Log in

View Full Version : Aziz Yıldırım yine çok konuşulacak !

mertcan1304
28.Nisan.2006, 16:58
http://www.spor3.com/haberimaj/Aziz_Yildirim_Manset_6.JPGFenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın açıklamaları yine çok konuşulacak…

(javascript:openPOP('tavsiye.php?id=132687','tavsi ye','500','400'))

(javascript:openPOP('yorum.php?id=132687','yorum', '450','310'))

(http://forum.turksportal.net/vb/)
(http://ads2.haber3.com/adclick.php?bannerid=296&zoneid=99&source=&ismap=) http://ads2.haber3.com/adlog.php?bannerid=296&clientid=184&zoneid=99&source=&block=0&capping=0&cb=13f12e859219b6c3dc08448bc734f3a8
http://ads2.haber3.com/adview.php?what=zone:99&n=ad0cc0a1 (http://ads2.haber3.com/adclick.php?n=ad0cc0a1)
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, iki yıl içinde tamamlanarak Fenerbahçe'yi Avrupa'nın bir numaralı kulübü yapacak bir projesi olduğunu söyledi.

Futbol Ekstra Dergisi'nin Mayıs sayısında yer alan röportajında spor gündemindeki birçok konuyla ilgili açıklamalar yapan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'nün geleceğiyle ilgili önemli bir projesi olduğunu ifade etti.

Bu projeyle her yıl kasasına 400 milyon dolar giren bir kulüp olabileceklerini vurgulayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı, ''İki yıla kalmadan bitecek bir projem var. Bu proje 2010'a kalmadan Fenerbahçe'yi Avrupa'nın bir numaralı kulübü yapacak. Yani her yıl kasasına 400 milyon dolar giren bir kulüp olabiliriz, şimdiden söylüyorum'' diye konuştu.

Verdikleri sözlerin maketlerde veya kağıtlarda kalmadığını kaydeden Yıldırım, ''Biz yaparız dedik mi yaparız. Bu yıl 215 bin forma sattık. Seneye bu en az 500 bin olacak. 2010'da Fenerbahçe'nin üye sayısı 1 milyon olacak inşallah'' dedi.

100. yıl etkinlikleri kapsamında Haziran ayı başında 30 milyon YTL'lik piyango düzenleyeceklerini kaydeden Aziz Yıldırım, ''Bir banka ile konuştuk, ismini vermeyeyim, hepsini istiyor. (Biz hepsini alıp satacağız, başka bir şeye gerek yok) diyor. O zaman bizim bir daha basmamız lazım'' dedi.

''Federasyonun yaptığı Türk Futboluna ihanettir''
Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu kontenjanı konusundaki kararının Türk futboluna ihanet olduğunu savundu.

Dünyada Arnavutluk ve Küba'nın dışında kapısını yabancılara kapatan ülke kalmadığını belirterek, yabancı kontenjanındaki sınırlama konusunda lig sonunda açıklamalar yapacağını ifade eden Yıldırım, şöyle devam etti:

''Federasyonun yabancı konusundaki kararı Türk futboluna ihanettir. 18 takımın 9 tanesi (Serbest kalsın) derse, sen de bunu uygulamazsan o zaman keyfi davranıyorsun demektir. Bu yapılan Türk futboluna ihanettir. Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'ye değil. Yabancıda sınırlama kalksaydı Kore veya Japonya'dan da bir tane iyi bir futbolcu getirecektim. Kafayı kumdan çıkaralım, görsün herkes. İngiltere, Fransa, Almanya gibi ülkelerin federasyon yöneticileri aptal, biz çok bilgiliyiz, öyle mi?'' Federasyondan birinin bazılarına para verip, aleyhinde bağırttığını ileri süren Yıldırım, ''Haluk Ulusoy bana haber gönderdi, araya ricacılar koydu bu ismi açıklamamam için. Onun ricası üzerine bu şahsın ismini açıklamadım. Şikayet de etmedim ama İl Spor Güvenlik Kurulu'nda olayı anlattım'' dedi.

''Murat Aksu olmasa Beşiktaş yönetimi yıkılır''
Aziz Yıldırım, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu'nu, Murat Aksu'nun ayakta tuttuğunu ileri sürdü.

Bu sıralar ezeli rakiplerinin başkanları ile konuşmadığının altını çizen Yıldırım, ''Bir şey gerekirse arkadaşlar görüşüyor. Murat Aksu ile görüşüyorum ara sıra. Murat iyi çocuktur. Zaten o olmasa Beşiktaş yönetimi bir gün bile duramaz, yıkılır. Yönetimi o ayakta tutuyor'' dedi.

Deniz Barış olayı
Gençlerbirliği ile yaptığı özel sözleşme nedeniyle sorun yaşayan futbolcuları Deniz Barış konusunda, Futbol Federasyonu eski Başkanı Levent Bıçakcı'nın hatası olduğunu ifade eden Yıldırım, ''Hukukçu olmasına rağmen yalnış yorum yaptı. Ondan sonra yalnış yaptığını da söyledi. Düzeltmek için de neredeyse 30 defa Tahkim Kurulu'na baskı yaptı'' dedi.

''Serkan'a ceza verilmesi tamamen düzmeceydi''
Türkiye-İsviçre milli maçının ardından FIFA Disiplin Kurulu'nun Türkiye'ye verdiği cezaların gayet normal olduğunu düşündüğünü kaydeden Yıldırım, ''Serkan'a ceza verilmesi ise tamamen düzmeceydi'' dedi.

''Federasyon ihaleyi Serkan'ın üzerine yıkmak istedi ama yıkamadı'' şeklinde değerlendirmede bulunan Aziz Yıldırım, ''Bu talimatla yapılan bir şeydi. Bu olayı ben belgelerle ortaya koydum'' dedi.

''Galatasaraylı bayanlar bile bana küfür ediyor''
Ali Sami Yen Stadı'na küfür nedeniyle gitmediğini ifade eden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, ezeli rakiplerinin bayan taraftarlarının bile kendisine küfür ettiğini kaydetti.

