PDA

View Full Version : İstanbul BB - Bursaspor [ 27. Hafta ]

barahir
26.Mart.2010, 01:53
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/26/262.jpg

Hugo
26.Mart.2010, 02:12
Maç 8'de olmasaydı giderdim izlemeye ama dönüş sıkıntı olacağı için çok zor.
Geçen sene Sivas'ı şampiyonluktan etmişti belki de İBB. Aynısını Bursa'ya yapabilecekler mi bakalım?

sananes
26.Mart.2010, 05:17
bu maç bursa puan kaybedip derbinin değerini daha da arttıracak diye düşünmekteyim.hani fb puan kaybettiginde gs'de kaybediyo ya da bjk kaybediyo sonraki gün fb kaybediyo ya bu tarz şeyler hepimizin dikkatini çekmiştir, sırf bu sebepten bursanın puan kaybedeceğini düşünüyorum ama iddia'da 2 oynuycam garibim vesselam :D

eXcitinG
26.Mart.2010, 12:48
20.000 taraftar gidiyor Bursa`dan İstanbuL`a bu akşam. Her yerden, mahaLLe araLarından biLe otobüsLer kaLkıyor. BiLet fiyatLarı çok ucuz. Bursaspor yanında bu taraftar desteği varken zaten puan kaybederse MutLu sona da uLaşamaz.

Knightmare
26.Mart.2010, 14:41
Stresli bir maç bizi bekliyor. İlk yarıda gol bulursak rahatça alırız maçı.

Addolorato
26.Mart.2010, 17:13
Gördüm bugün Bursasporluları trafik çevirmesinde bir arabada 5-6 Bursaspor'lu vardı :D.. Bence Bursaspor bu maçı deplasmanda değil içerde oynuyor en kötü berabere kalır..

Arbitre
26.Mart.2010, 18:29
ibb zorlayacaktır.yinede bursa şampiyonluğa çok yakın.kazanırsada şampiyon olur

sentugo
26.Mart.2010, 18:33
rahat bir galibiyet bekliyorum.. Maça gidiyorum bende.. Şimdi evden çıkıcam..

LeqenDary
26.Mart.2010, 18:36
İBB'nin en az 1puan alacağını ve derbinin öneminin 2kata çıkacağını düşünüyorum...

C h A o S
26.Mart.2010, 19:40
300'den fazla otobüsle Bursa çıkarma yapmış.Az önce Show haberde forumdan bir Bursa'lıyı gördüm sanki."Resimlerdeki biz"alanından hatırladım:D

tarikko
26.Mart.2010, 19:48
İLK 11'LER

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
Oğuzhan
Metin
Serhat
Marcus
Efe
İskender
Ekrem
Mahmut
Martin
Tevfik
Hasan Ali

BURSASPOR
Ivankov
Ömer
İbrahim
Mustafa
Ali Tandoğan
Hüseyin
Ivan Ergiç
Volkan Şen
Ozan İpek
Turgay
Sercan

tarikko
26.Mart.2010, 20:15
http://i42.tinypic.com/fn44mh.jpg

Knightmare
26.Mart.2010, 20:31
50. saniyede gol attık, ofsayt dediler :D hakemin süzmesi zordu pozisyonu ama gitti 1 golümüz, İbrahim ofsaytta değilmiş.

C h A o S
26.Mart.2010, 20:36
İ.B.B 1-0 yaptı:) Kus..

IcedEarth
26.Mart.2010, 20:38
Bu arada kim ne derse desin seviyorum bu İ.B.B'yi ya, bu adamlar iyi takım, inşallah daha iyi yerlerde görürüz ve biraz taraftar kazanırlar...

KaPaLı
26.Mart.2010, 20:40
Sercan'ın 3. ofsayt pozisyonu sanırım. Yan hakem çok güzel yakalıyo pozisyonları.

DenizlispoR
26.Mart.2010, 20:41
İBB duran toplar olmasa toplamda kaç gol atabilecek acaba :D.

bugra 1905
26.Mart.2010, 20:42
Geçen Sene Bizim Başımızada Gelmişti Bu İnşAllah Bursasporumuz Çevirir Maçı

anilla
26.Mart.2010, 20:50
İBB İstanbul takımlarına kıyagına devam ediyor bakalım Bursa macı cevirebilecek mi ?

Hugo
26.Mart.2010, 20:58
Goooll!.. Savunmanın hatası.. 2-0 oldu.
89 Numara - Hasan Ali

C h A o S
26.Mart.2010, 20:58
Hasan Ali harika bir gol attı.

LeqenDary
26.Mart.2010, 21:00
2-0 oldu..İnşallah direnir İBB :)..

bugra 1905
26.Mart.2010, 21:01
Yazık Çok Yazık Oldu ....

DenizlispoR
26.Mart.2010, 21:01
İBB yine diğer İstanbullulara çalışıyor .

