View Full Version : Alper Balaban Vefat Etti
Aşk-ı Şehir
07.Nisan.2010, 11:51
Pamukova Alper İçin Ağlıyor!
http://www.pamukovahalk.com/foto.asp?path=resimler/142638174201028086208_full.jpg&width=600
Pamukovalı milli futbolcu Alper Balaban Almanya'da trafik kazası geçirdi. Alper'in beyin ölümü gerçekleşti
Pamukovalı Ahmet Balaban'ın oğlu, Mustafa Balaban ve Oktay Balaban'ın yeğeni futbolcu Alper Balaban Almanya'nın Kalsruhe şehirinde üç gün önce geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı.
Üç gündür Almanya'da yoğun bakımda yaşam mücadalesi veren Alper Balaban'ın dün beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi. Haberi alan Pamukova'da ki akrabaları, yakınları, sevenleri ve Pamukovalılar göz yaşlarına boğuldular.
http://www.pamukovahalk.com/foto.asp?path=resimler/2339371742010Ozgur_Tekirdagli_1125_dsc_0005[1].jpg&width=600
Alper Balaban Kimdir?
Uzun yıllar önce Pamukova'dan Almanya'ya giden Ahmet Balaban'ın oğlu olan Alper Balaban, Mustafa, Oktay ve Necmi Balaban'ın da yeğeniydi.
9 Ağustos 1987 Kalsruhe-Alamanya doğumlu olan Alper Balaban öğrenimini Almanya da tamamladı. Alman Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim futbol takımının alt yapısında yetişti. Sağ ve sol ayağını çok iyi kullanan ve orta sahada görev yapan Alper Balban, 11 Ağustos 2005 yılın da TSG 1899 Hoffenheim takımından Fenerbahçe'ye transfer oldu. 2008 yılında Ümit (U-21) milli takımında forma giyidi
Daha sonra bir yıllığına Fenerbahçe den Kocaelispor'a kiralık olarak gitti. Kocaelispor dan sonra Bucaspor, İnegölspor, Eskişehirspor ve enson olarakta Tavşanlılinyit Spor da futbol oynadı. Üç ay önce Almanya'ya dönen Alper Balban Alman takımları ile taransfer görüşmesi yapıyordu. Alper Balaban'ın bonservisi hala Tavşanlı Linyit Spor'daydı.
Kaynak: www.pamukovahalk.com
O kadar çok üzüldüm ki ankatamam. :(
di canio
07.Nisan.2010, 13:04
Of çok üzüldüm ya. Fenerbahçe altyapısından biliyorum. Epey ümitliydim geleceğinden. Umarım bir mucize olur da yaşamına devam eder.
Universal
07.Nisan.2010, 15:22
Şimdi hatırladım bu oyuncuyu, çok üzüldüm. :(
RasAnt
07.Nisan.2010, 16:35
bende altyapıdan biliyordum üzüldüm :(
KaPaLı
07.Nisan.2010, 16:39
08'de bilenler vardır Kimz taktiği vardı. O taktikte Sol AMC oyuncu deli gibi gol atardı. Bende her Fenerbahçe'yle oynayışımda Alper Balaban'ın PA'sını artırır onu koyardım Sol AMC'ye. Deli gibi gol atardı yıldız yapıp satardım. Sabah haberi ilk gördüğümde şok oldum resmen. Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun.
Fearless Coward
07.Nisan.2010, 16:41
Çok üzüldüm Pamukova dediğide bizim memleket olmalı herhalde kendisinle daha önce görüşmüşlüğüm vardı çok üzüldüm yav :( :( Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
TuNdRaLoWeR
07.Nisan.2010, 17:53
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, son zamanlarda futbol ölüm haberlerinin art arda gelmesi de çok iğrenç bir durum gerçekten.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Nisan.2010, 19:33
Allah Rahmet Eylesin...:(
di canio
07.Nisan.2010, 20:30
Henüz beyin ölümü gerçekleşmiş arkadaşlar. Tamamen ölmemiş. Bu gibi durumların iyiye gitme ihtimali var mı bilmiyorum ama hala umut var sanırım.
Homer J.S
07.Nisan.2010, 20:51
Beyin ölümü tek ölüm şeklidir arkadaşım. Geri dönüş gibi bir ihtimal yoktur.
Barça38
07.Nisan.2010, 21:57
mekanı cennet olsun
Aşk-ı Şehir
08.Nisan.2010, 15:10
Alper yaşam savaşı veriyor
Fenerbahçe, Kocaelispor ve Eskişehir takımlarının formasını giyen Ümit Milli de olan futbolcu 23 yaşındaki Alper Balaban, transfer görüşmeleri yapmak için bulunduğu Almanya'nın Kalsruhe kentinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.
Alper Balaban'ın Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde oturan yakınları, kaza haberini alınca perişan oldu.
Bazı akrabaları ile Almanya'da yaşayan futbolcu Alper Balaban, Almanya'nın Kalsruhe kenti yakınlarında kullandığı otomobilin kontrolden çıkması sonucu karşı şeritten gelen otomobille çarpıştı. Kaza sonrası milli futbolcu ağır yaralanırken, diğer araçta bulunan 4 kişi ise hafif yaralandı. Ağır yaralanan Alper Balaban, gelen kurtarma ekiplerince sıkıştığı otomobilden uzun uğraşlar sonucu çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.
