PDA

View Full Version : Beşiktaş'ta transfer atağı

Ahmet Göktaş
13.Nisan.2010, 18:19
İç transferde Serdar Özkan ve Hakan Arıkan dışında sözleşmesi biten futbolcularla sözleşme imzalayan Beşiktaş Yönetimi, önümüzdeki yılın kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını hızlandırdı.

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/SporÖzel/vanbommel_.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 17:40 TSİ 13 Nisan. 2010 Salı

İç transferde 5 futbolcu ve teknik direktör Mustafa Denizli ile sözleşme imzalayan Beşiktaş Yönetimi, rotayı dış transfere çevirdi. Başkan Yıldırım Demirören ve Asbaşkan Serdar Adalı, Almanya 'da Schalke'nin golcü futbolcusu Kevin Kuranyi için görüşmeler yaptı. Demirören ve Adalı, Kuranyi’nin yanı sıra Bayern Munih'in orta saha oyuncusu Mark van Bommel için de nabız yokladı.

32 yaşındaki Hollandalı futbolcudan olumlu yanıt alan yöneticiler, Fenerbahçe derbisinin ardından teknik direktör Mustafa Denizli ile biraraya gelerek, transfer görüşmeleri hakkında görüş alışverişinde bulunacak.

Avrupa’nın önde gelen menajerleriyle görüşmelerini sürdüren Başkan Demirören ve Asbaşkan Serdar Adalı, Almanya'dan İtalya'ya geçecek. Azeri işadamı Mübariz Mansimov'dan bir yıldız oyuncunun bonservisini ödeme sözü alan yöneticiler, Interli Ricardo Quaresma için girişimlerde bulunacak.

Ntvspor

nerazzuri
13.Nisan.2010, 18:23
Beşiktaş bu yaz yine boşa para saçacak gibi geliyor bana. Bu haberler gerçeği yansıtıyorsa.

Gomes,Kuranyi,Quaresma. Beşiktaş'a zerre faydası dokunmayacak futbolcular, sadece para alıp gidecekler. En başta istikrarsızlar,sorunlular.

Van Bommel'e gelirsek, doğru seçim.

Ahmet Göktaş
13.Nisan.2010, 18:26
Gomes,Kuranyi,Quaresma.

%100 eminim ki şu isimler diğer iki kulüp için anılsa Dünya starı denilirdi.

Ama Beşiktaş ilgilendiği için gelecek yorumları merak ediyorum :)

fenerbahce_1907
13.Nisan.2010, 18:31
Kuranyi'nin Bobo'dan pek farkını görmüyorm hatta Bobo daha iyi bence Kuranyi gereksiz olur diye düşünüyorum.Quaresma gelirse inanılmaz bir katkı yapacağı kesin,kafası rahat olur uyum sağlarsa ligi tek başına domine edebilecek bir oyuncu.Tabi ben bu haberlere inanmıyorum medya 2-3 yıl önce bizim üzerimizden prim yaptı Xabi Alonso'Eto falan gelcek diye geçen sene Galatasaray'ın üzerinden çok oynadı bu senede Mansimov diye Beşiktaş'ın üzerindne prim yapmaya çalışıyorlar.

KaPaLı
13.Nisan.2010, 18:32
Quaresma tam Mustafa Denizli'nin istediği tarz oyuncu ama tekrar o havayı ona yakalatırlarsa. Porto'da - Sporting'te coşuyodu ama İtalya - İspanya - İngiltere'de bu havayı yakalayamadı. Kuranyi benim ezelden beğenmediğim adam zaten. Bobo varken çok gereksiz heleki tek forvet oynuyosanız. van Bommel geldiğinde kim gidecek takımdan ?

BlackEagle19o3
13.Nisan.2010, 19:07
Van Bommel gelirse Fink yolcu olur büyük ihtimalle.Bize kanat adamı gerektiği kesin, Quaresma çok iyi olur.Ama benim bu tür haberlere inanasım pek gelmiyor.Mansimov sayesinde mi olacak nasıl olacak bilmem ama bu transfer döneminde şaşırtsa ya bizi yönetim :)

Aşk-ı Şehir
13.Nisan.2010, 19:31
Şimdi hiç kem küm etmeye gerek yok. Bahsi geçen futbolcular kalbur üstü futbolcular. Ama oynarlarsa. Yani para almaya değil birşeyler vermeye gelirlerse müthiş oyuncular. Quaresma'yı bu ligde durdurabilecek bek sayısı çok çok az. O yüzden gerçekleşirse harika transferler olur...

GeNç KaRTaL
13.Nisan.2010, 19:39
Quaresma getirilebilirse iyi olur.Yıllar sonra adam gibi bir kanat oyuncumuz olur böylece.Bommel de çok iyi transfer olur.Kuranyi ismine açıkcası ben de çok sıcak bakmıyorum ama gelirse de neden bu adam alındı demem.İnşallah bu seneki transfer seçimlerinde fiyasko yaşanmaz.

Fernando Gago
13.Nisan.2010, 20:28
Van Bommel sözleşmeyi yeni uzatmadı mı ?

BeeTLeJuiCe
13.Nisan.2010, 20:30
Fink, Bommel'den iyidir. Bilmiyorum belki beğenen vardır ama şahsen takımımda asla görmek istemeyeceğim bir oyuncu. Zaten anketlerde daima en nefret edilen oyuncu çıkar Almanyada. :)

Ahmet Göktaş
13.Nisan.2010, 21:45
Bayern'in kaptanı çamurdan olsa hertürlü gider Türkiyede :n: