Log in

View Full Version : Beşiktaş - Trabzonspor [ 29. Hafta ]

goosfraba
07.Nisan.2010, 05:08
http://www.yukleresim.com/images/xf38kobuwpf58nye65yz.bmp

Trabzonspor
07.Nisan.2010, 11:26
Neden Cumartesi diyecektim ki kupa maçları aklıma geldi.

Burada da bir süpriz yaparsak süper olur.Biz topumuzu oynuyoruz da gol olmuyor sıkıntı orda.Bir derbi daha kazanarak sezonu birkaç derbi kazanmış tamalamak daha güzel olur bizim dengimiz takımları yenmek daha zevkli olur.

Birde kankam Beşiktaşlı yenersek onu mafederim:D

KaPaLı
07.Nisan.2010, 11:33
İlk yarıdaki maçın aynısı olacaktır yine. Beşiktaş 90 dk kapanıp hızlı hucumlarla gol arayacaktır. Trabzon baskı kuruyo ama bir türlü golu atamıyo. İlginç maç olacak.

Trabzonspor
07.Nisan.2010, 11:35
Dur ismail öyle deme ya aman allah korusun ben o senaryoyu birdaha izlemek istemiyorum.

eXcitinG
07.Nisan.2010, 11:37
Niye ? Geçen sezon İnönü de ki maçta da Beşiktaş 90 dakika tek kaLe oynamış, maç berabere bitmişti.

İnönü burası, takım burda bir başka oynuyor. ÖyLe rahatça baskı feLan kuramaz Trabzon sahamızda.

Berabere biter.

Ilhan
07.Nisan.2010, 12:37
Denizli'nin 1 yıl daha kalacağını öğrendikten sonra yorum yapmak istemiyorum maç üzerinde.

anil luque
07.Nisan.2010, 13:03
Zor maç olacağı kesin ama ya tamam ya devam oldugu için devam diyeceğimizi umuyorum ..

CeNTeR_TR
07.Nisan.2010, 13:35
Trabzon ne kadar baskılı oynarsa bizim için o kadar iyi.Trabzon'un kazanacağını düşünüyorum.Beşiktaş kendi sahasında kaybetmez diye bi kural yok ya ;)

Ahmet Göktaş
07.Nisan.2010, 15:23
Bence mükemmel bir form yakalamış olan Trabzonspor , İnönüde 0-3 yada 1-4 gibi farklı bir skorlar kazanacaktır. Kesin puan kaybeder Beşiktaş kesin hemde. :)

Universal
07.Nisan.2010, 16:32
Çok zor bir maç, kesinlikle bu maçın favorisi yok. İki takımda birbirini rahat bir şekilde yenebilir. Kötü veya iyi futbol izleyebiliriz. Ne olacağı belli olmayan bir maç. O nedenle gönlümden geçen Trabzonspor'un kazanması.

GeNç KaRTaL
07.Nisan.2010, 17:40
Zor bir maç olacağı kesin.Trabzon iyi bir takım.Şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülümüz kalmadı.En azından şimdilik.Şampiyon olmak istiyorsak şu kritik dönemde bir seri yapmamız lazım ve umarım bu maç serinin başlangıcı olur.Sakatların bir kısmının dönmesi ve evimizde oynayacak olmamız sebebiyle maçı kazanırız diye düşünüyorum.Kesin favoriyizi diyemem ama.

İlk yarıdaki maçın aynısı olacaktır yine. Beşiktaş 90 dk kapanıp hızlı hucumlarla gol arayacaktır. Trabzon baskı kuruyo ama bir türlü golu atamıyo. İlginç maç olacak.

Ligde sahamızda böyle oynadığımız bir maç hatırlıyormusun İsmail abi? Ben düşündümde şöyle aklıma gelmedi.Sahamızda her zaman baskılı oynuyoruz.Sanmıyorum ilk maçtaki gibi oynayacağımızı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Nisan.2010, 19:38
Herkes Trabzon kazanır ya da Berabere yorumu yapmış...

Ben bu maçı şampiyonluk yolunda kazanacağımızı düşünüyorum...:)

Bordo61Mavi
08.Nisan.2010, 03:46
Baski kurmamiz felan hep bos is golu atmadiktan sonra. BJK bu macida alir :)

BlackEagle19o3
08.Nisan.2010, 10:22

Trabzon İnönü'de baskı mı kuaracakmış:D Yahu şampiyonluğa oynayan Beşiktaş, Trabzon değil.Tamam ilk yarıdaki maçı hatırlatmak, Beşiktaş'ın sana göre şansla kazandığını ima etmek istemişsin ama gerek yok buna.Senin bu mantığına göre biz İnönü'deki maçta üstündük Fener'e karşı, Kadıköy'de de üstün bir oyun oynarız :)

Mesela geçen sene İnönü'deki maçta da Beşiktaş tek kale oynayıp berabere kalmıştı Trabzon'la, olur böyle şeyler yani.

Maça gelince bu maçı kazanmak zorundayız, başka çaremiz yok.Bobo Trabzon'u sever, ona çok güveniyorum.2-0 olur, bizim olur.

El Barto
08.Nisan.2010, 10:48
İki takımda gol atmakta sıkıntı çekiyor. Kısır bir maç olur 4-4 biter diye tahmin ediyorum.

Trabzonspor
08.Nisan.2010, 10:49
Vay arkadaş sanki İnönüde yenmedik 3 tane attık Ziya Doğan varken :D

Ben yine diyorum GS maçı öncesi de aynı düşüncelere sahiptim.Bizim takımın şuan ligde bir iddaası yok kafaları rahat ama Beşiktaş öylemi yenilirse şapiyonluktan kopacaklar.Oyuncu belli bir dk'dan sonra gol atmalıyız şampiyonluk gidiyor düşüncesi ile bilincsiz saldırlara başlarsa o zaman işte işler tamamen bizim lehimize döner.Rahat oynayacağımız için belki birşeyler yaparız diyorum.

Trabzonspor
08.Nisan.2010, 10:49
İki takımda gol atmakta sıkıntı çekiyorlar. Kısır bir maç olur 4-4 biter diye tahmin ediyorum.

Bu kadar kısır maça can kurban :D

LaigLeNoiR
08.Nisan.2010, 11:32
Bence mükemmel bir form yakalamış olan Trabzonspor , İnönüde 0-3 yada 1-4 gibi farklı bir skorlar kazanacaktır. Kesin puan kaybeder Beşiktaş kesin hemde. :)

Ahmet'den beklediğim bir yorum gelmiş. :)

Zor maç olacağı kesin ancak ben kazanacağımızı düşünüyorum.

nekop
08.Nisan.2010, 11:53
Vay arkadaş sanki İnönüde yenmedik 3 tane attık Ziya Doğan varken :D

Ben yine diyorum GS maçı öncesi de aynı düşüncelere sahiptim.Bizim takımın şuan ligde bir iddaası yok kafaları rahat ama Beşiktaş öylemi yenilirse şapiyonluktan kopacaklar.Oyuncu belli bir dk'dan sonra gol atmalıyız şampiyonluk gidiyor düşüncesi ile bilincsiz saldırlara başlarsa o zaman işte işler tamamen bizim lehimize döner.Rahat oynayacağımız için belki birşeyler yaparız diyorum.

Evet dediğin gibi Beşiktaş oyunun ilerleyen dakikalarında gol bulmak için açıklar verebilir fakat atladığın nokta bizim o açıklara koşu yapacak ve son vuruşu yapacak adamımız Umut Bulut yani ortasaha veya defans oyuncularından biri gol atamazsa maksimum beraberlikle döneriz İnönü'den..

