Log in

View Full Version : Yıldız oyuncuları takıma almanın yolu

20_kral_20
01.Nisan.2010, 19:51
arkadaşlar database ile oynayıp reali seçtim sınırsız bütçe yaptım kendime ama tranferleri kendi çabamla yapayım dedim ve messiye astronopik teklif yaptım barça kabul etti ama ne yaptıysam gelmedi hadi o messi gelmez belki dedim fbli santosa teklif yaptım oda gelmedi bu tür şeyler için ne yapmamız lazım

not : daha sonra inada gelip 2. menejer olarak barçayı seçtim o halde bile messiyi getirene kadar göbeğim çatladı kadro dışı bırakıp u 19 a gönderdikten sonra sözleşmeyi fesh etmek istediğimi söyleyince real haftalık 350 bin pount teklif etti messş üstüne barçadan haftalık 80 bin paunt istedi kabul ettim anca öyle geldi

atakankcm
01.Nisan.2010, 20:40
almadan önce oyuncuyla ilgilendiğini açıkla veya onu öv o zaman daha kolay gelir.

Knightmare
02.Nisan.2010, 01:48
database'le hazır oynamaya başlamışken şunu da yap o zaman :p
Messi'ye gel, loyality'sini düşür, favourite club bölümüne Real Madrid'i ekle, Barça'yı çıkar :) yeterli olacaktır koşarak gelir :D
Santos için durum farklı sanırım. Yeni transfer olmuş oyuncuların aynı sezon içimde, aynı transfer dönemi içinde takım değiştirmek istememesi normal.

Flawless Victory
02.Nisan.2010, 04:03
Favori club bölümüne kendi takımını, dislike club bölümüne oyuncunun oynadığı takımı, favori personal bölümüne kendini yaz ve değerleri 100 yap. Oyuncunun yaşını 32-33 yap, sana geldikten sonra tekrar normal yaşı yap. :)

nessus
02.Nisan.2010, 09:41
o kadar uğraşacağına barcelonayı al :D

lakin1907
02.Nisan.2010, 10:05
direk transfer et editörden o zaman,tabi tavsiye etmem hile yapınca bi anlamı kalmıyor...

samasti
24.Nisan.2010, 03:41
o kadar uğraşacağına barcelonayı al :D

bence de en mantıklısı :)

EndoplazmiK RetikuluM
24.Nisan.2010, 09:10
bence de en mantıklısı :)

:)Direk almak daha kolay :n:

Flawless Victory
24.Nisan.2010, 09:19
Oyuncuyu editörden direkt takıma almaktan da kolayı var. Real Time Editör'de Wonderkid yap tuşu var. Ona birkaç kere basarsanız o oyuncunuz potansiyeli 190+ olan bir oyuncu haline geliyor. Özellikleri de 16-17 oluyor. :D

nannar
24.Nisan.2010, 09:31
gereksiz şeyler bunlar :) kendi yıldızınızı kendiniz yetiştirin bence :) en keyiflisi odur...

Addolorato
24.Nisan.2010, 11:18
gereksiz şeyler bunlar :) kendi yıldızınızı kendiniz yetiştirin bence :) en keyiflisi odur...

Hocam bir Messi kolay yetişmiyor :D

nannar
24.Nisan.2010, 11:21
yetişir yetişir :) 19 da olmazsa 29 da olur ama yetişir...

E.Cartman
24.Nisan.2010, 14:59
Hocam bir Messi kolay yetişmiyor :D

FM'nin ütopik regenleri Messi'den iyi oluyor yav maşallahları var hepsinin :n::n::n:

Flawless Victory
24.Nisan.2010, 17:19
FM'nin ütopik regenleri Messi'den iyi oluyor yav maşallahları var hepsinin :n::n::n:

Zaten erkek olanlara Regen, kız olanlara Gülben Regen deniyor. :)

Hakkaten Messi'yi çok daha fazla geçen adamlar çıkıyor. Bende ortasahada çıktı Sergio diye adam Iniesta gibi birçok özellikliği 19-20 oldu. 2. seneden sonra bu yıldızlarla doluyor oyun. :)

wolfson
19.Mayıs.2010, 09:43
Ya ben hile filan yapmadım :D Galatasaraydayım. 2. sezon bitti transfer sezonundayım. İlk sene Ligi alıp uefada yarı finale çıktım, 2. sene Ligi ve Türkiye Kupasını alıp CL'de gruptan çıktım. Şİmdi transfer sezonundayım benim istediğim kalitede oyuncular gelmiyor. Arama bölümünden AMC'lere bakıyorum iyi bir yıldız bile yok :S Bütçe 45 MNydi 32ye düşürdüm maaş bütçesini arttırdım. Oyuncuları övüyorum, gelcen mi diye soruyorum ama birinde bile tık yok :D Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun...

Flawless Victory
19.Mayıs.2010, 09:51
Şampiyonlar Ligi'ni alırsan alırsın istediğin oyuncuyu. :)

wolfson
19.Mayıs.2010, 09:56

Çok yaratıcı bir cevap çok saol :D

Flawless Victory
19.Mayıs.2010, 09:59
Çok yaratıcı bir cevap çok saol :D

E Galatasaray ile ne bekliyorsun? :) Başarı kazanacaksın alacaksın tabi ki. Ya da yaşlanmasını bekle oyuncuların. :p

serorio
20.Mayıs.2010, 22:15
E Galatasaray ile ne bekliyorsun? :) Başarı kazanacaksın alacaksın tabi ki. Ya da yaşlanmasını bekle oyuncuların. :p

arkadaş çok doğru söylemiş galatasaray zaten birçok üst düzey oyuncunun gelebildiği bir kulüp. ancak sen avrupada ses getirecek çok önemli birşey yapacaksın ki dünya çapında oyuncular kulübüne gelmeye başlasınlar

BleedingMoon
20.Mayıs.2010, 22:37

gerçekten de en büyük kıstas bu. bir sezon öncesinde yüzüne bakmayan oyuncular şampiyonlar ligi kupası'nı alınca köpeğin oluyor (:.