Kendisine edilen küfürün sebebini ''Fenerbahçe'yi bu kadar büyütmem'' şeklinde açıklayan Yıldırım, şöyle devam etti:

''Küfürle sonuna kadar mücadele edeceğim. Ama ben sadece kendi stadımdaki küfürü durdurabilirim, diğerlerine bir şey yapamam. Ali Sami Yen Stadı'na küfür ettikleri için gitmiyorum. Kafamın kızdığı bir gün giderim bakarsınız. Beşiktaş maçında açılan ''İtaat et'' pankartını söyleyeyim. Ben yazı yazılacağını biliyordum ama o yazının yazılacağını bilmiyordum. Sonra onu yazanları buldum ve benden bir ton fırça yediler.''

''Rakiplerimiz devlet yardımıyla gidiyor''
Bugüne kadar devletten tek kuruş yardım almadan, her şeyi Fenerbahçeliler'in parasıyla yaptıklarını anlatan Aziz Yıldırım, ''Ama diğer rakiplerimiz devlet yardımıyla gidiyor'' dedi.

Devletin yardım yapıyorsa herkese yapması gerektiğini savunan Yıldırım, ''Bugün açıklanan Galatasaray'ın bir TOKİ olayı var. Tamam, rakamlar açıklanmadan tam resmi bir şey söylemek yanlış ama görüntü devletin desteklediği anlamında. Bu Galatasaray'ın olayı sonuçlandıktan sonra herkesin de buna göre bir talebi olacaktır. Elbette bizim de olacaktır'' şeklinde değerlendirme yaptı.

Galatasaray'ın stat projesiyle ilgili düşüncesini de dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

''Ben olsam Galatasaray'ın stadını Ali Sami Yen'in olduğu yere yaparım. Hatta ben olsam şimdiye kadar yapmıştım bile. Stadı 40 bin kişilik yapardım. Çünkü Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisi hariç 40 binin üzerine çıkacak maçı yok.

Seyrantepe konusunda devletin katkıları neyse, o katkıların aynısını biz de talep ederiz. Spor kulüpleri spor yapmak için kurulmuştur. Buralar rant kapıları değildir. Bu olayın sonunu bekliyoruz. Burada devletin Galatasaray'a tanıdığı imkan ne ise bunu biz de isteriz, Beşiktaş da ister, Trabzon da, diğer Anadolu kulüpleri de...''

''Eto'o için 10 milyon dolar teklif ettik, vermediler''
Aziz Yıldırım, Barcelona'nın başarılı futbolcusu Eto'o için Real Madrid ile sözleşmesi olduğu dönemde 10 milyon dolar teklif ettiklerini ancak alamadıklarını bildirdi.

Fenerbahçe'de hiçbir şeyin kötü yapılmadığını bu nedenle de muhalefet olmadığını ifade eden Yıldırım, ''Fenerbahçe için kimseyi affetmem'' dedi.

''Yönetim kurulundan haber sızdıranları temizlediğini'' belirten Fenerbahçe Kulübü Başkanı, ''Şimdi yönetimdeki arkadaşlar niye burada olduklarını, bu konuları hiç affetmediğimi biliyorlar. Dışarıya haber verme işi kesildi'' diye konuştu.

Aziz Yıldırım, iddiaların aksine, hayatı boyunca dayısı Faruk Yalçın'dan hiç para almadığını kaydederek, şunları söyledi:

''Ben hayatım boyunca hiç kimseden para almadım. Dayıma saygı duyarım ayrı, ama para veya o anlamda hiçbir şeyi aile vememiştir bana. Herkesin kasası ayrıdır. Ancak biz saygıdan dolayı bugüne kadar herkesin konuştuğu bu söylentiyi yalanlamadık. Ne kadar param varsa, ne alıyorsam, ne harcıyorsam hepsi kendimin.'' Yıldırım, Fenerbahçe'deki başkanlığı döneminde herhangi bir devlet ihalesine girmediği belirtti.

Newcastle Unıted'ın Anelka'ya teklifi
Aziz Yıldırım, İngiltere'nin Newcastle United takımının, transferin bitmesine 2 gün kala Anelka için kendilerine 10.3 milyon paund teklif ettiğini, ama kabul etmediklerini kaydetti.

''Zaman biraz daha erken olsaydı olabilir miydi?'' şeklindeki soruya da Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, ''Oturur konuşurduk. Son iki gün kalmıştı. O saatte transfer yapamayacağımız için zaman dardı. bu yüzden teklif gelir gelmez (hayır) dedik'' yanıtını verdi.

Yatırımlarının süreceğini kaydeden Yıldırım, Ataşehir'in arkasındaki bölümde 6 bin kişilik spor salonu inşaa edeceklerini bildirdi.

Universal
28.Nisan.2006, 17:02
inşallah spor solonu olurda türkiyeye bir katkımaz daha olur bakalım 400 milyon dolar girecekmi her yıl

Burak Duran
28.Nisan.2006, 18:02
ya bu adam yine saçmalamış!! galatasaray 40binlik stadı dolduramazmış yapılınca görürsün neyi dolduramıyor. Bayan taraftarların küfür ettiğini nerden biliyor adam stada gelmiyor ki ya bu adam sadece ortamı germeye çalışıyor. Daha rakamların açıklanmadığını kendi söyledi hala ne yorumu yapıyor. Kendi kendine gelin güvey olmaması lazım bu arkadaşın

zargı
28.Nisan.2006, 18:04
bu adam böle konusuyo sonra da bana niye küfür ediyolar dio yaa alala

paco
28.Nisan.2006, 19:28
a.yıldırım baya yüksekten uçuyor 400 milyon dolar gelir derken ciddi değildir umarım dünyanın en gelişmiş takımlarında bu gelirler var mı da kendisi bu geliri getirecek ... bu futbol takımı inşaat şirketi değil yani geçerli başarıların olması lazım ki o gelirleri getiresin ... ama işte her galatasarayı yendikten sonra çıkıyor konuşuyor bir kerede maçtan önce konuşsaya ...