Hugo
26.Mart.2010, 21:02
Bursa'nın penaltısı verilmemiş. Spiker penaltı olduğunu söyledi.

Ahmet Göktaş
26.Mart.2010, 21:04
Artık ip büyüklerin elinde.

C h A o S
26.Mart.2010, 21:10
Bursa'nın penaltısı verilmemiş. Spiker penaltı olduğunu söyledi.

Sanırım Turgay'ın hakemi aldatmadan kart gördüğü pozisyonu söylüyorsun.Bence karar doğruydu.Kendini yere attı.

Fearless Coward
26.Mart.2010, 21:11
İBB'den bunu bekliyordum aslında..Adamların taraftarlarıda artıyor git gide mesela geçen maçlarına gitmiştim ben.. :D

C h A o S
26.Mart.2010, 21:15
Hakem maçı iyi yönetiyor.Ayrıca çok gergin maç oluyor.Bursa'dan her an bir kişi kırmızı görebilir.

C h A o S
26.Mart.2010, 21:16
İnanılmaz bir gol kaçırdı Efe.

Universal
26.Mart.2010, 21:17
Belediye, Sivas'dan sonra Bursa'ya da büyük darbe vuracak gibi. Belediye'ye her yıl zirveye daha da yaklaşıyor taraftarı olmadan. Bu maçta galbiyet elde ederlerse ilk 6 için şansını artırıp, ekstra para ödülü kazanabilirler.

Varonil
26.Mart.2010, 21:17
İbb 2 gol atmasına rağmen çok net fırsatları harcadı ilk yarıda.Maç böyle biterse pazar günü derbi çok farklı bir anlam kazanacak.

Hugo
26.Mart.2010, 21:18
Bugün ben de giderdim maça ama dönüşü zor olacağı için gidemedim maalesef.
Bu maça taraftar geldiği için belki de belediye iyi oynuyor :D

The.Crow
26.Mart.2010, 21:19
Nasıl iyi yönetiyor.Turgay 'ın pozisyonunda adamı geçiyor ayağını takıp dengesini bozup indiriyorlar aşağı. Kesin penaltıydı o pozisyon çok yanlış karar.

Knightmare
26.Mart.2010, 21:20
Allah kahretsin ya, çok sakin oynuyor İ.B.B. bu karşılaşmanın ikinci yarısı daha gergin olacak.

C h A o S
26.Mart.2010, 21:20
Bana kendini attı gibi geldi.Bir daha izlemek lazım.

Knightmare
26.Mart.2010, 21:22
ayağına müdahale var, sağ ayağına darbe var...

KaPaLı
26.Mart.2010, 21:23
%100 penaltıydı o. İBB oyuncular aynı kışkırtmaya devam ediyolar. Taktiğini merak ettim İBB'nin anlayan varmı ?

Fearless Coward
26.Mart.2010, 21:23
Ekrem gole çok yaklaşmıştı ama atamadı..İkinci yarı neler olacak acaba..İBB'nin taraftar sayısıda artıyor git gide bunlar seneye 5.000 - 10.000 kişi maça gelirler :D :D Bizde İstanbullu olarak desteğe geliriz..

Knightmare
26.Mart.2010, 21:24
Hassle opponents, Drop deeper.

di canio
Bursaspor'lu oyuncuları aşırı stres içinde gördüm. Ağır gelmeye başlamış sanırım şampiyonluk mücadelesinin yükü.

DenizlispoR
%100 penaltıydı o. İBB oyuncular aynı kışkırtmaya devam ediyolar. Taktiğini merak ettim İBB'nin anlayan varmı ?

Aaaa taktiğe gerek var mıydı İsmail abi ?Ben tek kornerleri ayarla sahaya çık diye biliyordum.Rastgele bir şutla falanda 2 yaparız dediydim.Bak tuttu müneccim olayım ben :confused:.

wolfson
26.Mart.2010, 21:28
Umarım Bursa burdan puan çıkartamaz :D Fenerin ne kadar şampiyon olmasını istemiyorsam anadolu klüplerinin de olmasını o kadar istemiyorum :D nedensiz ama böyle geliyo içimden :D Belediye bu maçta galip gelirse diğer maçlar daha da stresli olacak bursa için :D Son hafta bile çok önemli şampiyonluk için

KaPaLı
26.Mart.2010, 21:28
Oğuzhan
Metin*
Serhat*
Marcus*
Efe*
İskender
Ekrem*
Mahmut*
Martin*
Tevfik
Hasan Ali*

Yanlarına yıldız koyduklarım Defansif oyuncular. Nasıl bir taktik bu.

bugra 1905
26.Mart.2010, 21:29
Bu Sene İlk Maç 90.Dakikalarda Kornerden Atıp Yendiler Bizi İkinci Maçtada Şansına Bir Gol Bulup Aldılar Savunmaları ÇoK İyi İşi Çok Zor Bursanın Geçen Sene Biz Bir Dünya Kaçırmıştık İBBye 2-1 Almışlardı Maçı
İnşAllah Fenerbahçe Maçı Gibi Olur Ve Bursa 3-2 Yapar

DenizlispoR
26.Mart.2010, 21:32
Oğuzhan
Metin*
Serhat*
Marcus*
Efe*
İskender
Ekrem*
Mahmut*
Martin*
Tevfik
Hasan Ali*

İsmail abi bir de boy hakimiyeti olan oyunculara # koysaydın taktiği anlardın :D.

