PDA

View Full Version : Kufurlu pankarta çözüm bulundu !

Nedvedmania
27.Nisan.2006, 20:03
http://www.spor3.com/haberimaj/pankart2704.jpgFederasyon yeni ceza yönetmeliği küfürlü pankart açılması halinde hakeme maçı iptal yetkisi bile veriyor.

Yönetici demeçleri de saha kapattıracak

Ankara'da toplanan Futbol Federasyonu, güncel kararların yanısıra yeni sezonun çalışmalarının da temelini atmaya başladı. SABAH'ın salı günü duyurduğu caydırıcılığı arttırılmış yeni ceza yönetmeliğinin yanısıra futboldan küfrü kazımaya kararlı olan federasyon, "Türkiye seçimini yapmalı. Ya futbol oynanacak ya küfür edilecek. Biz federasyon olarak futbolu yaşatacak kararları alıp, tüm çirkinlikleri örteceğiz" görüşünde birleşti. Yeni sezonda hakemlerin karar yetkileri artacak. Tribünlerde ağır küfür ve aşağılayıcı ifadeler içeren pankart açılması halinde hakem maçı durduracak ve uyarıda bulunacak. Bu durumun üç kez tekrarlanması halinde ise maç iptal edilecek, karar federasyon tarafından verilecek. Yeni sezonda yöneticiler de dillerini tutmayı bilecek. Bir kulübün yöneticisinin açıklaması sakıncalı ve fair play'a aykırı bulunursa ceza yöneticiye değil, kulübüne verilecek. Cezalar arasında saha kapatma ve seyircisiz oynama da bulunacak.

Deniz Derinsu

Sabah

ronaldinho34
27.Nisan.2006, 20:40
Maçı iptal etme yetkisi mi bence çooookkkk saçmaaa

Nedvedmania
27.Nisan.2006, 20:43
bence çook doğru

Berkaiser
27.Nisan.2006, 20:51
bence çook doğru

Bence de doğru.

zargı
27.Nisan.2006, 21:00
cok güzel kararlar uygulayabilirlerse

dinaMYt
27.Nisan.2006, 22:35
geçen sezonlarda anons yaptırmadı diye yerlere vurulan hakemler şimdi pankartlar yüzünden baskı altında kalacaklar.

Universal
27.Nisan.2006, 22:40
bence maçlara kişisel pankart alınmasın bazen büyük açılan pankartlar yani yönetimle daha önce görüşülen pankartlar koyulursa daha iyi olur

emirduman
28.Nisan.2006, 00:40
Yerinde bir uygulama olur, bunlardan kurtulmamız lazım..

Kimlerin, ne kadar canı yanıyorsa yansın...

BurakMania
28.Nisan.2006, 12:38
ben türk futbolunda küfürün biteceğini düşünmüyorum çünkü toplum olarak alışmışız bi kere maçın atmosferi o heyecanla hele de bide hakemin yanlıs kararı varsa şahsen ben kendimi tutamıyorum tutabilen varsa helal olsun bazı pankartlar vardır küfür barındıran sözler içermez ama anlamı gayet açık ve nettir bunların önüne nasıl gececekler umarım stadlarımızdan toplu bir şekilde küfür sesleri yükselmez

ibo
28.Nisan.2006, 13:45
doğru bir karar ama hakemlerimiz bunun uygulamasını ne derecede yapabilirler tartışılır..