LaKe
28.Nisan.2006, 19:36
şimdi tartışma yaratmak istemiyorum. ondan bişey demiycem. ama bu adam çokk büyük konuşuyor...

zargı
28.Nisan.2006, 19:44
a.yıldırım baya yüksekten uçuyor 400 milyon dolar gelir derken ciddi değildir umarım dünyanın en gelişmiş takımlarında bu gelirler var mı da kendisi bu geliri getirecek ... bu futbol takımı inşaat şirketi değil yani geçerli başarıların olması lazım ki o gelirleri getiresin ... ama işte her galatasarayı yendikten sonra çıkıyor konuşuyor bir kerede maçtan önce konuşsaya ...
meslegini icra ederek bulucaktır parayı

nic-39
28.Nisan.2006, 19:48
buyuk baskan dıyosa yapar..o baska baskanlar gıbı bos konusmaz..yapcam dıosa yapacaktır..

Universal
28.Nisan.2006, 19:55
herkesten dikkatli konuşmalarını istiyorum lütfen yanlış anlamayın bunun gibi bir konu açtım 3 gün önce bir kaç kişi ceza aldı sakince ve taraf tutmadan konuşursak sevinirim(bu arada kimsenin işine karışmak istemedim)

ibo
28.Nisan.2006, 21:01
1- Öncelikle dikkatimi çeken bazı arkadaşlar Aziz Yıldırım'a "Bu Adam" diye hitab ediyor. Bence saygısızlık ediyorlar sonuçta bir ismi var ismiyle ya da BAŞKAN sıfatıyla hitab etmek çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
2- 400 M$ gerçekten çok büyük bir rakam bunu başarabileceğini sanmıyorum...
3- GS nin stadında kaç bin kişiye oynayacağını ve stadı nereye yapacağını düşünmek AZİZ YILDIRIM Beye kalmadı.
4- BJK yönetimini MURAT AKSU nun ayakta tuttuğu kanatine nereden ulaşıyor ve onun haddine mi düşmüş BJK yönetimini Ayakta Tutan kişiyi bulmak.

gezenti
28.Nisan.2006, 22:27
1- Öncelikle dikkatimi çeken bazı arkadaşlar Aziz Yıldırım'a "Bu Adam" diye hitab ediyor. Bence saygısızlık ediyorlar sonuçta bir ismi var ismiyle ya da BAŞKAN sıfatıyla hitab etmek çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
2- 400 M$ gerçekten çok büyük bir rakam bunu başarabileceğini sanmıyorum...
3- GS nin stadında kaç bin kişiye oynayacağını ve stadı nereye yapacağını düşünmek AZİZ YILDIRIM Beye kalmadı.
4- BJK yönetimini MURAT AKSU nun ayakta tuttuğu kanatine nereden ulaşıyor ve onun haddine mi düşmüş BJK yönetimini Ayakta Tutan kişiyi bulmak.
bu mesajın altına imzamı atarım işte...

RoCCo_42
28.Nisan.2006, 22:50
GS'nin stadını doldurup dolduramayacagına nasıl karar vermis anlayamadım zaten GS'nin en kötü zamanında bile ayakta kalmasını bence AZİZ BEY'e borçluyuz bizim kenetlenmemize cok yardımcı oluyor.

Berkaiser
28.Nisan.2006, 22:55
Aziz Yıldırım haddi olmayan meselelere karışmaya başladı yine.:mad:

mertcan1304
28.Nisan.2006, 22:57
arkadaşlar aziz başkan diosa bir bildiği vardır.Bence dediğinş yapar.

Frank_Castle
28.Nisan.2006, 23:20
tur geçememiş takım 2sene sonra avrupanın en büyüğü olamaz.. mantıken doğru değil.. chelsea bile olamıyor ( form is temporary, class is permanent )

emirduman
28.Nisan.2006, 23:51
Gereksiz açıklamalarda bulunmuş, kendi takımı ile ilgili konuşsunda başkasının stadı doldurup dolduramayacağının onu ilgilendirmemesi gerekir...

EreN
29.Nisan.2006, 00:29
1.Özhan Canaydın Bile ne dedi ? 17 bini dolduramıyoruz 40 bini nasıl dolduralım!
2.Demirörene mi kaldı şampiyonu belirlemek!
3.97'de 15-18 trilyon olan bütçe 148 Trilyon
4.
''Rakiplerimiz devlet yardımıyla gidiyor''
Yalansa Yalan diyin ?
5.
Televizyon izliyordur herhalde bilmem anlatabildim mi ?

mertcan1304
29.Nisan.2006, 00:31
eren sana tamamen katılıorum.Yazdıklarının hepsinin altına imzamı atarım.

zargı
29.Nisan.2006, 00:36

böle konusmaya dewam ederse kusura bakmayın ama daha cok küfür yer

ibo
29.Nisan.2006, 00:38
1.Özhan Canaydın Bile ne dedi ? 17 bini dolduramıyoruz 40 bini nasıl dolduralım!
2.Demirörene mi kaldı şampiyonu belirlemek!
3.97'de 15-18 trilyon olan bütçe 148 Trilyon
4.
Yalansa Yalan diyin ?
5.
Televizyon izliyordur herhalde bilmem anlatabildim mi ?

