View Full Version : Galatasaray - Fenerbahçe [ 27. Hafta ]
sananes
29.Mart.2010, 15:21
Ya Fair Play fener maçlarında yalan :D Şükrü Saraçoğlunda olsunda görün bakalım Fair Play'i :D Onlar sonsuz baskı kurar her türlü tahriği yapar bize ve hiç bir fenerli yönetici buna bi şey demez ama Maç Sami Yen de olunca hemen Fair Play :D Ve biz de bunu biraz yedik. BEn hiç bi şekilde bu maçların bu şekilde olmasını istemiyorum.Dün Galatasaray ilk yarıdaki derbide fenerin çıktığı gibi çıkıp arkasına taraftarı alsaydı inanın biz fark atardık. Kimse fenerin bizden iyi oynadığını söyleyemez. Eğer kazanmak istiyorsan gerekirse ceza alacaksın bu derbilerde.Şimdi herkes bana bi şeyler diyecek ama gelecek yıl Saraçoğlundaki derbiyi görünce umarım beni hatırlarlar :D
Eğer fenerbahçe taraftarı bu kadar istiyorsa (!) ilk önce Volkana tepki göstersinler. Biz Fair Playcilik oynadık dün ve bu bizim alehimize oldu. Taraftar sert olsaydı takım bundan etkilenirdi. Ayrıca oyuncuların da bunu bilmesi lazım çabuk unutmuşlar Saraçoğlundaki maçı. Orda Fair Play mi vardı? ÇAbuk unutmuşlar Baros'u ! Dün çok üzüldüm ama düşününce bizim yenilmemiz eğer aklımızı başımıza alırsak gelecek yıllardaki derbiler için artıya dönüşebilir ama onu anlayacak kişiler var mı Galatasarayda bilinmez :D
fair play miydi dün gs seyircisinin yaptıkları maçtan önce sahaya çıkan oyuncularımıza tüm stad olarak küfürler edenler şişe atan lazer tutanlar fenerbahce taraftarı değildi.ayrıca lincoln 2 sene önce top sektirirken aynı stadda taraftarlarınız olay çekiyordu.bence ikiside normal futbol show işi dalga da geçeceksin bazen
wolfson
29.Mart.2010, 15:24
fair play miydi dün gs seyircisinin yaptıkları maçtan önce sahaya çıkan oyuncularımıza tüm stad olarak küfürler edenler şişe atan lazer tutanlar fenerbahce taraftarı değildi.ayrıca lincoln 2 sene önce top sektirirken aynı stadda taraftarlarınız olay çekiyordu.bence ikiside normal futbol show işi dalga da geçeceksin bazen
Fair Play değildir belki ama o alkış Fair Play için bir adımdır... O küfürleri fenerbahçe taraftarı da yaptı lazeri fenerbahçe taraftarı da tuttu. Gördüğün gibi her şey karşılıklı. Ama burda sorun bizde. Biz derbilere hiç bir şekilde fenerbahçe kadar istekli çıkmıyoruz. Gönlümüz belki çok hırslı istekli ama yaptıklarımız değil. Hİç bir şekilde fenerin bize yaptığı gibi onları stres altına alamıyoruz. Bir gün bunu biz de yaparsak biz de fener gibi rahat bir galibiyet alıcaz İnşallah :D
ForsakeN
29.Mart.2010, 15:29
Yorumunda bir şeyin altını çizdim :D Saraçoğlundaki maçı izlemişsindir ne küfürler edildi neler yapıldı. Daha maç başlamadan Cristian ortamı gerdi.Ben de bunu diyorum biz de bunu yapmalıyız. Ve bu fenere yapılmadı.Biz tek bir pet şişe attık :D MAçtan önce son 10 yılın maçlarını izledim. Galatasaray 2 maçın 1'inde kırmızı görmüş :D Ama fener görmemiş. Akıllı olup bizim onlara kırmızı göstertmemiz lazım bunu diyorum ben ;)
Bu nasıl bir anlayıştır, çözemedim. Derbilerde rakibi yenmek istiyorsak çeşitli çirkefliklere başvurmalıyız , yoksa yenemeyiz diyorsun.Bunları yapmadığımız için yeniliyoruz diyorsun yani. Bu mudur?
wolfson
29.Mart.2010, 15:34
Bu nasıl bir anlayıştır, çözemedim. Derbilerde rakibi yenmek istiyorsak çeşitli çirkefliklere başvurmalıyız , yoksa yenemeyiz diyorsun.Bunları yapmadığımız için yeniliyoruz diyorsun yani. Bu mudur?
Haa işte burda ortaya çıktı :D Ben ne dedim fenerbahçe bize ne yapıryorsa biz de onu yapıcaz dedim :D sen bi fenerbahçe taraftarı olarak kendi yaptıklarını çirkeflik olarak görüyorsun. Eğer öyleyse biz de öyle yapmalıyız ;)
ForsakeN
29.Mart.2010, 15:38
Evet taraftarın attığı şişe çirkefliktir,küfür etmek çirkefliktir. doğru.Fakat o hareketler maç kazandırmaz.
wolfson
29.Mart.2010, 15:41
Olabilir taraftarın attığı şişe çirkefliktir,küfür etmek çirkefliktir. doğru.Fakat o hareketler maç kazandırmaz.
Maçı kazandırmayabilir ama eğer dün öyle olsaydı hiç bir Galatasaraylı bu kadar üzülmezdi emin ol ;) Maçı kazandırmayabilir ama hiç yoktan boynun bükük ayrılmazsın sahadan. Maçı kazandırmayabilir ; hiç yoktan daha fazla rekabet eder ve elimizden geleni yaptık dersin...
Bugün hangi oyuncumumuz elimizden geleni yaptık derse bana göre bir çok Galatasaraylı inanmaz. Bazıları yaptı bazıları yapmadı der...
ForsakeN
29.Mart.2010, 15:43
Maçı kazandırmayabilir ama eğer dün öyle olsaydı hiç bir Galatasaraylı bu kadar üzülmezdi emin ol ;) Maçı kazandırmayabilir ama hiç yoktan boynun bükük ayrılmazsın sahadan. Maçı kazandırmayabilir ; hiç yoktan daha fazla rekabet eder ve elimizden geleni yaptık dersin...
Bugün hangi oyuncumumuz elimizden geleni yaptık derse bana göre bir çok Galatasaraylı inanmaz. Bazıları yaptı bazıları yapmadı der...
Taraftardan mı bahsediyoruz,oyunculardan mı onun bir kararını ver istiyorsan...
wolfson
29.Mart.2010, 15:45
Taraftardan mı bahsediyoruz,oyunculardan mı onun bir kararını ver istiyorsan...
Her ikisinden de :D İkisinden birisi tam olsaydı birbirlerini tamamlardı.
BaFraLı
29.Mart.2010, 15:47
Ya öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki GS seyircisi madde atmışta Fenerbahçe taraftarı hiç bişi yapmamış gibi.Madem tarafsız konuşuyorsunuz onuda söyleyin.Şükrü Saraçoğlunda oynansa maç gene madde atılıcak,Ali Sami Yen'de oynansa gene madde atılıcak gene küfür edilicek.Her sen olan şeyleri problem mi yaratıyorsunuz.
ForsakeN
29.Mart.2010, 15:49
Ya öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki GS seyircisi madde atmışta Fenerbahçe taraftarı hiç bişi yapmamış gibi.Madem tarafsız konuşuyorsunuz onuda söyleyin.Şükrü Saraçoğlunda oynansa maç gene madde atılıcak,Ali Sami Yen'de oynansa gene madde atılıcak gene küfür edilicek.Her sen olan şeyleri problem mi yaratıyorsunuz.