GeNç KaRTaL
26.Mart.2010, 21:32
Bursaspor bu maçı buradan kazansın o zaman şampiyon olabileceklerine inanmaya başlayacağım.

BaFraLı
26.Mart.2010, 21:49
Bursaspor bu maçı buradan kazansın o zaman şampiyon olabileceklerine inanmaya başlayacağım.

+1........

Knightmare
26.Mart.2010, 21:50
yuh ya kaç kişi savunma yapıyor bu takım. imkansızdanda öte maçın dönmesi...

DenizlispoR
26.Mart.2010, 21:51
Hakemde çoşmaya başladı iyice :D.

Börk
26.Mart.2010, 21:58
Allah'ım ya.Adamın nasıl oynattığında,nasıl oynacağına da karışıyorsunuz.Kornerden gol atıyor suç,frikikten gol atıyor suç.Bu fm değil ki hep atak oyunu oynayasınız.

Addolorato
26.Mart.2010, 22:08
2-1 oldu son 10 dakika daha heyecanlı geçer..

Rsa
26.Mart.2010, 22:08
2-1, Volkan Şen.

Hugo
26.Mart.2010, 22:09
Volkan Şen. Süper maç olacak bundan sonra.

izmer96
26.Mart.2010, 22:09
2-1 Volkan Sen

Hugo
26.Mart.2010, 22:12
Oğuzhan
Metin*
Serhat*
Marcus*
Efe*
İskender
Ekrem*
Mahmut*
Martin*
Tevfik
Hasan Ali*

Ali ve İ. Akın oynayabilirdi zaten. Onları da oynatsa neden ofansif oynadı, lidere karşı oynuyor derler :D

nerazzuri
26.Mart.2010, 22:20
Ne durumda maç takip edemiyorum.

BaFraLı
26.Mart.2010, 22:21
Aynen maç ne durumda.1 gol atsa Bursa 7 lira para alcaz hadi Bursa ya :D

Fearless Coward
26.Mart.2010, 22:23
Maç bitti.. 2-1..

nerazzuri
Maç sonra erdi, 2-1.

BaFraLı
İBB Sivasspor'a yaptığını Bursaspor'ada yaptı.Şampiyonluk zor gibi.

Börk
26.Mart.2010, 22:24
Tebrikler İbb.

Fearless Coward
26.Mart.2010, 22:25
Bu skorun ardından derbinin önemi arttı..

izmer96
26.Mart.2010, 22:25
Bursa bu haftaya kadar iyi getirdi kafaya oyniyarak ama bu maglubiyetle birlikte dususe gecerler diye dusunuyorum , ilk 3 e girmeleri bile zor olabilir sezon sonunda

Universal
26.Mart.2010, 22:26
Önemli olan bu maçın kaybedilmesi değil, Bursaspor'un bundan sonra ne yapacağı. Eğer şampiyonluğa oynuyorsa, bu mağlubiyet onları etkilemez. Eğer etkilerse, demekki hedefleri Şampiyonluk değildir.

Bu maçın kaybedilme sebebi Ertuğrul Sağlam'dır. Bu maçı kazanırsak şampiyonluğa oynarız söylemi ile futbolcuları stres altına soktu.

C h A o S
26.Mart.2010, 22:27
Harika bir maçtı.Özellikle Volkan'ın golünden sonra maç çok hareketliydi.İ.B.B. takım olarak iyi çalıştı ve maçı aldı.Tebrikler..

LeqenDary
26.Mart.2010, 22:27
Bursa çok büyük fırsat tepti..Derbinin galibi yarışın en büyük adaylarından biri olur..

Knightmare
26.Mart.2010, 22:28
strese girersin tabii. 2 gol yiyorsun geriye düşüyorsun. Ertuğrul Sağlam'la ne alakası varki?
Karşında savunma futbolunu çok iyi oynayan bir ekip, ileride ayağında top tutmayı bilen oyuncular. Bursa olunca stresi kaldıramaz, Fb, GS, BJK olunca tam tersi...çok beklersiniz her hafta İBB ile oynamıycaz.

DenizlispoR
26.Mart.2010, 22:30
İBB taktiksiz çıktı , kazandı ne yapalım tebrik edeceğiz ancak .