Fietra 10
08.Nisan.2010, 12:10
Beşiktaş'ın orta sahasına baglı bu baskı olayı..Topun bizde olmasını seviyoruz öyle oynuyoruz..2 sene önce Antalya maçı vardı mesela böyle Antalya'nın tek kale oynayıp kaybettiği..Ama Ernst,Fink ikilisi oynadıgı zaman böyle bir şey zor olur..Yenilir yenmeyiz ama kolay lokma olmayacagız..Baskı onların üstünde onlar düşünsün..Kupaya odaklandıgımız için öyle bir haftamı mahvedemez Beşiktaş:)

KaPaLı
08.Nisan.2010, 12:24
Trabzon İnönü'de baskı mı kuaracakmış:D Yahu şampiyonluğa oynayan Beşiktaş, Trabzon değil.Tamam ilk yarıdaki maçı hatırlatmak, Beşiktaş'ın sana göre şansla kazandığını ima etmek istemişsin ama gerek yok buna.Senin bu mantığına göre biz İnönü'deki maçta üstündük Fener'e karşı, Kadıköy'de de üstün bir oyun oynarız :)

Mesela geçen sene İnönü'deki maçta da Beşiktaş tek kale oynayıp berabere kalmıştı Trabzon'la, olur böyle şeyler yani.

Ee sen tersinimi iddia ediyosun ? Veya kim şansa kazanılmadığını söyleyebilirki o maç için. Hakan'ın hayatının maçını oynadığı bir maç oldu.

Sen üstün oynadığını kabul ediyosun yani Trabzon'un ? Çelişkili şeyler yazmışsın.

Böyle düşünmemin tek sebebi var. ''Mustafa Denizli''. Takımın tek yaptığı sürekli hızlı hucumlarla çıkmak. Sahaya dizdiği 6-7 defansif adam ve ileride hızlı oyuncular. Haa tabi şöyle bişeyde var. Trabzon eğer maçın başında atarsa golu bu maçı kazanır. 70'e kadar 0-0 giderse maç Beşiktaş'ın olur.

İlk maçın konusuna bak bakalım maçtan sonra Beşiktaşlılar bile neler yazmış.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=81274

Trabzonspor
08.Nisan.2010, 12:30
Ben Teo oynasın istiyorum.Tamam Umut durup durup birşeyler yapıyor ama Teo'yu da artık takıma adapte edip monte etmeli.Umut baskı yapıyor koşuyor ama bence sonradan girse belki daha etkili olur yorulmuş bir defansa karşı hem kendi kondüsyonlu hemde BJK saldırdığında ileri çıkıp daha kaliteli vuruşlar yapanbilir.

Ahmet Göktaş
08.Nisan.2010, 14:47
Ahmet'den beklediğim bir yorum gelmiş. :)

Zor maç olacağı kesin ancak ben kazanacağımızı düşünüyorum.

İroni denen birşey var. :u:

jarosik_61
08.Nisan.2010, 16:39
beşiktaş az bi farkla üstün.trabzonda son maçlarda gol sıkıntısı var.şenol hoca inşallah teofilo ile başlar.adamı bi 90 dakka sahada görmek istiyoruz.

Fearless Coward
08.Nisan.2010, 17:10
Beşiktaş'ın zorlanmayacağı bir maç olabilir..Tabi bu nasıl oynayacaklarına bağlı..Holosko özellikle 2. yarıda oyuna girerse Beşiktaş'ın galibiyet oranı yükselebilir hele gerideyken belki skora denge bile gelebilir..Holosko skora etki edebilecek oyunculardan birisidir..Trabzonspor'a bakarsak Geçen hafta maç yapmadılar yani iyi kondisyon depoladılar..Onur gibi sağlam bir kalecileri var bana kalırsa bu maç alt biter kim kazanır bilemem ama %60 BJK - %40 TS gibi gözüküyor..

footballer33
08.Nisan.2010, 17:13
Ya tamam ya devam maçı. Tamam diyeceğimizi zannetmiyorum ben. Kazanırız bu maçı zor olsada. Rastgele. :)

Knightmare
08.Nisan.2010, 17:54
İki takımda gol atmakta sıkıntı çekiyor. Kısır bir maç olur 4-4 biter diye tahmin ediyorum.

hepimizi bartlattın yine :n: bende beraberlik bekliyorum maçtan.

tarikko
08.Nisan.2010, 20:24
Trabzonspor rahat olmanin avantajini kullanabilirse iyi bir sonuc alir..Ama Besiktas Eskisehir macinin ikinci yarisi gibi oynarsa kazanir bence..

yunusgs
08.Nisan.2010, 23:16
Beşiktaş,İnönü'de iyi oynuyor.Taraftarıyla bir bütün olup derbi maçlarında iyi sonuçlar çıkarıyor.Beşiktaş'ta çok fazla eksik var.Önceliğim beraberlik.Kazanan olursa da Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum.

ogcj_me
10.Nisan.2010, 12:14
Beşiktaş için tamam mı , devam mı karşılaşması . Son zamanlarda Trabzonun Istanbul takımlarıyla yaptığı maçlar çok tempolu ve üst düzey geçiyor . Bu akşamda öyle olur diye düşünüyorum .

Universal
10.Nisan.2010, 14:49
Mustafa Denizli'nin yeni sözleşme imzalaması Beşiktaş'a ek bir motivasyon olabilir.

Revolution
10.Nisan.2010, 17:47
Muhteşem taraftarı sayesinde Beşiktaş maçı kazanır görüşündeyim..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Nisan.2010, 18:29
İŞTE İLK 11'LER!

Turkcell Süper Lig’de zirvenin kalbi bugün İnönü Stadı’nda atacak... Şampiyonluk hesapları yapan ve kupanın son sahibi durumundaki Beşiktaş, ezeli rakibi Trabzonspor’u Dolmabahçe’de ağırlayacak.

Üst üste ikinci şampiyonluk kupasını kaldırmak isteyen Kara Kartallar, taraftarının da desteğiyle derbiden zaferle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Ancak her ne kadar zirvenin uzağında olsa da konuk Trabzonspor da iddialı. Bordo-Mavili ekip İstanbul’da kazanıp, Avrupa Ligi biletini garantiye almak amacında... İki takım için de büyük önem taşıyan zorlu 90 dakika saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen ekranlara gelecek. Zirvenin kaderini çizecek olan mücadelede hakem Bünyamin Gezer düdük çalacak. BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR
STAT: İnönü
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Cem Satman, Tarık Ongun
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00
BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, Sivok, İ.Üzülmez, İ.Toraman, Fink, Ernst, Uğur İnceman, Yusuf, Holosko, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Burak, Alanzinho, Umut, Teofilo
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

LigTv

Crocodile1963
10.Nisan.2010, 18:33
Trabzonspor'un mutlaka puan alması lazım İBB, Kayserispor ve Eskişehirspor hemen dibinde . . .

Knightmare
10.Nisan.2010, 18:56
5.lik yarışı da çok heyecanlı :) 4 takım iddiasını sürdürüyor Avrupa Ligi bileti alabilmek için.

LaigLeNoiR
10.Nisan.2010, 19:04
Maçın başlarında golleri bulalım rahat rahat bir maç izleyelim :)

ozaniel
10.Nisan.2010, 19:36
Trabzon çok ofansif, Beşiktaş çok defansif bir kadroyla çıkmış.

Hugo
10.Nisan.2010, 19:43
Beşiktaş daha kontrollü yükleniyor. Trabzon Burak ve Alanzinhoyla top sürerek giriyor daha çok, ya da buna çalışıyor.
Beşiktaş alacak gibi duruyor. Orta sahadan arkaya iyi top atıyor Beşiktaş. Defansif gibi görünen kadro iyi hücum ediyor.

nekop
10.Nisan.2010, 19:49
Çok ofansif bir kadroyla çıkmışız.Burak, Alanzinho, Teofilo ve Umut dörtlüsüyle İnönü'de maça çıkmak bizim için intihar olacak gibi duruyor.Keşke Galatasaray maçındaki dizilişle başlasaydı.

Invincible
10.Nisan.2010, 19:51
Ah umut ah

Hugo
10.Nisan.2010, 19:51
Umut inanılmaz bir gol kaçırdı.. Hiç şaşırtmadı beni.

