PDA

View Full Version : Konyasporlu Poljac Felç Olabilir

BaFraLı
03.Nisan.2010, 19:42
Trafik kazasında ağır yaralanan Konyaspor'un forvet oyuncusu Branimir Poljac'ın felç olabileceği açıklandı.

26 yaşındaki Hırvat oyuncu dün antrenmandan çıktıktan sonra kardeşiyle birlikte kaza yapmış, aracı 7 metre yüksekten düşmüştü.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarılan Poljac ve kardeşi kaldırıldıkları Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Doktorlar, Konyasporlu futbolcunun bacak ve kollarında kısmi felç bulunduğunu söyleyerek Poljac'ın felç kalma ihtimalinin yüksek olduğunu açıkladı.

Olayın gelişimi

Kaza, dün saat 17.10 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Marangozlar Altgeçiti'nde meydana geldi.

Banka Asya 1'inci Lig'de mücadele eden Konyaspor'un Norveç vatandaşı olan Hırvat oyuncu 26 yaşındaki Branimir Poljac, Tevik Lav Tesislerindeki antrenmandan çıktıktan sonra kardeşi 23 yaşındaki Mario Poljac ile birlikte 42 BN 419 plakalı otomobiline binerek evine gitmek üzere yola çıktı.

http://cdn1.cnnturk.com/Handlers/File.ashx?FileID=329538

Poljac, Marangozlar Altgeçiti'ne geldiği sırada, iddiaya göre virajı alamaması sonucu kontrolünü kaybetmesi üzerine otomobil yolun sağındaki bariyerleri aştıktan sonra yaklaşık 7 metre yükseklikteki altgeçide uçtu.

Takla atan otomobilin içinde sıkışan Poljac ve kardeşi sağlık görevlileri ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

BaGa TaRKaN
03.Nisan.2010, 19:47
O Nasıl Bir Takladır Öyle Yav. Kim Bilir Kaçla Gidiyorlardı.

Ölmediğine Dua Etsin.

Fearless Coward
03.Nisan.2010, 19:48
Çok fena kaza yapmışlar büyük ihtimalle hızlı gidiyorlardır..

Çok üzücü bir durum inş. en yakın zamanda iyileşir ve felç olmaz :( :(

Knightmare
03.Nisan.2010, 22:14
of Allah korumuş, büyük geçmiş olsun.

DenizlispoR
03.Nisan.2010, 22:41
Büyük geçmiş olsun,umarım felç kalmaz .

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 10:47
Dün haberlerde felç kaldığı söyleniyordu...
Allah Şifa Versin,Geçmiş Olsun.

BaFraLı
05.Nisan.2010, 19:41
Konyaspor başkanı yaptığı açıklamada Poljac'ın bundan sonra tekerlekli sandalye ile yaşama devam edeceğini açıladı :(.Büyük ihtimalle felç kalmış yani tekerlekli sadalye ile devam edicekmiş hayatına.

KaPaLı
05.Nisan.2010, 21:07
Yazık adama. Konyaspor yönetimi sağlam yardım yapsa bari. Bir dönem Vestel Manisaspor Michael Meduna'ya ülkesinde bayi açması için yardım etmişti.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Nisan.2010, 23:23
Poljak hayati tehlikeyi atlattı

Konya'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Konyaspor'un Norveçli oyuncusu Branimir Poljac'ın hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Reanimasyon Ünitesi Sorumlusu Doç. Dr. Alper Yosunkaya, yaptığı açıklamada, Norveçli futbolcunun hayati tehlikeyi atlattığını, ancak bacaklarında ve kollarındaki felç durumunun sürdüğünü bildirdi.

Yaşamsal açıdan bundan sonra bir tehlikenin söz konusu olmadığını kaydeden Yosunkaya, ''Artık rehabilitasyon süreci başlayacak. Poljac'ın şu an itibariyle bilinci açık ve çevresindekilerde konuşabiliyor. Kardeşi Mario'nun sağlık durumu da ameliyatın ardından daha da iyiye gitmeye başladı'' dedi.

İki bacağı ve kollarındaki kısmi felcin sürdüğü ifade edilen Poljac, Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü aracılığıyla yaptığı açıklamada, çok büyük bir kaza atlattığını belirterek, şunları kaydetti:
''Şu anda yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum. En kısa sürede iyileşerek futbola geri dönmek istiyorum. Kazadan sonra bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Beni seven herkesten dua bekliyorum.''

KAZA
Poljac ve kardeşi Mario'nun içinde bulunduğu 42 BN 419 plakalı otomobil, 2 Nisan'da Mobilyacılar Üst Geçiti'nde bariyerlere çarparak, yaklaşık 7 metre yükseklikten düşmüş, kazada, Poljac ve kardeşi Mario yaralanmıştı.

LigTv

IcedEarth
06.Nisan.2010, 23:31
Geri dönebilecek mi ?

KanaKe
06.Nisan.2010, 23:34
bizim basin abartmis herzaman ki gibi.. yinede ucuz atlatmis...

di canio
07.Nisan.2010, 00:55
Nerede okuduğumu hatırlayamıyorum ama bir haber sitesinde artık yürüyemeyecek diye bir haber vardı. Umarım yanlış bir haberdir.

gerrrard
07.Nisan.2010, 00:56
evet, tekerlekli sandalye ile geçirecekmiş hayatını sanırım. çok üzücü bir durum