View Full Version : Rıdvan Dilmen de gözaltında
ForsakeN
06.Nisan.2010, 11:33
FLAŞ... Yasadışı telefon dinleme soruşturmasında Rıdvan Dilmen'in de aralarında bulunduğu 36 kişi gözaltına alındı.
Öte yandan eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın da sabah saatlerinde ifade verdiği belirtildi. Habertürk muhabirinin verdiği bilgiye göre Çolak telefonlarının dinlendiği iddiası ve şikayetiyle ifade verdi.
Rıdvan Dilmen'in avukatı da eski milli oyuncu, futbol yorumcusu ünlü ismin gözaltına alınan 36 kişi arasında olduğunu doğruladı.
Sporx
Fernando Gago
06.Nisan.2010, 11:51
Herkes tarafından sevilip sayılan bir ismin böyle bir soruşturmada adının olması çok üzücü ..
ForsakeN
06.Nisan.2010, 11:54
İnşallah karışmamıştır böyle işlere.Yıkılırım cidden.
Flawless Victory
06.Nisan.2010, 12:08
Suçu kesinleşmeyen hiç kimse hakkında ön yargı oluşturmayın kafanızda. Bekleyin suçluysa o zaman konuşuruz ama suçsuzsa bunun vicdani sorumluluğu vardır.
Melekovic
06.Nisan.2010, 12:33
Bu ülkede neler olmuyor ki,içlerinden biri Rıdvan'a çamur atmıştır ya da konuştuğu birisi konunun içindedir.
Bu yasadışı yasadışı dinleme konusuymuş.Bi de yasal yaşadışı dinleme konusu var.Bu ülkede doğru yasal bir şey olmaz zaten :)
Tanju'nun açıklamalarına göre dinleniyorum diye kendisi gelmiş şikayete, yani mağdurlardan.Ama Rıdvan'ın olduğunu bilmiyordum demiş yani onu şikayet etmedim diye. Rıdvan'ın gözaltında olduğunu duyunca avukatını Rıdvan'a vermiş hemen.
Güzel bir hareket.Ben Rıdvan'dan bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Konuyla ilgilide bu şike iddiası değil futbolla ilgili bir şey de değil,gizlilik durumu var konuşamıyorum demiş Tanju.
Trabzonspor
06.Nisan.2010, 12:44
Şucu kesinleşmeyen kanıtlanmayan herkes masumdur.Zaten Rıdvan da böyle bir şuça karışmaz.
yaman76hakanFB
06.Nisan.2010, 13:18
Niçin alındığını bilmiyoruz... Belki yakın dostlarıyla ilgili bir durum için "tanık" olarak çapraz sorguya alınmıştır... Yani her ifadesine başvurulan kişi suçlu olsaydı mahkemelere gerek kalmazdı...
Fearless Coward
06.Nisan.2010, 13:23
yaman76hakanFB'ye katılıyorum belkide tanık olarak alınmış olabilir yani henüz bir şey bilmiyoruz gelir yakında açıklama..
BaFraLı
06.Nisan.2010, 13:36
Rıdvan Dilmen'den hiç şüphe etmedim ama Tanju Çolak Galatasaray'da ve Fenerbahçe'de prim aldım çatır çatır yedim falan diyodu :D.Onda vardır bir iş.
izmer96
06.Nisan.2010, 13:44
Kesinlikle bu islerin icinde oldugunu sanmiyorum , Sorgusu alinmak uzere goz altindadir buyuk ihtimalle , boyle pis islere karisicak bir adam degil Ridvan Dilmen ki ihtiyacida yok
Revolution
06.Nisan.2010, 17:02
Rıdvan Dilmen'in böyle işlerin içinde olduğunu hiç sanmıyorum ve evet belki de tanık olarak alındı gözaltına.
ozaniel
06.Nisan.2010, 17:16
Rıdvan'ın böyle bir işe karışmayacağı belli, zaten adam parasını kazanıyor, Türkiye'de futbol otoritesi ve karakter olarak da bu işleri yapacak biri değil.
Fearless Coward
06.Nisan.2010, 17:21
Rıdvan diyenler sanki amcanızın oğlu yav :D :D Hala bir açıklama gelmedi ama gelmese bile büyük ihtimal tanıktır yani adam sonuçta parasını kazanıryorda..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Nisan.2010, 17:59
Rıdvan Dilmen karışmaz böyle işlere...En fazla ifadesi alınıp,serbest bırakılacaktır...
Universal
06.Nisan.2010, 20:16
Rıdvan Dilmen çete üyesi değil, iddiaya göre bu çeteden Tanju'nun telefonu dinlemek için çeteden yardım istemiş. Zaten Tanju'da; "Rıdvan'dan şikayetçi değilim" dedi.
Bende olayın seyrini merak ediyorum, umarım iddialar yalandır.
Lucas Neill
08.Nisan.2010, 14:52
Bugün okudum mynette Ridvan sevgilisini sevgilisinin abisini babasini annesini, sevgilisinin aldattigini düsündügü adami eski milli futbolculari teknik direktörleri is adamlarini dinlettirmis :)