Universal
26.Mart.2010, 22:33
strese girersin tabii. 2 gol yiyorsun geriye düşüyorsun. Ertuğrul Sağlam'la ne alakası varki?
Karşında savunma futbolunu çok iyi oynayan bir ekip, ileride ayağında top tutmayı bilen oyuncular. Bursa olunca stresi kaldıramaz, Fb, GS, BJK olunca tam tersi...çok beklersiniz her hafta İBB ile oynamıycaz.

Futbolcularını maçtan önce stresse soktu. İstanbul basını çok fazla üstüne yürüdü, yetmedi bu maçı kazanırsak şampiyonluktan söz ederim dedi. Bu sözler zaten Bursalı oyuncuları etkiler. Kaldı ki Bursalılar hocaları gibi sinirliydi. Bu sinirle hatalı işler yaptılar ve puan gitti.

bjk4ever
26.Mart.2010, 22:34

Diger takimlar da kolay degil. Belediye'yi yenemeyen takim elini kolunu sallayarak BJK, GS gibi takimlari zor yener. Buyuk firsat tepti Bursa.

Bu arada BJK'den sonra Bursa da pazartesi-cuma seruveninde puan kaybetti. Federasyonumuz sene sonuna kadar FB veya GS'den birine pazartesi-cuma yaptiracak mi acaba cok merak ediyorum!

Universal
26.Mart.2010, 22:38
Pazartesi - Cuma takımları etkilemez. Almanya Bremen Perşembe 22'de maç oynuyor. Cumartesi 16'da maça çıkıyor. Man Utd ligde üç maç yapıyorlar, Pazar - Salı - Cumartesi. Kaldı ki Fenerbahçe ve Galatasaray haftaiçi Avrupa'da maç yapıyor. Fenerbahçe - Bursa ile pazartesi günü oynadı, perşembe Lille ile oynadı pazar günü Antalya ile.

KaPaLı
26.Mart.2010, 22:40
7 maç yapmış İstanbul takımlarıyla ilk mağlubiyetini aldı ne iş :)

Fenerbahçe dün maç oynadı bugün çıkıp Galatasaray'la oynasamıydı ? Veya Galatasaray o kadar Avrupa - Kupa - Lig arasında gitti geldi. Pazartesi oynayıp Perşembe maça çıksa sonra Cuma tekrarmı maça çıkacak. Az mantıklı ol.

bjk4ever
26.Mart.2010, 22:42
Pazartesi - Cuma takımları etkilemez. Almanya Bremen Perşembe 22'de maç oynuyor. Cumartesi 16'da maça çıkıyor. Man Utd ligde üç maç yapıyorlar, Pazar - Salı - Cumartesi. Kaldı ki Fenerbahçe ve Galatasaray haftaiçi Avrupa'da maç yapıyor. Fenerbahçe - Bursa ile pazartesi günü oynadı, perşembe Lille ile oynadı pazar günü Antalya ile.

Bahsettigin takimlar senede 60 mac yapmaya alismis takimlar. FB ve GS Avrupa'da mac yapiyor olabilir, ancak o devir kapanali haftalar oldu. Simdi fiksturler esit kupa maclari disinda. BJK ve Bursa pazartesi-cuma oynayip puan kaybetti, GS veya Turkiye kupasi fiksturu tamamlandiktan sonra FB'nin pazartesi-cuma oynamamasi icin bir neden var mi? Ve bunlar oynamazsa bu adaletsizlik olmaz mi?

wolfson
26.Mart.2010, 22:47
Geçen hafta Bursa niye pazartesi oynadı peki? Bunu da düşünmek lazım. Bilen var mı niye pazartesi oynamıştı?

KaPaLı
26.Mart.2010, 22:50
LİG TV'nin yayını gereği olmuştu bu. Trabzonspor - Galatasaray, Fenerbahçe - Gaziantepspor, Beşiktaş - Kasımpaşa maçlarını yayınladılar. En son olarak Bursa maçı kalmıştı onuda pazartesiye attılar.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Mart.2010, 22:52
Bursa için çok büyük yara oldu...Tebrikler İBB.

KaPaLı
26.Mart.2010, 22:56
http://i42.tinypic.com/107lzzs.jpg

İzlediğim kadarıyla böyle bir taktiksel diziliş çıkarabildim. Tabiki büyük üstad ( ! ) Abdullah Avcı kadar olamam ama yinede yakın bir diziliş.

DenizlispoR
26.Mart.2010, 22:58

İzlediğim kadarıyla böyle bir taktiksel diziliş çıkarabildim. Tabiki büyük üstad ( ! ) Abdullah Avcı kadar olamam ama yinede yakın bir diziliş.

