PDA

View Full Version : Gençlerbirliği - Bursaspor [ 29. Hafta ]

goosfraba
07.Nisan.2010, 05:12
http://www.yukleresim.com/images/8ceq90me1vkxiwod8p.bmp

KaPaLı
07.Nisan.2010, 09:17
Bursaspor için sezonun en zor maçı. Galatasaray - Beşiktaş maçları olmasına rağmen bunu söylüyorum çünkü kabul etmeselerde üzerlerinde stres var ve Gençlerbirliği takımı sürekli koşan rakibi bozan bir takım. Bu maçta Turgay sağ kanatta Sercan forvette olabilir. Hatırladığım Volkan - Ozan - Ömer erdoğan kart cezalısı.

nannar
07.Nisan.2010, 09:26
Bursa'da çok önemli eksikler var... Gençlerbirliği yener ya da berabere biter bence...

Knightmare
07.Nisan.2010, 09:44
Volkan cezalı değil diye biliyorum, Ozan ve Ömer Erdoğan harici eksiğimiz olmamalı. Ozan yerine Volkan geçer, sağa Sercan'ı koyabilir. İleriye Turgay, arkasına Batalla. Defansta da Zapo var ama İbrahim-Ömer çok iyi uyum sağlamıştı, Zapo ile de aynı uyum olur mu onu bilemiyorum işte :)
Zor bir deplasman normalde ama ben kazanacağımızı düşünüyorum. Tibünlerde bolca Bursaspor'u destekleyen kişi bulunacaktır.

KaPaLı
07.Nisan.2010, 09:47
Ozan İpek

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1686292&postcount=17

Ömer Erdoğan

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1686361&postcount=24

Volkan Şen

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1686377&postcount=33

Erdinç, Volkan için cezalı dedi ama 6. sarı kartını görmüş bu sezon. Ömer 4 Ozan 8. sarı kart.

http://guncel.turkcellsuperlig.com/UI/PlayerStats.aspx

Crocodile1963
07.Nisan.2010, 11:01
Volkan'ın sarı kart sınırında olduğunu zannediyordum o yüzden maç başlığında cezalı dedim ancak yanlış hatırlıyormuşum. Neyse Volkan'ın oynaması bizim için avantaj :) Volkan - Ali hattı çok etkili bir şekilde çalışıyor. Ali Tandoğan'ın müthiş bir form grafiği var toplam 10 asiste ulaştı Alex ile aynı sayıda.

Zor bir maç olacaktır. Gençlerbirliği bize ters gelen bir ekip, ilk sezon evimizdeki maçta yenilmiştik o maçın hırsı olacaktır takımda ayrıca Gençlerbirliği eski formundan uzakta.

Maça taraftarın büyük organizasyonu var. 7200 bilet ayrılmış, Ankaragüçlülerin desteğiyle iyi bir maç olacağını düşünüyorum.

-Hüseyin, Sercan ve İbrahim ceza sınırında.-

Ilhan
07.Nisan.2010, 11:08
Ozan ve Ömer'in eksiklikleri önemli ama takımı çok bozacak eksiklikler değil. Zaten Bursa'nın en önemli özelliği takım oyunu oynamaları. Öyle istatistiksel olarak takımı domine eden bir futbolcuları yok içlerinde. Bursaspor'un bu maçı kazanmasının en önemli anahtarı psikolojidir. İki hafta önceki baskının üstlerinden kalktığını düşünüyorum. Kötü oynayarak da kazanmasını biliyorlar aynı zamanda. Ama bu hafta ben Bursaspor'dan iyi oyun bekliyorum.

Bursaspor maçı alır kanaatimce.

Aşk-ı Şehir
07.Nisan.2010, 11:09
Bu maçın kilit adamı Serdar Kulbilge olacaktır. Onun performansına göre maçın seyri değişecektir. Kendisi maç içinde 35 dakika çalarak ve maçı kartsız tamamlayarak bu alanda tek kaleci olma özelliğine sahiptir...

Universal
07.Nisan.2010, 16:35
Bursa'nın en kritik sınavı. Ömer ve Volkan yok. Ankarada ki zemin ortada. Bunula birlikte iyi mücadele eden bir ekip Gençlerbirliği. Her skora açık bir maç.