Arkadaş yarım saatten beri Fenerbahçe'li taraftarların yaptıklarını örnek gösteriyor.Farkındaysan hayır yok öyle birşey demedim. Sadece o yapılanların maç kazanmakta bir faydası olmayacağını söylüyorum. Yapılanları savunduğum yok.
bugra 1905
29.Mart.2010, 15:50
Sen Pisliği Su İlemi Temizlersin Tolga YoKsa Su İlemi GSlilik Duruşu Yada FBlilik Duruşu Bu Olmamalı Saraçoğlunda Yapılıyor Diye Galatasaray Taraftarının Yaptıkları Savunulamaz
Ne Zaman Bu Zihniyetten Kurtulacağız Merak Ediyorum
bjk4ever
29.Mart.2010, 15:52
Yaww yazmayayım dedim ama içimde kalmasın :)
Galatasaray'da Caner,Mustafa,Mehmet Topal ve Barış dörtlüsü olduğu sürece bizim takım adam gibi atağa çıkamıyor . Orta alanda top kazanıyoruz,tam atağa çıkacağız,hooop hatalı pas,koşun geriye :) Caner solda topu aldığı gibi kendisini Beckham sanarak 50 metrelik paslar deniyor . Açtığı hiçbir orta yerini tutmuyor.Yazık Jo ilerde sanki biyonik adam gibi her şişirilen topu indirme uğraşında. Elano orta alandaki iş bilmez arkadaşlarının aklına gelirse onlardan pas alıp adam gibi iş yapmaya çalışanlardan bir tanesi. Keita topu alınca nedense hiçbir GS'li ona yaklaşmıyor . Her aldığından adam koşsun gitsin diyorlar sanırım... Bunlar bu maça özel değil, Galatasaray'ın genel sorunları. Orta alanda Elano'nun yanına çift yönlü ve biraz da olsa pas atabilen bir adam lazım. Bir de dikkatimi birşey çekiyor, bizim iş bilmez,pas özürlüler ayaklarına top geldiğinde en yakınındakine atmak yerine 20-30 metrelik paslar deniyorlar :) Hiç mi uyaran yok bilemedim...
Bu maça gelince kim hak etti derseniz, "hiçkimse " derim :) Fenerbahçe zaten adam markajıyla oynadı. Kaybetmeyelim de kazanmasak da olur mantıgıyla sahadaydılar ve istediklerini bizim kalecimizin de alım gününde olmasıyla aldılar :) Bu maç oldu bitti...
Şampiyonluk yarışına gelince ,ben fikstürleri ve aklımdan geçen puan kayıplarını yazayım da hesabı birlikte görelim :) tahminlerim şahsidir...
Bursaspor: Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 , Antep içerde 3 , GS dışarda 0 , Kayseri içerde 1 , Ankara 3, BJK içerde 1 yani toplamda kalan 6 haftada 12 puan alarak 70'e ulaşır :)
Fenerbahçe : Kayseri (e ) 3 , Ankara 3 , BJK içerde 1 , Kasımpaşa dışarda 1 , Eskişehir içerde 3 , Ankaragücü dışarda 0 , Trabzon içerde 1 yani toplamda 6 haftada 12 alarak 67 olur,
Beşiktaş : Ankaragücü dışarda 0 , Trabzon içerde 3 , FB dışarda 1 , Sivas içerde 3, Diyarbakır dışarda 3, Manisa içerde 3 , Bursa dışarda 1 yani 6 haftada 14 alarak 69 olur,
Galatasaray: Sivas dışarda 3 , Diyarbakır içerde 3 , Manisa dışarda 1 , Bursa içerde 3, İBB dışarda 1 , Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 yani 6 haftada 15 alır ve 68 olur :)
Bu dediklerim tutar tutmaz bilemem :) Fakat bence şu anda en zor fikstür Fenerbahçe'de... En kolayı da Bursa'da... Bu akşamki mağlubiyetten sonra ilk 2'de bitirmek beni sevindirir açıkcası ;)
Nasil en kolay fikstur Bursa'da? GS deplasmani, G.Birligi deplasmani, icerisde BJK, sonra Antep ve Kayseri var, bence kesinlikle kolay degil.
BJK'nin de kolay degil, 2 final maci olmak uzere 4 zor maci var.
En kolayi GS'nin bence, tek final maci iceride birde gelecek haftaki Sivas macinda hersey olabilir., onun disinda tum maclarda favori.
Acikcasi ben Sivas, Manisa, DYB'nin takimlari zorlamayacagini dusunuyorum, cunku o kapasitede degiller. Normalde kume dusmeye oynayan takimlar bela olarak gozukur, ama bence hicbir sorun cikartmazlar.....
di canio
29.Mart.2010, 15:53
Deplasmana gelen takımları maç öncesi etkilemek önemlidir bence de. Sulu derbiyi de hatırlamak gerek. Galatasaray taraftarları maçtan önce de, maç boyunca da sürekli yabancı maddeler attılar sahaya. Fenerbahçe'li oyuncular da gerginlik çıkarmadılar o maçta. Fenerbahçe yine kazandı. Bir maçı yorumlamak çok doğru olmaz belki senin düşüncene karşı, ancak nasıl ortam olursa olsun istiyorsan kazanırsın. Senin taraftarın ne kadar ruhsuz olursa olsun, oyuncunun ateşi önemli. Keita ile Gio denedi taraftarları galeyana getirmeyi ancak taraftar yine sustu. Bence Galatasaray oyuncularında sorun. Tribünler sonra ki etken.
BaFraLı
29.Mart.2010, 15:55
Sen Pisliği Su İlemi Temizlersin Tolga YoKsa Su İlemi GSlilik Duruşu Yada FBlilik Duruşu Bu Olmamalı Saraçoğlunda Yapılıyor Diye Galatasaray Taraftarının Yaptıkları Savunulamaz
Ne Zaman Bu Zihniyetten Kurtulacağız Merak Ediyorum
Kimse burda GS'nin yaptığını savunmuyor.Ama ikide bir yok GS taraftarı Alex'e su attı diyorsanız bende diyorumki Kadıköy'de atılınca Ali Sami Yen'dede atıyorlar..Orda yapılıyorsa burdada yapılıyo olay bu kadar basit.Keşke atılmasa ama iki taraftan kimse durmayınca bu böyle yıllarca gider.Senin dediğini hiç bir takım yapmıyor bana göre.
wolfson
29.Mart.2010, 15:56
bugra 1905
Dediklerin banaysa;Ben yapılanları savunmuyorum tekrar okursan dediklerimi fenerbahçe taraftarının yaptıklarının takımı için doğru olduğunu derbiyi kazandırdığını sonucunda bir kaç ceza aldığını söyledim.Yapılanlar yanlış ama takım için işe yarayabiliyor...
Universal
29.Mart.2010, 15:57
Boşuna hakemi tartışmayın, Haldun Üstünel'e katılıyorum;
"Bırakın bunları. Bunlara mı sığınacağız. Ona bakarsanız Güiza'nın ilk yarıda ki pozisyonu ofsayt felan değildi."
Çok doğru belirtmiş. Bu tarz maçlarda büyük takımlar hiçbir zaman hakemlere sığınmamalı.
bugra 1905
29.Mart.2010, 16:03
Kimse burda GS'nin yaptığını savunmuyor.Ama ikide bir yok GS taraftarı Alex'e su attı diyorsanız bende diyorumki Kadıköy'de atılınca Ali Sami Yen'dede atıyorlar..Orda yapılıyorsa burdada yapılıyo olay bu kadar basit.Keşke atılmasa ama iki taraftan kimse durmayınca bu böyle yıllarca gider.Senin dediğini hiç bir takım yapmıyor bana göre.
Orada Dur Adamım Ben Bizim Stadda Hiç Görmedim Böyle Şeyleri Çok Centilmen Taraftarı Olan Takımlarımız Var Denizli,Sivas vs vs
Dediklerin banaysa;Ben yapılanları savunmuyorum tekrar okursan dediklerimi fenerbahçe taraftarının yaptıklarının takımı için doğru olduğunu derbiyi kazandırdığını sonucunda bir kaç ceza aldığını söyledim.Yapılanlar yanlış ama takım için işe yarayabiliyor...
