PDA

View Full Version : Kayserispor - Trabzonspor [ 27. Hafta ]

goosfraba
26.Mart.2010, 18:53
http://www.yukleresim.com/images/555jvy8t4fpth44r6kdu.bmp

Knightmare
26.Mart.2010, 19:09
Kayserispor için sezon bitti gibi birşey :) Tolunay Kafkas ayrılacağını açıkladı, zaten takım ilk yarıdaki performansını mumla arıyor, savunma zaafları var. Trabzonspor için kolay bir galibiyet olacaktır, tabii hücum oyuncuları (Burak, Umut...) gol kaçırma rekorları kırmazsalar :D

tarikko
26.Mart.2010, 19:35
Trabzonspor cok formda ve fazla zorlanmadan kazanir bana gore..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Mart.2010, 21:11
Evet Trabzon çok formda ve rahat bi galibiyet alacaktır...

Trabzonspor
27.Mart.2010, 22:05
Biz favori çıktımız maçlarda hep sorunlar yaşıyoruz umarım bu maçta öyle olmaz.

Aşk-ı Şehir
27.Mart.2010, 22:14
Umarım berabere biter. :p =)

Trabzonspor
28.Mart.2010, 15:44
Ne yani adaş siz bizi geççeğinizi mi sanıyorsunuz?:D

Aşk-ı Şehir
28.Mart.2010, 16:20
Ne yani adaş siz bizi geççeğinizi mi sanıyorsunuz?:D

Neden olmasın? :0:

Varonil
29.Mart.2010, 17:21
Kayserispor'un kazanmasını isterim,fakat Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum.Trabzon 2010'daki yenilmezlik serisine bu maçta da devam edecektir.

KaPaLı
29.Mart.2010, 21:36
İlk yarı 0-0 bitti. Trabzonspor deli gibi bastırıyo.

Knightmare
29.Mart.2010, 21:36
ikinci yarı başlayacak, 0-0 bitti ilk yarı. Yağmur durmuyor, zemin ağırlaşmaya başladı.

Knightmare
29.Mart.2010, 22:04
top kontrolü çok zorlaştı, gol olursa şişirme bir topla olur ancak :) oyuncular top süremiyor...

Knightmare
29.Mart.2010, 22:09
offf Teo'nun şutu direkte patladı :D süper vurmuştu!

Crocodile1963
29.Mart.2010, 22:19
Kayseri attı. . .

Knightmare
29.Mart.2010, 22:20
Makukula attı be :D

ozaniel
29.Mart.2010, 22:25
1-0 bitti.

Knightmare
29.Mart.2010, 22:26
Trabzon kazansa neredeyse şampiyonluk yarışına dahil olacaktı. Hava şartları ve zemininide etkisiyle kaptırdılar 3 puanı...

Sekopej
29.Mart.2010, 22:57
Kayseri bu hafta da kazanamasa, haftaya Fenerbahçe için çok zor bir maç olurdu, bu nedenle bugün 3 puan almalarına sevindim. Trabzon'un mağlup olmama serisi bozulduğu için de üzgünüm, Trabzon'un da zirvede olması farklı bir heyecan katıyor yarışa.

Fearless Coward
29.Mart.2010, 23:00
Trabzon eğer yenseydi zirve yarışına ayrı bir çekişme gelebilirdi ama Kayserispor kazandı..Kayserispor üst üste mağlubiyetler almıştı bu maç ile telafi edebildi..Maku yine atmış golünü %95 gol kralı olacak ligde öyle görünüyor..

GeNç KaRTaL
29.Mart.2010, 23:44
Trabzonspor daha çok net pozisyona girmiş ancak son dakikada golü bulan Kayserispor kazanmış maçı.Böylece Trabzonspor'un 2010'daki namağlubiyet serisi sona erdi.Bu sezon artık onlar için tek hedef Türkiye Kupası.

Bu arada Cangele hala iyileşmedi mi?

