PDA

View Full Version : Bursaspor - Antalyaspor [ 28. Hafta ]

goosfraba
31.Mart.2010, 21:41
http://www.yukleresim.com/images/0vsn9zg60t2lu4azh52g.bmp

Crocodile1963
31.Mart.2010, 21:50
İBB maçı ile birlikte açıkçası takım üstündeki stres atıldı. Acaba bu takım ne zaman kaybeder diye bir beklenti vardı bu da gerçekleşti. Biletler bugün satışa çıktı ve iki saat içerisinde tükendi. Yine bayram havasında bir maç olacaktır.

Antalyaspor her maça 4 forvetle çıkan bir takım. Bursaspor'da da gol ayakları oldukça fazla, zevkli bir karşılaşma olacaktır.

Ertuğrul Sağlam geldiğinden bu yana üst üste iki mağlubiyet almadık, inşallah bu seri bozulmayacaktır.

KaPaLı
31.Mart.2010, 22:47
Normal düzenine döner umarım bu maçta Ertuğrul hoca. Müthiş formda Battala'yı 2 maçtır kenarda oturtuyo takım çok zorlanıyo ileriye çıkmakta.

yunusgs
01.Nisan.2010, 17:35
Geçen hafta puan kaybeden Bursaspor bu hafta ne yapıp ne edip kazanmak isteyecektir.Kendi seyircisi önünde -tabi kötü futbol oynamadığı taktirde- Bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum.

Fearless Coward
01.Nisan.2010, 17:54
E.Sağlam bu maçta büyük ihtimal değişikliklere gidecektir..Antalyaspor'da klasik taktikleri ile oynarlarsa bu maçtan 1 puan alabilirler..Tahminim beraberlik yönünde..0-0 Biter tahminimce..

LeqenDary
01.Nisan.2010, 18:09
Bursaspor bu saatten sonra içerde maç vermez ..Tahminim 2-0 ..

bugra 1905
01.Nisan.2010, 18:17
Anadolu İçin Saldır Bursa!!!

nerazzuri
02.Nisan.2010, 00:25
Ertuğrul hoca 4-2-4'ü bozar ise, çok rahat kazanır Bursaspor. Ama yok ısrar ederse zor kazanır. Alt biter.

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 01:28
Ünitimsah Grubu üyeleri, yaklaşık 1.5 ayda hazırladıkları 50 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde olan ve içeriğinde takımın şampiyonluğuna olan inanca yönelik sözlerin yer aldığı öğrenilen pankartı Atatürk Stadı'na getirdi.

"Şampiyonluk göremeden yitirilen yürekleri saygıyla anıyoruz." pankartının devamı olacak olan pankartı yarın maç başında takip etmenizi öneriyorum. . .

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 18:53
BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, İbrahim, Mustafa, Volkan Şen, Hüseyin, Ergic, Ozan İpek, Batalla, Sercan

uAburak89
03.Nisan.2010, 19:33
Necati attı, Antalyaspor öne geçti.

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 19:39
1-1 gol Ivankov

Rsa
03.Nisan.2010, 19:40
1-1 oldu, İvankov.

bugra 1905
03.Nisan.2010, 19:40
Ivankovvvvvv Helal Olsun 1-1 Saldır Bursa

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 19:42
Batalla çok net kaçırdı.

RaSenGan
03.Nisan.2010, 19:53
Djehoua'nın pozisyonu ofsayt değildi.O adam onu yakalar golü atar veya attırırdı :) O penaltıda çok kolay düdük çaldı hakem bence.

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 19:54
Ozan haftaya cezalı. . .

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 19:59
Dakika 30 Antalya zaman geçirmeye başladı. . .

Knightmare
03.Nisan.2010, 20:16
Djehoua'nın pozisyonu ofsayt değildi.O adam onu yakalar golü atar veya attırırdı :) O penaltıda çok kolay düdük çaldı hakem bence.

yaa öyle Aygün...ne bi tekme atmıştı halbuki, ne el-ense vardı, ne künde...sadece kolundan tutup dengesini bozana-düşürene kadar çekti...

