PDA

View Full Version : Pektemek tamam

baristayfur
06.Nisan.2010, 15:27
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm944809.jpg

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray ilk bombayı patlattı. Sarı-Kırmızılılar Gençlerbirliği’nde forma giyen golcü Mustafa Pektemek ile el sıkışırken kulübüyle de anlaşma sağladı. Aslan’ın bu oyuncu için Başkent ekibine orta sahanın etkili isimleri Ayhan, Barış artı 1.5 milyon Dolar ödeyeceği öğrenildi.

24 maçta 8 gol attı
Gençlerbirliği formasıyla bu sezon Süper Lig’de oynadığı 24 maçta 8 gol atan Mustafa Pektemek’in bir de asisti bulunuyor. Takımıyla birlikte Türkiye Kupası maçına da çıkan golcü oyuncu bu karşılaşmada etkili olamamıştı. Bu arada Galatasaray’ın bu transfer için takas olarak düşündüğü Ayhan ve Barış’ın dün akşamki etkili oyunları dikkat çekti. Ayhan orta sahada etkili bir performans sergilerken yaptığı mükemmel asistle yıldızlaştı. Bir dinamo gibi çalışan Barış ise attığı şık golle parmak ısırtmasına rağmen, uzatmalarda gördüğü kırmızı kartla puanını az da olsa düşürdü.

www.fanatik.com.tr (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.fanatik.com.tr )

Redrum
06.Nisan.2010, 15:43
Şaka değil mi bu? Şaka şaka deyin.
Ayhan neyse de, Barış verilmez. Pektemek için hele verilmez.

baristayfur
06.Nisan.2010, 15:57
Barış gitsnde km gelirse gelsn..

LaigLeNoiR
06.Nisan.2010, 16:00
Kadroya bile girmesi zor. Yanlış bir transfer.

Beşiktaşın transferlerini hatırladım bir an :)

Trabzonspor
06.Nisan.2010, 16:08
Şuan için luzumsuz bir transfer Yaser zamanında bu umutlarla alında ve şuan nerelerde herkes gördü.Daha tamalamadı bence gelişimini 1-2 yıl daha beklenmeliydi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Nisan.2010, 18:00
Rijkaard'ın gençlere şans veren bir hoca olduğunu göz önünde bulundurursak forma şansı bulup,iyi olabilir ama bence de 1-2 sene daha gitmemeli büyük takıma...

Knightmare
06.Nisan.2010, 18:07
para vermeden bitirebilselermş tam süper olacakmış Ayhan+Barış güzel olmuş :D

sakary Ali
06.Nisan.2010, 18:15
Mustafa Pektemek süper topçudur Galatarsaray'a yararı olur fazlaca.

Fearless Coward
06.Nisan.2010, 18:19
Fanatik'in transfer haberlerine inanmayın derim..Bence buda sallamasyon haberlerinden biridir Gençler Pektemek'i kolay kolay bırakmaz..

BaFraLı
06.Nisan.2010, 18:27
Ayhan'ı anladıkta,Barış borumu.Tamam disiplinsiz olsada hırslı,mücadeleci bir oyuncu.Bonservisi ile birlikte başka takıma satılabilirdi.Ben bu büyük takımları anlamıyorum.Tamam genç oyuncu alıyorsunuzda neden hiç oynatmıyorsunuz.İlhan Parlak,Rıdvan Şimşek gibi oyunculara bide Mustafa Pektemek eklenir.2 sezon sonrada satılır bir Anadolu kulübüne ne yaparsa yapsın.Pektemek'de büyük ihtimal böyle olur.Forma şansı bulup form tutarsa ayrı mesele ama.

E.Cartman
06.Nisan.2010, 18:43
Ayhan tamam da Barış olmaz yani bi de 1,5M$ sanmam böyle bi transferin gerçekleştiğini :)

LeqenDary
06.Nisan.2010, 19:02
Ayhan tamam da Barış olmaz yani bi de 1,5M$ sanmam böyle bi transferin gerçekleştiğini :)
Barış niye olmuyor onu anlamadım, bir tane gol attı diye 5metreye pas atamayan adam Galatasaray'da duramaz ..

BaFraLı
06.Nisan.2010, 19:05
Barış niye olmuyor onu anlamadım, bir tane gol attı diye 5metreye pas atamayan adam Galatasaray'da duramaz ..

Kimse 1 gol attı diye böyle demiyorki.Mücadeleci,hırslı bir oyuncu.Boş bi oyuncu değil Barış.Disiplinsiz ve tavırlarına hakim olamıyor.Sadece bu yüzden kaybediyor.Tam bir dinamo adam.

LeqenDary
06.Nisan.2010, 19:39
Kimse 1 gol attı diye böyle demiyorki.Mücadeleci,hırslı bir oyuncu.Boş bi oyuncu değil Barış.Disiplinsiz ve tavırlarına hakim olamıyor.Sadece bu yüzden kaybediyor.Tam bir dinamo adam.

İstediğiniz kadar tartışabilirim Barış boş bir oyuncudur bana göre, kimse aksini ispat edemez bana, benim gözümde o adam bitmiştir birçok GS taraftarında bittii gibi ..

E.Cartman
06.Nisan.2010, 19:45
Orta saha da her ne kadar top kullanamasa da Barış'a ihtiyacımız olduğu bir gerçek ki gerektiğinde bekte oynar Barış...

Universal
06.Nisan.2010, 19:46
Aslan’ın bu oyuncu için Başkent ekibine orta sahanın etkili isimleri Ayhan, Barış artı 1.5 milyon Dolar ödeyeceği öğrenildi.

Bu transferden karlı çıkan kim?

goosfraba
06.Nisan.2010, 19:47
disiplinli olmayan bir oyuncu, kaybolur. örneği çok. barış'ın maksimum 2 yıl ömrü var galatasaray'da bence.

footballer33
06.Nisan.2010, 20:12
Bu haberin doğruluğuna inanmamakla birlikte Galatasaray'ın iki tane orta saha oyuncusunu birden vereceğini sanmıyorum bir forvete karşılık. Kolpadır bence.

KaPaLı
07.Nisan.2010, 09:38
Bu transferden karlı çıkan kim?

Bu transferden karlı çıkan İlhan Cavcav. Şöyleki Mustafa'yı satarsa takıma 2 tane dinamo katılacak. Büyük ihtimalle sezon sonu Harbuzzi'yi iyi fiyata satacağını düşünürsek. Bu bölgede Ayhan'ı oynatacak. Sinan Ayrancı gelecek sezon oynayacak böylece kulup hem 2 iyi oyuncu hemde 1,5 milyon € gibi bir para kazanacak. 1-2 yıl sonrada Barış ve Sinan'ı başka takıma satacak.

Ben sezon başında çok istemiştim Barış'ı Fenerbahçe'ye. Hatta Cristian konusunda tartışmıştım biriyle. Ne kadar disiplinsiz olsada ( Hırs daha çok Barışta olan ) adam durmadan koşuyo rakibi bozuyo. Böyle adam her takıma lazım.

nannar
07.Nisan.2010, 10:31
haldun üstünel'in yabancı tranferinde göstediği başarıyı görmüyormusunuz ? Sizce Gs mustafa'ya 2 adam +1,5 milyon € verir mi? :) bence vermez!!!

GeNç KaRTaL
08.Nisan.2010, 18:18
Konu Mustafa Pektemet'in transferi.Siz Galatasaray-Fenerbahçe tartışmasına getirmişsiniz olayı.Bu yüzden konu dışı mesajları sildim.Eğer gerekli olduğuna kanaat getirilirse gerekli kişilere uyarı puanı verilecektir.