Trabzonspor
30.Mart.2010, 00:27
Yine aynı senaryo oyna oyna bastır bastır ama kazanama bu yüzden kaybettimiz puanları toplayayım Belediye 0-0 süper oyun 2 puan gitti,Bursa süper oyun 1-1 2 puan gitti,Antalya süper oyun 2 puan gitti,Antep iyi oyun 2 puan gitti,bu maç iyi oyun yine 3 puan gitti.

yani 46+11=57 ve liderlik gelecekti ama ara transferde takıma iyi bir golcü almak yerine kapalı kutuyu takıma katan Burak diye vasat bir ismi alan yönetim otursun düşünsün.

KaPaLı
30.Mart.2010, 00:35
Çok bastırdı Trabzon. Hatta ben ilk yarı bittiğinde yazmışım deli gibi bastırıyo diye. Maçın hakkı bu değildi bence. Teo için birşey söylemeye gerek yok. Gökhan Ünal hiç değilse pozisyona giriyodu veya Umut'a attırıyodu bu adamda oda yok. Alışma süresi falan diyoruz tamam ama çok kötü oynuyo.

Trabzonspor
30.Mart.2010, 00:45
Aga birde ona zemin oluyor Gs alışmasada hemen takıma kattı transferlerı ama Şenol hoca son 10 al ne yapsın bu adam ronaldoyuda son 10 dk koy oda kotu oynar

Bordo61Mavi
30.Mart.2010, 03:57
Teo bana gore iyi oynadi. Buraktan 100 kat daha iyidir en azindan. Hizini gelistirmesi lazim o yonunu iyilestirirse kesinlikle cok super bi golcu olcak.

Sansizlik bizden yanaydi sagolsun. Teo nun sutu, Ceyhun un kafa vuramamasi. Oyun kurmaya calistik olmadi, atan kazanacakti Kayseri atti bide son dakika olunca isleri hepten garanti aldi.

Onur un golde hatasi oldugunu sanmiyorum, refleksti guzel yere dusmedi top. Makukulanin vurdugu topta Girayin bacaklarinin arasindan gecti bukadar sansiz olunur anca.

Omer ve Giray arasinda ne oldu bilmiyorum ama Omerin verdigi tepki ona hic yakismadi!

DisCo
30.Mart.2010, 11:40
Makukula tam doksan dakika rakip savunmanın sıkı markajından kurtulup yüzünü kaleye dönememişti.

Yani neredeyse bir maç boyu. Tolunay Kafkas oyuncusunun meziyetlerini ve özellikle ikinci yarıda ağırlaşan sahada rakibi hataya zorlayacağını bildiği için onu ısrarla sahada tuttu. Karşılığını da üç puanla aldı. Peki Trabzonspor cephesinde neler oldu bu anlamda? Örneğin artık sabırları zorlayan Teofilo 56. dakikada oyuna dahil olmasına rağmen güçsüzlüğü ve isteksizliği ile bu kadar tahammülü hak etti mi? Asla. Gol umudu olarak transfer edilen Kolombiyalı konusunda artık kafalar karışık.Diyeceksiniz ki 79. dakikadaki o vuruşunda top direk yerine ağları bulsa yine aynı şeyleri söyleyecek misin? Evet. Eğer geçen sezonu 30 golle kapatmış bir forvet isen son vuruşları maç boyunca bir kez dahi yakalasan doğru yapacaksın.