1- Ö.Canaydın söyler sonuçta kendi klübü ve Ö.Canaydın da o klübün başkanı herkes HADDİNİ BİLSİN..! istüne düşmeyen şeylere burnunu sokmasın..! :mad:
2-kardşeim burada demirören in açıklamalarını tartışmıyoruz onu yazacaksan git o konuyu bul ona yaz :mad:

koray_capello
29.Nisan.2006, 00:42
sayın aziz yıldırım bey ne yaparsan yap 400 milyon $ değil 4 milyar $ gelir yap 100.000 kişilik stad yap ama artık kendi haddini aşan işlere karışıp başkalarına laf atma.

mertcan1304
29.Nisan.2006, 00:43
arkadaşım adam 40 yılın başında bir cıkmış konuşmuş.O kadarda olsun.En azından adnan polat yada yıldırım demirören gibi hergün başka bir gazeteye konusmuyor.reklam yapmak için.

dinaMYt
29.Nisan.2006, 00:44
bu adam böyle konuşmaya devam ederse kimse kusura bakmasın ama küfür yemeye devam eder.kendi hayal dünyasında kurduğu fenerbahçe cumhuruyetinin cumhurbaşkanı sanıyor kendisini.her şeyi yaparım ederim deyip oturduğu yerden ahkam kesiyor.farkında değil hala bu tip konuşmalarla bir şey kazanamayacağının türk futbolu kaybediyor hep.

mertcan1304
29.Nisan.2006, 00:46
arkadaşlar hepiniz aziz başkanı kötülüyosunuzda birazda kendi başkanlarınıza bakın.Mesela özhan canaydın bana bir galatasaraylı özhan canaydının su ana kadar yaptığı bir icraat söyleyebilirmi.yada beşiktaşlılar yıldırım demirörenin yaptığı bir icraat söyleyebilirmi.HİÇ SANMIYORUM.

koray_capello
29.Nisan.2006, 00:48
arkadaşlar hepiniz aziz başkanı kötülüyosunuzda birazda kendi başkanlarınıza bakın.Mesela özhan canaydın bana bir galatasaraylı özhan canaydının su ana kadar yaptığı bir icraat söyleyebilirmi.yada beşiktaşlılar yıldırım demirörenin yaptığı bir icraat söyleyebilirmi.HİÇ SANMIYORUM.

arkadaşım yaptığı icraatları kötülemiyoruz zaten tebrik ediyorum Türkiye nin en modern stadını yaptı ama başkalarına laf atmakla harcıyacağı zaman da icraatlerini arttırabilirdi.

ibo
29.Nisan.2006, 00:49
ya sen burada bizim neyi tartışğımızı okumuyor musun? ya da konunun başlığınu görmüyor musun? burada BJK , GS başkanlarının yaptığını değil AZİZ YILDIRIM'ın konuşmasını tartışıyoruz. Aziz Yıldırımın yaptıklarına zaten bişey diyen yok eleştirdiğimiz nokta HADDİ OLMAYAN İŞLERE BURNUNU SOKMASI..!

Berkaiser
29.Nisan.2006, 00:52

Amacın kavga çıkarmak mı?:mad:

EreN
29.Nisan.2006, 00:53
1- Ö.Canaydın söyler sonuçta kendi klübü ve Ö.Canaydın da o klübün başkanı herkes HADDİNİ BİLSİN..! istüne düşmeyen şeylere burnunu sokmasın..!
2-kardşeim burada demirören in açıklamalarını tartışmıyoruz onu yazacaksan git o konuyu bul ona yaz
1-Konu bir başkanın diğer klüpleri de ilgilendiren söylemleri olunca istediğim yerde söylerim.Bana ""forum"" kullanmayı öğretmeye kalkmayın..
2-Peki Adnan polat ne hakla "FENERBAHÇELİLER SOYUNMA ODASINDA TRABZONSPOR'U KÜÇÜK GÖREN SÖZLER SÖYLEDİLER" dedi? Ve akabinde Trabzonlu yöneticiler bunu inandırıcı bulmadı.Ve FB tarafından yalanlandı ? Ona mı kalmış Trabzon'un menfaati!...Peki Aziz Yıldırım 1997 den beri Devamlı böyle konuşmalar yapıyor.Biraz araştırın hep ve her zaman böyleydi bizim Aziz Başkan! Peki neden şimdi Küfür yemeye başladı neden son 2 sezondur küfür yiyor ?
Çünkü Fenerbahçe başarılı olmaya başladı...

mertcan1304
29.Nisan.2006, 00:54
tamam kabul ediyorum aziz başkan konustummu cok sert konusuyor.sert konustuğu içinde herkes aziz yıldırımın üstüne yükleniyor onu eleştiriyor.ama başka yöneticilerde böle konusuyor onlara kimse birsey demiyor.

ibo
29.Nisan.2006, 00:58
1-Konu bir başkanın diğer klüpleri de ilgilendiren söylemleri olunca istediğim yerde söylerim.Bana ""forum"" kullanmayı öğretmeye kalkmayın..
2-Peki Adnan polat ne hakla "FENERBAHÇELİLER SOYUNMA ODASINDA TRABZONSPOR'U KÜÇÜK GÖREN SÖZLER SÖYLEDİLER" dedi? Ve akabinde Trabzonlu yöneticiler bunu inandırıcı bulmadı.Ve FB tarafından yalanlandı ? Ona mı kalmış Trabzon'un menfaati!...Peki Aziz Yıldırım 1997 den beri Devamlı böyle konuşmalar yapıyor.Biraz araştırın hep ve her zaman böyleydi bizim Aziz Başkan! Peki neden şimdi Küfür yemeye başladı neden son 2 sezondur küfür yiyor ?
Çünkü Fenerbahçe başarılı olmaya başladı...

sen forum kullanmayı bilmediğin için bizlere öğretmek düşüyor. Hala da anlamamakta ısrar ediyorsun. Burada aziz yıldırımın konuşmalarını tartışıyoruz. Sen gelmişsin bana burada adnan POLAT ın konuşmalarından bahsediyorsun. Adnan polatın konuşmalarını konuşacaksan yeni bir konu falan aç orada yazarsın. Benimle bir sorunun olursa özelden yaz...

EreN
29.Nisan.2006, 01:02
sen forum kullanmayı bilmediğin için bizlere öğretmek düşüyor. Hala da anlamamakta ısrar ediyorsun. Burada aziz yıldırımın konuşmalarını tartışıyoruz. Sen gelmişsin bana burada adnan POLAT ın konuşmalarından bahsediyorsun. Adnan polatın konuşmalarını konuşacaksan yeni bir konu falan aç orada yazarsın. Benimle bir sorunun olursa özelden yaz...
Neyse senle polemiğe girmeyeceğim.Kaç senedir forumlarda takılıyorsun ki bana burda konuşuyorsun ?Evet Aziz Başkanın konuşmaları tartışılıyor ama gidip Başka takımların yöneticilerinin sık sık yaptığı şeylerle onu suçluyorsunuz...