DenizlispoR
03.Nisan.2010, 20:29
Sercan'ın Orhan Ak'a dokunmadığı pozisyon tamamen komedi :n:.

RaSenGan
03.Nisan.2010, 20:32
yaa öyle Aygün...ne bi tekme atmıştı halbuki, ne el-ense vardı, ne künde...sadece kolundan tutup dengesini bozana-düşürene kadar çekti...

Abi bir daha izle istersen pozisyonu.Tuttu çekti ama ondan sonra Sercan ilerledi düştü yere.

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 20:47
Taç atışlarını bile yavaşlatıyorlar olacak iş değil. . .

Aşk-ı Şehir
03.Nisan.2010, 20:50

Bizim maçta 2. dakikada gol attıktan sonra 3. dakikada zaman geçirmeye başlamışlardı. Kalelerinde o işin 1 numarası var zaten Ömer Çatkıç. Bursaspor'un gol bulması zor bence...

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 20:52
Ozan İpek'ten sonra Ömer Erdoğan'da haftaya cezalı duruma düştü. . .

Invincible
03.Nisan.2010, 20:56
Bursa gol atcak gıbı cok bastırıyor

Invincible
03.Nisan.2010, 21:00
Sercan super vurdu omer cok super celdı

BaGa TaRKaN
03.Nisan.2010, 21:03
Ömer Erdoğan Gollllll 2-1 Oldu

Crocodile1963
Golllll . . .

Rsa
Hakemin golde büyük bir katkısı var.

Invincible
03.Nisan.2010, 21:04
ıcıme dogmustu bu pozizyonun gol olucagı :D

Nedvedmania
03.Nisan.2010, 21:04

Eee Antalyaspor bu.

BaGa TaRKaN
03.Nisan.2010, 21:08
Nasıl Girdi Öyle Yav Volkan Düşmanına Girmez Öyle Adam...

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 21:08
Volkan'da haftaya cezalı. . .

Aşk-ı Şehir
03.Nisan.2010, 21:09
Bursaspor'un gol bulması zor bence...

Maaşallah dediğim 3 gün yaşamaz. :n:

Alicanfmfan
03.Nisan.2010, 21:09
Yazıklar olsun ya , olmayan penaltı ömer'in eliyle itleyişi volkan ın yumrukları artık valla ...

Tebrik edemem ben böyle bir macı , yazıklar olsun hakem triosuna.

BaGa TaRKaN
03.Nisan.2010, 21:10
Ömer'in Golde Antalyalı Defans Kimdi Son Adam Olan Adam Acemice Ofsayt Olan Pozisyonu Bozdu:D

fenerbahce_1907
03.Nisan.2010, 21:11
Yazıklar olsun ya , olmayan penaltı ömer'in eliyle itleyişi volkan ın yumrukları artık valla ...

Levent Kızıl etkisi:)

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 21:12
O hakem triosu İBB maçında neredeydi acaba çıkartın şu fanatizm gözlüklerinizi. . .

BaGa TaRKaN
03.Nisan.2010, 21:13

Alican Ömer'in Golde Birşey Yok Çok Temiz Bir Gol. Antalyanın Son Adamı Sağolsun.

Ama Diğer Pozisyonlara Bişey Diyemicem Görmedim Çünkü

Aşk-ı Şehir
03.Nisan.2010, 21:13
Bursaspor futbol oynayarak bu noktalara geldi. Şans felan yok işin içinde. Emin adımlarla gidiyorlar şampiyonluğa. Bursaspor'un 1 tane adamı varsa (Levent Kızıl) Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın 10'ar adamları var federasyonda. Sadece alkışlayalım diyecek hiç birşey yok çünkü...

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 21:15
NOT: İbrahım Kızıl değil, Levent Kızıl .

Tribünler şov yapıyor bu arada . . ..