Hayır Dediğim Sana Değildi Ben Genel Olarak Yazdım Bu Olayların Bitmesi Lazım Bir Şekilde İngilterede İspanyada Nasıl Centilmen Maçlar İzliyorsak Bizim Ülkemizdede İzlemeliyiz Dediğimi Sadece GSye Değdiriyor Diyede Anlamayın Nitekim Saraçoğlundada Eric Geretsin Kaşı Açılmıştı Ama Bir Şekilde Olsun Bu Olaylar Bitmeli Mesela Bir Maç GS Taraftarı Taviz Verse Ne Bileyim Küfür Etmese Su Falan Atmasa Ertesi Maçta FB Taraftarı Yapmaz Saraçoğlunda Elbette Stad Küfür Yüzde Yüz Engellenemez Ama Bu Olumsuzluklar Minimuma İndirgenirse Bir Süre Sonra Bu İstenmeyen Görüntülerde Olmaz Diye Düşünüyorum
BaFraLı
29.Mart.2010, 16:12
Orada Dur Adamım Ben Bizim Stadda Hiç Görmedim Böyle Şeyleri Çok Centilmen Taraftarı Olan Takımlarımız Var Denizli,Sivas vs vs
Bunu her takım yapıyor buğra.Onların istisna ama illaki oluyordur.
bugra 1905
29.Mart.2010, 16:18
Bunu her takım yapıyor buğra.Onların istisna ama illaki oluyordur.
Valla Epeydir Sivasspor Maçlarına Gidiyorum Ve Hiç Ama Hiç Sahaya Su Atıldığını Görmedim Ha Çoğu Takım Atıyormu Atıyor Ama Atmayanlarda Var Sonuçta:)
BaFraLı
29.Mart.2010, 16:20
Atmayanlara zaten bişey dediğim yok.Ama çoğunluk bunu yapıyor.Ha bende maça gidiyorum 3.lig bile olsa yanımdaki adam koltuğu kırıp atıyo sanki bir yeriine batıyo.Boş şeyler bana göre.Atılmasa daha iyi olur.Dün mesela Alex'e atılan su keşke atılmasa.Ama işte tribünlerde oluyo böyle kişiler .
Bunlar sadece bizim görebildiklerimiz...
Deplasmanda yada içerde farketmez. Tribünde yer alan biri neler olduğunu bilir. Birbirlerine küfürde atarlar her türlü madde de atarlar. Biz sahaya atılmazsa fairplay var diyoruz. Millet resmen kendini rahatlatmaya geliyor. Karşıda 1000 kişi var. Ordan birine parmak sallayıp seni çıkışta yakalayacam sen sen diyede destekleyen işaret yapıyor. :) Karşıdaki kim oda belli değil. Beşiktaş maçında hakem penaltıyı veriyor. Kameraman kızları çekiyor. Hakem penaltıyı çalar çalmaz kız küfür ediyor. Bu değişmez.
Denilen şu oluyor galiba. Yeri mahşer alanına çevireceksin. Bu sahaya yabancı atmakla ilgili değil. Küfürle değil. Bu maçta öyle bir ortam oldu ki Galatasaray sanki başka bir takıma yenildi. Geçmiştede böyle olmuştu. İlk yarının sonunda Appiah uzun pas atmış Nobre aşırtmıştı ve maç 1-0 bitmişti. Oda öyle sakin bir derbiydi ki... Gerginlik derken tekme tokat girmeden bahsetmiyoruz. Psikolojik baskı. Galatasaray saldırdığı zaman Fenerbahçe'yi her zaman zor duruma sokuyor. Sıradan oynadı mı bu Fenerbahçe'ye yarıyor.
eXcitinG
29.Mart.2010, 16:47
BekLendiLdiği gibi boL pozisyonLu bir derbi oLmadı. GaLatasaray 2 pozisyon buLdu, Fenerbahçe yarım pozisyon buLdu ve çok önemLi bir 3 puanı aLma başarısı gösterdi.
Matteo Ferrari
29.Mart.2010, 17:57
Fantastik Galatasaray seyircisi nedeniyle Fenerbahçe'nin çok rahat kazandığı karşılaşmadır.
gerrrard
29.Mart.2010, 18:14
rahmetli Özhan Canaydın'ın üzerinden prim yapmaya çalışanlar, emellerine ulaştılar. 1 haftadır yok fair play yok dostluk yok şu yok bu. saracoğlu maçlarnda neden böyle olmuyor acaba? ve evet, rakibi baskı altına almak gerektiğinde tahrik etmek demektir. son 10 yıldır fenerbahçe'nin uyguladığı en iyi şey budur. bu senede "fair play" oyununa geldik tüm taraftarlarca.
goosfraba
29.Mart.2010, 18:32
rahmetli Özhan Canaydın'ın üzerinden prim yapmaya çalışanlar, emellerine ulaştılar. 1 haftadır yok fair play yok dostluk yok şu yok bu. saracoğlu maçlarnda neden böyle olmuyor acaba? ve evet, rakibi baskı altına almak gerektiğinde tahrik etmek demektir. son 10 yıldır fenerbahçe'nin uyguladığı en iyi şey budur. bu senede "fair play" oyununa geldik tüm taraftarlarca.
gerçekten böyle mi düşünüyorsun gökay?
o pankart göstermelik, sözde fair play olsun diye miydi yani? bu kadar ucuzdu?
fenerbahçe senin düşündüğün gibi bir kulüp değil.
bu hafta sivasspor da aynı pankartla çıkarsa, aynı yorumu yapabilecek misin?
Oyuna bak ölüm üzerinden oyun yapılıyor.Geçen hafta saygı duruşunda alkışlanması da mı oyun?
Hadş hakeme,şansa falan alıştık da bu biraz saçma olmuş...
KanaKe
29.Mart.2010, 18:42
bence bu senin söylediklerin cok bos ve cok komik bahaneler, okuyanda sanki saracoglua'nda her derbi macinda yer yerinden oynuyor sanacak.. daha 3 sezon önce ali sami yen stadinda taraftarlar sahayi sulamadilarmi onu gectim koltuklari kirip sahaya atmadilar mi ? yine gecen sene gs taraftarinin ortaligi kizistirmasi sonucu futbolcular birbirine girmedimi ? bence fenerbahce seyircisine dil uzatmak yerine önce kendi takimina bir bakmalisin, gs dün kazanmak icin hicbirsey yapmadi sürekli top cevirdiler ki zaten Keita'nin son dakikada ki sutu disinda tehlikeli bir pozisyonlari yoktu.. he fenerbahce cok mu iyi oynadi hayir aksine cok kötüydü fakat skoru korumasini iyi bildiler belkide Leo Franco'nun o hatasi olmasaydi mac 0-0 bitebilirdi.. hersey sans ile alakali dün sansli olan taraf fenerbahce'ydi.
HooijDonk07
29.Mart.2010, 18:50
Alışıldık yorumlar yazılmış.Gerçi Turgut Abi açıklık getirmiş :) Yine FenerBahçe 4 lü içinde 4. ye atılmış. Vay be Dünya hiç değişmiyor değilmi :)
gerrrard
29.Mart.2010, 18:56
ben bu seneki maçtan bahsetmiyorum. genel konuşuyorum. maç ali sami yen'de olunca galatasaraylılar dahil bir anda aynı muhabbet dönüyor ortalarda. "dostluk kazansın,fair-play,respect" gibi kavramlar karşımıza çıkıyor bir anda. bu maçtan sonra artık istemiyorum şahsen ben fair-play falan. belkide dün emre belözoğlu'nun oynamaması f.bahçe'nin lehine olmuştur sırf bu sebeple. rakibi her türlü yolla baskı altına almaya çalışılmalı.
daha bu sene hakemin kafasının yarıldığını unutuyorsunuz sanıırm.
ben bu seneki maçtan bahsetmiyorum. genel konuşuyorum. maç ali sami yen'de olunca galatasaraylılar dahil bir anda aynı muhabbet dönüyor ortalarda. "dostluk kazansın,fair-play,respect" gibi kavramlar karşımıza çıkıyor bir anda. bu maçtan sonra artık istemiyorum şahsen ben fair-play falan. belkide dün emre belözoğlu'nun oynamaması f.bahçe'nin lehine olmuştur sırf bu sebeple. rakibi her türlü yolla baskı altına almaya çalışılmalı.