Sekopej
29.Nisan.2006, 01:35
aziz yıldırım ne derse tepki alıyor ben de buna anlam veremiyorum. adam zaten senede 1 kez basına açıklama yapıyor ve ilk geldiği gün ne düşünüyorsa şu anda da aynı şeyleri düşünüyor ve söylüyor.
yarın bigün gs türkiyenin en büyük takımı dese gs li arkadaşlar ne dediğine bakmadan hemen hayır değil derler buna eminim. çünkü adam ne dese hemen karşı çıkıyorlar

gerçi burda fener hakkında ne yazılsa bazı arkadaşlar hemen muhalefet edip kötülemeye başlıyorlar.yani objektif bir tartışma olmuyor.ben de bu nedenle genellikle tartışmalardan kaçınıyorum ve pek yazı yazmıyorum

bu konu hakkında da arkadaşlarla aynı fikirleri paylaşmadığımız kesin ve ben bu konu hakkındaki düşüncelerimi belirttim ve seviyesiz tartışma ortamı oluşmaması için bu konu hakkında tekrar yazı yazmayacağım...

(eğer yanlış düşünüyorsam özür dilerim ama bunlar benim düşüncelerim)

saygılar....

nart_susruko
29.Nisan.2006, 01:40
herkes birbirinin yazısının altına imzasını atıyor...
bende yorum yapılan bu yazılan altına üstüne her tarafına gülüyorum...:D :D :D

BaTuHN
29.Nisan.2006, 01:58
bunlar reklam kokan hareketler yine başladı herşeye burnunu sokmaya Aziz Yıldırım BEY:D

Jesus_FB
29.Nisan.2006, 02:05
Zargı

dinaMYt
bu adam böyle konuşmaya devam ederse kimse kusura bakmasın ama küfür yemeye devam eder

stadlarda adamın ölmüş anasına küfür edenlerde işte aynı bu mantık var diyecek bi şey bulamıyorum...

mertcan1304
29.Nisan.2006, 02:07
stadlarda adamın ölmüş anasına küfür edenlerde işte aynı bu mantık var diyecek bi şey bulamıyorum...
aynen katılorum.

EreN
29.Nisan.2006, 02:48
Zenginin malı züğürdün çenesi..
Aziz Başkan bence doğru konuşmuş gerisi hikaye..

nart_susruko
29.Nisan.2006, 03:01
...zenginin hayali züğürdün başarısı...

partizans2005
29.Nisan.2006, 10:50
kusura bakmasın galatasaraylı arkadaslar ama samiyeni simdi bile zor dolduruyolar oda fenerle kafa kafaya geldikten sonraki maçlarda
ergün gürsoy bile soyledi bu stadı dolduramıyolar niye baska stad yapalım diye

ozzy
29.Nisan.2006, 13:14
yok arkadaş yazmayacaktım ama insan kendini tutamıyor.biri bana şunu açıklasın lütfen;ergun görsoy denen adam çıkıp fener alehine azmı konuştu,fatih altaylı denen adam her yerde ve her fırsat bulduğunda çıkıp konuşmadımı herşeye burnunu sokmadımı bunlar neden söylenmiyorda aziz yıldırım konuşunca küfür yiyor biz nasıl bir toplumuz anlayamıyorum.siz uğraştıkça biz büyüyoruz ve büyümeye devam edeceğiz istesenizde istemesenizde..konuşun nasılsa konuşmak bedava...

zargı
29.Nisan.2006, 14:26
kusura bakma ama oda üstüne vazife olmayan işlere karısmasın

mertcan1304
29.Nisan.2006, 15:32
kusura bakma ama oda üstüne vazife olmayan işlere karısmasın
sadece aziz yıldırımmı üstüne vazife olmayan işlere karısıor.Başkaları üstüne vazife olmayan işlere karışıormu.Mesela adnan polat fenerbahce macı sonrası fenerlilerin soyunma odasında trabzonsporu küçümseyen sözler söylediğni söyledi.ona neki niye karısıor.

zargı
29.Nisan.2006, 15:52
sadece aziz yıldırımmı üstüne vazife olmayan işlere karısıor.Başkaları üstüne vazife olmayan işlere karışıormu.Mesela adnan polat fenerbahce macı sonrası fenerlilerin soyunma odasında trabzonsporu küçümseyen sözler söylediğni söyledi.ona neki niye karısıor.
adnan polat senede bir kere konusuyosa bu adam her zaman konusuyo üstüne adnan polat ı atesleyende sizin başkannınızdır

mertcan1304
29.Nisan.2006, 16:00
adnan polat senede bir kere konusuyosa bu adam her zaman konusuyo üstüne adnan polat ı atesleyende sizin başkannınızdır
güldürme zargı beni heralde tam tersini söyleyecektin aziz yıldırım senede bir kere konusuo diyecektin.Adnan polat yönetime geldiği günden beri hergün fenerbahceyi eleştirior.Hergün başka bir gazeteye röportaj verior.

zargı
29.Nisan.2006, 16:09
bence sen baska dünyada yasıyosun aziz yıldırm kendi deil ama dolaylı yollardan işini hallediyo

EreN
29.Nisan.2006, 16:25
bence sen baska dünyada yasıyosun aziz yıldırm kendi deil ama dolaylı yollardan işini hallediyo
hayatımda bir gslininde varsayımsız konuştuğunu görsem mutlu olacağım.Herşeyinz varsayım sizin

nart_susruko
29.Nisan.2006, 17:57
...UEFA and SUPER CUP...
bunlarda birer varsayımın ürünü...aynı sizin her sezon başında şlde final oynayacağız demeniz gibi...