Knightmare
07.Nisan.2010, 16:56
Volkan var Ozan yok :) keşke ik maçın hırsı olsa o zaman kesin kazanırız derdim de artık şampiyonluk dillerde, stres arttı oyuncularda. Şampiyonluk yolunda önemli bir maç olarak bakacaktırlar. Bu da işimizi zorlaştırıyor. Umarım son iki karşılaşmada olduğu gibi erken bir gol yiyip geri düşmeyiz...geçen hafta kurtardık, bu kez o kadar kolay olmaz.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Nisan.2010, 19:45
Gençlerbirliği zorlayacaktır mutlaka Bursa'yı...Her sonuca açık bir maç bence...

HooijDonk07
07.Nisan.2010, 20:24
Bursa'nın bileğini bükecek bir takım lazım oda Gençler olur biz hakem hatası yüzünden bükemedik ama neyse :)

DeNiZ_1903
08.Nisan.2010, 20:06
Bursaspor çok iyi form tuttu ama Gençlerbirliği isteyince çok iyi performans gösteriyor.Bu arada maça gidip Gençlerbirliğini destekleyesim var :D

Fearless Coward
08.Nisan.2010, 20:19
Gençlerbirliği çok mücadeleci bir takım..Serdar gününde olursa neden Gençlerbirliği kazanmasın ki? Her şeyin olabileceği bir maç bence en önemliside maçın çekişmeli olacağı.. :)

tarikko
08.Nisan.2010, 20:22
Genclerbirliginden bir surpriz bekliyorum.Haydi Gencler :D

Melekovic
08.Nisan.2010, 20:36
Bursa bu maçı kazanırsa rahatlar ve üzerindeki stres ortadan kalkar çünkü Fenerbahçe'nin Ankaraspor haftasına denk geldiği bir hafta alacağı 3 puan çok şey demek.

Yakma Bursa'yı Hacı Cavcav :n:

Gençlerbirliği sonuna kadar şerefli mücadelesini verir ama Bursa Bursa gibi oynarsa zaten puan kaybetmez,yeter ki stresi üzerlerinden atabilsinler.Bir de ilk golü yemesinler.

Sadixx
08.Nisan.2010, 20:38
Bana kalırsa Gençler sürpriz yapmayı ve çelme takmayı seven bir ekip. Bursayada bunu yapacaklardır diye düşünüyorum.

RaSenGan
08.Nisan.2010, 20:41
Bursaspor'un önemli eksiklikleri var.Beraberlik bekliyorum bu maçtan.

Invincible
08.Nisan.2010, 21:55
Genclerbırlıgı onemlı eksıklerı olan bursasporu yener bence

yunusgs
08.Nisan.2010, 23:12
Bursa'daki maçta Gençlerbirliği sürpriz yapmış ve maçı kazanmıştı.Bu sefer ise tam tersi olacağını ve Bursaspor'un bu kadar havaya girmişken maçı kazanacağını,kazanamasa da en az 1 puan ile ayrılacağını düşünüyorum Başkent'ten.

Since-1907
08.Nisan.2010, 23:21
Öncelikle maçın golsüz beraberlikle biteceğini düşünüyorum.Gençlerbirliği kolay kolay gol yemeyen bir takım fakat gol de atamıyor.Bence bu kısırlık bu maçta da devam edecek.

Varonil
09.Nisan.2010, 20:28
Beraberlik beklediğim bir maç.Gençlerbirliği kaybetmek istemeyecektir.Bursa'nın zorlanabileceğini düşünüyorum.

BaGa TaRKaN
10.Nisan.2010, 14:28
Aldığım Sağlam Duyumlarla Bursadan Akın Var Ankaraya ve Skorboard Tarafındaki Kale Arkası Full Bursa Tarafına Ayrıldı.

Aynı Şekilde Tam Karşısında Ankaragücü Olacak Tam Bir Gövde Gösterisi Olacak Tribünlerde.

Eee Bu Maç Kaçmaz Bizde Yerimizi F-G Bloklarında Alacağız Yerimizi Ama Ben Gençlerbirliğini Bu İttifakın Ortasında Yalnız Bırakmam:D:D:D

Pazar Günü Gelebilecek Arkadaşlar Varsa F-G Bloklarına Akın Edin:D

Revolution
10.Nisan.2010, 17:48
Bursa eksikleri nedeniyle 1 puanla ayrılır bence bu hafta.

Crocodile1963
10.Nisan.2010, 22:08
Bu maçı kazanırsak ilk 2 garanti. . .