Öyle birşey olmuyor.Nerden uydurdun anlamadım?En son sulu derbi öncesi alkışlanılsın denildi saha göle döndü.Baya etkili oluyormuş gerçekten...
wolfson
29.Mart.2010, 19:01
10. ve 11. sayfalarda bunları aynen söyledim :D Ve biraz da tepki aldım. Şu sitede 100bin kişi üyeyse atıyorum bunu 99 bini fair play olabileceğine inanmıyor. Ama bu hep Sami Yende yapılıyor. Sen baskıyı kuracaksın . Bir de kavga çıkartıp taraftarı da arkana alacaksın. 10 dk sonra bir kavgada kendini yere atacaksın rakibe kırmızı göstertip ve maçı kazanacaksın :D
Bunu okuyanlar bunu Galatasaray yapsın diye söylediğimi sandılar şuanda :D Ama öyle değil işte bunu hep bize fener yaptı. Yıllardır hem böyle oldu bu. Artık bizim de yapmamız lazım...
goosfraba
29.Mart.2010, 19:07
işin içine özhan canaydın'ı katmak biraz garip oldu ama.
Universal
29.Mart.2010, 20:12
Bütün herşey biter en son kupa kalır o kupada bizim olacak. :)
Futbol oynamıyoruz; ama mücadale ediyoruz. Sezon sonu kupayı kazandığımızda ikinci Yunanistan olacağız. :)
Fenerbahçe'yi kötülemek yerine, Galatasaray'ın neden dün gece top oynamadığını tartışmaları gerekiyor. Birde ek olarak, takımını desteklemek sahaya su şişesi atmak değildir. Dün Galatasaray taraftarı ilk kez tezahurat yapamadı. Burada asıl sorulması gereken neden Galatasaray tezahurat yapamadı? Yanıt basit, sahada kazanmak isteyen bir takım göremedikleri için...
RaSenGan
29.Mart.2010, 20:17
Keita'ya laf eden arkadaşların cevaplarını bekliyorum :)
http://www.htspor.com/fenerbahce/haber/504141-bu-kadari-fazla-artik
Sekopej
29.Mart.2010, 20:36
Hakemler kötü yönetim gösterdi, bu hakemlerin daha sonuca etki edceği çok hata izleyeceğiz kalan haftalarda.
Güiza'nın ofsayt diye kesilen golü, sonra da elle aldı diye kesinlen mutlak gol pozisyonu. Son dakika yaşanan penaltı olayındaysa, geçen hafta aksini iddia edenlerin bu hafta çark etmesi ilginç bir nokta olmuş, 2 taraf için de tabi bu çark etme durumu söz konusu.
Hücumunuz iyiyse maç kazanırsınız, savunmanız iyiyse şampiyon olursunuz. Bu söz genelde doğru çıkan bir söz. Fenerbahçe ikinci devrenin başında göze hoş gelen futbol oynuyordu, bol pozisyon buluyordu maçlarda, en az 5 pozisyon belki de maç başı ama çok gol de yiyordu fazla pozisyon vermemesine rağmen. Ve Daum açıklama yapmıştı, demek ki güzel oyun maç kazandırmıyor, bundan sonra 1-0 yenerek tüm maçları kazanmaya razıyım gibisinden ve takımı da artık öyle oynatıyor.
Tabi burada Lugano-Bilica'nın yeniden bir arada oynamasının da avantajı var, bu ikili bir arada oynadığında maç kaybetmemiş Fenerbahçe. Deplasmanda bir derbide nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadılar, maçın başında çoğu kişi böyle oynayacağını bekliyordu zaten, Rijkaard beklemiyormuş demek ki ki, buna çözüm geliştirememiş. Orta alanda Selçuk'un her topu olumsuz kullanmasına rağmen, sürekli topla buluşması, orta alanı ne kadar boş bıraktığını gösteriyor Galatasaay'ın. Bir ara espri de yaptım maçı izlerken, acaba Rijkaard bu Selçuk her topu olumsuz kullandığı için mi etrafında kimsenin basmasını istemiyor ona diye.:D
Ama attığı golle 3 puyanı getirdi, Fenerbahçe'nin zaten tek ihtimali vardı, orta sahayı güölendirmek için yapacağı değişiklik şansı bile yoktı. Böyle bir ortamda Daum en doğru şekilde, beraberliğin de kötü olmayacağını düşünerek, dersine iyi çalışıp, oyuncuların da hatasız olmasıyla maçı kazandırdı.
Galatasaray maçı kazanabilecekken Arda'nın oyuna girmesiyle baskı kurması zorlaştı bir de orta saha zaten Fenerbahçe'deyken, iyice Fenerbahçe'ye verilmiş oldu. Selçuk 3 defa şut atacak kadar boş kaldı, Selçuk'un zayıf şutu, kaleci hatası, şans golü konuşulacağına, 3 defa bu şutları atmasına nasıl izin verildi bu konuşulmalı, tartışılmalı, 3. de atamasa 4.yü deneyecekti muhtelemelen.
Ve maçın başında Fenerbahçe sahaya çıkarken alkışlanması, beni çok etkiledi. Galatasaray başkanının Fenerbahçe stadında alkışlanması ve Fenerbahçe takımının Galatasaray stadında alkışlanması. İşte bunlar belki futbolumuzu daha sempatik hale getirecek davranışlar olur. Şu siz bize yapmıştınız, biz de size bu nedenle yaptık gibi saçma sebeple her maç olay çıkaranlar, bu saçma sebebi olumlu kullanır da diğer derdilerde, bizi alkışlamışlardı biz de kazandıkları için onları alkışlayalım diyebilsin.
Ama bu derbiler 100 senedir oynanıyor, gerlim, hırs, mücadele hep üst seviyede olmalı, sahada çatır çatır oynayan takımları görüp, keyif almalıyız, etttiğimiz küfürlerle, isabet ettirdiğimiz yabancı maddelerle değil.
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum, yönetimden malzemecisine kadar. Bu maça çok iyi hazırlanmışlar, nasıl oynanması gerekiyors o şekilde oynayıp, 3 puanı aldılar, kritik Kayseri ve Beşiktaş maçlarından çıkarılıacak 6 puanla, Ankaraspor maçını da sayarsak, liderliğpe yerleşip, ligi önde bitireceğimizi düşünüyorum.
KaPaLı
29.Mart.2010, 20:42
Bu Ali Samiyen'in havasındanmıdır suyundanmıdır o stada giren herkes holigan oluyo çıkıyo. Alican'ı aklı başında bilirdik adam 2 maça gitti holigan oldu. Gökay düzgün yorum yapardı stada gitti Özhan Canaydın için açılan pankarta bile kulp taktı. Veya kaybedince böyle oluyo herhalde. Özhan Canaydın için saygı duruşu yapıldı maçtan önce. Benim izlediğim yer 4650 kişi vardı. O kadarr insanın içinde ayağa kalkanlar sadece Fenerbahçe taraftarlarıydı.
Atın atın daha çok atın. Ne biliyim her derbide hakemin kafasını yarın oyuncunun sırtına şişeleri yağdırın. Maçtan önce 10-15 kişiyi bıçaklayın. Bu baskı kurmak değil hayvanlık. 2-3 kendini bilmezin yaptığı insanlığa sığmayacak bişey.