GeNç KaRTaL
10.Nisan.2010, 20:24
Maçın başında daha iyi olan taraftık.Zaman ilerledikçe Trabzon dengeyi sağladı.Karşılıklı pozisyonlar var.En neti Umut'a ait.Ortada maç oluyor yani.Bakalım ikinci yarı nasıl olacak.

Yusuf hiç iyi oynamıyor.Serkan hiç geçit vermedi ona.Savunma dönüşlerinde de sıkıntı var.Kaptan ise yine elinden geleni yapıyor.Bu adamda teknik olsa harbiden Real Madrid'de oynardı valla.Holosko her zamanki gibi mükemmel ilk dokunuşlarıyla pozisyonları hiç ediyor.Zaten maçın başında gözüktü biraz sonra kayıplardaydı.Bobo'da öyle.Ancak bu onların suçu değil.Orta sahadan hücuma top taşımakta sıkıntı çekiyoruz.Burada adam gibi kanat oyuncumuzun olmamasının ve hücumcu ortasahalarımızın sakat olmasının payı büyük.

Zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor.Allah yardımcımız olsun.

nekop
10.Nisan.2010, 20:26
Hakan girmiş oyuna..Umarım ilk maçtaki gibi oynamaz. :D

Hugo
10.Nisan.2010, 20:58
Çok güzel maç oluyor. Bir sürü pozisyon oldu maçta.
Beşiktaş alacak diye düşünüyorum.

Hugo
10.Nisan.2010, 21:08
Trabzon şut çalışmasına başladı :D

Trabzonspor
10.Nisan.2010, 21:25
Yine gol atamadık böyle iş arkadaş.

Knightmare
10.Nisan.2010, 21:27
çok güzel maç oldu, dün akşamki maçtan sonra ilaç gibi geldi :) tek eksik goldü karşılaşmada. Sağol Trabzonspor, FB maçında da puan bekliyoruz senden :)

GeNç KaRTaL
10.Nisan.2010, 21:28
İkinci yarının başında da ilk yarının başında olduğu gibi baskılı başladık,pozisyonlar bulduk ancak golü bulamadık.Sonra yine tempo düşüyor derken kıpırdanır gibi olduk sonra uzun bir süre temposuz sürdü maç.Trabzonspor 80'lerde etkili oldu,pozisyonlar buldu ama bugün 3 kaleci de hatasız oynadılar.Böylece maç 0-0 bitti.Son 4 haftada kaybettiğimiz 6.puan.Şampiyonluk şansımız azaldı.Mucizelere kaldı da diyebiliriz.Sağlık olsun..

Trabzonspor
10.Nisan.2010, 21:29
Bir takıma daha çelmeyi taktık ama galibiyet bekliyordum ben.Takımda adam gibi bir golcü olsaydı Bursa değil biz şampiyonluk için en avantajlı takım olacaktık.

Universal
10.Nisan.2010, 21:30
R-Madrid - Barcelona maçı öncesi çerezlik bir maç oldu. Derbiye hazırlandık. Gol olmaması benim için süpriz oldu.

Maçın ikinci yarısını izledim. Beşiktaş iyi başladı, Trabzon uzatmalara kadar mükemmel yüklendi; ama direği aşamadı. Son dakikalarda Beşiktaş bası kursada nafile kaldı.

Trabzon'da Serkan ve Onur müthiş oynadı.Türkiye çok iyi bir kaleci kazanıyor. Umarım devamı gelir.

yunusgs
10.Nisan.2010, 21:30
Galatasaray'dan sonra,Beşiktaş da şampiyonluğa havlu atmıştır.Artık 2 takım arasında geçecek büyük ihtimalle şampiyonluk.Bu akşamın hakkı beraberlikti.İki takımın da net pozisyonları var ama top içeri girmek istemedi bugün.

C h A o S
10.Nisan.2010, 21:31
Zevkli,yüksek tempolu bir maç oldu.O kadar pozisyon varken gol çıkmaması ilginç.Bence Beşiktaş'da bizim gibi havlu attı.

Hugo
10.Nisan.2010, 21:33
R-Madrid - Barcelona maçı öncesi çerezlik bir maç oldu. Derbiye hazırlandık. Gol olmaması benim için süpriz oldu.

Maçın ikinci yarısını izledim. Beşiktaş iyi başladı, Trabzon uzatmalara kadar mükemmel yüklendi; ama direği aşamadı. Son dakikalarda Beşiktaş bası kursada nafile kaldı.

Trabzon'da Serkan ve Onur müthiş oynadı.Türkiye çok iyi bir kaleci kazanıyor. Umarım devamı gelir.

Gerçekten çerez gibi oldu :D
Serkan Balcı, İ.Üzülmez, Onur iyiydi. Volkan Demirel'in yedeği de Onur olur milli takımda artık.

Ahmet Göktaş
10.Nisan.2010, 21:36
Haftalardır söylediğimiz şeyler yüzünden Beşiktaşlılığımız bile tartışıldı. Ancak gelin görünki herşey ortada. Şimdi eleştirmeyeceğim takımı çünki biri gelip senin yorumların hoşuma gitmiyor diyecek , sonra mesajım hoşa gitmedi diye silinecek vs.. hep aynı şeyler.

Geçen haftadan Fenerbahçeye hayırlı olsun dediğim şampiyonluk yüzünden Beşiktaşlılığımı sorgulayanlar beklesinler Ekrem ile , Üzülmez ile şampiyon oluruz. Ne yapıyoruz şimdi , ha pardon ... 5 te 5 değil mi ?

Universal
Gerçekten çerez gibi oldu :D
Serkan Balcı, İ.Üzülmez, Onur iyiydi. Volkan Demirel'in yedeği de Onur olur milli takımda artık.

Onur, Volkan'ı geçer...

bySilver
Ne maç oldu be.

Kartal' ıda indirdik. :D

LaigLeNoiR
10.Nisan.2010, 21:44
Haftalardır söylediğimiz şeyler yüzünden Beşiktaşlılığımız bile tartışıldı. Ancak gelin görünki herşey ortada. Şimdi eleştirmeyeceğim takımı çünki biri gelip senin yorumların hoşuma gitmiyor diyecek , sonra mesajım hoşa gitmedi diye silinecek vs.. hep aynı şeyler.

Geçen haftadan Fenerbahçeye hayırlı olsun dediğim şampiyonluk yüzünden Beşiktaşlılığımı sorgulayanlar beklesinler Ekrem ile , Üzülmez ile şampiyon oluruz. Ne yapıyoruz şimdi , ha pardon ... 5 te 5 değil mi ?

:)

Hala şu takımda İbrahim Üzülmez'in sorgulanmasına anlam veremiyorum gerçekten.

Bugünkü maçın hakkı beraberlikti ve öyle de sonuçlandı.

Son saniyelerde olan bir penaltı tartışması var ancak net olarak göremedim posizyonu.

yunusgs
10.Nisan.2010, 21:47
:)

Hala şu takımda İbrahim Üzülmez'in sorgulanmasına anlam veremiyorum gerçekten.

Bugünkü maçın hakkı beraberlikti ve öyle de sonuçlandı.

Son saniyelerde olan bir penaltı tartışması var ancak net olarak göremedim posizyonu.

İbrahim Üzülmez,bence de şu anda Türkiye'nin en iyi Türk sol beki.

Son pozisyonda el sanki değiyor ya da değmiyor.Hakem versede vermesede kimse birşey diyemezdi herhalde.

LaigLeNoiR
10.Nisan.2010, 21:50
Hafiften bir elle temas var gibi sanki son posizyonda ancak ben o penaltı golüyle kazanmayı istemiyordum.