mertcan1304
29.Nisan.2006, 18:03
hala uefa kupası ve süper kupadan bahsediyorsunuz.Onlar mazide kaldı artık.bu sene gördük tromso gibi üçüncü sınıf birtakıma elendiniz. Geleceğe bakın biraz seneye şampiyonlar liginde sizi görücez napıcaksınız acaba. sizin artık avrupada bir başarı yakalayacağınızı sanmıyorum. türk olarak geleceğin takımı fenerbahce.Gelecekte avrupada başarı yakalayabilecek tek takım fenerbahce.Ve bunların hepsini yapacak fenerbahcenin oralara gelmesini sağlıyacak kişide aziz yıldırım.

tosunpasa
29.Nisan.2006, 18:26
katılıyorum sana mertcan adamlar allahtan 2 kupa almışlar kaç yıldır söylüyolar.artık o devir bitti.6-0,4-0 yeniyoruz adamlar hala başarılarını anlatmaya çalışıyolar.o zamanlar hagi vardı.şimdi o kupaları necati mi aldıracak:D:D:D

tosunpasa
29.Nisan.2006, 18:32
bu adam söylüyorsa bi bildiği vardır.

nart_susruko
29.Nisan.2006, 18:36
hala uefa kupası ve süper kupadan bahsediyorsunuz.Onlar mazide kaldı artık.bu sene gördük tromso gibi üçüncü sınıf birtakıma elendiniz. Geleceğe bakın biraz seneye şampiyonlar liginde sizi görücez napıcaksınız acaba. sizin artık avrupada bir başarı yakalayacağınızı sanmıyorum. türk olarak geleceğin takımı fenerbahce.Gelecekte avrupada başarı yakalayabilecek tek takım fenerbahce.Ve bunların hepsini yapacak fenerbahcenin oralara gelmesini sağlıyacak kişide aziz yıldırım.
....:rolleyes: ....
:D :D :D

mertcan1304
29.Nisan.2006, 18:39
....:rolleyes: ....
:D :D :D
siz gülmeye devam edin ileride görürsünüz herşeyi apacık bir sekilde.

zargı
29.Nisan.2006, 19:52
bendecede :D:D:D

SeZeRinHo
30.Nisan.2006, 01:57
Adamcağız ne yapsa yaranamıyor ya TSL kalite getirdi adam...Sen getirmicen o getirmicek kim yükseltecek bu ligi Sağol başkanım Allah senden razı olsun

nic-39
30.Nisan.2006, 13:24
işallah olene kadar basımızda kalırda dıer takımlar hasetlıklerınden catlar!!ben hem demıroren hem de canaydın uzun sureler daha baskan olsun ısterım..

zaten canaydının bı lafı vardı 10 yılda 7 sampıyonluk dıe..sagolsun 5 senede 3 sampıyonluk oldu bızım..zaten o acıklamada gsden deıl fenerbahcemızden bahsetmıstı o :D :D :D

dinaMYt
30.Nisan.2006, 14:09
fenerbahçenin aziz yıldırım başkanlığındaki avrupa kupası maçları ve sonuçları

uefa kupası :
Steaua Bükreş - Fenerbahçe 0 - 0
Fenerbahçe - Steaua Bükreş 1 - 2

1998 Ön Eleme-2
Göteborg - Fenerbahçe 2 - 1
Fenerbahçe - Göteborg 1 - 0

1. Tur
Fenerbahçe - Parma 1 - 0
Parma - Fenerbahçe 3 - 1

1999 1. Tur
MTK Budapeşte - Fenerbahçe 0 - 0
Fenerbahçe - MTK Budapeşte 0 - 2

2002 1. Tur Stockholm AIK Solna - Fenerbahçe 3 - 3
Fenerbahçe - AIK Solna 3 - 1

2. Tur İstanbul Fenerbahçe - Panathinaikos 1 - 1
Panathinaikos - Fenerbahçe 4 - 1

2004 32'ler Turu İstanbul Fenerbahçe - Real Zaragoza 0 - 1
Real Zaragoza - Fenerbahçe 2 - 1

şampiyonlar ligi:

Maccabi Tel-Aviv - Fenerbahçe 0 - 1
Fenerbahçe - Maccabi Tel-Aviv 1 - 1

Rapid Wien - Fenerbahçe 1 - 1
Fenerbahçe - Juventus 0 - 1
Fenerbahçe - Manchester United 0 - 2
Manchester United - Fenerbahçe 0 - 1
Fenerbahçe - Rapid Wien 1 - 0
Juventus - Fenerbahçe 2 - 0

2001
3. Ön Eleme
Glasgow Rangers - Fenerbahçe 0 - 0
Fenerbahçe - Glasgow Rangers 2 - 1

Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe - Barcelona 0 - 3
Fenerbahçe - Olimpik Lyon 0 - 1
Bayer Leverkusen - Fenerbahçe 2 - 1
Olympique Lyon - Fenerbahçe 3 - 1
Fenerbahçe - Bayer Leverkusen 1 - 2
Barcelona - Fenerbahçe 1 - 0

2002
3. Ön Eleme
Feyenoord - Fenerbahçe 1 - 0
Fenerbahçe - Feyenoord 2 - 0
2004 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe - AC Sparta Prag 1 - 0
Manchester United - Fenerbahçe 6 - 2
Fenerbahçe - Olympique Lyon 1 - 3
Olympique Lyon - Fenerbahçe 4 - 2
AC Sparta Prag - Fenerbahçe 0 - 1
Fenerbahçe - Manchester United 3 - 0

2005 Şampiyonlar Ligi
AC Milan - Fenerbahçe 3 - 1
Fenerbahçe - PSV Eindhoven 3 - 0
Fenerbahçe - Schalke 04 3 - 3
Schalke 04 - Fenerbahçe 2 - 0
Fenerbahçe - AC Milan 0 - 4
PSV Eindhoven - Fenerbahçe 2 - 0

sanırım fnerbahçe taraftarının başarı kıstasları farklı!

Berkaiser
30.Nisan.2006, 14:13
Galiba dinaMYt'in mesajı Fenerbahçe'li arkadaşlar için yeterli olmuştur.