Şimdi stad kapatmamak için gelecek bahaneleri bekliyorum ben asıl. Bunada ceza vermezlerse buyrun cenaze namazına.
Varonil
29.Mart.2010, 20:51
Şimdi stad kapatmamak için gelecek bahaneleri bekliyorum ben asıl. Bunada ceza vermezlerse buyrun cenaze namazına.
En fazla 40-50.000 TL para cezası gelir. :)
Anlamadığım o atılan orda Alex'e değil de Caner'e gelseydi Gs'li arkadaşlarda yine Kadıköy'de yapıldı,burda da yapılması normal diyebileceklermiydi ?
Umarım seneye ilk maçı deplasmanda oynarız.
Keita'ya laf eden arkadaşların cevaplarını bekliyorum :)
http://www.htspor.com/fenerbahce/haber/504141-bu-kadari-fazla-artik
İftira...
Artık hakem,şans,tribünler bilmemne bir de böyle işlere başvurmak zorunda kalması Galatasaray camiasının gerçekten üzücü.
KaPaLı
29.Mart.2010, 20:54
O değilde kimse dün akşam Andre Dos Santos'un müthiş performansından bahsetmemiş. Adam dün akşam resital yaptı resmen. Kaç kere 2 kişinin arasından attı geçti. Keita - Gio - Arda hiçbirine adım attırmadı kanatta bu başarısının yanında. Bu adam bu yaşına kadar nasıl keşfedilmemiş ilginç.
Sekopej
29.Mart.2010, 21:16
O değilde kimse dün akşam Andre Dos Santos'un müthiş performansından bahsetmemiş. Adam dün akşam resital yaptı resmen. Kaç kere 2 kişinin arasından attı geçti. Keita - Gio - Arda hiçbirine adım attırmadı kanatta bu başarısının yanında. Bu adam bu yaşına kadar nasıl keşfedilmemiş ilginç.
Bloğumdaki yazımda bahsetmiştim ama buraya yazarken onu atlamışım, hücuma katkısıyla, rakip bekin ileri çıkmasını da engelliyor, dün bu sayede acaba Vedersonla beraber gelirlerse diye Sabri çok ileri çıkıp Keita'ya yardım edemedi. Çok abartmayalım ama görevini yaptı sadece, hücum yönü ekstrası, bu da zaman zaman savunmasında sıkıntı yaşatıyor. Her maça Galatasaray maçı gibi konsantre olamama sorunu da olur muhtemelen.
Ayrıca kaşınmıştır O, herkes kaşınmıyor mu?;)
wolfson
29.Mart.2010, 21:23
Ligin ilk 7 haftasında çok gol atıyor ve çok gol yiyorduk. Ve sonra bir şey oldu Rijkaard taktik değiştirdi. Şimdi diyorum ki biz geri o taktiğe dönsek bize avantaj olmaz mı? Sonuçta defansımızda Neill gibi bu ligin en iyi defansı var. Servetin de vasatın üstünde olduğunu düşünürsek bizim için iyi olur mu bu durum?
NOT: En iyi defans bölümü benim görüşüm :p öyle ama :D
di canio
29.Mart.2010, 21:28
1 hafta sonrasını düşünüyorum da; maçta sahaya bu maçtaki gibi pet bardakta su atılsa. Bu madde temas etmemesine rağmen bir Fenerbahçe'li oyuncu kendisini yere atsa. Bu konu altında yorum yapan Fenerbahçe'li ve Galatasaray'lı yazarların yorumları nasıl olur. Bu kez Galatasaray'lılar bugün Fenerbahçe'lilerin yaptığını yapar. Fenerbahçe'liler de şimdi Galatasaray'lıların yaptığını. Herkes kendine yontar.
İkinci Nouma Vakası (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=85477&page=3) başlıklı konuda yazmıştım bunu.
gerrrard
29.Mart.2010, 22:19
Bu Ali Samiyen'in havasındanmıdır suyundanmıdır o stada giren herkes holigan oluyo çıkıyo. Alican'ı aklı başında bilirdik adam 2 maça gitti holigan oldu. Gökay düzgün yorum yapardı stada gitti Özhan Canaydın için açılan pankarta bile kulp taktı. Veya kaybedince böyle oluyo herhalde.
belkide olayın içinde olunca, bu işlerin nasıl işlediğini daha iyi kavramaya başlıyorsun. normal şartlarda çoğu yerde hakeme sallanmış olmasına rağmen g.saraylılar dahil kimse bahsetmiyor bile. birde f.bahçe'nin böyle bir şekilde mağlup olduğunu düşünün. ne olurdu sizce?
o ünlü sulu maç, o zamana kadar birikmiş sinirin bir patlamasıydı. bedelinide ağır bir şekilde ödedik zaten. bundan sonra bizde kafa yaralım, ses bombası falan atalım bu tür olayları azar azar her derbide yapalım rakibi baskı altına alalım. bizim "respect" anlayışımız başkaları tarafından yapılmıyor çünkü.
hımm, evet. tek çare bu gibi ...
belkide olayın içinde olunca, bu işlerin nasıl işlediğini daha iyi kavramaya başlıyorsun. normal şartlarda çoğu yerde hakeme sallanmış olmasına rağmen g.saraylılar dahil kimse bahsetmiyor bile. birde f.bahçe'nin böyle bir şekilde mağlup olduğunu düşünün. ne olurdu sizce?
o ünlü sulu maç, o zamana kadar birikmiş sinirin bir patlamasıydı. bedelinide ağır bir şekilde ödedik zaten. bundan sonra bizde kafa yaralım, ses bombası falan atalım bu tür olayları azar azar her derbide yapalım rakibi baskı altına alalım. bizim "respect" anlayışımız başkaları tarafından yapılmıyor çünkü.
hımm, evet. tek çare bu gibi ...
Tek çare ezeli rakibine karşı elinden geleni yapmak gibi duruyor.
Aslında her derbi maçında bunları yapıcan hiç bağırmayacaksın Galatasaray'ın yaptığı gibi.Beşiktaş,Fenerbahçe hep yanlış yapıyor.İşin ilginci sulu derbinin bile bahanesi var.Daha sonra hiç birşey olmadı dimi?Daha dün Alex'e su atıldı?
Hayatımda böyle saçma bir bahane duymadım.
Benim anlamadığım nasıl mağlup olmuş Galatasaray?Bir golümüzü vermedi hakem neredeyse,2m'lik ofsaytı görmedi.Sonra hakemle kazandık,şansla kazandık,Özhan Canaydın'ın ölümüyle kazandık.Bakalım nereye varıcak...Çünkü her derbiden sonra duyuyoruz bunları.
GeNç KaRTaL
29.Mart.2010, 22:53
Dün sahada iyi bir futbol vardı demek zor.Fenerbahçe savunması neredeyse hatasız oynadı.Bunun neticesinde Galatasaray fazla pozisyon bulamadı.Az bulduğu pozisyonlarda ise golü bulamadılar.Fenerbahçe çok fazla etkili olamadı hücumda.Maç tam bir beraberlik maçıydı aslında tam bizim istediğimiz gibi;ancak Selçuk beklenmedik bir anda sahneye çıkınca takımı adına çok önemli bir 3 puan almasına vesile oldu.Beşiktaşlılar olarak beraberlikten sonra istediğimiz Fenerbahçe'nin kazanması yönündeydi.Çünkü ikili averajda Fenerbahçe'ye karşı bir avantajımız söz konusu.(tabii bizi Kadıköy'de 3 farklı yenmezlerse) Bu sonuçla birlikte yarış ilginç bir hal aldı.Galatasaraylılar bence hiç ümitlerini kaybetmesinler.Bunu sık söylediğimin farkındayım ancak durum bundan farklı değil.Daha 7 hafta var.Bu köprünün altından daha çok su akar.Fenerbahçe ve Beşiktaş içinde yarıştan koptular denildi;ancak vaziyet ortada.
