Log in

View Full Version : Kadro Seçimi Farklılığı

emrahozsahin
07.Nisan.2010, 15:50
Maçlarda kadroyu ben yapınca, özellikleri iyi olanları oynatmaya çalıştığımda asistanın sahaya sürdüğü kadro kadar başarılı olmuyor. Yani asistan hiç ummadığım birisini oynattığında başarılı oluyor, kadro seçimini otomatik olarak yaptırıyorum çoğu zaman. Bu konuda en verimli hangisi olur acaba.

ozaniel
07.Nisan.2010, 16:31
Oyuncuların form seviyesini de dikkate almak gerekir.

Knightmare
07.Nisan.2010, 16:47
Antrenörüne pek güvenme derim :) bir bakarsın kendisne göre daha iyi olan, ama ceza sınırında ya da kondüsyonu düşük, sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncuyu koyuverir kadroya :D oyuncularının form-moral-kondüsyon durumlarını göz önünde bulundurarak kendin yap kadro seçimlerini.

wolfson
07.Nisan.2010, 18:08
Antrenöre sorarak oyunun zevkinin çıkacağını hiç sanmıyorum :D Kadroyu kendin kurmalı, bir oyuncunun performansı kötü olduğununda '' Olum mal mıyım ben x oyuncusu varken niye
bu y yi koydum!'' demelisin :D

Rocc0
18.Nisan.2010, 13:26
ilk olarak antrenöre seçtir takımı sonra senin seçeceğin takımla karşılaştır hep aynı oyuncuları oynatmamaya dikkat et takımda iskelet bir kadro oluşturup rotasyon yapmalısın.

Sekopej
18.Nisan.2010, 13:34
Antrenörün özellikleri de önemli, antrenör genelde taktiğe göre, o mevkiye uyan en iyi oyuncuyu seçiyor. 2 farklı mevkide oynayabilen daha iyi oyuncun bu nedenle iyi olmadığı mevkide yerini diğer oyuncuya bırakabilir.

Oyuncuların forum durumu, morallerini de dikkate almak gerekir ki antrenörün iyi değilse, bunlarda yanılabiliyor.

Rocc0'nun dediği gibi, önce antrenöre seçtirip, üzerinde oynamalar yapabilirsin.