Log in

View Full Version : Tahrik Serbest mi ? Okey Let's Go...

Alicanfmfan
05.Nisan.2010, 22:54
Sivasspor - Galatasaray macının konusuna zdap diye damlayan rakip takım taraftarları , ortada birşey yokken , Keita'ya tabir-i caizse Katil diyip , bir arkadasta dalga geçer gibi ''En iyi kadro onlarda seneye yıldız getirrler'' felan cümleler kuruyorlar biz cevap vericen konu kilit...

Ahmet Göktas , Matteo Ferrari ve digerleri , üyelerin bir yorumlarını görün futbol ile alakası yok.

gerrrard
05.Nisan.2010, 22:56
galatasaray camiası ile dalga geçmeyi amaç edinmişler belliki. "respect" diyorum.

Hugo
05.Nisan.2010, 22:56
Haklısın. Ama bu kişilere bir yaptırım uygulanmış mı onu öğrenmek lazım önce.

gerrrard
05.Nisan.2010, 22:57
bu tip kişilerle aynı forumda bulunmak ciddi anlamda canımı sıkıyor. hangi cürretle bizle gelip dalga geçiyorlar anlamak güç. yazık ...

Sekopej
05.Nisan.2010, 22:57
Futbol ile alakası olmayan mesajlar zaten siliniyordu, her saniye mesajlara bakamıyoruz, gördüğümüzde de siliyoruz ki, aynı anda 2 yönetici mesajları siliyordu, demek ki sen buraya konu açmak üzere olduğundan göremedin o mesajların silindiğini.

gerrrard
05.Nisan.2010, 22:59
bunlara bir yaptırım uygulanmadığı müddetçe daha çok silinir böyle mesajlar. bir yaptırım yoksa öğrenelim de ona göre hareket edelim dimi :)

Sekopej
05.Nisan.2010, 23:01
Üyelere verilen uyarılar gizli olduğu için profillerde görünmüyor. Zaten duyurulacak olanlar Kara Tahta'da duyuruluyor, oradan takip edebilirsiniz.

KaPaLı
05.Nisan.2010, 23:02
Alican ve Gökay sizin bu konuyu açmanız biraz komik olmuş. Gökay'ın değil ama Alican senin ne mesajların var. Gökay'da kışkırtıyolar demiş ama neler yazdı az önce konuda. Çelişmeyin kendinizle. Serkan'da söylemiş futbol dışı mesajlar zaten siliniyo. Az önce kitlediler konuyu mesaj kontrolu yaptılar sanırım.

Sekopej
05.Nisan.2010, 23:05
Rahatsız olduğunuz mesajları rapor edersiniz, rapor etmiyorsanız özel mesajla bildirirsiniz, sizi her rahatsız eden mesaj da kuralları aykırıdır diye bir durum yok.

Eğer rahatsız olduğunuz mesaja aynı şekilde cevap verirseniz, siz de o mesajı yazan kadar suçlu olursunuz. Bu kural senelerdir böyle bu forumda.

Daha fazla tartışmaya gerek yok, kurallara aykırı olmayan mesajlara zaten gerekli işlemler yapılıyor.

DisCo
05.Nisan.2010, 23:15
Arkadaşlar,

Mesajları silen ve konuyu kilitleyen kişi benim. Öncelikle düzgün yorum yapan arkadaşlarımızın mesaj yazma haklarını kısa süreli engellediğim için özür diliyorum. Bizler mesajları silene kadar öyle bir savaş içine giriliyor ki biz toplu halde mesaj silmemize rağmen seri şekilde birbirine laf yetiştirme çabası devam ediyor. Bu arkadaşlarımızın ceza almaması için konuyu kilitleme ihtiyacı duydum ki mesajları rahatça görüp kime ne yapılması gerektiğine karar verelim.

Benim ilginç gördüğüm nokta ise şudur. Birisi çıkıyor ve alakasız tamamen ortalığı karıştırma adına bir mesaj yazıyor. Bunu yadırgayan buna isyan eden arkadaşlarımızda aynı şekilde karşılık veriyor. Bunu anlayamıyorum.

Ben birşeyi ayıplıyorsam onu yapmam. Bulunduğum yerde yapılıyor ve elimde birşey gelmiyorsa orayı terkederim. Rapor etme buna çözüm bulma gibi birşeyim varsa rapor ederim.

Malesef bugün Galatasaray'lısına da tahrik etmeye gelenede gereken yapılacaktır.