Ahmet Göktaş
10.Nisan.2010, 21:52
Trabzon sana kendi evinde 90 dakka boyunca kök söktürecek , sen olup olmadıgı bile yoruma dayalı bir pozsiyon için sızlanacaksın. Hayır anlamadığım 7-8 defansif oyuncuylada yenemiyoruz , bari atak oynayalımda yine yenemesek de farketmez , ama Anadolu takımı gibi oynayamayalım en azından. Bari kalan maçlarda.

Trabzonspor
10.Nisan.2010, 22:25
Teo değil de başka bir adam alınsa şampiyonduk yine söylüyorummmm.

RaSenGan
10.Nisan.2010, 22:27
Teo değil de başka bir adam alınsa şampiyonduk yine söylüyorummmm.

Evet Messi'yi alsanız olurdunuz abi :) Bir adamla şampiyonlukla 5.lik arası bir değişim olmaz asla.

Ahmet Göktaş
10.Nisan.2010, 22:34
Evet Messi'yi alsanız olurdunuz abi :) Bir adamla şampiyonlukla 5.lik arası bir değişim olmaz asla.

Bal gibi de olur :) Geçtiğimiz yıl bir Fabian Ernst vardı...

Trabzonspor
10.Nisan.2010, 22:40

Şakacı Aygün.B,z,m gol sıkıntısı yüzünden kaptırdığımız puanları ttoplasan burdan Ankara ya yol olur..

Crocodile1963
10.Nisan.2010, 22:46
Egemen'in ciddi sorunları var galiba son dakikada alakasız bir pozisyonda neden elle oynamak ister bir adam anlamıyorum ?

Addolorato
10.Nisan.2010, 22:49
Pozisyon anlamında güzel fakat golsüz biten bir maç oldu Ceyhun 81'de o golü atsa daha farklı şeyler konuşabilirdi herkes..

GeNç KaRTaL
10.Nisan.2010, 23:09
Maç esnasında o bölümü kaçırmıştım ben.Şimdi seyrettim.Bal gibi penaltıyı görmemiş hakem.Şu maçı alsak haftaya oynayacağımız maçın bizim için daha çok anlamı olurdu ve daha moralli olurduk.Neyse elden gelen bir şey yok.

nekop
10.Nisan.2010, 23:15
Egemen'in ciddi sorunları var galiba son dakikada alakasız bir pozisyonda neden elle oynamak ister bir adam anlamıyorum ?

Her hafta böyle pozisyonlar oluyor ama gelip Egemen'in pozisyonda bu mesajı atıyorsun.Bende bunu anlamıyorum demek isterdim ama anlamayacak bir şey yok, her şey gayet anlaşılır.

Crocodile1963
10.Nisan.2010, 23:18
Ben her hafta Trabzonspor maçını izlemiyorum ancak Egemen bunları her hafta yapıyorsa durum vahim. Neyse Egemen büyük bir kulübe şampiyonluk yaşamak için gelmişti. . .

nekop
10.Nisan.2010, 23:23
Ben her hafta Trabzonspor maçını izlemiyorum ancak Egemen bunları her hafta yapıyorsa durum vahim. Neyse Egemen büyük bir kulübe şampiyonluk yaşamak için gelmişti. . .

Her hafta böyle pozisyonlar oluyor derken ligimizi kastetmiştim ve iyiki her hafta Trabzonspor maçını izlemiyormuşsun.

Crocodile1963
10.Nisan.2010, 23:28
Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını izledim, Karadeniz'deki kanser sayısındaki artışın etmenlerinden birinin Umut olduğunu farkettim. . .

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Nisan.2010, 23:29
Kazanacağımızı düşünüyordum,Olmadı...
Bu Beraberlikle Şampiyonluk Şansımız Mucizelere Kaldı,Hayırlı Olsun...
Bünyamin Gezer'in de Polis Bayramını Kutluyor,Penaltı Pozisyonu İçin Selamlarımı Yolluyorum :) Hadi El Classico'yu izlemeye...:)

bySilver
10.Nisan.2010, 23:29
@Crocodile1963

Ona emin olabilirsin sonuna kadar bende sanırım hasta olanların arasındayım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Nisan.2010, 23:40
Kartal'ın GÜNEŞ'i Batıyor !

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in şampiyonluk yarışı açısından kritik bir macta Trabzonspor'u konuk etti. Bursa ve Fenerbahçe'yi takibini sürdürmek için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Siyah beyazlılar, 0-0'lık beraberlik sonrası ağır bir darbe aldı. Beşiktaş, bu beraberlikle haftayı Ankaraspor maçıyla geçen Fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde kaldı.
Karşılaşmaya Beşiktaş, defansif bir kadroyla sahaya çıkarken, konuk Trabzonspor Teo-Umut-Alanzinho üçlüsünün yer aldığı sürpriz bir onbirle İnönü Stadı'nın çimlerindeydi. Siyah beyazlılar, orta sahada karşıladığı rakibi karşısında defansın arkasına atılan toplarla etkili olma amacındaydı. Bunlardan biri 11. dakikada gerçekleşti. Bobo'nun içeri çevirdiği topa Toraman vurdu ama farklı şekilde auta çıktı. 5 dakika sonra Beşiktaş kornerinde Fink'in kafa vuruşunu Serkan çizgiden çıkardı.
Daha sonra orta sahayı biraz dengeleyen konuk ekip, 23. dakikada ilk yarının en önemli fırsatını kullanamadı. Rüştü ile karşı karşıya kalan Umut, iki vuruşta da tecrübeli kaleciyi geçemedi. Bu pozisyonun ardından iki takım için de çok önemli bir pozisyon olmadı ve devre arasına 0-0 beraberlikle girildi.

İkinci yarı karşılıklı pozisyonlarla başladı. Önce Teo topu üstten auta attı. Ardından da Beşiktaş çok önemli bir fırsatı kullanamadı. Bobo, Colman ve Giray'dan sıyrılıp Onur ile karşı karşıya kaldı ama Galatasaray maçının kahramanı yine bir rakip golcüye fırsat vermedi. Mutlak galibiyet isteyen Beşiktaş, ilerleyen dakikalarda baskısını artırırken, karşısına yine Onur çıktı. Genç kaleci, Ekrem ve Holosko'nun güzel vuruşlarını ardı ardına nefis hareketlerle kurtardı.

Beşiktaş, uzatmalarda Egemen'in ceza sahasında topa elle müdahale ettiği gerekçesiylle uzun süre penaltı itirazında bulunda ama Bünyamin Gezer devam deyince maç 0-0 bitti. Böylece Beşiktaş, haftayı Ankaraspor maçı nedeniyle 3 puanla geçen Fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde kaldı ve şampiyonluk yarışında çok ağır bir darbe aldı.

BEŞİKTAŞ: 0 - TRABZONSPOR: 0
STAT: İnönü
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Cem Satman, Tarık Ongun

BEŞİKTAŞ: Rüştü (Dk. 38 Hakan), Ekrem, Sivok, İ.Üzülmez, İ.Toraman, Fink, Ernst (Dk. 81 Nobre), Uğur İnceman, Yusuf (Dk. 78 Serdar), Holosko, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Burak (Dk. 68 Sezer Badur), Alanzinho (Dk. 90 Murat), Umut, Teofilo (Dk. 57 Ceyhun)
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

SARI KARTLAR: Giray, Burak, Serkan

İLK YARIDAN DAKİKALAR
7. dakikada Bobo, sol kanatta Giray'dan kurtardığı topu sert bir şekilde kale alanına gönderdi. Kaleci Onur'un müdahale ettiği topu önünde bulan İbrahim Toraman, savunmanın müdahalesiyle kötü vurunca meşin yuvarlak üstten auta gitti.

15. dakikada İbrahim Toraman'ın yarı alanından uzun ve güzel pasında savunmanın arkasında topla buluşan Holosko, sol çaprazdan ceza alanına girdiği anda sert vurdu. Ancak meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

21. dakikada Uğur'un sağdan kullandığı korner atışında altıpasta ön direkte topla buluşan Bobo'nun kafa vuruşunda, çizgi üstünde Serkan meşin yuvarlağı çıkardı.