KanaKe
30.Mart.2010, 04:09
icimizdeki fanatizmi yok etmedigimiz sürece biz türk futbolseverleri rakibimizi tebrik etmeyi hicbir zaman ögrenemeyecegiz sürekli bahaneler aramaya devam edecegiz :) bu benim icinde gecerli zaman zaman belki bende icimdeki fanatizmi disa vurmusumdur.. halbuki fanatizm cok bos birsey futbol sadece bir oyun ve sahada oynayan oyuncular macin skorunu belirler taraftara sadece tuttugu takima destek vermek ve kazanan tarafi tebrik etmek düser.. fakat ülkemizde fb gs derbisi dendimi ölüm kalim meselesi haline geliyor tabi bu birazda medyanin abartmasi ile oluyor.. medyamiz halki cok iyi manipüle ediyor.. uzun lafin kisasi milletin gazina gelipte bosyere tartisip birbirinizin kalbini kirmayin buna gercekten degmez..
nerazzuri
30.Mart.2010, 04:22
icimizdeki fanatizmi yok etmedigimiz sürece biz türk futbolseverleri rakibimizi tebrik etmeyi hicbir zaman ögrenemeyecegiz sürekli bahaneler aramaya devam edecegiz :) bu benim icinde gecerli zaman zaman belki bende icimdeki fanatizmi disa vurmusumdur.. halbuki fanatizm cok bos birsey futbol sadece bir oyun ve sahada oynayan oyuncular macin skorunu belirler taraftara sadece tuttugu takima destek vermek ve kazanan tarafi tebrik etmek düser.. fakat ülkemizde fb gs derbisi dendimi ölüm kalim meselesi haline geliyor tabi bu birazda medyanin abartmasi ile oluyor.. medyamiz halki cok iyi manipüle ediyor.. uzun lafin kisasi milletin gazina gelipte bosyere tartisip birbirinizin kalbini kirmayin buna gercekten degmez..
Katılıyorum. Taraftar tebrik etmeyi bilmeli.
Bir noktaya deyinmek istiyorum aslında. Alex'in bir açıklaması ne kadar ilginç;
'' Galatasaray maçı ölüm kalım maçıydı,kazandık.Hayattayız. '' olay ne boyutlara geliyor.
http://im.htspor.com/2010/03/30/504210_detay.jpg
F.Bahçe’ye yenilen Aslan’ın, Brezilyalı oyuncusu Jo Alves, mağlubiyet sonrası
evinde sevgilisi ve arkadaşlarıyla ‘vur patlasın, çal oynasın’ eğlenince karşısında polisi buldu.
Komşularının şikayeti üzerine eve gelen polisin işlem yapacağı sırada G.Saray tercümanı Mert Çetin devreye girdi. Çetin’in ısrarları üzerine komşular şikayetinden vazgeçince Jo, geceyi karakolda geçirmekten kurtuldu. Jo, derbi maçı sonrası Florya Flyin 1 Sitesi, C-3 Blok’taki evine geldi, sevgilisi ve arkadaşlarıyla eğlenmeye başladı. Saat 03.00’e kadar süren müzik sesleri ve gürültüler sebebiyle uyuyamayan bina sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, ünlü futbolcunun kaldığı daireye çıktı. Bina sakinlerinin şikayeti üzerine polis, tutanak düzenledi.
"BU NASIL GALATASARAYLI?"
Jo ve arkadaşları Tihiago Estevam, Silva Perrira, Marcio Carneiro’nun ifadesine başvuran polis, işlem yaptı. Ancak sonrasında durum Florya yönetimine aktarıldı. Devreye G.Saray’ın tercümanı Mert Çetin girerek Jo’nun komşularından şikayetçi olmamalarını rica etti. Komşuları bu teklifi kabul etmedi. Menajer Çetin, Jo’yu sabah başka bir yere yerleştireceğini 3 arkadaşını ise beraberinde Polat Otel’e götüreceği sözünü verdi. Çetin’in bu ısrarları üzerine komşular şikayetlerinden vazgeçti. Bina sakinleri, Brezilyalı futbolcunun, Trabzon mağlubiyeti sonrasında da evde eğlendiğini belirterek Çetin’e, “Bu nasıl Galatasaraylı, bunu ne zaman göndereceksiniz?” diyerek tepki gösterdi.
AJANS HABERTÜRK / HABİB ATAM
meddah
30.Mart.2010, 10:17
Oturup ağlamalı, karalar bağlamalıydı. En fazla en fazla, kavalını alıp hüzünlü bir hüseyni taksim geçebilirdi.
Karara inerken Fa'yı diyez değil, natürel almalıydı ama; öbür türlüsü daha oynak icralarda makbuldür.
Hami Mandıralı ile, Schalke'de oynarken yapılmış bir röportajdan bir pasaj alayım buraya:
- Nasilsin Hami, mutlu musun?
- Saaanki baska bi dünyadan geeelmis gibiyim.. Maçta yeniliyoruz, ben üzülüyorum kola içiyorum, onlar eğlenip bira içiyorlar. Ben boyle bi şey görmedim..
KaPaLı
30.Mart.2010, 10:26
Bu ilk haber değil aslında. Daha öncede bir çok kez Jo'nun gece yaşantısıyla ilgili haber çıkmıştı. Dün ekleyecektim hatta yazdım uzunca ama sonra vazgeçtim tahrik olmasın diye.
Hamit Altıntop'ta aynı şeyi söylemişti. Ama olaya bu açıdan bakmak yanlış. Bu adam her gece aynı şeyi yapıyomuş. Tamam eğlenmek onunda hakkı ama gecenin bir yarısı herkesi toplayıp alem yapmakta Türk yaşantısına uymaz.
Ben etrafımdaki hiç kimsenin yaşantısına karışmıyorum. Çünkü beni ilgilendirmez. Ancak sen böyle bir takımın oyuncusu isen ve takıma 1 maçta iyi şeyler verip 3 maç yatıyorsan eğlencesinin hesabıda sorulur.
Şampiyonluk zora girmişken üzüldük ama hayat devam ediyor. Burasıda doğru ama maç sonrasında hayatın bu kadar çabuk devam etmeside ilginçtir.
Galatasaray'ın Arjantinli kalecisi Leo Franco'nın yediği gol nedeniyle ıslıklandığı Fenerbahçe derbisinden sonra soyunma odasında gözlerinin dolduğu belirtildi. Leo Franco'yu başta kaptan Arda olmak üzere takım arkadaşlarının teselli etmeye çalıştığı öğrenildi.
Kaptan Arda Franco'ya ''Bu statta Galatasaray için hem de çok önemli işler yapmış futbolcuların zaman zaman ıslıklandığına, yuhlandığına ben şahit oldum. Geçmiş yıllarda bana da tepki gösterdikleri maçlar oldu. Ne kadar üzüldüğünü anlıyorum. Bir futbolcu için kendi taraftarı tarafından protesto edilmekten daha kötü hiç birşey olamaz biliyorum. Ama bunu unutmalı ve yoluna devam etmelisin. Profesyonel bir futbolcu olarak 90 dakika sonunda sahada yaşanan herşeyi sahadan çıkar çıkmaz unutmamız gerektiğini biliyoruz. İyi bir kalecisin herkes hata yapar. Elbette istemezdik, elbette sen herkesten fazla üzüldün. Seyircimiz yenilginin üzüntüsüyle tepki gösterdiler. Herşey düzelecektir'' dediği belirtildi.
