View Full Version : Yer yerinden oynar!
Suicider
01.Nisan.2010, 18:04
Galatasaray Türk Telekom Arena stadının açılışında Barcelona ile oynamak için çalışma başlattı.
İspanyol Sport gazetesinde yer alan iddiaya göre Adnan Polat bu isteğini Barça yönetimine iletti.
Barça'nın sponsoru olan THY'de G.Saray'a destek olacak. İki taraf arasındaki arabuluculuk görevini de yine Frank Rijkaard üstelenecek.
Yeni stadında yepyeni bir döneme girmek isteyen Galatasaray, bütün dünyanın konuşacağı ve ses getirecek bir açılış yapmak istiyor.
Öte yandan Türk Telekom Arena Spor Kompleksi'nde kaba inşaatın önümüzdeki günlerde tamamen bitmesi beklenirken, yetkililerden aldığımız bilgiye göre şu anda kaba inşaatın yüzde 90'ı bitmiş durumda.
İnşaat alanında şu anda üst çatı sistemini tutucak olan V kolonlar yerleştiriliyor. Ayrıca yine ana çatı aksamını tutucak olan kolonlar da iki hafta içerisinde yerleştirilecek.
KAYNAK: Sporx / Fotomaç Gazetesi
RaSenGan
01.Nisan.2010, 18:08
Böyle bir haberi çok daha önceden duymuştum..İnsan bi yandan istiyo bi yandan istemiyo.Açılışı dünyanın en iyi takımı ile oynayarak yapmak harika olur da açılışta yenilmek kötü olur :D
IcedEarth
01.Nisan.2010, 18:25
Çıkar aslanlar gibi oynarız. Yeneriz, yeniliriz fazla da önemi yok.
GeNç KaRTaL
01.Nisan.2010, 19:32
Güzel olur.
BaFraLı
01.Nisan.2010, 19:34
Şu stad yapımı bir bitsinde bunlar daha sonra yapılacak şeyler,ama ilk önce şu stad bi bitsin.
Nedvedmania
01.Nisan.2010, 19:51
Böyle bir haberi çok daha önceden duymuştum..İnsan bi yandan istiyo bi yandan istemiyo.Açılışı dünyanın en iyi takımı ile oynayarak yapmak harika olur da açılışta yenilmek kötü olur :D
Yenileceğimizi zannetmiyorum. En kötü beraberlik olur. Barça centilmen takımdır :D
Bence Stadın ilk yapılmaya başladığı günler duymuştum bu haberi. Ama Real Madrid diye duymuştum sanırım. Barça olması daha iyi oldu (Gerçi Barçayıda zamanında yenmiştik ama :D)
RaSenGan
01.Nisan.2010, 19:53
Şu stad yapımı bir bitsinde bunlar daha sonra yapılacak şeyler,ama ilk önce şu stad bi bitsin.
%90'ı bitmiş diye haber vardı :)
Melekovic
01.Nisan.2010, 19:57
Kaba inşaat o abisi :)
Türk Telekom Arena: 31 Mart 2010
Türk Telekom Arena inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.
Türk Telekom Arena kaba inşaatın önümüzdeki günlerde tamamen bitmesi beklenirken, yetkililerden aldığımız bilgiye göre; şu anda kaba inşaatın yüzde 90'ı bitmiş durumda. İnşaat alanında şu anda üst çatı sistemini tutacak olan V kolonlar yerleştiriliyor. Ayrıca yine ana çatı aksamını tutacak olan kolonlar da 2 hafta içerisinde yerleştirilecek.
Nedvedmania
01.Nisan.2010, 19:58
Ara sıra seyrantepe nin sitesine girip bakıyorum canlı yayından .Acayip bir hızla ilerliyorlar. Çatı yapımına geçtiler.
28 mart fotoları : http://seyrantepesporkompleksi.com/2010/03/28/haftalik-guncel-fotograflar-28-03-2010/#more-621
Canlı yayın : http://seyrantepesporkompleksi.com/canliyayin/kamera-1/
RaSenGan
01.Nisan.2010, 20:00
Kaba inşaat o abisi :)
Türk Telekom Arena: 31 Mart 2010
Türk Telekom Arena inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.
Türk Telekom Arena kaba inşaatın önümüzdeki günlerde tamamen bitmesi beklenirken, yetkililerden aldığımız bilgiye göre; şu anda kaba inşaatın yüzde 90'ı bitmiş durumda. İnşaat alanında şu anda üst çatı sistemini tutacak olan V kolonlar yerleştiriliyor. Ayrıca yine ana çatı aksamını tutacak olan kolonlar da 2 hafta içerisinde yerleştirilecek.
Olsun abi en zor kısım bitmiş :)
Melekovic
01.Nisan.2010, 20:01
Bugunleride gördük.Bir zamanlar maketi zor tamamlıyoduk,kibrit çöpü sayısında eksik çıkıyodu canım abisi :n:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Nisan.2010, 20:16
Güzel olur Galatasaray'ın stad açılışını Barcelona gibi bi dünya deviyle yapması.
KaRaBükLü KraL
01.Nisan.2010, 22:25
Çok şahane bi olay olur ve maç muhtemelen berabere biter:)