23. dakikada Teofilo'nun pasında topla buluşan Umut, Sivok'u geçtiği anda ceza alanı içinde kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldı. Umut'un aşırtma vuruşunda, Rüştü topa müdahale etti. Trabzonsporlu oyuncu topu bir kez daha önünde bulduğu anda vurdu, ancak Rüştü ikinci defa başarılı bir şekilde meşin yuvarlağa sahip oldu.

28. dakikada Alanzinho'nun sağdan kullandığı korner atışında, ön direkte topla buluşan Egemen'in kafa vuruşunda, kaleci Rüştü meşin yuvarlağı çizgi üstünden çıkardı. Daha sonra Trabzonsporlu oyunculardan seken top auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı da 0-0 beraberlikle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
54. dakikada Bobo, rakiplerinden kurtardığı topla ceza alanına girdi. Brezilyalı oyuncunun, kaleci Onur ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden etkisiz vuruşunda, Onur'un müdahale ettiği meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı.

54. dakikada Fink'in sağdan ortasında ceza alanı içinde İbrahim Toraman'ın dizine çarpan top, yandan az farkla auta gitti.

64. dakikada İbrahim Üzülmez'in soldan ortasında Trabzonspor ceza alanı içinde oluşan karambolde son olarak sağ çaprazda Ekrem topla buluştu. Bu oyuncunun sert şutunda, kaleci Onur meşin yuvarlağı kornere çeldi.

67. dakikada bu sefer Beşiktaş ceza alanı karıştı. Oluşan karambol sonrasında ceza yayı üstünde topla buluşan Ceyhun'un sert şutunda, meşin yuvarlak farklı bir şekilde auta çıktı.

69. dakikada Umut'un sağdan son çizgi üstünde ortasında ön direkte Alanzinho, kaleci Hakan'dan önce topa ayak koydu. Ancak meşin yuvarlak yandan auta gitti.

82. dakikada Sezer'in sol çaprazdan kullandığı serbest atışta ceza alanı içinde topla buluşan Ceyhun'un sert şutunda, kaleci Hakan'ı geçen meşin yuvarlağı savunma çıkardı. Daha sonra Egemen'in şutunda, top kalecide kaldı.

83. dakikada Trabzonspor'un sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, savunmaya çarpan top direğin dibine çarparak kornere çıktı.

84. dakikada Colman'ın soldan kullandığı korner atışında ön direkte topla buluşan Egemen'in kafa vuruşunda, top yandan auta gitti.

Karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Nisan.2010, 23:41
"Puanımız çalındı!"

Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta, maçın orta hakemi Bünyamin Gezer'e ve Merkez Hakem Kurulu'na büyük tepki var.
Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Beşiktaşlı yöneticiler Mete Düren ve Erdoğan Toprak, penaltılarının verilmediğini ve 3 puanlarının gasp edildiğini ileri sürdüler.

Özellikle Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, sert açıklamalarda bulunurken, MHK'ye verdikleri desteği gözden geçireceklerini söyledi.

Düren, Trabzonspor'un bugünkü maçı, dünyanın hiçbir yerinde 11 kişi tamamlayamayacağını öne sürerek, ''Penaltıyı bütün Türkiye gördü, ancak orta hakem görmesine rağmen vermedi. Türkiye'nin gördüğünü, önündeki faulu es geçen yardımcı hakem görmedi'' dedi.

Bunun şampiyonluk yarışından daha önemli bir mesele olduğunu vurgulayan Mete Düren, şöyle devam etti:

''Bugün bir açıklama yapmıştık. Hakem hatalarının telafi edilebileceği haftaların azaldığını söylemiştik. Sezon başındaki hakem hataları telafi edilebilir. 'Hatayı az yapan hakemler istiyoruz' demiştik. Biz hakem odası basmadık. Onlara hakaret etmedik, ama puan almak için sanıyorum makbul yol bu. MHK'ye verdiğimiz desteği ciddi anlamda gözden geçireceğiz. Sadece saha içinde değil, saha dışındaki birçok güce karşı da Beşiktaş mücadele etmek zorunda.''

Beşiktaş olarak her zaman saygılı tutumlarını sürdürdüklerini ifade eden Düren, ''Beşiktaş Fair-Play Ligi'nin lideri. Ancak rakiplerimiz bunu da kötü niyetli kullanıyorlar. Hakemlere verdiğimiz destek boşa gitmiştir. Onları Allah'a havale ediyoruz'' diye konuştu.

Mete Düren, ''(Hakem odasını basanlar) derken kimi kastediyorsunuz'' sorusu üzerine, ''Kimlerin yaptığı belli. Hakaretleri yapanların maçlarını izliyoruz. Hakemler bu şekilde etkileniyor. Hakemlerin iradeleriyle vicdanlarıyla maçları yönetmelerini istiyoruz. Bu takımlar böyle yol alıyor. Bunun Türk futboluna zarar verdiğini düşünürken, bundan zarar görüyoruz. Kıyımın bu haftadan başlayacağını düşünmedik'' şeklinde konuştu.

TOPRAK: ''PUANIMIZ ÇALINDI''
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Erdoğan Toprak ise verilmeyen penaltı nedeniyle puanlarının çalındığını ileri sürdü.

Toprak, bu tip maçlarda fazla pozisyonun çıkmasının mümkün olmadığına dikkati çekerek, ''Hakemlerin gasp ettiği penaltı var'' dedi.

Kulüp olarak ağır başlı tavırlarını sürdüreceklerini vurgulayan Erdoğan Toprak, şöyle konuştu:
''Bu maçla ilgili endişelerimiz vardı. Hakem, Beşiktaş'ın bu önemli virajda 3 puanını çaldı. Daha önceden tutumlardan dolayı zaten endişemiz vardı. Beşiktaş'ın ağır başlı, vakur duruşunu başka türlü algılıyorlarsa bunda yanılacaklar.''

Şampiyonluk şanslarının sürdüğünü ve sonuna kadar mücadele edeceklerini kaydeden Toprak, ''Bugüne kadar Denizli'nin sahaya girmesi gibi bir olay olmamıştır. Bugün isyan etti. Penaltıyı herkes gördü. Görmesi gereken görmedi. Hakemin neyin etkisi altında kaldığını merak ediyorum. Bu hakemlere sahip çıkmak istiyoruz. Ama göz göre göre penaltıyı vermemiş olmasını kamuoyunun takdirine bırakıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
Bu arada, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak yerini Hakan'a bırakan Rüştü'nün kontrolden geçirileceği öğrenildi.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Nisan.2010, 23:42
"Şampiyonluk için..."

Trabzonspor karşısında 2 puan kaybederek şampiyonluk yolunda yara alan Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, kalan şampiyonluk şanslarını değerlendirdi.

Deneyimli teknik adam "Şu andaki tabloda şampiyonluk konusunda bizden daha iddialı olan iki takım var. Bunu önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe maçından sonra daha net konuşabiliriz" diyerek kilidi 30. haftadaki dev derbinin çözeceğini söyledi. Şampiyonluk şanlarının devam ettiğini savunan Denizli, "Matematiksel olarak şansımız bitmedikçe şampiyonluk şansımız sürüyor" dedi...

LigTv

//

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Nisan.2010, 00:21
Beşiktaş'ta Rüştü endişesi

Trabzonspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyunu terkeden Rüştü'nün durumu Beşiktaş'ta endişe yarattı. Tecrübeli futbolcunun ilk kontrollerinin ardından sağ üst adalesinde yırtık olduğu öğrenilirken, sezonu kapatmış olabileceği belirtildi. Rüştü'nün kesin durumu çekilecek MR'ının ardından belli olacak.

LigTv

tarikko
11.Nisan.2010, 01:22
Maci hakeden taraf Trabzon'du bana gore ama kacirdiklari pozisyonlarla 3 puani kacirdilar..Biraz daha dikkatli oynasalar maci kazanacaklardi..Besiktas'in da sampiyonluk sansi cok zorlasti bana gore..