DenizlispoR
03.Nisan.2010, 21:15
Bursaspor futbol oynayarak bu noktalara geldi. Şans felan yok işin içinde. Emin adımlarla gidiyorlar şampiyonluğa. Bursaspor'un 1 tane adamı varsa (İbrahim Kızıl) Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın 10'ar adamları var federasyonda. Sadece alkışlayalım diyecek hiç birşey yok çünkü...
Bu yorumdan sonra başka yorum yapılması gereksiz olmuş.Tamamen katılıyorum Mustafa abi =).

Aşk-ı Şehir
03.Nisan.2010, 21:17
NOT: İbrahım Kızıl değil, Levent Kızıl . . .

Doğru haklısın. :)

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 21:17
2'yi attıktan sonra 3 tane kaçırdık az önce direkten döndü. . .

sentugo
03.Nisan.2010, 21:21
kardeşim rahatladım yahu..

BaGa TaRKaN
03.Nisan.2010, 21:22
Şov Yapıyorlar Tribünler.

Knightmare
03.Nisan.2010, 21:24
kıskananlar çatlasın :D Bursa şampiyonluğa koşuyor!

BaGa TaRKaN
03.Nisan.2010, 21:25
Bu Arada Bir Dipnot Geçeyim. Geçen Sene Bizde Şampiyonluk Gören Tomas Zapo Bu Sene de Şampiyonluk Görürse Tarihe Geçecek. Ama Adam Harbi İyi Adam:)

Zapoyuda Beğenmeyenler Çatlasın:D:D:D

Universal
03.Nisan.2010, 21:25
Bursa'nın şampiyon olmasını istiyorum, Fenerbahçe için üzlüyorum ama; Türkiye için seviniyorum. Çünkü; Bursa bu saatten sonra en kötü 2. olur. Bu nedenle Şampiyonlar Liginde ön elemeyi kesinlikle geçemezler. Ama birinci olurlarsa direkt Şampiyonlar Liginde. Fenerbahçe'nin ikinci olduğunu düşünürsek, Şampiyonlar Ligine ön elemeyi geçerek kalır. Bu nedenle Türkiye kazanır.

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 21:30
Maç biteli 15 dakika oldu oyuncular hala sahada tribünleri dolaşıyor, tribünlerde de tek bir kişi dışarı çıkmadı. . .

El Barto
Bu Arada Bir Dipnot Geçeyim. Geçen Sene Bizde Şampiyonluk Gören Tomas Zapo Bu Sene de Şampiyonluk Görürse Tarihe Geçecek. Ama Adam Harbi İyi Adam:)

Zapoyuda Beğenmeyenler Çatlasın:D:D:D

Zapo geçen sene de Bursa'da idi. Ya da bu sene miydi ya o? Ben karıştırıyorda olabilirm. :)

izmer96
Bursa nin attigi 2. golde ofsayt var ilk Ali Tandogan kullandigi anda ofsayt , artik bu kadar olur 1 macda Bursa almis olsun hakem hatasiyla

El Barto
03.Nisan.2010, 21:32
Vay be bana 2 sene gibi geldi. :D

BaGa TaRKaN
03.Nisan.2010, 21:34
Zapo geçen sene de Bursa'da idi. Ya da bu sene miydi ya o? Ben karıştırıyorda olabilirm. :)

Geçen Sezon Şampiyon Olan Beşiktaş Değilmiydi Şampiyonluğu Kutlamadı mı;)

Editttttt:D

KaPaLı
03.Nisan.2010, 21:38
Helal olsun Bursa. Rıdvan dedi az önce ne Gaziantep'e benziyo ne Gençlerbirliği'ne. Deli gibi saldırıyolar. Isırıyolar bütün takımları. Belediye maçında kaybettikleri anda herkes onları havlu attı diye gördü. Ama ölmediklerini gösterdiler. Helal olsun.