Arjantinli kalecinin, ise kaptan Arda'ya ''Öyle bir gol yemem bana yakışmadı. Ama ıslak zeminde top kayınca tutamadım. Maçın önemini ben de biliyordum. Topu kalede gördüğüm an aklımdan geçenleri anlamanız mümkün değil. Ama taraftarımızın bu tepkisi nedeniyle üzüldüğüm kadar hayatımın hiç bir döneminde üzülmedim. Hepinizden özür diliyorum. Şampiyon olamazsak bu maçtaki hatam yüzünden olacak'' ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Leo Franco'nun bu sözleri üzerine teknik direktör Rijkaard'ın konuşmaya katılarak '' Şampiyon olamazsak diye birşeyi kimsenin aklının ucundan bile geçirmesini istemiyorum. 7 hafta 21 puan demek. Hepsini alıp sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Biz nasıl beklenmedik puanlar kaybediyorsak onlar da kaybedecektir. Tek yapmamız gereken bütün maçları kazanmak. Gerisini de bekleyip göreceğiz '' dediği öğrenildi.
Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına da ara vermeden başladı. Fenerbahçe karşısında gördükleri kartlarla cezal duruma düşen Baros ve Caner bu hafta forma giyemeyecek
Ligtv.com.tr
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Galatasaray galibiyetini yorumlarken, şans faktörünü öne çıkardı ve "Şanslı bir galibiyetti; bu doğru. Ama Gençlerbirliği ve Manisaspor maçlarında da şans bizden yana değildi. Bu önceki şanssızlıklarımızı karşılığıydı" dedi.
Antrenmanda gazetecilerle sohbet eden Daum, Galatasaray kalecisi Leo Franco'nun iyi bir kaleci olduğunu da belirtti ve "Topun uzaktan geldiğini de gördü. Ama yere çarpıp sekmesi onun için problem oldu. Aslında maçta daha iyi şanslar da elde ettik. Ama kimine ofsayt dendi, kimine elle alındı dendi" ifadelerini kullandı.
Maçtan sonra yaptığı "Türk teknik direktör olsaydı bu galibiyeti ben şöyle yaptım, böyle yaptım da ondan geldi, derdi" şeklindeki konuşmasını bir espri olduğunu belirten Daum, "Ama sürekli böyle konuşan biri var. Kendisini diğer Türk antrenörlerin de sözcüsü sanıyor. Onun dışındaki hocalarla harika ilişkilerim var benim. İçlerinde öğrencilerim var. Şifo Mehmet, Ertuğrul, Rıza gibi hocalar var. Mustafa Denizli, Şenol Güneş gibi hocaları kapsamıyor dediklerim. 15'e yakın isim sayabilirim böyle. Onların hiçbirisi bu tarz bir şey söylemezler" dedi.
Andre Santos, Alex, Lugano ve Gökhan Gönül'ün futbolunu öven Daum, Galatasaray galibiyeti için de "Çok garip ama diğer takımlara karşı galip gelmek daha zor oluyor. Çünkü derbiler medyada, kamuoyunda çok konuşuluyor. Herkes bu maça odaklanıyor. Böylece oyuncunu daha kolay konsantre edebiliyorsun. Diğer takımlara karşı buna sağlamak daha zor" ifadelerini kullandı.
İyi yolda olduklarını belirten, bunda başkan Aziz Yıldırım'ın da katkısının bulunduğunu vurgulayan Daum, bir soru üzerine de "Türk futbolu için inanılmaz işler yapan Aykut Kocaman'ı tartışamazsınız. Bazen en iyi sonuca ulaşmak için aramızda konuşuyoruz. Bu normal. Bizim ilişkimiz her zaman iyi ve sorunumuz yok. Ona büyük bir saygım var. Takım otobüsünde de yakın oturuyoruz zaten" diye konuştu.
Daum, antrenmandan önce futbolcularla yaptığı toplantıda ise "Bu galibiyetin tadını çıkarın. Hepinizi kutluyorum. Bu maçta galibiyet golünü atan Selçuk'u ise özel olarak kutluyorum. Volkan da harike işler yaptı. Alex, Lugano da öyle. Bu sezon takım olarak oynadığımız en iyi maçlardandı. Gol yemedik. Böyle devam edelim" dedi. Futbolcular kendi aralarında yaptıkları oylamada ise Selçuk'u maçın yıldızı seçtiler.
Yarın izin yapacak olan Sarı - Lacivertliler, çarşamba günü ise çift antrenmanla hazırlıklara başlayacaklar.
Ligtv.com.tr
TR.CaPTaiN
30.Mart.2010, 19:54
http://i39.tinypic.com/wv8wm1.jpg
http://i40.tinypic.com/i4hloh.jpg
Alıntıdır.
Güiza önce topu Santos'a bırakıp Vederson'a atmasını istiyor, ardından Vederson'dan topu Selçuk'a atmasını istiyor ve Selçuk'un şutu gol oluyor. Güzel bir ayrıntıyı yakalamışlar. :}
Universal
30.Mart.2010, 20:11
Bu resimler herşeyi açıklıyor. :)
Sirius Black
30.Mart.2010, 20:13
İftira...
Artık hakem,şans,tribünler bilmemne bir de böyle işlere başvurmak zorunda kalması Galatasaray camiasının gerçekten üzücü.
Keita'nın arkasından çekilmiş iki poz doğru, apaçık resim iftira. Doğrudur.
Apaçık resim ne yahu?Sadece şortun içinde eli video yok bişey yok.İftira tabi.
http://ilk11.blogspot.com/2010/03/habercilik-anlays-bu-mu.html
Buyur.
Nedvedmania
30.Mart.2010, 20:36
En aşşağıdaki resmin ve 2. resmin neresi montaj ?
tarikko
30.Mart.2010, 20:41
http://4.bp.blogspot.com/_61gH-fM7oe8/S7EM8lFueuI/AAAAAAAAChs/MMYOWDO1dXQ/s400/fft11_mf934114.Jpeg (http://4.bp.blogspot.com/_61gH-fM7oe8/S7EM8lFueuI/AAAAAAAAChs/MMYOWDO1dXQ/s1600/fft11_mf934114.Jpeg)
Bosuna konusmaya gerek yok.Zaten bu resim herseyi anlatiyor..
Nedvedmania
30.Mart.2010, 20:43
Ahanda yakaladım ps işi olmadığını :)
http://www.loadtr.com/547755-fbxxx.htm
Bakın bakalım burda çorapların deseni nasıl ? Sarı ve yatay çizgiler demi. Ve Santosa bakın. Dizinin üstüne kadar çekmiş çorapları. İşte İlk fotodaki çoraplarda o çizgiler.
Asıl bu işi yalana yatırmak için atılmış bir İFTİRA
Edit : Hatta bu mesajı yazdıkdan sonra senin verdiğin adresteki yorumlara baktım onlarda benim bulduğumu bulmuşlar :)
KaPaLı
30.Mart.2010, 20:59
Geçen günlerde Emre'ye resimle kırmızı kart gösterenler bu pozisyonu yorumlayabilirmi.
http://i44.tinypic.com/bdpdhj.jpg
Ahanda yakaladım ps işi olmadığını :)
http://www.loadtr.com/547755-fbxxx.htm
Bakın bakalım burda çorapların deseni nasıl ? Sarı ve yatay çizgiler demi. Ve Santosa bakın. Dizinin üstüne kadar çekmiş çorapları. İşte İlk fotodaki çoraplarda o çizgiler.
Asıl bu işi yalana yatırmak için atılmış bir İFTİRA
Edit : Hatta bu mesajı yazdıkdan sonra senin verdiğin adresteki yorumlara baktım onlarda benim bulduğumu bulmuşlar :)
Tamam dediğin doğru diyelim."Asıl bu işi yalana yatırmak için atılmış bir İFTİRA" Bu nasıl bir cümledir?Santos onu taraftara mı yaptı?Hakikaten durum bu kadar kötü mü yahu?
PFDK'da ihbar kabul etmiş bu iftiraları her derbiden sonra bu tip hareketler görüyoruz...