Neron_FB
30.Nisan.2006, 16:30
Ben 2 -3 sene üst üste lig şampiyonluğunu da başarı sayarım..Ayrıca 99 yılındaki FB ile şuanki FB aynı değil...Şuanki FB ile 2-3 sene sonraki FB de aynı olmayacak ;)

mertcan1304
30.Nisan.2006, 16:32
Ben 2 -3 sene üst üste lig şampiyonluğunu da başarı sayarım..Ayrıca 99 yılındaki FB ile şuanki FB aynı değil...Şuanki FB ile 2-3 sene sonraki FB de aynı olmayacak ;)katılıyorum sana neron_FB

Burak Duran
30.Nisan.2006, 21:48
ya arkadaşlar burda bence fener avrupada başarılı demeye çalışmayın komik duruma düşersiniz. Mertcan ortaya konuşuyosun ama ne dediğini bazen sende bilmiyosun konuları yanlış yönlere çekiyosun. Geçmişte dediğin başarıları siz yakalayıp geçene kadar ağzınızı açmaya ve o başarıyı kötülemeye hakkınız yoktur. ayrıca tosunpaşa Necati o kupayı kaldırırsa bence bu dediklerini yersin. Sizi görüyoruz avrupada hayallerde yaşamayalım her sene gidip tecrübe eksikliği bahanesine sığınıp geri dönüyorsunuz ve buna kendiniz bile inanmamaya başladınız artık. Ayrıca konuyla ilgili olarak aziz yıldırım haddini aşmasını ona haddini bildirirlerse bi daha toparlanamaz. bıraksın bizle veya Bjkyle uğraşmayı gitsin kendi takımıyla uğraşsın.

mertcan1304
30.Nisan.2006, 23:55
ya arkadaşlar burda bence fener avrupada başarılı demeye çalışmayın komik duruma düşersiniz. Mertcan ortaya konuşuyosun ama ne dediğini bazen sende bilmiyosun konuları yanlış yönlere çekiyosun. Geçmişte dediğin başarıları siz yakalayıp geçene kadar ağzınızı açmaya ve o başarıyı kötülemeye hakkınız yoktur. ayrıca tosunpaşa Necati o kupayı kaldırırsa bence bu dediklerini yersin. Sizi görüyoruz avrupada hayallerde yaşamayalım her sene gidip tecrübe eksikliği bahanesine sığınıp geri dönüyorsunuz ve buna kendiniz bile inanmamaya başladınız artık. Ayrıca konuyla ilgili olarak aziz yıldırım haddini aşmasını ona haddini bildirirlerse bi daha toparlanamaz. bıraksın bizle veya Bjkyle uğraşmayı gitsin kendi takımıyla uğraşsın.
arkadaşım ben başarılarınızı küçümsemiyorum.O başarılar geçmiste kaldı diyorum.Hala onları konuşmanın bir manası yok bence.Geçmişteki başarıları söylüyosunuz uefa kupamız var diyorsunuz ama gelecekte bir başarı yakalacağınızı düşünüyosanız cok yanılıyosunuz bence.

Burak Duran
01.Mayıs.2006, 00:00
arkadaşım ben başarılarınızı küçümsemiyorum.O başarılar geçmiste kaldı diyorum.Hala onları konuşmanın bir manası yok bence.Geçmişteki başarıları söylüyosunuz uefa kupamız var diyorsunuz ama gelecekte bir başarı yakalacağınızı düşünüyosanız cok yanılıyosunuz bence.

medyum musun?? nerden biliyosun yakalayamıcağımızı en azında her sene ŞL bizim diyip daha gruptan çıkamadan dönmüyoruz. İnşallah sizde bizde başarılı oluruz ama senin medyumluğuna göre biz bişey yapamıcaz. Varsayımlarla konuşma bence boş konuşmuş olursun

mertcan1304
01.Mayıs.2006, 00:07
medyum musun?? nerden biliyosun yakalayamıcağımızı en azında her sene ŞL bizim diyip daha gruptan çıkamadan dönmüyoruz. İnşallah sizde bizde başarılı oluruz ama senin medyumluğuna göre biz bişey yapamıcaz. Varsayımlarla konuşma bence boş konuşmuş olursun
Başarılı olmanızı bende isterim.Hatta tüm türk takımlarının basarılı olmasını isterim türkiye acısından ama şimdi galatasarayın durumunu herkez biliyor maddi kriz falan yasıo galatasaray. belki türkiyede böle basarılı olabilirsiniz ama bu durumla avrupada başarı cok zor bence.

Burak Duran
01.Mayıs.2006, 00:12
Başarılı olmanızı bende isterim.Hatta tüm türk takımlarının basarılı olmasını isterim türkiye acısından ama şimdi galatasarayın durumunu herkez biliyor maddi kriz falan yasıo galatasaray. belki türkiyede böle basarılı olabilirsiniz ama bu durumla avrupada başarı cok zor bence.

varsayımlarda bulunuyosun bu 1. si. Maddi krizin bizi durduramıyacağını bu sene ligde gösterdik. Eğer bu ligde bu durumda sizle aynı puandaysak ve avrupada başarı yakalayamazsak o zaman sizde yakalayamazsınız böyle bir mantık olmaz. Avrupa tamamen farklıdır ve bunu türkiye liginde başarılısınız ama orda başarılı olamazsınız diye kestirip atamazsın. Bu seneki uefa olayından sonra ben takımımın bu sene daha iyi işler çıkaracağına inanıyorum ama senin gibide kesin demiyorum. Bence yazarken biraz düşün

mertcan1304
01.Mayıs.2006, 00:18
varsayımlarda bulunuyosun bu 1. si. Maddi krizin bizi durduramıyacağını bu sene ligde gösterdik. Eğer bu ligde bu durumda sizle aynı puandaysak ve avrupada başarı yakalayamazsak o zaman sizde yakalayamazsınız böyle bir mantık olmaz. Avrupa tamamen farklıdır ve bunu türkiye liginde başarılısınız ama orda başarılı olamazsınız diye kestirip atamazsın. Bu seneki uefa olayından sonra ben takımımın bu sene daha iyi işler çıkaracağına inanıyorum ama senin gibide kesin demiyorum. Bence yazarken biraz düşün
türkiyede bu sene cok iyi bir oyun oynuyosunuz tamam.Ama avrupada basarı için anelka,alex gibi oyunculara ihtiyac var ve galatasarayda böle oyuncular yok.Ve onları alacak parada yok.O zaman bu oyuncularla basarı yakalayacağınızı düşünüyosan ben sana baska birsey sölemem.