Crocodile1963
11.Nisan.2010, 14:41
BURSASPOR: İvankov, Ali Tandoğan, Zapotocny, İbrahim, Mustafa Keçeli, Batalla, Hüseyin, Ergiç, Volkan, Turgay, Sercan

Barça38
11.Nisan.2010, 14:43
iki ihtimalli maçberaberlikbursaspor

eXcitinG
11.Nisan.2010, 15:27
Hiddink tribünde. Terim geçen sezon tek bir Sivas maçını biLe izLememişti. KaLite, isim farkı, tecrübe farkı bu oLsa gerek.

BaFraLı
11.Nisan.2010, 15:56
DK 33 Durum 0-0 .

Crocodile1963
11.Nisan.2010, 15:57
Maçın en etkili atağı Batalla'nın pasında Ali Tandoğan'ın vuruşunun kaleye paralel bir şekilde kornere çıktığı pozisyondu. Gençlerbirliği uyutuyor resmen maçı. Bursaspor'da organize olamadı şimdiye kadar. Serdar klasik hareketlerine maçın başında daha başladı. . .

yunusgs
11.Nisan.2010, 16:14
Net bir penaltısı çalınmadı Bursaspor'un.Yazıklar olsun bu ligdeki tüm hakemlere.

Aşk-ı Şehir
11.Nisan.2010, 16:14
Maçın en etkili atağı Batalla'nın pasında Ali Tandoğan'ın vuruşunun kaleye paralel bir şekilde kornere çıktığı pozisyondu. Gençlerbirliği uyutuyor resmen maçı. Bursaspor'da organize olamadı şimdiye kadar. Serdar klasik hareketlerine maçın başında daha başladı. . .

Konunun ilk mesajlarında bahsetmiştim.:) Bursaspor'da pek etkili gözükmedi açıkçası. Penaltı beklediler bir kaç pozisyonda ama penlatı yoktu o pozisyonlarda. Gençlerbirliği kontra atak kovalıyor...

Knightmare
11.Nisan.2010, 16:16
şöyle düşünmek lazım birde, o penaltı beklediğimiz pozisyon tam tersi olsaydı. Turgay hava topuna çıkmışken eline çarpsaydı top, aynı şekilde devam ettirir miydi? bana kalırsa penaltı gerektiren bir hareket değil, kasten oynamıyor ama tersi bir durumda %100 oyunu durdurur, elle oynama var derdi.

Fernando Gago
11.Nisan.2010, 16:16
Bursa cezasahasını geçtin mi atıyor kendini yere . İyi alıştılar

Crocodile1963
11.Nisan.2010, 16:17
Bursa cezasahasını geçtin mi atıyor kendini yere . İyi alıştılar

Büyüklerimizden öyle gördük. . .

Knightmare
11.Nisan.2010, 16:18
Turgay'ı kastettin galiba :) bende anlam veremedim orada kendini hemen bırakıvermesine. İkili mücadele sen devam etsene işte, hakem varsa bir müdahale çalar zaten düdüğünü...ah keşke bugün olsaydı Ozan, Turgay'a kaldık, işimiz iş...

Fernando Gago
11.Nisan.2010, 16:19
Büyüklerimizden öyle gördük. . .

Başkalarının izini takip edenler iz bırakamazlar Bunu da hatırlamak lazım :)

Knightmare
11.Nisan.2010, 16:41
Serdar Kulbilge'nin son 4 maçtır nasıl gol yemediği belli...oyunu soğutmada, vakit geçirmede 1 numara.

BaFraLı
11.Nisan.2010, 16:46
Serdar Kulbilge'nin son 4 maçtır nasıl gol yemediği belli...oyunu soğutmada, vakit geçirmede 1 numara.

Sorarsan yaptığı Profesyonellik.Öyle profesyonellik mi olur ya .Yalandan yerde yatmalar falan.İnsanları günaha sokuyorlar.Ondan sonra benim anneme babaam sövdü diyolar röportaj verirken.Söverler tabi.Ömer Çatkıç'ta Serdar Kulbilge'de böyle.Top oynamaktan haberleri yok.

Crocodile1963
11.Nisan.2010, 16:48
İkinci yarı Gençlerbirliği'nin sahasında geçiyor. Yavaş yavaş oyundan düşmeler başladı. Golün gelmesi yakındır.