Bordo61Mavi
11.Nisan.2010, 05:27
Top degiyormu degmiyormu bunu ancak Egemen bilir. Net bisey biz burdan diyemicez.

Ozeti izledim sadece ama ozeti bile heyecanliydi. Hiddink maci izlemis sanirsam, Serkan ve Onuru gorur artik :)

Bursa'nin sampionlugunu belkide biz hediye etcez. Galatasarayi yaristan aldik, Bjk'ninde umutlarini bitirdik gibi. Sira Fenerbahcede :)

Gerci kupada yenelim, ligde kaybedelim benim icin uyar :D

barahir
11.Nisan.2010, 05:32
Top degiyormu degmiyormu bunu ancak Egemen bilir. Net bisey biz burdan diyemicez.

Ozeti izledim sadece ama ozeti bile heyecanliydi. Hiddink maci izlemis sanirsam, Serkan ve Onuru gorur artik :)

Bursa'nin sampionlugunu belkide biz hediye etcez. Galatasarayi yaristan aldik, Bjk'ninde umutlarini bitirdik gibi. Sira Fenerbahcede :)

Gerci kupada yenelim, ligde kaybedelim benim icin uyar :D

Fener maçına kadar şampiyon belli olur bence.. Boşa heveslenme :)

Bordo61Mavi
11.Nisan.2010, 05:37
Fener maçına kadar şampiyon belli olur bence.. Boşa heveslenme :)

Insanin yenilmeye hevesimi olur :)

Trabzonun ligde kaybedebilecegi bisey yok, gerci kupadada yok siz ilk 2 ye girerseniz ;)

Haftaya Fenerbahce - Besiktas, ondan sonra isler iyice belli olmaya baslar

Börk
11.Nisan.2010, 10:12
Trabzon,Galatasaray derbisinden sonra Beşiktaş maçından da puan çıkarabildi.Tebrikler ne diyim,penaltı atlanmış.

El Barto
11.Nisan.2010, 10:15

Ben dedim kısır bir maç olur diye.

Universal
11.Nisan.2010, 10:19
Egemen Selçuk'a, top elime çarptı demiş. Bu pozisyonda çarpma olmayacağına göre pozisyon kesinlikle penaltı.

El Barto
11.Nisan.2010, 10:22
Penaltı pozisyonu için TV başından oturup karar vermek kolay. Hatta TV başından bile oldukça zor pozisyon. Sadece bir açıdan top eline çarpmış gibi gözüküyor. Hakemler bu penaltıyı neden çalmadı demek hatta şampiyonluğumuzu çaldı, gasp etti gibi ifadeler kullanmak oldukça yanlış.

yaman76hakanFB
11.Nisan.2010, 11:54
Orta hakemin oradan görmemesi kabul edilebilir... Açı meselesi... Ama yan hakem bunu nasıl görmez? Kabul edilebilir birşey değil...

Bir fenerbahçe taraftarı olarak böyle skandal bir devam kararının kendi başımıza gelmesini hiç istemezdim... Çok can yakıyor...

Bu ülkede hakem-makem yok... Yan hakem hiç yok...

footballer33
11.Nisan.2010, 12:12
Bu sezon bitmiştir benim gözümde, geçmiş olsun. Artık hedefimiz -çok zor ama-, ilk 2'ye girip Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Onu da Fener'e bırak yenilmeyi puan bile verirsek kaybederiz ve 3.lük için mücadelemizi sürdürürüz. Maça gelirsek, dün kötü değildik aslında. Bobo ve Holosko'nun beceriksizlikleri ve orta sahanın yetersizliği -özellikle Yusuf'un bitmiş olması- bu sonucu getirdi. Bobo eğer 2. devrenin başında karşı karşıya golü kaçırmasa öyle ya da böyle kazanırdık belki de. Hakem de, 2-3 kartlık pozisyon dışında bariz bir hata yapmadı bence ve bana göre en büyük hatası, arkadan taban giren Burak'ı oyundan atmaması oldu. Neyse, tekrar geçmiş olsun. 2.'lik için mücadeleye devam. :(

I3esiktas
11.Nisan.2010, 12:40
Yedek kulübesindeki bütün ekip, Seyirciler pozisyonu görüyor ama Pozisyona hepsinden daha yakın olan Yan hakemin pozisyonu görmemesi ilginç.

Bol pozisyonlu güzel maçtı. Galibiyet alsaydık bizim için daha iyi olacaktı ama olmadı. Fenerbahçe maçından 3 puan Şampiyonluk potasına bizi tekrar sokar.

Trabzonspor
11.Nisan.2010, 13:37
Yedek kulübesindeki bütün ekip, Seyirciler pozisyonu görüyor ama Pozisyona hepsinden daha yakın olan Yan hakemin pozisyonu görmemesi ilginç.

Bol pozisyonlu güzel maçtı. Galibiyet alsaydık bizim için daha iyi olacaktı ama olmadı. Fenerbahçe maçından 3 puan Şampiyonluk potasına bizi tekrar sokar.

Ne yani yedek kulübesindeki herkes gördümü?Yoksa takımını savunma amaçlı mı sıçradılar ayağa?

Bizim yedek kulubesindeki herkeste gördü eline değmedi.Hakem de onlara uydu o zaman.

I3esiktas
11.Nisan.2010, 14:14
Ne yani yedek kulübesindeki herkes gördümü?Yoksa takımını savunma amaçlı mı sıçradılar ayağa?

Bizim yedek kulubesindeki herkeste gördü eline değmedi.Hakem de onlara uydu o zaman.

Hakemin size uydugunu zaten biliyoruz. Ama Şu pozisyona halen eline degmedi diyosan bence sen futbol ile aranı biraz sogut.

Bu konu üzerinde fazla durulmasına gerek yok. Açık açık %100 Penaltımız verilmemiş durumda. Ama bunlar mazeret olamaz, Bizim bu penaltıya kalmamamız lazımdı. Penaltı pozisyonuna kadar maçı koparmamız lazımdı.

Trabzonspor
11.Nisan.2010, 14:42
Hakemin size uydugunu zaten biliyoruz. Ama Şu pozisyona halen eline degmedi diyosan bence sen futbol ile aranı biraz sogut.

Bu konu üzerinde fazla durulmasına gerek yok. Açık açık %100 Penaltımız verilmemiş durumda. Ama bunlar mazeret olamaz, Bizim bu penaltıya kalmamamız lazımdı. Penaltı pozisyonuna kadar maçı koparmamız lazımdı.

Farkındaysan Osman ben değmedi demedim.Diyorum ki sizin yedek kulubesi istedi diye hakem karar mı değişsin yani?

Hata heryerde yapılıyor.Bkn;Valencia-A.Madrid Uefa maçı,Galatasary-A.Madrid maçları.GS yedek kulubesi ayaga kalktı ama hakemin kararı değiştimi ben bundan bahsediyorum.

izmer96
11.Nisan.2010, 14:44

forumda fanatiklik yapmadan yorum yapabilen taraftarlari gormek cok sevindiriyor beni

El Barto
11.Nisan.2010, 14:47
Bence pozisyon penaltı ama açık açık değil. Topun yönü bile değişmiyor farkındaysanız ele çarpıyor olmasına rağmen. Yan hakem de muhtemelen ofsayt için yer alırken cereyan etti pozisyon ve süzemedi. Zaten süzülebilecek kadar açık değil pozisyon.

I3esiktas
11.Nisan.2010, 14:47
Farkındaysan Osman ben değmedi demedim.Diyorum ki sizin yedek kulubesi istedi diye hakem karar mı değişsin yani?

Hata heryerde yapılıyor.Bkn;Valencia-A.Madrid Uefa maçı,Galatasary-A.Madrid maçları.GS yedek kulubesi ayaga kalktı ama hakemin kararı değiştimi ben bundan bahsediyorum.

