Log in

View Full Version : Denizlispor - Eskişehirspor [ 29. Hafta ]

goosfraba
07.Nisan.2010, 05:09
http://www.yukleresim.com/images/rutuhgrvytxu88350lr.bmp

nannar
07.Nisan.2010, 09:28
Denizli çok zor durumda desek yalan olur çünkü artık düştükleri kesinleşti gibi birşey :D Ben Es-es yenilmez diyorum.

Aşk-ı Şehir
07.Nisan.2010, 11:17
Sezgin cezalı bu maçta. Koray takımdaki yerini alacak. Bekte Koray açıkta Aydın Yılmaz veya Erkan Zengin oynayacaktır. Sezer inanılmaz bir oyun sergiledi Kasımpaşa maçında. Bu hafta formunu sürdürecektir. Avrupa iddiamızı sürdürmek istiyorsak Denizli deplasmanında maçı kazanmalıyız. Denizlispor adına gerçekten çok üzgünüm. Düşmemesi gereken bir takımdı ancak kaç senedir böyleler bu sene olmadı ve artık %99 düştüler. Başkan değişikliğiyle süper lige geri döneceklerdir. 2-0 veya 2-1 kazanırız diyorum. Gollerden birisini Sezer'den bekliyorum...

DenizlispoR
07.Nisan.2010, 13:37
Sezgin cezalı bu maçta. Koray takımdaki yerini alacak. Bekte Koray açıkta Aydın Yılmaz veya Erkan Zengin oynayacaktır. Sezer inanılmaz bir oyun sergiledi Kasımpaşa maçında. Bu hafta formunu sürdürecektir. Avrupa iddiamızı sürdürmek istiyorsak Denizli deplasmanında maçı kazanmalıyız. Denizlispor adına gerçekten çok üzgünüm. Düşmemesi gereken bir takımdı ancak kaç senedir böyleler bu sene olmadı ve artık %99 düştüler. Başkan değişikliğiyle süper lige geri döneceklerdir. 2-0 veya 2-1 kazanırız diyorum. Gollerden birisini Sezer'den bekliyorum...
Sen geliyo musun abi :D.

Aşk-ı Şehir
07.Nisan.2010, 18:51
Bilet fiyatlarınız 40 lira olacak galiba kardeşim gelemem ben. :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Nisan.2010, 19:30
Eskişehirspor,düşmesi büyük ihtimal olan Denizlispor'u yenecektir...

nerazzuri
08.Nisan.2010, 07:49
Denizlispor'un artık son şansları bunlar, yüksek mücadele ile oynayacaklardır. Ben beraberlik çıkar diyorum bu karşılaşmadan.

KaPaLı
08.Nisan.2010, 08:47
Eskişehir'in yenmesini istiyorum bu maçta. Zaten artık Denizlispor gitti Bank Asya'ya. İş 31. haftaya kalmasın. Biz düşürmeyelim.

Aşk-ı Şehir
11.Nisan.2010, 17:30
Maç başladı. İnanılmaz bir yağmur varmıştı maçtan önce Denizli'de. Umarım bir aksilik yaşamayız. Haydi bu maçı alalım 5.liğe yerleşelim..

Aşk-ı Şehir
11.Nisan.2010, 17:54
Denizlispor baya bastırıyo. Gayet doğal son çırpınışları ikinci yarı takım kendine gelecektir..

Suicider
11.Nisan.2010, 19:15
denizli son dk larda attı 1-0

BaFraLı
11.Nisan.2010, 19:19
Angelov 89.dakikada attı. Diyarbakırspor'uda yenersek bu gün, Denizlispor'un şansı olabilir.

DenizlispoR
11.Nisan.2010, 20:17
Mükemmeldik takım ve seyirci olarak.Es-Es seyircisini ise tebrik etmeliyiz .89'da gol geldikten sonra 90'a kadar cins cins sesler çıkardım heralde bağırarak çok mutluyum =).

Aşk-ı Şehir
11.Nisan.2010, 20:32
Denizlispor'u tebrik ederim. Ozyy tebrikler kardeşim. İlk 6 hedefinden biraz uzaklaştık. Dinlediğim kadarıyla Denizlispor daha iyiydi ve maçı kazanmayı hakettiler. İvesa'da insan bir yere kadar dayanıyo. :D

KaPaLı
11.Nisan.2010, 20:53
Helal olsun Denizli. Şu 2 hafta puan kaybı olmasa rahatlayacaklardı. İnşAllah 31. hafta bizde yeniliriz.

DenizlispoR
11.Nisan.2010, 21:39
Denizlispor'u tebrik ederim. Ozyy tebrikler kardeşim. İlk 6 hedefinden biraz uzaklaştık. Dinlediğim kadarıyla Denizlispor daha iyiydi ve maçı kazanmayı hakettiler. İvesa'da insan bir yere kadar dayanıyo. :D
Abi İvesa'ya karşı korner falan atıyoruz zıplamıyor bile adam :n:.Emin Aladağ en çok parlayan isimdi sahada her işi yaptı =).

Barça38
11.Nisan.2010, 22:16
denizlisporun düşmesini istemem hep sempati ile bakmışımdır türkcell süper liğin demir başlarındandır hele efsane başkanı ali ipek ile:D inşallah düşmezler denizli değilde sivas düşşün o stadla falan bu liğe yakışmıyolar:D

Lucas Neill
11.Nisan.2010, 22:28
Diyarbakirin falan yenildigi haftada galibiyet güzel oldu ins bu galibiyetin devami gelir ligde kaliriz.

Aşk-ı Şehir
11.Nisan.2010, 22:51
Abi İvesa'ya karşı korner falan atıyoruz zıplamıyor bile adam :n:.Emin Aladağ en çok parlayan isimdi sahada her işi yaptı =).

Kardeşim ben hala iddia ediyorum İvesa bu ligin en iyi kalecileri arasında ilk 3'e girer.:)

Bordo61Mavi
12.Nisan.2010, 05:11
Denizlisporun dusmesini istemiyorum. Bu maci almalari bi umut oldu ama cok zor kalmalari

Antalya (D)
Ankaragucu
Gencler
Trabzon (D)
Antep

Maclar cok zor

BaGa TaRKaN
12.Nisan.2010, 12:30
Helal olsun Denizli. Şu 2 hafta puan kaybı olmasa rahatlayacaklardı. İnşAllah 31. hafta bizde yeniliriz.

:n:Yav Sende İsmail Çözemedim Seni Canım:D Bir Ankaralısın Bir Manisa Bir Aydın Bir Fener Bir Denizli:D Çok Eşlilik Durumu Bu Olsa Gerek Canım:D

KaPaLı
12.Nisan.2010, 12:38
:n:Yav Sende İsmail Çözemedim Seni Canım:D Bir Ankaralısın Bir Manisa Bir Aydın Bir Fener Bir Denizli:D Çok Eşlilik Durumu Bu Olsa Gerek Canım:D

Manisamı Allah korusun.

Denizli düşmesini istemiyorum çünkü en yakın deplasman orası. Ankara 9 saat. 1 maça geldiğimde ertesi gün ayağa kalkamıyorum yorgunluktan. 2 saat Denizli - Aydın arası. Senin tuzun kuru tabi :n: İstediğin zaman git maça biz burda hasret çekiyoruz :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Nisan.2010, 17:12
Tebrikler Denizlispor...:) Bu galibiyetle tekrar umutlandılar ama maçları çok zor gerçekten de.