Log in

View Full Version : İşte Aziz Yıldırım'ın cezası!

tarikko
25.Mart.2010, 20:31
PFDK, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 21 gün hak mahurimiyeti cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"1- Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın, 20.03.2010 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Gaziantepspor Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına,

2- Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, resmi internet sitesinde TFF'nin saygınlığını zedeleyen ve futbolun değerini düşüren sportmenliğe aykırı beyanlarda bulunulmasından dolayı takdiren 50.000. TL para cezası ile cezalandırılmasına,

3- Trabzonspor A.Ş.'nin, 21.03.2010 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş. - Galatasaray A.Ş. Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, tribünlere kapasitenin üzerinde seyirci alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi MAHMUT AKSU'nun, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

4- GALATASARAY A.Ş.'nin, 21.03.2010 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

5- KASIMPAŞASPOR Kulübünün, 19.03.2010 tarihinde oynanan KASIMPAŞASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 2. Kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 80.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
6- BURSASPOR Kulübünün, 22.03.2010 tarihinde oynanan BURSASPOR - DENİZLİSPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, tribünlere kapasitenin üzerinde seyirci alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi"

Sporx

nannar
25.Mart.2010, 20:44
Hayırlı olsun herkese cezalar...

Universal
25.Mart.2010, 20:52
Aziz Başkan ceza almaya alıştı. Zaten kendin locası var, maçlarıda oradan izliyor. :)

Aziz Başkan yarın yapacağı açıklamadan sonra nasıl bir ceza alacak merak ediyorum.

KaRaBükLü KraL
25.Mart.2010, 21:10
Az bile olmuş:DÇünkü çok yapıyo böyle adam akıllı bi ceza gelse daha az yapar bence:)

Crocodile1963
25.Mart.2010, 21:12
Aziz Başkan ceza almaya alıştı. Zaten kendin locası var, maçlarıda oradan izliyor. :)

Aziz Başkan yarın yapacağı açıklamadan sonra nasıl bir ceza alacak merak ediyorum.

Ceza aldığı takdirde tribünlerden maçı takip edemiyor diye biliyorum. . .

KaPaLı
25.Mart.2010, 23:06
Ne kadar şaşırdım ne kadar şaşırdım :) Seyircisiz maçta Ankara'ya bir ceza bekliyodum ben daha bu neki :)

di canio
25.Mart.2010, 23:35
Ceza aldığı takdirde tribünlerden maçı takip edemiyor diye biliyorum. . .

Hak mahrumiyeti cezası, Fenerbahçe Başkanı olarak yükümlülüklerini yerine getirmemesini sağlıyor diye biliyorum. Stadda Şeref, Protokol Tribünü hariç istediği yerden izleyebilir maçı. Eğer o konuda ayrı bir cezası yoksa.

barahir
25.Mart.2010, 23:38
Bugn haberlerde aziz yıldırımın cezası yüzünden manisa maçını stadda izleyemediğini söylemişti ntvsporda..

A.FaruK
26.Mart.2010, 15:11
21 gün bişe değil yaa :D