Korner taktiği var dimi abi :n:.O olmasa nasıl gol atıcaz :confused:.

wolfson
26.Mart.2010, 22:59
Ya böyle de yapmayın lütfen. Puan kaybettiğiniz bir takımın menajerine böyle haksızlık yapılmaz bence. Galatasaray ve ya Fenerbahçe puan kaybetseydi ve bi Galatasaraylı yaptığınızı yapsaydı siz ne yapardınız merak ediyorum... Maça böyle çıkmak da bi taktiktir. Sizin takımlarınız hiç mi böyle maç kazanmadılar?

izmer96
26.Mart.2010, 23:01

Bu kadar eksikle cok guzel bir kadro bence , Bursadan cok daha akilli oynadi ve yendi IBB , tebrik etmek gerek

KaPaLı
26.Mart.2010, 23:01
Ben aynı şeyleri Fenerbahçe'yi yendikleri zamanda söyledim. Galatasaray'la berabere kaldıkları zamanda. Geçen sene Beşiktaş'a çelme taktıkları zamanda. Sevmiyorum böyle oynamalarını. 10 kişi kapanıp 1 şans goluyle puan almalarını.

Universal
26.Mart.2010, 23:02
Bahsettigin takimlar senede 60 mac yapmaya alismis takimlar. FB ve GS Avrupa'da mac yapiyor olabilir, ancak o devir kapanali haftalar oldu. Simdi fiksturler esit kupa maclari disinda. BJK ve Bursa pazartesi-cuma oynayip puan kaybetti, GS veya Turkiye kupasi fiksturu tamamlandiktan sonra FB'nin pazartesi-cuma oynamamasi icin bir neden var mi? Ve bunlar oynamazsa bu adaletsizlik olmaz mi?

Derbi maçları ya Pazar ya da Cumartesi oynatılır. Bu maç günlerini ayarlayan kurum hangisi ise pazar gününden yana kullandı tercihini.

Onlar alıştı demişsin, bizimkilerde otursunlar alışsınlar. Yıllardır biz bu takımların yok şu gün maç oynadık yok bu gün maç oynadık muhabbetinimi dinleyeceğiz. Bunlar sadece boş işler, yenilgiye hazır bahaneler. Her takımımız için geçerli, tek bugün Bursa için söylemiyorum.

Basketbol'da NBA'de her gün maç oynanıyor. Bir takım 4-5 gün üst üste oynuyor ama; bir gün olsun kimse bundan şikayet etmiyor, kaldı ki basketbol futbola göre daha yorucu bir spordur.

World Hollow o1
26.Mart.2010, 23:04

Korner taktiği var dimi abi :n:.O olmasa nasıl gol atıcaz :confused:.

Şampiyon Olmadan Şampiyonluğa oynayan sadece bir takım var ortada. ;)

Şöyleki 3 büyükler 34 haftanın 6 Haftasını çık geri kalan 26 Hafta böyle takımlara karşı oynuyorlar..

işte anadoludan şampiyon çıkmamasının en büyük nedenlerinden biriside bu kapalı takımı açamıyorsan sana fena kitlerler..

Knightmare
26.Mart.2010, 23:04
zaten sinir olduğum nokta o :D çok iyi oynadı İBB :D 3 büyüklere nasıl oynuyorsa Bursa'ya da öyle oynadı. İleride top tutan oyuncuları var, top rakipteyken takım olarak topun gerisindeydiler. Herşeyi doğru yaptılar. Benim her hafta İBB ile oynamıyacağız sözünden kastım, her takım böyle savunma yapamayacak ya da yapmayacak. bir BJK, bir GS ya da bir Kayseri bu tür oyun sergilemez.

neyse sinirim azalmış biraz...derbiden beraberlik bekliyoruz :D

di canio
26.Mart.2010, 23:05
Abartmamak lazım Pazartesi-Cuma olayını. Neresi adaletsiz anlamıyorum. 4 gün yeterli süre değil mi dinlenmek için. Yarın onlar gündüz oynadı biz gece oynadık, adaletsizlik de derler. Bu sene şampiyon, en azından ikinci olup; seneye senede 60 maç oynamaya alışmış takımlarla mücadele edeceksen böyle basit hesaplara girmemelisin. Benim şahsi düşüncem zaten maç sayısının arttırılması. Lig en az 20 takımla oynanmalı, kupa da daha fazla maç yapılmalı ki oyuncularımız haftaiçi-haftasonu temposuna alışsınlar. Yoksa kaç senedir görüyoruz takımlarımızın Avrupa maçlarında ve ertesinde. Herkes şikayet ediyor, lig maçımız ertelensin diyor. Bunu diyenler bu ülkenin her sene Avrupa'da mücadele eden takımları. Nasıl artıyor ligimizin, futbolumuzun değeri anlayamıyorum.