Crocodile1963
03.Nisan.2010, 21:42
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/61645F61655F636162615163616B66626B6366949C9E6A88.j pg

http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/61645F61655F636162615163626B616A6B616597A6949984.j pg

Matteo Ferrari
03.Nisan.2010, 22:07
Ertuğrul Sağlam gayet büyük birisi. Herkesin saygınlığını kazanmış birisi. Ertuğrul sağlama kötü diyen çok az kişi çıkar. Hem kişilik Hemde futbol konusunda çok iyi .

futbol konusunda oyunculuğunu yeterince hatırlamıyorum. tek hatırladığım şey toplarla 100 yazması 100.golünün hatrına. teknik direktörlüğünü ise beğenmiyorum. beşiktaş'dayken de böyleydi. ama sonuçta bursaspor'la "bir şekilde" kazanıyor.
kişilği hakkında ise ben ertuğrul sağlam'la şahsen tanıştım. çok güler yüzlü iyi niyetli bir insan o yönüne laf söylemek yersiz olur. büyük olmaktan kasıt asla bir mustafa denizli olamayacağıdır.
http://i42.tinypic.com/2eead7k.jpg

KaPaLı
03.Nisan.2010, 22:23
Yok kesin tekrar edilmeli maç. 5 cm önden kullanmış.

nerazzuri
03.Nisan.2010, 22:29
İyi güzelde kardeşim, bu maçta hakem yok mu? Nerede o hakem? Niye kontrol etmiyor.

Herşeyi Bursaspor'a yüklememek lazım,yapmış hakem görmemiş. Oh mis gibide gol olmuş.

Nedvedmania
03.Nisan.2010, 22:35
Sahadaki futbolcular niye itiraz etmiyor ona :)

Matteo Ferrari
03.Nisan.2010, 22:39
Yok kesin tekrar edilmeli maç. 5 cm önden kullanmış.

sorun gol olması değil kuralın çiğnenmesi. zaten ivankov'un penaltı kaçırdığını hatırlamıyorum ben;;)

KaPaLı
03.Nisan.2010, 22:49
Adam 42 gol atmış. 5 cm önden attı diye avantaj sağlamıyoki. Kaldıki çizilen yuvarlak niyeyse tam penaltı noktasını kapsamamış.

DisCo
03.Nisan.2010, 22:54
Penaltı olduğu anda birisi gelip penaltı noktasının arkasından atacaksın deseydi Ivankov bunu kabul etmezdi. Onu geçtim buradaki kimse kabul etmezdi. Yani ortada bir yanlışlık olduğu doğrudur.

Ivankov'uda oraya koyduğu için suçlamıyorum çünkü penaltı noktası değil resmen kuyu. Oradan vurulacak penaltı şansın varsa gol olur. Yapılacak doğru iş penaltı noktasının sağına yada soluna konmasıydı.

Hakemin kritik hataları vardı. Hatalar olabilir ama aynı pozisyona iki farklı düdük çalarsan buda aynı maçta olursa işte sorun oluyor. Bu tarz durumlar her takımın maçında oluyor konuşuyoruz, bize olunca savunuyoruz bu maçtada konuşulması ve savunulması normaldir.

Bursaspor için varışa az kaldı. Maçlarıda bir o kadar zor. Yarın ve pazartesi oynanacak maçlar herşeyi dahada netleştirecek.

uAburak89
03.Nisan.2010, 23:59
Penaltı pozisyonun uzaktan yakından penaltı ile alakası yok, hakem genel olarak kötüydü zaten.

Ilhan
04.Nisan.2010, 00:01
Bursamın yolunda bir engel daha aşıldı ama yanlışlar yapılıyor.

Tamam, bütün Bursa arkalarında. Sokakta, günlük sohbetlerinde hep Bursaspor. Hep şampiyonluk. Ama bir şeyin farkında değil futbolcular ve Ertuğrul Sağlam. Bursaspor, şampiyonluğu düşünmezken çok rahat oynuyordu. Sağlam 3 hafta öncesine kadar şampiyonluğu ağzına almıyordu. Futbolculara da aldırtmıyordu.

Ama fark birden 5 puana çıkınca, bir anda şampiyon olduk zannettik kendimizi. O gaz ile hurra hücum gidince, Belediye mağlubiyeti geldi. Bugün de galibiyet her ne şekilde olursa olsun zor gelmiştir. Farkedilmeyen şey, Bursaspor oyuncularının daha önce şampiyonluk baskısı yaşayamadığıdır. Bu baskı çok başkadır. Bu baskı altında ayaklarınız titrer.

