View Full Version : Galatasaray da transfer harekatı
Oghuse
28.Nisan.2006, 14:32
İnternetde dolaşan habere göre galatasaray Nürnbergi Jan Polak'la ilgileniyormuş
Pires'inde Benfica ya gideceği yazıyor
J.M SaLas
28.Nisan.2006, 15:08
İnsallah ßu sezon alacakları adamlar ßirseye yarar..
gorkemyilmazkarasu
28.Nisan.2006, 22:11
bu adamı ben cm99-00 de keşfetmiştim süper bi adamdı.eee cm diyosa doğrudur :D
Frank_Castle
28.Nisan.2006, 23:25
galatasarayda transfer olsa olsa, dışarıdan içeriye değil, içeriden dışarıya olur..bu kadro elde tutulsa bile başarıdır..
iyi bir oyuncu olduğu söyleniyor ama izleyemedi kendisini...
nart_susruko
29.Nisan.2006, 01:11
filmin adı: transfer furyası
bölüm: ne ilk ne de son
filmde adı geçen klüp: Galatasaray
:D ve gene aynı filmi izliyoruz :(
Berkaiser
29.Nisan.2006, 01:24
Yapımcı:Fotomaç.:D
_bedo_
29.Nisan.2006, 14:09
yaa arkadaslar galatasaray konusunda her sene bolee dedıkodular cıkıyo:D aldırmayın bos verın hem gıdıp gulıy veya gallardo gelse ne olur gelmese ne olurr adamlqar futbolunun ustune bıseler katamıyolarkı gelen oyuncunun degerı dusuyooı sonraaa tekrar gıdıyoooo galatasaray once bı toparlanması lazııımmm hem monları alacak transfer butcesı nerde haksızmıyım beylerrr
Berkaiser
29.Nisan.2006, 14:15
yaa arkadaslar galatasaray konusunda her sene bolee dedıkodular cıkıyo:D aldırmayın bos verın hem gıdıp gulıy veya gallardo gelse ne olur gelmese ne olurr adamlqar futbolunun ustune bıseler katamıyolarkı gelen oyuncunun degerı dusuyooı sonraaa tekrar gıdıyoooo galatasaray once bı toparlanması lazııımmm hem monları alacak transfer butcesı nerde haksızmıyım beylerrr
Haklısın.Önce kendi futbolcularımıza ödeyeceğimiz parayı garanti altına almamız lazım.Transfere daha sonra yöneliriz.
_bedo_
29.Nisan.2006, 14:19
tabı kardes once bı oyuncuları elımızde tutcaz soyle ayaklarımız yere bascak ondan sonra alırsın oyuncuyu hem gelen oyuncununda sana faydası olur o zaman bence hasan sas gıderse yazık olur o oyuncunun daha galatasaraya verıcegı cok sey varr ıyı oyuncu eger kalırsa hasan bu performansla ılerıde cok ıyı olur ve galatasarayada hem maddı hem mannevı cok katkısı oluurr
RoCCo_42
29.Nisan.2006, 14:22
JAN POLAK gelirse yararlı olur hic kuskum yok ama onu alacak adamlar varmi bizde orası tartısılır. (//d)
nic-39
29.Nisan.2006, 14:29
adnan polatı belkı yonetıcılık zamanından tanımayan arklar vardır bence ona dıkkat edin,,yapacaktır guzel transferler bence merak etmeyin...:)
zargı
29.Nisan.2006, 14:33
ben bi tek adnan polat a güveniyorum zaten inşallah yanıltmaz oda beni