İşte dün akşam iki takım arasındaki en önemli fark bu idi. Daha doğrusu iki teknik adamın tercihleri ve sonuçları arasındaki fark! Aslına bakarsınız ilk yarıda Trabzonspor daha çok topa sahip olan, çeviren ve kullanan taraftı. Kayserispor’da sarı kart gören üç oyuncunun da Alanzinho’yu hücuma çıkarken kural dışı şekilde durdurduğunu söylersek, takımın en etkili isminin Brezilyalı olduğunu anlatmış oluruz. Ancak ona ayak uyduracak birkaç arkadaşı daha olmadığı için Trabzonspor’un rakip kaleye gitmesi, Umut’un istediği topla buluşması mümkün olmadı. Selçuk sahanın iyileri arasındaydı ama o da son bölümde pes etti. Colman çok pas hatası yaptı. Orta alana destek için oyuna alınan Giray beklenenden uzak kaldı. Ömer sağ kanatta kritik müdahaleler yapmasına karşın, önünde Serkan gibi bir oyuncunun yokluğunda ofansif yönden etkisiz kaldı. Umut çalıştı, koştu ama beyhude. Savunma 90 dakika minumum hatayla oynamasına karşın Makukula’yı son dakikada unutmasının faturasını ağır ödedi. Trabzonspor bir hafta içinde çıktığı üçüncü maçında hem fizik hem beyin olarak yaşadığı yorgunluğu yansıttı ve yılın ilk yenilgisi kaçınılmaz oldu.

Trabzonspor
30.Mart.2010, 11:50
Son cümleye katılıyorum Galatasaray ve Antalya maçlarında aşırı yoruldu takım zaten alternatifi az olan bir kadromuz olduğundan aynı isimler sahadaydı ve yinede ellerinden geleni yaptılar ben mutluyum böyle oynasınlar devam kaplanlar böyle devam.

KaPaLı
30.Mart.2010, 13:02
Dün akşam Aydın Toscalı en az 2-3 tane sarı kartlık müdahele yaptı 1 sarı kart gördü. Alanzinho'ya yapılanları izlerken içim acıdı. Hİç acımadan nasıl yapıştırdı tekmeleri.

Trabzonspor
30.Mart.2010, 13:09
Zaten onu sadece düşürerek durduruyorlar başka bi çareleri yok ki.Yattaraya da ayısını yapıyorlardı.

Knightmare
30.Mart.2010, 17:04
bende şaşırdım kırmızısız bitmesine maçın :) 3 kartı vardı Kayseri'nin ve o üç oyuncu aynı şekilde oyunlarına devam ettiler, sert-katı savunmaya.

Trabzonspor
30.Mart.2010, 17:08
Bizim rakiplere kırmızı vermiyorlar:D

deniz.91
30.Mart.2010, 17:09
Takım kördöğüşü oynar gibi oynuyo makukulada olmasa halimiz kötüydü bu galibiyet çok önemliydi ama en azından bazı sıkınıtların üstünü kapattı

KaF KeF
30.Mart.2010, 17:15
Toledo'nun oynaması baya şaşırttı beni bu arada..

di canio
30.Mart.2010, 17:20

Beni de şaşırttı Toledo'nun oynaması. Kadrolara bakmamıştım. Futbolu bıraktı gibi haberler çıkmıştı, takip edememiştim durumunu. İyileşmiş demek ki.

Trabzonspor
30.Mart.2010, 17:23
Bende çok şaşırdım ama ne kadar güzel bi oyuncunun sakatlanarak futbolu bırakması çok acı verici bence.

Aşk-ı Şehir
30.Mart.2010, 17:25

E hani futbol hayatı bittiydi bu adamın? :)

Trabzonspor
30.Mart.2010, 17:37
Ne yani Musti ölsün mü adam lafa bak lafa :D

Aşk-ı Şehir
30.Mart.2010, 17:39
Yok öyle söylentiler çıkmıştı adaş o yüzden dedim. :) Yoksa Toledo beğendiğim bir oyuncu. Sahalara dönmesine sevindim açıkçası. Yoksa ayak nakli felanmı yaptılar adama. :p :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Mart.2010, 17:47
Yok öyle söylentiler çıkmıştı adaş o yüzden dedim. :) Yoksa Toledo beğendiğim bir oyuncu. Sahalara dönmesine sevindim açıkçası. Yoksa ayak nakli felanmı yaptılar adama. :p :)
Ne diyosun Mustafa Abi ne ayak nakli yaa :p