Umarım bu suni havadan kurtulur Bursaspor. Bursaspor'un amacı, önündeki maçı kazanmaktır. Bursaspor zaten kalan maçlarını kazanırsa şampiyon olacaktır. Sonuçta şampiyonluğu getirecek olan, kalan maçların hepsini teker teker kazanmaktır.

BaFraLı
04.Nisan.2010, 10:14
Penaltı pozisyonun uzaktan yakından penaltı ile alakası yok, hakem genel olarak kötüydü zaten.

Aynen katılıyorum.Daha şimdi izleme şansı buldum da penaltı çok basitçe verilmiş.Ben Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyorum inşl.'da olurlar.

izmer96
04.Nisan.2010, 10:20
Boyle hakem olmaz falan diyen arkadaslar nerde? boyle penaltimi verilir yakindan uzaktan alakasi yok penalti ile , 2. golu bursa nin keza ofsayt , ali tandogan kullanirken , hakem in yardimi ile aldi Bursa bu 3 puani ama ben yinede soyluyorum cok zor Bursa'nin isi hakemle yada hakemsiz

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 10:45
Penaltı kararı banada ağır geldi,Cehua (ismini yazamıyorum :D) pozisyonu ofsayt değildi...
Fakat bunları tartışmakta Bursaspor'a haksızlık olur diye düşünüyorum,iyi futbol oynuyorlar.
Tebrikler Bursaspor...

DisCo
04.Nisan.2010, 10:56
Penaltıya inanır çalarsın buna itirazım yok. Ancak Jedinakla Bursaspor'lu bir oyuncunun pozisyonu vardı orta alanda köşede. Penaltı pozisyonunun aynısıydı. Herkes Bursaspor'a faul çalacak derken Antalyaspor için çalmıştı. Seyircilerde tepki gösterdi. Bu kararını penaltıya yorumlarsak Orhan'a faul yaptığı kanaatine varması lazımdı. Böyle çelişkili karar verirsen olmaz. Elle oynayan oyuncuyu atmıyorsun. Hakem görmek için varda görmek için daha ne olması lazım merak ediyorum.

scar face
04.Nisan.2010, 12:35
Sarf edecek söz bulamıyorum gerçekten Bülent Yıldırım a diyecek tek lafım yok...
Böyle penaltı,böyle kararlar...

bugra 1905
04.Nisan.2010, 13:00
Tebrikler Bursaspor'a Üstlerinde Büyük Bir Stres Var Geçen Sene Bizim Takımımız Bunu Çok Derin Yaşadı Ve Şampiyonluğu Kaybetti
Bursa'dan Bu Saatten Sonra İyi Futbol Beklemek Yanlış Olur Önemli Olan 3 Puanı Alması İnşAllah Kayıpsız Gidip Şampiyon Olacaklar
İşte O Sene Bu Sene!!!

LaigLeNoiR
04.Nisan.2010, 13:49
Tebrikler Bursaspor'a Üstlerinde Büyük Bir Stres Var Geçen Sene Bizim Takımımız Bunu Çok Derin Yaşadı Ve Şampiyonluğu Kaybetti
Bursa'dan Bu Saatten Sonra İyi Futbol Beklemek Yanlış Olur Önemli Olan 3 Puanı Alması İnşAllah Kayıpsız Gidip Şampiyon Olacaklar
İşte O Sene Bu Sene!!!
Yahu tabi olsunlar şampiyon ama hakem hatası olmasın :) BU haftalarda herhangi bir büyük takım lehine böyle kararlar sonucu galibiyet olsa çok şeyler konuşulur, Bursa'ya da olmasın.

Bu haftaya kadar gayet iyi geldiler ve hakedecek oyunda oynadılar bundan sonra da oynayıp kazansınlar isterim ancak başka şeyler dahil olmasın.

tarikko
04.Nisan.2010, 13:59
Akıncıoğlu: "Maç tekrar edilmeli"

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu‚ Bursaspor´un penaltı atışını‚ penaltı noktasının 30 santim önünden kullandığını‚ bunun bariz kural hatası olduğunu‚ maçın tekrar edilmesi için federasyona başvuracaklarını bildirdi.