Volkan neler yaptı öyle :)

Trabzonspor
11.Nisan.2010, 16:53
Sorarsan yaptığı Profesyonellik.Öyle profesyonellik mi olur ya .Yalandan yerde yatmalar falan.İnsanları günaha sokuyorlar.Ondan sonra benim anneme babaam sövdü diyolar röportaj verirken.Söverler tabi.Ömer Çatkıç'ta Serdar Kulbilge'de böyle.Top oynamaktan haberleri yok.

Vallaha ya geçen maçta Ömer deli etti beni ya.

Trabzonspor
11.Nisan.2010, 17:01
Horoz gibi dalaştılar orda İglesiaz ve Ayku ikside sarı gördü:D

Knightmare
11.Nisan.2010, 17:03
aman ya öldüm stresten :D gol olacaksa olsun artık, ya yiyelim, ya atalım...

Trabzonspor
11.Nisan.2010, 17:10
Ne kaçırdı be Bursa öle,Serdar devleşti.

Trabzonspor
11.Nisan.2010, 17:11
+4 dakika uzatma.

DisCo
11.Nisan.2010, 17:15
Bursaspor heyecandan pas yapamıyor. Maçta bitti.

Invincible
11.Nisan.2010, 17:15
olsun beraberlikte iyidir

Trabzonspor
11.Nisan.2010, 17:17
Evet baskı böyle etkiliyor işte Gençlerbirliğinde oyuncular Bursasporun stresli olduğunu biliyor ve oyunu kızıştırıyor Bursa'lı oyuncular da hemen olaya karşılık vermeye çalışıyor.

Fenerbahçe şampiyon olur bu gidişle.

KaF KeF
11.Nisan.2010, 17:18
Gençlerde Serdar ve Orhan haricinde top oynayan yoktu neredeyse..Tebrikler Gençlerbirliği..1 puan'a indi fark..

Universal
11.Nisan.2010, 17:19
İkinci yarıyı izlemedim. Sanırsam bir şey kaybetmedim. Bu sonuç Fenerbahçe'liler için çok iyi oldu. :)

BaFraLı
11.Nisan.2010, 17:23
1 puanda iyidir bence.Kaybettiği bişey yok Bursaspor'un.Önümüzdeki hafta evinde Gaziantepspor ile oynayacak.Taraftarı önünde zaten puan kaybetmez.Ankaraspor'danda gelicek 3 puanı var.Şampiyonluk şansı çok yüksek bence.Şimdi diceksiniz öbür takımlar armut toplamıyo ama yani Bursaspor'unda elinde önemli bir koz var.

Crocodile1963
11.Nisan.2010, 17:24
Maçı kazanmak için herşeyi yaptık ancak top içeri girmeyince girmiyor. Futbolcularda stres olduğunu düşünmüyorum ancak taraftarın üzerindeki baskı belirli bir zaman sonra takımı da etkilemeye başlıyor. Tribünlerin eski havasına dönmesi lazım. Ali Tandoğan ve Volkan Şen bugün iyilerdi.

Gençlerbirliği 90 dakika defans yapmaya programlanmış bir takım bir ara 6 pasın oraya etten duvar ördüler. Keşke Denizlispor gibi oynayan takımlar düşeceğine Gençlerbirliği gibi oynatmamak üzerine kurulu takımlar düşse. . .

DisCo
11.Nisan.2010, 17:26
Bursaspor şehir olarak avantaj olarak şampiyonluğa hazır olsada kafa olarak hazır değil. Sadece bunun sıkıntısını yaşıyorlar. Bu sıkıntıda ligin sonuna kadar devam edecek gibi duruyor. Hiç şansı kalmadı denen Fenerbahçe şuan en avantajlı takım. Galatasaray ışık verse o bile potada.

Bursaspor taraftarının maç sonu desteğide güzeldi.

