PDA

View Full Version : Ronaldo'dan itiraf

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Nisan.2010, 16:18
Ronaldo'dan itiraf

Dünya Kupaları tarihinin toplamda en çok gol atan oyuncusu olan Brezilyalı Ronaldo, Güney Afrika'da düzenlenecek 2010 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda oynayacak durumda olmadığını söyledi.

Brezilya'nın Corinthians takımında oynayan Ronaldo, yaptığı açıklamada, bu sezon çok az maçta forma giydiğini belirterek, ''Milli takıma seçilmeyi hak etmiyorum. Bu kesin'' dedi. Yine de Teknik Direktör Dunga'nın istediğinde kendisini çağırabileceğini belirten Ronaldo, ''Çünkü bu benim ülkem, benim takımım, yeniden bu renkleri taşıyan formayı giymek büyük onur olur'' dedi.
2011'de futbolu bırakacağını açıklayan Ronaldo, Brezilya milli takımında 97 maçta 62 gol attı.
2 kez Brezilya Milli takımıyla dünya kupası kazanan Ronaldo, katıldığı dünya kupalarında attığı 15 golle kupa tarihinin en çok gol atan oyuncusu durumunda. 1998, 2002 ve 2006'daki dünya kupalarında oynayan Ronaldo, 1994'te kadroda yer aldı, ancak bu kupada forma giymedi.

LigTv

Homer J.S
10.Nisan.2010, 16:20
Çok büyük bir itiraf.

Söylemese alacaktı onu Dunga. :n:

GeNç KaRTaL
10.Nisan.2010, 16:22
Dünya futbolun böyle dürüst futbolculara ihtiyacı var.:icon_smile:

jarosik_61
12.Nisan.2010, 13:46
ronaldo gelmiş geçmiş en önemli golculerdendir.2006 da o göbekle rekoru kırdı ya.çoğu kimsede yapamaz onun yaptığını

eXcitinG
12.Nisan.2010, 13:52
Benim çıpLak gözLe izLediğim en iyi forvettir kendisi. Tartışmasız.

nessus
12.Nisan.2010, 15:07
sadece forvet olmaktan öte birçokları için dünyanın en iyi "futbolcuları" arasında gösterilir. Ronaldinho veya benzerlerinden gördüğünüz çalımları biz ilk Ronaldo'dan izledik.

eskiden (10 sene ve fazlası) la liga maçlarını trt verirdi. şimdi nasıl messi oynuyor diye barca ekstra bir rating kazanıyorsa o zaman muadili Ronaldo idi.

Ronaldo'nun maçı var derdik birbirimize. Sitenin geneli genç yaşta arkadaşlardan olduğundan Ronaldo ne demek pek bilemezler :)

sananes
12.Nisan.2010, 15:46
benim iddiam ronaldo'nun dünyanın gelmiş geçmiş en iyi forveti olduğu yönündedir.çok farklı bi adamdı özellikle barcelona ve inter yıllarında ama sakatlıklar vs olmadı keşke sağlıklı kalabilseydide biraz daha seyredebilseydik

Sekopej
12.Nisan.2010, 15:50
Sakatlıktan yeni kurtulduğu dönemde, ligin son maçında Inter şampiyonluğu kaybettiğinde ağlamasını ve Rüştü'ye yarı finalde attığı golü unutamıyorum hiç.

Sakatlığında aldığı ilaçların etkisi, sonra kendisini bırakması bu hale gelmesini sağladı, eğer düzenli oynuyor olsaydı bu Dünya Kupası'nda da son kez O'nu izlemek isterdim.

Yukarıdaki mesajlara katılıyorum, izlediğim en iyi forvet diyebilirim.