Ben zaten ilk yazdıgımda yedek kulübesi ayaga kalktı hakem kararını degiştirsin diye bir cümle kurmadımki. Sadece Pozisyona uzak kişilerin eli görmesi ama Pozisyona daha yakın kişinin eli görmemesi ilginç demiştim.

I3esiktas
11.Nisan.2010, 14:49
Bence pozisyon penaltı ama açık açık değil. Topun yönü bile değişmiyor farkındaysanız ele çarpıyor olmasına rağmen. Yan hakem de muhtemelen ofsayt için yer alırken cereyan etti pozisyon ve süzemedi. Zaten süzülebilecek kadar açık değil pozisyon.

Emre abi Pozisyona nasıl açık degil dersin. Hakemin önünde oldu. Görmemesi için hiçbir engel yoktu.

El Barto
11.Nisan.2010, 14:53
Zaten orta hakemin görebilme şansı sıfır. Yan hakem görmeliydi ama o da dediğim gibi pozisyon alırken kaçırdı bence olayı. Ama kaçırdığı için neden kaçırdı diyecek bir pozisyon olmadığını düşünüyorum. Çünkü eline çarpmıyor aslında sıyırıyor elini ve topta en ufak bir yön değiştirme olmuyor. Buna aldandı biraz bence yardımcı.

Bunlar mazeret mi? Bence evet. Yardımcı hakemin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ama hakemliğinin yetersiz olduğunu söyleyebilirsiniz. Ona bir şey diyemem.

Trabzonspor
11.Nisan.2010, 14:53
Tamam Osman peki Beşiktaş'ın galibiyetini hakmler sağolsun aldılar ellerinden.

Yıllardır doğru düzgün kanat oyuncuları bir araya gelmedi şu takımda ya.Burak'tan kanat yapamaya çalışıyoruz açtığı ortalar en alakasız neresiyse oraya gidiyor.Takıma birkaç takviye şart ve bu oyun önümüdeki yılda devam ederse daha güzel işler başarabiliriz.

I3esiktas
11.Nisan.2010, 15:02
Tamam Osman peki Beşiktaş'ın galibiyetini hakmler sağolsun aldılar ellerinden.

Yıllardır doğru düzgün kanat oyuncuları bir araya gelmedi şu takımda ya.Burak'tan kanat yapamaya çalışıyoruz açtığı ortalar en alakasız neresiyse oraya gidiyor.Takıma birkaç takviye şart ve bu oyun önümüdeki yılda devam ederse daha güzel işler başarabiliriz.

Edit.... Özür diliyorum Yanlış anlaşılma

eXcitinG
11.Nisan.2010, 15:02
Zaten geLecek sezon çaLışmaLarına başLamamızdan, DenizLi iLe 1 yıL daha devam kararı aLınmasından artık ŞampiyonLuğun bittiği beLLi oLmuştu. Artık üzerimizde stres, baskı yok. Bundan sonra çeLme takan biz oLacağız rakipLerimize.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Nisan.2010, 15:19
Zaten geLecek sezon çaLışmaLarına başLamamızdan, DenizLi iLe 1 yıL daha devam kararı aLınmasından artık ŞampiyonLuğun bittiği beLLi oLmuştu. Artık üzerimizde stres, baskı yok. Bundan sonra çeLme takan biz oLacağız rakipLerimize.
Aynen Katılıyorum Hayro Abi,bencede kalan 5 haftada öyle olacak...

I3esiktas
11.Nisan.2010, 15:23
Kadıköye rahat gitmemiz Bizim için avantaja dönüşebilir diye düşünüyorum

Bordo61Mavi
11.Nisan.2010, 15:24
Mustafa Denizli de gecen seneden bu yana ne degistikiki saat gibi isleyen gecen senenin ofansif taktigini tamamen defansif yapti ?

Son 20 dk onlarin baski kurmasi gerekiyorken biz kurduk. Golu bulmamiz gerekiyor.

Sabah bizim futbolcularimizin aciklamalarina baktim, penalti pozisyonu kesin penalti.

Takim savunmasinda sorun yasiyoruz su son dakikalarda Genclerbirligi macimizdada Giray adama mudahele etmisti penalti verilmemisti

Trabzonspor
11.Nisan.2010, 15:25
Kadıköye rahat gitmemiz Bizim için avantaja dönüşebilir diye düşünüyorum

Bizim GS ve BJK maçlarimiz işte tamda bu ortam da oldu.

Trabzonspor
11.Nisan.2010, 15:41
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 0 – Beşiktaş: 0
Toplam Şut: Trabzonspor: 21 - Beşiktaş: 16
İsabetli Şut: Trabzonspor: 7 - Beşiktaş: 9
İsabetli Orta: Trabzonspor: 6 - Beşiktaş: 8
Faul: Trabzonspor: 18 - Beşiktaş: 17
Korner: Trabzonspor: 6 - Beşiktaş: 8
Ofsayt: Trabzonspor: 1 - Beşiktaş: 3
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 59 - Beşiktaş:% 41

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/4079-7B4E7G1L.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/4079-3L7U6B6L.jpg

Ernst-Umut :D

Sivok'a baksana nasıl çekiyor formadan;:D

Bordo61Mavi
11.Nisan.2010, 15:57
Macin tekrarina baktimda biraz. Bizimde verilebilir bi penaltimiz varmis.

Ugur Incemanin Buraka yaptigi haraket ceza sahasi icinde.

Knightmare
11.Nisan.2010, 16:14
pozisyon içinde Burak olunca gerçekten penaltı olsa da vermeye tereddüt eder hakem :D

Bordo61Mavi
11.Nisan.2010, 16:17
pozisyon içinde Burak olunca gerçekten penaltı olsa da vermeye tereddüt eder hakem :D

Oda dogru gerci :) Ama attigi zaman cok belli ediyor burda atmadi :D

El Barto
11.Nisan.2010, 16:20
Öyle bir pozisyonu var zaten Burak'ın. Toraman'ı geçeyim derken biraz açıyor topu Ernst geliyor topa vuracakken Burak ayağını Toramanın ayağına takıyor atıyor kendini.

Hayır ayağı taktıktan sonra atsa tamam ama attıktan sonra takınca kimse yemiyor. :D

Ahmet Göktaş
12.Nisan.2010, 02:11
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 0 – Beşiktaş: 0
Toplam Şut: Trabzonspor: 21 - Beşiktaş: 16
İsabetli Şut: Trabzonspor: 7 - Beşiktaş: 9
İsabetli Orta: Trabzonspor: 6 - Beşiktaş: 8
Faul: Trabzonspor: 18 - Beşiktaş: 17
Korner: Trabzonspor: 6 - Beşiktaş: 8
Ofsayt: Trabzonspor: 1 - Beşiktaş: 3
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 59 - Beşiktaş:% 41

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/4079-7B4E7G1L.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/4079-3L7U6B6L.jpg

Ernst-Umut :D

Sivok'a baksana nasıl çekiyor formadan;:D

Her ne kadar çok kaliteli bir defans oyuncusu olsa da , temas etmeden topu çalamaz değil mi ? Keza Terry'de.

http://johnterry.soccerstar.info/images%5Cplayers%5Cjohn-terry%5Cjohn%20terry_09.jpg

Trabzonspor
12.Nisan.2010, 13:07
Herhalde öyle olacak sertlik olmadan ayakta zor durursun.Benim bir lagım yok ki o pozisyona adamın formayı iyice kavramış onu dedim sadece.

Trabzonspor
12.Nisan.2010, 13:29
TRABZONSPOR DERBİSİ... / Olcay Çakır

Katılmadığım birçok spor programında ortak bir kanı gözüme çarpıyor...
"Trabzonspor oynuyor ve keyif veriyor"
Evet, vurgu artık bu...
Olcay Çakır'ın yeni yazısı...

http://www.bordomavi.net/images/haber/bjk%20maci2%20copy.jpg
TRABZONSPOR DERBİSİ...