ForsakeN
26.Mart.2010, 23:06
Belediye'nin ligdeki misyonu şampiyonluğa oynayan takımları adı sanı duyulmamış oyuncularla yenmek oldu :D Artık en azından bi amaçları var :)

anilla
26.Mart.2010, 23:14
Ben aynı şeyleri Fenerbahçe'yi yendikleri zamanda söyledim. Galatasaray'la berabere kaldıkları zamanda. Geçen sene Beşiktaş'a çelme taktıkları zamanda. Sevmiyorum böyle oynamalarını. 10 kişi kapanıp 1 şans goluyle puan almalarını.

senin elinde bi elano yok bi arda yok alex yok tello yok elindeki kadro şampiyonluğa oynayan bi takımla hücum oyanayacak güçte değil kadro yapıları bunu gerektiriyo kapanacaksın yoksa 3-5 tane yer yerine oturursun helal olsun sana Abdullah Avcı

di canio
26.Mart.2010, 23:22
Eleştirmeyi anlamsız bulsam da futbol adına hoş bir oyun tarzı değildi İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un tarzı. Mesela Kasımpaşa'nın elinde de Arda, Elano, Alex, Tello yok. Ama oynadığı futbol ortada. Abdullah Avcı da daha önceleri açık bir şekilde gayet güzel maçlar oynamıştı üst sıra takımlarına karşı. Bugün belki son günlerde gelişen olayların oyuncular üzerindeki etkisi nedeniyle böyle kapanmış olabilir. Sonuç olarak kazandılar, tebrikler.

Universal
26.Mart.2010, 23:22
Belediye'ye o kadar cüme yazdınız. Yok savunma yaptılar, yok oyunu bozdular. Bir tek seyiricisi yok, 34 maçın hepsini deplasmanda oynuyorlar. Ligde 10 puan daha toplamış olsalardı zirvenin ortağı olacaklardı. Birde kendinizi o takımın yerine koyun, 34 maç deplasmanda oynamak nasıl bir duyguymuş.

Fearless Coward
26.Mart.2010, 23:25
Taktiği tartışmak çok saçma gayet doğru bir taktik yapıyor sayın Avcı'yı tebrik etmek gerekir..Kapanmayacaklar da ne yapacaklar? Gördük kapanmadıkları maçlarda TS'ye 6-1 Bursa'a 6-1 yenildiklerini..Defans oyuncuları zaten yeterince kaliteli Ekrem ilk yarının son dakikasında çok önemli bir gol kaçırdı onuda gole çevirebilirdi..Sonuçta İBB yendi Bursa bu puanı arar mı onu sene sonunda göreceğiz..Ayrıca seyircisi yok demeyelim yavaş yavaş seyirci sayıları artıyor 2010 - 2011 sezonunda 5.000 - 10.000 taraftarları olabilir diye düşünüyorum olmasa bile İst.'den desteklemeye gelenler oluyor..Biz geçen arkadaşlarla gittik git gide çoğalıyordu sayı..

ForsakeN
Belediye gibi amacı sadece ligte kalıp,maçlar oynayabilmek olan bir takımdan hücum futbolu,göze hoş gelen futbol beklemek hata olur. Galibiyeti nasıl çıkarabileceklerse o şekilde oynatıyor takımı A.Avcı

anilla
Belediye'ye o kadar cüme yazdınız. Yok savunma yaptılar, yok oyunu bozdular. Bir tek seyiricisi yok, 34 maçın hepsini deplasmanda oynuyorlar. Ligde 10 puan daha toplamış olsalardı zirvenin ortağı olacaklardı. Birde kendinizi o takımın yerine koyun, 34 maç deplasmanda oynamak nasıl bir duyguymuş.

kesinlikle katılıyorum bu duruma umarım İstanbul B.Belediyesi el atar

Matteo Ferrari
26.Mart.2010, 23:34
Bursa'dan giden 30.000 kişi için çok üzüldüm. Benimde yakın çevremdeki arkadaşlarım gitmişlerdi sonuçta. Maça gelirsek şehirde hafta boyunca kaç kişi gideriz konuşuldu. Kimse maça pek önem vermedi ve sonucunda böyle bir sonuç çıktı. Kim ne derse desin İ.B.B.'nin taktiği gol atmak değil gol yememek üzerine kurulu. Aslında yapacak fazla birşeyleride yok. İsimlerine leke sürdürmeden onurlu bir biçimde mücadele ediyorlar. Ayrıca Hasan Ali'nin golü müthişti.

barahir
26.Mart.2010, 23:36
Beyler Futbol Sonuç oyunudur ve tabelaya göre oynanır.. İyi oynayan ya da atak oynayan değil, rakibinden fazla gol atan kazanır.. taktikmiş oyuncuymuş bunlar boş işler.. Takım yeniyosa başarılıdır..

