View Full Version : Eskişehirspor - Kasımpaşa [ 28. Hafta ]
goosfraba
31.Mart.2010, 21:43
http://www.yukleresim.com/images/8036aktxh69peufyp1uu.bmp
Crocodile1963
31.Mart.2010, 21:52
Kasımpaşa maçı olunca maç ister istemez gollü oluyor üstelik rakip bu sefer Eskişehir ise gol şov olur maçta. . .
Universal
31.Mart.2010, 23:44
Çok zevkli bir maç olacaktır. Futbol'U güzellik için oynayan iki kulüp. Kasımpaşama güveniyorum ama; maçın 2-2 ile biteceğini düşünüyorum.
Aşk-ı Şehir
01.Nisan.2010, 12:20
Bu hafta kardeş ile oynuyoruz. Geçen hafta maçı vermesek 2-0'dan bu maçın anlamı çok büyük olacaktı. Bu hafta Trabzonspor bay. Onlar ile aramızdaki farkın açılmaması için bu maçı muhakkak almamız lazım. Hem tribünde hem sahada çok güzel bir maç bizi bekliyor. Koray bu maçta cezalı yerine Aydın Yılmaz forma giyecek. Aydın ilk defa Atatürk Stadı'na çıkacak Eskişehirspor forması ile. Skor tahminim 3-2.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Nisan.2010, 19:45
Kasımpaşa olunca o maç kesinlikle üst oluyor :D
Skor Tahminim 3-2 yada 4-3 Eskişehirspor galibiyeti :)
nerazzuri
02.Nisan.2010, 00:24
İlk yarı Kasımpaşa,ikinci yarı Es-es deneyin bu maça. :)
Eskişehir'in zorda olsa kazanacağını düşünüyorum,Kasımpaşa biraz direnirse berabere bitebilir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 16:26
Es Es güle oynaya
Turkcell Süper Lig'in iyi futbol oynayan iki ekibini karşı karşıya getiren maçta gülen taraf Eskişehirspor oldu. 28. haftada Eskişehirspor Kasımpaşa'yı konuk ederken maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.
Eskişehirspor ilk yarıyı Sezer'in attığı golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinde bulunduran Eskşehirspor Erkan Zengin'le bir gol daha bularak maçtan 2-0 galip ayrıldı. Eskişehirspor bu galibiyetin ardından puanını 48'e yükselitirken, Kasımpaşa 33 puanda kaldı.
LigTv
KaPaLı
04.Nisan.2010, 17:00
Yeni transferler güldürmüş Es-Es'i . )
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 19:11
Vural bahar yorgunu!
Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Kasımpaşa'nın puan alıp gitmeyi düşündüğü Eskişehirspor deplasmanında mağlup olduğunu söyledi.
Vural, maçın ilk yarısında Kasımpaşa'nın Eskişehirspor'dan daha çok pozisyona girdiğini belirterek, Eskişehirspor'un ilk yarının sonunda bulduğu bir pozisyonda golü bulduğunu bildirdi.
Kasımpaşa'nın maçın ikinci yarısında oyun sistemi değiştirdiğini anlatan Vural, şöyle devam etti: ''Maçın ikinci yarısında oyuncu da değiştirdik. Ancak, oyunun geçen süreleri hep aleyhimize işledi. Tempomuz düştü, oyunun kazanacak hamleleri yapamadık. Puan alıp gitmeyi düşündüğümüz Eskişehirspor deplasmanında mağlup olduk. Eskişehirspor takımını kutluyorum. Önümüzdeki hafta Ankaragücü ile çok iyi bir puan mücadelesi yapacağız.''
Vural, bir gazetecinin, ''Kulübede hareketli bir Yılmaz Vural'ı göremedik. Bunun nedeni nedir?'' sorusu üzerine, ''Bilemiyorum. Bahar yorgunluğu olabilir. Şu anda konuşacak halim bile yok. Öyle garip bir hava var. Eskişehirspor ile Kasımpaşa kardeş takım. Kardeş olunca insan kardeşine karşı agresif olamıyor'' dedi.
LigTv
KaPaLı
05.Nisan.2010, 09:17
İzledimde maçı Sezer'in vuruşu ne öyle ya : ) Kasımpaşa'nın direkten dönen topu kader anı olmuş maçın. Bastırıyolarken bir anda kapanmaya başlamışlar.
Sezer 45 seçerek günah çıkarıyo herhalde :)