Burak Duran
01.Mayıs.2006, 00:22
türkiyede bu sene cok iyi bir oyun oynuyosunuz tamam.Ama avrupada basarı için anelka,alex gibi oyunculara ihtiyac var ve galatasarayda böle oyuncular yok.Ve onları alacak parada yok.O zaman bu oyuncularla basarı yakalayacağınızı düşünüyosan ben sana baska birsey sölemem.

alex ve anelka bu senede vardı ve gördük ne olduğunu. Birazda saygılı konuş aramızda 6 yaş fark var ben sana bişey söylemem gibi lafları söylemeye hakkın yok. Seneye görcez bakalım ne oluyor. Oyuncu alacak para var mı yokmu onuda yazı görcez... bende fenerden büyük bi başarı beklemiyorum bu sene kimsede beklemesin bence gruptan bile çıkamazlar

mertcan1304
01.Mayıs.2006, 00:25
alex ve anelka bu senede vardı ve gördük ne olduğunu. Birazda saygılı konuş aramızda 6 yaş fark var ben sana bişey söylemem gibi lafları söylemeye hakkın yok. Seneye görcez bakalım ne oluyor. Oyuncu alacak para var mı yokmu onuda yazı görcez... bende fenerden büyük bi başarı beklemiyorum bu sene kimsede beklemesin bence gruptan bile çıkamazlar
Tamam hurmet özür dilerim ama birazcıkta mantıklı olmak lazım iliç,saidou gibi oyuncularlamı basarı yaklayacaksınız.

Burak Duran
01.Mayıs.2006, 00:27
Tamam hurmet özür dilerim ama birazcıkta mantıklı olmak lazım iliç,saidou gibi oyuncularlamı basarı yaklayacaksınız.
o küçük gördüğün iliçi dün seyretseydin sizdeki bir çok oyuncudan iyi olduğunu görürdün. Ergünü dün seyrettiysen sizin ümit özattan iyi olduğunu görürdün. Bence gayet mantıklı yazıyorum bu takım seneye iş yapar

mertcan1304
01.Mayıs.2006, 00:32
o küçük gördüğün iliçi dün seyretseydin sizdeki bir çok oyuncudan iyi olduğunu görürdün. Ergünü dün seyrettiysen sizin ümit özattan iyi olduğunu görürdün. Bence gayet mantıklı yazıyorum bu takım seneye iş yapar
iliç dün iyi oynamış olabilir ama avrupada bir barcelona,milan,chelsea gibi bir takıma karsıda böle oynayabilirmi.pek sanmam.Ayrıca yanlış bilmiyorsam seneye sizde şampiyonlar liginde gruplarda 4.torbada yer alacaksınız yanı karsınıza barcelona,milan gibi takımlar gelecek buna rağmen hala basarı yakalayacağınızımı düşünüyorsun.

Burak Duran
01.Mayıs.2006, 00:37
iliç dün iyi oynamış olabilir ama avrupada bir barcelona,milan,chelsea gibi bir takıma karsıda böle oynayabilirmi.pek sanmam.Ayrıca yanlış bilmiyorsam seneye sizde şampiyonlar liginde gruplarda 4.torbada yer alacaksınız yanı karsınıza barcelona,milan gibi takımlar gelecek buna rağmen hala basarı yakalayacağınızımı düşünüyorsun.

sizdeki hangi adam milan karşısında süper oynadı???? ayrıca o 4. torba olayından emin değilim ben 3 diye hatırlıyorum ama 4te olabilir... acaba SİZ hangi torbadasınız?????????

Jesus_FB
01.Mayıs.2006, 00:39
tartışma yine konu dışına çıktı fb-gs kavgasına döndü devam ederseniz kaldırmak zorunda kalıcam

mertcan1304
01.Mayıs.2006, 00:39
ilk milan macında tüm takım cok iyiydi bence.3.torbadada olabilirsiniz ben 4. biliyorum bizde 4. torbadayız ama bizm şansımız sizden daha yüksek bence.

Burak Duran
01.Mayıs.2006, 00:42
ilk milan macında tüm takım cok iyiydi bence.3.torbadada olabilirsiniz ben 4. biliyorum bizde 4. torbadayız ama bizm şansımız sizden daha yüksek bence.

tarık seni dinleyerek son cvbımı yazıyorum... sizin şansınız biden daha yüksek değildir. sizin o tecrübe dediğiniz şey bizde fazlasıyla var herşeyi seneye görücez. Fener keşke başarılı olsa diyodum seneye ama senin gibiler yüzünden bu düşüncemden vazgeçicem kendinizi bu kadar büyük görmeyin sonra çok üzülürsün daha yaşın küçük bunları ilerde anlarsın kardeşim

mertcan1304
01.Mayıs.2006, 00:44
tarık seni dinleyerek son cvbımı yazıyorum... sizin şansınız biden daha yüksek değildir. sizin o tecrübe dediğiniz şey bizde fazlasıyla var herşeyi seneye görücez. Fener keşke başarılı olsa diyodum seneye ama senin gibiler yüzünden bu düşüncemden vazgeçicem kendinizi bu kadar büyük görmeyin sonra çok üzülürsün daha yaşın küçük bunları ilerde anlarsın kardeşim
bencede artık fazla tartışmaya gerek yok.İki takımda başarılı olsun bence

nart_susruko
01.Mayıs.2006, 00:48
...nokta...

SeZeRinHo
01.Mayıs.2006, 02:29
Ama bu kadarda olmaz yani ne konuşulacak adam ya üzerine gidiliyoki konuşuyor oda...Aslında üzerine gidenlerdede ya mangal gibi yürek var yada beyni yok..Uğraşmayın başkanla oda uğraşır...Burdan Sosyal bi msj vereyim dedim