GeNç KaRTaL
26.Mart.2010, 23:50
İBB bunu hep yapıyor.Geçen sene Sivasspor'a şampiyonluğa giderken çelme takmışlardı.Daha önce bize takmışlardı.Bu akşam Bursaspor'a da bir çelme taktılar ancak Bursaspor'un şansı devam ediyor fazla bir şekilde.Kaybetme lüksleri vardı zaten.Kendi kaderlerini kendileri çizecekler.Ertuğrul hoca bizim başımızdayken şampiyonluk baskısından kurtaramamıştı takımı.Bakalım benzer sıkıntıyı da bu sene yaşayacak mı? Ayrıca başta bahsettiğim olayla alakalı olduğu için yazıyorum.Eğer pazar günü berabere biter ve biz de kazanırsak ben bu filmi bir yerden hatırlıyor olacağım.

bjk4ever
26.Mart.2010, 23:55
Abdullah Avci'ya neden bu sekilde oynatiyor denilemez, sonucta bunca sakat ve eksige ragmen kendi capinda basarili. Ama kadrosu ondan cok daha kotu olan bir Kasimpasa'nin futboluna ve oyun stiline bakinca aradaki fark da ortaya cikiyor. Abdullah Avci yerin dibine sokulacak biri degil, ama abartildigi gibi cok ustun bir teknik direktor hele hic degil....

gerrrard
27.Mart.2010, 00:14
yahu adam istediği gibi oynar kazanıyor mu kazanıyor.

ayrıca o oyuncuları nasıl motive ediyorlar hiç bilmiyorum. ibb futbolcusu olsam mümkünatı yok maçlara hazırlanamam. taraftar yok bir şey yok zor iş.

di canio
27.Mart.2010, 00:18
Taraftarı yok diyoruz da, sağlam tribün yapan taraftarları varmış.

http://www.youtube.com/watch?v=l_FA7u1apPU

izmer96
27.Mart.2010, 00:29
Taraftarı yok diyoruz da, sağlam tribün yapan taraftarları varmış.

http://www.youtube.com/watch?v=l_FA7u1apPU (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3Dl_FA7u1apPU)

Bayagi saglammis saydim 22 kisi :D

yaman76hakanFB
27.Mart.2010, 00:35
Bursa sadece üç puan değil, havasını, imajını kaybetti... Bundan sonra oynayacakları ilk lig maçı onlar adına hayati derecede mühim hale geldi... Tabii iki gün sonra derbiden bir beraberlik çıkarsa yine fazla bir kayıpları olmayacaktır; fakat herşeye rağmen iki maç üst üste puan kaybetme lüxleri yok... Tepetaklak giderler...

Knightmare
27.Mart.2010, 00:40
bişey olmaz merak etmeyin :) kaybetme lüksü olmayan tek takım Bursaspor değil, fb, gs, bjk, denizli, sivas, manisa, d.bakır...hiçbirinin kaybetme lüksü yok ama 7 hafta var sezon sonuna. Ayrıca Abdullah Avcıyı eleştirenlere bende katılmıyorum. Elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanıyor. Eğer birgün bu takımın başından giderse Ertuğrul Sağlam, t.d. olarak görmek isteyeceğim isimlerden birisi olur Abdullah hoca.

nannar
27.Mart.2010, 01:02
Geçen haftaydı sanırım,Bursa'nın galip geldiği maçtan sonra "Gelecek haftalarda düşüşe geçerler ve GS-FB ilk 2'de bitirir, Bursa Beşiktaş'a geçilmezse 3. sırada ligi bitirir" demiştim :) Genelde bana gülmüştü herkes :) Bu iş mücadele işi değil sadece... Stresi kaldıracak mental özellikleri yanı sıra, geniş kadro,tecrübe ve sakin oyuncular lazım.Ayrıca da Bursa'nın rakipleri bu işi yıllardır yapan takımlar. Ben de isterim Anadolu'dan bir şampiyon çıkmasını ama şu anda hiçbir ekipte bu vizyonu göremiyorum. Sezon sonu yine sözümün arkasındayım. hafta sonu GS-FB maçından çıkacak sonucun da önemi yok, eninde sonunda 3 büyüklerden biri Bursa'yı geçecek. Hatta bence ikisi geçecek ve Bursa 3. sırada bitirecek.Bursaspor'a ve Ertuğrul hocaya saygımız sonsuz fakat düşüncem bu yönde... Hayırlısı olsun.Biz A.S.Y.'de Fener'i yenelim inşalah da , o zaman işler daha da kolaylaşır...

Ilhan
27.Mart.2010, 08:36
Ligin bitimine 7 hafta kala sanki şampiyonluk maçına çıkar gibi çıkarsan, maçı kaybettiğinde de sanki hayatında ilk defa yenilgi tadıyormuş gibi üzülürsün.

Universal
27.Mart.2010, 10:46
Belediye maçını izlemeye gelen kişiler, Belediye çalışanlarıdır. Zamanında Efes Pilsen'de bu şekilde seyirici kazanmıştı.