MeMo
11.Nisan.2010, 17:26
Çok güzel oldu bu sonuç.Haftaya hayırlısıyla yenersek şampiyon oluruz...

eXcitinG
11.Nisan.2010, 17:27
Ya öyLe büyük takım oLunmuyormuş demek ki. Fenerbahçe,Beşiktaş,GaLatasaray bütün sezon boyunca bu tarz durumLar iLe karşıLaşıyor. ŞampiyonLuk işte bu tarz durumLarda ayakta kaLabiLmekten geçer

TR.CaPTaiN
11.Nisan.2010, 17:27
Gençlerbirliği deplasmanı sadece Bursaspor için değil ligimizin tüm takımları için zorlu bir deplasman oluyor. Özellikle gol de gelmeyince maçlar sıkışıyor. Şaşırtıcı bir sonuç olmadı. Bursaspor ile puan farkı 1'e düştü. Bizim açımızdan güzel oldu. İki takıma da tebrikler.

sentugo
11.Nisan.2010, 17:32
yazık oldu ama bjk de berabere kalmıştı..En azından 1 puan aldık.. Ben kazanırız zannediyordum..

Trabzonspor
11.Nisan.2010, 17:34
Son dakikalarda Bursa sürekli topu ileri doru attı pas yapmak yerine direkt gole gitmek istedi buda zaten kafa yapısını anlatır bir durum.

DisCo
11.Nisan.2010, 17:38
Şunuda anlamıyorum.

Gençlerbirliği kapanmış olabilir. Bu futbol anlamında eleştirilebilir. Oyunu güzelleştirin denebilir. Bu ayrı bir konudur.

Birde Bursaspor kaçırdı ama Gençlerbirliği sürekli kapanarak Bursaspor'a ayıp etti tarzı yorumlar yapılıyor. Şuan maç sonu yorumcuları dinliyorum. Ne yapsınlar. Top yekün saldırsınlar mı?

Rakip kapanıyorsa sende şampiyonluk istiyorsan kilidi açacaksın.

LadroN
11.Nisan.2010, 17:48
Öyle bir lig olduki bu akşam kazanırsak Galatasaray ım bile potaya giriyor.Bursaspor yavaş yavaş yükü omuzlarında hissetmeye başladı.

Varonil
11.Nisan.2010, 18:10
Şunuda anlamıyorum.

Gençlerbirliği kapanmış olabilir. Bu futbol anlamında eleştirilebilir. Oyunu güzelleştirin denebilir. Bu ayrı bir konudur.

Birde Bursaspor kaçırdı ama Gençlerbirliği sürekli kapanarak Bursaspor'a ayıp etti tarzı yorumlar yapılıyor. Şuan maç sonu yorumcuları dinliyorum. Ne yapsınlar. Top yekün saldırsınlar mı?

Rakip kapanıyorsa sende şampiyonluk istiyorsan kilidi açacaksın.

Katılıyorum.

Gençlerbirliği gol yemeden 5.ci maçını tamamladı.Tebrikler.

Fark 1 puana indi.Haftaya derbiyi kazanırsak şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atacağız.

Galatasaray bugün kazanırsa işler daha da kızışıyor.Ali Sami Yen'deki Galatasaray-Bursa maçının önemi daha da artacak diye düşünüyorum.

el.nino
11.Nisan.2010, 22:07
5.büyük olmaya çalışmak kolay değil;)

izmer96
11.Nisan.2010, 23:03
Bu macda Bursaspor bence sampiyonluk sansini kaybetmistir hatta daha ileri gidicem , Deplasman GS ve evindeki BJK maclarini da dusunursek ilk 2 ye girmesi de cok zordur bu dakkadan sonra

World Hollow o1
11.Nisan.2010, 23:07
Gençlerbirliği 90 dakika defans yapmaya programlanmış bir takım bir ara 6 pasın oraya etten duvar ördüler. Keşke Denizlispor gibi oynayan takımlar düşeceğine Gençlerbirliği gibi oynatmamak üzerine kurulu takımlar düşse. . .

Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş bunu her maç yaşıyor.. :)

Bordo61Mavi
12.Nisan.2010, 03:36
Genclerbirligi kapandi diye buna kotu yorum getiremeyiz. Demeki teknik direktorleri kendilerini analizinde Bursayi yenebilecek kapasitede gormemis :) Ve 1 puanin bu mactan yeterli oldugunu dusunmus

KaPaLı
12.Nisan.2010, 09:26
Maçtan önce gereksiz yere olaylar çıkmış. Ankara Emniyeti hep aynı şeyi yapıyo. Kızılay'da olay çıkaranlara, yakıp yıkanlara eyvallah, taraftar maça girerken tezahürat yaptımı veya çıldır çıldır yaptımı basıyo jopu. Ayıptır yazıktır bu kadar olmaz. Pankart yasak Davul zorla sokuyolar. Taraftarda girmezse tam olacak onlar için.