Katılmadığım birçok spor programında ortak bir kanı gözüme çarpıyor...
"Trabzonspor oynuyor ve keyif veriyor"
Evet, vurgu artık bu...

*

Galatasaray'ı yenerek, "derbi sıkıntım yok, adalet sıkıntım var" diyen Trabzonspor, dimdik çıktı İnönüye...
Her derbide hakemler marifetiyle mağdur edilen, yılları heba olan bir Trabzonspor,
Şampiyonluklar kaybeden, futbolcu dengeleri bozulan, hocalar kovan, yönetimler istifa ettiren bir Trabzonspor,
Artık derbi sıkıntısını aşmış gözüküyor...
Kupa finali ve ligin finali bu özgüvenle tamam edilecek... Bu belli...
Bu önemli bir gelişmedir...
Dosta güven, rakiplere korku salmak, bu olsa gerek...

*

Maça, Teofilo gerçeği ile başlamak ne derece doğru ise, Ceyhun'suz başlamak da o derece yanlış idi...
Tabi ki, bencesi bu... Dizilişde sıkıntımız vardı...
Vardı ki; kötü başladık zaten... Bariz kötüydük...
Ceyhun, bu takımın en tuhaf oyuncusu..
Gole en yakın olanı belkide... Ya da, kendi kalesine en yakın olanı...

El Classico'yu izlerken,yani İspanya'da olanını, yani sahici olanını, bir kaç tane Ceyhun gördüm ben orda...
Ceyhun oynamalı... EL ZEM'dir yani...
Teofilo'da oynamalı, tabi,sağdan soldan besleyecekseniz... Yoksa zor o iş...
Topu, o şekilde çekip, o şekilde vurabilen, pas atmayı becerebilen ayrıca, kötü oyuncu olamaz...
Bizler, Teofilo'nun içinde biraz Umut, biraz da, Fatih Tekke olsun istiyoruz sanırım...
Öyle "mitolojik golcü" bulursanız sakın bırakmayın derim ben... Hayali bile güzel...

*

Maçın verilmeyen 2 penaltısı vardı karşılıklı...
Karşılıklılık esası önemlidir bizim hakemlerimiz için...
Birine vermezse, ötekine de vermez hayatta...
Adaleti böyle dağıtırlar...
Kartlarda standartları yoktur zaten...
Bir sonraki haftanın maçları önemlidir onlar için...
Kafaları hep saha dışındadır...

*

Maçın sonunda, elini topa götüren Egemen'i anlamakta, gerçekten zorlandık herkes gibi..
Penaltı...
Tıpkı; Burak'ın formasını, neredeyse maç bitmesini beklemeksizin, hatıra olarak o dakika itibariyle sırtından almaya çalışan Uğur İnceman'ın pozisyonu gibi...
Mustafa Denizli gibi koşmuyorsa Şenol hoca, asaletinden olmalı...

*

Kendi seyircisini eleştirirken, örneklemeyi İstanbul'dan veren gruba, en güzel cevabı rakip tribünler verdi..
Arşivleyip, zamanı gelince önlerine koymak lazım...

*

Kalecimiz Onur, çok güzel gidiyor...
Bobo ile başbaşa kaldığı pozisyonda çok sakindi... Tıpkı açıyı daraltıp önde müdahale ettiği şuttaki gibi...
Gereksiz hareketler yapmıyor...
Sakince bekliyor...
Bir sözü çok önemliydi Onur'un; "O da kaleci, hangi atlayışın tribünlere yönelik olduğunu çok iyi biliyor" demişti..
O nedenle, Onur'da gereksiz hareket görmeyeceğiz... Hata elbette yapacak...

*
Serkan ile ömür boyu sözleşilmeli demiştik, Onur'la da...
Cale, ceza sahamızda erken yatıyor, en az 2 kez saydık bu hatayı maç içinde...
Stoperler havadan da yerden de iyiydiler...
Umut Bulut, çok etkiliydi... Bir de gol atabilse...
Alanzinho nazarlık, Colman lider görünümlüydü...
Selçuk görev adamıydı yine...
Şenol Hocamızın ilk 11'i değilsede, müdahaleleri çok güzeldi...
Bizce tabi...
Erken ve yerinde müdahaleleri özlüyorduk...

*

Dosta güven, rakibe korku vermeye devam...
Hele de çirkinlikleri gördükten sonra,
İyi ki varsın Trabzonspor, iyi ki, ülkeye futbol izlettiğin için, vesile olduğun için...
Herkesin bir takımı var elbette, ama herkesin ortak seyir zevki Trabzonspor...

Laz Ziya'nın tabiriyle; "Ben Trabzonspor'um, şampiyonu ben belirlerim..."
Bitti!..

OLCAY ÇAKIR

---------------------------------------------------------------------------
Yazı hoşuma gitti,paylaşmak istedim.

jarosik_61
12.Nisan.2010, 13:42
maç hakkında konuşmayacam.güzel bi maçtı.bu maçtada görüldüki usta bi santrofor lazım bu takıma.önüzmüzdelki sezon teo ve umut bu takımı şampiyon yapamaz oynatamaz bile.bu görüldü bu maç.trabzonsporun bu yaz çok iyi bir santrofor alması lazım.paraya kıyacak yani.olamsı gereken bu olmalı.umut bulut 500 pozisyona girse 499 kaçıran bi adam.iyi bir golcu alınmazsa önümüzdeki sezonda çoook başımızı taşlara vurururz

Melekovic
12.Nisan.2010, 17:35
Onu bunu bilmem,Beşiktaş belki yara aldı ama bu maç Real Barça maçını izleme zevki açısından geride bıraktı :) Sevinmek lazım böyle maçlara. Hangi seyirci staddan ayrılırken üzülmüştür, bence puan kaybına üzülen olsa bile içinden demiştir verdiğim her kuruşa bu şöleni izlemeye değdi diye.

Bu tür maçlar nedense bizde sezonda bir kere oluyor,yani durumumuz o kadar kötü.Öncelikle bu kaliteyi sayısız maça çıkarmamız lazım ki herkes kazansın.

Kaleciler konusuna gelince, kalelerde bir şey vardı o gün,öyle ki 3 kaleci de panter kesildi, sanki kaleye kim geçse yemeyecek gibi bir hava vardı,Tsubasa gelse bile atamaz desek ,o durum yani :n:

Trabzonspor
12.Nisan.2010, 18:09
Onu bunu bilmem,Beşiktaş belki yara aldı ama bu maç Real Barça maçını izleme zevki açısından geride bıraktı :) Sevinmek lazım böyle maçlara. Hangi seyirci staddan ayrılırken üzülmüştür, bence puan kaybına üzülen olsa bile içinden demiştir verdiğim her kuruşa bu şöleni izlemeye değdi diye.

Bu tür maçlar nedense bizde sezonda bir kere oluyor,yani durumumuz o kadar kötü.Öncelikle bu kaliteyi sayısız maça çıkarmamız lazım ki herkes kazansın.

Kaleciler konusuna gelince, kalelerde bir şey vardı o gün,öyle ki 3 kaleci de panter kesildi, sanki kaleye kim geçse yemeyecek gibi bir hava vardı,Tsubasa gelse bile atamaz desek ,o durum yani :n:

İkinci yarı oynadığımız iki derbidede aynısı oldu abi.Galatasary maçıda çok zevkliydi bu maçta.Vallaha ben gurur duydum tamam atamamıza çok sinirlendim ama yenilsekte üzülmezdim.

Aşk-ı Şehir
12.Nisan.2010, 18:14
Adaş bak bu yazdığındanda biri yanlış bir anlam çıkarabilir. :n:

Zevkli maç olmuş. Teofilo-Umut biraz becerikli olsalar Trabzonspor 3 puanı alacakmıştı.

eXcitinG
12.Nisan.2010, 18:31
ŞenoL güneş iLe DenizLi arasında ki asaLet farkından bahsetmekte çok boş bir söyLem oLmuş.