Ben Belediye yerinde olsam, İstanbulspor ile birleşirim. İstanbulspor, İstanbul Erkek Lisesinin kurduğu bir kulüp. Bu yüzden hem köklü hemde seyiricli olan bir kulüp ile daha fazla başarı elde edebilirler.

Birde ek olarak belediye takım oyunu oynayan bir kulüp. Yıllardır aynı taktik ve oyuncular ile çıtalarını yükseltiyorlar. Bu gün Yunanistan sırf savunma ile Avrupa şampiyonu oldu.

yaman76hakanFB
27.Mart.2010, 11:12
Ligin bitimine 7 hafta kala sanki şampiyonluk maçına çıkar gibi çıkarsan, maçı kaybettiğinde de sanki hayatında ilk defa yenilgi tadıyormuş gibi üzülürsün.

Çok güzel ve kaliteli bir yorum... Doğruluğu yanlışlığı tartışılır; (ki bana göre doğru) ama yorumun kalitesi, farklı bir açıdan bakabilmesi ve ezber değil, "mesele" konuşabilmesi takdire değer...

ozaniel
27.Mart.2010, 17:35
Bursa avantajını kısmen kaybetti ama yine de bu mağlubiyeti atlatıp durumunu düzeltebilir bence.

Ben Belediye yerinde olsam, İstanbulspor ile birleşirim. İstanbulspor, İstanbul Erkek Lisesinin kurduğu bir kulüp. Bu yüzden hem köklü hemde seyiricli olan bir kulüp ile daha fazla başarı elde edebilirler.

Evet, zamanında böyle bir haber görmüştüm, böyle bir şeyin olması çok iyi olurdu. Ben mesela İstanbul Erkek Lisesi'nde okuyorum ve İstanbulspor TSL'de olsa hiç düşünmem her maçına giderim, mezunların da çoğu gider. 5-10 bin kişilik bir seyirci grubu kazanırdı İ.B.B. İstanbulspor da Süper Amatör'de olmak utancından kurtulurdu.

ForsakeN
27.Mart.2010, 18:00
İstanbulspor 1. ligte(şimdi TSL) olduğu zamanlar maçlarını Güngören'de oynuyordu.Bir kaç maçına gitmiştim ve taraftarı yoktu onların da.

Fearless Coward
27.Mart.2010, 20:01
İBB ve İstanbulspor taraftarları bizleriz..Yani destek açısından vs..İst'da oturanlar desteklemeli böyle takımları bana kalırsa İBB'nin 5-6 maçına gittim 25-30 kişi olunca sanki evdeymişiz gibi hissedyoruz kendimizi :D :D

Ilhan
27.Mart.2010, 22:10
Çok güzel ve kaliteli bir yorum... Doğruluğu yanlışlığı tartışılır; (ki bana göre doğru) ama yorumun kalitesi, farklı bir açıdan bakabilmesi ve ezber değil, "mesele" konuşabilmesi takdire değer...

Teşekkür ederim. Futbolun psikolojisi ile alakalı bir yorum yapmaya çalıştım, bizzat Bursa'da da oturduğum için olayın az çok farkındayım :)

Varonil
27.Mart.2010, 22:40
Maçın özellikle son dakikalarında Bursaspor'lu futbolcular strese girdiler ve gerildiler.Hüseyin dışında sakin ve soğukkanlı kalmayı becerebilen bir futbolcu yoktu.

Bursa takımı çok önemli bir avantajı kaybetti,artık işler Yeşil-Beyazlılar için çok daha zor olacaktır.

Memedov
28.Mart.2010, 14:53
300'den fazla otobüsle Bursa çıkarma yapmış.Az önce Show haberde forumdan bir Bursa'lıyı gördüm sanki."Resimlerdeki biz"alanından hatırladım:D

Show haberde gördüysen o benim. :D

İstanbul Belediye'den korkuyordum nitekim 3 puanı aldılar. Resmen Bursa İstanbula aktı.

Bu arada stat dıştan bakıldığında hiç iyi gözükmezken, içeriden bakıldığında gayet hoş görünüyor.

Her ne kadar puan 3 puan kaybetsekte, O sene Bu sene diyoruz.

Crocodile1963
28.Mart.2010, 15:49
1 maç kazanınca şampiyon olunmadığı gibi bu maçı kaybettik diye şampiyonluk gitti denemez. Hala daha avantajlıyız maçı kazansa idik BÜYÜK bir avantajımız olacaktı kaybettik avantajımız bir nebze azaldı. Hala daha ipler bizim elimizde.

Giden 30.000 taraftar deplasman rekoru kırdı. Maç pazar günü olsaydı eminim en az 5000 kişi daha giderdi birçok kişi okulu,işi nedeniyle gidemedi.

Hayırlısı olsun. . .

http://www.bursasporum.com/foto_ayar.php?file=uploads/yg4nn42tc1t078u54a75z.jpg&width=300

http://www.bursasporum.com/ibbmacfoto/33.jpg