Maçta net bir şekilde Bursaspor üstünlüğü vardı. Serdar Kulbilge çok net pozisyonları çıkardı. Volkan'ın 1 tane pozisyonu gol olsa şu anda daha başka şeyler konuşuyo olurduk. Veya İlhan'ın eline çarpan ( veya bilerek kolunu uzattığı ) topta penaltıyı çalsa hakem daha maçın başında 1-0 öne geçecekti ve belki Gençlerbirliği açıldıktan sonra darmadağın edecekti. Ama işte şöyle olsaydı böyle olsaydı dediğimizde puan vermiyolar. Haftaya Galatasaray maçı var. O maçta eksiklerde dönüyo. Alacakları 1 galibiyet derbi haftasında çok avantajlı duruma geçirecek Bursaspor'u.

Aşk-ı Şehir
12.Nisan.2010, 09:57
5.büyük olmaya çalışmak kolay değil;)

5. büyük olmaya çalıştığı yok Bursaspor'un. ;) Kaldı ki büyüklük göreceli bir kavramdır. Sana göre büyük olan birşey başkalarına göre büyük olmayabilir.;)Sana göre zor olan birşey Bursaspor'a göre çok çok kolaydır. Çünkü kendi içlerinde onlar kendilerini büyük bir takım olarak görüyorlardır...

eXcitinG
12.Nisan.2010, 10:11
5. büyük olmaya çalıştığı yok Bursaspor'un. ;) Kaldı ki büyüklük göreceli bir kavramdır. Sana göre büyük olan birşey başkalarına göre büyük olmayabilir.;)Sana göre zor olan birşey Bursaspor'a göre çok çok kolaydır. Çünkü kendi içlerinde onlar kendilerini büyük bir takım olarak görüyorlardır...

MaaLesef futboLda büyükLük kazanıLan kupaLara, eLde ediLen başarıLara göre sahip oLunan bir durumdur. Kendine göre, bana göre, ona göre diye bir kavram sadece kendini avutma oLur.

Aşk-ı Şehir
12.Nisan.2010, 10:19
MaaLesef futboLda büyükLük kazanıLan kupaLara, eLde ediLen başarıLara göre sahip oLunan bir durumdur. Kendine göre, bana göre, ona göre diye bir kavram sadece kendini avutma oLur.

Ama Hayrettin Abi X bir kulübün kazandığı kupa Bursaspor taraftarını, Eskişehirspor taraftarını, Ankaragücü taraftarını, Kasımpaşa taraftarını vs.. niye ilgilendirsin ki? Ben sadece olaya bakış açısını anlatıyorum. Olaya siz bir yönden diğer taraf başka yönden bakıyor. :) Mesela milyon €'lar harcayarak kurulmuş takımlara karşı savaşan bir Bursaspor Bursaspor taraftarına göre Barcelona'dan bile iyidir. ( Onların bakış açısından bakıyorum olaya) Mesela kendimden bir örnek vereyim. Biraz konuyla alakasız olabilir ama;

Sezer Öztürk'ü izliyorum ben canlı olarak. Canlı olarak izleyince bana Xavıi'den daha iyi geliyo Sezer. :) Sadece insanların bakış açısı değişik olabilir onu demek istiyorum ben...

DisCo
12.Nisan.2010, 12:22
Biraz tarafsız olaya bakmak lazım.

Bu hayatta iddiasız olursan zaten kaybedersin. Bursaspor'un geçen sene Sivasspor'un önümüzdeki senelerde ise belki başka takımlarım iddialı olmaları ayrı birşeydir. Şampiyonluktan başka konulardan umutlu olmaları ayrı birşeydir. Bunlarda gayet normaldir. Bugün Galatasaray benim için en büyük takımdır. Ancak bir Barcelona ile oynadığında maçtan umutlu olabilirim, iddialı olabilirim fakat Galatasaray Barcelona'dan büyük bir takımdır dersem bana gülerler.

Geçen sene Sivasspor aynı hataya düştü. Bir kere mantıklı düşündüğümüzde senin ömründe ilk defa yaptığın birşeyi bu takımlar senelerdir yapıyor. Bu kadar basit bir mantıkta bile kimin nerede olduğunu anlamak gayet kolaydır. Biz buna haddini bilme diyoruz ki bu çok önemlidir. Sen bir anda ben ben oldum dersen en kritik maçta bu takımlar sana 5 atar ve gerçeği hatırlatır. Olmadı seneye hatırlarsın. Önce kapasiteni bileceksin. Sonrasında zaten gerisi gelir.