Hastanede yaşam mücadelesi veren Alper Balaban'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve komada olduğu bildirildi.
Alper Balaban'ın Pakumova'da oturan babası Ahmet Balaban, oğlunun yaşam mücadelesi verdiğini, doktorların tüm müdahaleleri yaptıklarını, beklemekten başka çarelerinin kalmadığını sadece dua ettiklerini söyledi. Ahmet Balaban, “Ailece perişan olduk” dedi.
9 Ağustos 1987 Almanya Kalshure doğumlu olan Alper Balaban, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim futbol takımının alt yapısından yetişti. 2005 yılında TSG 1899 Hoffenheim takımından Fenerbahçe'ye transfer oldu. 2008 yılında Ümit (U-21) Milli takımında forma giydi. Daha sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu, buradan Kocaelispor'a kiralık olarak giden Alper Balaban daha sonra Bucaspor, İnegölspor, Eskişehirspor ve son olarak da Tavşanlı Linyitspor'da futbol oynadı.
3 ay önce Almanya'ya dönen Alper Balaban, Alman takımlarıyla transfer görüşmeleri yapıyordu. Balaban'ın bonservisi ise Tavşanlı Linyitspor'da bulunuyor.
Alper direniyor hadi be Alper!
Aşk-ı Şehir
08.Nisan.2010, 18:08
Geçirdiği Trafik Kazası Sonrasında Hastaneye Kaldırılan Eskişehirspor'un Eski Futbolcusu Alper Balaban Hayatını Kaybetti.
http://www.yukleresim.com/images/vkn902eu6701d09qukd.jpg
Almanya'da geçirdiği trafik kazası sonrasında hastaneye kaldırılan Eskişehirspor'un eski futbolcusu Alper Balaban(23) hayatını kaybetti.
2008-2009 sezonunda Eskişehirspor'da forma giyen Alper Balaban(23) Almanya da geçirdiği trafik kazası sonrasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Hayati tehlikesi bulunan genç futbolcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunmayı başaramadı.
Cihan
Haberler.com
Buda arabası ve arabanın hali;
http://img4.mynet.com.tr/spr3/alper-kaza-22209_501.jpg
RaSenGan
08.Nisan.2010, 18:09
Allah rahmet eylesin.
scar face
08.Nisan.2010, 19:15
Çok üzüldüm.Alllah rahmet eylesin...
Universal
08.Nisan.2010, 19:37
Allah rahmet eylesin, yarın ne olacağımız belli değil.
tarikko
08.Nisan.2010, 20:27
Allah rahmet eylesin..
di canio
08.Nisan.2010, 21:14
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah.
E.Cartman
08.Nisan.2010, 21:23
Allah rahmet eylesin...
nannar
08.Nisan.2010, 21:25
Allah rahmet eylesin... Dinarspor'la oynuyorumya, az önce bana karşı forma giydi, burda ismini görünce bir garip oldum :(
Aşk-ı Şehir
08.Nisan.2010, 21:28
Vefat ve Başsağlığı
Geçtiğimiz sezon devre arasında İnegölspor'dan kiralık olarak transfer ettiğimiz 23 yaşındaki genç futbolcu Alper Balaban'ın Almanya'nın Karlsruhe kenti yakınlarındaki Bretten'de geçirdiği trafik kazası sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Merhuma Allah'tan rahmet,kederli ailesi,sevenleri ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz. 08.04.2010
Kaynak: www.eses.org.tr
Olmadı be Alper olmadı. :(
Fernando Gago
09.Nisan.2010, 00:21
Allah Rahmet Eylesin . . .
barahir
09.Nisan.2010, 00:22
Genç yaşta çok vahim bir olay.. Hepimizin başı sağolsun :(
BeeTLeJuiCe
09.Nisan.2010, 01:11
Allah rahmet eylesin, FB'de oynarken geleceği var deniyordu, dikiş tutturamamıştı, böyle bir kazayla genç yaşta vefat etmek çok üzücü...
Sheriff
09.Nisan.2010, 01:16
Allah rahmet eylesin, bende Fenerbahçe alt yapısından bilirdim.
Sadixx
09.Nisan.2010, 01:32
Allah rahmet eylesin :(
GeNç KaRTaL
09.Nisan.2010, 14:32
Allah rahmet eylesin.
sitte
09.Nisan.2010, 21:35
Allah Rahmet Eylesin Sakarya'lı ...
ogcj_me
09.Nisan.2010, 21:41
Allah rahmet eylesin . Fb tvde paf maçlarından hatrlıyorum Alper'i . İleri uçta çok hareketli bir futbolcuydu . Aklıma kazınmayı başarmıştı . Keşke bu şekilde tekrardan hatırlamasaydım . Keşke bir Eskişehirspor maçında oyuna sonradan girdiğinde golünü atarak hatırlatsaydı kendini ...
Varonil
09.Nisan.2010, 23:58
Allah rahmet eylesin .
remzi1242
14.Nisan.2010, 00:24
ALLAH rahmet eylesin