilmen için.
En başından söylemiştim, bu duruma katlanmak zorundasınız.Yetenekli gençlerin sayısı az ise fiyatları da yüksek olur.
Serbest piyasa ekonomisinde kaliteli ve az sayıda bulunan ürünlerin fiyatları çok yüksek olur.Hele marka ise düşünmeyin bile fiyatı..
Bu yüzden kısa vadede yetenekli gençlerin ve yıldız oyuncuların sayısını yükseltmek için yabancı sayısını kriterler ile yükselteceksiniz ve uzun vade için profesyonel dünya çapında hocalar getirerek altyapıları yeni akademiler açarak yeniden düzenleyeceksiniz.
Başka türlü Türk futbolunun ileriyebileceğini düşünemiyorum..
Laz_Asker_61
30.Nisan.2006, 00:25
Daha uygun bir uslup kullanabilirsin düşündüklerini anlatabilmen için.
ben uslupta herhangi bir sakınca göremedim ama neyse
gezenti
30.Nisan.2006, 12:41
ben uslupta herhangi bir sakınca göremedim ama neyse
aynen katılıyorum...
Navras
30.Nisan.2006, 23:24
işte yabancı sınırı olmasa bu adam 400 bin dolar bile olmaz
Burak Duran
30.Nisan.2006, 23:27
işte yabancı sınırı olmasa bu adam 400 bin dolar bile olmaz
herşeyi yabancı sınırlamasına çekiyosunuz. bursa adamı satmak istemiyosa 4milyon der bu da gayet normaldir. ve adam bence yetenekli ve normal fiyatı 2milyondan aşağa değildir ltf türk futbolcularını küçümseme
BurakMania
01.Mayıs.2006, 00:11
1- konustugun laflara dikkat et
2- benim yorumlarımla ilgili değil konuyla ilgili yorum yap