Bursaspor bugün mevcut kadrosuyla büyük takımları adeta kötü duruma düşürmüştür. Kaç haftadır liderlik koltuğunda oturuyor. Rakiplerini deplasmanda geriden gelip yeniyor. Ertuğrul Sağlam'a bakıyorsun. Gerçekten beğendiğim bir hoca. Taraftarına bakıyorsun takıma sahip çıkıyor. "5. büyük olmaya değil bu yalanı bitirmeye geliyoruz" tarzı -tam doğrusunu yazamamış olabilirim- güzel sloganlar buluyorlar. Hepsi takdiri hakediyor. Buraya kadar sorunda bulunmuyor. Çıkıp biz bir Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor olduk dersen bu iş olmaz.

yaman76hakanFB
12.Nisan.2010, 13:29
Günün birisinde Gençlerbirliği'ne teşekkür edeceğim hiç aklıma gelmezdi...

Trabzonspor
12.Nisan.2010, 13:37
Zaten iş orada bitiyor bu olay yıllarca yaşandı.Zamanında Kocaelispor,Gaziantepspor,Zonguldakspor vs birçok takımda bu durumları yaşadı.hemen havaya girmemek gerekli bence.Soğukkanlılık olaylara akılcı yaklaşım önemli.

Kimse Gençlerbiliğine kızamaz.4-5 hafta önce Avni Aker'de Belediye ile 0-0 berabere kaldık Belediyenin de 1 pozisyonu yoktu sürekli defans bu böyledir haddini biliiyorlar.Barcelona-Rubin maçı da buna örnek olabilir.

eXcitinG
12.Nisan.2010, 15:16
ŞampiyonLuk rakipLerini yenmek iLe bitmiyor. Stresi yeneceksin, teşvik primLerini yeneceksin, hakemLeri yeneceksin, baskıyı yeneceksin vs vs. ÖyLe sadece rakibi yenmek iLe Şampiyon oLunsaydı şimdiye Türkiye den farkLı 20 takım çıkardı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Nisan.2010, 17:00
Tebrikler Gençlerbirliği...:)
Beklediğim gibi puan kaybetti Bursaspor,Ozan İpek'in olmayışı çok etkiledi onları...

Melekovic
12.Nisan.2010, 17:24
Benim anlamadığım Bursa puan kaybetti diye fazla yaygara koparılıyor.

Gençlerbirliği iç saha maç sonuçları yanlış hatırlamıyorsam Trabzon'la 1-1 ya da 2-2 ,Beşiktaş ve Fener ile 0-0. (Galatasaray ile içsaha maçı oynanacak)

Yani 1 puanla dönmesi normal skor, strese falan filan bağlamamak lazım.

Eğer ki kendi sahasındaki maçları kazanamazsa o zaman strese falan bağlayın,bu skor normal skor.

Eğer iç sahadaki Kayseri ve Antep maçlarını kazanamazsa o zaman konuşmak lazım gelir.

1 puanlık bir avantajı var.Diğer 2 maçı Galatasaray içeride Beşiktaş deplasman.

Bursa bu maçlardan 5 puan kaybetse Fenerbahçe'nin 4 puandan az kaybetmesi gerekiyor, Fenerbahçe'nin 4 puandan az kaybedeceği garanti mi?

Bursa içsaha maçlarını kazansın, iki büyük takımla oynadığı maçlardan birinden puan çıkarsın şampiyon olur büyük ihtimal.

Ama Kayseri'yi ve Antep'i yenemeyecek olursa zaten denilebilecek bir şey yok.

World Hollow o1
13.Nisan.2010, 00:29
.

1 puanlık bir avantajı var.Diğer 2 maçı Galatasaray içeride Beşiktaş deplasman.

abi GS maçı deplasman BJK maçı içeride.
Yanlış anlama sadece düzeltme yapmak istedim :)

Melekovic
13.Nisan.2010, 00:44
Yok niye yanlış anlayayım canım abisi tersim dönmüş sadece :n:

Mühim olan 1 puan o 1 punın çok önemi olacak eğer işler dediğim gibi giderse :D