Hasan Akıncıoğlu‚ yaptığı açıklamada‚ Bursaspor ile oynadıkları maçta takımının çok iyi bir mücadele ortaya koyduğuna dikkati çekerek‚ ´´İlk golü atan taraf olduk. Ancak aleyhimize bir penaltı verildi. Penaltıyı futbol kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Ancak penaltı atışında kural hatası var‚ maç tekrar edilmeli´´ dedi.

Maçın hakemi Yunus Yıldırım´ın maç boyunca Antalyaspor aleyhine verdiği kararları‚ ´´Hakemin takdiridir´´ diyerek kabul ettiklerini belirten Akıncıoğlu‚ şunları söyledi:
´´Ancak maçta bir penaltı verildi. Bursaspor penaltı atışını penaltı noktasından 30 santim önde kullandı. Kaleci Ömer´in uyarısına rağmen hakem penaltı atışını kullandırdı. Bu bariz bir kural hatasıdır. Penaltının kuralları bellidir. Penaltı atışında top penaltı noktasından atılmalıdır. Penaltı kullanılışı maçın sonucuna tesir etmiştir. Kural gayet açıktır. Bu kural çiğnenmiştir. Maç tekrar edilmelidir. Bizim Bursaspor´un şampiyonluğuna karşı bir duruşumuz yok. Biz sadece emeğimizin karşılığını istiyoruz. Maçın tekrar edilmesi için gerekli girişimlerimizi yapacağız. Konuştuğumuz eski hakemler ve bazı kişiler kural hatasında birleşiyor. Kulübün avukatı da gerekenleri yapmaya başladı.´´

HooijDonk07
04.Nisan.2010, 14:26
Bencede maç tekrar edilmeli.

uAburak89
04.Nisan.2010, 14:29
Haklılar, ama tekrar kararı çıkmaz.

yaman76hakanFB
04.Nisan.2010, 15:27
Böyle bir penaltı üç büyük takımdan birisinin lehine verilseydi medyada kıyametler kopardı... Hele bir de 30 cm. önden kullanılsaydı penaltı vuruşu; kopacak gürültüyü düşünebiliyor musunuz? Ne uzamanlar çıkardı ekranlara, ne bilirkişilere başvurulurdu?.. Aldığı üç puan o takımın burnundan getirilirdi... BursaSpor ne kadar şanslı? Herkes onların başarısından bahsediyor. Herkes onlardan yana... Tebrik üstüne tebrik yağıyor...

nerazzuri
04.Nisan.2010, 15:50
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs419.snc3/25254_379491081909_249823561909_4345643_4957498_n. jpg

Trabzonspor
04.Nisan.2010, 15:58
Şu hakemler bir bize çalışmıyor arkdaş.ben bir kere görmedim ya şöyle önemli bir maçı hakemler sayesinde alalım.Yine bomba kararlar olaylar var.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 16:11
Önemli hatalar var bu maçta ama tekrar kararı çıkacağını zannetmiyorum...

Alicanfmfan
04.Nisan.2010, 22:22
Sarf edecek söz bulamıyorum gerçekten Bülent Yıldırım a diyecek tek lafım yok...
Böyle penaltı,böyle kararlar...

Bugünde inanılmzadı hakemler Cuma günüde dünde zirveden bizi nasıl asagıya ittiler gördün artık rakipleri yenmek yetmiyor 7 macımız kaldıysa 7 de hakemler kaldı rakiplerimiz suanda 14 olarak görüyorum.

El Barto
05.Nisan.2010, 08:27
Valla iki gündür herkes konuşuyor tartışıyor ama penaltı daha nasıl penaltı olacak ki? Adam omuz omuza mücadele de yıkılıyor ki ayağına takıyor. Bence adamın ayağını Sercan'ın önüne basışı faul. Ceza sahası içinde penaltı o zaman.