Aşk-ı Şehir
30.Mart.2010, 21:07
Maç bitmiş üzerinden 2 gün geçmiş. Dönen muhabbetlere bak. :n: Futbolcular sizin kadar düşünse adam gibi maç izlerdik.
KaPaLı
30.Mart.2010, 21:08
Her elini şortuna sokana aynı muamele olunca böyle oluyo. Hadi federasyon göster kendini yapıştır 3 maç Santos'a :)
Bu arada biri hakemmi demişti ?
http://i44.tinypic.com/ztucmb.jpg
Nedvedmania
30.Mart.2010, 21:11
Tamam dediğin doğru diyelim."Asıl bu işi yalana yatırmak için atılmış bir İFTİRA" Bu nasıl bir cümledir?Santos onu taraftara mı yaptı?Hakikaten durum bu kadar kötü mü yahu?
PFDK'da ihbar kabul etmiş bu iftiraları her derbiden sonra bu tip hareketler görüyoruz...
Benim ağzımdan O hareketi taraftara yaptı diye bir cümle çıktımı ?
Adam elini bilmem neresine sokmuş. Doğal olarak bu hareket taraftara doğru yapılıyor diye düşünülüyor. Burda önemli olan benim ne düşündüğüm değil. Senin verdiğin linkte "Santos bu hareketi taraftara yaptı" haberini yalanlamak için yapılmış bir "iftira haberi" var. Ama aslında iftirayı kendisi atmış haberi yok. (gerçi artık olmuştur ve oda utanmıştır :) )
--------------
Servet hep bu hareketi yapıyor. Rıdvan Dilmen de söyledi. "Onun yürüme tarzı bu. Yapıcak birşey yok." Yani bu hareketi Emre aşık yapsa kasıt vardır ama Server asla kasıtlı yapmadı. Ama ne olursa olsun bu hareket kural dışı.
gfbcagatay
31.Mart.2010, 00:09
Keita'ya verilmedi buna da gerek yok.
ForsakeN
31.Mart.2010, 00:15
Her iki hareketin(santos-keita) de doğal içgüdü sonucu(kaşınma vs. :)) yapma olasılığı çok yüksek.Hareketi taraftara yapıp yapmadığı bile belli değil zaten.
Neron_FB
31.Mart.2010, 00:22
Ya bu kadar saçma bi olay olabilir mi ya ? Nouma'nın hareketi evet amacı belli ama geçmiş gitmiş.. Allah aşkına santos neden maç sonunda farklı bi amaçla elini soksun oraya ? Ben bile halı saha maçından sonra... neyse ya :D yani ben keitada da santosta da artniyet arayanlara başta HTspor olmak üzere yuh diyorum :) ( not: keitanın da maç içinde elini oraya koymasını gerektirecek bi durum oluşmuş olabilir kimse yargılayamaz :) ) yani gol sevinci sırasında yapılsa anlarım da..
a.arıcı-11
31.Mart.2010, 02:02
GÖZLEMCİYE GÖRE PENALTI DEĞİL!..
Hürriyet'in haberine göre, derbinin gözlemcisi Arıcı raporunda, G.Saraylıların penaltı beklediği Dos Santos’un pozisyonda devam kararının doğru olduğunu belirtip, hakem Çakır’a yüksek not verdi.
Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi Cüneyt Çakır, maçın gözlemcisi Abdurrahman Arıcı’dan iyi not aldı. Arıcı, federasyona gönderdiği raporunda, “Lugano’nun, Dos Santos’a yaptığı müdahale penaltı değildi. Hakem, devam kararında haklıydı” ifadesini kullandı. Çakır’ın genel yönetimini de beğenen Abdurrahman Arıcı, kendisine not olarak 8.3 verdi. Arıcı buna karşılık, her iki yardımcı hakemin ise ofsayt pozisyonlarında çok önemli hatalar yaptığını belirtti.
Gözlemci, bir nolu yardımcı hakemin, geriden çıkan Güiza için ofsayt bayrağı kaldırması ve iki nolu yardımcı hakemin ofsayt pozisyonundaki Keita için bayrak kaldırmamasını “önemli hatalar” şeklinde tanımladı.
G.Saray'a ceza geliyor
G.Saray’a, F.Bahçe derbisinde Alex’e atılan pet şişe nedeni ile 1 maç seyircisiz oynama ya da ağır para cezası gelecek. Ceza perşembe günü açıklanacak.
Maraton
KaPaLı
31.Mart.2010, 09:06
Yok canım ne gerek var 40.000 yeter.
Maçta dikkatimi çekmemişti. Dün akşam tekrar izlerken farkettim Lig TV spikerleri Alex'in sırtına su gelince normal birşeymiş gibi anlatıyolar. Geçiştirmeye çalıştılar. Zaten sonra tekrarınıda göstermediler.
uAburak89
31.Mart.2010, 10:02
Lig TV spikerlerinin yeteneksiz olduğu doğru, insanın içini baydıkları doğru ama taraf tuttuklarını düşünmüyorum. En azından herhangi bir takımı değil. Onlar Lig TVsporu tutuyorlar aslında, verdikleri/verecekleri paralardan dolayı herşeyi normal gibi göstermeleri gerekiyor. Futbolun hep güzel yanlarını bulmaları lazım, insanların ilgisini daha fazla çekebilmeleri için.
bjk4ever
31.Mart.2010, 11:35
Yok canım ne gerek var 40.000 yeter.
Maçta dikkatimi çekmemişti. Dün akşam tekrar izlerken farkettim Lig TV spikerleri Alex'in sırtına su gelince normal birşeymiş gibi anlatıyolar. Geçiştirmeye çalıştılar. Zaten sonra tekrarınıda göstermediler.
Cok fanatiksin Crespo, cok. Ayni Lig TV spikerleri Kadikoy'deki macta yan hakemin kafasi YARILINCA (kac dikis atilmisti?) da 'derbide olur oyle seyler' demisti. Neden boyle davrandiklari belli, izleyiciyi sogutup marka degerini dusurmemek icin. Oyle fanatik insanlar var ki, buluttan nem kapiyorlar.
Andre Santos'un durumu da belli. Eger kasinma varsa ustten kasirsin, bu kadar basit. Eli 20 cm sortun icine sokup kurcalamaya gerek yok, degil mi? Asil komik olan P.Nouma olayinda tum Turkiye'nin ayaga kalkasi, simdi ise ayni renkli insanlarin bu durumu normallestirmek istemesi.
Daha Volkan'in sportmenlige aykisi hareketinden bahsetmedim bile. Ayrica Keita'nin yaptigi bir hareket Dos Santos'un yanlis hareketini kapatmaz, 'siz de yapmistiniz ama uhuhuhuh' gibi bir cocuk mantigini asmissinizdir diye dusunmustum ama yanilmisim....
SAİT71
31.Mart.2010, 13:38
Önceki mesajları okudum bence boş şeyler konuşuluyor.. O şişe atanlar ne Gs taraftarı ne Fb taraftarı... Siz olsanız, bilinçli olarak takımınıza zarar verecek hal ve hareketler yaparmısınız.. Ben yapmam eminim çoğumuzda sadece kızarız ama sahaya ne şişe ne vb şeyler atarız... O nedenle sizin taraftarlarınız şişe attı lazer tuttu Fenerlilerde yaptı gibi şeyleri tartışarak boşa vakit kaybediyoruz.. 1-2 tane kendini bilmez ortamı germek adına yapıyorlar.. Bunları ayıklayacaksınki birde bakmışsın zamanlar bu tür şeyler bitmiş..
Volkan'ın hareketinde bence birşey yok... Ha yapmasa iyi olurdu ama işin artistliğine gitti.. TSI yönetiminin aldığı karara saygı duyarız....
Yalnız garipsediğim konu; Yönetim ve oyuncular hakeme buradaki kadar yüklenmediler.. Galatasaray'ı bu konuda tebrik ederim, Türkiye'de az rastlanacak bir tutum sergilediler...