Ayrıca bu maç tekrar falan olmaz. Kural hatası değil hakemin hatası yapılan. Hakem ben çizgide gördüm derse topu olay biter ki demiştir, raporuna yazmıştır çoktan. :)

KaPaLı
05.Nisan.2010, 12:08
14. MADDE NE DİYOR ?

http://www.antalyasporum.com/images/haber/rb8459.jpg Kırmızı-beyazlı ekibimizin dün deplasmanda oynadığı Bursaspor maçında hakem Bülent Yıldırım verdiği kararlara tepkiler büyüyor. Hakem hatası değil, kural hatası
Antalyapor Yönetimi, hakem Bülent Yıldırım kendi insiyatifi ile vermiş olduğu penaltı, faul ve kart gibi durumlara bu sezonun tamamında olduğu gibi Bursa maçı sonrasında konuşmayarak "Hakemin takdir hakkıdır" dedi ancak yönetim Bülent Yıldırım'ın penaltı kullanışı sırasında kural hatası yaptığını belirterek kırmızı-beyazlı kulübümüzün maddi ve manevi menfaatlerini koruma için girişimlerini başlattı.
Her puanın maddi karşılığı var
Bilindiği gibi Süper Lig'de alınan her puanın maddi olarak ciddi bir karşılığı bulunuyor. Mali olarak borçlarını ödemek için mücadele eden Antalyasporumuzun gasp edilen her puanın karşılığında kulübümüzün kasasına girecek paralara da engel olunuyor.
14. Madde
Hakem hataları konusunda yorum getirmeyen Antalyaspor yönetiminin kural hatası ihlali konusunda yaptığı açıklamada bahsedilen hata "Oyun Kuralları 14. Maddesi" içerisinde açıkça belirtiliyor.
http://www.antalyasporum.com/images/haber/2009-2010/penalt%C4%B1kural.jpg
FİFA'nın kuralı geçerli
TFF'de Türkçe olarak belirtilen oyun kurallarında asıl olan ise FİFA'nın İngilizce olarak belirtmiş olduğu kriterler belirleyici durumda.
FİFA'nın söz konusu penaltı atışı sırasında belirtmiş olduğu kural ise şöyle,
"Then ball must be placed on the penalty mark"
FİFA'nın belirttiği bu kural daha katı ve kesin ifade ile Penaltı atışı sırasında top kesinlikle penaltı noktası üzerinde durması gerektiği vurgulanıyor.
Hakem bilerek kural hatası yaptı
Bursaspor - Antalyaspor maçında ise kırmızı-beyazlı ekibimizin kaptanı Ömer'in penaltı noktası üzerine topun konması gerektiği yönde uyarmasına rağmen maçın hakemi Bülent Yıldırım kural hatası yaparak topu Antalyaspor kalesine daha yakın bir mesafeye konmasına göz yumdu. Böylelikle mesafe, açı ve hız konusunda Antalyaspor daha dezavantajlı duruma düşürüldü ve maçın neticesini direkt olarak etkileyecek bariz bir kural hatası yapılmış oldu.
Prosedür nasıl işleyecek?
Prosedür gereği maç oynadığından itibaren 3 gün içerisinde kulübün gerekçeleri ile birlikte TFF'ye başvurması gerekiyor. TFF Antalyaspor'un şikayetini MHK'ye gönderecek. MHK ise bu kural hatası ile ilgili raporunu hazırlayıp TFF Yönetim kuruluna sunacak. TFF Yönetim kurulu ise rapor doğrultusunda Antalyaspor'un itirazını değerlendirip karar verecek.
Tüm takımlar itiraz edebilir
Karşılaşmanın skorunun ligin kaderini belirleyecek olması nedeniyle Turkcell Süper Lig'de yer alan tüm takımlar taraf olmaları nedeniyle Bursaspor - Antalyaspor maçındaki kural hatasına karşı itirazda bulunma hakkının olduğu belirtildi.
Piero Görüntüleri
http://www.antalyasporum.com/images/haber/2009-2010/bursakuralihlal/Image.jpg
http://www.antalyasporum.com/images/haber/2009-2010/bursakuralihlal/Image1.jpg
http://www.antalyasporum.com/images/haber/2009-2010/bursakuralihlal/Image2.jpg
http://www.antalyasporum.com/images/haber/2009-2010/bursakuralihlal/Image4.jpg
http://www.antalyasporum.com/images/haber/2009-2010/bursakuralihlal/Image9.jpg

El Barto
05.Nisan.2010, 12:17
İyi de aynı madde diyor ki kaleci çizgide olacak, ceza sahasına kimse girmeyecek. Bu kurallar her defasında neredeyse ihlal ediliyor. O zaman bu mantıkla o maçların da tekrarı yapılması lazım.

O kurallar uygulanmayıonca yani kaleci çizgiden öne gelip ceza sahasına oyuncu girince ne diyor hakem. Ben tespit etmedim her şey kurallara uygundu. Yani kaleci kalesinde, top noktada, ceza sahasına giren oyuncu yok.

Yine aynı şey olur. Hakem der ki ben atışı kullandırırken top noktadaydı. Bu görüntüyü gösterirler. Ben noktada gördüm der iş biter.

Ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok. Böyle görüntüler çizip komik olmaya da...

scar face
05.Nisan.2010, 13:19
İso bu konuda şakayla karışık maçın tekrar edilmesi lazım diyordun galiba :D
o yolda ilerleniyor gördüğüm kadarıyla :)

KaPaLı
05.Nisan.2010, 13:24
Şakayla karışık dedim ben onu ya :D Böyle birşeyin olmasını istemem açıkçası. Sonuçta orda emek veren ter döken oyuncunun ne günahı var. Bu kadar stresli haftalarda aynı maçı 2. defa oynayacaklar. Zaten maç içerisinde izlediğinizde bunun kendisine avantaj sağlamadığı gözüküyo.

Lig TV Pierosuna kanmayın bence. Canlarının istediği gibi çiziyolar. 2. resme bakın Penaltı noktasını ne kadar küçültmüşler top çizginin tam ucundan dahada ileriye gitmiş.

MeMo
05.Nisan.2010, 13:32
Bugünde inanılmzadı hakemler Cuma günüde dünde zirveden bizi nasıl asagıya ittiler gördün artık rakipleri yenmek yetmiyor 7 macımız kaldıysa 7 de hakemler kaldı rakiplerimiz suanda 14 olarak görüyorum.

Hakemlerin sizin leyhinize hata yapmadığını mı söylemek istiyorsun?Komik olur çünkü...

Melekovic
05.Nisan.2010, 14:05
Eyvah ne olacak şimdi,Bursa'yı hakemler şampiyon yapıyor,hakkımız yeniyor :)

Bazı yorumlar çok komik doğrusu, sahada kazanmadıktan sonra beyhude çamur atma telaşı.1 Nisan da geçti.

Hakemler engelliyormuşmuş da muşmuş gibi bir muşmula durum. 3 büyük takımın tüm sezon lehine olan kararları koyalım bi de Bursa'nın.Ortaya ne çıkacak çok merak ediyorum. Tabi bir de Bursa'nın alehine olanlarıda koymak lazım.

İşte sistem dışına çıkılınca bu tür yakınmalar oluyor.Ama garip değil çünkü alışmışız. Bir sene A büyük takımına bol bol güzel karar verilir öbür sene B büyüktakımına, arada örnek veriyorum sesi az çıkan bir C büyük takımı olursa,durun yahu sizi unuttuk denir ve çark böyle işler.

Umarım Bursa bu futbolunu devam ettirir de bu çarka çomak sokar,herkes de aklını başına alır.

Çünkü artık futbolu falan unuttuk,1930 lardaki gibi oynayalım 1-0 olsun bizim olsun yeter ki kupamız olsun,gerisi boş sistemi bizi giderek çökertiyor. Bu sistem değişmezse Romanya futboluna yetişiriz ki gerçi onlar en sonunda ders alıp biraz biraz çıkışa geçtiler.

sentugo
05.Nisan.2010, 19:48
Ya bu hakem hatası olarak geçti, maç tekrarı falan komik işler bunlar